Tänään on 28.03.2024, 21:26.

Jenkkien näytöskiertue (Man Utd, Bayern, Celtic jne)

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Jenkkien näytöskiertue (Man Utd, Bayern, Celtic jne)

Viesti Kirjoittaja Neo »

Tartumpa nyt tuohon Man Utd - Bayern matsiin, alkaa 1.5h päästä Chicagossa. Tämä on nyt mun ajatuksia ja korjatkaa joku jos olen väärässä, koitin etsiä ManU:n fanisaiteilta tietoa mutta aika hiljaista oli. Tämä on siis kiertuetta jossa ManU & kumpp. pelaavat jenkeissä harjoitusmatseja.

Ensimmäinen ihmetyksen kohde on ManU:n kerroin, se on nimittäin 3.35 Betfairilla. ManU ei ole kyllä Bayernia huonompi sakki, ja jos yhtään tajuan niin mun mielestä jenkeissä niillä on vielä aika kova fanipohja. Eli siellä on ehkä 90% yleisöstä punainen paita päällä - ei Bayern voi olla suosikki. Esim Nordicbet antaa ManU:lle 2.30!! (laskekaa joku - varmaa voittoa, toi peli voi löytyä muilta bookkereilta, en jaksanut alkaa itse hakea kun on vähän kiirus)

Toiseksi, tuon kiertueen tarkoituksena on myös näyttää jenkeille miten eurofutista pelataan eli ei mitään 0-0:aa ole tosiaan luvassa. Aivan varmasti managerit lähtevät hyökkäävällä taktiikalla koska tämä on markkinointikiertue. Tähtiä tuskin lepuutetaan liikaa koska niitähän kansalle halutaan näyttää. Esim Chelsea voitti Celticin samalla kiertueella 4-2 eilen. Overista saa 1.93 Betfairilla ja tuo on kyllä pelattava, on tämä minusta niin selkeä "overish" peli.

Itse lyön ainakin pienellä peliin noi siten, että overilla jää voitolle vaikka ManU:n voitto kosahtaisikin. Meinasin jo tarttua Chelseaan eilen samoin perustein ja se näytti osuvan, joten katsotaan nyt tämäkin kortti.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Edellinen analyysi meni ihan päin helvettiä, mutta tän iltaisesta matsista olis taas jotain infoa. Joku Italiaa tunteva voisi sanoa kuinka paljon noi Roman poissaolot syö, Chelsea vähän kiinnostaisi koska niille on sama vaikka 10 ukkoa puuttuis, siellä on niin kova materiaali takana. Jotenkin tuntuu että Roman ottaisi esim. Dacourtia edes ilmaiseksi Chelseaan = ei mahtuisi edes penkille. Joten kai siinä materiaalissa hieman eroa on :roll:

"This is from an Italian guy at Goonersguide.com:
ROMA is without: Cassano, Tommasi ( 7 months out), Chivu ( one month out), Pellizzoli ( for Olympic games),De Rossi, Ferrari and Aquilani ( for the same reason) and Mancini. Four are very important ( Chivu, Pellizoli, De Rossi and Ferrari). And I have to say that Totti, Dacourt and Dellas are training from just five days; so, maybe they will play just for '30 minutes...if they'll play."

"Something that speaks against Roma is that the new coach dodn't really want to play these games. they were arranged by old coach Capello. Sounds like the don't-give-a-shit factor is significant."

En mitään järkeviä lähteitä oikein muuta löytänyt kuin tämän:
http://www.chelseafc.com/article.asp?id=216629

Chelsean reserveillä on pelit Lontoon lähellä 2. ja 5. elokuuta joten ei tuolla ainakaan ressut kentällä juokse.

Chelseasta saisi -3/4 jotain kahden pintaan ja se vähän kiinnostaisi. Nehän niisti Celticin 4-2 mutta toki Roma on tasokkaampi, Celtic ei kelpaisi Valioliigaan kuin keskikastiin.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


winorloose
Jäsen
Viestit: 3347
Liittynyt: 14.01.2003, 23:43

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 281

Viesti Kirjoittaja winorloose »

Tuollaisen jutun lainasin BA:n foorumilta, kiitos siitä kirjoittajalle. Itse otin ns. harrastevetona Betssonilta Chelseaa kertoimella 1,80.


CHELSEA LONDON - AS ROMA

Roma will miss Chivu (defender) for sure as he is having surgery and will be out for at least 5-6 weeks. Also Damiano Tomassi (midfielder) is ruled out since he got injured in a clash with Grazer AK and will be injured for couple of months. Ivan Pelizzolli (goalkeeper) is going to Athens with Italy national team so he is out too. Same goes with very talented midfielder De Rossi and defender Matteo Ferrari bought from Parma. Roma lost some important players during midseason. Walter Samuel (important defender), Lima (midfielder), Emerson (important midfielder) and Jonathan Zebina (defender) left the team. Striker John Carew came back to Valencia from loan. Christiano Lupatelli choose to go to Fiorentina on free transfer rule. Mancini (right wing back) will probably miss the game as he was on Copa America until last sunday.

They were supposed to buy a lot of interesting players but there are some legal problems. Case of Mexes is still not sure since Auxerre claims players is not free, but he is playing with Roma. Gilardino, Luis Fabiano and Zlatan Ibrahimovic are still on Roma's target but of course they arent training with Giallorossi yet. So far only Ferrari and Matteo Brighi (from Juve in exchange for Emerson) are in. Also Sartor, Cufre and Guigou are coming back from loan.

Now Roma has only 18 players that aren't juniors. Only one goalkeeper (Zotti), who played only couple of games in Serie A, 6 defenders (Candela, Cufre, Dellas, Sartor, Mexes and Panucci), 6 midfielders (Dacourt, D'Agostino, Galasso, Wahab, Mancini, Ajide) and 5 forwards (Totti, Delvecchio, Montella, Coriva and Cerci).

So far Roma played three friendly games. They lost with Glasgow Rangers after horrible performance 4:1 and won 1:0 with GAK and 2:0 with Stoke City.

Chelsea will have Petr Cech on goal. Also Didier Drogba (striker) and Damien Duff (winger) will play their first game in new season, however Duff will play only couple of minutes. Ricardo Carvalho joined team in Pittsburg today so it's doubtful he'll play.
Against Celtic Chelsea played with Carlo Cudicini - Glen Johnson, Robert Huth, John Terry (c), Wayne Bridge - Scott Parker, Alexeï Smertin, Joe Cole, Gérémi - Eidur Gudjohnsen, Adrian Mutu. Today Huth will not play for 100% and we'll probably see Paulo Ferreira.
So far Chelsea won 4:2 with Celtic after good performance and drawn 1:1 with Oxford after horrible display :).

All in all I rate Chelsea as better team at the very moment and they should win with snake-bitten Roma easily. Small stakes however since it's only friendly game.

Take Chelsea to win @1.825 in Pointbet with 5/10

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

It's not gambling if you always win

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Joo vähän jännä toi Chelsean linja, koska kaikki olettavat että Mourinho toisi mukaan 4-3-3 systeemin kun keskikenttä on sen oloinen. Mutta koska esim Tiago ei pelaa ja Duff myös vähän, Robben lienee lepää kisojen jälkeen, niin toi 4-4-2 toiminee.

Celtic-peli:

Gudjohnsen - Mutu
Parker - Smertin - Cole - Geremi
Bridge - Huth - Terry - Johson
Cudicini

Terryä lukuun ottamatta joka ukko on pelipaikallaan kakkosmies, joten 4-2 voitto ei paskempi suoritus. Duff korvaa Parkerin, Drogba varmaan Mutun ja Cech tietysti Cudicinin. Smertiniä on kehuttu kovaa ja muutenkin ainakin Celticin fanit oli itkua pitelemässä kun sen verran lujaa oli tultu linjoista läpi. En usko että Chelsea hirveästi pelleilee tässäkään pelissä, ei nyt mitään verenmakua suussa mutta kyllä sen pitäisi olla suosikki jopa tuolla kakkosmiehistöllä. Joka ukko tuossakin linjassa on maajoukkuetasoa tai aivan portilla ;)

Voisihan Chelseaa koittaa, aika hyvä analyysi Romasta tolla BA:n jepellä.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin