Tänään on 28.03.2024, 14:09.

UFC

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
7DSins
Jäsen
Viestit: 19
Liittynyt: 21.10.2014, 23:07
Pisteitä: 0

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja 7DSins »

Vedonlyöntivihje: - UFC - Jose Aldo vs. Chad Mendes - peliaika päättynyt

kohde
Jose Aldo vs. Chad Mendes
veto
1
kerroin
1.440 (PAF)
panos
10 yks.

Osuma! +4.40 yks.

Aldo by decision

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jii
Jäsen
Viestit: 935
Liittynyt: 25.01.2004, 14:18

Tuotto: +374.56 yks.

Palautus%: 108.27%

Panosten ka: 5.47 yks.

Vetoja: 828

Pisteitä: 1300

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Jii »

Ferreira matossa paljon edellä. Nijem otteli molempia vastaan. Pystyssä mentiin ja Dariush oli alusta asti ihan pissassa ja eka erän tyrmäykseen päättyikin. Ferreira meni myös pystyssä. Suhkot tasaista, hieman Ferreira edellä ja sai tyrmäyksen toisessa erässä. Matto mielestäni todella selvästi Ferreiralle ja nuo Nijem-matsit molemmilla ihan vasta ja niiden perusteella pystyssäkin Ferreiran pitäisi tätä selvästi viedä.

Davis tunnetaan kovana painimiehenä ja huonona painonpudottajana. Pystyssä ei mitään sanottavaa tässä ottelussa ja painikin menee Texeiralle. Mitään erikoisempaa tyrmäysuhkaa ei myöskään Davisilla ole, joten jättisuosikiksi helppo Texeira tässä saada. Tyrmäysvoittokin kiinnostaisi, mutta alkuun pelkästään normivoitolla.

Mendes myöskin kiinnostaa, mutta pitää vielä katsella kertoimien liikkumista. Viime ottelu päättyi lyhyeen, Aldon nätin polven muodossa. Silti tuon ottelun alku näytti, että Mendes voi hyvinkin viedä tämän mattoon ja siellä hyvin vahvoilla. Lisäksi loppuerissä kuntoetu Mendesin puolella ja kippiäkin löytyy, jos pystyssä sattuu osumaan.

Vedonlyöntivihje: - Dariush-Ferreira - peliaika päättynyt

kohde
Dariush-Ferreira
veto
Ferreira
kerroin
1.497 (Pinny)
panos
9 yks.

Huti: -9.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Texeira-Davis - peliaika päättynyt

kohde
Texeira-Davis
veto
Texeira
kerroin
1.319 (Pinny)
panos
10 yks.

Huti: -10.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 19.00, palautukset 0.00, tulos -19.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blaah
Jäsen
Viestit: 1459
Liittynyt: 22.01.2008, 19:18

Tuotto: -28.41 yks.

Palautus%: 99.12%

Panosten ka: 1.37 yks.

Vetoja: 2364

Pisteitä: 236

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Blaah »

Vedonlyöntivihje: - Macario vs Magny - peliaika päättynyt

kohde
Macario vs Magny
veto
Macario
kerroin
3.000 (5Dimes)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

45%
Edit:

Vedonlyöntivihje: - Martin vs Camoes - peliaika päättynyt

kohde
Martin vs Camoes
veto
Martin
kerroin
2.000 (Pinnacle)
panos
2.5 yks.

Osuma! +2.50 yks.

60

Vihjeet yhteensä: panokset 7.50, palautukset 5.00, tulos -2.50 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blaah
Jäsen
Viestit: 1459
Liittynyt: 22.01.2008, 19:18

Tuotto: -28.41 yks.

Palautus%: 99.12%

Panosten ka: 1.37 yks.

Vetoja: 2364

Pisteitä: 236

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Blaah »

Vedonlyöntivihje: - Newton vs Vassell - peliaika päättynyt

kohde
Newton vs Vassell
veto
Newton
kerroin
1.323 (5dimes)
panos
4.5 yks.

Osuma! +1.45 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Vedonlyöntivihje: - Maldonado - Stinger - peliaika päättynyt

kohde
Maldonado - Stinger
veto
Maldonado
kerroin
1.910 (WilliamHill)
panos
3 yks.

Osuma! +2.73 yks.

Maldonado 2R TKO


60-40.

Mendesille saan reilut 33%, jos kasvaa kertoimet yli kolmen niin pitänee ottaa kiinni.

Ens kuun matseista kelpais peleihin ainakin Bisping ja pienellä ehkä kanssa Hunt. Bispingin trendi nyt on toki vähän alaspäin ja noista kahdesta vaan toisella on voimaa lopettaa toi matsi ennen täyttä aikaa, mutta mun on tosi vaikee saaha Bispingiä tossa alle 33% millään. Hunt on mulla n.30% Werdumia vastaan, toki jos Fabricio vie tän tonttiin niin jälki voi olla ikävää ja sen pystykin on näyttänyt ihan hyvältä viimeaikoina, erona vaan on se että Hunto lyö niin kun ton kokoselta potkunyrkkeilijältä vois olettaa, ja Werdumin leuka ei kestä vertailua Huntin kanssa.

E: Vielä tosta Mendes - Aldosta:
Kovin trendi tässä matsissa mun mielestä on se, että tossa vajaassa kolmessa vuodessa mitä näitten jätkien edellisestä matsista on aikaa, niin kuntokäyrät on menny aika eri suuntiin.
Viimeaikoina on tosi paljon ollu puhetta vaparimediassa siitä, miten brasseilla on yleisesti ottaen se ongelma, että uran alkupään jälkeen se tekninen kehitys tyssää liian nopeesti ja sen jälkeen se päivittäinen tekeminen on sitä kropan rääkkäämistä että päästään huippukuntoon ottelua varten ja jossain välissä se ottaa kiinni. Aldolla varsinkin on noita loukkaantumisia ollut ihan tarpeeksi, ottelutahti sen 1/2krt vuodessa ja painonvedot alkaa kerta kerralta olla yhä haastavampia. Tääkin matsi alunperin uusiksibuukattiin tälle viikonlopulle Aldon loukkaantumisten takia. Varsinkin toi painonvedon vaikeus on näkynyt viimeisissä erissä kaasutteluna.
Mendes puolestaan ollu hyvin kyydissä tässä Bang Ludwigin aikaisessa Alpha kääpiöiden kehityksessä, pystyssä nyrkkeily ja alapotkut tullu kovaa vauhtia eteenpäin ja kun käytössä on enempi työkaluja niin mahdollistaa samalla monipuolisemman gameplanin Aldoa vastaan. Aldo on niin helvetin lahjakas kaveri, että se kyllä osaa pelata peliä kun peliä aika lailla kaikkia vastustajiaan vastaan, mutta toisaalta vaikka pienet tekniset muutokset matsin sisällä sujuu paremmin kun kenelläkään muulla koko divarissa, niin isoja strategisia linjoja ei kyllä lähetä muuttamaan, vaan samalla kaavalla yleensä painetaan loppuun asti, mikä meinaa sitä että kun kaasu loppuu ekan 3 erän jälkeen niin välillä jää lopussa enemmän tai vähemmän jyrän alle.
Tässä on juurikin se sauma, johon Mendesin ja DBL:n pitää iskeä, jos ne haluaa toisen vyön tuoda kääpiöleiriin. Se mikä tekee vaikeeksi antaa Mendesille ihan tuhottomia pisteitä, on se että ekoissa erissä Aldo tod.näk. vetelee sitä korville, pari tyrmäystä top10 ulkopuolelta ei varmaan ketään siitä vakuuta että Mendes outboxaa Aldon. Kysymys on enempi siitä, että
a) miten pahasti Mendes jää jyrän alle (yhdellä jalalla on vaikeeta tapella 25min, vielä vaikeempaa jos menee taju)
b) miten tehokkaasti Mendes saa Aldon väsytettyä.
Jatkuva paineistus ja häkin hallintahan tässä näyttelee keskeistä roolia siinä mielessä, että jos ei anna Aldolle pakittelemalla sitä tilaa vedellä niitä alapotkuja reisille, niin se joutuu tekemään enemmän duunia jatkuvasti hienosäätämällä omaa peliään, mikä tulee väsyttämään sen 15 min sisällä. Pahaksi tän tilanteen tekee kuitenkin se, että ollaan brasseissa, eli voi olla tuomarilla taas paha bias päällä jos yleisö buuaa Mendesin top controllille, ja ainakin yks noista ensimmäisistä kolmesta erästä pitäis kyetä voittamaan vakuuttavasti. Viimeisten erien keskeytyksille sais kasattua jotain 13-15 kerrointa, mutta en kyllä tiiä, uskaltaako noillekaan kuitenkaan antaa melkein 10% painoa, Mendesin GnP kuitenkaan tuskin lopettaa Aldoa jos se ei ole aivan hapoilla. Toki Mendesiltä löytyy ruutia lyödä Aldo tarvittaessa pihalle pystyssäkin, mutta tossa touhussa on aina omat riskinsä väsyneenkin Aldon kanssa. Pistehandicapit antaa taas sen verran heikompia tuottoja, että niihin ei mielellään kyllä ota kiinni, varsinkin kun Aldon voitot painottunee aika pahasti keskeytyksiin mitä vastaan toi ei taas tarjoa mitään suojaa.

E2: Texeiran tyrmäysvoitot on toinen mikä vähän kiinnostas, mutta melkein 3.50 haluisin ainakin, Davisilta kuitenkin löytyy leukaa. Tuntuis aika voitettavaks tehdyltä ottelulta kotiyleisön omalle pojalle, mutta noista pienistä oddseista on nyt jääny lyhyeltä ajanjaksolta niin paha maku että fiksuinta lienee skippailla jos ei noi TKO propit tosta kasva.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jii
Jäsen
Viestit: 935
Liittynyt: 25.01.2004, 14:18

Tuotto: +374.56 yks.

Palautus%: 108.27%

Panosten ka: 5.47 yks.

Vetoja: 828

Pisteitä: 1300

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Jii »

Pitkät perustelut hävisi bittiavaruuteen, kun oli jostain syystä kirjautunut ulos tekstiä kirjottaessa.
Snaggle hyvin tyhjenteli, omat prosentit korkeammat. Itse en usko Aldon tässä alapotkuja käyttävän. Ei käyttänyt Edgaria vastaan ja Mendes kovempi painimies. Viime ottelu päättyi nopeasti Aldolle, mutta siitä mielummin plussaa Mendesille. Aldon puhtaasta saldosta huolimatta, kuntokäyrät eri suuntaan ja jo edellisessä ottelussa Mendes näytti, että pääsee häkkinyhjäykseen. Tämä todella kuluttavaa molemmille ja Mendesin parempi kaasutankki pääsee esille. Jos käyttää alapotkuja, on alasviennin mahdollisuus iso. Jos pystyssä mennään, niin pisteboksauksessa Mendes ei pärjää alkuunkaan, mutta omaa kumminkin mukavan tyrmäysuhan.

Maldonadolla uskomaton leuka. Miocic viimeksi tyrmäsi, mutta se oli täysin käsittämätön matchup muutenkin. Mitään en laske siitä ottelusta. Katutappelu tyylillä tämä mennään. Maldonado saattaa tyrmätä, Stringer ei. En halua laskea noita tuomareiden kotiinpäin vetämisille mitään, mutta ei ne ainakaan miinusta ole, kun pisteille mentäessäkin Maldo olisi suosikki eri mantereellakin.

Vedonlyöntivihje: - Aldo-Mendes - peliaika päättynyt

kohde
Aldo-Mendes
veto
Mendes
kerroin
2.860 (Pinny)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Maldonado-Stringer - peliaika päättynyt

kohde
Maldonado-Stringer
veto
Maldo
kerroin
1.826 (Pinny)
panos
3.5 yks.

Osuma! +2.89 yks.



(Älä Snaggle makustele huonoa tuon Texeiran kanssa. Davisilla ei ole mitään asetta voittaa tätä ottelua. Toki tuuritymäykseen aina pieni mahdollisuus, mutta se ainoa. Evans vei painihommissakin Davisia 100-0 ja Texeira kovempi painirintamallakin. Mattoon tässä tuskin Texeirakaan haluaa, mutta pystyssä aivan yhtä päätä. Tuo tyrmäys pyörinyt itselläkin, mutta normivoittoa taidan ostaa vielä lisää)

Vihjeet yhteensä: panokset 5.50, palautukset 6.39, tulos +0.89 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jii
Jäsen
Viestit: 935
Liittynyt: 25.01.2004, 14:18

Tuotto: +374.56 yks.

Palautus%: 108.27%

Panosten ka: 5.47 yks.

Vetoja: 828

Pisteitä: 1300

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Jii »

Vähän lisää Texeiraa. Tästä jo turinaa ylempänä. Texeira mielestäni pääsisi tässä mattoon ja ground and pound lopetukseen. Silti ottelukuva liennee: Davis yrittää alussa iholle ja hakee alasvientiä --> sitä ei saa ja kasetti hajoaa. Davis psyykkisesti heikon oloinen ottelija, hyvistä statseista huolimatta. Texeira ei mikään tyrmäyskone ole, mutta tässä todella paljon edellä. SUB, ei kovinkaan todennäköinen ja jos mattoon mennään, niin full mount ja TKO lähellä. Silti veikkaisin, että pystyssä tämän T haluaa otella ja tyrmäyksen hakee vähintään joka kolmannnella.

Vedonlyöntivihje: - Texeira-Davis - peliaika päättynyt

kohde
Texeira-Davis
veto
Texeira T/KO/DQ
kerroin
3.150 (PAF/Unibet)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Texeira-Davis - peliaika päättynyt

kohde
Texeira-Davis
veto
Texeira
kerroin
1.332 (Pinny)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.


En tiedä mikä on todennäköisyys epäonnekkaalle loukkaantumiselle kesken ottelun, tyyliin Silva. Ehkei pitäisi näihin isoihin suosikkeihin sortua, mutta ei tätä alle 85% saa oikein millään pyöritettyä...

Vihjeet yhteensä: panokset 4.00, palautukset 0.00, tulos -4.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Vedonlyöntivihje: - Aldo - Mendes - peliaika päättynyt

kohde
Aldo - Mendes
veto
Mendes, R4/5/dec
kerroin
3.380 (Ladbrokes/5Dimes)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

Aldo UD


Ja tää koostetaan seuraavasti:
Ladbrokes Mendes round 4 @26.00, 0.26yks
Ladbrokes Mendes round 5 @34.00, 0,20yks
5Dimes Mendes dec @4.40, 1,54 yks

Ideana siis että jos Mendes vie ekan kolmen jälkeen niin ollaan rahoissa kiinni. Ekojen erien aikana en jaksa uskoa että Aldo hirveen helpolla kaatuu, tää on kyllä markkinoilla aika hyvin hinnoteltu mukaan (vajaa 5% ero rajatodennäkösyyksissä jos vertaa tota parhaaseen suoraan voittoon) että merkittävästi parempaa etua tällä ei välttämättä saa mutta mututuntumalla vois noita viimeisiä eriä painottaa ehkä kovempaakin. Ollaan kuitenkin Aldon kotikentällä, tuomari ei välttämättä anna nyhjätä ihan mahottomasti jos hermot pettää paineen edessä ja vikoissa erissä saattaa iskeä sitten epätoivo kun ei haluta mennä pisteille arvuuttelemaan, Mendesillä kuitenkin jo toka shotti menossa että jos ei halua seuraavaksi tehdä Fabereita ja lähteä kattelemaan sarjaa ylemmäs/alemmas sitä vyötä niin nyt olis hyvä tulla tulosta jos haluaa siitä kullasta joskus vielä otella.

E:

Vedonlyöntivihje: - Davis - Texeira - peliaika päättynyt

kohde
Davis - Texeira
veto
Texeira (T)KO
kerroin
3.390 (5Dimes)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

Davis UD


Lähetään nyt sit pienellä tähän leikkiin. Davisin peli on onneksi aika arvattavaa siinä mielessä että ei oo parhaita sotkemaan painia ja kikkaria. Texiltä löytyy ihan näppärä uppari, että jos saa sen ajotettua vastapalloon, minkä pitäis olla täysin tehtävissä jos saa eka pehmitettyä Davisia tarpeeksi pystyssä, niin matsi voi olla siinä. Silti Davisilla on hyvä leuka, eli ei tää mikään tykkikohde IMO ole, mutta on kai tän oltava ainakin 30%.

Vihjeet yhteensä: panokset 3.00, palautukset 0.00, tulos -3.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blaah
Jäsen
Viestit: 1459
Liittynyt: 22.01.2008, 19:18

Tuotto: -28.41 yks.

Palautus%: 99.12%

Panosten ka: 1.37 yks.

Vetoja: 2364

Pisteitä: 236

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Blaah »

Hyvin avattu tota Aldo vs Mendes -matsia, mutta muutama seikka on ainakin itseäni mietityttänyt kun olen prossia räknäillyt. Ensinnäkin onko Mendesillä todellaki parempi kunto kuin Aldolla? Miestä ei koskaan ole nähty erissä 4 ja 5. Lisäksi hän on saanut viime aikoina otella pääasiassa sellaisia ottelijoita vastaan, jotka ovat yleensä kaikilla osa-alueilla häntä heikompia, eivätkä varsinaisesti pysty luomaan mitään kovin varteenotettavaa uhkaa tai painostamaan 3 erää putkeen.

Toinen homma on se, että en näe Mendesiä Aldoa vastaan parempana painijana kuin Edgaria. Edgarin jalkatyöskentely ja alasvientien alustaminen on ainakin minun silmissä nopeampaa ja sujuvampaa kuin Mendesin. Mendes lienee parempi ja kenties vahvempi häkkiä vasten, mutta juuri siellä Aldon alasvientipuolustus on parhaimmillaan. Minun näkemys on, että paras tapa saada Aldo tonttiin ja pysymään siellä on keskellä häkkiä, ei pystypainitilanteessa. Tietenkin pystypainilla on mahdollisuus hapottaa Aldo, mutta 5 erän matsissa tällä taktiikalla on parasta olla varma omasta kunnostaan.

Vedonlyöntivihje: - Elkins vs Martins - peliaika päättynyt

kohde
Elkins vs Martins
veto
Elkins
kerroin
1.556 (5Dimes)
panos
2 yks.

Osuma! +1.11 yks.

67% Elkinsin nyhjäykselle. Vois oikeastaan olla enemmänkin, mutta Martinsilla riittää ruutia ja jossain vaiheessa Darrenin leuka ei enää kestä.

Vedonlyöntivihje: - Cabral vs Kotani - peliaika päättynyt

kohde
Cabral vs Kotani
veto
Fight doesn't go to decision
kerroin
1.606 (5Dimes)
panos
1 yks.

Osuma! +0.61 yks.

65%. Karmiva miss match ainakin näin ennakkoon katseltuna.

Vihjeet yhteensä: panokset 3.00, palautukset 4.72, tulos +1.72 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Vedonlyöntivihje: - Bisping - Rockhold - peliaika päättynyt

kohde
Bisping - Rockhold
veto
Bisping
kerroin
4.250 (5Dimes)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

Rockhold 2R Sub


73-27. Rockholdilla on enemmän työkaluja tän matsin viemiseen ja Bispingin ura ei ainakaan nousussa ole tällä hetkellä, mutta tässä ei tasoero kyllä ole näin iso. Jos Rockhold saa Bispingin painostettua häkkiä vasten tarpeeksi usein, niin saattaa jäädä ilta lyhyeksi, mutta toisaalta Bispingillä on helvetin kova kunto ja väittäsin että ei jää nopeudessa kyllä jalkoihin. Jabia, jalat liikkeessä ja tarpeeksi duunia niin työvoitto tässä on ihan mahdollinen.

Vedonlyöntivihje: - Hunt - Werdum - peliaika päättynyt

kohde
Hunt - Werdum
veto
Hunt
kerroin
4.330 (Ladbrokes)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

Werdum 2R TKO


70-30. Werdum treenaillu Cainia varten joka on sinäänsä hyvin erilainen haaste, mutta on toisaalta parempi kun se että Hunt on painosta päätellen treenannu hodarinsyönti kilpailua varten. Cainia varten Werdumin taktiikka todennäkösesti ois pitäny sisällään vahvaa duunia pystyssä ja clinchissä ja paljon guardipeliä, Huntia vastaan voisi helposti kuvitella että plani olisi vähän enempi hyökkäävä tolla grappling puolella, koska Hunto ei tätä lähde hakemaan tonttiin ja siellä Werdumilla on iso etu. Werdum on näyttäny viimeaikoina oikeasti jopa hyvältä pystyssä, missä IMO pileekin juuri Huntin saumat voittaa tämä ottelu. Huntia ei oo ikinä hirveesti harmittanu syödä nyrkkiä että pääsee antamaan yhen takasin, yleensä valmis ottamaan jopa kaksi tai kolme osumaa että pääsee antamaan yhden.
Werdumin offensiivinen grapplingi ei ole koskaan ollut yhtä hyvää kun miehen guardipeli, ja varsinkin kun tätä cämppiä varten on todennäkösesti treenattu enemmän pystyä ja guardia niin voi olla että jos alkuun tulee hyvää tulosta ja hyvää fiilistä pystyssä niin Werdum rakastuu siihen touhuun liiaksi. Esim Brownea vastaan naputteli ihan mielellään osumia pystyssä kun toinen puuskutti ja teki töitä pysyäkseen pystyssä, vaikka tontissa olis varmasti ollut vähemmän vaaraa. Tällänen pläni Huntia vastaan on siitä kohtalokas, että Hunto on noilla nyrkeillä nukuttanu paljon kovempiakin tekijöitä, ja tarvitsee siihen tasan sen yhden sauman.

Vihjeet yhteensä: panokset 4.00, palautukset 0.00, tulos -4.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

03.11.2014 01:57 <7DSins> Ite kans miettiny tota Bispingii, houkutteleva kerroin

03.11.2014 01:58 <7DSins> ja tosiaan iha voitettavissa


7DSins
Jäsen
Viestit: 19
Liittynyt: 21.10.2014, 23:07
Pisteitä: 0

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja 7DSins »

Ross Pearson on hyvässä vedossa, hyvä voitto Maynardista (TKO) ja sitten häviöksi merkattu matsi Sanchezii vastaan mutta jos joku sen katto niin kaikkihan sen tietää että tuomarit tais olla kännissä :D matsi tulee pysymään pystyssä ja Iaquinta koittaa saada matsin mattoo mutta luulen että hiljaseks jää ja Pearson nappaa tästä helpon voiton

Vedonlyöntivihje: - UFC - Ross Pearson - Al Iaquinta - peliaika päättynyt

kohde
Ross Pearson - Al Iaquinta
veto
1
kerroin
1.500 (PAF)
panos
10 yks.

Huti: -10.00 yks.

Iaquinta by TKO

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Vedonlyöntivihje: - Pearson - Iaquinta - peliaika päättynyt

kohde
Pearson - Iaquinta
veto
Pearson
kerroin
1.667 (5Dimes)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

Iaquinta 2R TKO


65-35. Iaquinta on kyllä ihan vakuuttava prospekti ja tulee Longon cämpistä joka kyllä on osoittanut että gameplanaaminen sujuu. Tarpeeksi paljon voimaa ja ok hyvä pysty ja paini, että oikealla gameplanilla voi auheuttaa Pearsonille päänvaivaa.
Pearson oli kanssa hyvä prospekti kun pääsi TUFista aikanaan, sen jälkeen on ollut ylämäkeä ja alamäkeä, viimeaikoina lähinnä ylämäkeä jos ei tota yhtä ryöstöä oteta huomioon. Pearson on eniten kotonaan kun saa rauhassa hakea oman boksausetäisyyden kohilleen ja sen jälkeen hyvällä päänliikkeellä ja terävillä komboilla naputtelee pisteitä. Alkaa kohta olemaan muutenkin siinä iässä, että fyysiset ominaisuudet piikkaa, ja on sitä viimeaikoina nähty pari tyrmäystäkin.
Näkisin, että Iaquintalla on oikeenlaisella gameplanilla mahdollisuus sotkea Pearsonin peliä ja tehdä tästä tarpeeksi katkonainen matsi, että tuomareille mentäessä on liikaa pelivaraa. Näkisin kuitenkin, että Pearson kokeneempana ja taitavampana pystyottelijana pystyy hallitsemaan etäisyyttä tarpeeksi ison osan ottelusta, että pystyy pehmittää Iaquintaa sen verran selvästi että pari erää vähintään irtoaa tuomarien korteissa. Pitää vaan toivoa että leukaa ei testata, se on kanssa välillä ollut yksi Pearsonin selkeimmistä heikkouksista.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Vedonlyöntivihje: - McCall - Lineker - peliaika päättynyt

kohde
McCall - Lineker
veto
Lineker
kerroin
2.650 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Push: +0.00 yks.

Peruttu


McCall tykkää liikaa iskujen vaihdosta nyrkkeilyetäisyydellä, ja siinä Lineker on aikalailla divarin paras. Jos McCall pystyy pakottamaan Linekerin pakittamaan ja sotkee alasvientejä mukaan, niin tää on aika selkee matsi, mutta en tiiä luotanko siihen että McCall ei mielummin lähe tappelemaan, ja siinä touhussa tulee kyllä kuokkaan.

Vedonlyöntivihje: - Fight of the Night - peliaika päättynyt

kohde
Fight of the Night
veto
McCall - Lineker
kerroin
3.450 (5Dimes)
panos
0.5 yks.

Push: +0.00 yks.

Peruttu


Jos menee taskussa mätkimiseksi (eikä Lineker missaa painoa) niin on tosi lähellä, näissä on politiikka pelissä sen verran että ei huvita ton isommalla painaa mutta kyllä tää 33% on oltava.

E:

Vedonlyöntivihje: - Pearson - Iaquinta - peliaika päättynyt

kohde
Pearson - Iaquinta
veto
Pearson ins.dist.
kerroin
4.250 (5Dimes)
panos
0.5 yks.

Huti: -0.50 yks.

Iaquinta 2R TKO


Pienellä haettava tätäkin. Pearson tosiaan osaa nykyään istua lyönteihinsä enemmän ja fysiikka kehittynyt sen verran että tyrmäyksiäkin irtoaa, ja Iaquinta vähemmän kokeneena kaverilla tekee välillä pahojakin teknisiä virheitä, jotka saattaa katkaista tän illan lyhyeen.

Vihjeet yhteensä: panokset 3.00, palautukset 2.50, tulos -0.50 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Snaggle, 07.11.2014, 11:09. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Snaggle kirjoitti:

Vedonlyöntivihje: - Bisping - Rockhold - peliaika päättynyt

kohde
Bisping - Rockhold
veto
Bisping
kerroin
4.250 (5Dimes)
panos
2 yks.

73-27. Rockholdilla on enemmän työkaluja tän matsin viemiseen ja Bispingin ura ei ainakaan nousussa ole tällä hetkellä, mutta tässä ei tasoero kyllä ole näin iso. Jos Rockhold saa Bispingin painostettua häkkiä vasten tarpeeksi usein, niin saattaa jäädä ilta lyhyeksi, mutta toisaalta Bispingillä on helvetin kova kunto ja väittäsin että ei jää nopeudessa kyllä jalkoihin. Jabia, jalat liikkeessä ja tarpeeksi duunia niin työvoitto tässä on ihan mahdollinen.

Vedonlyöntivihje: - Bisping - Rockhold - peliaika päättynyt

kohde
Bisping - Rockhold
veto
Rockhold decision
kerroin
3.400 (5Dimes)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

Rockhold 2R Sub


Vertailun vuoksi esim. Ladbrokesilla sama 2.75. Rockholdin tyrmäysvoitot on kaikki vähintään paria pykälää heikommista vastuksista. Aika rajakohde kertoimensa puolesta (29-30% luokkaa), mutta tarjoo niin paljon isommat todennäkösyydet tolle ylemmälle kun varmistelee tällä omat pois, että otetaan kiinni.

E: Soa Paleilen keskeytysvoitot kelpais kanssa, esim. 5Dimes 1.95, tää menee mattoon ja sielä tulee rumaa jälkeä. Pitää eka siirrellä vähän rahoja että pääsee ite iskemään kiinni, eli vihjeet prosentteineen tulee aikanaan jos kertoimet vielä elossa sillon.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blaah
Jäsen
Viestit: 1459
Liittynyt: 22.01.2008, 19:18

Tuotto: -28.41 yks.

Palautus%: 99.12%

Panosten ka: 1.37 yks.

Vetoja: 2364

Pisteitä: 236

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Blaah »

Vedonlyöntivihje: - Inocente vs Perosh - peliaika päättynyt

kohde
Inocente vs Perosh
veto
Inocente
kerroin
1.485 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

70%
Perosh on ollut lopettamassa jo useita vuosia, joten eiköhän se ura pääty tähän.

Vedonlyöntivihje: - Hester vs Whittaker - peliaika päättynyt

kohde
Hester vs Whittaker
veto
Hester
kerroin
1.561 (Pinnacle)
panos
4 yks.

Huti: -4.00 yks.

70%
Whittaker on näistä kahdesta se kypsempi ottelija, mutta Hesterin koko ja ulottuvuus tulee tuomaan isoja ongelmia Aussille.
"Paras" tapa voittaa Hester on painia, mutta enpä usko, että Whittakerilla riittää voimat nyhjätä Hesterin kanssa häkkiä vasten tai tekniikka ja nopeus viedä matsi mattoon.
Hesterin ongelmana on hetkittäinen passiivisuus, varsinkin kun mies kokee olevansa johdossa ja tässä piilee Whittakerin mahdollisuus. Nopeat sarjat Hesterin yksittäisien pommien välissä voi näyttää hyvältä tuomareiden silmissä, varsinkin kun kotiyleisö tulee hurraamaan jokaista ohihuitaisuakin.
Vaikka Hesterillä on paha tapa peruutella suoraan taaksepäin en usko Whittakerin mahdollisuuksiin lopettaa tätä matsia pystyssä ja matossakin Clintin pitäisi olla täysin hyytynyt, jotta voisin kuvitella aussin saavan luovutusotteen. Hester sen sijaan saattaa tiputtaa hieman kyseenalaisella leualla varustetun Whittakerin, enkä hirveästi ihmettelisi edes luovutusotteella voittamista; sen verran koko- ja voimaeroa tässä pitäisi olla.

Vihjeet yhteensä: panokset 6.00, palautukset 0.00, tulos -6.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Morphion
Avatar
Jäsen
Viestit: 266
Liittynyt: 29.11.2004, 15:39

Tuotto: -33.90 yks.

Palautus%: 95.07%

Panosten ka: 1.73 yks.

Vetoja: 398

Pisteitä: 22

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Morphion »

Melkein jo tietää miten tämän vedon kanssa käy kun palstan muut ukot vetää betsiä Pearsonille ja omat UFC vedot on menny pahasti metsään viime aikoina. En kuitenkaan saa Pearsonia tässä ottelussa suureksi ennakkosuosikiksi, pikemminkin 50-50. Pearson monipuolisempi pystyssä, mutta Iaquinta parempi mattohommissa.

Vedonlyöntivihje: - A.Iaquinta-R.Pearson - peliaika päättynyt

kohde
A.Iaquinta-R.Pearson
veto
A.Iaquinta
kerroin
2.450 (Betsafe)
panos
2 yks.

Osuma! +2.90 yks.



Vedonlyöntivihje: - W.Harris-S.Palalei - peliaika päättynyt

kohde
W.Harris-S.Palalei
veto
W.Harris
kerroin
2.550 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 3.00, palautukset 4.90, tulos +1.90 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Respect is not given, it is earned" - Brian Dawkins

Minikommentit


7DSins
Jäsen
Viestit: 19
Liittynyt: 21.10.2014, 23:07
Pisteitä: 0

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja 7DSins »

joo Palelei joutu laittaa mukaa vielä

Vedonlyöntivihje: - UFC - Soa Palelei - Walt Harris - peliaika päättynyt

kohde
Soa Palelei - Walt Harris
veto
1
kerroin
1.550 (PAF)
panos
5 yks.

Osuma! +2.75 yks.

Palelei by TKO



Ollu kyllä iha mielenkiintonen eventti tähän mennes

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Morphion
Avatar
Jäsen
Viestit: 266
Liittynyt: 29.11.2004, 15:39

Tuotto: -33.90 yks.

Palautus%: 95.07%

Panosten ka: 1.73 yks.

Vetoja: 398

Pisteitä: 22

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Morphion »

Ian McCall-John Lineker ottelu ilmeisesti peruttu McCallin pahoinvoinnin takia.

Vedonlyöntivihje: - D.Lima-J.Oliveira - peliaika päättynyt

kohde
D.Lima-J.Oliveira
veto
D.Lima
kerroin
1.300 (Nordicbet)
panos
4 yks.

Oliveira kutsuttiin lyhyellä varoituksella vastustajaksi tähän otteluun. Hän on normaalisti 155 painoluokan ottelija joka nyt ottelee 170 painoluokassa.

Osuma! +1.20 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Respect is not given, it is earned" - Brian Dawkins

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Vedonlyöntivihje: - Shogun - OSP - peliaika päättynyt

kohde
Shogun - OSP
veto
Shogun (T)KO
kerroin
2.690 (5Dimes)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

St. Preux 1R TKO


Johan sitä on kai pariin otteeseen tullu luvattua etten Shogunin matseihin enää koske, mutta tässä on kyllä kertoimet nyt vinossa pahemman kerran. Shogunin 20 voitosta 17 tyrmäyksellä, Roachin kanssa boxailut tuonu korkeintaan lisää voimaa nyrkkeihin, ja eroa suoran voiton ja tyrmäyksen välillä on näin paljon? (esim 5dimes shogunin suora about 60%, tko n.35%)
OSP tulee lyhyellä varotuksella kehiin, eli todnäk painonveto ollu vähän tavallista kovempi ja ihan viimiset herkistelyt on ehkä tekemättä, tyyli jättää reilusti paikkoja Shogunille, ainoat edut on selkee etu fyysisissä ominaisuuksissa. OSP on just sen tasonen vastustaja joka Shogunin pitäis pystyä tyrmäämään, Hendo matsi näytti pitkästä aikaa jopa ihan positiiviselta siihen asti että Hendo löi Shogunin kirjaimellisesti nurin, OSP:ltä ei ihan vastaavaa voimaa kyllä löydy ja Shogunin leuka jos ei tuosta kolhusta mennyt lopullisesti niin on vieläkin varsin ensiluokkainen. Prosentit 42%.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

08.11.2014 21:14 <Snaggle> vertailun vuoksi esim. unibet shogun via tko @2.00

09.11.2014 07:59 <Snaggle> tais olla maurin ura siinä


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Vedonlyöntivihje: - Ellenberger - Gastellum - peliaika päättynyt

kohde
Ellenberger - Gastellum
veto
Ellenberger
kerroin
2.550 (5Dimes)
panos
4 yks.

Huti: -4.00 yks.

Gastellum 1R sub


Mä näkisin melkein, että nykyisellään Gastellum on heikompi versio Ellenbergeristä. Molemmat osaa painia, molemmilta löytyy painoa lyönneistä, erona vaan että Ellenbergerillä on lisäksi ok hyvät potkut ja vaaralliset polvet. Isoin riski tässä taitaa olla Ellenbergirin 2 ottelun tappioputki, siinä mielessä tää on aika mielenkiintoista matchmakingia, eli Gastellum tulee ehkä kovemmalla itseluottamuksella kehään mutta silti vaikee nähdä Ellenbergeriä altavastaajana tässä.
Onko muilla erilaisia näkemyksiä tästä vai pitääkö painaa lisää?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Vedonlyöntivihje: - Ellenberger - Gastellum - peliaika päättynyt

kohde
Ellenberger - Gastellum
veto
Ellenberger
kerroin
2.800 (5Dimes)
panos
6 yks.

Huti: -6.00 yks.

Gastellum 1R sub


Bookit on nyt erimieltä tästä näköjään, mutta vaikee taas ymmärtää niin otetaan täydet 10 yks sitten sisään.
-Ellenberger on pystyssä teknisesti parempi, monipuolisempi ja lyö kovempaa
-Ellenberger viety viimeksi tonttiin 2009, yli 90% TDD, jos tässä joku päätyy alle niin se on Gastellum
-Ainut mikä puoltaa tota kerroinastelmaa on se että Gastellum on helvetin nuori, joten voi olettaa että kehitystä on taas tullut paljon, kun taas Ellenbergerillä on pari tappiota alla

Millään en tätä tasabuukkia heikommaksi saa ja lähtökohtasesti olisin melkein valmis pistämään Ellenbergerin suosikiksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

14.11.2014 00:17 <7DSins> Itekki ihmettelen kyllä tota Ellenbergin kerrointa,pitää

14.11.2014 00:17 <7DSins> iskee kiinni kyl nyt viikonlopun aikana


phenom
Jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 15.11.2014, 10:16
Pisteitä: 0

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja phenom »

UFC 180

Neljästä ensimmäisestä matsista löyty lyötävää.

Beltran 2.6u @ 3.25 Bet365
Cannetti 4.6u @ 2.0 Bet365
Brown 4.6u @ 4.0 Bet365
Smith 2u @ 3.0 Bet 365

Lopuissa bookiet laskenu valitettavasti ihan oikein :(

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blaah
Jäsen
Viestit: 1459
Liittynyt: 22.01.2008, 19:18

Tuotto: -28.41 yks.

Palautus%: 99.12%

Panosten ka: 1.37 yks.

Vetoja: 2364

Pisteitä: 236

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Blaah »

Vedonlyöntivihje: - Quinonez vs Perez - peliaika päättynyt

kohde
Quinonez vs Perez
veto
Quinonez
kerroin
1.444 (5Dimes)
panos
1 yks.

Osuma! +0.44 yks.


Tämä matsi on jo kerran nähty, eikä liene mitään syytä odottaa, että Perez on parantanut osaamistaan.

Vedonlyöntivihje: - Montano vs Heatherly - peliaika päättynyt

kohde
Montano vs Heatherly
veto
Heatherly
kerroin
2.900 (5Dimes)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.


Heatherlyllä on selvä tie voittoon ja se on matossa. Montanoa ei pidä päästää tykittämään vapaasti, koska pystyssä tulee noutaja. Matossa taasen Montano ei ole kovin kummoista esittänyt ja kun painietu on selvästi Heatherlyn puolella niin jenkin pitäisi matsi tonttiin myös saada.

Vedonlyöntivihje: - HUnt vs Werdum - peliaika päättynyt

kohde
HUnt vs Werdum
veto
over 1½ rounds
kerroin
1.741 (5Dimes)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.


Eiköhän Werdum ota rauhallisesti ja varovaisesti ensimmäiset erät, koska Huntilta loppuneen happi viimeistään 2 erän jälkeen.

Vihjeet yhteensä: panokset 5.00, palautukset 1.44, tulos -3.56 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 15:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Vedonlyöntivihje: - Guillard - Geathje - peliaika päättynyt

kohde
Guillard - Geathje
veto
Guillard
kerroin
3.010 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

Gaethje SD


Aika lottoveto. Guillardin taso riittää tässä enempi kun hyvin, ongelmat on pääkopassa ja varsinkin missattu paino ja samalla 50% palkasta menetetty vähän arveluttaa että missä kunnossa ukko oikeesti on henkisesti. Ei tämmöstä oikeen voi silti jättää kokeilematta, mutta pidetään panos minimissä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blaah
Jäsen
Viestit: 1459
Liittynyt: 22.01.2008, 19:18

Tuotto: -28.41 yks.

Palautus%: 99.12%

Panosten ka: 1.37 yks.

Vetoja: 2364

Pisteitä: 236

Re: UFC

Viesti Kirjoittaja Blaah »

Itelläkin pieni veto Guillardille. Gaethjen agressiivisuus menee usein hieman yli, ja vaikka omissa ei soikkaan niin kunto kärsii. Jos Melvinin pää kestää niin tämä on 50-50.

Vedonlyöntivihje: - Richman vs Nam Phan - peliaika päättynyt

kohde
Richman vs Nam Phan
veto
Richman
kerroin
1.250 (5Dimes)
panos
4 yks.

Osuma! +1.00 yks.

Helvetin huono matsi Namille, joka imee huonommiltakin pystyottelijoilta nyrkkiä aivan liikaa.

Vedonlyöntivihje: - Chandler vs Brooks - peliaika päättynyt

kohde
Chandler vs Brooks
veto
Chandler
kerroin
1.561 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Schilling vs Manhoef - peliaika päättynyt

kohde
Schilling vs Manhoef
veto
Schilling
kerroin
2.350 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Osuma! +1.35 yks.

Jos ja kun tämä otellaan pääasiassa pystyssä on Schillingillä hienoinen etu ulottuvuutensa ansiosta. Manhoef lienee se parempi MMA-mies, mutta tuskin hän ainakaan ihan heti lähtee tätä tonttiin viemään. Schillingin alasvientipuolustus on täysi kysymysmerkki, mutta matossa herra osaa kyllä perusasiat, mikä ei ole ihme koska hän on jumpannut paljon Diazin veljesten kanssa.

Vedonlyöntivihje: - Benitez vs Brown - peliaika päättynyt

kohde
Benitez vs Brown
veto
Benitez itd
kerroin
1.800 (5Dimes)
panos
1 yks.

Osuma! +0.80 yks.

Karmiva tasoero.

Vihjeet yhteensä: panokset 9.00, palautukset 9.15, tulos +0.15 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

16.11.2014 23:10 <7DSins> Hyvä haistelu toi Schilling


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin