Tänään on 19.04.2024, 05:52.

Ykköspesis 13.5.

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
JAH
Jäsen
Viestit: 1180
Liittynyt: 06.03.2003, 15:02
Pisteitä: 80
Paikkakunta: Tampere

Ykköspesis 13.5.

Viesti Kirjoittaja JAH »

Kausi alkaa tänään mutta Veikkaus panttaa kertoimiaan kun otti viime kesänä sen verran paljon ilmeisesti Ykköspesiksellä turpaan ja Nordicillakin näkyy vain mobiilisivuilla. Muut firmat eivät ole sitten uskaltaneet kopioida pelkästään Nordicilta tai eivät edes tiedä kauden alkavan. Laitetaan kuitenkin tässä Veikkaukselle avuksi niin saatte kertoimet ulos myös avauskierrokselle:

Kempele-Siilinjärvi 80-15-5

Kempele ennakkoon TOP 3 -porukoita kun SiiPe taistelee lähinnä pudotuspelipaikasta, joka sekin tehnee tiukkaa. Vierasottelut arkena ovat myrkkyä arkena, mutta SiiPeä avittanee kesän mittaan farmisopimus Joensuun kanssa. Harjoituskaudella SiiPe ei voittanut yhtään ottelua eikä tehnyt yhdelläkään jaksolla yli 2 juoksua joten paljoa ei voi odottaa myöskään sarja-avauksesta. Kempeleen joukkueessa monta nimimiestä, uusimpana lukkariksi tullut Jani Lassila. Materiaaliero on niin järkyttävä, että lähinnä kotijoukkueen täydellinen hölmöily voi estää 3 pistettä.

Lievestuore-Ulvila 30-35-35 (Nordicbet 1 @ 3,55)

Ulvila on heikentynyt selvästi viime kaudesta ja sai tämänkin kauden joukkueensa kasaan oikeastaan aivan sarjan kynnyksellä kun kokenut Marko Nygård sekä Seinäjoelta vuokrattu Atte Kontio tulivat porukkaan. Viime kaudella Ulvila oli läpi kauden lukkariongelmissa, mutta tällä kaudella Mikko Talvitie pystynee vetämään koko kauden läpi. Kotiutusvastuu pitkälti Janne Lähteen varassa mutta kun linjasta lähti pois mm. Mika Ilkko, ulkopeli tulee olemaan ongelmissa ja uskonkin Ulvilan taistelevan sijojen 7-8 tuntumassa.

Lievestuore on sarjanousija ja vaarallisimmillaan juuri kauden alussa kun pelityyli ja pelaajat eivät vielä vastustajien tiedossa. Se on kuitenkin varmaa että Tomi Lehesvuori tulee lyömään valtaosan joukkueen juoksuista. Harjoituspeleissä Lievestuore voitti mm. Mansen hallipelissä eli mistään turhasta porukasta ei ole kyse. Paavo Lassila on hyvä kärki Ykköspesikseen ja Mikko Savonen pystyy saattelemaan eteenpäin. Lukkaripelin riittävyys tulee olemaan kysymysmerkki ja uskonkin että Lievestuoreen pelit tulevat olemaan rusnsasjuoksuisia. Tässä Ulvila materiaalin avulla lievä ennakkosuosikki mutta peliä saa hyvin kotijoukkueelle.

Tampere-Haapajärvi 75-20-5

Tampere on määrätietoisella työllä noussut Ykköspesiksessä haastajasta täksi kaudeksi yhdeksi ennakkosuosikeista. Joukkue sai Eetu Karhulahden Jyväskylästä ja Joonas Eirolan Seinäjoelta, molemmat tuttuja Superinkin katsojille. Harjoituspelit eivät ole menneet aivan viimeisen päälle mutta hallipelissä Haapajärvi jäi tyystin nollille. Vieraat ovat Sotkamon farmi ja kokoonpano elänee jonkun verran kauden mittaan. Sarjasijoitus tulee kuitenkin Haapajärvellä olemaan häntäpäässä ja arkivieraspelit täyttä myrkkyä. Yksittäisiä jaksoja Haapajärvi pystyy noukkimaan mutta materiaaliltaan on sarjan toiseksi huonoin. Manse sen sijaan on itselläni rankingissa sijalla 4 eli ennakkoon kyseessä varsin selväpiirteinen peli. Kauden avaus vesisateineen tuo kuitenkin oman jännityksensä kuten myös se että ottelua on odotettu ja hehkutettu sen verran pitkään että puristus mailasta saattaa olla hieman keskimääräistä kovempaa.

Toivotaan että saadaan useammalta firmalta kertoimia kehiin niin tulevasta pesiskesästä saadaan vielä tuottoisampi kuin edellisestä! 8--)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Hannu Jortikka: "Wake up Atte Pentikäinen this morning!"

Minikommentit

13.05.2015 14:19 <Herrajanis> Tänään ei avaa veijo, tulevaisuudessa kyllä. Mukavaa että

13.05.2015 14:19 <Herrajanis> kirjoittelet sarjasta vihjeitä.


hankkija
Jäsen
Viestit: 359
Liittynyt: 04.05.2004, 16:35
Pisteitä: 158
Paikkakunta: Oulu

Re: Ykköspesis 13.5.

Viesti Kirjoittaja hankkija »

JAH kirjoitti: Kempeleen joukkueessa monta nimimiestä, uusimpana lukkariksi tullut Jani Lassila.
Lassilalla alkaa Kempeleen riveissä nyt neljäs kausi putkeen. Joten ei hän mikään uusi kaveri todellakaan ole.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin