Tänään on 19.04.2024, 09:41.

Bookkerien toimintatavat

Keskustelua vedonlyöntiyhtiöt ja rahaliikenne ympärillä.
Vastaa Viestiin
MacGyver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1198
Liittynyt: 05.12.2003, 03:14

Tuotto: -273.30 yks.

Palautus%: 91.30%

Panosten ka: 18.58 yks.

Vetoja: 169

Pisteitä: 767
Paikkakunta: Oulu

Re: Kokemuksia Veikkaushuone bookkerista?

Viesti Kirjoittaja MacGyver »

Miksihän mikään välittäjä ei vaadi kopiota passista silloin kun tili AVATAAN ja tehdään ENSIMMÄINEN TALLETUS? Rahaa kyllä
otetaan vastaan ilomielin mutta nostoissa aletaan vaikeaksi. Ainakin näin näillä paskafirmoilla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

12.12.2014 21:46 <nuhapumppu> Oisko toi hyvä asia pelaajan kannalta? Ei.

14.12.2014 08:17 <5q00q4q> Sportingindex pyytää dokumentit ennen kuin saa avata tilin.


Taika
Jäsen
Viestit: 7091
Liittynyt: 11.04.2003, 12:29

Tuotto: +120.70 yks.

Palautus%: 102.35%

Panosten ka: 0.44 yks.

Vetoja: 11586

Pisteitä: 10892
Paikkakunta: Tampere

Bookkerien toimintatavat

Viesti Kirjoittaja Taika »

Pistetään nyt sitten vähän isomminkin (kun ei jaksa noita pikkubokseja) samalla kun turbikselle väännetään rautalangasta, että juu, en tiedä vielä onko mulla jotain kotiutusongelmaa - ei varmasti, en usko. Kotiutin tossa joku päivä sitten tilin tyhjäksi; vielä ei ole mitään näkynyt, mutta en mä siitä silti osaa hermostua tai tehdä ongelmaa. Rahat varmasti kyllä tulevat ajallaan. Kotiutusten sössiminen on/olisi niin viimeinen bookkerin/reitten virhe, että sitä ne ei tee kuin äärimmäisessä katastrofi/pakkotilanteessa. Se kertoo sen, että toiminta on finito. Muutaman päivän saakin kestää, turha siitä on itkeä. Ja jos toiminta on siinä mallissa, että kotiutukset eivät enää toimi, niin keskustelu esim. täällä on jo turhaa.

Mä ainakin mielelläni kiinnitän huomioni jo paljon ennen tollasia mahdollisia ongelmia bookkerin yleiseen toimintaan. Asenteeseen ja resursseihin hoitaa oikeita ongelmia. Kuten esim. toimimatonta saittia, katoavia dokumentteja jne. jne. Kaikki ne kertoo jotain firman yleisestä moraalista ja siitä miksi ne ovat markkinoilla. Tämäkin olisi näin vanhemman valtiomiehen näkökulmasta isomman saarnan paikka, ehkä joskus jaksan... ...ennen bookkerit olivat välittämässä vetoja, palvelemassa asiakkaitaan. Nykyään kaikista uusista pop-up tyylisistä kuin sieniä sateella kasvavista mitä ihmmeellisemmän nimisistä "vedonvälittäjistä" tulee mieleen, että ne on laitettu pystyyn vain jotain bonuskikkailua ja uus-asiakkaiden kertarahastusta varten. Voittavat saavat heti panaanin käteen. Ja sitten taas uus firma pystyyn ja sama paistien kalastus ties millä kikoilla. njoo, ei tämä nyt välttis liity Veikkaushuoneeseen, olisi ihan oman tarinapaikkansa väärti. Joten turpa kiinni.

Vielä alkuperäiseen, kuten totesin, sitten ovat vielä ihan omassa mutakastissaan ne bookkerit, jota ihan oikeesti vittuilevat asiakkailleen. Niillä ei ole virkaa edes tälläisissa keskusteluissa. Jos joku on sellaisen bookkerin "asiakas", niin se on suunnilleen ihan hänen oma häpeänsä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

12.12.2014 23:51 <Turbojugend> Nyt on vahva. Mitkä muut Nordicbetin lisäksi ovat sinulla

12.12.2014 23:53 <Turbojugend> vahvoilla? Ymmärtänet viittaukset? :=)

12.12.2014 23:54 <Taika> vahvoilla ja vahvoilla, vittu eti se mun joku postaus nordic

12.12.2014 23:55 <Taika> ista. en jaksa kaikkea vääntää kuparista sulle ;)

12.12.2014 23:55 <Taika> ymmärsitkö ton ekan asian nyt oikein?

12.12.2014 23:56 <Taika> piti oikeen kattoo mitä petsaripolvee oot. eikö muka kukaan

12.12.2014 23:57 <Taika> muu vanhan liiton ukoista koe asioita samalla lailla?

13.12.2014 00:39 <Turbojugend> Nimeä alle jos kokee samaa?

13.12.2014 00:40 <Turbojugend> +200 viestiä sitten plz


_zam_
Jäsen
Viestit: 54
Liittynyt: 30.10.2013, 01:58
Pisteitä: 89

Re: Kokemuksia Veikkaushuone bookkerista?

Viesti Kirjoittaja _zam_ »

Taika kirjoitti:...Kotiutusten sössiminen on/olisi niin viimeinen bookkerin/reitten virhe, että sitä ne ei tee kuin äärimmäisessä katastrofi/pakkotilanteessa. Se kertoo sen, että toiminta on finito. Muutaman päivän saakin kestää, turha siitä on itkeä. Ja jos toiminta on siinä mallissa, että kotiutukset eivät enää toimi, niin keskustelu esim. täällä on jo turhaa.

Mä ainakin mielelläni kiinnitän huomioni jo paljon ennen tollasia mahdollisia ongelmia bookkerin yleiseen toimintaan. Asenteeseen ja resursseihin hoitaa oikeita ongelmia. Kuten esim. toimimatonta saittia, katoavia dokumentteja jne. jne. Kaikki ne kertoo jotain firman yleisestä moraalista ja siitä miksi ne ovat markkinoilla. Tämäkin olisi näin vanhemman valtiomiehen näkökulmasta isomman saarnan paikka, ehkä joskus jaksan... ...ennen bookkerit olivat välittämässä vetoja, palvelemassa asiakkaitaan. Nykyään kaikista uusista pop-up tyylisistä kuin sieniä sateella kasvavista mitä ihmmeellisemmän nimisistä "vedonvälittäjistä" tulee mieleen, että ne on laitettu pystyyn vain jotain bonuskikkailua ja uus-asiakkaiden kertarahastusta varten. Voittavat saavat heti panaanin käteen. Ja sitten taas uus firma pystyyn ja sama paistien kalastus ties millä kikoilla. njoo, ei tämä nyt välttis liity Veikkaushuoneeseen, olisi ihan oman tarinapaikkansa väärti... .
Sori nyt ensinnäkin viestieni pieni määrä. Ikää mulla kuitenkin kohta puoli vuosisataa, asiakaspalvelutyössä olen aloittanut 10-vuotiaana ja asiakaspalvelun johtajahommissa ollut 25 v.
Sori myöskin, että en tiedä, mistä tämä Taikan ja Turbon nokittelu on alkanut, enkä viitsi sitä historiasta kaivaa.

Mutta mun elämänkokemuksella tuo Taikan ylläoleva on ihan täyttä asiaa. Näinhän tämä kuvio menee. Nettibookkerien erottautumiskeinot (säilyäkseen kilpailussa) ovat melko harvalukuiset.

- ensimmäisenä tuijotetaan tietysti kertoimia (= palautusprosenttia). Tämän nykypäivän markkina painaa aina vain tasaisemmaksi. Ennen vanhaan nämä firmat tekivät tulosta onnistuneella kerroinlaskennalla. Mutta onko se enää tänä päivänä mahdollista? Saitilla on kavereita, jotka osaavat antaa hyvinkin tarkan vastauksen tämän päivän bookkerin tuloksentekokyvystä suhteessa kerroinlaskentaan. Kuinka paljon tästäkin on jo ulkoistettu?
En tiedä Maltan yms. lainsäädännöstä yhtään mitään. En tiedä, mitä vedonlyöntifirman perustaminen vaatii. Mutta saattaa olla, että vieläkin sinne tulee yrittäjiä, jotka kuvittelevat tämän automaattiseksi kultakaivokseksi. Kun sitten arkipäivä iskee naamaan, niin tingitään resursseista?

- tulisiko toisena sitten toiminnan sujuvuus. Sivujen toimivuus, vakaus, nopeus. Aspan toimivuus, saavutettavuus, nopeus yms. Ja tietenkin, mitä enemmän tähän laitetaan rahaa, sen paremmin se YLEENSÄ sujuu. Ja täältä myös ensimmäisenä säästetään.
Ja nyt sitten ollaan noissa Taikan mainitsemissa signaaleissa. Jos täällä sakkaa, tarkoittaa se jotain huonoa. Huonoa tuloksentekoa, huonoa johtamista, välinpitämättömyyttä asiakkaista. Alamäkeä. Toki minimiin tingitty asiakaspalvelu voi olla myös kilpailukeino. Mutta tämän on tietysti näyttävä tuotteen hinnassa. Bookkerin tapauksessa kertoimissa.
Ja jos kotiutuskaan ei toimi, niin sitten paskat ovat housuissa.

- luotettavuus ja limiitit tietenkin merkkaavat myös. Aika piankin sen jälkeen, kun pää on saatu auki ja puhutaan muistakin kuin euron panoksesta. Mutta mielestäni tämän päivän tarjonnalla ei tänne asti asiakassuhteessa edes päästä, jos nuo kaksi yllämainittua eivät toimi.

Siinä mielessä tämä täysin OT, että minulla ei ole tiliä Veikkaushuoneella, ei minkäänlaisia sidoksia sinne, eikä minkäänlaisia kokemuksia. Ei hyviä eikä huonoja. Sori myös tästä. :roll:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

13.12.2014 12:05 <moderator> Jaettu omaksi ketjuksi. Sivusi sen verran vähän Vhuonetta.


Turbojugend
Jäsen
Viestit: 1816
Liittynyt: 12.05.2010, 09:56

Tuotto: +19.93 yks.

Palautus%: 101.80%

Panosten ka: 2.55 yks.

Vetoja: 433

Pisteitä: 1277

Re: Kokemuksia Veikkaushuone bookkerista?

Viesti Kirjoittaja Turbojugend »

    MacGyver kirjoitti:Miksihän mikään välittäjä ei vaadi kopiota passista silloin kun tili AVATAAN ja tehdään ENSIMMÄINEN TALLETUS? Rahaa kyllä
    otetaan vastaan ilomielin mutta nostoissa aletaan vaikeaksi. Ainakin näin näillä paskafirmoilla.
    Monelleko erinomaiselle välittäjälle joutuu lähettämään dokumentit ensimmäisen talletuksen kohdalla?
    Näen lähes käsittämättömänä sen itkun, joka tulee kaikkien välittäjien kohdalla kun ensimmäistä nostoa aletaan tehdä ja välittäjä pyrkii varmistamaan henkilöllisyyden vaatien dokumentteja. Aivan käsittämätöntä. Tietysti vielä hauskempaa on se keskustelu, jossa ei edes nosteta rahaa mutta haukutaan silti järjestelyt valmiiksi :peukku:

    Tuo lainauksessa oleva järjestys on oltava kirjoittajan aivopieru? Eli kunhan saa talletettua rahat niin sama sitten kuka niitä on kotiuttelemassa :lol:

    Niin ja tämä ei siis liity mitenkään tähän ketjuun vaan yleiseen bookerikeskusteluun, joten moderaattorit voisivat siirtää nämä viestit sinne?

    Pisteitä

    Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

    Minikommentit


    ptets
    Avatar
    Jäsen
    Viestit: 2226
    Liittynyt: 16.05.2008, 09:49

    Tuotto: -16.53 yks.

    Palautus%: 97.79%

    Panosten ka: 2.63 yks.

    Vetoja: 285

    Pisteitä: 1371

    Re: Bookkerien toimintatavat

    Viesti Kirjoittaja ptets »

    Taika kirjoitti:Pistetään nyt sitten vähän isomminkin (kun ei jaksa noita pikkubokseja) samalla kun turbikselle väännetään rautalangasta, että juu, en tiedä vielä onko mulla jotain kotiutusongelmaa - ei varmasti, en usko. Kotiutin tossa joku päivä sitten tilin tyhjäksi; vielä ei ole mitään näkynyt, mutta en mä siitä silti osaa hermostua tai tehdä ongelmaa. Rahat varmasti kyllä tulevat ajallaan. Kotiutusten sössiminen on/olisi niin viimeinen bookkerin/reitten virhe, että sitä ne ei tee kuin äärimmäisessä katastrofi/pakkotilanteessa. Se kertoo sen, että toiminta on finito. Muutaman päivän saakin kestää, turha siitä on itkeä. Ja jos toiminta on siinä mallissa, että kotiutukset eivät enää toimi, niin keskustelu esim. täällä on jo turhaa.

    Mä ainakin mielelläni kiinnitän huomioni jo paljon ennen tollasia mahdollisia ongelmia bookkerin yleiseen toimintaan. Asenteeseen ja resursseihin hoitaa oikeita ongelmia. Kuten esim. toimimatonta saittia, katoavia dokumentteja jne. jne. Kaikki ne kertoo jotain firman yleisestä moraalista ja siitä miksi ne ovat markkinoilla. Tämäkin olisi näin vanhemman valtiomiehen näkökulmasta isomman saarnan paikka, ehkä joskus jaksan... ...ennen bookkerit olivat välittämässä vetoja, palvelemassa asiakkaitaan. Nykyään kaikista uusista pop-up tyylisistä kuin sieniä sateella kasvavista mitä ihmmeellisemmän nimisistä "vedonvälittäjistä" tulee mieleen, että ne on laitettu pystyyn vain jotain bonuskikkailua ja uus-asiakkaiden kertarahastusta varten. Voittavat saavat heti panaanin käteen. Ja sitten taas uus firma pystyyn ja sama paistien kalastus ties millä kikoilla. njoo, ei tämä nyt välttis liity Veikkaushuoneeseen, olisi ihan oman tarinapaikkansa väärti. Joten turpa kiinni.

    Vielä alkuperäiseen, kuten totesin, sitten ovat vielä ihan omassa mutakastissaan ne bookkerit, jota ihan oikeesti vittuilevat asiakkailleen. Niillä ei ole virkaa edes tälläisissa keskusteluissa. Jos joku on sellaisen bookkerin "asiakas", niin se on suunnilleen ihan hänen oma häpeänsä.
    Mulla on omakohtaista kokemusta rahojen häviämisestä Canbetin ja Betbutlerin kohdalla. Kumpikin oireili samalla tavalla. Dokumentit piti lähettää moneen kertaan, asiakaspalvelu oli hidasta/olematonta, kotiutukset takkusivat. Kumpikin olikin sitten pian maha pystyssä eli aika hyvin taika tuon kuvion mielestäni kertoi. En nyt sano mihin ei kannata pelata kun en asioista varmaksi tiedä mutta aika varmoja paikkoja ovat ainakin Veikkaus, Fintoto, Betfair ja Betdaq. Ja varmaan myös kaikki isot brittibuukkerit + Unibet. Ainakin noiden kaikkien taloudellisesta tilanteesta saa vähintään neljäsosavuosittain infoa. Itse kurtistaisin vähän kulmiani jos buukkeri kyselee dokumentit useaan kertaan ja kotiutukset ovat hitaita. Toimivissa paikoissa kotiutus on nettilompakossa alle 24 h poislukien juhlapyhät.

    Pisteitä

    Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

    Children are innocent
    teenagers fucked up in the head
    adults are even more fucked up
    and elderlies are like children

    Minikommentit

    13.12.2014 20:14 <jone> Isot brittibuukkerit melkoinen vitsi limittien suhteen.

    13.12.2014 21:36 <ptets> Kyse olikin siitä mistä saa rahansa ulos varmimmin.


    ptets
    Avatar
    Jäsen
    Viestit: 2226
    Liittynyt: 16.05.2008, 09:49

    Tuotto: -16.53 yks.

    Palautus%: 97.79%

    Panosten ka: 2.63 yks.

    Vetoja: 285

    Pisteitä: 1371

    Re: Kokemuksia Veikkaushuone bookkerista?

    Viesti Kirjoittaja ptets »

    MacGyver kirjoitti:Miksihän mikään välittäjä ei vaadi kopiota passista silloin kun tili AVATAAN ja tehdään ENSIMMÄINEN TALLETUS? Rahaa kyllä
    otetaan vastaan ilomielin mutta nostoissa aletaan vaikeaksi. Ainakin näin näillä paskafirmoilla.
    Osa fiksuimmista välittäjistä/pörsseistä kertoo kyc-limitin(eli missä summissa liikutaan kun papereita aletaan pyytämään kotiutuksen kohdalla) sivuillaan. Näin tekevät ainakin Betfair, Betdaq, Sbobet ja Racebets.

    Näistä asioista olisi mielestäni hyvä informoida aloittelevia pelaajia näilläkin sivuilla. Kaveri avasi joskus vuosi-puolitoista sitten tilin Nordicbetille, hävisi rahaa ja halusi sitten kotiuttaa jäljellejääneet rahat. Pyysivät muutaman satasen takia dokumentit 4 kertaa vaikka niissä alkuperäisissä dokumenteissa ei ollut mitään vikaa(näin ne).

    Pisteitä

    Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

    Children are innocent
    teenagers fucked up in the head
    adults are even more fucked up
    and elderlies are like children

    Minikommentit

    13.12.2014 18:50 <Turbojugend> 2 erinomaista kirjoitusta sinulta.

    13.12.2014 23:28 <videx> Taisin itsekin joskus hajota nordicin doku hommiin


    200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

    Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

    Vastaa Viestiin