Tänään on 28.03.2024, 16:09.

Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Vedonlyöntiblogit. Pelivalintoja ja tarinaa rahapelien maailmasta ja vähän muualtakin.
Vastaa Viestiin
Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Pitkästä aikaa pelattavaa. Kevin Lankinen IFK aloittava maalivahti

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - HPK - HIFK - peliaika päättynyt

kohde
HPK - HIFK
veto
1
kerroin
2.350 (Veikkaus)
panos
5 yks.
raja
2.11

Osuma! +6.75 yks.

3-2



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - HPK - HIFK - peliaika päättynyt

kohde
HPK - HIFK
veto
1 (-1)
kerroin
3.080 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
2.68

Push: +0.00 yks.

3-2


Vihjeet yhteensä: panokset 8.00, palautukset 14.75, tulos +6.75 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Pelicans saa Hakulisen kokoonpanoon. Vaikka JYPin pelit ovat tuottaneet tulosta on peli ollut jo useamman pelin ajan luokkaa todella karmea. Itselleni Pelicans lähtee suosikkina otteluun. Pinnaclen tarjous todella mukava.

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Pelicans - JYP - peliaika päättynyt

kohde
Pelicans - JYP
veto
1
kerroin
2.820 (Pinnacle)
panos
8 yks.
raja
2.23

Huti: -8.00 yks.

2-2



Toinen ehdoton pelivalinta tälle päivälle löytyy Lappeenrannasta. SaiPalla on toki ollut matkassa paljon huonoa onneakin, mutta nähdäkseni markkinoilla edelleen arvostetaan SaiPaa ehkä aavistuksen korkealle? Itse alkukaudesta pohdin SaiPaa noille sijoille mistä nyt löytyykin. Vastustajaan puolestaan uskon tällä hetkellä todella vahvasti. Pitkään oli usko, että joukkue tuolta tippuisi, mutta onhan Virta nyt hionut tuommoisen rosterin aivan uskomattomaan vireeseen. Vieraat omissa papereissani selkeä suosikki.

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - SaiPa - KalPa - peliaika päättynyt

kohde
SaiPa - KalPa
veto
2
kerroin
3.050 (Pinnacle)
panos
10 yks.
raja
2.16

Huti: -10.00 yks.

2-0



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - SaiPa - KalPa - peliaika päättynyt

kohde
SaiPa - KalPa
veto
KalPa O 2,5
kerroin
2.800 (Veikkaus)
panos
10 yks.
raja
2.03

Huti: -10.00 yks.

0



Muiden osalta näyttäisi olevan hyvinkin linjassa markkinoiden kanssa, todella pienellä marginaalilla olisi HPK +0,5 tarjolla, mutta tämä jätetään väliin tällä kertaa. Lisäksi Myllykoski maalilla on aina hiukan arvoituksellinen, hyvän ja huonon päivän ero on valtava ja miehen esitykset tuntuvat heittelevän valtavasti.

Vihjeet yhteensä: panokset 28.00, palautukset 0.00, tulos -28.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Milloin nähdään päivä, jolloin joku repii verhon edestä ja kaikki näemme kulissien taakse? Liiga kärsii yleisökadosta ja tämä ei varmasti ole jäänyt keneltäkään huomaamatta? Samaan aikaan Liiga on muuttunut koko ajan "tasaisemmaksi", sattumaako? Tuskin.. Jokainen vähänkin jääkiekosta ymmärtävä ja Liigaa seuraavan täytyy tajuta se, että tuomarit tekevät peleistä tasaisia. Jokainen voi itse tarkistaa kuinka moni joukkue on Liigassa pelannut yli 2 maalin keskiarvolla kun huomioidaan vain tasakentällisin tehdyt maalit. Lukema on hyvin lähellä vastaavaa kuin esimerkiksi Ruotsissa joukkueet, jotka ovat tehneet alle 2 maalia/ottelu tasakentällisin. Onhan tuossa varmasti hyvä markkinointikeino, kun hyväuskoiset uskovat Liigan olevan muka ennätystasainen. Samalla tapetaan urheilullisuus sallimalla älytön estäminen ja roikkuminen, jotka ovat suoraa seurausta vähäisiin maalimääriin. Samoin kuin kuinka usein johdossa oleva joukkue saa viimeisessä erässä ylivoiman? Onko tuo kovinkaan ihme, että ei ihmisiä kiinnosta katsoa peliä, jossa suurin osa ajasta koukitaan ja roikutaan ja tuomarit sallivat tämän?

Tämä ei millään muotoa ole varsinaisesti kritiikki kohti tuomareita vaan ylempää tahoa, jotka sanelevat tuomareille ohjeet. Alkukaudesta oli todella upea linja ja siellä tunnuttiin vihdoin vihellettävän kaikki pois. Pian kuitenkin nämä pukuherrat tulevat julkisuuteen toteamaan: "jotkut tuomareistamme olivat viheltämässä CHL-pelejä ja siellä on linja, joka ei vastaa meidän linjaamme". Tämän jälkeen tulikin tuttu paluu vanhaan liaanikiekkoon. Eniten asiassa toki naurattaa nämä ketkä huutelevat ammattilaistuomareita Liigaan ja itkevät kun saa roikkua ja estää, tämä toki usein silloin kun oma joukkue on hävinnyt tai häviöllä ja kokenut jonkinlaista vääryyttä tuomareiden takia. Se on aivan sama kuka siellä puhaltaa, jos Liiga haluaa kyseisen kahvalinjan ei voida ikinä päästä parempaan. Alkukaudesta muuten kun oli jonkinlainen nollatoleranssi nämä itkijät itkivät silloin kun ei pelissä enää pelattu tasakentällisin vaan koko ajan oli joku jäähyllä. Eiköhän se olisi ollut vain ajan kysymys kun joukkueet olisivat ymmärtäneet, että enää ei voidakkaan roikkua ja jäähymäärät pudonneet tätä kautta. Eikä nykyisellä tavalla, jossa jäähymäärät saatiin kivasti alas palaamalla samaan vanhaan paskaan.

Eniten tämä ärsyttää näin pelisijoittajan näkökulmasta. Tämän kauden huonot tulokset ovat aiheuttaneet tarkempaa tutkimusta ja jatkuvaa läpikäymistä niin tämän kuin aikaisempienkin kausien tuloksien johdosta. Laskukeinot ovat toki vuosien varrella aina pientä muutosta saaneet, mutta pääasiassa keinot ovat olleet samat. Yksi kohta kuitenkin sinkoutui silmille. Kun Liiga on viime vuosien aikana mennyt kohti tasaisempaa on tulokseni olleet selvästi laskusuunnassa. Viime kaudella toki kerääntyi mukava voitto, mutta tämä selittyy toki osin sillä, että matkassa oli myös hyvää tuuria. Ne kohteet, jotka olisivat voineet kääntyä suuntaan tai toiseen kääntyivätkin yleensä oikein. Se mikä erityisesti nousi esille tutkiessani näitä historia tilastoja ja arvioitani nousi selkeästi esille tuomarit. Samat herrat puhaltelivat pelistä toiseen aivan eri linjalla. Tuolta tutkimuksesta myös nousi kivasti esille tuo jäähyjen määrä viimeisessä erässä kun toinen joukkue johtaa. Oikeasti nyt hei, joku tolkku noihin puhalluksiin.

Olen toki aiemminkin jo noihin tuomaritoimintoihin kiinnittänyt huomiota ja pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa. Tälle kaudelle olen kauden edetessä roimasti yrittänyt etsiä oikeaa tapaa, millä päästäisiin edes tarpeeksi lähelle tuomarien illan arpomise..tuomitsemiseen. Kuten tuloksesta nähdään niin todella huonolla menestyksellä. Eri tuomareilla on lisäksi niin eri linjat, että eivät joukkueetkaan varmasti tiedä miten illasta toiseen puhalletaan. Sitten kun ensimmäisen erän jälkeen tajuat linjat juonen ja alat pelaamaan sen mukaisesti sitten onkin linja jo vaihtunut aivan toiseen. Tilanne mistä 30s jätettiin puhaltamatta jäähy voi aiheuttaa sitten hetken päästä jäähyn. Väittäisinkin kuka onnistuukin purkamaan ja keksimään tuomarien toimintatavat takoisi Liigalla hyvin rahaa. Minä siihen en ainakaan vielä ole pystynyt, mutta erillaisia versioita on kehitteillä. Huvittavinta sikäli on kun laskin tuomarien merkitystä todella vähäiseksi ja muutin laskentatapaa sillein, että ei niinkään enää eroteltaisi tasakentällisin ja ylivoimalla tehtyjä maaleja tulos parani roimasti ja pientä nousua kuopan pohjalta on ollut havaittavissa. Muutaman erilaisen vision ja laskentakoneen testaus alkaa pian ja sitten nähdään saataisiinko näillä toimivat versiot, jotka pitäisivät markkinoita ja Liigaa täysin pilkkanaan.

Sitten pompataankin asiasta aivan toisenlaiseen. Mikäli mediaa on yhtään uskominen Ilves teki viime kaudelta jättitappiot. Liikevaihto parani edelliseen kauteen verrattuna ja oli viime kaudella 5,4M€, pelaajabudjetti 1,7M€ ja silti tappiota tehdään 700 000€, hetkinen? Tähän kun vielä huomioidaan Ilveksen positiivinen yleisömäärä voisi useammalla alkaa jo hälytyskellot soimaan? Miten tuonkaltaisella liikevaihdolla ja pitkästä aikaa positiivisilla esityksillä saadaan aikaan tuollaiset tappiot? Joku vetää väkisin välistä, mutta kuka? Ilveksen taustalla on useita talouseksperttejä jotka tietävät miten hommaa pyöritetään kirjanpidollisin näkökulmin. Liekkö sattumaa, että usealla Ilveksen taustalla häärivällä henkilöllä on firma virossa? Taustajoukoilla vallitsee lienee vieläkin käsitys siitä, että ihmiset ovat helposti vietävissä. Syytellään kaikkia muita paitsi itseään nykyisestä tilanteesta. Tilikauden tuloksen valehtelut, nimien lisääminen Sjöblomin vastaiselle listalle ja nämäkin olivat vain muutamia asioita.

Kumulatiivista tappiota 3M€, Liigan pienimpiä pelaajabudjetteja ja ihan hyviä liikevaihtoja, jotka oikeastaan ovat vuosien mittaan olleet nousussa? Samalla muu kulupuoli on ollut nousussa ja hups, kamalat tappiot. Jossain on vääjäämättä jokin outo reikä mihin raha menee. Uskon vahvasti siihen, että Sjöblom pääsi näistä asioista selville ja tämän takia mies haluttiin ulos tuolla osittain keksityllä nimilistalla. Sjöblom jos olisi Ilveksen saanut haltuunsa olisi valheiden verkko varmasti tuotu esille ja miestä olisi taustalta tipahdellut. Itse jonkin verran kirjanpitojen parissa työskennelleenä väittäisin ymmärtäväni näistä asioista todella hyvin ja tutkiessa Ilveksen tilinpäätöksiä eivät ne kovin fiksuilta näytä, jokin haisee ja pahasti. Tokin melkoisen varma olen siitä, että varsinaisesti mitään laitonta ei taustalta löydykkään, mutta kuten aiemmin totesin nämä talousekspertit ovat tehneet kirjanpitomerkinnät laillisiksi ja sillein, että ne eivät suuria epäilyjä aiheuta. Kuitenkin tappiot tuplaantuivat ja liikevaihto kasvoi melkoisesti. Tässä ollaan ainakin hyvin lähellä sellaista aluetta, jossa osakeannissa on rikottu lakia ja annettu väärää kuvaa yrityksen tilasta. Puhumattakaan osakemäärien muutoksesta ja siitä, että ilmoitetut määrät eivät täsmää kesken annin.

Hiukan syvemmälle mentäessä löydetään vielä enemmänkin outoja asioita. Minulla ei toki tässä tapauksessa ole hallussani Ilveksen osakasluetteloa, joten nämä ovat saatavilla olevista tiedoista pohjautuvia spekulaatioita. On outoa, että Vinnie omistaa edelleen Ilveksestä 51%. Tietojen mukaan Vinniellä pitäisi olla reilut 45 000 osaketta. Tasekirjan perusteella en heti voi päätellä onko osakkeita kaikkiaan reilut 97 000 vai 111 000, joka tapauksessa laskettaessa kummilla luvuilla tahansa tulisi Vinniellä olla alle 50% omistajuus. Lehtitietojen mukaan omistajuus olisi edelleen 51%. Osakeannin ehdoissa on mainittuna, että mikäli kaikki osakkeet eivät tule merkityiksi voidaan Vinnien lainoja muuntaa osakkeiksi, kuitenkin enintään 300 000€, mutta mikäli lehtitiedot pitävät paikkaansa nyt olisi toimittu niin jo kesken annin. Lopullinen selvyys lienee saadaan asiaan kun osakeanti tulee päätökseen ja osakasluettelo toimitetaan.

Tavalla tai toisella Ilves Hockey OY tulisi saada ajetuksi alas. Ry voisi tutkia olisiko juridisesti mitään mahdollisuuksia päästä irti IH OY-sopimuksesta poistaen oikeuden käyttää Ilves-brändiä toiminnassaan. Vaihtoehtoisesti kannattajat voisivat lopullisesti äänestää jaloillaan ja yksinkertaisesti lopettaa kaiken Ilves-tukemisen. Pelit voitaisiin seurata televisiosta ja käydä korkeintaan paikan päällä Tappara - Ilves otteluissa. Ilveksen tilinpäätökset ovat myöskin mielenkiintoisia. Useita miljardeja liikevaihtoa keräävät yritykset saavat tilinpäätöksen ja laajan toimintakertomuksen valmiiksi 1-2 viikossa, Ilvekseltä tilinpäätöksessä, jonka muuten hoitaa Jääskeläisen firma, menee puolisen vuotta ja toimintakertomuskin on niin olematon. Ennusteet ovat aina perseellään, joka viittaisi tahallisuuteen, jotta jatkossakin hyväuskoiset sijoittasivat lisää rahaa.

Joka vuosi löydetään jokin selitys kaudella syntyneille tappioille ja tämä menee läpi. Pienosakkaat vain hymähtelevät vuodesta toiseen ja katselevat sivusta kun muut vetelevät naruista suuntaan ja toiseen. Olisiko jotain aika tehdä ja vaatia noiden tilinpäätöksien ja päiväkirjojen lähempää tarkistelua? Sieltä voisi löytyä useampiakin ihmeellisiä sopimuksia ja maksunkohteita eri firmoille, jotka todennäköisesti joku Ilves-taustainen henkilö omistaa. 2010-luvulla Ilveksellä on ollut kaksi osakeantia, samaan aikaan on tullut siirtokorvauksia Liigan kärkipäähän kuuluen puhumattakaan yleisömääristä, jotka ovat vuodesta toiseen Liigan kärkipäätä. Kaiken järjen mukaan kassassa pitäisi tällä hetkellä olla reilusti rahaa eikä velkakirjoja. Yksi näistä aiemmin mainitsemista virolaisista firmoistahan tuli hiljattain esille, joka oli lainannut Ilvekselle rahaa. Tuota firmaa ei löytynyt osakaslistasta. Tämähän selvisikin Vinnien firmaksi, joka kyllä oli osakasluettelossa, mutta väärin kirjoitettuna.

Joku minua vaikutusvaltaisempi voisi kaivaa todenteolla kaikki salaisuudet esiin ja tuoda ne julkisuuteen. Tämä toki on vain ajankysymys ennen kuin kaikki paljastuvat. Mielenkiinnolla odottaen mitä kaikkea sieltä selviää. Milloin nähdään päivä, jolloin joku repii verhon edestä ja kaikki näemme kulissien taakse? Liiga kärsii yleisökadosta ja tämä ei varmasti ole jäänyt keneltäkään huomaamatta? Samaan aikaan Liiga on muuttunut koko ajan "tasaisemmaksi", sattumaako? Tuskin.. Jokainen vähänkin jääkiekosta ymmärtävä ja Liigaa seuraavan täytyy tajuta se, että tuomarit tekevät peleistä tasaisia. Jokainen voi itse tarkistaa kuinka moni joukkue on Liigassa pelannut yli 2 maalin keskiarvolla kun huomioidaan vain tasakentällisin tehdyt maalit. Lukema on hyvin lähellä vastaavaa kuin esimerkiksi Ruotsissa joukkueet, jotka ovat tehneet alle 2 maalia/ottelu tasakentällisin. Onhan tuossa varmasti hyvä markkinointikeino, kun hyväuskoiset uskovat Liigan olevan muka ennätystasainen. Samalla tapetaan urheilullisuus sallimalla älytön estäminen ja roikkuminen, jotka ovat suoraa seurausta vähäisiin maalimääriin. Samoin kuin kuinka usein johdossa oleva joukkue saa viimeisessä erässä ylivoiman? Onko tuo kovinkaan ihme, että ei ihmisiä kiinnosta katsoa peliä, jossa suurin osa ajasta koukitaan ja roikutaan ja tuomarit sallivat tämän?

Tämä ei millään muotoa ole varsinaisesti kritiikki kohti tuomareita vaan ylempää tahoa, jotka sanelevat tuomareille ohjeet. Alkukaudesta oli todella upea linja ja siellä tunnuttiin vihdoin vihellettävän kaikki pois. Pian kuitenkin nämä pukuherrat tulevat julkisuuteen toteamaan: "jotkut tuomareistamme olivat viheltämässä CHL-pelejä ja siellä on linja, joka ei vastaa meidän linjaamme". Tämän jälkeen tulikin tuttu paluu vanhaan liaanikiekkoon. Eniten asiassa toki naurattaa nämä ketkä huutelevat ammattilaistuomareita Liigaan ja itkevät kun saa roikkua ja estää, tämä toki usein silloin kun oma joukkue on hävinnyt tai häviöllä ja kokenut jonkinlaista vääryyttä tuomareiden takia. Se on aivan sama kuka siellä puhaltaa, jos Liiga haluaa kyseisen kahvalinjan ei voida ikinä päästä parempaan. Alkukaudesta muuten kun oli jonkinlainen nollatoleranssi nämä itkijät itkivät silloin kun ei pelissä enää pelattu tasakentällisin vaan koko ajan oli joku jäähyllä. Eiköhän se olisi ollut vain ajan kysymys kun joukkueet olisivat ymmärtäneet, että enää ei voidakkaan roikkua ja jäähymäärät pudonneet tätä kautta. Eikä nykyisellä tavalla, jossa jäähymäärät saatiin kivasti alas palaamalla samaan vanhaan paskaan.

Eniten tämä ärsyttää näin pelisijoittajan näkökulmasta. Tämän kauden huonot tulokset ovat aiheuttaneet tarkempaa tutkimusta ja jatkuvaa läpikäymistä niin tämän kuin aikaisempienkin kausien tuloksien johdosta. Laskukeinot ovat toki vuosien varrella aina pientä muutosta saaneet, mutta pääasiassa keinot ovat olleet samat. Yksi kohta kuitenkin sinkoutui silmille. Kun Liiga on viime vuosien aikana mennyt kohti tasaisempaa on tulokseni olleet selvästi laskusuunnassa. Viime kaudella toki kerääntyi mukava voitto, mutta tämä selittyy toki osin sillä, että matkassa oli myös hyvää tuuria. Ne kohteet, jotka olisivat voineet kääntyä suuntaan tai toiseen kääntyivätkin yleensä oikein. Se mikä erityisesti nousi esille tutkiessani näitä historia tilastoja ja arvioitani nousi selkeästi esille tuomarit. Samat herrat puhaltelivat pelistä toiseen aivan eri linjalla. Tuolta tutkimuksesta myös nousi kivasti esille tuo jäähyjen määrä viimeisessä erässä kun toinen joukkue johtaa. Oikeasti nyt hei, joku tolkku noihin puhalluksiin.

Olen toki aiemminkin jo noihin tuomaritoimintoihin kiinnittänyt huomiota ja pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa. Tälle kaudelle olen kauden edetessä roimasti yrittänyt etsiä oikeaa tapaa, millä päästäisiin edes tarpeeksi lähelle tuomarien illan arpomise..tuomitsemiseen. Kuten tuloksesta nähdään niin todella huonolla menestyksellä. Eri tuomareilla on lisäksi niin eri linjat, että eivät joukkueetkaan varmasti tiedä miten illasta toiseen puhalletaan. Sitten kun ensimmäisen erän jälkeen tajuat linjat juonen ja alat pelaamaan sen mukaisesti sitten onkin linja jo vaihtunut aivan toiseen. Tilanne mistä 30s jätettiin puhaltamatta jäähy voi aiheuttaa sitten hetken päästä jäähyn. Väittäisinkin kuka onnistuukin purkamaan ja keksimään tuomarien toimintatavat takoisi Liigalla hyvin rahaa. Minä siihen en ainakaan vielä ole pystynyt, mutta erillaisia versioita on kehitteillä. Huvittavinta sikäli on kun laskin tuomarien merkitystä todella vähäiseksi ja muutin laskentatapaa sillein, että ei niinkään enää eroteltaisi tasakentällisin ja ylivoimalla tehtyjä maaleja tulos parani roimasti ja pientä nousua kuopan pohjalta on ollut havaittavissa. Muutaman erilaisen vision ja laskentakoneen testaus alkaa pian ja sitten nähdään saataisiinko näillä toimivat versiot, jotka pitäisivät markkinoita ja Liigaa täysin pilkkanaan.

Sitten pompataankin asiasta aivan toisenlaiseen. Mikäli mediaa on yhtään uskominen Ilves teki viime kaudelta jättitappiot. Liikevaihto parani edelliseen kauteen verrattuna ja oli viime kaudella 5,4M€, pelaajabudjetti 1,7M€ ja silti tappiota tehdään 700 000€, hetkinen? Tähän kun vielä huomioidaan Ilveksen positiivinen yleisömäärä voisi useammalla alkaa jo hälytyskellot soimaan? Miten tuonkaltaisella liikevaihdolla ja pitkästä aikaa positiivisilla esityksillä saadaan aikaan tuollaiset tappiot? Joku vetää väkisin välistä, mutta kuka? Ilveksen taustalla on useita talouseksperttejä jotka tietävät miten hommaa pyöritetään kirjanpidollisin näkökulmin. Liekkö sattumaa, että usealla Ilveksen taustalla häärivällä henkilöllä on firma virossa? Taustajoukoilla vallitsee lienee vieläkin käsitys siitä, että ihmiset ovat helposti vietävissä. Syytellään kaikkia muita paitsi itseään nykyisestä tilanteesta. Tilikauden tuloksen valehtelut, nimien lisääminen Sjöblomin vastaiselle listalle ja nämäkin olivat vain muutamia asioita.

Kumulatiivista tappiota 3M€, Liigan pienimpiä pelaajabudjetteja ja ihan hyviä liikevaihtoja, jotka oikeastaan ovat vuosien mittaan olleet nousussa? Samalla muu kulupuoli on ollut nousussa ja hups, kamalat tappiot. Jossain on vääjäämättä jokin outo reikä mihin raha menee. Uskon vahvasti siihen, että Sjöblom pääsi näistä asioista selville ja tämän takia mies haluttiin ulos tuolla osittain keksityllä nimilistalla. Sjöblom jos olisi Ilveksen saanut haltuunsa olisi valheiden verkko varmasti tuotu esille ja miestä olisi taustalta tipahdellut. Itse jonkin verran kirjanpitojen parissa työskennelleenä väittäisin ymmärtäväni näistä asioista todella hyvin ja tutkiessa Ilveksen tilinpäätöksiä eivät ne kovin fiksuilta näytä, jokin haisee ja pahasti. Tokin melkoisen varma olen siitä, että varsinaisesti mitään laitonta ei taustalta löydykkään, mutta kuten aiemmin totesin nämä talousekspertit ovat tehneet kirjanpitomerkinnät laillisiksi ja sillein, että ne eivät suuria epäilyjä aiheuta. Kuitenkin tappiot tuplaantuivat ja liikevaihto kasvoi melkoisesti. Tässä ollaan ainakin hyvin lähellä sellaista aluetta, jossa osakeannissa on rikottu lakia ja annettu väärää kuvaa yrityksen tilasta. Puhumattakaan osakemäärien muutoksesta ja siitä, että ilmoitetut määrät eivät täsmää kesken annin.

Hiukan syvemmälle mentäessä löydetään vielä enemmänkin outoja asioita. Minulla ei toki tässä tapauksessa ole hallussani Ilveksen osakasluetteloa, joten nämä ovat saatavilla olevista tiedoista pohjautuvia spekulaatioita. On outoa, että Vinnie omistaa edelleen Ilveksestä 51%. Tietojen mukaan Vinniellä pitäisi olla reilut 45 000 osaketta. Tasekirjan perusteella en heti voi päätellä onko osakkeita kaikkiaan reilut 97 000 vai 111 000, joka tapauksessa laskettaessa kummilla luvuilla tahansa tulisi Vinniellä olla alle 50% omistajuus. Lehtitietojen mukaan omistajuus olisi edelleen 51%. Osakeannin ehdoissa on mainittuna, että mikäli kaikki osakkeet eivät tule merkityiksi voidaan Vinnien lainoja muuntaa osakkeiksi, kuitenkin enintään 300 000€, mutta mikäli lehtitiedot pitävät paikkaansa nyt olisi toimittu niin jo kesken annin. Lopullinen selvyys lienee saadaan asiaan kun osakeanti tulee päätökseen ja osakasluettelo toimitetaan.

Tavalla tai toisella Ilves Hockey OY tulisi saada ajetuksi alas. Ry voisi tutkia olisiko juridisesti mitään mahdollisuuksia päästä irti IH OY-sopimuksesta poistaen oikeuden käyttää Ilves-brändiä toiminnassaan. Vaihtoehtoisesti kannattajat voisivat lopullisesti äänestää jaloillaan ja yksinkertaisesti lopettaa kaiken Ilves-tukemisen. Pelit voitaisiin seurata televisiosta ja käydä korkeintaan paikan päällä Tappara - Ilves otteluissa. Ilveksen tilinpäätökset ovat myöskin mielenkiintoisia. Useita miljardeja liikevaihtoa keräävät yritykset saavat tilinpäätöksen ja laajan toimintakertomuksen valmiiksi 1-2 viikossa, Ilvekseltä tilinpäätöksessä, jonka muuten hoitaa Jääskeläisen firma, menee puolisen vuotta ja toimintakertomuskin on niin olematon. Ennusteet ovat aina perseellään, joka viittaisi tahallisuuteen, jotta jatkossakin hyväuskoiset sijoittasivat lisää rahaa.

Joka vuosi löydetään jokin selitys kaudella syntyneille tappioille ja tämä menee läpi. Pienosakkaat vain hymähtelevät vuodesta toiseen ja katselevat sivusta kun muut vetelevät naruista suuntaan ja toiseen. Olisiko jotain aika tehdä ja vaatia noiden tilinpäätöksien ja päiväkirjojen lähempää tarkistelua? Sieltä voisi löytyä useampiakin ihmeellisiä sopimuksia ja maksunkohteita eri firmoille, jotka todennäköisesti joku Ilves-taustainen henkilö omistaa. 2010-luvulla Ilveksellä on ollut kaksi osakeantia, samaan aikaan on tullut siirtokorvauksia Liigan kärkipäähän kuuluen puhumattakaan yleisömääristä, jotka ovat vuodesta toiseen Liigan kärkipäätä. Kaiken järjen mukaan kassassa pitäisi tällä hetkellä olla reilusti rahaa eikä velkakirjoja. Yksi näistä aiemmin mainitsemista virolaisista firmoistahan tuli hiljattain esille, joka oli lainannut Ilvekselle rahaa. Tuota firmaa ei löytynyt osakaslistasta. Tämähän selvisikin Vinnien firmaksi, joka kyllä oli osakasluettelossa, mutta väärin kirjoitettuna.

Joku minua vaikutusvaltaisempi voisi kaivaa todenteolla kaikki salaisuudet esiin ja tuoda ne julkisuuteen. Tämä toki on vain ajankysymys ennen kuin kaikki paljastuvat. Mielenkiinnolla odottaen mitä kaikkea sieltä selviää.


Sitten päivän kohteiden pariin, josta kyllä jokunen helmi löytyi:

Juuri yllä puhuttiin Liigan "tasaisuudesta", joten onhan tämä aivan mieletön tarjous. Blues toki pahassa otteluruuhkassa, mutta silti todella maistuvaa tarjontaa.

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - HIFK - Blues - peliaika päättynyt

kohde
HIFK - Blues
veto
2
kerroin
5.640 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
3.98

Huti: -7.00 yks.

6-2



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - HIFK - Blues - peliaika päättynyt

kohde
HIFK - Blues
veto
2 (+1,5)
kerroin
1.925 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.51

Huti: -4.00 yks.

6-2



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - KalPa - Kärpät - peliaika päättynyt

kohde
KalPa - Kärpät
veto
1
kerroin
2.990 (Pinnacle)
panos
8 yks.
raja
2.41

Osuma! +15.92 yks.

3-2



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Ilves - TPS - peliaika päättynyt

kohde
Ilves - TPS
veto
1 (-1)
kerroin
2.700 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
2.38

Huti: -5.00 yks.

1-1


Vihjeet yhteensä: panokset 24.00, palautukset 23.92, tulos -0.08 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit

05.12.2014 13:42 <Gambler> Enpä kehuisi alkukauden(kaan) linjaa "todella upeaksi".

05.12.2014 13:43 <Gambler> Pienimmästäkin hipaisuista lähetettiin ukkoa boksiin.

05.12.2014 13:43 <Gambler> Taklata ei saanut sitäkään vähää mitä nyt. Se on totta että

05.12.2014 13:43 <Gambler> linja heittelee edelleen, mailalla estämistä ja etenkin ns.

05.12.2014 13:44 <Gambler> kotituomarointia näkee liikaa.

05.12.2014 15:15 <JussiQ> Juu, alkukauden "linja" oli aivan hirveää. Oliskin

05.12.2014 15:16 <JussiQ> kahvaukset karsittu, mutta suurin osa "ylimääräisistä"

05.12.2014 15:16 <JussiQ> jäähyistä oli omituisia tönäisyjä ym. Onneksi linja siitä

05.12.2014 15:17 <JussiQ> on parantunut. Tietty aina noita estämisiä voisi paremmin

05.12.2014 15:17 <JussiQ> katsoa.

05.12.2014 17:34 <Afinogenov> KHL:ssä valtavat tasoerot ja mutulla helpompi sarja betsata

05.12.2014 17:35 <Afinogenov> hyvää lätkää ja hyvään aikaan. Just saying :)

05.12.2014 17:36 <Afinogenov> siis mutulla sanoisin että helpompi. Eipä mitään faktaa tost

05.12.2014 18:18 <Tjeepa> Ilveksen johto on ollut mätä jo pitkän aikaa..

05.12.2014 18:18 <Tjeepa> Asialle todellaki pitäis pikkuhiljaa tehä jotain..

06.12.2014 00:54 <JussiQ> Itse en ainakaan näe sinänsä "vaikeutena" että sarja

06.12.2014 00:54 <JussiQ> tasainen. Ei ainakaan tarvi arpoa motivaatioita niin

06.12.2014 00:54 <JussiQ> paljoa ja silti saa poimia tasaisessa sarjassa

06.12.2014 00:55 <JussiQ> "lahjakertoimia" kuten esim. Sport +0,5 Lukkoa vastaan.

06.12.2014 14:34 <Sliiga> Jussin "lahjakerroin" napsui 14sec ennen loppua :)


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

05.12.2014 14:42 <Gambler> Enpä kehuisi alkukauden(kaan) linjaa "todella upeaksi".
05.12.2014 14:43 <Gambler> Pienimmästäkin hipaisuista lähetettiin ukkoa boksiin.
05.12.2014 14:43 <Gambler> Taklata ei saanut sitäkään vähää mitä nyt. Se on totta että
05.12.2014 14:43 <Gambler> linja heittelee edelleen, mailalla estämistä ja etenkin ns.
05.12.2014 14:44 <Gambler> kotituomarointia näkee liikaa.
05.12.2014 16:15 <JussiQ> Juu, alkukauden "linja" oli aivan hirveää. Oliskin
05.12.2014 16:16 <JussiQ> kahvaukset karsittu, mutta suurin osa "ylimääräisistä"
05.12.2014 16:16 <JussiQ> jäähyistä oli omituisia tönäisyjä ym. Onneksi linja siitä
05.12.2014 16:17 <JussiQ> on parantunut. Tietty aina noita estämisiä voisi paremmin
05.12.2014 16:17 <JussiQ> katsoa.
En tiedä sitten ollaanko seurailtu eri matseja tai jotain, mutta ainakin niissä matseissa mitä itse alkukaudesta seurailin linja oli hyvin selkeä ja siellä pyrittiin puhaltamaan kaikki mailalla rikkomiset ja kiekottoman estämiset pois. Olihan siellä ukkoa boksissa, mutta äkkiäkös sen olisi oppinut, että sitä mailaa nyt ei vaan tulisi laittaa jalkoihin/kainaloon. Nämä toki ovat näkemyksillisiä eroja aina ja tuskin koskaan kukaan olisi tyytyväinen tuomaritoimintaan.
05.12.2014 18:34 <Afinogenov> KHL:ssä valtavat tasoerot ja mutulla helpompi sarja betsata
05.12.2014 18:35 <Afinogenov> hyvää lätkää ja hyvään aikaan. Just saying :)
05.12.2014 18:36 <Afinogenov> siis mutulla sanoisin että helpompi. Eipä mitään faktaa tost
SHL:n testikausi itselläni mennyt todella hyvin, samat laskentatavat ja metodit, tietysti eri arvoilla ja lukemat reilusti plussalla, jonkinlaista havaintoa tästä voisi vetää, että ainakin SHL olisi helpompi kuin Liiga. KHL itselleni niin kovin vieras ja nykyisellään ei ainakaan mitenkään aika riittäisi sinne suuntaan ja tietysti kuin ne omat näkemykset ovat mitä ovat :) Parin kolmen vuoden sisään kun olisi tarkoitus lopettaa työt ja keskittyä täysin vain pelisijoittamiseen tällöin toki valitaan joukosta ne liigat ja lajit mistä parhaiten tuottoa saadaan, joten en tietenkään voisi sanoa ei koskaan. Tällöin toki ajankäytönkin voisi järkeillä ja sopisi paremmin myös KHL:lle missä ei noita kiinteitä alkamisaikoja ole.
05.12.2014 19:18 <Tjeepa> Ilveksen johto on ollut mätä jo pitkän aikaa..
05.12.2014 19:18 <Tjeepa> Asialle todellaki pitäis pikkuhiljaa tehä jotain..
Totta kyllä ja Ilveksellähän olisi kuitenkin hyvää pohjaa rakentaa todella menestynyt kiekkoseura. Fanit ovat todella uskollisia ja vuodesta toiseen melkein samat yleisömäärät Tapparan kanssa, vaikka taistellaan eri sijoista. Joltain vain vaadittaisiin tällä hetkellä munaa ottaa asioita esille ja alkaa selvittämään. Paljon outouksia sieltä tulisi varmasti esille. Parasta mitä Ilvekselle voisi sattua olisi se, että joukkue olisi taas Ry:n omistuksessa tai taustalle perustettaisiin uusi OY, jossa ei yksikään nykyinen toimija olisi mukana.
06.12.2014 01:54 <JussiQ> Itse en ainakaan näe sinänsä "vaikeutena" että sarja
06.12.2014 01:54 <JussiQ> tasainen. Ei ainakaan tarvi arpoa motivaatioita niin
06.12.2014 01:54 <JussiQ> paljoa ja silti saa poimia tasaisessa sarjassa
06.12.2014 01:55 <JussiQ> "lahjakertoimia" kuten esim. Sport +0,5 Lukkoa vastaan.
Ei niinkään se tasaisuus teekkään, mutta tuomaritoiminta kyllä. Mitä pidemmälle peli etenee, sen vaikeampi on johdossa olevan joukkueen päästä ylivoimalle samaan aikaan kuin vastustaja saa mitä herkemmin ylivoimaa. Ainakaan omassa laskurissani en vielä ole onnistunut löytämään keinoja murtaa ja löytää ratkaisua joilla tohon päästäisiin puremaan. Maaottelutauon jälkeisten muutosten jälkeen toki suunta on ollut ylöspäin ja enää ei kovin montaa huonoa vetoa ole mahtunut joukkoon. Kuitenkin sitten monissa hyvissä vedoissa on ollut esteenä juurikin tuomarit, jotka ovat ihmeellisillä vihellyksillään vetäneet sen toisen joukkueen mukaan peliin.

Toki tuon tasaisuuden myötä myös juurikin moni asia helpottuu. Kuitenkin se mikä muutama kausi taaksepäin oli ainakin itselläni hyvä ase markkinoiden voittamiseen oli joukkueiden pelitavan tunteminen ja tietoisuus eri tuomareiden tyylistä viheltää. Nyt tuon on voinut heittää romukoppaan kun nykyisin taidetaan kaikki jäähyt arpoa. Itse katson yleensä sen 3 peliä/kierros, jos vain matseja riittää niin näissä kamppaluissa ainakin suurin osa jäähyistä on sellaisia mitä on nähty kamppailussa about 10 ilman vihellystä. Se vain tekee pelaamisesta vaikeaa kun ei tiedä milloin se arpa kolahtaa kohdalle ja milloin ei. Siinä sitten kun yrittää arvioida miten joukkue pääsee pelaamaan ylivoimaa ja miten ei. Toisilla jengeillä kun se ylivoima on tehokkain ase ja ratkaisee paljon pelin lopputuloksesta, mutta sitä pääsee käyttämään ainoastaan tuomarin fiiliksen pohjalta. Sekään ei niinkään haittaisi, vaikka annettaisiinkin vähän roikkua, mutta kaikilla tuomareilla olisi yhtenäinen linja. Nyt edes samoilla tuomareilla ei pysy illasta toiseen sama linja.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Yksi matsi vain tänään, mutta siihen kyllä löydettiin pelattavaa hyvinkin. Voitaisiin jopa puhua Lukon olevan tällä hetkellä pienessä kriisissä? Oma pää vuotaa ja pahasti ja tekemisestä puuttuu peli-ilo. Luistin ei tunnu kulkevan. Molemmat pelasivat eilen, joten tältä saraltakaan ei kotijoukkueelle saada etua. Maalivahtina Ilveksellä jatkaa Korpisalo, joka kyllä vie virkaveljeään selkeästi. Kauden alussa, jos olisi vastaavat kertoimet tarjottu olisi peli ollut selkeä Lukon puolesta, mutta nyt on suunta muuttunut. Ilvekseltä edelleen sivussa Hintz ja Kukkonen, mutta ainakaan eilen tämä ei menoa haitannut vaan päin vastoin peli kulki todella mukavasti ja ainoastaan Lassilan hyvät otteet pelastivat TPS:lle edes sen yhden pisteen. Ilvekselle tulossa myös kannattajamatka otteluun, joka lisäilee pikkuisen varmasti myös vieraiden suoritusta. Ilveksellä oli ennen eilistä peliä lähes viikon tauko, joten jaloissa ei yksinkertaisesti voi painaa.

Kovin Ilves-myönteiset vedot lähtevät tälle päivälle, mutta mikäli Lukon oma pää on samankaltainen kuin aikaisemmissa voisi arviot olla vielä rohkeammatkin. Lukko on muuten tällä kaudella ollut todella surkea jatkoajalle/rankkareille menneissä peleissä, joten otetaan valintoihin ML veto myös mukaan, jos peli sattuisi tasan päättymään. Näiden myötä Ilveksellä toki se perus nollat taulussa : )

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Lukko - Ilves - peliaika päättynyt

kohde
Lukko - Ilves
veto
2
kerroin
3.650 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
2.99

Huti: -7.00 yks.

2-1



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Lukko - Ilves - peliaika päättynyt

kohde
Lukko - Ilves
veto
2 ML
kerroin
2.600 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
2.25

Huti: -4.00 yks.

2-1



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Lukko - Ilves - peliaika päättynyt

kohde
Lukko - Ilves
veto
Ilves O 2,5
kerroin
2.800 (Pinnacle)
panos
8 yks.
raja
2.24

Huti: -8.00 yks.

1


Vihjeet yhteensä: panokset 19.00, palautukset 0.00, tulos -19.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit

06.12.2014 12:08 <JussiQ> Aika monesti ite vetänyt tällä kaudella eri suuntaan, mutta

06.12.2014 12:11 <JussiQ> tähän kelpasi itsellekin Ilves hyvin. Tosin maltillisemmalla

06.12.2014 12:12 <JussiQ> arviolla.

07.12.2014 10:17 <Finbet> itse kauden alussa jo pohdin Ilveksen olevan jossain muualla

07.12.2014 10:17 <Finbet> kuin häntäpäässä. Eilinen peli oli harmittava tappio, joka

07.12.2014 10:18 <Finbet> olisi voinut kääntyä suuntaan kuin toiseen, Setäsen hyvät

07.12.2014 10:18 <Finbet> otteet + pieni tuuri toivat Lukolle pisteet

07.12.2014 10:19 <Finbet> Kivistön ylärima veto sisään ja kyseessä aivan eri peli


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Pian on joulutauko Liigassakin ja päästään vielä parantelemaan laskentaa. Pohdinassa on tällä hetkellä muutama erilainen versio, joiden toimintaa päästään testailemaan sitten tauon aikana. Yksi näistä on täysin tilastoihin pohjautuva versio, jonkalaisista on hyviä kokemuksia useammankin eri sarjan kohdalta, joita pöytälaatikossa on pyöritelty. Tällä hetkellä arviot pohjautuvat liikaa omiin näkemyksiin ja tämä ei tällä kaudella ole tuottanut hedelmää. Toinen näistä vaihtoehdoista olisi sitten se, että kokeilisi samankaltaista tapaa kuin SHL:n ja NHL:n osalla, eli pieni murto-osa perustuisi näkemyksiin ja loput tilastoihin. Jospa jommalla kummalla metodilla saataisiin arviot hiottua vielä nykyistäkin timanttisemmiksi.

Totalsit ovat olleet ehkä suurin ongelma tällä kaudella. 65 kohdetta ja näistä 64,44 yksikköä tappiota. Lähes siis 1 yksikkö takkiin per kohde. 1X2 puolestaan on tuottanut -0,468 yksikköä tappiota per kohde ja AHC -0,339 yksikköä per kohde. Side vetojen kanssa on siis ollut huomattavasti positiivisempaa, joskin silti aivan liian negatiivista.

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - KalPa - HPK - peliaika päättynyt

kohde
KalPa - HPK
veto
2 DNB
kerroin
2.540 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
2.32

Huti: -4.00 yks.

4-1



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Tappara - Pelicans - peliaika päättynyt

kohde
Tappara - Pelicans
veto
2 (+0,5)
kerroin
2.020 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.88

Osuma! +4.08 yks.

2-3


Vihjeet yhteensä: panokset 8.00, palautukset 8.08, tulos +0.08 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Blues - Ässät - peliaika päättynyt

kohde
Blues - Ässät
veto
2
kerroin
3.070 (Pinnacle)
panos
9 yks.
raja
2.4

Osuma! +18.63 yks.

1-2



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - SaiPa - TPS - peliaika päättynyt

kohde
SaiPa - TPS
veto
2
kerroin
3.510 (Pinnacle)
panos
10 yks.
raja
2.56

Huti: -10.00 yks.

7-1



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Sport - KalPa - peliaika päättynyt

kohde
Sport - KalPa
veto
2 (-1)
kerroin
2.620 (Pinnacle)
panos
9 yks.
raja
2.04

Huti: -9.00 yks.

3-2


Vihjeet yhteensä: panokset 28.00, palautukset 27.63, tulos -0.37 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Ei mitään suurempaa tälle päivälle, pieni napsu saatiin ja tämäkin vain ja ainoastaan SaiPan otteluruuhkasta johtuen. Toki voiko eilistä TPS-ottelua matsiksi edes laskea? Vastustajan selkäranka napsahtaa 1-0 johtomaalin jälkeen. Ei hyvältä näytä TPS:n kannalta. SaiPa oletettavasti tulee alussa vauhdilla päälle, mikä osittain johtuu Ilveksen pelituntuman puutteesta. Kuitenkin loppua kohden SaiPa hyytyy oletettavasti, 4 päivän sisään 3 matsia: Oulu - Lappeenranta - Tampere, joten matkaakin on kiitettävästi kertynyt. Sandellin puuttuminen pientä miinusta Ilvekselle, mutta toisaalta Kukkonen ja Hintz palaavat joten aikalailla +/-0 tuossa mennään.

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Ilves - SaiPa - peliaika päättynyt

kohde
Ilves - SaiPa
veto
1 DNB
kerroin
1.680 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.59

Huti: -5.00 yks.

0-2



Huomiselta on pakko poimia jo yksi tarjous pois kuljeksimasta. Vaikea nähdä, että huomenna enää kerroin olisi samaa luokkaa. Itselläni tuo ainakin otti hyvin panokset sisään, vaikka max limitit eivät riittäneetkään vaan hetki jouduttiin odottelemaan. Kertoimetkin pysyivät taulussa samana, mikä sikäli kyllä pieni ihme.

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Tappara - HIFK - peliaika päättynyt

kohde
Tappara - HIFK
veto
2
kerroin
2.430 (Pinnacle)
panos
10 yks.
raja
1.84

Huti: -10.00 yks.

3-3


Vihjeet yhteensä: panokset 15.00, palautukset 0.00, tulos -15.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Kärpät ei tällä kaudella ole samaan tahtiin persraiskannut vastustajiaan kuin viime kaudella. Sport on alkanut näyttämään joukkueelta osittain ainakin omaan silmään tämä on näyttänyt siltä, että Sport on ymmärtänyt Liigan linjan ja osaa nyt paremmin hyödyntää sitä. +2 kohteeseen aika mukavaa kerrointa tarjolla

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Kärpät - Sport - peliaika päättynyt

kohde
Kärpät - Sport
veto
2 (+2)
kerroin
2.020 (Pinnacle)
panos
9 yks.
raja
1.65

Push: +0.00 yks.

3-1



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - HPK - Lukko - peliaika päättynyt

kohde
HPK - Lukko
veto
2
kerroin
2.730 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
2.45

Huti: -5.00 yks.

1-1



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - HIFK - Ilves - peliaika päättynyt

kohde
HIFK - Ilves
veto
2 DNB
kerroin
3.750 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
3.15

Huti: -6.00 yks.

6-2


Vihjeet yhteensä: panokset 20.00, palautukset 9.00, tulos -11.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Joulutauko vietetty ja pieniä muutoksia tehty laskentaan ja vaihdettu suunta vielä enemmän tilastoihin pohjautuvaksi laskennaksi. Pelkästään tilastoihin pohjautuvaa laskentaa on tullut jo useamman vuoden verran pöytälaatikossa seurattua DEL:n, Extraliigan, Allsvenskanin, NLA, GET-Liigan ja Mestiksen muodossa. Vielä en Liigaan ainakaan täysin tilastoihin pohjautuvaa keinoa lähde tuomaan, mutta kohti sitä ollaan selvästi matkalla. Katsotaan tuottaako tämä toivottuja tuloksia ja saataisiin katastrofikausi pelastettua edes joten kuten. Tauon aikana testitulokset antoivat viitteitä paremmasta, joten ihan luottavaisin mielin lähdetään toiselle puoliskolle painamaan.

JYP-HIFK alkaa jo tunnin aikaisemmin kuin muut ja tähän on heti tarjolla maistuvaa kohdetta. Jännä nähdä kuka pelaa IFK-maalilla tässä kamppailussa. Tilastollisesti Lankinen on esiintynyt hyvin, mutta peliesityksiä seuratessa kiekot pomppivat jatkuvasti eteen ja jos tänäänkin jatkuu näin on JYP melko armoton näissä paikoissa. Tästä syystä omat arviot taipuvat kotijoukkueelle ja pitkän over-pohdiskelun jälkeen koen turvallisemmaksi vaihtoehdoksi iskeä sisään JYP O 2,5 ennemmin kuin koko matsiin over lyöntiä. Perusteena tähän yksinkertaisesti on se, että jos JYP jäisi alle 2,5 maalin tuskin koko pelin overikaan välttämättä napsahtaisi kiinni. JYP on tällä kaudella 2 kertaa jäänyt alle 2,5 maaliin kotikentällä, Ässiä ja Kärppiä vastaan. Näiden pohjalta on mukava lähteä tähän kamppailuun.

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - JYP - HIFK - peliaika päättynyt

kohde
JYP - HIFK
veto
1 (-1)
kerroin
2.640 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
2.04

Huti: -7.00 yks.

4-4



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - JYP - HIFK - peliaika päättynyt

kohde
JYP - HIFK
veto
1
kerroin
2.100 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.76

Huti: -5.00 yks.

4-4



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - JYP - HIFK - peliaika päättynyt

kohde
JYP - HIFK
veto
JYP O 2,5
kerroin
1.700 (Veikkaus)
panos
6 yks.
raja
1.5

Osuma! +4.20 yks.

4



Mielenkiintoinen tarjous KalPalle. Toki Kärpät on hiljalleen alkanut näyttämään semmoisia otteita mitä joukkueelta pystyikin odottamaan. Silti en millään tavalla voi saada Kärppiä noin selkeäksi suosikiksi. Liiga on kuitenkin tälläkin kaudella äärettömän tasainen, kiitos tuomarit, joten ei mene minun ymmärrykseeni tämä kerroin asetelma. Toki Kapanen on poissa, mutta siitäkin huolimatta KalPalla on hyvät saumat napata voitto. 5.12 joukkueet kohtasivat edellisen kerran ja tuolloin KalPa oli 3-2 lukemin parempi. Samaiset lukemat kelpaisivat myös tänään.

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Kärpät - KalPa - peliaika päättynyt

kohde
Kärpät - KalPa
veto
2
kerroin
5.370 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
3.73

Huti: -4.00 yks.

2-1



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Kärpät - KalPa - peliaika päättynyt

kohde
Kärpät - KalPa
veto
2 (+1)
kerroin
2.150 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.61

Push: +0.00 yks.

2-1



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Kärpät - KalPa - peliaika päättynyt

kohde
Kärpät - KalPa
veto
KalPa O 1,5
kerroin
2.080 (Veikkaus)
panos
8 yks.
raja
1.71

Huti: -8.00 yks.

1



Ehdin jo Ässät tuomitsemaan kun joukkueen hurja alkukauden lento tuli päätökseen ja joukkue alkoi tekemään uskomattomia sulamisia otteluiden lopulla. Nyt kuitenkin ennen taukoa joukkue näytti taas äärettömän vahvalta. Pelicansiin ei järin suurta luottoa löyty, vaikka joukkue onkin viime aikoina selvästi parantanut otteita, liekkö Hakulisen ansiota? Lahti on myös historian valossa ollut mieluisa paikka Ässille, 10 edellisestä kohtaamisesta pisteet ovat lähteneet vierasjoukkueen matkaan peräti 7 kertaa.

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Pelicans - Ässät - peliaika päättynyt

kohde
Pelicans - Ässät
veto
2
kerroin
2.840 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
2.51

Osuma! +9.20 yks.

1-2



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Pelicans - Ässät - peliaika päättynyt

kohde
Pelicans - Ässät
veto
Ässät O 2,5
kerroin
2.550 (Veikkaus)
panos
5 yks.
raja
2.27

Huti: -5.00 yks.

2


Vihjeet yhteensä: panokset 46.00, palautukset 30.40, tulos -15.60 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit

27.12.2014 10:31 <Jonkka> Kalpalla puolustuksessa poissaoloja

27.12.2014 10:34 <Jonkka> Oma ymmärrys ei ehkä riitä mutta eikai tuomarit pelejä ratko

27.12.2014 12:51 <Finbet> KalPalla peli perustuu tiukkaan viisikkopuolustamiseen

27.12.2014 12:52 <Finbet> En juuri laskisi kovin merkitystä puolustuksen poissaoloille

27.12.2014 12:52 <Finbet> Oma mielipiteeni toki, mutta tuomarit ratkovat kyllä pelejä

27.12.2014 12:53 <Finbet> Verratessa 5vs5 pelissä tehtyjä maaleja Suomi vs Eurooppa

27.12.2014 12:53 <Finbet> on erot valtavia, tämä selittyy sillä, että saa roikkua

27.12.2014 12:53 <Finbet> ja estää, jolloin saadaan erot pysymään tasaisina kun ei

27.12.2014 12:53 <Finbet> kukaan kykene tekemään maaleja. Sitten linja muuttuu viim.

27.12.2014 12:54 <Finbet> 3. erässä, jolloin johdossa oleva joukkue voi vain haaveilla

27.12.2014 12:54 <Finbet> jos pääsisi ylivoimalle


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Jos joku sattui seuraamaan Ilves - Sport kamppailua huomasi varmasti hyvinkin tuon pointtini tuomareista ja siitä, että pelien on pakko olla tasaisia. Ensimmäinen erä oli upeaa tuomarityöskentelyä ja annettiin poikien pelata ja otettiin rikkeet pois. No Ilves sai 5 ylivoimaa ottelun ensimmäiseen erään, joten eihän nyt enempää voida Sportille viheltää. Toinen erä alkaa ja Ilves komento jatkuu ja 2-0 taululle. Tämän jälkeen Sport saa roikkua, huitoa ja estää aivan miten huvittaa. 2-1 kavennuksessa Sportin pelaaja viskaisee ilves pelaajan mailan kulmaukseen (tämähän on jäähyn paikka, jos siirtää edes maassa makaavaa mailaa pois puolustajan ulottuvuudelta). Hetki tästä Ilveksellä on hyviä paikkoja ja pyöritystä, Generous pelaa ilman kypärää ja tuomari tulee neuvomaan, että pitäisikö mennä vaihtoon ja taklaa samalla Ilves pelaajan ulos tilanteesta. Hetkinen, onko tuomarin tehtävä opastaa pelaajia olemaan tekemättä rikkeitä vai viheltää ne?

Nämä vain siis muutamana esimerkkinä, nyt siellä Liigan johto voi taas hieroa käsiä yhteen ja taputella toisiaan olalleen ja tuomareita kiitellä siitä, että jäähyt saatiin puhallettua tasan ja pelikin pysyi tasaisena. Uskomatonta vitun paskaa. Tämmöiset sulattaisi joskus, mutta kun lähes joka kierros ja lähes joka peli tarjoaa samankaltaisia tapahtumia, jossa hyvin harvoin johdossa oleva joukkue pääsee ylivoimalle varsinkaan viimeisessä erässä. Ensimmäisen erän jälkeen Sport sai yhden jäähyn väkivaltaisuudesta mistä myös Ilvekselle tuomittiin 2min ja sekä sitten ottelun loppuhetkillä oli jo pakko viheltää kun Ilves pelaaja olisi tehnyt maalin, ellei vastustaja olisi roikkunut mailassa kiinni.

Tiedän etten ole mielipiteideni ja näkemyksieni kanssa yksin, valmentajilta asti kun kuulee sen, että kentällä ei kukaan tiedä miten tulisi pelata, ei pelaajat, ei valmennus ja vähiten tuomarit. Samoin myös lukuisat minä mukaan lukien olen päättänyt jättää menemättä paikan päälle yhteenkään otteluun, ennen kuin saadaan aikaiseksi oikea jääkiekko peli. Nykyisellään tästä ollaan kaukana ja viime vuoden liaani-finaalit näyttävät olevan se mitä Liigan johto haluaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Jonkka
Jäsen
Viestit: 1723
Liittynyt: 06.09.2011, 16:45

Tuotto: -147.14 yks.

Palautus%: 98.67%

Panosten ka: 2.92 yks.

Vetoja: 3790

Pisteitä: 861

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Jonkka »

Olen samaa mieltä, että liigassa on ajoittain liian salliva linja mailahäirintää ja valitettavan usein peleissä tulee tilanteita, joissa samanlaisesta rikkeestä saatetaan aikaisemmin viheltää jäähy, mutta myöhemmin jättää viheltämättä. Totta kai olisi unelma tilanne, että liigassa olisi selvä linja ja tuomarit viheltelisi virheettömästi, mutta aina niitä virheitä tulee kuitenkin. Itse en seuraa muuta kuin liigaa niin mahdotonta sanoa mikä tasoista toiminta on muissa sarjoissa Euroopassa, mutta ainakin kansainvälisissä peleissä ihan samalla tavalla tuomareille tulee heikkoja vihellyksiä kuin kotimaisillekin tuomareille.

Tilastoja en ole tutkinut maailman muista kiekko sarjoista ja kuten aiemmin mainitsin niin ei tule muutenkaan seurattua niin nyt tulee turhan päivästä kommentointia semmoisesta mistä en mitään tiedä. Liigan alhaisiin maalimääriin vaikuttaa varmasti taktiset tekijät. Suomessa joukkueet pyrkii enemmän tukkimaan keskialuetta kuin painostamaan ylhäältä. Pyritään välttelemään enemmän omia virheitä kuin pakottamaan vastustaja virheisiin. Tämä johtaa siihen, että liigassa nähdään hyvin vähän ylivoima hyökkäyksiä. Liiga ja Veikkausliiga ovat molemmat sarjoja, joissa joukkueet enemminkin yrittää päästää maaleja vähemmän kuin vastustaja kuin se että yritettäisiin itse tehdä enemmän.

Nyt on tähän loppuun kyllä todettava, että en millään tavalla voi ymmärtää tällaista lähestymistä, että en käy katsomassa pelejä, koska peli on sellaista tai tällaista. Ei siitä ole mitään hyötyä tai ei se ainakaan paranna asiaa mitenkään. Eri asia on jos protesti on selvästi ison ryhmään toteuttama, jolla on oikeasti pyrkimys johonkin realistiseen parempaan.
Jotkut tykkää analysoida peliä ja luulla ymmärtävänsä pelistä jotakin. Selittää miten ilmiselvää oli että näin pelissä tulee käymään. Ehkä sen takia, kun en itse tähän kykene niin tykkään jättää sen muille ja keskittyä laulamaan ja nauttimaan tunnelmasta ja ottelusta. Urheilu on parasta paikanpäällä lajista riippumatta.

Tää oli taas tämmönen turha avautuminen. Onnea vetoihin ja toivotaan että saat vielä kurssin kääntymään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Panos: 1-10 yksikköä. 10 yksikköä on 2% pelikassasta

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Jonkka kirjoitti:Olen samaa mieltä, että liigassa on ajoittain liian salliva linja mailahäirintää ja valitettavan usein peleissä tulee tilanteita, joissa samanlaisesta rikkeestä saatetaan aikaisemmin viheltää jäähy, mutta myöhemmin jättää viheltämättä. Totta kai olisi unelma tilanne, että liigassa olisi selvä linja ja tuomarit viheltelisi virheettömästi, mutta aina niitä virheitä tulee kuitenkin. Itse en seuraa muuta kuin liigaa niin mahdotonta sanoa mikä tasoista toiminta on muissa sarjoissa Euroopassa, mutta ainakin kansainvälisissä peleissä ihan samalla tavalla tuomareille tulee heikkoja vihellyksiä kuin kotimaisillekin tuomareille.
Juu tottakai tuomareilla on sarjassa kuin sarjassa huonoja päiviä. Enkä varsinaisesti nyt osoita syyttävää sormea pelkästään tuomareihin vaan Liigan johtoon ketkä ohjeistavat tuomareita. Yksinkertaisesti vain todella turhauttavaa tuo, että kukaan ei oikein tunnu tietävän mikä se linja on ja miten tulisi pelata. Tästähän jokunen aikaa sitten (olikohan Valtonen) avautui juurikin, että yritä siinä sitten rakentaa omaa peliä, kun et tiedä milloin puhalletaan ja milloin ei. Linjaa voisi verrata kolikonheittoon, ikinä et voi tietää mitä sieltä tulee.
Jonkka kirjoitti: Tilastoja en ole tutkinut maailman muista kiekko sarjoista ja kuten aiemmin mainitsin niin ei tule muutenkaan seurattua niin nyt tulee turhan päivästä kommentointia semmoisesta mistä en mitään tiedä. Liigan alhaisiin maalimääriin vaikuttaa varmasti taktiset tekijät. Suomessa joukkueet pyrkii enemmän tukkimaan keskialuetta kuin painostamaan ylhäältä. Pyritään välttelemään enemmän omia virheitä kuin pakottamaan vastustaja virheisiin. Tämä johtaa siihen, että liigassa nähdään hyvin vähän ylivoima hyökkäyksiä. Liiga ja Veikkausliiga ovat molemmat sarjoja, joissa joukkueet enemminkin yrittää päästää maaleja vähemmän kuin vastustaja kuin se että yritettäisiin itse tehdä enemmän.
Totta kyllä, että Liigassa kuin muissakin sarjoissa pelityylit eroavat toisistaan. Suomessa on myös lähtökohtaisesti nippu todella kovia maalivahteja mitkä varmasti laskevat myös maalien lukumäärää. Kuitenkin suurimmat erot omaan silmääni saadaan nimenomaan sillä, että Suomessa saa aika räikeästi estää kiekotonta ja roikkua pitkään kaverissa. Aktiivisesti tulee itse seurattua Liigan lisäksi NHL ja SHL-pelejä ja näissä ainakaan et voi yksinkertaisesti roikkua miehessä, jos hän nousee maalille.
Jonkka kirjoitti: Nyt on tähän loppuun kyllä todettava, että en millään tavalla voi ymmärtää tällaista lähestymistä, että en käy katsomassa pelejä, koska peli on sellaista tai tällaista. Ei siitä ole mitään hyötyä tai ei se ainakaan paranna asiaa mitenkään. Eri asia on jos protesti on selvästi ison ryhmään toteuttama, jolla on oikeasti pyrkimys johonkin realistiseen parempaan.
Jotkut tykkää analysoida peliä ja luulla ymmärtävänsä pelistä jotakin. Selittää miten ilmiselvää oli että näin pelissä tulee käymään. Ehkä sen takia, kun en itse tähän kykene niin tykkään jättää sen muille ja keskittyä laulamaan ja nauttimaan tunnelmasta ja ottelusta. Urheilu on parasta paikanpäällä lajista riippumatta.
Urheilu on ehdottomasti parasta paikan päällä. Tiedän useitakin ketkä eivät samoista syistä kuin minä käy enää paikan päällä katsomassa. Itsekin kyllä tykkäisin käydä matseissa ja laulaa ja kannustaa ja olla osana luomassa tunnelmaa. Itse arvostan suuresti näitä kyseisiä kavereita, jotka nimen omaan luovat tunnelmaa. On varmasti pelaajillekkin hienompaa olla kentällä kun siellä taustalla yleisö huutaa ja luo lisää tunnelmaa otteluun. Tiedän, että yksinään pelien protestointi on turhaa ja merkityksetöntä. Ehkäpä jonain päivänä minun ja muiden ympärille kokoontuu isompi porukka ja saadaan aikaiseksi kenties muutos parempaan? Mikä se muutos sitten on, sitä on vaikea sanoa. Moni tuntuu jatkuvasti huutelevan ammattituomareita Liigaan, vaikka itse olenkin sitä mieltä, että ei se muuttaisi asioita, jos samat heebot ohjestaisivat niitä ammattilaisiakin. Samaan aikaan naurattaa kun hyvin moni huutelee ammattilaistuomareita ja kun alkukaudesta oli todella tiukka linja ja lähes kaikki koukut ja estämiset otettiin pois sama porukka itki kuinka koko ajan ollaan jäähyllä ja ei 5vs5 peliä nähdä ollenkaan. Vaikea yhtälö sikäli, mutta jos joskus olisi tiukka linja uskoisin, että joukkueet hyvinkin pian oppisivat pelaamaan linjan sallimilla rajoilla ja jäähyt palaisivat "normaalille" tasolle. Tätä toki voidaan joutua odottamaan, mutta ainakin itse tykkäisin huomattavasti enemmän kun urheilullisuus nousisi enemmän esiin, eikä esimerkiksi viime kauden Tapparaa (tai sitä finaaleissa nähtyä) tarvitsisi enää ikinä nähdä. Sieltähän varmasti muistamme sen kun oliko nyt Nieminen kun piti kahden kärppäpelaajan mailasta kiinni, jotta oma pelaaja pääsi nousemaan vaaralliseen maalinteko tilanteeseen, ei jäähyä. Kärppien ja oikeudenmukaisuuden kannalta myös onneksi tilanteesta ei maalia syntynyt. Tämäkin toki vain yksi lievä esimerkki sallivasta linjasta.

Itselle vain nykyinen jatkuvasti sallivampi linja on yksinkertaisesti liikaa. Tykkäisin kyllä matseissa käydä paikan päällä, mutta en vain yksinkertaisesti halua euroakaan maksaa tuon kaltaisesta tuotteesta. Välillä tuntuu olevan liikaa jo katsoa matseja televisiostakin kun ei noista nykyisin tunnu saavan muuta kuin pahan mielen. Matsit ovat usein myös hyvin ennalta-arvattavia jäähyjen suhteen. Kuten aiemmassa viestissäni viitattu Ilves - Sport. Jostain kumman syystä ne jäähyt vain pitää pyrkiä puhaltamaan melko 50-50 ja kovin montaa kertaa ei sama joukkue voi päästä ylivoimalle, jos ei toinen pääse. Tällöin linja on hyvinkin erilainen joukkueiden kesken, toinen tuntuu saavan pienestä hipaisusta jäähyn ja toinen ei taas mistään. Olisi joskus kiva seurata edes yksi täysi kierros, jossa jokaisella paikkakunnalla tuomarit onnistuisivat eikä kenenkään tarvitsisi valittaa. Toki sitten löytyy nämä jatkoajan-keskustelupalstoilla olevat tietyt nimimerkit ketkä valittavat tuomareista aina, varsinkin jos oma joukkue on häviöllä, mutta noin niinkuin yleisesti ottaen. Ei vain yksinkertaisesti tule kovin heti mieleen.
Jonkka kirjoitti:Tää oli taas tämmönen turha avautuminen. Onnea vetoihin ja toivotaan että saat vielä kurssin kääntymään.
Heikohkosti on tosiaan mennyt tämä vuosi ja syytä olisi tuijotella peiliin ja miettiä mikä meni pieleen. Näin jälkiviisaana voidaan todeta, että hommia tuli tehtyä liian laiskasti ja liikaa tuudittautuen ajatukseen: "voitin aiemminkin, joten nämä toimivat". Nyt viimeistään on herätys tapahtunut ja keskittymisen pitäisi olla 110% ja tiedostus siitä, että jos aiemmin voitit voi tulevat kaudet mennä samoilla menetelmillä hyvinkin penkin alle. Maajoukkuetauolla käytiin koneistoa läpi ja muokattiin sitä todella paljon. Aiemmin arvioihin vaikuttivat paljon oma silmä ja näkemykset, mutta nyt muutoksien myötä yhä enemmän arvioista pohjautuvat puhtaasti tilastoihin. Simulaattorilla vetelin alkukauden nyt läpi ja tulos oli mukavaa katsottavaa. Toki kaikki on helpompaa kun on jo valmiit tulokset tiedossa, aika näyttää miten muutokset pätevät kun ei ennakkoon tiedetäkkään lopputulosta. Ainakin itse voin nyt lähteä hyvinkin luottavaisin mielin tulevaan vuoteen ja tavoitteena olisi päästä edes nollatulokseen. Kova homma toki kun tiedossa on, että loppukaudesta on vaikeampi löytää pelattavaa. Paljon on myös muuta kehitelty tuossa tauon aikana ja pohdiskeltu uusia strategioita. Näistä enemmän sitten varmaankin huomenna.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Jatketaan samalla linjalla KalPan suhteen kuin Kärppiä vastaankin. Nyt tosin sillä erotuksella, että Lankinen ei itselläni suurta luottamusta herätä, joten KalPalle aavistus jopa plussaa tästä. Toki KalPaltakin rokotettu jonkin verran pois Kärpät peliin nähden, koska maalinteko näytti jälleen todella vaikealta paikoista huolimatta. KalPan puolustus sen sijaan näytti poissaoloista huolimatta todella hyvältä Kärppiä vastaan ja tuskin suuria muutoksia nähdään, vaikka Perhonen maalilla onkin. Otetaan siis KalPan suoraa ja tasoituksen kanssa, hiukan muokkailen panoksia.

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - HIFK - KalPa - peliaika päättynyt

kohde
HIFK - KalPa
veto
2
kerroin
5.000 (Veikkaus)
panos
4 yks.
raja
4.03

Huti: -4.00 yks.

4-3



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - HIFK - KalPa - peliaika päättynyt

kohde
HIFK - KalPa
veto
2 (+1)
kerroin
2.100 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.74

Push: +0.00 yks.

4-3



Toinen haku illan kierrokselle löytyy Tampereelta. Onko markkinat aavistuksen voimakkaasti reagoineet Tapparan viime kierroksen voittoon vai mikä on kertoimien takana? Muistelisin, että edellisessä kohtaamisessa kertoimet olivat huomattavasti enemmän Tapparalle ja tuollin Pelicans kärsi vielä suuresti loukkaantumisista. Nyt tilanne on valoisampi ja Hakulinen on näyttänyt nostavan koko joukkueen suoritustasoa hyväksi. Tapparan pelit ovat usein maalin pelejä suuntaan tai toiseen, joten tästä syystä +1 tuntuu fiksulta vaihtoehdolta kohteeksi. Itse en kauden alussa uskonut Tapparaan enkä usko vieläkään. Ainakaan nykyisen valmennuksen kanssa.

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Tappara - Pelicans - peliaika päättynyt

kohde
Tappara - Pelicans
veto
2 (+1)
kerroin
1.847 (Pinnacle)
panos
10 yks.
raja
1.44

Push: +0.00 yks.

3-2



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Tappara - Pelicans - peliaika päättynyt

kohde
Tappara - Pelicans
veto
O 4,5
kerroin
2.010 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.77

Osuma! +6.06 yks.

3-2



Lukko - JYP kamppailussa on pakko painaa overia taululle. 4,5 linja on syöty todella alas, mutta 5 linjasta löytyy hyvinkin maistuva kerroin. Rajaniemi on vain liian epävarma maalilla. JYP sen sijaan itse kykenee hyvinkin maalintekoon, joten maaleja voidaan nähdä tänään paljon. Ainakin toivottavasti.

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Lukko - JYP - peliaika päättynyt

kohde
Lukko - JYP
veto
O 5
kerroin
2.110 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
1.8

Huti: -7.00 yks.

1-1



Kärpät - Blues pelissäkin lähdetään altavastaajan kautta. Liigassa on vain niin kovin usein maalinpelejä, joten +1,5 tasoitus on maistuvaa tavaraa, vaikka Blues onkin ollut melko surkea vieraissa. Myöskin over on hyvinkin nätillä kertoimella otettava kiinni. Joukkueiden kohtaamiset ovat usein olleet runsas maalisia ja tämänkaltaista mahdollisesti myös tänään?

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Kärpät - Blues - peliaika päättynyt

kohde
Kärpät - Blues
veto
2 (+1,5)
kerroin
1.925 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
1.62

Huti: -7.00 yks.

5-2



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Kärpät - Blues - peliaika päättynyt

kohde
Kärpät - Blues
veto
O 4,5
kerroin
2.040 (Pinnacle)
panos
10 yks.
raja
1.56

Osuma! +10.40 yks.

5-2



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Sport - Ässät - peliaika päättynyt

kohde
Sport - Ässät
veto
2
kerroin
2.050 (Veikkaus)
panos
6 yks.
raja
1.83

Huti: -6.00 yks.

1-1



TPS - Ilves pelissä ei side puolelle saada vetoa, mutta totalseissa on under sitäkin maistuvampi. Molempien joukkueiden maalinteko on ollut todella tahmeaa viime aikoina. TPS on 4 edellisessä kamppailussaan tehnyt 2 maalia, Ilves samalla otannalla 5. Tuskin tänäänkään tilanne on kovin erilainen, Ilveksen puolustus on pääasiassa ollut melko vakuuttavalla tasolla tälläkin kaudella ja voittoja olisi varmasti vieläkin enemmän, jos ylivoima toimisi ja paikoista tehtäisiin maalit. En yllättyisi vaikka molempien sarakkeissa olisi tänään 0 tai 1.

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - TPS - Ilves - peliaika päättynyt

kohde
TPS - Ilves
veto
U 5
kerroin
1.740 (Pinnacle)
panos
9 yks.
raja
1.42

Huti: -9.00 yks.

4-6


Vihjeet yhteensä: panokset 63.00, palautukset 46.46, tulos -16.54 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Nyt kun noista tuomareista avauduin, valitin, itkin jne... pakko jatkaa vielä vähän. En tänään poikkeuksellisesti pelien aikana kahlannut jatkoajan otteluseurantaketjua juurikaan läpi, koska tuli seurattua kolmea eri peliä samanaikaisesti, joten aikaa tähän ei juurikaan jäänyt. Kuitenkin silloin tällöin päiviteltiin ketjua ja bongailin ainakin muutaman kommentin, jotka varmasti sopivat hyvin valituksieni aiheisiin. Muutkin selvästi huomaavat saman kuin minä. Tässä muutama lainaus jatkoajan ketjusta:
Waqu kirjoitti:
rico kirjoitti:Oletan että tämä oli osoitettu minulle. Kyllä, olen sitä mieltä, että tuomarit ottavat liikaa spedeilyllään roolia, kun heidän pitäisi olla kentällä auttamassa peliä, mahdollistamassa rehdin jääkiekon pelaaminen. Nyt touhu on mennyt pelleilyksi, jossa annetaan vuorotellen jäähyjä milloin mistäkin. Tuomarin pitäisi joskus viheltää niin kuin on oikein, ei niin kuin uskaltaa. Aivan liikaa annetaan ulkopuolisten vaikuttaa omiin ratkaisuihin. Ei tuomarin kuulu ketään miellyttää, vaan pitää peli hallussaan. Tällainen sohlaaminen vain tappaa pelin.
Aamen.

Linjan pitää olla tiukka, mutta ei keinotekoisesti tasapuolinen. Tasapuolinen vaan siten, että tulkinnat ovat kaikille joukkueille samat, oli pelitilanne mikä tahansa, peliaika mikä tahansa tai oli kumpi joukkue hyvänsä saanut enemmän jäähyjä.

Tämä tasoittelu pelleily aiheuttaa sen, että tulkinnattomat jäähyt tekevät pelistä epäreilun. Niinkin kova rike kuin pelin viivyttäminen - kiekko katsomoon on aina jäähy (ja tällä harvoin saavutetaan mitään pelillistä etua) tai huitominen siten, että maila kopsahtaa vauhtiin lähtiessä kaveria kypärään.
Flou kirjoitti:
SJK10 kirjoitti:Nyt vetäs Lahti Zapolskia mailalla päähän ja ei vittu mitään :D

Vuoden pohjanoteeraus tuomaritoiminnan osalta on tämän ottelun kolmannessa erässä nähty.
Timo sai jäähyt tasan, joten sen jälkeen ei luonnollisesti enää vihelletä mitään. Käsittämätöntä toimintaa tuomareilta tuo kolmannen erän loppu.
Omiin silmiin myös Raumalla oli lievästi sanoen salliva linja, tuommoisen mailaviidakon ja roikkumisen keskellä 1-1 tulos ei yllättänyt yhtään, eihän tuolla yksinkertaisesti voi pelata.
jinsui kirjoitti: Ässiltä vietiin lopussa selvä rankkari kun Sport-puolustaja peitti kiekon mv-alueella Lähteenmäen tyhjän maalin jälkimainingeissa.
ja loppuun vielä Petteri Nummelinin pelin jälkeisestä haastattelusta: "Tuomaritkin oltaisiin voitu vaihtaa kesken pelin"
Toki Nummelinilla varmasti oli mukana reilusti turhautumista, sen verran erikoinen matsi oli tuo TPS - Ilves

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Kovin paljon ei ole enää vuotta 2014 jäljellä ja onkin hiukan aika avata vuoden 2015 näkymiä. Palvelua tullaan vuodelle 2015 laajentamaan hiukan ja tavoite on myös tulevaisuudessa pystyä ottamaan uusia sarjoja mukaan. Ensi vuoden keväälle on ensimmäisenä tulijana jalkapallon Ykkönen. Tämän lisäksi mukana on luonnollisesti Veikkausliiga ja näillä näkymin myös Superpesis niin miehien kuin naistenkin osalta. Ensi vuonna syksyllä puolestaan mukana ovat SHL ja hieman erikoisempana sarjana GET-liiga. Liigan mukana oloa pohditaan vielä sen vuoksi, että oma mielenkiinto kyseistä sarjaa kohtaan on ollut viime vuosina rankassa laskussa. Laajentaminen tulee itsellekkin hiukan yllätyksenä, koska alkuperäisesti tavoitteena oli parikin vuotta mennä samoilla vanhoilla sarjoilla, mutta yllättäen töiden loppuminen avaa mahdollisuuden huomattavasti paremmalle ajankäytölle vedonlyönnin suhteen. Tämä myös tarkoittaa sitä, että vedonlyönnistä tulee minulle täysipäiväinen työ ja elanto olisi tarkoitus tätä kautta raapia pöytään.

Vuosi 2014 on ollut ehdottomasti pettymys ja pienet tappiotkin ovat niskassa. Kun "julkisuuteen" tulin joskus toukokuussa 2014 on tämän jälkeen tullut tappiota huomattavasti reilummin. Onneksi kauden 13-14 Liiga meni omalta osaltaan hyvin ja olympialaisissakin sujui kiitettävästi, joten kovinkaan merkittäviä tappioita en itse kerännyt. Eikä ne tappiot niinkään harmita, kuuluvat omalta osaltaan ammattiin, mutta eniten asioissa painaa se, että tulin kovien puheiden saattelemana esiin kolostani ja tulos on ollut tämänkaltainen. Vuosi 2015 olkoon siis tältä osin parempi ja tavoitteena on todistaa, että puheet eivät olleet turhia ja minulla on edelleen kyky pärjätä tällä alalla.

Entäpä sitten vuoden 2015 jälkeen? Paljon on tällä hetkellä pöytälaatikossa tapahtuvia vetoja mukana ja osan sarjan kohdalla myös pienillä summilla ollaan pelailtu näitä eri sarjoja. Tavoitteena olisi saada mahdollisimman laaja valikoima eri sarjoja aikaiseksi, mutta tiedän toki, että en ainakaan yksin pysty kaikkia sarjoja seuraamaan ja hoitamaan aktiivisesti. Tällä hetkellä mietinkin olisiko tuttavissani tai kavereissani henkilöitä, joilta löytyisi tietoa esimerkiksi DEL, NLA, Extraliiga tai Hockey Allsvenskanista ja pystyisi alkamaan kanssani yhteistyöhön ja jakamaan näkemyksiä. Mikäli kiinnostusta löytyisi voi minuun ehdottomasti olla yhteydessä ja keskustellaan olisiko yhteistyö kannattavaa.

Hiukan taustoja miksi sitten mukaan ensikaudelle tulevat Ykkönen, SHL ja GET-liiga. Ykkösen kohdalla perustelut ja valinta oli helppo. Kotimaisia lajeja on helpompi seurata ja olla ajan tasalla asioista, koska minkäänlaisia kielimuureja ei pitäisi tulla esteeksi. Myöskin Ykkösen taso on ollut mielestäni erinomainen ja viime kausi varsinkin todella jännittävä. Toivotaan, että sarjaa ei pilata laajentamalla Veikkausliigaa ja tehdä samoja virheitä kuin Liiga ja Mestis aikoinaan. Helposti laajentamisella kävisi niin, että Ykkösessä olisi se muutama seura, ketkä todella voisivat taistella kärkisijoista. SHL puolestaan on itsessäni herättänyt viime vuosina suurta mielenkiintoa. Lätkä on itselleni se ehdoton ykkösjuttu ja kuten useaan kertaan olen todennutkin ei Liiga enää itseäni juurikaan jaksa kiinnostaa näiden taustatekijöiden vuoksi. Ruotsissa on myös ainakin ollut hieno karsintajärjestelmä, jota todella arvostan. Tosin tätäkinhän ollaan ilmeisesti muuttamassa ja joukkuemäärää nostamassa, joten saa nähdä miten käy sitten tuon karsintajärjestelmän. SHL:stäkin on suhteellisen helposti saatavissa tietoa, vaikka ruotsi ei minulta niin taivukkaan. Hyvin ollaan kuitenkin pysytty asioista selvillä ja tulostakin on syntynyt. Olen myös kotisivuille säännöllisen epäsäännöllisesti laittanut noita kohteita mitä itsekkin pelailen. Tulos SHL:stä tällä hetkellä on +70.28 yksikköä ja palautus 131.10%. Kuitenkin tuo kolmas sarja varmasti herättää useammassakin ihmetystä. Tähänkin löytyvät hyvät perustelut. GET-liigasta on nimittäin äärettömän vähän tietoa saatavilla suoraan sarjan sivuilta. Myöskin kokoonpanot ilmestyvät todella myöhään, jos laisinkaan. Itselläni kuitenkin on lähde, josta saan kokoonpanot todella ajoissa ja nämä ovat pitäneet paikkaansa yli 90% todennäköisyydellä. Tässä onkin ollut todella suuri etu itselleni markkinoihin nähden, sillä tuolla tasoerot ovat valtavia ja yhden miehen puuttuminen tai kakkosveskarin peluuttaminen voi kääntää kohteen täysin päinvastaiseksi. Useita kertoja tällä kaudella ollaankin päästy paukuttelemaan underia ja overia todella hyvällä menestyksellä kun markkinoilla ei ole ollut ajankohtaiset kokoonpanot tiedossa ja linjat ovat heittäneet 1-2 maalilla. Toivottavasti nämäkin puheet eivät tule jäämään vain puheiksi, vaan päästäisiin samankaltaisiin tuloksiin myös tulevana vuonna.

Myöskin panostus tulee kokemaan muutoksia vuodelle 2015. Panostaso 1-10 on turhan laaja ja näin ollen todettu turhaksi, joten paluu 1-5 järjestelmään on ajankohtainen. Kuitenkin sillä erotuksella, että Liigassa tällä kaudella ollut alkukauden panosten rajoitus on myös mukana tulevassa järjestelmässä. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että sarjojen ensimmäiset kierrokset mennään 1-2 yksikön panoksilla. Tämä siksi, että alkukaudessa on suurin riski olla väärässä arvioissaan ja tarkoituksena on, että jos suunta on väärä ei heti alkukaudesta olisi mahdottomia tappioita niskassa. Miksi näitä sitten on pelattava johtuu taas siitä, että siinä missä on riski, on myös hyvät mahdollisuudet löytää todella maistuvia kohteita ja olla oikeassa arvioiden suhteen. Näillä on siis hyvä tapa kasvattaa alkukauden kassaa kuitenkin sopivalla riskinhallinnalla. Myöskin eri sarjojen kohdalla nähdään hiukan erilaisia panostusversioita. Toisissa panos perustuu paljon odotusarvoon ja toisessa taas paljon enemmän pelkkään arvioon. Näistä sitten tarkemmin aina sarjojen alettua.

Kotisivuista aiemmin mainitsin, joten niistäkin on pakko hiukan ottaa tähän. Pitkäaikainen projekti sivuston uudistamiseksi on saatu valmiiksi. Tämä otti kauemmin aikaa kun osasin odottaa, osittain työkiireistä johtuen. Nyt kuitenkin ulkoasu on saatu hiottua ainakin omaan silmääni nähden huomattavasti kauniimmaksi ja selkeämmäksi. Myöskin sivujen käyttäjäystävällisyyttä on paranneltu niin ulkoisten käyttäjien kuin itsenikin kannalta. Paljon uudistuksessa tulikin ns. näkymätöntä koodia mikä ei ulkopuolisille käyttäjille näy tai vaikuta juuri laisinkaan. Vielä on pieniä muutoksia tehtävä ja itselleni tulevaa koodia muunneltava. Nyt kuitenkin esimerkiksi vanhojen sarjojen seuranta löytyy helposti muutaman klikkauksen takaan menemällä seuranta sivulle ja sieltä valitsee vain haluamansa sarjan ja vuoden/kauden.

Hyvää uutta vuotta kaikille!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Vuosi 2015 ja krapulakin alkaa hellittää. Täyttä kierrosta pukkaisi Liigasta ja jokunen napsaus sieltä tullaan poimimaan. Sitä ennen voitaisiin kuitenkin vilkaista hiukan tämän hetkisiä omia rankingeja joukkueille. Mitään kovin merkittävän suuria eroja ei joukkueiden välisille sijoituksille löydy. Joukkueet ei varsinaisesti ole missään järjestyksessä, vaan listattu satunnaiseen järjestykseen.

1-4 sijoilla: Kärpät, HIFK, Lukko, JYP

Näistä Kärpät ja HIFK ovat selkeästi omassa kastissaan. HIFK on Lankisesta huolimatta onnistunut pisteitä raapimaan ja joukkueen maalintekovoima on ehkä Liigan kovin? Joukkue on kovassa tikissä kevättä ajatellen. Jokusen häviön uskon kuitenkin HIFK:n tilille napsahtavan myös Lankisen aikana, ainakin verkko pöllyää omissa. Kärpät on vaikean alun jälkeen noussut hiljalleen kohti kärkeä ja joukkue vaikuttaa tällä hetkellä myös melko pysäyttämättömältä. JYP on todella haastava joukkue tällä hetkellä, kotona tuntuu kulkevan hyvin, mutta silti sielläkin joukkueelle tulee uskomattomia sulamisia ja surkeita hetkiä. Aivan kuin joukkue lopettaisi joka kerta johtoasemassa pelaamisen ja valmentaja ei tunnu tähän saavan kontrollia. Voi vielä maksaa keväällä paljon, jos tahti ei muutu. Runkosarjan osalta kuitenkin varmasti nuo sijat ovat hyvin todennäköisiä.

5-8 sijoilla: Ässät, Ilves, KalPa, SaiPa

Näissä lähinnä KalPan kohdalla on isoja kysymysmerkkejä. Mikäli Kilpeläisen tilalle ei löydetä pätevää korvaajaa laskee joukkueen sijoitus entisestään. Vaikka joukkueen viisikkopuolustus onkin todella kova on se silti liian heikko, jos koko loppukausi ajateltaisiin Perhosen voimin mennä. Miehellä on kuitenkin liian epävarmat ja vaihtelevat otteet. Ilves on kanssa pienen tarkkailun alla, alkukaudesta toki joukkuetta pohdin pudotuspeleihin ja uskon siihen edelleen. Kuitenkin välillä otteet ovat olleet todella vaisuja ja juolahtaa vain väkisin viime kausi mieleen. Puolustus tuntuu toimivan, mutta maalinteon kanssa on välillä suuria ongelmia, vaikka joukkue peliä veisikin miten tahtoo. SaiPan nostin viimeisimpänä tähän ryhmään, tosin pitkän pyörittelyn jälkeen SaiPan ja Tapparan välillä.

9-11 sijoilla: Tappara, Blues, HPK

Tappara tosiaan on tällä hetkellä itselleni mysteeri. Kauden alussa en joukkueeseen usko, enkä tee sitä vieläkään. Joukkueella vain on ihmeellisiä putkia ollut, että kuka tietää mitä sieltä vielä loppukaudesta tulee? Tapolan alaisuudessa joukkue tuskin kovin korkeilta sijoilta itseään tulee löytämään. Ylempään kategoriaan on mahdollisuudet, mutta paljon onnistumisia se vaatisi. HPK puolestaan on alkanut valumaan kohti niitä sijoja mitä kauden alussa odottelin. Joukkue pelasi yhdessä vaiheessa ison määrän tasapelejä loppuhetken kirien ansiosta mikä varmasti omalta osaltaan hämäsi joukkueen todellista tasoa kun sarjataulukossa nousivat kivasti ylöspäin. Nyt on kuitenkin joukkueen kapeus alkanut näkymään todenteolla ja kun joukkueessa on käytännössä yksi kenttä joka kykenee maalintekoon on tie todella tuskainen. Bluesilta odotin paljon enemmän kuin toistaiseksi on nähty. Enää ei paljon arvostusta tämän kauden Bluesia kohtaan löydy.

12-14 sijoilla: TPS, Pelicans, Sport

TPS floppasi jälleen. Alkukauden ja varsinkin kotikentän esitykset olivat positiivisia. Tämän jälkeen hiukan yllättäen kuitenkin Suikkaselle potkut ja Elomo on vienyt joukkueen todella syvälle. Nyt kun ei enää kotonakaan tunnu kulkevan. Joukkueen selkäranka tuntuu napsahtavan jo vastustajan tehdessä 1-0 maalin. Joukkueen avainpelaajien hermot eivät kestä ja niissä paikoissa missä pitäisi vastuuta kantaa he kunnostautuvat ottamalla turhia jäähyjä. Jotain on pahasti pielessä joukkueen sisällä. Pelicans on kärsinyt pahoista loukkaantumisista läpi kauden. Pudotuspeleihin tuntuu vain olevan aivan liikaa matkaa tällä hetkellä ja peli ei vieläkään niin kovasti vakuuta. Sport on siellä mitä alkukaudesta odoteltiin. Tosin joukkue on pelannut huomattavasti paremmin kuin olisi osannut odottaa.


Sitten itse kierroksen kimppuun:

Illan the kohde löytyy Raumalta. Liigan tasaisuus on tuotu useasti esille ja niin myös tämän kohdalla. Ilveksellä Korpisalo jälleen maalissa ja vie kyllä virkaveljeään 100-0. Zapolski saa jostain syystä jatkuvasti vastuuta, vaikka Setänen on ehkä ollut jopa parempi? Toki Setänen on myös todella epävarma, joten tästä syystä kai ymmärrettävä tuo Zapolskin peluutus. Kauden alussa pohdin onko Zapolskista kantamaan joukkuetta ja toistaiseksi mies ei ole mestaruusjoukkueen tasoinen vahti. Korpisalo on päästänyt taakseen 1,89 maalia/peli, mutta ei ole pelannut ainuttakaan nollapeliä. Zapolski puolestaan on kaivellut kiekko verkoista 2,32 kertaa/peli ja peräti 3 nollapeliä. Nuo luvut kertovat omalta osaltaan myös sen, että Korpisalo pystyy pelaamaan illasta toiseen tasaisesti. Joukkueet kohtasivat itsenäisyyspäivänä Raumalla ja tuolloin Lukko vei 2-1. Hyvin samankaltaisella arviolla lähden tähänkin peliin kuin silloin, mutta markkinat ovat tällä kertaa saaneet Lukon vieläkin selkeämmäksi suosikiksi.

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Lukko - Ilves - peliaika päättynyt

kohde
Lukko - Ilves
veto
2
kerroin
4.580 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
3.07

Huti: -7.00 yks.

3-1



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Lukko - Ilves - peliaika päättynyt

kohde
Lukko - Ilves
veto
2 (+1)
kerroin
2.000 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.58

Huti: -3.00 yks.

3-1



Tampereella kumpikaan joukkueista ei herätä luottamusta omalla kohdallani. Tappara toki on onnistunut voittamaan kolme edellistä kamppailuaan, kun taas TPS on ottanut jatkuvasti turpaan. TPS heittää yllätysnimen maalilleen. Muutoinkin olisin matsista saanut overia pelattua, mutta nyt ehkä vielä helpommin.

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - TPS - Tappara - peliaika päättynyt

kohde
TPS - Tappara
veto
O 4,5
kerroin
1.917 (Pinnacle)
panos
9 yks.
raja
1.57

Osuma! +8.25 yks.

3-3



Myöhemmin katsottava sitten vielä lisää nouseeko kohteita esiin.

Vihjeet yhteensä: panokset 19.00, palautukset 17.25, tulos -1.75 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit

02.01.2015 12:41 <Jonkka> Ei kannata alkaa aliarvioimaan Bluesia, vaikka tänään häviä

03.01.2015 00:34 <JussiQ> Top4 aikas sama. 4-8:ssa itellä ei Ilvestä,mutta Tappara on.

03.01.2015 00:35 <JussiQ> Loppu samoilla linjoilla, mutta se Ipa sinne 9-11.

03.01.2015 00:44 <JussiQ> Zapolle menny ajoittain vähän helppoja, kuten tänään yksi.

03.01.2015 00:45 <JussiQ> Tai siis eilen. Liekö tuo vamma hieman haittaavan, siksi

03.01.2015 00:45 <JussiQ> Setänenkin saanut enemmän vastuuta. Enivei Zapolla 29:stä

03.01.2015 00:45 <JussiQ> ottelusta vain 5:ssä Lukko jäänyt ilman pisteitä. Hoitanut

03.01.2015 00:45 <JussiQ> kyllä hommansa.

03.01.2015 11:33 <Finbet> Ennen eilistä Zapo ei tainnut olla voittanut 7 vai 8 matsia

03.01.2015 11:33 <Finbet> vaikka siis näistä toki moni venyikin jatkoille tai rl

03.01.2015 11:33 <Finbet> silti kuitenkaan en millään vain näe, että Zaposta olisi

03.01.2015 11:34 <Finbet> mestaruusvahdiksi, semifinaaleihin ehkä


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

ja ainakin muutama lisää nousi esille:

Ässät - Blues näyttää klassiselta under matsilta, kaikki merkit saattaisivat viitata siihen suuntaan. Molemmilla maalissa maalivahtitilastojen kaksi ehkä kuuminta nimeä. Edellinen kohtaaminen Espoossa päättyi 2-1. Kuitenkin kaikesta huolimatta haistelen hyvän over mahdollisuuden tässä. Tästä vielä tarkennuksena nimenomaan kotijoukkueen puolesta. Bluesin edellisissä vieraspeleissä on verkko heilunut omassa päässä reilusti. Ässät nyt ei varsinaisesti maalirikkain joukkue ole, mutta kotona on verkko soinut hyvin ja paremmin kuin vieraissa

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Ässät - Blues - peliaika päättynyt

kohde
Ässät - Blues
veto
Ässät O 2,5
kerroin
2.100 (Veikkaus)
panos
8 yks.
raja
1.77

Huti: -8.00 yks.

2-2



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Ässät - Blues - peliaika päättynyt

kohde
Ässät - Blues
veto
1
kerroin
2.000 (Veikkaus)
panos
6 yks.
raja
1.77

Huti: -6.00 yks.

2-2



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - HPK - Pelicans - peliaika päättynyt

kohde
HPK - Pelicans
veto
2
kerroin
3.260 (Veikkaus)
panos
3 yks.
raja
3.01

Osuma! +6.78 yks.

2-5


Vihjeet yhteensä: panokset 17.00, palautukset 9.78, tulos -7.22 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Aloitellaan illan kierrosta Tampereelta. Viime aikoina on tuntunut siltä, että joka kerta kun saan riittävän arvion Ilvekselle, jotta peliä syntyy joukkue uskomattomalla tavalla perseilee pelin. Näin siis myös eilen, vaikka olihan Lukko toki parempi, mutta varsinkin toisessa erässä Ilveksellä oli hyvät saumat lisäillä johtoaan, mutta sen sijaan otetaan typerä jäähy ja Lukko tasoittaa ja ote alkaa kääntymään. Nyt kuitenkin vastassa HPK, jolla ei totisesti ole viime aikoina kulkenut ja otteetkin ovat olleet karmeita. Alkukaudestakaan toki ei otteissa niin hirveästi kehumista ollut, vaan paljon voidaan laittaa hyvän tuurin piikkiin, jotta sarjasijoitus on noinkin korkealla.

Muutama pointti kuitenkin illan matsista, jotka nostavat mielestäni selkeästi Ilveksen asetelmia. Myllykoski maalissa, joten tämä kyllä tasoittaa reilusti. Eilenkin Myllykoski taisi taas pari maalia päästää kovin helposti ja muutoinkin mies on todella epävarma. Toki tässäkin on hyvä huomioida se, että eilenkin Zapolski pomputti runsaasti, mutta Ilves pelaajat eivät ajaneet maalille tai jos ajoivatkin hävisivät kaikki kaksinkamppailut. Toinen pointti on se, että olisiko peräti ensimmäinen kerta tällä kaudella kun Hakametsä on täynnä Ilveksen kotiottelussa? Tupa siis ainakin on täynnä, en nyt muista onko aiemmin ollut. Luulisi antavan hyvää ekstrapotkua. Kolmantena haetaan Teemu Rautiainen. Mies on joukkueiden kahdessa aiemmassa kohtaamisessa nakutellut tehot 1+3, joten mies selvästikkin syttyy entistä seuraansa vastaan. Viimeksi kun Myllykoski aloitti joukkueiden välisessä kamppailussa tuolloin Ilves pommitti miehen vaihtoon jo ajassa 28.02. Lopputulos oli Ilvekselle 5-2

Polak tänään 13 hyökkääjä, mies kaipaakin herättelyä sillä viime aikoina kaveri on ollut todella unessa.

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Ilves - HPK - peliaika päättynyt

kohde
Ilves - HPK
veto
1
kerroin
2.060 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
1.77

Osuma! +7.42 yks.

5-3



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Ilves - HPK - peliaika päättynyt

kohde
Ilves - HPK
veto
1 (-1)
kerroin
2.640 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
2.33

Osuma! +4.92 yks.

5-3



Lankinen ja HIFK:n maalintekovoima ovat hyvä yhdistelmä overille, vähän miinusta peleistä eilen, koska voi lopussa jaloissa painaa.

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Blues - HIFK - peliaika päättynyt

kohde
Blues - HIFK
veto
O 5
kerroin
1.909 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.81

Push: +0.00 yks.

4-1



Hostikka Sportilla maalissa. Overit maistuvat

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - JYP - Sport - peliaika päättynyt

kohde
JYP - Sport
veto
O 4,5
kerroin
1.740 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
1.51

Osuma! +5.18 yks.

2-3



Tutkiskellaan vähän ajan päästä lisää.

Vihjeet yhteensä: panokset 21.00, palautukset 38.52, tulos +17.52 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit

03.01.2015 12:33 <JussiQ> Nyt jännittää, samat Ipa ja JYP-sport overit itelläki ;)

03.01.2015 12:33 <JussiQ> + overia Lahteen.

03.01.2015 12:40 <JussiQ> Eikös tuo JYP-Sport -overi laskenut jo aiemmin?

03.01.2015 12:55 <Finbet> selvästi paremmat mahdollisuudet saada siis itsekin osumia

03.01.2015 12:55 <Finbet> tänään, kun joku muukin on samoilla linjoilla :)

03.01.2015 12:56 <Finbet> ainakin n 1,5 min ennen postausta oli tuo kerroin kun itse

03.01.2015 12:56 <Finbet> sitä lisää otin kun sain tiedon tuosta Hostikasta

03.01.2015 12:56 <Finbet> aamulla pelattiin jo huomattavasti paremmal kertoimel pieni

03.01.2015 12:57 <Finbet> siivu sisään ja loput tolla sitten kun raja muuttu Hostikast

03.01.2015 13:01 <Finbet> Muualla Ilves hyvässä laskussa, Veikkaus nosti Ilveksen

03.01.2015 13:01 <Finbet> kerrointa, noi Veikkauksen topit on aina pelottavia


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Pelicans - KalPa otteluun lähdetään myös over linjalla. Kauden aiemmassa kamppailussa oltiin myös overin kannalla, tuolloin lukemat 3-1 kahden erän jälkeen jäivät myös lopullisiksi lukemiksi. KalPalla tuolloin todella huonoa tuuria ja over olisi pitänyt olla selvä tulos. Samat maalivahdit aloittivat silloin kuin tänäänkin. KalPa ei ainakaan vielä ole Kilpeläiselle korvaajaa löytänyt ja Perhonen on jälleen aloittavan maalivahtina. Toivotaan taas paria helppoa maalia selän taakse ja over näyttää todella hyvältä.

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Pelicans - KalPa - peliaika päättynyt

kohde
Pelicans - KalPa
veto
O 4,5
kerroin
2.000 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.77

Huti: -6.00 yks.

3-1



HIFK Lankisesta huolimatta vaikuttaa tällä hetkellä todella kovalta joukkueelta. Eikä luonnollisesti pelkästään vaikuta vaan on myös sitä. Joukkueella toki on ollut vaikeampaa vieraskentällä ja Blues on ollut todella kova kotijoukkue. Pientä ilmaa näkisin näistä huolimatta HIFK:n hyväksi.

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Blues - HIFK - peliaika päättynyt

kohde
Blues - HIFK
veto
2
kerroin
2.430 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
2.26

Huti: -3.00 yks.

4-1



Hiukan erikoisempi kierros tänään kun overeita ja suosikkeja.

Vihjeet yhteensä: panokset 9.00, palautukset 0.00, tulos -9.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Kaiken Liiga-höpinän keskellä on välillä hyvä hengähtää ja tutkailla myös miltä Veikkausliigassa näyttää. Kauden alkuun on toki vielä runsaasti aikaa, mutta mielenkiintoisia siirtoja on nähty ja toistaiseksi ainakin näyttää siltä, että Klubille voisi löytyä jo haastajia. Näin toki olen pohdiskellut lähes jokaisen kauden alussa ja joka kerta Klubi on ollut ylivoimainen.

HJK ei ilmeisesti aio eurorahoja polttaa seuran pelaajabudjettiin mikä sinällään on ihan fiksu veto. Kehitystä sen sijaan tulee ilmeisesti tapahtumaan junioripuolelle mikä lisää vain arvostusta seuraa kohtaan, vaikka edelleen ykkösinhokki onkin. Kuitenkin pelaajamarkkinoille on joukkueen mentävä sillä joukkue tyhjenee melkoisesti. Varmoja lähtijöitä ovat Teemu Tainio, Roni Porokara, Joevin Jones, Sebastian Mannström, Joel Perovuo, Aristide Bance ja pelaajauransa päättävä Ville Wallen. Anthony Annanin ja Macoumba Kandjin ilmeisesti neuvotteluja käydään, mutta uskoisin miesten suuntaavan muualle mahdollisesti parempien tarjouksien perässä. Mikä sitten on maalivahti Törnesin laita, mies oli todella loistava ennen loukkaantumista. Lisäksi Robin Lod, Rasmus Schüller, Demba Savage, Nikolai Alho ja Gideon Baah herättävät varmasti mielenkiintoa muualla ja ovat kaupan jos vain hinnasta päästään sopimukseen.

Toki Lehkosuo saa varmasti käsiinsä jälleen loistavan nipun, mutta mikäli pelaajaliikenne on kovin suurta voi muilla olla hyvä sauma kuroa kiinni HJK:n etumatkaa. Toki paljon on aikaa jäljellä ja siirtoja tulee tapahtumaan varmasti jokaisen joukkueen kohdalla vielä jonkun verran.

Itse nostaisin tämän hetkisillä tiedoilla suurimmiksi haastajiksi SJK:n ja KuPS:n. SJK hankki FC Lahdelta Nguekamin, jolta voidaan odottaa paljon enemmän kuin viime kauden 7 maalia. Nguekam lienee kuitenkin yksi vahvimpia ehdokkaita puhuttaessa maalikuninkuudesta. Isoja menetyksiä ei SJK ainakaan omaan silmääni ole kokenut ja kaikki lähteneet ovat vähintäänkin helposti korvattavissa. Seura myös solmi yhteistyösopimuksen FC Jazzin kanssa ja tämä on hyvä jokaisen osapuolen, kuin koko Suomi futiksenkin kannalta. SJK:lla on nyt mahdollisuuksia omien sanojensa mukaan avata junioreille hyvä portti ja valinnan varaa sopivalle sarjatasolle on nyt Veikkausliigan, Ykkösen ja Kakkosen muodossa. Itse vain pohdin tuossa, että miten käy tuon yhteistyön jos FC Jazz tipahtaisi Kakkoseen tai hiukan kauempaa haettu vaihtoehto eli nousisi Ykköseen?

KuPS puolestaan pelasi viime kauden kaksijakoisesti. Alkukausi meni penkin alle ja valmentaja sai lähdöt ja tilalle tuli Rajamäki, joka saikin joukkueen uskomattomaan lentoon. Loppukausi sujui vähän vaisummin mikä itseäni ainakin mietityttää kovasti tulevaa kautta ajatellen, oliko se jokin ennen myös tulevasta? KuPSin lopullinen sijoitus oli vasta 7:s mikä voi tehdä joukkueesta arvokkaan alkukauden kertoimia tarkasteltaessa. Monesti noissa painottuvat liikaa viime kauden sijoitukset ja KuPSin kohdalla varsinkin tuo hämää pahasti. Hankintojakin on tehty, Petteri Pennanen, Dani Hatakka ja Patrik Poutiainen ovat kaikki laatuhankintoja ja sopivat paperilla hyvin Rajamäen pelityyliin. Kaiken lisäksi kun Rajamäki pääsee hiomaan pelityyliään ja tapaansa pelaajiin hyvin aikaisessa vaiheessa, näkisin joukkueen mitalitaistelussa. Viime kaudella selkein ongelmatontti oli ykköshyökkääjä. Toki Ats Purje oli loppuun asti mukana taisteltaessa maalikuninkuudesta. Purje oli kuitenkin hyvin epävarma maalipaikkoissa ja moni maaleista syntyikin pilkulta. Joku aavistuksen laadukkaampi hyökkääjä olisi tehnyt varmasti tuplaten enemmän noista Purjeen paikoista. Pallollinen toppari ja joukkue näyttää hyvältä, pallollinen toppari ja liigatasolle varma hyökkääjä, niin joukkue näyttää erittäin hyvältä.

Näiden seurojen takana sitten tähän tietoon tulevat varmaankin olemaan FC Lahti ja VPS.

Oma mielenkiinto kaudella kohdistuu ehdottomasti HIFKiin. Paluu liigaan pitkän tauon jälkeen. Harva olisi varmasti ennen edellisen kauden alkua uskonut, että HIFK pelaisi tällä kaudella Veikkausliigassa. Hieman puskista tuo nousu kuitenkin tuli. Joukkuetta ollaan rakentamassa maltillisesti ja taloudellisesti fiksusti ja joukkue tuskin tällä kaudella vielä ainakaan on mukana kärkikamppailuissa. Kuitenkin toivoa sopii, että HIFK olisi joskus kärkijoukkue Veikkausliigassa. Tämä loisi HJK:lle hyvän kilpailun. Yksi mielenkiintoinen asia on myös se, että kuinka moni HJK:n matseissa käynyt vaihtaa nyt seuraa? Jotenkin tunne, että moni on todellisuudessa ollut punaisten puolella, mutta halunnut vain käydä katsomassa pääsarjatason jalkapalloa ja ollut HJK "fani". Puhumattakaan näistä glory huntereista. Uskoakseni HIFK tulee tulevaisuudessa keräämään huomattavasti suuremmat yleisömäärät kuin HJK. Varsinkin jos joukkue pystyy kaudesta toiseen taistelemaan kärkisijoista ja europaikoista. Ilmeisesti kausikortteja on myös mennyt jo todella mukavasti kaupaksi.

Itse kovasti jo odottelen sarjaohjelmaa ja mille päivälle on merkitty HJK - HIFK tai päin vastoin. Ehdottomasti suunnattava katsomaan ja vaikka en kumminkaan faniksi lukeudu, minut voi varmasti bongata punaisten katsomosta. Katsottava joku päivä ja kauden edetessä, jos jaksaisi enemmän kirjoitella ja pohdiskella voimasuhteita. Lähellä kauden alkua sitten vähän laajempaa stooria.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit

03.01.2015 20:03 <Hui-Jari> Mukava lukea näitä Vl-kirjoituksia. Ehdottomasti mielenkiin-

03.01.2015 20:05 <Hui-Jari> toinen kausi luvassa. Ei malttaisi enää odottaa.

03.01.2015 20:51 <Finbet> varmasti tulee enemmänkin kunhan kausi lähenee ja joukkueet

03.01.2015 20:51 <Finbet> alkavat muodostua ja saadaan tarkempaa kuvaa voimasuhteista


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Poikkeuksellisesti maanantaina iso kasa Liiga pelejä. Osa joukkueista varmaan peluuttaa jo tänään U20-kisoissa olleita pelaajiaan. Ainakin Rantanen on mitä ilmeisimmin tänään TPS:n mukana. Miten on sitten muiden laita, varsinkin Husso ja Saros. Voisin kuvitella, että pieni väsymys olisi vielä tänään ja erikoista olisi, jos jompi kumpi saati molemmat maalilta löytyisivät. Toki voihan olla, että väsymyksestä huolimatta he suoriutuisivat paremmin kuin nyt nähdyt stuntit. Kuitenkin kone on eilen saapunut suomeen ja aikaero rasitus voi olla melkoinen.

Tuomas Tuokkolan joukkueen herättely näytti tepsivän lauantaina. Polak oli merkitty 13. hyökkääjäksi, mutta kun ensimäisen vaihdon mies pääsi pelaamaan näki jo selvästi, että asenne on taas kunnossa ja parempi. Tämä myös näkyi tehopisteiden muodossa. HPK:n 0-3 maalin jälkeen, Rautiainen, Zalewski ja Tyrväinen lähtivät pukukoppiin. Siellä oli ilmeisesti Tuokkola huutanut: "painukaa vittu koppiin jos ei kiinnosta". Hetken päästä miehet takaisin ja selkeä ero pelaamisessa. Pisteiden valossa tämä ei näkynyt, mutta eniten peliaikaa hyökkääjistä keräsivät juurikin nämä herrat, joten omalta osaltaan se jo kertoo, että loppupeli oli loistava. Jossain haastattelussa oliko nyt Korpisalo kun totesi, että kaikki eivät anna 100% joka peliin. Olisiko kyse ollut noista neljästä ja joko nyt kiinnostaisi se pelaaminen?

Virta meni antamaan mediaan lausunnon, jossa nyt ei varsinaisesti syytä Perhosta, mutta viitteitä tähän on olemassa.
"Meidän veskarilla oli kahden erän jälkeen seitsemän torjuntaa, ja taululla oli 3-0 Pelicansille. Fakta on se, että nuori mies meidän maalissa on liian kovassa paikassa, mutta se ei ole missään nimessä hänen vikansa. Ymmärrän häntäkin, mutta jotainhan meidän on keksittävä, ettei joukkue ala oireilemaan ja nuori maalivahtikin on pidettävä hengissä". Tuskin tuo puhe ainakaan kohottaa Perhosen itseluottamusta? En toki tuota Lahden peliä seurannut, mutta aikaisemmissa KalPa peleissä missä Perhonen on ollut maalissa kyllä paljon laittaisin vain ja ainoastaan puolustuksen piikkiin. Sama koskee myös HPK:ta. Näiden kahden joukkueen kannattajia löytyykin jatkuvasti jatkoajan otteluketjufoorumilta haukkumassa maalivahtejaan. Kummankaan kohdalla en näkisi ongelmia pelkästään maalivahdissa, vaan ihan koko joukkueessa. KalPa tosin tulee melko varmasti vielä hankkimaan uuden maalivahdin, mihin se riittää jää nähtäväksi. HPK:n kohdalla voi pudotuspelit lopulta jäädä haaveeksi. Joukkue on tällä hetkellä todella surkea.

Vaikka muutama päivä sitten nostinkin JYPin arvioissani korkealle voin kyllä pian joutua laskemaankin joukkueen sijoitusta. Hetkellisesti näytti jo siltä, että JYP olisi selättänyt lukuisat ongelmansa ja peli alkaisi kulkemaan. Viimeisimmät ottelut ovat kuitenkin olleet karua katsottavaa. JYP tunnettiin joskus 1-0, 2-1 jne. voittoja ottavana joukkueena, mutta nykyään puolustus vuotaa ja pahasti. Tähän lisäksi kun ylivoima ei ole toiminut pitkään aikaan ja Sportia vastaankaan joukkue ei ylivoimalla onnistunut, vaikka pääsikin pelaamaan 13 minuutia ylivoimaa. Milloin viimeksi JYP edes on onnistunut tekemään maalin ylivoimalla? Oletettavasti 7.1 keskiviikkona kun Ilves asettuu vastaan Jyväskylässä. Jyväskylä on ollut vuodesta toiseen Ilvekselle mahdoton paikka ja kauan lie on jo aikaa edellisestä voitosta Jyväskylässä. Keskiviikon otteluun lähtökohdat olisivat taas Ilvekselle suotuisat, mutta oletettavasti kotijoukkue onnistuu tuossa pelissä kaikessa.


Sitten itse illan kierrokseen. TPS raapi pitkästä aikaa voiton Tapparan kustannuksella. Toki vasta RL-kisan myötä, mutta voitto kuitenkin. Olisiko markkinat tohon reagoineet aika voimakkaasti kertoimista päätellen? TPS saa tänään tosiaan Rantasen takaisin kokoonpanoon. TPS onnistui Tapparaa vastaan tekemään myös jotain hyvin harvinaista. Tappara nimittäin teki 5vs3 alivoimalla maalin, näitä ei kovin usein nähdä. Mikäli kuten olettaa saattaa TPS puolustus on myös tänään repaleinen ja omissa soi on peli kotijoukkueen heiniä. Laurikainen on tällä hetkellä todella kuuma. Joukkueiden väliset 8 edellistä kohtaamista Espoossa ovat olleet Bluesin heiniä. 5 voittoa, 3 tasapeliä eikä yhtään häviötä. Näistä tasapeleistä toki TPS on onnistunut kahdesti voittajana poistumaan kaukalosta. Totalseissa ollaan samoilla linjoilla, mutta side puolelta löytyy todella maistuvat pelit Bluesille.

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Blues - TPS - peliaika päättynyt

kohde
Blues - TPS
veto
1
kerroin
2.010 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
1.66

Osuma! +7.07 yks.

2-1



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Blues - TPS - peliaika päättynyt

kohde
Blues - TPS
veto
1 (-1)
kerroin
2.540 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.99

Push: +0.00 yks.

2-1



Itselleni tuo Ilves - Kärpät ottelu on huomattavasti tasaisempi pari. Ilves on ollut Kärpille hankala vastustaja vuodesta toiseen, vaikka samalla otannalla Kärppien budjetti on ollut lähes joka kerta melkein puolet isompi kuin Ilveksen vastaava. Viime kaudella nähtiin myös Kärppien ennätyspitkä voittoputki, se muuten alkoi hävityn Ilves-pelin jälkeisestä pelistä ja loppui hävittyyn Ilves peliin. Kauden alussa Ilves voitti Kärpät lukemin 3-1, mutta toki Kärpät on ottanut suuria harppauksia tuosta ajasta. Kotijoukkueella onkin omaan silmääni nähden hyvät mahdollisuudet napata voitto myös tänään.

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Ilves - Kärpät - peliaika päättynyt

kohde
Ilves - Kärpät
veto
1
kerroin
3.760 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
2.95

Huti: -7.00 yks.

1-1



KalPa ja HPK ovat ehkä pienoisessa kriisissä tällä hetkellä. KalPa tarvitsee uuden ykkösvahdin ja HPK:n peli on muuten vain sekaisin tai ainakin sillä tasolla, mitä kauden alussa odotin. Perhonen herättää pieniä pelontunteita, mutta silti niukasti kotijoukkueelle olisi peliä saatavilla. Oli HPK:lla sitten Saros tai Myllykoski maalissa en näe joukkueen tilannetta mitenkään lupaavana. Perhosen takia voi HPK:n maaliodotusarvoa nostaa, mutta tästä huolimatta päädytään kotijoukkueen kelkkaan. Perhonen ja HPK:n sekava peli tuovat myös overin lapulle.

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - KalPa - HPK - peliaika päättynyt

kohde
KalPa - HPK
veto
1
kerroin
1.950 (Veikkaus)
panos
4 yks.
raja
1.82

Osuma! +3.80 yks.

2-0



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - KalPa - HPK - peliaika päättynyt

kohde
KalPa - HPK
veto
O 4,5
kerroin
1.917 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.75

Huti: -5.00 yks.

2-0



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - SaiPa - Sport - peliaika päättynyt

kohde
SaiPa - Sport
veto
2 (+1,5)
kerroin
1.877 (Pinnacle)
panos
9 yks.
raja
1.54

Huti: -9.00 yks.

3-1



Katsastellaan vielä tarjontaa vähän myöhemmin. Ainakin kokoonpanojen jälkeen mahdollisesti jokunen totals veto voisi olla tiedossa.

Vihjeet yhteensä: panokset 36.00, palautukset 25.87, tulos -10.13 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit

05.01.2015 21:13 <Finbet> montakohan euroa tuomarit sijoittivat tänään Kärpille?

05.01.2015 21:13 <Finbet> Tuokkolan sanoin: "vittu sä teit tän"


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Vielä ainakin Tapparan kelkkaan lähdetään poikkeuksellisesti. Rinne on Ässillä maalissa tänään ja pitkä pelaamattomuus voi kyllä näkyä otteissa karulla tavalla.

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Ässät - Tappara - peliaika päättynyt

kohde
Ässät - Tappara
veto
2 (+0)
kerroin
2.360 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
2.09

Push: +0.00 yks.

1-1



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Ässät - Tappara - peliaika päättynyt

kohde
Ässät - Tappara
veto
O 4,5
kerroin
2.070 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.94

Huti: -4.00 yks.

1-1



Muita ihmeellisyyksiä ei kokoonpanoissa näyttäisi olevan ja nämä jäänevätkin viimeisiksi illalle.

Vihjeet yhteensä: panokset 9.00, palautukset 5.00, tulos -4.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - JYP - Ilves - peliaika päättynyt

kohde
JYP - Ilves
veto
O 4,5
kerroin
1.724 (Pinnacle)
panos
9 yks.
raja
1.38

Osuma! +6.52 yks.

6-3



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - KalPa - Tappara - peliaika päättynyt

kohde
KalPa - Tappara
veto
1
kerroin
2.300 (Veikkaus)
panos
3 yks.
raja
2.16

Osuma! +3.90 yks.

3-1



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - KalPa - Tappara - peliaika päättynyt

kohde
KalPa - Tappara
veto
U 4,5
kerroin
1.813 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.58

Osuma! +4.88 yks.

3-1



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Kärpät - Pelicans - peliaika päättynyt

kohde
Kärpät - Pelicans
veto
2 (+2)
kerroin
1.662 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
1.45

Huti: -7.00 yks.

5-1



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Kärpät - Pelicans - peliaika päättynyt

kohde
Kärpät - Pelicans
veto
O 4,5
kerroin
1.961 (Pinnacle)
panos
9 yks.
raja
1.61

Osuma! +8.65 yks.

5-1



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Lukko - Ässät - peliaika päättynyt

kohde
Lukko - Ässät
veto
2 (+1)
kerroin
1.746 (Pinnacle)
panos
10 yks.
raja
1.35

Osuma! +7.46 yks.

2-2



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Lukko - Ässät - peliaika päättynyt

kohde
Lukko - Ässät
veto
U 4,5
kerroin
1.869 (Pinnacle)
panos
9 yks.
raja
1.51

Osuma! +7.82 yks.

2-2



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Blues - SaiPa - peliaika päättynyt

kohde
Blues - SaiPa
veto
U 5
kerroin
1.534 (Pinnacle)
panos
8 yks.
raja
1.31

Huti: -8.00 yks.

3-3


Vihjeet yhteensä: panokset 61.00, palautukset 85.23, tulos +24.23 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit

07.01.2015 21:31 <JussiQ> Noni, siitä lähtee ;) Paljon tuo Lukko-Ässät sulla oli 1x2?

07.01.2015 21:31 <JussiQ> Itelläki earlystä Ässiä, mutta melko niukalla yk:lla.

08.01.2015 20:36 <Finbet> 38.17% - 25.71% - 36.12%

08.01.2015 20:36 <Finbet> yleensä aina hoen sitä, että Lukko - Ässät ja Ilves - Tappar

08.01.2015 20:36 <Finbet> tulisi olla aina käytännössä sen 50-50, kerrankin myös arvio

08.01.2015 20:37 <Finbet> oli sitä luokkaa, toki suuri vaikutus Ässien hyvällä

08.01.2015 20:37 <Finbet> vieraspelillä ja Lukon nihkeillä otteilla


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Tällekkin kierrokselle jokunen kerroin bongattu.

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - HPK - Kärpät - peliaika päättynyt

kohde
HPK - Kärpät
veto
U 5
kerroin
1.591 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.45

Osuma! +2.96 yks.

0-2



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Pelicans - Ilves - peliaika päättynyt

kohde
Pelicans - Ilves
veto
O 4,5
kerroin
1.847 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.72

Osuma! +3.39 yks.

3-3



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Sport - KalPa - peliaika päättynyt

kohde
Sport - KalPa
veto
2
kerroin
2.390 (Pinnacle)
panos
9 yks.
raja
1.93

Huti: -9.00 yks.

4-2



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Sport - KalPa - peliaika päättynyt

kohde
Sport - KalPa
veto
U 4,5
kerroin
1.847 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.74

Huti: -4.00 yks.

4-2



Lisätään viel pari:

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Tappara - SaiPa - peliaika päättynyt

kohde
Tappara - SaiPa
veto
2 (+0)
kerroin
2.300 (Pinnacle)
panos
10 yks.
raja
1.76

Huti: -10.00 yks.

3-1



Vedonlyöntivihje: - Liiga 14-15 - Ässät - JYP - peliaika päättynyt

kohde
Ässät - JYP
veto
1 (+0)
kerroin
1.751 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.61

Huti: -4.00 yks.

1-2


Vihjeet yhteensä: panokset 36.00, palautukset 15.35, tulos -20.65 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin