Tänään on 28.03.2024, 11:06.

Mestis 25.10

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
Antoha
Jäsen
Viestit: 353
Liittynyt: 24.08.2014, 23:46

Tuotto: +9.36 yks.

Palautus%: 100.26%

Panosten ka: 3.39 yks.

Vetoja: 1073

Pisteitä: 520

Mestis 25.10

Viesti Kirjoittaja Antoha »

Peliitat - JYP-Akatemia 36 22 42
O/U 5.5 59 41


Jukurit - Hokki 64 19 17
O/U 5.5 43 57


Jukurit palasi vottokantaan voittamalla keskiviikkona LeKin vieraissa 2-4 kahden heikomman ottelun jälkeen. Jukurit palasi pelissä takaisin omalle tasolleen ja pelasi erittäin hyvää vieraskiekkoa. Jukureiden sarjajohto on kutistunut parin häviön takia, mutta se pitää kuitenkin vielä piikkipaikkaa halussaan kahden pisteen erolla KooKooseen. Maalissa jatkaa Ronan Quemener, kokoonpanossa ei myöskään muutoksia. Riku Pitkänen on poissa, mutta Teemu Turunen korvasi hyvin hänen paikkansa ykköskentässä keskiviikkona.

Hokki on yltynyt kovaan vireeseen ja eilen tuli jo neljäs voitto putkeen. Eilisessä ottelussa kaatui TuTo 4-1 lukemin. Ottelu oli erittäin tiukka eikä kumpikaan joukkue esittänyt mitään ihmeellistä, mutta ottelu ratkesi TuTon jäähyilyyn, TuTo otti ottelussa 11. 2min jäähyä ja yhden ulosajon. Hokin ykköskenttä on ollut kovassa iskussa Antti Kalapudaksen johdolla. 18-vuotias Kalapudas antaa kovia näyttöjä u20 mm-kisoja ajatellen. Eilisestä kokoonpanosta tippui kovan taklauksen alle joutunut Seppelin ja eilen ykköskentässä pelannut Santeri Vuoti. Hokin sairaslistalla jatkaa kaksi todella tärkeää puolustajaa Jarkko Heikkinen ja Risto Mattila. Maalissa jatkaa erinomaisesti pelaava Samu Perhonen, jolle tämä on viimeinen lainapeli.

Hokille tämä on todella kova viikko, sillä se kohtaa kaikki Mestiksen kovimmat. Edellinen keskinäinen päättyi kauden alussa Jukureiden 3-4 voittoon Kajaanissa. Jukureilla on tänään lepoetu, Hokki pelasi eilen todella kovan pelin ja joutuu matkustamaan tänään Mikkeliin. Jukurit on ollut pelillisesti Mestiksen paras joukkue tällä kaudella eikä kahden heikomman ottelun saa antaa hämätä. Hokki on parantanut omaa peliään lainamiehien avulla ja sillä on alla kaksi todella kovaa voittoa KooKoosta ja TuTosta tällä viikolla kotonaan. Vieraissa Hokilla ei ole kuitenkaan sujunut aivan yhtä ruusuisesti ja tänään on todella kova testi levännyttä Jukureita vastaan. Mikkeli on ollut Hokille vaikea paikka ja edellinen varsinaisen peliajan voitto sillä on Mikkelistä 09-10 kaudelta.

Vedonlyöntivihje: - Mestis 14-15 - Jukurit - Hokki - peliaika päättynyt

kohde
Jukurit - Hokki
veto
Jukurit -0.5
kerroin
1.724 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.563
todennäköisyysarvio
arvio 64%

Huti: -4.00 yks.

2-3


Vedonlyöntivihje: - Mestis 14-15 - Jukurit - Hokki - peliaika päättynyt

kohde
Jukurit - Hokki
veto
Under 6.0
kerroin
1.628 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.538
todennäköisyysarvio
arvio 65%

Osuma! +1.88 yks.

2-3


K-Vantaa - KooKoo 15 18 67
O/U 5.5 56 44


K-Vantaa kärsi keskiviikkona tappion SaPKolle kotonaan 2-5. Vantaa oli pelissä helisemässä pahasti heikolla kokoonpanolla. Tämän päivän ottelussa joukkue on heikentynyt entisestään, kun ykköskentästä Henri Tamminen, kakkoskentän sentteri Nico Aaltonen ja ykköspakki Juha Tarkkanen on sivussa tänään. Tilalle on saatu nostettua vain omia junnuja, jotka ovat kaukana Mestis tasosta. Vantaa on sarjassa kuudentena alkukauden lainojen ja helpon otteluohjelman ansiosta, pudotusta tulee rajusti mikäli joukkue ei saa alkukauden kovia lainamiehiä takaisin. Maalissa pelaa tänään Jani Kautto, joka pelaa tänään kauden toisen ottelunsa.

Eilen nähtiin vaihteeksi todella hyvä ja taisteleva KooKoo. Se ottikin ansaitun kotivoiton Akatemiasta 4-2 lukemin, paikkoja oli iskeä numerot rumemmaksikin. Ylivoima oli eilen KooKoolta erittäin hyvää ja ylivoimalla syntyikin kolme maalia. Alivoima toimi myös mallikaasti ja joukkue sai nollattua Akatemian kovan ylivoiman. Ainoa muutos kokoonpanossa eilisestä on Västilän poissaolo ja hänen tilalleen tulee eilen huilannut Pauli Levokari. Maalissa jatkaa Mikko Rämö.

KooKoolle jäi pahasti hampaankoloon kauden avauskierroksella hävitty ottelu Vantaalla 6-4. Vantaa on liikkeellä tänään kauden heikoimmalla kokoonpanolla ja kun vastassa on sarjan kallein joukkue ja suurin ennakkosuosikki KooKoo voi kyyti olla kylmää tänään. Vantaan puolustuspeli on ollut järkyttävän huonoa ja ykköspakki Juha Tarkkasen poissaolo heikentää puolustusta entisestään myös Vantaan hyvin toimineesta ykköskentästä ja ylivoimasta on sivussa tänään Henri Tamminen. Vantaa ei pelannut eilen, joten sillä on pienoinen lepoetu. KooKoon ylivoima on alkanut pyörimään näyttävästi ykkössentteri Juuso Rajalan johdolla ja tulosta voidaan odottaa myös tänään. Tasoero on järkyttävä joukkueiden välillä tällä hetkellä mikäli KooKoota kiinnostaa pelata edes vähän. Avauskierroksen tappion kostaminen ja eilinen hyvä peli lupaavat kuitenkin KooKoolta hyvää esitystä.

Vedonlyöntivihje: - Mestis 14-15 - K-Vantaa - KooKoo - peliaika päättynyt

kohde
K-Vantaa - KooKoo
veto
KooKoo -1.0
kerroin
1.793 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.613
todennäköisyysarvio
arvio 62%

Osuma! +3.17 yks.

1-5


SaPKo - TuTo 31 23 46
O/U 5.5 41 59


SaPKon neljän ottelun pisteputki katkesi eilen Keurulla, kun se kävi häviämässä KeuPalle 2-1 lukemin tiukassa ottelussa. SaPKo jatkoi eilen hyvää peliään, mutta heikko viimeistely ratkaisi pelin KeuPalle. SaPKon ykköskenttä jatkoi eilen hyvää pelaamista tehden SaPKon ainoan maalin ja pyörittäen hyvin. Tänään SaPKo palaa kotikentälleen missä se on ollut tällä kaudella erittäin hyvä, sillä on kotonaan neljän ottelun voittoputki. Kokoonpano pysyy samana ja maalissa jatkaa Antti Leskinen.

TuTo hävisi eilen kovavireiselle Hokille vieraissa 4-1. TuTon peliä sotki pistepörssin johtajan ja ykkössentteri Tuukka Pulliaisen yllättävä poissaolo. TuTolla oli ennestään sentterihuolia ja joukkue joutui pelaamaan kolmella sentterillä. TuTO otti myös älyttömästi jäähyjä, alivoima oli hyvää, mutta ei sekään kaikkea kestänyt. Pulliainen palaa tänään kokoonpanoon takaisin ja se on suuri helpotus TuTolle. Henri Ruotsalainen ja Jasper Lindsten ovat poissa eilisestä kokoonpanosta ja TuTo joutui laittamaan puolustajan neloskentän hyökkääjäksi jotta he saisivat kentät täyteen. Maalissa jatkaa eilenkin pelannut Kimmo Meriläinen, jota ei voi syyttää eilisestä tappiosta ja hän saa uuden näytönpaikan tänään.

SaPKo kävi häviämässä joukkueiden ensimmäisessä keskinäisessä Turussa 3-0 numeroin. Ottelu oli tasainen, mutta TuTon hyvä puolustuspeli ja SaPKon huono viimeistely käänsivät pelin TuTolle. TuTolla on ollut pieniä ongelmia loukkaantumisten kanssa ja se on joutunut ottamaan lainamiehiä, jotka ovat sekoittaneet sen peliä. Molemmat joukkueet ovat parantaneet peliään mitä pidemmälle kausi on edennyt. Savonlinna on ollut TuTolle viime vuosina vaikea paikka ja SaPKo on niskanpäällä viimevuosien keskinäisissä. Tänään on jaossa molemmille todella tärkeitä pisteitä ja tappiota välttäen joukkueet tulevat puolustamaan tänään tiiviisti ja välttämään virheitä.

Vedonlyöntivihje: - Mestis 14-15 - SaPKo - TuTo - peliaika päättynyt

kohde
SaPKo - TuTo
veto
Under 5.5
kerroin
1.793 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.695
todennäköisyysarvio
arvio 59%

Veikkaus 1.78

Osuma! +2.38 yks.

2-3 JA


Vihjeet yhteensä: panokset 14.00, palautukset 17.43, tulos +3.43 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin