Tänään on 28.03.2024, 22:53.

Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Vedonlyöntiblogit. Pelivalintoja ja tarinaa rahapelien maailmasta ja vähän muualtakin.
Vastaa Viestiin
Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

05.05.2015 11:59 <Afinogenov> Juu np mut kivempi seuraa blogia kun päivitetty.
05.05.2015 12:00 <Afinogenov> Toivottavasti vedot kääntyy voitolle. Osumia!

Tokikin näin ja tämä kai se pääasiallinen tarkoitus onkin. Vielä edelliseen viestiin palaten lisäillään jatkoa hiukan. Itse tein aikoinaan omista vedoistani tutkimuksen käyttäen ajanjaksoa 2009-2013. Yksi tutkimuksen kohteista oli aiempien vetojen vaikutus tuleviin kohteisiin ja niiden osumiin ja huteihin. Suosittelen muitakin tutkimaan, jos vain jollain keinoin on mahdollista tai on tallessa tarpeeksi hyvää informaatiota sen toteuttamiseen. Julkaisen nyt tähän kahdenlaisen tutkimuksen tuloksen, koska seurannassani oli tuolloin toki myös tallessa ne kohteet mitä en pelannut vaan keräsin dataa tulevaisuutta varten ja testailin eri menetelmiä eri sarjoihin.

Käyttämääni seurantaan muiden datan lisäksi tallentui myös päivämäärät, jolloin seurannan aina päivitin. Ne kohteet mitä pelasin rahalla menivät huomattavasti paremmin kun oli ns. hyvä fiilis (edelliset vedot voittivat tai edellinen seurannan päivitys oli plussalla). Silloin kun seurannan päivitys oli tehty samana päivänä kun oltiin tarkasteltu uusia kohteita ja jos tulos oli ollut miinus merkkinen löytyi seurannasta huomattavasti enemmän todella surkeita vetoja kuin normaalisti ja näiden tuloskin oli usein sen mukainen. Kun taas seuranta päivitettiin heti pelien päättymisen jälkeen (päiväpelit useinmiten, kun aina ei välttämättä enää jaksa 21.00 eteenpäin alkaa katsomaan miten meni) tai päivänä jolloin ei ollut kohteita ja sai rauhassa keskittyä vain ja ainoastaan seurantaan oli seuraavien kierroksen kohteiden osumat normaalia todennäköisempiä.

Varmasti tutkimukseen sattuu mukaan sattumaa ja tuuriakin, mutta kyllä noiden tutkimustulosten perusteella voisin myös laittaa jonkin verran prosentteja omalle alitajunnalle ja sille, että jokin asia siellä saa huonon tuloksen tarttumaan muihin tai tekemään normaalia enemmän virheitä ja huolimattomuutta. Varsinkin huolimattomuusvirheet olivat hyvinkin tyypillisiä ja kasvoivat sitä mukaan mitä huonompi edellinen päivitys oli, jos se tehtiin samana päivänä ennen tulevien kohteiden tarkastelua. Jos taas tarkkaillaan sitten ei rahalla pelattujen vetojen tulosta vastaavissa tilanteissa ei merkittävää vaikutusta löytynyt ja heitot olivat niin pieniä, että voidaan laittaa vain sattuman piikkiin. Toki myös pitää huomioida, että usein hävittyjen vetojen perään tulee normaalia enemmän hävittyjä vetoja päivitti seurantaa tai ei. Samoin kuin saadaan sitten voitettujen vetojen jälkeen hyvä voittoputki päälle. Mutta siltikin tutkimuksen suurimmat tappiot sattuivat lähes poikkeuksetta miinus merkkisen seurannan päivityksen yhteyteen.

Olisi mielenkiintoista myös kuulla muilta, ovatko jotain samansuuntaisia tutkimuksia joskus tehneet ja minkälaista tulosta on ollut tiedossa. Onko ollut samankaltaisia havaintoja kuin itselläni?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Veikkausliigan avauskierrokset takana ja joukkueita nyt nähty jonkun verran ja tutkimusten tulos alkaa näyttämään hyvältä ja ollaan samoilla vaiheilla kuin viime vuonna, jolloin otettiin täysi panosskaala käyttöön. Erikoinen kauden alku sinällään kyllä, että oman historiani aikaan ehkä yksi parhaimpia aloituksia, kun mittarina on ainoastaan tyytyväisyys vetoihin ja jälkianalyysiin. Kovin montaa huonoa kohdetta ei listalta löydy, mutta silti tulos on viime kauden tapaan tässä vaiheessa kautta pakkasella. Toisaalta jos uskotaan siihen, että tuurit menevät pitkässä juoksussa tasan voidaan loppukaudesta odotellakkin melkoista plussatykitystä, jos samaan tahtiin myös huonot tai välttävät vedotkin osuvat.

Limitit alkavat pinnylläkin olla taas 1000 pintaan, joten silloin on hyvä aika laittaa vihjeitä myös julkiseen jakoon. Näissä kun tuppaa limiteistä huolimatta kerroin kestämään panostusta, joten sisään saa jo hyvin mukavia summia. Pitkästä aikaa myös on ns. ylimääräistä aikaa, joten laitetaan hiukan perusteluiden kera tällä kertaa kohteet.

Interin kausi on alkanut mukavasti ja joukkue on kenties jo epäilijöille näyttänyt, että tänä vuonna ei pupelleta. Erityisesti, jos yksi pelaaja tulisi nostaa esille olisi se Hambo. Eikä nyt siis pelkästään sen takia, että mies on tehnyt 4 maalia vaan noin myös yleisesti pelillisesti ollut yksi Interin parhaimmistoa. Mahtavia syöttöjä ja tarjoiluja pelistä toiseen. Kaverit kun pistäisivät vielä Hambon tarjoilut yhtä kovalla prosentilla sisään kuin mies itse voitaisiin aloittaa puheet Interin mitallimahdollisuuksista. Pitää kuitenkin muistaa, että Interin otteluohjelma ei toistaiseksi ole ollut se mitenkään kaikista haastavin ja todellista tasoa on vielä melko mahdotonta selvittää ennen kuin joukkue kohtaa enemmänkin kovia joukkueita. Kuitenkin kovista joukkueista kotona SJK:n kanssa "vain" tasan ja Lahti ei omissa papereissani ole niitä kovimpia joukkueita tällä kaudella. Selkeät voitot sitten Ilveksestä ja RoPSista eivät kerro vielä paljon mitään. HIFK puolestaan aloitti kauden vakuuttavasti, sillä tasapelit HJK:ta ja Maarianhaminaa vastaan heidän kotikentällä ovat hyviä tuloksia. Sen jälkeen heikon esityksen jäljiltä Rovaniemellä turpaan ja SJK:ta vastaan nyt ei ollut mitään saumoja kuten odottaa saattoi. Nyt kuitenkin edessä kauden toinen kotipeli ja sekin lähes paikallisottelu, joten itse ainakin HIFK:n uskon tulevan yhtä vahvasti otteluun kuin Klubia vastaan eikä ainoastaan peruuttelemaan ja sitä tasuria hakemaan niinkuin vierasmatseista oli nähtävissä. Kauden avausvoittoon onkin omaan silmään hyvät mahdollisuudet perjantaina.

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2015 - HIFK - Inter - peliaika päättynyt

kohde
HIFK - Inter
veto
1 (+0)
kerroin
2.350 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
2.2

Osuma! +2.70 yks.

2-1




Lahti - SJK kamppailussa jatketaan puolestaan Lahtea vastaan pelaamista. 3 tasapeliä ja 1 tappio ei varmasti ole se toivotuin kauden avaus, kun huomioidaan se, että matseista peräti 3 oli kotikentällä. Olen havainnut Lahden pelissä vielä enemmän ongelmia kuin viime kaudella ja hätäisimmät Lahti-fanit ovat jo huudelleetkin valmentajalleen potkuja. Sama tahti ja tämä toki onkin todennäköinen vaihtoehto, sillä materiaalin puolesta Lahden pitäisi kuitenkin pystyä aavistuksen kovempaan suoritukseen. Vierasjoukkue on aloittanut kautensa puolestaan 3 voiton ja 1 tasapelin turvin, mutta tulokset eivät siinäkään aivan kaikkea kerro. Joukkueella on ajoittain samoja ongelmia maalinteon suhteen kuin viime vuonna. Tosin tänä vuonna on paikkoja syntynyt enemmän ja rakentelu ollut fiksun näköistä, joten tuolla materiaalilla myös pallon luulisi alkavan pian löytämään tiensä verkon perukoille. Tähän kun yhdistää todella kovan puolustuksen ja joukkuepelin on SJK älyttömän kova myös tällä kaudella. Alkukaudesta ennustelin Klubin vievän mestaruuden ylivoimaisen selkeästi, mutta SJK on toistaiseksi näyttänyt sen, että heillekkään tuskin kovin montaa tappiota kauden aikana tulee olemaan. Lahden puolustuslinjaa pidetään viime kauden tasoisena, ellei jopa parempana, mutta kuten muutamaan otteeseen olenkin jo todennut niin tuo Lahden puolustuslinja ja puolustamisen taso oli jo viime kauden loppupuolella huomattavasti heikompi kuin alkukaudesta. Pelin rakentaminen taas ei ole luonnistunut yhtään ja kun vastaan asettuu SJK:n tasoinen puolustusnippu niin en välttämättä hirveän todennäköiseksi sanoisi, että Lahti tekisi kamppailussa maalin. Viime kaudella Lahdessa molemmat kamppailut päättyivät 1-1, joko SJK hakee ensimmäisen voittonsa Lahdesta? Veikkauksen markkinatopit aina hirvittävät, mutta silti on tartuttava SJK:n suoraan voittoon. U 2 vaihtoehdolla saadaan hyvin varmisteltua tuo tylsä 0-0 tulos ja 0-1 tuloksella juhlitaan perjantai-illan kunniaksi.

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2015 - Lahti - SJK - peliaika päättynyt

kohde
Lahti - SJK
veto
2
kerroin
2.550 (Veikkaus)
panos
2 yks.
raja
2.38

Huti: -2.00 yks.

1-0



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2015 - Lahti - SJK - peliaika päättynyt

kohde
Lahti - SJK
veto
U 2
kerroin
1.990 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.83

Osuma! +2.97 yks.

1-0



Kuopiostakin löydetään pelattavaa. Kaiken HJK hehkutuksen jäljiltä voin vain ihmetellä kertoimia. Ei se Klubi kuitenkaan noin ylivoimainen ole, että olisi vieraissakin reilusti yli 50% ja vieläpä yhtä vahvaa mitalliehdokasta vastaan. Viime kaudella joukkueet kohtasivat kerran Kuopiossa ja tuolloin KuPS nousi 0-2 tappioasemasta 2-2 tasapeliin. Myös Helsingissä joukkue venyi kerran 2-2 tulokseen ja sitten taas kauden avauksessa jolloin joukkueen peli oli täysin sekaisin tuli 3-1 turpaan. Perjantaille on luvassa hyvää keliä tämän hetkisiin tietoihin pohjautuen, joten katsomossakin voi olla kivasti tunnelmaa varsinkin kun MM-lätkässä ei Suomen peliä satu samalle päivälle. Klubi kuitenkin kiinnostaa aina ja vetää katsomoon porukkaa. Tämä toivottavasti tuo myös kotijoukkueelle tarvittavaa potkua peliin. KuPSin kausikin on alkanut ihan kivasti ja plakkarissa on 2 voittoa ja tasapeli aina vaikealta saarelta. Viime kausiin pohjautuen myös voisin kuvitella tämän kauden pelistä maalirikasta peliä ja tässäkin saadaan eräänlaista varmistelua aikaiseksi pelaamalla KuPS +0,5 ja O 2,25. Vaikea uskoa, että KuPS jäisi kotonaan maaleitta edes Klubia vastaan varsinkin kun HJK:n puolustuslinja ei ole vielä ollut ihan terävimmillään. Jos ja kun KuPS onnistuu sen yhden maalin tekemään tiedetään jo toisen kohteen osuvan varmasti ja parhaissa tapauksissa KuPS räväyttää vielä sen toisenkin ilmoille. "Hätätapauksessa" toki kelpuutetaan ilmoille myös 0-3.

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2015 - KuPS - HJK - peliaika päättynyt

kohde
KuPS - HJK
veto
1 (+0,5)
kerroin
2.230 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.93

Osuma! +4.92 yks.

1-0



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2015 - KuPS - HJK - peliaika päättynyt

kohde
KuPS - HJK
veto
O 2,25
kerroin
1.990 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.7

Huti: -4.00 yks.

1-0



Viimeinen ja näillä näkymin myös lopullisesti viimeinen kohde kierrokselle haetaan Vaasasta. Vaasalaisten kausi ei ole alkanut toivotulla tai itselleni ainakaan odotetulla tavalla. Eikä selitykseksi käy loukkaantumiset. Viime peli Kotkassa oli kuitenkin jollain tapaa positiivinen, kun joukkue onnistui peräti 2 kertaa maalinteossa. Toisen maaleista iski Seabrook jota olen useaankin otteeseen hehkuttanut huikeana vaihtomiehenä, mutta avauksessa niin surkeana. Mitä ilmeisimmin Seabrook pääsee myös tähän kamppailuun tulemaan vaihdosta kentälle, joten jos peli on vielä siinä vaiheessa 0-0 toivotaan miehen iskevän jälleen kerran maali kun saapuu vaihdosta kentälle. Ilveksen peliä on ollut toistaiseksi vaikea hahmottaa. Siinä on ollut jotain hyvääkin ja paikkoja on ihan kohtalaisesti luotu. Kuitenkin ratkaisut näistä ovat uskomattoman surkeita ja todistavat vain joukkueen pelaajien laadun. Voidaankin odotella Ilvekselle kovin pitkää kautta ja tällä hetkellä putoaminen takaisin Ykköseen haisee enemmän kuin todennäköiseltä. Kovin pitkä kausi on vierasjoukkueelle tiedossa ja saattaa jopa olla, että joukkue on vielä huonompi kuin viime kauden TPS. VPS:n puolustus on usein hyvin toimiva ja kun katsotaan Ilveksen paikkojen rakentelua ja tulosta näistä on vaikea povata joukkueelle ainuttakaan maalia kamppailuun. Riski siirtyy ainoastaan siis siihen onnistuuko VPS? Alkukauden kolmesta tappiosta huolimatta VPS on yhä yksi tämän kauden ideajoukkeuistani ja uskonkin, että joukkueella saan aikaiseksi hyvää tiliä.

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2015 - VPS - Ilves - peliaika päättynyt

kohde
VPS - Ilves
veto
1
kerroin
1.781 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.54

Huti: -4.00 yks.

2-3


Vihjeet yhteensä: panokset 19.00, palautukset 19.59, tulos +0.59 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Vielä iltapeleihin MM-kisoihin muutama kohde ja early poimintaa Kanada - Ruotsi peliin

Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Itävalta - Ranska - peliaika päättynyt

kohde
Itävalta - Ranska
veto
1 (+0,5)
kerroin
2.170 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.98

Huti: -3.00 yks.

0-2



Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Itävalta - Ranska - peliaika päättynyt

kohde
Itävalta - Ranska
veto
U 5
kerroin
1.961 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.98

Osuma! +2.88 yks.

0-2



Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Slovakia - Slovenia - peliaika päättynyt

kohde
Slovakia - Slovenia
veto
2 ML
kerroin
4.100 (Veikkaus)
panos
2 yks.
raja
3.67

Huti: -2.00 yks.

3-1



Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Kanada - Ruotsi - peliaika päättynyt

kohde
Kanada - Ruotsi
veto
Kanada O 3
kerroin
1.730 (Veikkaus)
panos
3 yks.
raja
1.63

Yhdistelty Veikkauksen Yli 2,5 ja 3,5. Yli 2,5 2.03 yks @ 1,48 ja Yli 3,5 0.97 yks @ 2,25

Osuma! +2.19 yks.

6


Vihjeet yhteensä: panokset 11.00, palautukset 11.07, tulos +0.07 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Sveitsi ei ole millään muotoa vakuuttanut kisoissa. Ehkä he vielä ratsastavat tuolla muutaman vuoden takaisella sensaatiollaan finaalipaikkoineen. Tänäkin vuonna ollut nihkeää ja tiukoille on mennyt matsit joiden olisi pitänyt olla selviä voittoja. Latvian tasoa on vaikea vielä toistaiseksi arvioida kun vastassa on ollut ainoastaan lohkon kovimmat joukkueet. Kuitenkin kääntelen miten päin tahansa on vaikeaa saada Sveitsistä noin selvää suosikkia ja nämäkin ovat omasta mielestäni vielä melko varovaisesti tehtyjä arvioita.

Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Sveitsi - Latvia - peliaika päättynyt

kohde
Sveitsi - Latvia
veto
2
kerroin
5.200 (Veikkaus)
panos
2 yks.
raja
4.04

Huti: -2.00 yks.

1-1



Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Sveitsi - Latvia - peliaika päättynyt

kohde
Sveitsi - Latvia
veto
2 (+1,5)
kerroin
1.862 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.862

Osuma! +3.45 yks.

1-1



Slovakia - Norja kamppailuun pätisivät täysin ylläolevat perustelut. Huomion arvoista on kuitenkin, että Norjan kaksi "murskatappiota" ovat syntyneet Voldenin pelatessa. Haugenin ollessa maalilla kerran taisteli Norja hyvin USA:ta vastaan häviten vain 2-1. Slovakia puolestaan on ollut suurissa ongelmissa selvästi heikompien maiden kanssa. Samoin perustein en vain voi saada noin selviä tasoeroja mitenkään.

Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Slovakia - Norja - peliaika päättynyt

kohde
Slovakia - Norja
veto
2 (+0)
kerroin
3.899 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
3.35

Veikkauksen Norja 4,80 1,62 yks. ja Pinnyn X 5,33 0.38 yks.

Osuma! +5.80 yks.

2-3



Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Slovakia - Norja - peliaika päättynyt

kohde
Slovakia - Norja
veto
2 (+1,5)
kerroin
1.854 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.61

Osuma! +3.42 yks.

2-3



Tanska - Venäjä kamppailua en uskalla lähteä arvioimaan, koska niin arvoitus on taas tuo Venäjän nippu. Kisojen avausmatsi oli vakuuttava, mutta sen jälkeen joukkueella on näyttänyt olevan samankaltaisia ongelmia kuin jo ennen Znarokin aikakautta. Saako mies Venäjän taas pelaamaan vakuuttavaa joukkuepeliä vai nähdäänkö jatkossakin surffailua ja yksilöitä?

Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Kanada - Ruotsi - peliaika päättynyt

kohde
Kanada - Ruotsi
veto
O 5,5
kerroin
1.880 (Veikkaus)
panos
3 yks.
raja
1.72

Osuma! +2.64 yks.

4-6


Vihjeet yhteensä: panokset 15.00, palautukset 28.31, tulos +13.31 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Suomi - Slovenia - peliaika päättynyt

kohde
Suomi - Slovenia
veto
1 (-3)
kerroin
1.884 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.75

Osuma! +2.65 yks.

4-0



Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Suomi - Slovenia - peliaika päättynyt

kohde
Suomi - Slovenia
veto
Suomi O 4,5
kerroin
1.900 (Veikkaus)
panos
4 yks.
raja
1.66

Huti: -4.00 yks.

4



Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Ruotsi - Saksa - peliaika päättynyt

kohde
Ruotsi - Saksa
veto
1 (-3)
kerroin
1.751 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.51

Huti: -4.00 yks.

4-3


Vihjeet yhteensä: panokset 11.00, palautukset 5.65, tulos -5.35 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Tänään taas mukava urheilupäivä Veikkausliigan ja lätkän parissa. Monilla näyttää olevan jokin Slovenia hype päällä mitä yleisesti nyt asioita tutkinut ja seuraillut. Se ei ole vielä minulle avautunut johtuuko kaikki Kopitarista vai mistä? Omaan silmääni kuitenkin yksi tähti ei joukkuetta tee tai pitkälle kanna ja toistaiseksi se on näkynyt vaikka ihan hyvin Slovenia onkin peleissä mukana roikkunut. Eilinen peli Suomea vastaan vain nostaa Norjan mahdollisuuksia illan kamppailuun ja tänään jatketaankin taas Sloveniaa vastaan pelaamista.

Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Slovenia - Norja - peliaika päättynyt

kohde
Slovenia - Norja
veto
2
kerroin
1.750 (Veikkaus)
panos
4 yks.
raja
1.52

Osuma! +3.00 yks.

1-3



Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Slovenia - Norja - peliaika päättynyt

kohde
Slovenia - Norja
veto
2 (-1)
kerroin
2.029 (Veikkaus)
panos
4 yks.
raja
1.52

Yhdistetty -0,5 1.14 yks. @ 1,75 ja -1,5 0.86 yks @ 2,40

Osuma! +4.12 yks.

1-3



Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Tshekki - Itävalta - peliaika päättynyt

kohde
Tshekki - Itävalta
veto
U 5,5
kerroin
2.400 (Veikkaus)
panos
2 yks.
raja
2.21

Osuma! +2.80 yks.

4-0



Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - USA - Tanska - peliaika päättynyt

kohde
USA - Tanska
veto
U 5,5
kerroin
2.030 (Veikkaus)
panos
2 yks.
raja
1.97

Osuma! +2.06 yks.

1-0




Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Saksa - Latvia - peliaika päättynyt

kohde
Saksa - Latvia
veto
2 (+0)
kerroin
1.980 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.7

Huti: -4.00 yks.

2-1



Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Saksa - Latvia - peliaika päättynyt

kohde
Saksa - Latvia
veto
2
kerroin
2.560 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
2.27

Huti: -2.00 yks.

2-1


Vihjeet yhteensä: panokset 18.00, palautukset 23.98, tulos +5.98 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Janis Sprukts.. Kaveri ei taida todellakaan olla tällä hetkellä Latvialaisten suosikki eikä kyllä tosiaan myös minunkaan. Muutama päivä sitten pari minuttia ennen loppua kiekko omiin ja eilen idioottimainen ulosajo, jonka jälkeen ote siirtyi täysin Saksalle ja homma oli sitä myöten paketissa. Muutoinkin nämä kisat ovat muistuttaneet taas hyvin siitä kuinka raakaa urheilu voi olla ainakin näin vedonlyöjän silmistä katsoen. Viimeiset hetket otteluista ovat olleet itselleni äärimmäisen raakoja tällä kertaa. Hyvänä esimerkkinä kisojen avauspäivänä Kanada - Latvia U 6 veto, joka kusi viimeisellä minuutilla rangaistuslaukaus maaliin, 4 yksikön panos olisi ollut push ilman tuota. Ranska - Saksa peli ratkesi myös viimeisellä minuutilla ja tuossakin 1-1 tasatuloksella olisi 4 yksikön push ollut. V-Venäjä - Slovenia kamppailussa vain hetki ennen loppua kiekko tyhjiin ja 3 yksikön push taivaan tuuliin. Muutama päivä sitten tosiaan tuo Spruktsin oma maali ja sinne maukas Latvialle pelattu suora voitto kankkulan kaivoon 2 yksikön panoksella 5,20 kerrointa. Eilen sitten taas Saksa kuritti minua tosiaan tekemällä ottelun loppupuolella muutama minutti ennen loppua 1-2 voittomaalin ja Latvia +0 oli siinä, tuossakin 4 yksikköä kiinni. Huonojen tuurien sarjaan voitaisiin kai lisätä myös tuo Suomi O 4,5 Sloveniaa vastaan, sekin 4 yksikköä ja ottelu on ajassa 35:57 4-0. Useana päivänä Suomi olisi niistä paikoista väsännyt vähintäänkin sen viidennen maalin ellei enemmänkin tai se tolppa olisi kimmonnut sisään. Noh, kenties loppukisoista sitten samanlailla viimeisillä minuuteilla ratkeaa vetoja myös minun hyväkseni.

Joka tapauksessa ihan hyvä pöhinä tällä hetkellä päällä ja hyvin mielin voidaankin lähteä tähän päivään, joskin aavistukseen niukasti on toistaiseksi ainakin pelattavaa osunut silmiini. Aloitetaan Ykkösen puolelta, josta voidaan poimia kaksi kohdetta tälle päivälle ja yksi huomiselle.

Vedonlyöntivihje: - Ykkönen 2015 - AC Oulu - TPS - peliaika päättynyt

kohde
AC Oulu - TPS
veto
O 2,5
kerroin
1.880 (Veikkaus)
panos
3 yks.
raja
1.71

Huti: -3.00 yks.

0-0



Vedonlyöntivihje: - Ykkönen 2015 - Kemi - Haka - peliaika päättynyt

kohde
Kemi - Haka
veto
1 (+0)
kerroin
1.892 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.83

Osuma! +1.78 yks.

3-2



Vedonlyöntivihje: - Ykkönen 2015 - PK-35 - VIFK - peliaika päättynyt

kohde
PK-35 - VIFK
veto
1 (-1,5)
kerroin
2.180 (Veikkaus)
panos
3 yks.
raja
1.97

Osuma! +3.54 yks.

2-0



MM-lätkästäkin saadaan muutamat poiminnat aikaiseksi. Venäjän voimia tuotu runsaasti alaspäin ja joukkue on vaikuttanut toistaiseksi todella vaisulta ja kasalta yksilöitä. Toivotaan saman menon jatkuvan myös tänään ja mieluusti vielä Suomeakin vastaan, jolloin Suomella olisi hyvät mahdollisuudet jopa lohkovoittoon. Veikkaus tarjoilee mukavia kertoimia V-Venäjälle, joten näistä otetaan muutama poiminta.

Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - V-Venäjä - Venäjä - peliaika päättynyt

kohde
V-Venäjä - Venäjä
veto
V-Venäjä O 1,5
kerroin
1.880 (Veikkaus)
panos
3 yks.
raja
1.7

Huti: -3.00 yks.

0-7



Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - V-Venäjä - Venäjä - peliaika päättynyt

kohde
V-Venäjä - Venäjä
veto
V-Venäjä +2,5
kerroin
2.000 (Veikkaus)
panos
3 yks.
raja
1.81

Huti: -3.00 yks.

0-7




Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Itävalta - Latvia - peliaika päättynyt

kohde
Itävalta - Latvia
veto
U 5
kerroin
1.833 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.77

Osuma! +1.67 yks.

1-1



Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Suomi - Slovakia - peliaika päättynyt

kohde
Suomi - Slovakia
veto
1 (-1,5)
kerroin
2.060 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.91

Osuma! +3.18 yks.

3-0



Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Suomi - Slovakia - peliaika päättynyt

kohde
Suomi - Slovakia
veto
Suomi O 3
kerroin
1.936 (Veikkaus)
panos
3 yks.
raja
1.81

Yli 2,5 1,58 (1.90 yks) ja yli 3,5 2,55 (1.10 yks)

Push: +0.00 yks.

3-0


Vihjeet yhteensä: panokset 22.00, palautukset 23.17, tulos +1.17 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Eilinen nipotus huonosta tuurista kantoi heti eilen hedelmää kun Suomi teki ottelun loppuhetkillä kolmannen maalin, jolla veto saatiin edes pushiksi. Tälle päivälle onkin taas mukava kattaus kohteita ja urheilua. Aamulenkillä juuri tultu ja siellä kuunneltu omat nauhoitukset muistiinpanoista Superpesistä koskien ja mietitty vielä kerran joukkueita ennen avauspelejä. Tämän jälkeen puhelua Jennille ja keskustelua päivän tarjonnasta ja siitä kohtaavatko näkemykset ja mitä tänään lyötäisiin.

Aloitetaan tarjonta siis Superpesiksestä, josta poimitaan altavastaajia tälle päivälle.

Vimpeli ei ole entisellään, joskin edelleen reilu suosikki tähän kamppailuun. Seinäjoen kotiutus osasto kuitenkin melkoisen vahva, joten pieni yllätysmomentti on olemassa ja ainakin yhden jakson voitto on yli 50%.

Vedonlyöntivihje: - Superpesis 2015 - Vimpeli - Seinäjoki - peliaika päättynyt

kohde
Vimpeli - Seinäjoki
veto
2 (+0,5)
kerroin
1.932 (Veikkaus)
panos
3 yks.
raja
1.81

Huti: -3.00 yks.

2-0



Vedonlyöntivihje: - Superpesis 2015 - Koskenkorva - Alajärvi - peliaika päättynyt

kohde
Koskenkorva - Alajärvi
veto
2 ML
kerroin
4.600 (Veikkaus)
panos
2 yks.
raja
3.57

Osuma! +7.20 yks.

0-1



Vedonlyöntivihje: - Superpesis 2015 - Koskenkorva - Alajärvi - peliaika päättynyt

kohde
Koskenkorva - Alajärvi
veto
X
kerroin
3.400 (Veikkaus)
panos
2 yks.
raja
3

Huti: -2.00 yks.

0-1



Syystä tai toisesta Veikkaus ei ole vielä avannut totals-linjoja pesikseen, joten näitä joudutaan nyt vielä odottelemaan, jos niitä edes on tulossa. Erityisesti Joensuun matsiin kiinnostaisi millä linjalla meinasivat avata.


Naisten pesiksessä lähdetään suuren mestarisuosikin kelkkaan.

Vedonlyöntivihje: - Superpesis N 2015 - Lapua - Viinijärvi - peliaika päättynyt

kohde
Lapua - Viinijärvi
veto
1
kerroin
1.600 (Veikkaus)
panos
5 yks.
raja
1.24

Huti: -5.00 yks.

1-1



Vedonlyöntivihje: - Superpesis 2015 - Jyväskylä - Raahe - peliaika päättynyt

kohde
Jyväskylä - Raahe
veto
1
kerroin
1.950 (Veikkaus)
panos
5 yks.
raja
1.52

Osuma! +4.75 yks.

1-0




MM-Kisa pläjäys laitellaan kohta perään tulille. Paria muuttujaa tutkitaan vielä toistaiseksi.

Vihjeet yhteensä: panokset 17.00, palautukset 18.95, tulos +1.95 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Finbet, 10.05.2015, 16:09. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Saksa - Tshekki - peliaika päättynyt

kohde
Saksa - Tshekki
veto
U 5,5
kerroin
1.793 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.69

Huti: -3.00 yks.

2-4



Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Sveitsi - Kanda - peliaika päättynyt

kohde
Sveitsi - Kanda
veto
1 (+3)
kerroin
1.751 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.51

Huti: -4.00 yks.

2-7



Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Slovakia - Venäjä - peliaika päättynyt

kohde
Slovakia - Venäjä
veto
2 (-2)
kerroin
1.781 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.53

Huti: -4.00 yks.

2-2



Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Slovakia - Venäjä - peliaika päättynyt

kohde
Slovakia - Venäjä
veto
O 5,5
kerroin
1.917 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.77

Huti: -3.00 yks.

2-2


Vihjeet yhteensä: panokset 14.00, palautukset 0.00, tulos -14.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11549
Liittynyt: 25.02.2003, 18:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6214
Paikkakunta: Eura

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

Finbet kirjoitti:Naisten pesiksessä lähdetään kahden suurimman mestarisuosikin kelkkaan. Näkemys tasoeroista ainakin toistaiseksi on ihan eri luokkaa Veikkauksen kanssa.

KOHDE=Lapua - Viinijärvi
VETO=1
KERROIN=1.6
PANOS=5
BOOKKERI=Veikkaus
PVM=10.5.2015 17:00
laji=Superpesis N 2015

KOHDE=Jyväskylä - Raahe
VETO=1
KERROIN=1.95
PANOS=5
BOOKKERI=Veikkaus
PVM=10.5.2015 17:00
laji=Superpesis N 2015
Ihan mielenkiinnosta kyselen miten korkealle olet Raahen naisissa rankannut? :)

Itse en Lapuaa tuollaiseksi suosikiksi saa Viinijärveä vastaan. Sen verran joukkue viime kaudesta menettänyt, vaikka junioreista onkin hyviä korvaajia tullut tilalle. Lisätään vielä, että noilla Veikkauksen kertoimilla ei tuo Viinijärvikään maistu, melkoisen kohdillaan nuo kertoimet vaikuttaisi. Toki Lapua tälläkin kaudella on TOP3 joukkue Kirittärien ja Lukon kanssa, mutta mitään huimaa ylivoimaa tuskin pystyvät esittämään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

JussiQ kirjoitti: Ihan mielenkiinnosta kyselen miten korkealle olet Raahen naisissa rankannut? :)

Itse en Lapuaa tuollaiseksi suosikiksi saa Viinijärveä vastaan. Sen verran joukkue viime kaudesta menettänyt, vaikka junioreista onkin hyviä korvaajia tullut tilalle. Lisätään vielä, että noilla Veikkauksen kertoimilla ei tuo Viinijärvikään maistu, melkoisen kohdillaan nuo kertoimet vaikuttaisi. Toki Lapua tälläkin kaudella on TOP3 joukkue Kirittärien ja Lukon kanssa, mutta mitään huimaa ylivoimaa tuskin pystyvät esittämään.
Jessss, nythän melkein onnistui :D Käsi-silmä-ajatus koordinaatiot heittivät nyt persiilleeen. Keskustelin samaan aikaan Jennin kanssa puhelimessa ja hän sieltä huuteli tuosta Lapuasta, joten en sinällään itse osaa naisten puolelta pesiksestä mitään sanoa missä mennään. Sanoi sitten samalla, että kannattaa myös tutkia Jyväskylän kertoimia kun kuulemma usein alkukaudesta ainakin naisten puolella on ilmaa noissa suurimpien suosikkien kertoimissa.

Miesten puolelle toki tuo Jyväskylän matsi ja ajatus perustuu siihen, että pidän Jyväskylää alkukauden yllättäjänä. Nyt pitäisi olla kasassa kova joukkue, jolla voi taistella muustakin kuin jämäsijoista. Tosin joukkue on äärettömän loukkaantumisherkkä. Vaikea varsinaisesti joukkuetta on sijoittaa, mutta rohkeasti lähdetty liikkeelle siitä, että Jyväskylä voi olla hyvinkin korkealla. Pattuun en puolestani usko lainkaan. Okei Kosonen on, joka pystyy vaikka yksinään kääntämään pelejä Raaheelle, mutta aivan järkyttävä pula tuolla on kotiuttajista ja jos siihen ei tehdä muutosta on Raahe hyvin alhaalla. Tähän yksittäiseen kamppailuun miksi uskon reilusti Jyväskylän voittoon on syy siinä, että Jyväskylä ei alustaltaan ole se juoksurikkain vaan oikeastaan se missä tehdään vähiten juoksuja. Tämä lisää luonnollisesti tasapelin todennäköisyyttä jaksolle, joka taas puolestaan lisää suoran voiton todennäköisyyttä. En usko Jyväskylän kovin montaa juoksua päästävän Raahetta vastaan. Toinen mitä pidän alkukaudesta mahdollisena ideajoukkueena on Kouvola, nyt näemmä ensimmäisen jakson voitto Sotkamoa vastaan, joka saattaa helposti tehdä Kouvolasta jatkossa kertoimien puolesta riittämättömän. Kitee, Raahe ja Kossu puolestaan keräävät varmasti paljon vetoja vastaan ainakin alkukauden osalta.

Nyt kuitenkin korjattu siihen oikea päivämäärä ja sarja! Jatkossa varmasti fiksumpi kirjoittaa silloin kuin ajatus vain ja ainoastaan kirjoittamisessa, joskin ei sekään aina takaa ettei sitä sekoile sanoissa ja ajattele samanaikaisesti jotain ihan muuta ja sitten rustaile ihan höpöhöpöjä

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit

10.05.2015 17:12 <JussiQ> Jees, kiitos, mietinkin että joku katkos tuossa :)


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Pirullinen tilanne sikäli tuon kisojen alussa lyödyn paremman loppusijoituksen kanssa Saksan ja Norjan välillä. Norja jollain käsittämättömällä tavalla sössi pelin Tanskaa vastaan ja menetti mahdollisuudet pudotuspeleihin ja nyt käydäänkin tiukka taistelu näiden joukkueiden välillä, joka voi jopa ratketa maalieron turvin vasta jommalle kummalle. Jännäksi menee, onneksi Saksa pelasi eilen, joten saadaan jonkinnäköistä lepoetua Itävallalle. Kaiken lisäksi Itävallalla on ehkä aavistuksen suuremmat panokset pelissä nimittäin 3 pisteen voitolla se varmistaisi paikan myös ensi vuodelle. Pistekkin toki olisi arvokas ja mahdollistaisi säilymisen. Saksa puolestaan voi hyvällä tuurilla nousta jopa pudotuspeleihin, jos ottaisi tästä pelistä selkeän voiton ja Sveitsi taas kokisi melkoisen tyrmäyksen myös Tshekiltä. Jonkin verran enemmän siis motivaatiota painotettu Itävallalle. Saksan pelaajatkin kuitenkin tietävät tilanteen ja varmasti se painaa takaraivossa jo, että mahdollisuudet jatkoon ovat todella minimaaliset.

Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Saksa - Itävalta - peliaika päättynyt

kohde
Saksa - Itävalta
veto
2 (+1)
kerroin
1.909 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.73

Osuma! +2.73 yks.

2-2



Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Saksa - Itävalta - peliaika päättynyt

kohde
Saksa - Itävalta
veto
U 5
kerroin
1.714 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.5

Osuma! +2.86 yks.

2-2



Vähän hirvittää taas tämä Suomen pelaaminen tasoituksella, mutta kyllähän tuo puolustus on alkanut vakuuttaa ja siihen loistavat maalivahdit päälle, joten kovin montaa kertaa kiekkoa tuskin tänäänkään kaivetaan omasta maalista. Antaa myös paljon uskoa jatkoon ja itse uskon, että tänäkin vuonna Suomi menee pitkälle. Lohkovoitto on omissa käsissä ja sitä myöten "varma" paikka välieriin. Aaltonen iski viime pelissä maalin, joka varmasti oli helpotus miehelle. Jospa jatkossa Aaltoselta nähtäisiin taas enemmän kuteja ja vähemmän kiekon vientiä jatkuvasti sinne maalin taakse. Muutoinkin on vielä nippu miehiä joilta voidaan odottaa huomattavasti enemmän, tänään olisi hyvä jo aloittaa ja jatkaa sitten huomenna.

Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Suomi - V-Venäjä - peliaika päättynyt

kohde
Suomi - V-Venäjä
veto
1 (-2)
kerroin
1.840 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.71

Huti: -3.00 yks.

2-2




Illan Ruotsi - Ranska peli tuskin tulee keräämään vetoa. Tanska - Slovenia on tarkkailussa ja harkinnan alla. Kummalla riittää kiinnostus ottelun voittamiseen kun kyseessä on täysin merkityksetön ottelu. Vai riittääkö kummallakaan? Tätä nyt mietitään ja tutkitaan ja katsellaan ketkä pelaavat.




Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2015 - Inter - Jaro - peliaika päättynyt

kohde
Inter - Jaro
veto
1
kerroin
1.700 (Veikkaus)
panos
4 yks.
raja
1.49

Osuma! +2.80 yks.

2-0



Tiktak Huttunen? VPS peli on sekaisin ja ainoastaan Mäkelälle antaisin puhtaat paperit toistaiseksi. Riittääkö Klubin motivaatio pöllyttää kunnolla, sillä nyt olisi saumaa! Illalla pitäisi vielä hyvä keli olla, joten tämäkin vain kasvattaa Klubin todennäköisyyttä. Yleensä VPS toki parhaillaan HJK:n kaltaisia joukkueita vastaan, jotka pyrkivät hallitsemaan palloa, mutta tällä hetkellä kyllä Vaasalaisten peli on huolestuttavalla tasolla. Viime kaudella kerran Stadissa ja silloin 3-0 kotijoukkueelle.

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2015 - HJK - VPS - peliaika päättynyt

kohde
HJK - VPS
veto
1 (-1,5)
kerroin
1.833 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.72

Huti: -3.00 yks.

1-0


Vihjeet yhteensä: panokset 17.00, palautukset 19.39, tulos +2.39 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit

11.05.2015 12:06 <Manny Big Money> ei ole lohkovoitto omissa käsissä. vaatii usalta tunarointia

11.05.2015 12:17 <Finbet> Ainiin, keskinäiset ratkaisee.. Enpä tuota muistanut

11.05.2015 12:18 <Finbet> Tällöinhän siis Saksalla ei mahdollisuuksia pudotuspeleihin


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Tuli vielä vähän kelailtua kuvaa alkukauden matseista SJK:n ja KuPS:n osalta ja analysoitua pelejä. Toistaiseksi SJK:n peli tökkii pahasti materiaaliin nähden, vaikka siis voittoja onkin tullut. Tällä hetkellä ihan pelkällä silmällä tehty arvio olisi, että pitäisin jopa pienenä ihmeenä jos SJK tänään täydet 3 pistettä nappaisi. Koneellisesti tehty arvio kuitenkin antaa hiukan maltillisemmat luvut ja jättää kuitenkin SJK:n suosikiksi, joskin KuPSille saadaan helpostikkin peliä. Pieni pelko on siinä, että jos KuPSin peli menee samanlaiseksi kuin Maarianhaminassa on SJK vahvoilla. Samankaltainen peli kuin Klubia vastaan taas olisi melko varmat 3 pistettä KuPSille. KuPSin puolustus tuntuu olevan melko kovalla tasolla, joka tuskin helpottaa SJK:ta, joka tuntuu tarvitsevan todella suuren määrän paikkoja edes sen yhden tekemiseen. Hyökkäyskin antoi melko vakuuttavan kuvan edellisen pelin perusteella. Pientä vähennystä toki tehdään KuPSille hienosta voitosta johtuen, joka saattaa aiheuttaa hyvän olon tunnetta ja vanhat tilastot puoltavat tätä faktaa, että loistavaa peliä seuraa yleensä vähemmän loistava ottelu.

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2015 - SJK - KuPS - peliaika päättynyt

kohde
SJK - KuPS
veto
2 (+0,5)
kerroin
1.925 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.76

Huti: -3.00 yks.

5-0



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2015 - SJK - KuPS - peliaika päättynyt

kohde
SJK - KuPS
veto
U 2
kerroin
1.840 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.71

Huti: -3.00 yks.

5-0


Vihjeet yhteensä: panokset 6.00, palautukset 0.00, tulos -6.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Iltakamppailua pohdittu läpi ja katseltu nyt päättyneiden kohteiden vaikutukset illan kamppailuihin. Ranskalle nousi tämän myötä valtavat paineet, sillä joukkue on tällä hetkellä putoamisuhan alla. Kuinka paljon säästellään huomiseen kamppailuun, jossa lopulta ratkeaa putoajan kohtalo? Homman nimi on varmasti hyvinkin selvä. Mikäli peli pysyy tasaisena hyvinkin pitkään on loppupelikin varmasti tasainen. Puolestaan, jos ottelu meinaa revetä heti alusta lähtien voi Ranska lopettaa jo pelaamisen ja säästää voimia huomiseen tärkeään kamppailuun. Nämäkin riskit huomioiden näen kyllä ilmaa Ranska +3 kohteessa ja sitä onkin pakko ottaa kehiin.

Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Ruotsi - Ranska - peliaika päättynyt

kohde
Ruotsi - Ranska
veto
2 (+3)
kerroin
2.010 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.87

Osuma! +3.03 yks.

4-2



Toiseen panoksettomaan iltakamppailuun lähdetään kuitenkin Tanskan kelkkaan. Siellä kuitenkin todennäköisesti pelataan ylpeydestä ja onhan Tanskalla mahdollisuudet parannella vielä sijoitustaan, jos tämä nyt pelaajille yhtään merkitsee. Tanska on löytänyt hiukan myöhässä sävelensä, mutta kaksi edellistä peliä ovat olleet sen verran hyviä kamppailuita, että noin läpi turnauksen ja joukkue taistelisi nyt jopa pudotuspeli paikasta. Joka tapauksessa kuitenkin pakko painaa edelleen Sloveniaa vastaan. Yksi Kopitar ei joukkuetta nosta niin paljoa, etteikö Tanska vähän laiskemmallakin pelillä hoitaisi kamppailua.

Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Slovenia - Tanska - peliaika päättynyt

kohde
Slovenia - Tanska
veto
2
kerroin
2.030 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.77

Huti: -4.00 yks.

1-0



Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Slovenia - Tanska - peliaika päättynyt

kohde
Slovenia - Tanska
veto
2 (-1)
kerroin
2.590 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
2.24

Huti: -2.00 yks.

1-0



Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Slovenia - Tanska - peliaika päättynyt

kohde
Slovenia - Tanska
veto
Slovenia U 2
kerroin
1.953 (Veikkaus)
panos
3 yks.
raja
1.82

Alle 1,5 @ 2,75 1.04 yks. ja alle 2,5 1,53 1.96 yks.

Osuma! +2.86 yks.

1


Vihjeet yhteensä: panokset 12.00, palautukset 11.89, tulos -0.11 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Tämä päivä tullaankin menemään ottelu kerrallaan, koska ottelut ovat riippuvaisia toisistaan. Aamupeleihin saadaan molempiin peliä aikaiseksi. Kanadalle kamppailu on täysin merkityksetön ja vaikea nähdä, että joukkue ihan yhtä 110% lasissa olisi ottelussa kuin aiemmissa kamppailuissa. Tuskin mitään höntsäilyäkään nähdään, mutta enemmänkin varmasti paukkuja säästellään ja vältellää loukkaantumisia ja pelaillaan peli alta pois, koska se nyt otteluohjelmasta löytyy. Toisaalta hiukan normaalia varovaisemmin on lähdettävä, koska Kanada on näissä kisoissa osoittanut, että edes näitä helppoja matseja ei löysäillä.

Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Kanada - Itävalta - peliaika päättynyt

kohde
Kanada - Itävalta
veto
2 (+4,5)
kerroin
1.934 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.74

Huti: -3.00 yks.

10-1



Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Kanada - Itävalta - peliaika päättynyt

kohde
Kanada - Itävalta
veto
Itävalta O 1
kerroin
1.584 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.34

O 0,5 @ 1,29 3,10 yks ja O 1,5 @ 2,60 0.90 yks.

Push: +0.00 yks.

1




Toinen aamukamppailu herätti itsessäni suurta kummastusta. Pinnyllä tällä hetkellä V-Venäjä noin 53,5%. Lähdetään kuitenkin tässä nyt purkamaan ottelun lähtökohtia. Kaikki tietävät, että peli on Norjalle panokseton. V-Venäjä puolestaan jo pisteellä varmistaisi jatkopaikkansa varmaksi, joka mielestäni nostattaa tasapelin todennäköisyyttä, koska V-Venäjällä ei ole mikään pakonomainen tarve tehdä maalia, jos ottelu on tasatilanteessa. V-Venäjä pelasi myös eilen, joten lepoetu on Norjalla. Lisäksi tämä ottelu on aika varmasti kuin kotipeli Norjalle. Veikkaisin, että halli on lähes täynnä Slovakkeja, jotka ovat Norjan puolella tässä kamppailussa todella vahvasti. Mikäli molemmilla olisi panosta ja tasaiset lähtökohdat, olisi tämä kamppailu ollut itelleni aika 50-50, "kotietu" ja lepoetu olisivat kääntäneet ottelua jopa Norjan suuntaan. Samaa voidaan myös havaita kerroinvertailulla aiemmista kamppailuista näissä kisoissa, että joukkueet ovat saaneet lähes identtisiä kertoimia samoja vastustajia vastaan. Voiko todellakin muka merkityksetön peli siis kääntää V-Venäjän noin selkeäksi suosikiksi? Mielestäni ei. Kisat ovat kuitenkin usein hyvä näytönpaikka pelaajien uraa ajatellen ja näyttöjä myös siihen, että jatkossa voisi edustaa maajoukkuetta. Vaikea uskoa, että Norja pistäisi touhua läskiksi vaan pelaisi täysillä ja hakisi tosissaan voittoa kamppailusta. En siis todellakaan kovin paljon lähtisi rokottamaan motivaatiosta, ehkä tuon "kotiedun" ja lepoedun voisi vähentää ja siihen ehkä muutama prosentti päälle, mutta silti pakko uskoa jätkien ammattiylpeyteen ja siihen, että kaikkensa annetaan ja katsotaan mihin se riittää.

Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Norja - V-Venäjä - peliaika päättynyt

kohde
Norja - V-Venäjä
veto
1 (+0,5)
kerroin
2.070 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.64

Huti: -5.00 yks.

3-2


Vihjeet yhteensä: panokset 12.00, palautukset 4.00, tulos -8.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit

12.05.2015 12:16 <Manny Big Money> ei ole merkityksetön norjalle. tärkeitä pisteitä tarjolla

12.05.2015 12:17 <Manny Big Money> 2018 olympiakarsintaa varten

12.05.2015 12:17 <Manny Big Money> samaa mieltä vedosta. vaikee nähdä mitenkää blr selvänä

12.05.2015 12:18 <Manny Big Money> suosikkina

12.05.2015 12:26 <Finbet> aivan joo, koko ranking juttua en ajatellutkaan

12.05.2015 12:27 <Finbet> mut vanhat kisat osoittaneet sen, että joka peli täysillä

12.05.2015 12:27 <Finbet> oli panosta tai ei. siihen uskotaan siis tänäänkin


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Seuraaviin kamppailuihin. Latvia - Ranska kamppailussa tasurin kerroin painunut naurettavan alas. Onhan siinä tasapelilläkin suuri todennäköisyys, mutta suurempi kuin jalkapallossa? Veikkauksella muuten mielenkiintoinen asetelma tuossa kamppailussa, 1X2 2,45 Latvialle ja 3,00 Ranskalle. ML muodossa sitten molemmat 1,85? Vähämaalista kamppailua voidaan odotella ja sellainen varmasti saadaankin. Melkoista tarjousta on mielestäni Veikkauksen Latvia alle 2,5 maalia, ottaen huomioon Latvian takkuilleen maalintekopelin (yhdessäkään ottelussa ei ole syntynyt yli 2,5 maalia). Ranska on tähän asti pelannut ihan ok turnauksen, vaikka tuloksellisesti tällä hetkellä tippuminen uhkaakin. Itse pidän Ranskaa tähän kamppailuun jopa ennakkosuosikkina illan koitokseen ja tasapeli on itselläni "vain" 27,43%.

Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Latvia - Ranska - peliaika päättynyt

kohde
Latvia - Ranska
veto
2
kerroin
3.000 (Veikkaus)
panos
4 yks.
raja
2.43

Huti: -4.00 yks.

2-2



Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Latvia - Ranska - peliaika päättynyt

kohde
Latvia - Ranska
veto
Latvia U 2,5
kerroin
1.580 (Veikkaus)
panos
5 yks.
raja
1.14

Osuma! +2.90 yks.

2



Slovakia menetti mahdollisuudet pudotuspeleihin ja ainoastaan kunniasta pelataan. Tämä voi varmasti vähän vaikuttaa otteissa, mutta kovin suurta painoarvoa tälle ei siltikään anneta. Pientä ilmaa kuitenkin USA:lla nähtävissä, mutta parasta tähän kohteeseen on under vedot. Slovakialla ollut suuria ongelmia maalinteon suhteen ja tuskin nyt ainakin motivaatio on puolella tässä. Toki samanaikaisesti motivaatio voisi vähentää puolustuspelaamista, mutta kunnia ennen kaikkea. Sijoitus turnauksessa ei voi Slovakian osalta enää muuttua.

Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - USA - Slovakia - peliaika päättynyt

kohde
USA - Slovakia
veto
U 5
kerroin
2.260 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.54

Huti: -5.00 yks.

4-4



Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - USA - Slovakia - peliaika päättynyt

kohde
USA - Slovakia
veto
1
kerroin
1.719 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.59

Huti: -3.00 yks.

4-4


Vihjeet yhteensä: panokset 17.00, palautukset 7.90, tulos -9.10 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Päivä jolloin olisi pitänyt vain pysyä sängyn puolella.. Melkoisen karua saldoa tälle päivälle toistaiseksi, vaikka näin pika-analyysinä lähes kaikki ovat olleet ehdottomasti vähintäänkin oikeaan suuntaan meneviä vetoja. Norja vei V-Venäjää 5vs5 pelissä miten tahtoi, mutta ylivoima ratkaisi homman tänään. Puhumattakaan Latvia - Ranska pelistä. Laukaukset 13 - 34 ja tuossakin kamppailussa minun kannaltani harmilliset maalit ylivoimalla. Jotain positiivistakin kuitenkin tälle päivälle kun yksi pesiskauden ideajoukkueistani Jyväskylän Kiri nappasi avausvoiton, joskin odotettua tasaisemmissa merkeissä kun olin ajatellut.


http://www.iltasanomat.fi/mmkiekko/art- ... 63517.html
Illan huipennus, Suomi - Venäjä.. Paljon riittää pohdittavaa ja kysymysmerkkejä on ilmassa. Toki yllä olevaan linkkiin viitaten en itse usko minkäänlaiseen tahalliseen häviämiseen kummaltakaan osapuolelta. Loppujen lopuksihan ne kaikki on voitettava, jos mielii kultaa ottaa? Kaiken lisäksi omaan silmääni ainakin Tshekki olisi huomattavasti helpompi kuin Ruotsi, kotikisan tuomat paineet ja materiaali jne.. Suomen kova puolustus ja Rinne viimeisenä lukkona voi koitua tänään Venäjän kohtaloksi. Venäjä on jälleen ollut suurissa vaikeuksissa, jos homma ei ole heti alusta lähtien rullannut ja tämäkös sopii Suomelle. Kaiken lisäksi, jos näistä jomman kumman odottaisi häviävän tahallaan olisi se varmasti Venäjä, mutta vedon kannalta en tälle painoarvoa anna, olkoon se sitten positiivinen plussa, jos näin todellisuudessa olisi.

Kaikkein paras tilannehan olisi toki, että Venäjä todellakin häviäisi tänään tahallaan ja tipahtaisikin sitten Ruotsille jo puolivälierissä, kun Suomi leikitellen kaataisi Tshekin ja sen jälkeen Kanada kaatuisi maalivahteihinsa jälleen kerran. Finaalissa sitten pöllytettäisiin Ruotsia kunnolla. Se niistä fantasioista ja pidemmittä puheitta illan viimeinen toivo ja edes pieni lohtu:

Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Venäjä - Suomi - peliaika päättynyt

kohde
Venäjä - Suomi
veto
2
kerroin
3.270 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
2.99

Huti: -2.00 yks.

2-2

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Eilisen Jyväskylä - Raahe pelin tarkempi tutkistelu heitti mielenkiintoisen faktan ilmoille. Raahen kl 2% oli 26,1%. Viimeisen kolmen kauden aikana ainoastaan 7 kertaa 497:stä ottelusta on jääty alle tuon. Riittääkin mietittävää, oliko tuo Jyväskylän hyvyyttä vai ainoastaan Raahen surkeutta? No alkupohdinnoissa olenkin miettinyt, että Raahe on yksi näistä, jotka varmasti keräävät peliä vastaan ja varsinkin alkukaudesta voi saada vastustajille hyviäkin tarjouksia ennen kuin kaikki siihen reagoivat, että Raahe on kaukana viime kauden tasostaan.

Sitten tämän päivän kamppailuihin. Naisten pesiksestä on jotain löydetty ja futistakin olisi Ykkösen merkeissä tänään tiedossa. Lisäksi Veikkausliigasta bongataan jo earlynä nyt jotain kun limitit ovat taas nousseet. Ykkösessä joudutaan vielä odottelemaan, että saadaan nuo rajoitetut limitit pois, jotta kohteisiin saisi edes jotain sisään. Aloitetaan kattaus Naisten superista.

Raumalla pelataan tänään todella mielenkiintoinen kamppailu, ottelu muuten näkyy Veikkaustv:stä, jossa Rauma kohtaa Virkiän. Molemmat joukkueet ovat aivan sarjan kärkijoukkueita ja suurimpia ehdokkaita Jyväskylän ohella mestarisuosikeiksi. Joukkueiden väliset erot ovat varmasti kaventuneet jonkun verrankin tälle kaudelle, mutta silti Lapuan tulisi lähteä kamppailuun suosikkina kotiedusta välittämättä. Vesi ja kylmä keli luovat varmasti suuremmat todennäköisyydet suoralle voitolle. Veikkaus ei yleensä alkukaudesta ole terävimillään noiden sääolojen suhteen ja usein näitä onkin päässyt vahvasti hyödyntämään.

Vedonlyöntivihje: - Superpesis N 2015 - Rauma - Lapua - peliaika päättynyt

kohde
Rauma - Lapua
veto
2
kerroin
2.850 (Veikkaus)
panos
3 yks.
raja
2.43

Huti: -3.00 yks.

2-0



Toinen idea haetaan Seinäjoelta, jossa myöskin sääolot näyttävät kylmää ja sadetta. Seinäjoki otti avauskierroksella vakuuttavan voiton, joskin vastustajana oli vain Vihti. Ennakkoon kuitenkin Vihti, Seinäjoki ja Lappeenranta ovat ne sarjan heittopussit ja heille ei voi povata kovin paljoa pisteitä muista kuin keskinäisistä otteluista. Kempele on oletettavasti tänäkin vuonna sarjan keskikastin joukkue. Viime vuonna erikoista oli se, että Kempele keräsi ainoastaan 3 kappaletta 3:n pisteen voittoja ja peräti 13 kappaletta 2 pisteen voittoja. Kuitenkin joukkueiden välillä pitäisi olla todella suuri tasoero ja jonkinlaista ilmaa tuossa Kempeleen kertoimessa on.

Vedonlyöntivihje: - Superpesis N 2015 - Seinäjoki - Kempele - peliaika päättynyt

kohde
Seinäjoki - Kempele
veto
2
kerroin
1.950 (Veikkaus)
panos
4 yks.
raja
1.7

Osuma! +3.80 yks.

0-1



Huomenna on taas hyvä kattaus Veikkausliigaa. Ensimmäisenä katseeni osuu Rovaniemelle, jossa vierasjoukkue KuPS saa aivan mielettömän tarjouksen. Voisiko jotenkin olla kenties edeltävällä Seinäjoen vierailulla jotain tekemistä noiden kertoimien kanssa, vai miten moisiin on päädytty? Rovaniemi on tällä kaudella pelannut 3 kotipeliä ja tässä neljännessä kotipelissä KuPS parhaimman kertoimen muihin vierailijoihiin nähden ja Rovaniemellä sentään käynyt myös HIFK ja Inter, jotka ovat ainakin omissa voimasuhteissani KuPS:n alapuolella. Edellisen nöyryytyksen jäljiltä KuPS:lla luulisi olevan näyttöhaluja, että kyllä se peli edelleen kulkee. RoPS toki lähtee kamppailuun 3:n ottelun voittoputkessa, mutta voitot ovat toki tulleet vain sarjan häntäpään joukkueista, joten suurta painoarvoa en näille vielä antaisi. Aika 50-50 kamppailu omaan silmään.

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2015 - RoPS - KuPS - peliaika päättynyt

kohde
RoPS - KuPS
veto
2
kerroin
3.300 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
2.64

Huti: -4.00 yks.

1-0


Vihjeet yhteensä: panokset 11.00, palautukset 7.80, tulos -3.20 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit

13.05.2015 15:45 <JussiQ> Toi Kempele ollut hyvä haku, nyt vaan 1,95. Rauman pelissä

13.05.2015 15:45 <JussiQ> näen kotijoukkueen pienenä suosikkina, muuten isompi olisi

13.05.2015 15:46 <JussiQ> mutta, Lukon pitää saada henkistä lukkoa avattua.

13.05.2015 15:46 <JussiQ> Siis nyt vaan 1,75 toi Kempele.

13.05.2015 16:00 <Finbet> joo katsoin kans et yllättävän paljon tipahtanut


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Vedonlyöntivihje: - Ykkönen 2015 - Haka - PK-35 - peliaika päättynyt

kohde
Haka - PK-35
veto
1
kerroin
3.070 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
2.54

Osuma! +6.21 yks.

2-1



Vedonlyöntivihje: - Ykkönen 2015 - VIFK - MP - peliaika päättynyt

kohde
VIFK - MP
veto
U 2,5
kerroin
1.735 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.65

Osuma! +1.47 yks.

0-2



Vedonlyöntivihje: - Ykkönen 2015 - FC Jazz - AC Oulu - peliaika päättynyt

kohde
FC Jazz - AC Oulu
veto
U 2,5
kerroin
1.833 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.68

Huti: -3.00 yks.

3-1


Vihjeet yhteensä: panokset 8.00, palautukset 12.68, tulos +4.68 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Huikea päivä tiedossa näin urheilun suurkuluttajalle. 14.00 potkaistaan ensimmäiset Veikkausliiga matsit, 15.00 ykköstä ja pesistä ja siitä oikeastaan tunnin välein alkaa jotain uutta (mm-lätkää ja illalla vielä 18.30 lisää Veikkausliigaa). Voidaankin siis jo nyt todeta, että ruudun ääressä mennään koko päivä. Onneksi olen aloittanut tupakkalakon ja tilalle tuli hankittua tuo sähkötupakka, nyt ei tarvitse liikahtaa sohvalta mihinkään vaan voi suoraan siinäkin savutella. Yleensä kun matseja en malttanut katsoa ilman tupakointia ja sitten takapihan parvekkeen ovesta / olohuoneen ikkunasta yritti kuikuilla matseja samalla kun poltti tupakkaa.

Vähän tullaan varmasti portaittain näitä kohteita tänään katsomaan, koska niin suuri tarjonta, että olisi mahdotonta seurailla kaikkien kerroinmuutoksia kerralla. MM-Lätkät on jo tutkailtu eilen hyvälle mallille ja tässä aamulla nyt pari selvää kohdetta bongasin, jotka eivät kaipaa enää lisätutkintaa. Sama homma myös miesten Superpesiksessä.


Kouvolalta upea kauden aloitus, jossa kaatui hallitseva mestari Sotkamon Jymy. Raaheen peli oli melko järkyttävää avausottelussa Jyväskylää vastaan. Tänään tuskin homma helpottuu kun on kylmä, sadetta ja vastassa todella kova Kouvola, joka omissa papereissani on ainakin lähellä sitä TOP-4 paikkaa. Uskoisin, että jos Raahen pelin rakentaminen on joksenkin lähelläkään samaa tasoa kuin Jyväskylä matsissa tulee Kouvola tänään murskaamaan vastustajansa täysin.

Vedonlyöntivihje: - Superpesis 2015 - Raahe - Kouvola - peliaika päättynyt

kohde
Raahe - Kouvola
veto
2
kerroin
1.950 (Veikkaus)
panos
3 yks.
raja
1.81

Huti: -3.00 yks.

1-0



Ihan en nyt havaitse Veikkauksen ideaa näissä kertoimissa, jos verrataan näitä molempia kohteita keskenään. Omissa papereissani Kitee ja Raahe ovat melko tasaväkisiä, ehkä pieni etu Kiteelle. Joensuulla ja Kouvolalla taas on keskenään hiukan suurempi ero Joensuun hyväksi ja tuon kaltaista tarjousta saadaan? Jos jotain itse pelistä tulisi todeta, Kiteellä oletettavasti on heikkoa ulkopeliä ja tämäkös sopii Joensuun kaltaiselle joukkueelle. Toisaalta eipä tuolta kovin montaa kotiuttajaaakaan löydy. Paljon tulee olemaan Partasen ja Laakson vastuulla. Toisaalta Tervo yllätti positiivisesti avauskamppailussa kamaa vastaan kotiuttamalla 4/4.

Vedonlyöntivihje: - Superpesis 2015 - Kitee - Joensuu - peliaika päättynyt

kohde
Kitee - Joensuu
veto
2
kerroin
2.150 (Veikkaus)
panos
5 yks.
raja
1.66

Osuma! +5.75 yks.

0-1




Harmittavasti ne kaksi kiinnostavinta matsia ollaan sysätty illaksi. Näihin olen myös ennakkoon tutustunut huomattavasti tarkemmin ja katsellut dataa vanhoista jo pelatuista kamppailuista ja hakenut otteluun muuttujia ja vaikuttavia tekijöitä. Otetaan ensiksi Ruotsi - Venäjä. Yhden havainnon tulin tehneeksi Ruotsin pelaamisesta. Joukkueen peli sekosi täysin Kanada pelin jälkeen. Muutoinkin joukkue on kaksi kertaa sulanut totaalisesti ja nimenomaan näissä ainoissa kovissa matseissa lohkostaan (Tshekki ja Venäjä). Herättikin vahvan kysymyksen, että onko joukkue todellakin niin vahva kuin olen olettanut? Ehkä ei.. Venäjä taas oli itselleni se hankalin joukkue ja ota nyt joukkueen pelistä selvää. Sekä hyviä, että löysäileviä otteita. Toisaalta, oletettavasti löysäily johtui siitä, että otteluissa ei ollut panosta ja vähemmälläkin pelaamisella jatkoon menisivät. Kenties? Joka tapauksessa, jos ihan kisojen alkuperäisen rankingin mukaan mentäisiin olisi Venäjä itsellä jättisuosikki peliin ja oikeastaan tähän päädynkin. Nyt alkavat tosipelit! Vedetäänkö Venäjällä vielä yhdet tappiot kehiin vai mukava lunastus?

Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Ruotsi - Venäjä - peliaika päättynyt

kohde
Ruotsi - Venäjä
veto
2
kerroin
2.200 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.69

Osuma! +6.00 yks.

3-5



Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Ruotsi - Venäjä - peliaika päättynyt

kohde
Ruotsi - Venäjä
veto
2 (-1)
kerroin
2.950 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
2.21

Osuma! +3.90 yks.

3-5



Illan toinen iltakamppailu onkin sitten se mielenkiintoisin tietenkin omasta mielestäni. Tshekki pelaa suurien paineiden alla ja kaiken lisäksi Jagr:n viimeinen esiintyminen maajoukkue paidassa luo varmasti lisää paineita. Meneekö yliyrittämiseksi ja turhautumiseksi. Suomen viisikkopuolustus on ollut jäätävän kova. Tähän vielä viimeisenä lukkona Pekka Rinne niin helppoa ei tule Tshekillä olemaan. Suomi päästi vain 9 maalia seitsemään kamppailuun ja näistäkin peräti 5 syntyi jo ensimmäisessä ottelussa USA:ta vastaan. Tämän jälkeen rivit tiivistyivätkin. Suurimmat huolenaiheet lienee tällä hetkellä, että vieläkö Suomi jatkaa tuhlailua. Tänään pitäisi saada paikoista sisään.

Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Suomi - Tshekki - peliaika päättynyt

kohde
Suomi - Tshekki
veto
1
kerroin
2.430 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
2.12

Huti: -2.00 yks.

3-5



Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Suomi - Tshekki - peliaika päättynyt

kohde
Suomi - Tshekki
veto
1 (-1)
kerroin
3.600 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
3.02

Huti: -2.00 yks.

3-5


Vihjeet yhteensä: panokset 19.00, palautukset 27.65, tulos +8.65 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit

14.05.2015 11:32 <Afinogenov> Tupakkalakolle peukku. Tsemppiä.

14.05.2015 11:36 <Afinogenov> Samaa mieltä. Venäjä ei tule olemaan löysä enää.


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Vedonlyöntivihje: - Ykkönen 2015 - TPS - Kemi - peliaika päättynyt

kohde
TPS - Kemi
veto
2 (+0)
kerroin
2.450 (Veikkaus)
panos
3 yks.
raja
2.15

Yhdistetty X ja 2, X 0,87 yks. ja 2 2,13 yks. Molemmat 3,45 kertoimella.

Osuma! +4.35 yks.

0-2



Edelleenkin pitkä kesä tiedossa Ilvekselle. Puolustus on aivan järkyttävällä tasolla yhä. Molemmat nappasivat edellisellä kierroksella kauden avausvoitot, jotka varmasti antavat omaa boostia peliin. Vierasjoukkue on materiaaliltaan parempi ja pelillinen ilmekin näyttäisi olevan vierailla paremmin kunnossa.

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2015 - Ilves - HIFK - peliaika päättynyt

kohde
Ilves - HIFK
veto
2 (+0)
kerroin
1.970 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.68

Push: +0.00 yks.

1-1



VPS:llä kato taas käynyt, SJK availee samalla kuin KuPS pelissä.

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2015 - SJK - VPS - peliaika päättynyt

kohde
SJK - VPS
veto
1
kerroin
1.520 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.38

Osuma! +1.56 yks.

2-0



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2015 - SJK - VPS - peliaika päättynyt

kohde
SJK - VPS
veto
1 (-1)
kerroin
1.925 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.72

Osuma! +1.85 yks.

2-0



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2015 - Inter - KTP - peliaika päättynyt

kohde
Inter - KTP
veto
1
kerroin
1.709 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.49

Osuma! +2.84 yks.

3-1



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2015 - Inter - KTP - peliaika päättynyt

kohde
Inter - KTP
veto
1 (-1)
kerroin
2.310 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.98

Osuma! +2.62 yks.

3-1




Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - USA - Sveitsi - peliaika päättynyt

kohde
USA - Sveitsi
veto
1
kerroin
1.800 (Veikkaus)
panos
4 yks.
raja
1.56

Osuma! +3.20 yks.

3-1


Vihjeet yhteensä: panokset 22.00, palautukset 38.42, tulos +16.42 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Kanada - V-Venäjä peliä käyty nyt läpi ja pohdiskeltu eri näkökulmista. Kanada on tällä hetkellä kyllä todella ylivoimainen ja vaikea nähdä joukkueelle pysäyttäjää. Ehkä Suomi välierissä, jos nyt sinne edes selviytyy. Kanadan pysäyttämiseen tarvitaan tällä hetkellä todella kova puolustus ja ennen kaikkea viisikkopuolustus ja huippuluokan maalivahti. Vaikea nähdä, että V-Venäjä pysyisi lainkaan Kanadan kelkassa ja tähän asti ainakaan Kanada ei ole säästellyt yhdessäkään pelissä. Siksi uskaltaakin peleihin lähteä laittamaan Kanadan voittoa tasoituksella ja runsasmaalista peliä odotellaan, koska oletettavasti V-Venäjä ei myöskään nollille jää.

Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Kanada - V-Venäjä - peliaika päättynyt

kohde
Kanada - V-Venäjä
veto
1 (-3,5)
kerroin
1.961 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.83

Osuma! +2.88 yks.

9-0



Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Kanada - V-Venäjä - peliaika päättynyt

kohde
Kanada - V-Venäjä
veto
O 6
kerroin
1.729 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.45

Osuma! +2.92 yks.

9-0



Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Kanada - V-Venäjä - peliaika päättynyt

kohde
Kanada - V-Venäjä
veto
V-Venäjä O 1,5
kerroin
2.250 (Veikkaus)
panos
3 yks.
raja
2

Huti: -3.00 yks.

0



Lisäksi poimitaan Pinnaclelta vielä mestaruusveto. Vähiten maaleja lohkovaiheessa päästäneet joukkueet ovat olleet vahvoilla pudotuspeleissä, siksi pakko poimia Suomi. Värilasit tai ei, mahdollisuudet ovat olemassa ja paremmat kuin kertoimien perusteella.

Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Mestari 2015? - peliaika päättynyt

kohde
Mestari 2015?
veto
Suomi
kerroin
12.040 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
10.75

Huti: -1.00 yks.

Ei


Vihjeet yhteensä: panokset 11.00, palautukset 12.80, tulos +1.80 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Mielenkiintoiset semifinaalit tulossa. Jääkö kisaisäntä Kanadan jyrän alle toistamiseen? Vahva epäilys on, että kyllä jää. Kertoimet painettu Kanadan osalta naurettavan alas, joskin oikeaan suuntaan. Sen sijaan maalirikkaaseen otteluun on uskominen myös tässäkin kohtaamisessa. Veikkaukselta saadaan mukavan oloinen yli 4 maalia Kanadalle kohde yhdistelemällä ja tähän on tarttuminen. Kanada ei ole kertaakaan kisoissa jäänyt alle 4:n maalin, kerran toki teki "vain" 4 maalia ottelussa. Viimeisin työnäyte oli murskaava voitto V-Venäjästä lukemin 9-0. Vaikka vastustajien taso suurimmassa osassa kamppailuja onkin ollut helppo, ei noita maalimääriä voi väheksyä.

Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - Kanada - Tshekki - peliaika päättynyt

kohde
Kanada - Tshekki
veto
Kanada O 4
kerroin
1.798 (Veikkaus)
panos
5 yks.
raja
1.49

Yli 3,5 3.23 yks. @ 1,55 ja yli 4,5 1.77 yks. @ 2,25

Huti: -5.00 yks.

2



Iltakamppailussa kohtaavat myös jo toistamiseen Venäjä ja USA. USA on ehdottomasti ollut kisojen positiivinen yllätys. Ennen kisoja tuskin olisi kovinkaan moni uskonut, että USA nappaisi lohkovoiton ja olisi välierä vaiheessa. Nyt vain todennäköisesti nousee tie pystyyn. Alkusarjassa USA voitti Venäjän 4-2, mutta samaa virhettä ja löysäilyä tuskin Venäjältä nähdään. Vaikka toisaalta Venäjä kyllä pelottavasti näytti sulavan jo Ruotsia vastaan, mutta onnistui lopulta kääntämään ottelun edukseen. Tähän kamppailuun lähdetään identtisin arvioin alkusarjan kanssa, koska en näe syitä näitä muutella. Jännä nähdä mikä Ovechkinin panos on tänään kentällä ja mihin ketjuun hänet istutetaan. Ovechkinin saapumiselle en kuitenkaan vielä lähtisi laskemaan hyötyä ennen kuin nähdään miten toipunut matkarasituksesta ja aikaerosta jne. Vaikeaahan se on tässä vaiheessa joukkueeseen liittyä.

Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - USA - Venäjä - peliaika päättynyt

kohde
USA - Venäjä
veto
2 (-1,5)
kerroin
1.952 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.59

Osuma! +4.76 yks.

0-4



Vedonlyöntivihje: - MM-Lätkä 2015 - USA - Venäjä - peliaika päättynyt

kohde
USA - Venäjä
veto
Venäjä O 3,5
kerroin
1.850 (Veikkaus)
panos
5 yks.
raja
1.51

Osuma! +4.25 yks.

4


Vihjeet yhteensä: panokset 15.00, palautukset 19.01, tulos +4.01 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Tänään ei kerkeä kirjoittelemaan juurikaan mietteitä Veikkausliiga otteluista, joten mennään ihan muutaman rivin perusteilla, jos edes sitäkään.


Interillä tänään varmuudella poissa Ojala, Hambo, Da costa, Kauppi, Kairinen ja Lehtovaara. Muutoinkin Interin peli ei niinkään ole vieraskentällä vakuuttanut ja samoja oireita havaittavissa kuin viime kaudella, että kotona kyllä kulkee, mutta ei vieraissa. Kotijoukkueen peli yskähdellyt pari edellistä, tänään kuitenkin taas kotikentällä paluu voittokantaan?

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2015 - KuPS - Inter - peliaika päättynyt

kohde
KuPS - Inter
veto
1
kerroin
2.260 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.95

Huti: -4.00 yks.

1-1



KTP kärsii myös pahoista poissaoloista. Valitettavasti joukkue näistä vain todella huonosti tiedottaa, mutta eiköhän sieltä edelleenkin ole nippu jätkiä poissa. SJK on tällä hetkellä niin hurjassa vireessä, että vaikka KTP pääsisi ykkösmiehistöllään peliin, olisi SJK silti todella suuri suosikki. KTP:n kauden eka kotimatsi Kotkassa!

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2015 - KTP - SJK - peliaika päättynyt

kohde
KTP - SJK
veto
2 (-0,75)
kerroin
1.917 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.8

Huti: -3.00 yks.

0-0



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2015 - Lahti - RoPS - peliaika päättynyt

kohde
Lahti - RoPS
veto
1
kerroin
1.925 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.76

Huti: -3.00 yks.

1-2



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2015 - MIFK - Ilves - peliaika päättynyt

kohde
MIFK - Ilves
veto
1 (-1)
kerroin
2.050 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.77

Osuma! +4.20 yks.

2-0



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2015 - HIFK - Jaro - peliaika päättynyt

kohde
HIFK - Jaro
veto
1
kerroin
2.050 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.81

Osuma! +3.15 yks.

3-2



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2015 - HIFK - Jaro - peliaika päättynyt

kohde
HIFK - Jaro
veto
HIFK Yli 1
kerroin
1.877 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.49

Osuma! +4.39 yks.

3


Vihjeet yhteensä: panokset 22.00, palautukset 23.74, tulos +1.74 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Finbet, 17.05.2015, 15:50. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Pesiskierros ei aikaisempien kaltaisia todella maistuvia kohteita tarjoile, mutta jotain kuitenkin.

Raahe ja Kitee kuuluvat molemmat joukkueisiin, joita vastaan oletettavasti kertyy alkukaudesta useita pelejä. Nyt kuitenkin joukkueiden keskinäinen ja tähän saadaan niukkaa peliä. Kitee on nähdäkseni joukkueista kuitenkin laadultaan se parempi kuten jo aikaisemmin jossain yhteydessä taisinkin todeta. Vaikka Kiteen ulkopeli onkin ehkä aavistuksen heikkoa, ei se tässä kamppailussa juurikaan paina, koska Raahen sisäpeli on jopa vielä sitäkin heikompaa. Uskoakseni tasaväkinen kamppailu ja tältä pohjalta voidaankin lähteä hakemaan Kiteen suoraa voittoa.

Vedonlyöntivihje: - Superpesis 2015 - Raahe - Kitee - peliaika päättynyt

kohde
Raahe - Kitee
veto
2
kerroin
3.050 (Veikkaus)
panos
1 yks.
raja
2.84

Huti: -1.00 yks.

1-1



Toinen kohde poimitaan Joensuusta. Kotijoukkueen peli on ehkä aavistuksen takkuillut, mutta osittain se voi olla kelien syytäkin. Tänään kuitenkin pitäisi hyvää keliä olla tiedossa ja kotijoukkue on omissa papereissani yli 50% suosikki kotonaan lähes kaikkia joukkueita vastaan. Kouvolalta järkyttävää suorittamista edellisessä kamppailussa, jota toivotaan myös tänään.

Vedonlyöntivihje: - Superpesis 2015 - Joensuu - Kouvola - peliaika päättynyt

kohde
Joensuu - Kouvola
veto
1
kerroin
2.050 (Veikkaus)
panos
3 yks.
raja
1.85

Osuma! +3.15 yks.

2-0


Vihjeet yhteensä: panokset 4.00, palautukset 6.15, tulos +2.15 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin