Tänään on 19.04.2024, 02:46.

Vakio 1, kierros 16

Tänne kaikki pitkävedot, tulosvedot, vakiot jne....
Viestiketju Lukittu
Berrie
Jäsen
Viestit: 1490
Liittynyt: 14.01.2003, 09:40
Pisteitä: 34

Vakio 1, kierros 16

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Hieman myöhässä tulee, mutta ajattelin rustata muutaman sanasen vakioon. Jännityksen vuoksi laittelen rivejä silloin tällöin, joten mitään ylikertoimisten rivien pelaamista en yritä (pitkäjänteisyyteni ei anna tähän mahdollisuutta), mutta kyllähän sitä pitää jonkin verran tuulipukuja vastaankin mättää.

1. Everton - Liverpool
- Yllättävän paljon on pelattu ykkösen kautta, kun ajattelee Poolin olevan "suomalaisjoukkue". Hyypiän ja Henchozin poissaolot näkyvät, mutta jossain vaiheessa ykköstä oli pelattu yli 40 %:sti ja se on liikaa. Minä laitoin pitkin hampain X ja 2.
(36 - 29 - 35)

2. Man U - Blackburn
- Eipä paljoa yllättä, että Manua on tykitetty olan takaa. Blackburn on kuitenkin prosenttejaan parempi, voittoon en usko, mutta tasuri on hyvä ottaa mukaan. 1X
(66 - 22 - 12)

3. Middlesbrough - Arsenal
- Toinen mestaruuskamppailun avainpeli tällä kierroksella. Gunnerseja tykitetty taas silmät kiinni. Mun mielestä ristivarmistuksen paikka. X2
(21 - 28 - 51)

4. Aston Villa - Chelsea
- Tässä tapahtui henkilökohtainen munaus tai ainakin liian pienen prossan pelaaminen. Valitettavasti merkkejä kun ei ole tuhatta käytössä niin laitoin vierasvoiton varmaksi. Eli 2.
(27 - 27 - 46)

5. Bolton - West Ham
- Putoamiskamppailun kannalta äärimmäisen tärkeä matsi. West Ham on ottanut huimaa loppukiriä ja saavuttaa kotijoukkuetta selkeästi. Bolton on kuitenkin varsin hyvä joukkue ja uskon että pystyy kotonaan vähintään tasapeliin, joten 1X.
(41 - 29 - 30)

6. Charlton - Birmingham
- Birmingham kieriskelee vielä putoamiskamppailuavannosta heikkoa jäätä pitkin, todennäköisesti jää ei vielä ala kantamaan ja tästä pelistä tulee kuonoon tai korkeintaan tasuri. Kotivoitto on kyllä selkeästi ylipelattu.
(44 - 29 - 27)

7. Fulham - Newcastle
- Fulhamissa on kriisiä selkeästi havaittavissa. Sitä ovat vakioveikkaajat nähneet peräti 67 vierasprosentin voimin! Minä otin ja laitoin X2 eli tasurivarmistuksella vierasvoitto.
(25 - 28 - 47)

8. Southampton - Leeds
- Kotijoukkue on hieman ylipelattu. Leeds on rapakunnossa, mutta ei niin huono mitä pelikäyttäytyminen osoittaa. Minä lähdin uhkarohkeasti pelaamaan ristivarmaa. Leedsillä on pelissä enemmän motivaatiota, koska putoamispeikko ei ole vielä tarpeeksi kaukana.
(40 - 29 - 31)

9. Sunderland - West Bromwich
- Sarjajumbo vs. toiseksi viimeinen. Pelissä kamppaillaan lähinnä kunniasta ja toiseksi viimeisestä paikasta. Kotijoukkuetta perusvakiotyyliin pelattu liian paljon. 1 ja 2.
(44 - 28 - 28)

10. Sheffield W - Grimsby
- Toinen sarjajumbo vs. toiseksi viimeinen, vierasjoukkue on tässä se jumbo. Vakioveikkaajat uskovat todella vahvasti ykköseen. No niin uskon minäkin vaikka muut merkit olisi houkuttelevia vähän pelattavuutensa kanssa, jos merkkejä vaan riittäisi olisi tässä ristivarmistuksen paikka. Merkki 1.
(53 - 26 - 21)

11. Stoke - Wimbledon
- Toinen divarin tärkeä kamppailu putoamisviivalla. Stoke on vielä viivan yläpuolella, mutta takanatulevat hengittävät niskaan. Wimbledon on vieraissa pelannut hyvin ja lähdenkin pelaamaan valtavirtaa vastaan ja merkit on X2.
(49 - 27 - 24)

12. Preston - Sheffield U
- Kotijoukkueen motivaatio on mikä? Vierasjoukkue pelaa suurella todennäköisyydellä liigakarsintaa kauden päätteeksi joten varmistusta sille kaivataan. Ei välttämättä varman kakkosen paikka, mutta minkäs teet kun merkkejä on liian vähän. Merkki 2.
(32 - 28 - 40)

13. Derby - Coventry
- Rankasti on Derbyä pelattu, mutta kurssi on mitä ilmeisemmin viemässä joukkuetta parempaan suuntaan. Valakarin Simokin on onnistunut pääsemään hyvin kentälle ja varsin tuloksekkaasti. Uusi manageri tuo aina uusia tuulia ja ehkä Derbyssä sitä kaivattiin. Rankasti on ykkönen alipelattu, mutta siitä huolimatta tuulipuvun suhinaa seuraten 1.
(50 - 27 - 23)

-1 harava on vielä edullinen eli tehdäänpäs semmoinen ja katsellaan miten käy.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Viestiketju Lukittu