Tänään on 28.03.2024, 13:33.

NBA Ottelupari Sixers-Hornets

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22708
Paikkakunta: Tampere

NBA Ottelupari Sixers-Hornets

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

New Orleans Hornets - Philadelphia 76ers 2 2.21 (Expekt)


La-Su yönä pelataan otteluparin kolmas peli New Orleans Hornetsin kotihallissa. Lähtökohdat eivät hirveästi lupaa Hornetseille, Sixers johtaa sarjaa 2-0 ja kun Hornets kärsii loukkaantumisista niin ei ole tästäkään pelistä kovin paljoa odotettavissa.

Hornets saa kolmanteen peliin joukkueen toiseksi parhaan pistemiehen Baron Davisin takaisin, mutta samalla sairastuvalle siirtyy paras pistemies Jamal Mashburn, joka oli ensimmäisessä pelissä joukkueensa paras pistemies 28:lla pisteellä, mutta toinen peli jäikin sitten kesken loukkaantumisen takia.

Tässä kolmannessa pelissä Hornetsille tulee ongelma ketkä tekisi voittoon tarvittavan pistemäärän. Suurin korinteko vastuu paineet saa harteilleen Baron Davis, mutta onko hänestä tähän. Mies on juuri palannut sairastuvalla ja kärsi kauden aikana loukkaantumisista ja oli pitkän aikaan poissa ja eikä tuntunut olleen saavuttunut ennen tätä loukkaantumisista vielä täysin omaa tasoaan.

Philadelphiassa vastuun pisteistä on kantanut kukapa muukaan kuin Iverson joka on takonut kahdessa pelissä pisteitä yhteensä 84. Erityisesti runkosarjassa Sixersin toiseksi parhaalta pistemieheltä Keith Van Hornilta olisi lupa odottaa suurempaa panosta joukkueensa eteen.

Itse pidän Sixersiä suosikkina tässä ottelussa, jos Mahburn olisi mukana ja Baron Davis 100%:ssa pelikunnossa olisi Hornets tietenkin suosikki kotonaan, mutta nytten kun paras pistemies on sivussa ja toiseksi paras ei ole 100%:ssa kunnossa, ei joukkue voi ollaan millään suosikki.

Expekt tuntuu olevan toistaiseksi ainoa toimisto joka on antanut kertoimen tähän matsiin ja onkin mielenkiintoista nähdä mihin kertoimet lopulta muotoutuvat. Uskon, että lopulta myös buukkerit asettavat Sixersit ottelun suosikiksi, mutta saas nähä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin