Tänään on 18.04.2024, 09:05.

Veikkausliiga 21-22.7

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
pera
Jäsen
Viestit: 464
Liittynyt: 09.05.2004, 19:59
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Veikkausliiga 21-22.7

Viesti Kirjoittaja pera »

Alustavat:(joukkueiden perusvoima,koti-vierasvoima)

Hämeenlinna-Mypa 29 29 42
Jaro-TP-47 37 28 35
Lahti-Inter 36 29 35
Rops-Allianssi 23 25 52
Tampere-Haka 38 29 33 8)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

hatustavat:

Hämeenlinna MyPa 29 28 43 yli/alle 2,5 53 47
Jaro TP-47 39 27 34 yli/alle 2,5 52 48
Tampere Utd Haka 36 29 35 yli/alle 2,5 39 61
Lahti Inter 34 29 37 yli/alle 2,5 47 53
RoPS Allianssi 25 26 49 yli/alle 2,5 52 48

hiotaan noita paremmiksi kun ehtii lukea kaikki vkl-otteluraportit ja tutkia joukkueet taas kertaalleen.

ottelussa Jaro-TP-47 otin jo huomioon alisuorittaneen Jaron valmentajan vaihdoksen, ja ylisuorittaneen TP-47:n kunnon lopahtamisen. mutta otinko tarpeeksi? kun Jarolla on maaliero -20, ja TP-47:lla +5, on Jarosta vaikea tehdä yli 40% suosikkia, varsinkaan kun ensimmäinen ottelu uuden valmentajan kanssa ei ollut kovin lupaava.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 20:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

Niin paljon kuin olenkin TP47:ää mollannut (aiheesta toki :wink: ) on se tässä ottelussa :shock: suosikki. Turha vetää esille mitään "fifty fifty" tai "jaro niuka suosikki" -kortteja...

Mitä ihmettä Jaro tai uusi koutsi voisi tehdä? Materiaali on mitä on ja se ei ole paljon, kuten sanottua on mm keskuspuolustus/keskikenttä ollut täysin yössä ottelusta otteluun. Kevyellä tilastoinnilla (ala sputnik :wink: ) voi sanoa että vähän päälle joka toisella laukaisulla Jaron maalia kohti vastustajat ovat tehneet maalin...Peliraporteistakaan ei saa revittyä mitään positiivista Jaron pelistä, toisin kuin monista muista häntäpään joukkueista. Edes tappioasemassa ei tule sitä pientä tsemppiä mitä muut saavat aikaiseksi (esim HML...). Viimeisenkin pelin raporteista ei Jaron pelistä voinut sanoa mitään hyvää. Edes sitä "kuuluisaa" piristymistä valmentajan vaihdon jälkeen ei ollut, ennemminkin päinvastoin...

Huvittavinta, mutta ah niin tuttua Tourua oli hänen lausunto pelin jälkeen : "Tämä oli toinen harjoittelu joukkueen kanssa. Kotka tunnetaan kovana kotijoukkueena ja näin, että me pystyimme järkyttämään sitä, Touru sanoi ottelun jälkeen. " . Mitähän toi järkyttäminen mahtoi olla :lol: ??? Valmentaja elelee ihan omissa maailmoissaan. Jotenkin tulee lisäksi sellainen fiilis että onkohan joukkue kuinka täysillä yhtenäisenä rivinä Tourun takana :roll: Eiköhän tässä ole putoamiskamppailut käyty jo tämän joukkueen osalta...

Kuten ekalla rivillä jo sanoin niin TP47:ää olen monesta mollannut, mutta on niillä sentään yhtenäiset rivit, taistelutahtoa ja paremmat pelaajat joka suhtessa. Nyt on alla varmasti vi*****va tappio TPS:a vastaan joten tsemppi on kova että vieraskiertueelta saadaan jotain pisteitä mukaankin.

Jos ja kun Jaro lähtee tähän peliin hakemaan sitä sa****an yhtä pistettä :roll: niin TP satavarmasti taistelee surkean puolustuksen läpi :twisted: ja maaleja syntyy......

Edit: laitetaas pelit tältä päivältä (21.7) tänne näkyville...

HML +0.5 1.78
TP47 2.80

Edit2: jees päivän 22.7 pelit näkyville...

Rops +0.5 1.78

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Sputnik, 22.07.2004, 13:23. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


Rosse
Jäsen
Viestit: 33
Liittynyt: 09.08.2003, 09:13
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Rosse »

Minusta Jarolla on ihan hyvät mahdollisuudet yllättää surkea vierailija TP-47. Pelaajamateriaalit ovat joukkueilla ihan tasaväkiset. Jaro on ollut kauden yksi alisuorittajista, mutta nyt heillä on minusta erittäin hyvä mahdollisuus ottaa voitto varsinkin kotona.

Touruhan tuli ruoriin vasta perjantaina, eikä Kotka ole helpoin paikka aloittaa. Laitoit Sputnik liian suuren painoarvon yhden ottelun päälle. Jaro pelasi sunnuntaina vielä Boströmin vanhaa pelitapaa, mutta tähän peliin Tourulla on tilaisuus vaihtaa strategiaa. Piristymistä varmasti nähdään, kun pelaajat tajuavat, että ovat yhtäkkiä samalla viivalla. Jarolta löytyy kyllä potentiaalia, mutta eriasia on koska se tulee esiin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 20:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

Rosse kirjoitti:Laitoit Sputnik liian suuren painoarvon yhden ottelun päälle. Jaro pelasi sunnuntaina vielä Boströmin vanhaa pelitapaa, mutta tähän peliin Tourulla on tilaisuus vaihtaa strategiaa.
En matsia ollut paikan päällä katsomassa mutta lukemani ja netissä kuullun perusteella pelasivat jo varsin passiivisesti, mm KTP:n koutsi totesi että ei ollut sitä vanhaa Jaroa...

Eikä Tourulla muuta strategiaa ole kuin 6 äijää riviin ja jos saadaan pallo omille niin piiiitkällä roiskaistaan yhdelle kärjelle :cry:

Enkä mielestäni laittanut mitenkään liikaa painoa vikalle pelille, kyllä suurimmat syyt ja "painoarvot" jaron tuloksille lepää materiaalissa. Lisäksi Touru on ei varmaankaan ketään yllättäen sanonut että nyt haetaan pistetä ilman tyylipisteitä. Eli tarkoittaa juuri tuota tourupalloa...Eiköhän siellä Jaron katsomokin tyhjene pikku hiljaa, ei sellaista fudista kukaan halua nähdä. Boströmillä oli musta oikea filosofia fudiksesta, taitopalloa ja hyökkäyksiä...Jos siellä Jaron hallituksessa olisi vaan tajuttu satsata joukkueeseen mutta kun ei niin ei. Hyvää duunia Sixteen teki Jarossa viime kaudet sillä materiaalilla mitä silloin oli. Täksi kaudeksi sitten liian moni oleellinen pelaaja lähti ja tilalle tulleet eivät näitä paikanneet. Ei mitään ihmeellistä siis syissä miksi tilanne on nyt tämä. Lisäksi loukkaantumiset päälle...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

oma näkemys ottelusta Jaro-TP-47 tarkennettuna: kotijoukkue on alakanttiin vetänyt, potentiaalia paljon parempaan suoritukseen omaava ja materiaaliltaan alemman keskikastin joukkue, jolla on ensimmäinen kotipeli uuden valmentajan alaisuudessa, ja kaikilla pelaajilla kova näyttämisen halu sen takia että kausi on mennyt niin heikosti, sekä sen takia että uuden valmentajan alaisuudessa kaikki lähtevät ns. samalta viivalta kun avauksen paikkoja jaetaan. ja vierasjoukkue on yläkanttiin vetänyt nousijajoukkue, joka on materiaaliltaan lähempänä 1.divisioonaa, sai kovan fiiliksen päälle neljällä peräkkäisellä kotivoitolla, mutta kuuluu vieraissa nollan voiton kerhoon kuten Jaro ja Hämeenlinnakin, ja jonka jatkuva ylisuorittaminen alkaa jo näkyä kunnon lopahtamisena.
tällaisessa ottelussa päätyminen vierassuosikkiin on mielestäni yksi urheiluvedonlyönnin perusvirheitä, joihin sortuvat yleensä aloittelijat, jotka tuijottavat liikaa sarjataulukkoon.

toivottavasti muiltakin tulee tähän otteluun näkemyksiä ja kommentteja, ja mieluiten tietysti %-arvioiden kera :P

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

sen verran pitää yhtyä tuohon Sputnikin vuodatukseen Jaron uudesta valmentajasta Hannu Tourusta, että Jaron joukkuehan on parhaimmillaan ollut yksi liigan pelaavimmista joukkueista, ja rakennettu juuri varta vasten ex-valmentajan Sixten Boströmin suosimaan Total Footballiin, mutta se miten materiaali sopii Tourun pelifilosofiaan, on ISO kysymysmerkki :shock:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 20:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

Mika Ässä kirjoitti: tällaisessa ottelussa päätyminen vierassuosikkiin on mielestäni yksi urheiluvedonlyönnin perusvirheitä, joihin sortuvat yleensä aloittelijat, jotka tuijottavat liikaa sarjataulukkoon.
Ei osunut eikä uponnut vaikka mä tohon lauseeseen tartunkin. Mä jos joku täältä porukoista yleensä vähät välitän sarjataulukosta kuten joissain aimmenkin melua pitämissäni palopuheissa jostakin joukkueesta varmasti on käynyt ilmi.

Mua ei sinänsä edes kiinnosta mikä on jonkun joukkeen viimeiset 4:n pelin saldo :lol: . Mua kiinnostaa sitävastoin mitä joukkue on esittänyt viimeisessä neljässä pelissä oli lopputulos mikä hyvänsä. Sama juttu joidenkin täälläkin kovasti mainostamista vierassaldoista joidenkin joukkueiden kohdalla. So what jos siellä on nolla voitettua peliä...syyt miksi niin on ovat poikkeuksetta merkityksellisimpiä kuin joku taulukko.

Ja tässä ko pelissä päätyminen vierassuosikkiin ei varmasti "onnistukkaan" millään softalla. Mä päädyn siihen omam itsenäisen ajattelutyön :lol: lopputuloksena. Jos Jaron hyökkäykset ovat olleet yhtä tyhjän kanssa tähän mennessä niin ei Touru sitä seikaan yhtäkkiä pysty muuttamaan. Varsinkin kun se ei taida kuulua edes taktiikaan. Jos taktiikka on vetää puolustamalla piste kotiin niin kuullostaa aika heikolta idealta sekin. Ei Jaron puolustus ole tähän mennessä siihenkään pystynyt. En usko että Touru saa näin nopeasti tollasta materiaalia edes hyväksi joukkueeksi puolustamaan. Ennen kauttahan suurinosa guruisa sun muista tietäjistäkin huusi isolla että miten käu kokemattoman puolustuksen. No mehän tiedämme miten sille kävi. Eli Jarosta ei ole hyökkäämän eikä puolustamaan.

Olkoot vastustaja divaritasoa mutta niin on Jarokin. Ero se että TP kuitenkin kai tulee hyökkäämään ja esittämään kentällä jalkapalloa. Yks huvittava juttu tuosta Jaron vikasta pelistä oli muuten se että tappiotilanteessa joukkue meni syvemmälle vain puoloústamaan. Yleensä heikotkin joukkeet sentään yrittää nostaaa karvausta ja prässiä vastustajan maalille. Mutta kuten suurinosa tietää Tourulle kelpaa mielummin 0-1 tappio kuin 0-2 :wink:

Eiköhän mun anti :lol: tähän matsiin ollut tässä :?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


janneT
Jäsen
Viestit: 128
Liittynyt: 16.03.2004, 13:48
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja janneT »

Omat koneprosentit kierrokselle ovat seuraavat:

Hämeenlinna - Mypa 29 28 43
Jaro - TP-47 39 28 33
Tampere - Haka 34 32 34
Lahti - Inter 38 28 34
Rops - Allianssi 24 25 51

Huolimatta tuosta Mika Ässän aikaisemmasta varoituksesta ylireagointiin Jaro - TP-47 ottelussa, niin olisin itse kuitenkin taipuvainen säätämään prosentteja hiukan alkuperäisestä 39 28 33 asetelmasta hiukan TP:n hyväksi, joku 37 28 35 tuntuisi paremmalta. Perinteisesti prosentteja pitäisi ilmeisestikin säätää normaalisti toisinpäin valmentaja vaihdoksen jälkeen, mutta nimi Touru tuo ainakin minulle hyvin negatiivisen mielikuvan, enkä usko että valmentajan vaihto tässä tapauksessa on pitkällä tähtäimellä onnistunut ratkaisu :roll: Eli olen tässä suhteessa hiukan Sputnikin linjoilla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

hyvä Sputnik ja JanneT !!

pidetään me keskustelua yllä, jos kaikki muut Veikkausliigan vihjaajat ovat juuri nyt kesälomilla :P

kyllä kai jollain softalla sentään saa tp47:kin tämän ottelun suosikiksi. esim. mulla käytössä olevalla apuvälineellä tulee voimalukujen perustella paljon tp47 myönteisempi %-arvio, mutta kaikista jo mainituista tekijöistä johtuen korjasin arviota rajustikin kotijoukkueen suuntaan.
mulla nämä perusideat juontaa aina juurensa satoihin vastaavanlaisiin tilanteisiin kaikissa muissa jalkapallosarjoissa, miten alakanttiin vetänyt joukkue taistelee uuden valmentajan johdolla ekassa kotipelissä ja näyttää nostaneen tasoaan jopa yhtä luokkaa ylemmäksi, vaikka pelaajat ovat täsmälleen samat kuin aikaisemmin. sekä miten kauden hyvin aloittanut nousijajoukkue, joka rankattiin sarjan heikoimpiin eli on sen perusteella vetänyt yläkanttiin, ei enää kauden toisella puoliskolla saa yhtään helppoja pisteitä, ja jossain vaiheessa saavuttaa tekemisensä päätepisteen jossa jatkuva ylisuorittaminen ja kaiken repiminen irti rajallisesta materiaalista kostautuu, ja koko joukkue romahtaa, ainakin hetkellisesti.
mun mielestä nyt ollaan juuri tämäntyylisessä tilanteessa. minulla käytössä olevat metodit ovat pitkässä juoksussa riittävän hyviä mahdollistaakseen voitollisen pelaamisen, mutta eivät tietenkään pidä paikkaansa joka ottelussa, ja siksi näistä onkin opettavaista vaihtaa näkemyksiä ja kuulla eriäviä mielipiteitä. tässäkin yksittäisessä ottelussa saatan jälkikäteen tarkasteltuna (ei tämän yhden ottelun perusteella, vaan sen miten joukkueiden kehitys menee tästä eteenpäin, loppukauden ajan) olla aivan metsässä. eli kun kaikki kauden pelit on pelattu loppuun, saattaisin tehdä vastaavaan kohtaamiseen samoilla ottelukohtaisilla erikoistekijöillä aivan erilaisen arvion, jos olen erimieltä joukkueiden peruskapasiteetista kuin mitä nyt.
kun urheiluvedonlyönnistä on kyse, niin pitkän ajan seuranta omista vedoista kertoo hyvin sen ollaanko käytössä olevilla menetelmillä riittävän usein oikeassa :P

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Sportti
Jäsen
Viestit: 150
Liittynyt: 11.03.2004, 18:26
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Sportti »

Vanhaa prosentti"laskuriani" virittelen ja tällä hetkellä saan Jaro-TP-47 -matsiin prosentit 33-27-40. Onkohan nää laskelmat yhtään hajulla? 40% Torniolle kuulostaa aika suurelta...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pera
Jäsen
Viestit: 464
Liittynyt: 09.05.2004, 19:59
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja pera »

Tästä Jaro-TP-47 ottelusta vielä,
Touru valmensi Jaroa 1990-1993 ja nosti Jaron
liigaan heti ensimäisenä valmenusvuotena.tuttu
paikka Pietarsaari Tourulle.Valmensi VPS:n 97,98 hopealle(UEFA kuppiin)
elikkä parhaita valmentajia tulokselisesti Pohjanmaalla lähi historiassa.
8)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Lius
Jäsen
Viestit: 31
Liittynyt: 13.07.2004, 15:25
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Lius »

Laitetaanpa myös pientä arviointia tulevista otteluista:

FF Jaro – TP-47 35-28-37

Jarolle lisä plussaa:

-valmentajanvaihdos, nostaa myös tasurin todennäköisyyttä
-TP-47 kovempi ohjelma

TP-47:lle lisä plussaa:

-huolellinen valmistautuminen (”ovat jo ilmeisesti Pietarsaaressa”)
-”Fani” joukko pohjoisesta tuo varmasti lisäväriä otteluun
-Kyseessä on lapin mittasuhteissa pienoinen pohjoisrannikon herruusmatsi ehdottomasti väsyneelle joukkueelle lisälatinkia.

Tampere United- FC Haka 34-31-35

Tasuri olisi varmasti molemmille joukkueille mieluinen, joten vähämaalinen ottelu tullaan näkemään. Kannattaa odottaa joukkueiden aloituskokoonpanoja molemmat voivat säästellä.

FC Hämeenlinna – MyPa 29-26-45

Australialaisvahvistuksesta huolimatta kyllä MyPan pitäisi tuon pelin hoitaa. Sen verran kovempi materiaali on käytettävissä. Lisäksi MyPa tuskin lähtee aliarvioimaan vastustajaa vaan lähtee maalintekoharjoituksiin.

RoPS-Allianssi 31-24-45

Allianssi ei ole pelannut vieraissa vakuuttavasti ja nyt on pitkä matka edessä. RoPS:lla on ehdottomasti valmiudet yllätykseen. Ehkä vähän liioittelen, mutta olkoon.
8) 8)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


seawolf
Jäsen
Viestit: 60
Liittynyt: 24.08.2003, 09:54
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja seawolf »

Yhdyn sputnikin analyysiin ja tuskin jaro kääntää suuntaansa voitolliseen suuntaan näin lyhyessä ajassa.
Uskon tp-47 voittoon sen perusteella mitä näin omin silmin veritas stadionilla ja tornion miehillä oli omat saumansa voittaa turussakin.Tepsin kaljupäät vaan olivat erimieltä.
Tepsi joukkueena joka osalta parempi kuin jaro, ja kun tornion miehet tulevat vastaan nyt ärsytettynä turussa kokemastaan tappiosta niin ensimmäinen vierasvoitto aivan mahdollinen.

Silti prosentit varovaisesti aika tasabuukki 35-30-35.
Jos maailmalta saa tornion miehille kelvollisen kertoimen niin silloin pienen pelin paikka.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


römperi
Jäsen
Viestit: 352
Liittynyt: 13.02.2004, 23:00
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja römperi »

Rops-Allianssi 26-27-47
Hämeenlinna-Mypa 29-28-43
Jaro-TP47 39-29-32
Tampere U-Haka 33-31-36
Lahti-Inter 35-28-37

Muutama kommentti peleistä:

Mypan otteet ollut pelillisesti ihan ok ja uskon että työnteko tullaan palkitsemaan pikkuhiljaa myös maalien muodossa..Hämeenlinnan esitykset eivät ole ainakaan parantuneet Lyytikäisen lähdön jälkeen

Tampere U-Haka pelissä mielestäni todella pieni kotietu johtuen kärkikamppailusta ja Hakan todella lyhyestä matkasta.Tampereen ruuhka ollut vielä paljon pahempi kuin Hakalla joka ollut koko kauden erittäin hyvä ja tasaisen varma joukkue josta ei juuri heikkoa lenkkiä löydy,joten pidän Hakaa tässä erittäin tasaisessa ottelussa lievänä suosikkina

Jaro peli onkin ollut jo kovasti esillä joten ei kai siitä sen kummempia kuin että itselläni ei ole vielä toivo täysin hiipunut Jaron suhteen vaikka Touru valmentajaksi tulikin :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jimmy Dean
Jäsen
Viestit: 156
Liittynyt: 22.02.2003, 22:50
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Jimmy Dean »

Alustavat arviot:

Hämeenlinna-Mypa 28-29-43 o/u 50-50
Jaro-TP-47 36-30-34 o/u 48-52
Lahti-Inter 32-29-39 o/u 52-48
RoPS-Allianssi 27-27-46 o/u 57-43
Tampere-Haka 36-30-34 o/u 48-52

Näillä liikenteeseen, huomenissa viilaillaan taas vähän, jos aihetta ilmenee. Hämeenlinna-MyPa + Jaro-TP-47 aika hankalia arvioitavia, kuitenkin uskon ainakin MyPan pelin paranevan ja niitä maalejakin syntyvän enemmän loppukesää kohden.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Kun olet pelannut Millwallissa, selviät mistä tahansa." Kasey Keller

Minikommentit


vande
Jäsen
Viestit: 90
Liittynyt: 05.04.2004, 16:00
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja vande »

Sputnik kirjoitti:Niin paljon kuin olenkin TP47:ää mollannut (aiheesta toki :wink: ) on se tässä ottelussa :shock: suosikki. Turha vetää esille mitään "fifty fifty" tai "jaro niuka suosikki" -kortteja...
BetBrainin kerroinvertailun mukaan bookerit (n. 20) asettavat Jaron hienoiseksi suosikiksi (38-28-34) Paras tarjous TP47:lle 3.00. Edellisen kommentin perusteella kommentin kirjoittajan voisi luulla pelaavan TP47:aa aika reippaasti, koska ei ole kyse mistään "fifty fifty":sta vaan suosikista.

No, sitähän et väitäkään. Ilmaisut saattaisivat olla hieman varovaisempia, jos olisit valmis olemaan pelipanoksin arvioittesi takana - niin kuin joku saattaa luulla. Mielipiteitä on helppo esittää rinta kaarella, kun mitään ei fiksaa mihinkään. Kaikki on valtavaa tunnetilaa. Ei ole tylsiä päiviä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 16:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

Viesti Kirjoittaja epe »

Omia tietoja seuraavalle kierrokselle... osittain päällekkäisiä asioita kuin muillakin, mutta antaa mennä vaan. Hyviä huomioita kirjoitettu tänne. Jatketaan kahdesta seuraavasta ottelusta myöhemmin lisää.

Hämeenlinna MyPa
-Kokoonpanotietoja:
*HML: Vasen laitapakki Martikainen edelleen poissa
*HML: Hyökkäyksen tilanne? Wikbergin ja Kunnolan pelikunto? Huuhtanen tuli vaihdosta kentälle Ropsia vastaan? Suikki ei ainakaan viikko sitten ollut vielä 90'min pelikunnossa.
*HML: Byrnes hankittiin puolustukseen, miehen taso? pelaaminen?
*HML: Puolustus OK . Keskikenttä OK. Hyökkäys Suht Ok. Hyökkäys on muutenkin täynnä keskikertaisia pelaajia... jos em. herrat olisivat poissa niin hyökkäykseen jäisivät Jelisejevs, Ribeiro, Porokara.
-------------
*MYPA: Pitkäaikaispotilaiden ohelle ei merkittäviä kokoonpanotietoja.
*MYPA: Hakee edelleen hyökkääjää... testissä nigerialainen N'Kan
*MYPA: Mensah neuvottelee jatkosta
*MYPA: Puolustus OK. Keskikenttä Suht Ok, kärsii materiaalin kapeudesta loukkaantumisten vuoksi, mutta nykyinenkin keskikenttä pelannut ihan ok. Viime pelissä keskikenttä ampui hanakammin kuin hyökkäys. Hyökkäys OK. Tehoton, mutta parhaat miehet käytettävissä.
-----------------
-Hämeenlinnalla viikon pelitauko, edellinen ottelu 14.7.
-Mypalla viikon pelitauko, edellinen ottelu 15.7.
-Hämeenlinna taistellut kotonaan "hyvin" Saldona 1 tasapeli ja 3 maalin tappiota
-Mypalla 5 vierasottelusta 1-2-2 Vastustajat helpommasta päästä (TPS, TP47, Rops, Jaro, Lahti)
-Mypa-puolustus päästänyt ainoastaan kahdessa pelissä enemmän kuin 1 maalin (Haka 4 kotona, Tp-47 2 maalia vieraissa)
-Hämeenlinna jäänyt 5 kertaa nollille

Jaro TP-47
-Kokoonpanotietoja:
*JARO: Puolustuksen poissaolot: Hevonkorpi ja Heilala, joista ensimmäinen saattaa palata lähiaikoina
*JARO: Ginev vakiinnuttamassa paikkaansa topparina
*JARO: Touru nostanut Jimmy Warghia pelaamaan ylemmäksi ja Wargh onnistui hyvin ainakin Kotkassa
*JARO: Touru lupasi antaa Eremenkolle lisää peliaikaa ja mies pelasi Kotkassa täydet minuutin luoden peliä hyvin
*JARO: Puolustus Suht OK. Keskikenttä OK. Hyökkäys Ok. Samat pelaajat käytettävissä kuin Kotkassakin.
----------------
*TP: Pitkäaikaispoissaolijoiden Hasan ja Halmronan ohelle poissa Miroscnychenko joka loukkasi itsensä edellisesä pelissä ja on poissa todennäköisesti loppukauden
*TP: Puolustus OK. Keskikenttä OK. Hyökkäys OK. Joukkueella on kapea materiaali ja pahempikaan loukkaantumissuma ei olisi yllätys lähiaikoina koska lähes sama miehistö on pelannut koko kauden. Väsymisen merkkejä ilmassa.
-----------------
-Pidentikö pitkä kotipelien putki TP:n hyvää alkukautta?
-TP:llä alkaa näkyä väsymys kentällä, joukkue ei esittänyt samaa taistelutahtoja TPS:ää vastaan kuin kotikentällään
-Tourulla todella hyvä paikka kasvattaa joukkueen itseluottamusta voitolla.
-Alkaako saman puolustuslinjan muodostuminen näkyä pelissä
-Jaro sai luotua tilanteita KooTeePeetä vastaan ja onkin ajan kysymys koska kohtalaisesta hyökkäyskalustosta saadaan tehoja irti
-Eli kokonaisuudessaan olen sitä mieltä että tämä on se ottelu johon Jaro tulee satsaamaan täysillä ja valmentajanvaihdoksen pitäisi alkaa näkymään. TP:llä ollut enemmän nälkää alkukaudella joukkue taistellut hyvin ja pelannut muutenkin 11o% lasissa. Jarolla puolestaan ei oikeastaan mitään syytä olla kahden ihan ok kauden jälkeen erityisen motivoituneita etenkään kun parempaa ei näkyvissä kauden alussa ja loukkaantumiset ja tappiot syöneet itseluottamusta. Nyt puolestaan TP:n pahin nälkä on jo mennyt ja sarjapaikkakin alkaa kohta jo varmistumaan ensi kaudeksi. En kyllä saisi TP:stä mitenkään tähän otteluun suosikkia vieraissa, varsinkin kun vierasesitykset eivät ole kotiesitysten veroisia.

Tampere Utd Haka
-Kokoonpanotietoja:
*TAMU: Scheweleff poissa varmasti ja Salmelan pelaaminen ?? Pelasiko sunnuntaina?
*TAMU: Puolustus Ok. Keskikenttä Ok. Hyökkäys Ok. Valinnanvaraa puuttuu, mutta joukkueen kokonaisvahvuus samaa luokkaa kuin aiemminkin.
---------------
*HAKA: Fowler pelasi aiemmista kolhuista huolimatta, Salli palasi vaihtopenkillä Ropsia vastaan, pitkäaikaispotilas Karjalainen palasi keskikentälle ja tasapainotti keskikentän peliä hyvin, Terehhov puuttui Rops-pelistä, paluu?? Kauppila poissa pitkäaikaispotilaana
*HAKA: Puolustus OK. Keskikenttä OK. Hyökkäys OK. Salli ja Terehhov tärkeitä pelaajia. Sallia kaivattaisiin pitämään Pohjaa kurissa ja Terehhovia rakentamaan hyökkäyksiä vasemmasta laidasta TamUn kivenkovaan puolustusta vastaan, laidat saattavat olla Tamun puolustuksen heikoin kohta.
-----------
-Tamulle otteluruuhka pahempi rasite kuin Hakalle johtuen materiaalin leveydestä ja europelien määrästä.
-Taistelu Hämeen herruudesta
-Katoaako hakan huippuvire? Ropsia vastaan Haka kärsi tehottumuudesta viimeistellä maalipaikkoja ja oli hukata johtonsa hallinnasta huolimatta.
-Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa TamU voitti 0-1 vieraissa ottelussa jossa Tamu pelasi hyvin vastahyökkäyksillä.
-Kahden hyvää puolustuspeliä pelaavan joukkueen kamppailu

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 16:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

Viesti Kirjoittaja epe »

Huomasin jälkeenpäin lukiessani että on edelliseen viestiin näköjään pyörähtänyt bullshit-generaattori päälle :D

22.7.2004

Lahti Inter
-Kokoonpanotietoja:
*LAHTI: Koskinen JU, Lagerblom pelasivat TP:tä vastaan. Eiköhän Veikkausliigan imagon kohtottaja-Litti ole edelleenkin loukkaantunut... maaottelut kiinnostavat häntä muutenkin enemmän. Kautosen Tommin pelikunnosta haluaisin tarkempia tietoja, hänhän lähti vaihtoon kesken pelin loukkaantumisen vuoksi keskiviikon matsissa
*LAHTI: Koko joukkue OK lukuunottammatta tärkeän keskikentän raatajan Kautosen puuttumista. Littiähän ei enää edes lasketa mukaan kokoonpanoon :D (EDIT)
------------
*INTER: Corpache ja Pertot palasivat kokoonpanoon jo Jaroa vastaan ja N'gal on ainoana loukkaantunut tämänhetkisillä tiedoilla.
*INTER: Koko joukkue OK.
--------------
-Inter löytänyt maalijyvän
-Interillä pitkä huili, edellinen Veikkausliigaottelu 8.7.
-Lahden edellinen Veikkausliigaottelu 15.7.
-Lahti kärsinyt edelleen maalintekovaikeuksista.
-Viimeiset pari ottelua Lahti on pelannut heikommin. Joukkue on saanut luotua paikkoja huonommin ja puolustus ei ole pitänyt alkukauden malliin
-Slawuta on pitänyt Lahtea joissakin otteluissa pystyssä tällä kaudella
-Kauden aiemmassa kohtaamisessa Inter voitti kotonaan 4-2. Inter meni nopeasti turvalliseen johtoon jonka jälkeen Lahti skarppasi ja Inter joutui vielä lopussa pelaamaan tosissaan. Alvarez oli ko. pelissä liekeissä.,
-Tuliko pitkä tauko Interille huonoon kohtaan kun se oli todella hyvässä vireessä? Inter on treenannut tauolla kovaa.

Rops Allianssi
-Kokoonpanotietoja:
*ROPS: Puolustuksesta poissa Kuusela ja Kilpelä, Kerenyi palasi edellisessä ottelussa kokoonpanoon. Majava oli poissa edellisessä ottelussa, paluusta ei tietoa?
*ROPS: Kokoonpano elää koko ajan. Nyt esim. Godaria peluutettiin alempana keskikentällä ihan onnistuneesti.
*ROPS: Kokoonpano muuten ok puolustusta lukuunottamatta. Loukkaantumiset muuttuvat kokoonpanoa jatkuvasti. Puolustus kuitenkin petrannut alkukauteen nähden.
------------------------
*ALLI: Roiko ja Pulkkinen palaamassa käytettäviin. Roiko ei ollut mukana Belfastissa, Pulkkinen oli vaihtopenkillä. Cleaver on palaamassa lähiaikoina, ajankohdasta ei vielä tarkkaa tietoa. Sammon vammat ovat ennakoitua lievempiä ja mies saattaa palata jo ensi viikon Glentoran-otteluun. Moilanen poissa pitkäaikaisena.
*ALLI: Haluaako Tiittanen mahdollisesti säästää joitakin runkomiehiä ensi torstain matsiin? Varsinkin kolhuja saaneita pelaajia.
*ALLI: Kokoonpano ei täysin ok. Keskikentän kokoonpano kärsii Moilasen, Sammon ja Cleaverin poissaoloista. Montaa puolustuspelaajaa voidaan käyttää myös keskikentällä, mutta ovatko he peliä rakentavia pelaajia? . Cleaver ja Sampo tärkeitä pelaajia, mutta Allianssi saa siltikin marssitettua kohtuullisen hyvän joukkueen Rovaniemelle.
-------------------
-Allianssilla oli kova harjoitusjakso kesäkuun puolessa välissä ja etenkin joukkueen maalinteko on erityisesti tökkinyt sen jälkeen.
-Allianssilla on otteluruuhkaa Intertoton vuoksi
-Ropsin kasvanut itseluottamus pelin löytymisen jälkeen
-Allianssin yleisesti heikot vierasesitykset ja rovaniemeläisyleisön paluu katsomoihin
-Alkaako tästä Allianssin hiipuminen alaspäin kuten viime kaudellakin?
-Miten Tiittanen saa motivoitua joukkueen vieraspeliin sarjan heittopussia vastaan kun edessä on europeli seuraavalla viikolla. Olisiko Allianssilla mahdollisuus aliarvioida Ropsia?

...tässä joitakin pointteja... lisäilkää omia pointteja ja näkemyksiä jonon jatkoksi niin eiköhän kaikki olennaiset seikat saada ennen pelejä kaivettua esille!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut epe, 20.07.2004, 02:59. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 16:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

Viesti Kirjoittaja epe »

Yhteenvetoa todennäköisyysarvioista... aika samoilla linjoilla tällä kierroksella kaikki arvioiden laskijat, suurimmat erot Ropsissa 8%. Modet voi halutessaan editoida myöhemmin postattujakin arvioita :D...ja korjata virheitä :oops:

Yksi asia mikä minua kummastuttaa on tasapeliprosentin korkeus. Onko nyt vaan keskimääräistä tasaisempi kierros? Tasuriarvioiden keskiarvojen keskiarvo 28,5%.
-Kausilla 00-03 tasuri tn 25,1%
-Tällä kaudella tähän mennessä 27,5%
-Tämän kauden sarja lähtökohtaisestikin ehkä hieman tasaisempi kuin edellinen kausi
-Tällä kaudella HJK ja Lahti tasapelimagneettejä(noin 30% kauden tasureista)

Koodi: Valitse kaikki

Hämeenlinna-Mypa 			
29	29	42	Pera
29	28	43	MikaÄssä
29	28	43	JanneT
31	24	45	Lius
29	28	43	Römperi
28	29	43	JimmyD
29	29	42	Rikojan
32	28	40	Neo
35	29	36	linkku
29	29	42	harakka
--------------------------------------
30,0	28,1	41,9	KA

Jaro-TP-47			
37	28	35	Pera
39	27	34	MikaÄssä
39	28	33	JanneT
35	28	37	Lius
39	29	32	Römperi
36	30	34	JimmyD
41	27	32	Rikojan
41	29	30	Neo
43	27	30	linkku
36	29	35	harakka
--------------------------------------
38,6	28,2	33,2	KA

Lahti-Inter			
36	29	35	Pera
34	29	37	MikaÄssä
38	38	34	JanneT
32	29	39	Lius
35	28	37	Römperi
32	29	39	JimmyD
34	28	34	Rikojan
34	28	38	Neo
34	29	38	linkku
34	29	37	harakka
--------------------------------------
34,3	29,6	36,8	KA
			
Rops-Allianssi 			
23	25	52	Pera
25	26	49	MikaÄssä
24	25	51	JanneT
31	24	45	Lius
26	27	47	Römperi
27	27	46	JimmyD
30	27	43	Rikojan
26	27	47	Neo
33	28	39	linkku
27	28	45	harakka
--------------------------------------
27,2	26,4	46,4	KA
			
Tampere-Haka 			
38	29	33	Pera
36	29	35	MikaÄssä
34	32	34	JanneT
34	31	35	Lius
33	31	36	Römperi
36	30	34	JimmyD
32	31	37	Rikojan
34	31	35	Neo
33	30	36	linkku
35	30	35	harakka
--------------------------------------
34,5	30,4	35,0	KA

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut epe, 20.07.2004, 21:59. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 20:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

vande kirjoitti:
Sputnik kirjoitti:Niin paljon kuin olenkin TP47:ää mollannut (aiheesta toki :wink: ) on se tässä ottelussa :shock: suosikki. Turha vetää esille mitään "fifty fifty" tai "jaro niuka suosikki" -kortteja...
BetBrainin kerroinvertailun mukaan bookerit (n. 20) asettavat Jaron hienoiseksi suosikiksi (38-28-34) Paras tarjous TP47:lle 3.00. Edellisen kommentin perusteella kommentin kirjoittajan voisi luulla pelaavan TP47:aa aika reippaasti, koska ei ole kyse mistään "fifty fifty":sta vaan suosikista.


No, sitähän et väitäkään. Ilmaisut saattaisivat olla hieman varovaisempia, jos olisit valmis olemaan pelipanoksin arvioittesi takana - niin kuin joku saattaa luulla. Mielipiteitä on helppo esittää rinta kaarella, kun mitään ei fiksaa mihinkään. Kaikki on valtavaa tunnetilaa. Ei ole tylsiä päiviä.
Niin oliko sulla jotain kommentoitavaa esim mun kirjoituksista/peleistä vai oliko tarkoitus vain puhua paskaa musta henk.koht, en ainakaan nähnyt mitään isompaa kommenttia Jaro-TP47 -pelistä, mitä nyt hienon kerronvertailun esitit :lol: Jos asia niin helvetisti kiinnostaa niin voin toki ottaa printscreenin tekemistäni vedoista tänne kaikille nähtäväksi?! Tosin luulisi että se on jokaisen oma asia millä panoksilla mitäkin pelaa. Eikö tämä ollut KESKUSTELUpalsta jossa esitetään näkemyksiä ja mikä oleellisinta vaihdetaan näkemyksiä?!

Tuleeko jonkun esittämät mielipiteet jotenkin arvokkaammiksi ja enemmän tosiksi jos niiden takana seisoo isolla summalla rahaa?! Onko se nyt sitten niin että kaveri joka esittää radikaalin näkemyksen ja pelaa sitä 5 eurolla puhuu paskaa mutta toinen joka pela sitä 500 eurolla on oikeassa oleva tietäjä...vai mitä ihmettä??? Eiköhän täällä saa jokainen esittää niin hulluja mielipitetä kuin vain haluaa. Tämän ei pitäisi ketään häiritä. Jos mun mielipiteet sua kiusaa niin ole hyvä ja jätä lukematta mun viestit. Eikä sun tarvitse alkaa puhumaan kaikkien puolesta kuinka tyhmiä mun vedot on ja niistä alkaa muita "varoittelemaan" että puhun paskaa. Varmasti kaikki täällä osaa sen verta ajatella omilla aivoillaan että tietää muutenkin että mä olen paskanjauhaja. Eikä kukaan varmasti lähde peesaamaan mun ideoita jos ne poikkeaa valtavirrasta kun samalla 10 muuta sanoo päinvastaista, joten huoli pois...

Katsotaan kauden jälkeen mitä kenelläkin on jäänyt viivan alle.

Mielipiteitä -rinta kaarella esitettyinä tai sitten ei - saa täällä jokainen esittää ja jokainen saa niihin puuttua ja jopa esittää niitä vääriksi, tietenkin perustellen asiansa. Kykenetkö Sinä tähän?

Odotan mielenkiinnolla paitsi kommenttiasi tähän myös näkemyksiäsi pelistä Jaro-TP47. Modeilta toivoisin pientä offtopic ymmärrystä tässä kohtaan että saadaa asia kerralla selväksi :roll:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


Lius
Jäsen
Viestit: 31
Liittynyt: 13.07.2004, 15:25
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Lius »

Oho yksi peli vielä uupui :shock: (amatööri) :oops:

Aikalailla olen JimmyD:n kanssa samoilla linjoilla. Interin materiaali ja pelit ovat osoittaneet sen kuuluvan selviin kärkijoukkueisiin. Lahdelle Inter on ollut vaikea vastustaja.

Lahti-Inter 32 29 39

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

IS-Veikkaajan miehetkin näyttävät olevan sitä mieltä että TP-47 on vieraissa suosikki Jaroa vastaan :shock:
silloin kun itse toimin Hyvä Vedon vihjeistä vastaavana pääkertoimenlaskijana (ennen kuin yhdistyi IS-Veikkaajan kanssa), opetin kyllä mielestäni siellä nykyisinkin vihjeitä tekeville miehille mikä merkitys on valmentajan vaihdoksella ensimmäisessä kotiottelussa. kaikki jotka ovat kaivaneet tilastot esiin, tehneet kattavan tutkimuksen useista eri jalkapallosarjoista, tietävät kyllä sen että vaikutus on merkittävä, vaikka uuden valmentajan vaikutusaika joukkueessa olisi päivissä laskettuna vain hyvin lyhyt. sellainen joukkue on voittanut ensimmäisen kotipelinsä paljon suuremmalla todennäköisyydellä kuin mitä kauden aikaisempien suoritusten perusteella voisi luulla. kokonaisuutena sellaisten joukkueiden tasonnosto on ollut hyvin selkeä. uusi valmentaja on siis lähes aina piristysruiske, jonka hetkellinen vaikutus on merkittävä, ja suurin juuri ensimmäisessä kotipelissä kun koko joukkue lähtee osittain ns. puhtaalta pöydältä, ja halutaan näyttää parasta osaamista omien kannattajien edessä.
tai ehkä en edes opettanut tätä asiaa IS Hyvä Vedon kertoimenlaskijoille, taisivat osata sen jo ennestään. hyviä vihjeitähän he tekevät viikosta toiseen, ja vieläpä lähes ilmaiseksi. mutta nyt heillä taitaa olla pää niin täynnä muuta tietoa että tämän ovat unohtaneet :shock:

EDIT: tänne perään kiitokset Epelle taas kerran hienosta Veikkausliigapaketista !!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


linkku
Jäsen
Viestit: 335
Liittynyt: 04.06.2003, 22:40
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Kirkkonummi

Viesti Kirjoittaja linkku »

FC Hämeenlinna MyPa 35 29 36
FF Jaro TP-47 43 27 30
Tampere FC Haka 33 30 36
FC Lahti FC Inter 34 29 38
RoPS AC Allianssi 33 28 39

Nyt ei ehdi perusteluja laittelemaan. Juu, epelle runsaat kiitokset taustatyön selvitykistä.

Ja loma jatkuu... :lol:

L

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


#7
Jäsen
Viestit: 49
Liittynyt: 26.01.2004, 15:41
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja #7 »

Jaro - TP47 -matsi on herättänyt paljon keskustelua. Ässän kommentit valmentajaa vaihtaneen jengin seuraavasta (koti)ottelusta ja voiton todennäköisyyden noususta on tilastollisesti täysin totta. Tässä tapauksessa en kuitenkaan nosta Jaron voiton todennäköisyyttä. Olen joutunut seuraamaan Hannu Tourun touhuja viime vuosina valitettavan läheltä ja tiedän tarkallee miehen taktiset ratkaisut. Ne nähtiin välittömästi ensimmäisessä ottelussa Kotkassa. Jaro, joka on viime vuosina pelannut iloista taitofutista (taktiikka, jolla ne esim viime kaudella teki hyvää jälkeä), pelasi totaalisen passiivisesti Kotkassa. Vielä 0-2 tappioasemassakin 6 miestä makasi puolustuslinjassa, eikä karvauksesta ollut tietoakaan. Tourun ensimmäinen vaihto kuvaa hyvin miehen ajattelumallia: 0-2 tilanteessa laitapakin tilalle laitapakki täysin samaan rooliin. Hieman karrikoiden voikin sanoa, että on melkoisen vaikea voittaa/tehdä maalia, jos ei uskalla edes hyökätä.

Jaro ei missään nimessä tule pelaamaan yhtään aktiivisemmin edes kotonaan TP47 vastaan, joten en nostaisi hirveästi kotivoiton todennäköisyyttä. Sen sijaan underin ja tasurin todennäköisyydet kasvavat normaalista hieman.

Ja vielä yksi fakta, mikä on syytä muistaa. Viime kauden joukkueeseen verrattuna Jarolta meni veskarin (Kuismala) lisäksi keskuspuolustus uusiksi, kun Heilala loukkaantui pahasti ennen kauden alkua. Nykyisellä materiaalilla Jaro kuuluu oikeasti sarjan häntäpäähän. Monien Veikkausliigaa aktiivisesti seuraavien mielestä Jaro on oikeasti tällä hetkellä sarjan heikoin joukkue.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin