Tänään on 28.03.2024, 14:33.

Klinikka Y15

Vedonlyöntiblogit. Pelivalintoja ja tarinaa rahapelien maailmasta ja vähän muualtakin.
Vastaa Viestiin
lammpa-1 v2.0
Jäsen
Viestit: 1746
Liittynyt: 28.09.2012, 18:03

Tuotto: -117.17 yks.

Palautus%: 96.72%

Panosten ka: 1.04 yks.

Vetoja: 3419

Pisteitä: 902
Paikkakunta: Utopia siellä jossain...
Viesti:

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja lammpa-1 v2.0 »

epäonnistunut muotoilu.... poistettu....

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut lammpa-1 v2.0, 04.01.2016, 23:12. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
lammpa-1 lyö oikeasti vetoa ja lammpa-1 v2.0 vain testailee, älä peesaa kakkoseen ;) paitsi formulaa...

Minikommentit


lammpa-1 v2.0
Jäsen
Viestit: 1746
Liittynyt: 28.09.2012, 18:03

Tuotto: -117.17 yks.

Palautus%: 96.72%

Panosten ka: 1.04 yks.

Vetoja: 3419

Pisteitä: 902
Paikkakunta: Utopia siellä jossain...
Viesti:

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja lammpa-1 v2.0 »

Mungo kirjoitti:Tilasin äsken kyltin jota pidän 1kk kaulassa. Siinä lukee: Olen syyllistynyt äärimmäisen surkeiden arvioiden tekemiseen ja levittämiseen.
Tästä vaaditaan sitten kyllä foralla todisteeksi kuva :lol:
(Kuvassa ei tarvii näkyä kasvoja, jos ei halua.)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

lammpa-1 lyö oikeasti vetoa ja lammpa-1 v2.0 vain testailee, älä peesaa kakkoseen ;) paitsi formulaa...

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4110

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

04.01.2016 23:10 <jms> Valtaosan peleist nähneenä finaalin piti olla "aina" SWE-USA
04.01.2016 23:12 <jms> FIN-SWE pelinkuva oli yllättävä ja USA-RUS viel enemmän, en
04.01.2016 23:12 <jms> tiä mikä olis pitäny olla se signaali mikä ois varottanu
04.01.2016 23:13 <jms> olemast vankasti SWEn ja USAN kyydis semeissä. Mikä sun
04.01.2016 23:13 <jms> arviois oli muka niin surkeaa?

Viimeisten 15 hävityn vedon aikana on ollut useita vetoja jotka olisi pitänyt voittaa. Ehdottomasti. Mutta eiliset eivät niihin kuulu. Todellakaan. Seuraavat virheet:

1. Venäjän osalta virhe oli siinä, että tuojotin liikaa Tanska-peliä näkemättä kokonaisuutta kisoissa. Venäjän oli oikeastaan helppo laittaa viisikkopeli kasaan Tanska-ottelun jälkeen koska jokainen pelaaja ymmärsi, että jos sooloilu ei riitä edes Tanskaa vastaan, ei se riitä kun vastaan tulee USA.
2. USA:n kisavalmennuksen yliarvioin täysin. Ne veti eka erän jälkeen oikeastaan kaiken vihkoon ja teki valmennuksessa jättivirheen kun eivät pistäneet pelaajia kuriin vaan antoivat vetää jopa 2.5 minuutin vaihtoja kärkijätkille isossa laatikossa.
3. Suomen osalta aliarvioin raskaasti Jalosen kyvyn saada puolustuspelaaminen kuntoon. Eihän se aiemmin siltä näyttänyt että se on edes mahdollista, mutta kotikisat ja vastassa Ruotsi, jolle 10 pelaaja tästä Suomen ryhmästä hävisi aiemmin U18-kisoissa 0-10. Kyllä motivaatiota löytyy samoin ymmärrystä siitä että puolustaakin pitää...
4. Ruotsin osalta en oikeastaan tehnyt väärää arviota ja jopa mainitsin vanhemman Nylanderin puuttumisen olevan iso tekijä (hänen kanssaan Ruotsin hyökkäys olisi Suomea parempi, nyt ei). Silti ainakin pieni virhe oli luottaa Ruotsiin kun pelataan Suomessa ja jo Kanadaa vastaan nähtiin, että tuomarit hitusen vetävät kotijoukkueelle. Toki paljon vähemmän kuin Pohjois-Amerikassa vetävät, mutta hieman.

Suhteessa bookkereihin en ollut pihalla, mutta suhteessa peliin oli täysin pihalla. Se on nolo myöntää ja lähes anteeksiantamatonta koska olen kisoja kuitenkin seurannut.

***

Pronssimatsiin en ota kantaa koska vaikka USA:ta ei pronssit kiinnosta, ryhmä on iältään sen verran nuori ettei perinteistä yökerhokierrosta kaiketi ole vietetty hävityn välierän jälkeen. Vaikea sanoa kumpi on paremmin toipunut. Ottelun jälkeen ruotsalaispelaajat vaikuttivat aivan ryöstetyiltä, mutta niin vaikuttivat jenkitkin oman ottelunsa hävittyään.

Kultamatsissa lähden kuin lähdenkin eilisestä perusarviostani ja sen sekä kotiedun perusteella Suomi on suosikki noin 61-39. Arviossa on merkittävä paino kotiedulla. Suomen pelaamisesta voi sanoa, että viisikkopelaamisen kasvaminen on ollut vakuuttavampaa kuin Venäjän, vaikka jälkimmäinen teki eilen upean ja hallitun työn USA:n kaatamisessa. Suomi ei tule antamaan samanlaisia lahjoja eli pelaamaan jo vaihdotkin väärin kuten USA eilen teki ja lisäksi henkisesti Suomen joukkue on yksi vahvimmista koskaan joka on Suomen väreissä pelannut. Onhan se ollut molemmissa playoff-otteluissa ja jo runkosarjassa tappiolla, mutta on noussut joka kerta voittoon. Se että voittaa playoffeissa Kanadan ja Ruotsin takamatkalta on jotain mitä ei ole Suomelta nähty. Venäjää vastaan runkosarjassa Suomi hukkasi voittonsa, mutta tuossa pelissä näkyi parhaiten Suomen ongelmat. Kun Suomi johti kahdella maalilla, peliä ei rytmitetty vaan lähdettiin mukaan Venäjän vauhtimyllyyn ja aika puhtaaseen coast-to-coast menoon ikävin seurauksin.

Tuon ottelun jälkeen Suomi on pelannut viisaammin omilla vahvuuksillaan käyttäen sekä nopeita kääntöjä että tiiviimpää viisikkopeliä. Vielä Kanada-ottelun alussa pyrittiin liikaa hakemaan pitkää pysty- tai poikittaissyöttöä, mutta 40 min Kanadaan vastaan meni paremmin kuten meni täydet 60 min Ruotsia vastaan. Jos ja kun Suomen avauspelin virheet ovat poissa myös Venäjä-ottelusta, Suomi on selvä suosikki. Jopa selvempi mitä eiliset prosentit ennen välieriä näyttävät sillä pidän jostain syystä täysin selvänä sitä, että Suomi ei lähde samanlaiseen avauspeliin kuin ottelun alussa Kanadaa vastaan, vaan pelinopeus haetaan sekä pelin rytmittämisellä että nopeilla käännöillä. Suomella on niin paljon taitoa, että se yhdistettynä hyvään viisikkopeliin ja kotietuun riittää 61 prosenttisesti Venäjää vastaan. Venäjän pelaaminen teki vaikutuksen USA:ta vastaan, mutta ei samanlaista vaikutusta kuitenkaan kuin Suomen voitot ja pelaaminen Ruotsia ja Kanadaa vastaan.

Vedonlyöntivihje: - U20 MM 2016 - peliaika päättynyt

kohde
U20 MM 2016
veto
Suomi
kerroin
1.724 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
1.639
todennäköisyysarvio
arvio 61%

Osuma! +5.07 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4110

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Edellinen Jokeriveto meni seurannassa Veikkauksen heikosta tarjonnasta johtuen Spenglerissä omilleen, mutta kuten kirjoitin ja nimesinkin toimistoja, muualta sai parempia kertoimia. Veikkaushan ei tähän otteluun money linea antanut lainkaan ja +0.5 kertoimissa Veikkauksen komissio on selvästi suurempi kuin money lineissa. Itsekin pelasin muualle eikä seurantavetoa tainnut olla ainakaan yli 1 euron.

***

Tänään Läntisen konferenssin neljä TOP5-joukkuetta kohtaavat toisensa. Se viides joukkue on Lokomotiv.

Spenglerin jälkeen Jokerit on pelannut jo Kroatiassa ja Slovakiassa voittaen ensimmäisen ottelun huonolla pelillä ja häviten jälkimmäisen paremmalla. Nyt on vuorossa ensimmäinen kotiottelu vuodelle 2016 ja vastassa samaa tasoa oleva Moskovan Dynamo. Vieraiden kausi alkoi odotettua heikommin ja kuten usein näissä käy, valmentaja vaihtui. Mitään ihmeellistä en ole vielä Dynamolta nähnnyt, mutta olihan edellisottelussa SKA:n nylkeminen maalein 5-1 osoitus siitä että ainakin mahdollisuuksia on. Dynamon rosteri ei kalpene Jokereille olkoonkin, että alakerrasta lähti kovia pelaajia viime kauden jälkeen. Jokerien osalta kausi on - ehkä - sujunut hitusen ylisuorittaen sillä pisteitä on kertynyt 3-4 näkemästäni ottelusta jopa täysi potti vaikka peliesitys ei olisi sitä mahdollistanut. Tämän takia olen budjetoinut Jokerien loppukauden pisteet tästä kotiottelusta alkaen hieman alle kauden toteutuman. Aika näyttää onko arvio oikea, mutta kyllä sille löytyy reippaasti muitakin perusteita. Joukkueeseen ennen Spengleriä hankitut Pelletier ja Kennedy osaavat pelata, mutta onko sitten kuntopuoli ongelma vai mikä, mutta toistaiseksi kumpikaan ei ole vakuuttanut 60 min ajan. Sen sijaan Espoosta tullut Talaja on ollut odotettua parempi. Se odotettu ruutu ei tosin iso ollut.

Perusarviolla liikenteeseen olettaen, että kummankaan joukkueen kokoonpanoissa ei ihmeitä ole. Ja lisäksi 1-2 prosentin nipistys Jokereilta yllä kirjoitetusta syystä.

Jokerit vs Moskovan Dynamo 41-24-35

Vedonlyöntivihje: - Jokerit vs Dynamo M - peliaika päättynyt

kohde
Jokerit vs Dynamo M
veto
Dynamo +0.5
kerroin
1.775 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.695
todennäköisyysarvio
arvio 59%

Osuma! +4.65 yks.



Moskovassa armeijan joukkueet pelaavat vastakkain ja luvassa on mahdollisesti kuuma ottelu. Taustaa on pidemmältä ajalta, mutta viimeisin oli CSKA:n putoaminen KHL:n konferenssifinaaleissa SKA:lle otteluvoittotilanteesta 3-0 tappioon 3-4. Kauden avauksessa joukkueet kohtasivat ja silloin SKA vei ottelun maalein 2-1. Sen jälkeen SKA on pelannut umpisurkeasti ja mun silmin SKA:n onneksi tilanne johti valmentajan vaihtoon. Eipä ole erikoisemmin kulkenut senkään jälkeen, mutta SKA on vahvistuksia hankittuaan omissa arvioissani esimerkiksi Jokereita parempi joukkue. Näin myös tätä ottelua lähestyn, en sarjasijoituksen kautta. SKA on Läntisen konferenssin sijoilla 1-3 mitä tulee taitoon, rosterin leveyteen ja kärkipelaajien kykyyn ratkaista ottelu. NHL:ssä Moses ei koskaan päässyt edes pelaamaan, mutta tultuaan SKA:n riveihin, Moses on seitsemässä ottelussa naputtanut 5+2 ja on isoissa KHL-kaukaloissa erittäin vaarallinen luisteluvoimansa takia. Tähän otteluun myös perusarviolla, jossa CSKA on kauden tasaisemmista otteistaan johtuen pelillisesti hieman edellä.

CSKA vs SKA 44-24-32

Vedonlyöntivihje: - CSKA vs SKA - peliaika päättynyt

kohde
CSKA vs SKA
veto
SKA +0.5
kerroin
1.900 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.786
todennäköisyysarvio
arvio 56%

Huti: -5.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - CSKA vs SKA - peliaika päättynyt

kohde
CSKA vs SKA
veto
SKA +0
kerroin
2.590 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
2.381
todennäköisyysarvio
arvio 42%

Huti: -2.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 13.00, palautukset 10.65, tulos -2.35 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Rannanjärvi
Jäsen
Viestit: 10
Liittynyt: 26.09.2013, 11:08

Tuotto: -7.95 yks.

Palautus%: 85.55%

Panosten ka: 6.88 yks.

Vetoja: 8

Pisteitä: 18

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Rannanjärvi »

Mungo kirjoitti:Edellinen Jokeriveto meni seurannassa Veikkauksen heikosta tarjonnasta johtuen Spenglerissä omilleen, mutta kuten kirjoitin ja nimesinkin toimistoja, muualta sai parempia kertoimia. Veikkaushan ei tähän otteluun money linea antanut lainkaan ja +0.5 kertoimissa Veikkauksen komissio on selvästi suurempi kuin money lineissa. Itsekin pelasin muualle eikä seurantavetoa tainnut olla ainakaan yli 1 euron.

***

Tänään Läntisen konferenssin neljä TOP5-joukkuetta kohtaavat toisensa. Se viides joukkue on Lokomotiv.

Spenglerin jälkeen Jokerit on pelannut jo Kroatiassa ja Slovakiassa voittaen ensimmäisen ottelun huonolla pelillä ja häviten jälkimmäisen paremmalla. Nyt on vuorossa ensimmäinen kotiottelu vuodelle 2016 ja vastassa samaa tasoa oleva Moskovan Dynamo. Vieraiden kausi alkoi odotettua heikommin ja kuten usein näissä käy, valmentaja vaihtui. Mitään ihmeellistä en ole vielä Dynamolta nähnnyt, mutta olihan edellisottelussa SKA:n nylkeminen maalein 5-1 osoitus siitä että ainakin mahdollisuuksia on. Dynamon rosteri ei kalpene Jokereille olkoonkin, että alakerrasta lähti kovia pelaajia viime kauden jälkeen. Jokerien osalta kausi on - ehkä - sujunut hitusen ylisuorittaen sillä pisteitä on kertynyt 3-4 näkemästäni ottelusta jopa täysi potti vaikka peliesitys ei olisi sitä mahdollistanut. Tämän takia olen budjetoinut Jokerien loppukauden pisteet tästä kotiottelusta alkaen hieman alle kauden toteutuman. Aika näyttää onko arvio oikea, mutta kyllä sille löytyy reippaasti muitakin perusteita. Joukkueeseen ennen Spengleriä hankitut Pelletier ja Kennedy osaavat pelata, mutta onko sitten kuntopuoli ongelma vai mikä, mutta toistaiseksi kumpikaan ei ole vakuuttanut 60 min ajan. Sen sijaan Espoosta tullut Talaja on ollut odotettua parempi. Se odotettu ruutu ei tosin iso ollut.

Perusarviolla liikenteeseen olettaen, että kummankaan joukkueen kokoonpanoissa ei ihmeitä ole. Ja lisäksi 1-2 prosentin nipistys Jokereilta yllä kirjoitetusta syystä.

Jokerit vs Moskovan Dynamo 41-24-35

Vedonlyöntivihje: - Jokerit vs Dynamo M - peliaika päättynyt

kohde
Jokerit vs Dynamo M
veto
Dynamo +0.5
kerroin
1.775 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.695
todennäköisyysarvio
arvio 59%

/]
Miten painotat arvioissasi kotietua / vierassaldoja joukkkueilla, Jokerien kotivoittto % tältä ja edelliseltä kaudelta n 60% luokkaa ja Dynamo voittanut tällä kaudella Top 5 joukkueita vastaan 1 pelin vieraissa. Arvio 41 % kuulostaa hieman pieneltä, vetoon en muuten ota kantaa. Kunhan KHL:n ja Jokerien kotietua mietin että voiko se olla noin vähän. Joukkueiden näkeminen tällä kaudella tasaväkisinä on myöskin erikoisen kuuloista, mielestäni Kotijoukkueelle tämän vertailun on pakko mennä, jos lähdetään osa-alueittan purkamaan. Toki jos tarkoitat pvn kuntoa tänään tasavahvoja, saattaa hyvin olla.. mutta kokonaisuudessaan tämän kauden Dynamo ei ole samalla tasolla Jokerien kanssa. Kiitetään samalla erinomaisesta Blogista, kun ei tänne koskaan mitään tule kirjoitettua peukkuja vaan naputeltua.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4110

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Rannanjärvi kirjoitti:Miten painotat arvioissasi kotietua / vierassaldoja joukkkueilla, Jokerien kotivoittto % tältä ja edelliseltä kaudelta n 60% luokkaa ja Dynamo voittanut tällä kaudella Top 5 joukkueita vastaan 1 pelin vieraissa. Arvio 41 % kuulostaa hieman pieneltä, vetoon en muuten ota kantaa. Kunhan KHL:n ja Jokerien kotietua mietin että voiko se olla noin vähän. Joukkueiden näkeminen tällä kaudella tasaväkisinä on myöskin erikoisen kuuloista, mielestäni Kotijoukkueelle tämän vertailun on pakko mennä, jos lähdetään osa-alueittan purkamaan. Toki jos tarkoitat pvn kuntoa tänään tasavahvoja, saattaa hyvin olla.. mutta kokonaisuudessaan tämän kauden Dynamo ei ole samalla tasolla Jokerien kanssa. Kiitetään samalla erinomaisesta Blogista, kun ei tänne koskaan mitään tule kirjoitettua peukkuja vaan naputeltua.
En hirveästi painota aiempia pelejä johtuen siitä, että pelaaja- ja valmentajavaihdoksia on tullut ja molemmat vetojoukkueet ovat niitä myös tehneet. Dynamo siis ennen edellisottelua, jossa voitti SKA:n 5-1 ja SKA kenki Nazarovin parin kuukauden "valmentamisen" jälkeen. Keskimäärin KHL:ssä kotietu on luokkaa 44-24-32 ja ml-muodossa 55/56-45/44 vähän siitä riippuen, painottaako viime kausia enemmän 10 kauden listassa vai ei. Lännen ykkönen mulla on CSKA, sitten SKA, sitten Loko, sitten Jokerit ja Dynamo Mow. Jokerien osalta pidän Erkka Westerlundia jo hieman rasitteena kun ei siitä kanukkipohjaisesta hyökkäyspelaamisesta ole vaan mitään tullut ja kokoonpanoissa tätä ei hän huomioi. Samalla tiedän ongelmaksi sen, että tunnen Jokerit ja Jokerien pelitavan hyvin, mutta en tunne yhtä hyvin muiden joukkueiden pelaamista ja ongelmia. Tietokanta ei ole mitenkään riippuvainen muusta kuin datasta, joten luotan sen arvioihin. Tänään ainoa ero oli vähentämäni pari prosenttia Jokereilta kertomistani syistä.

Ylikertoimessa on monta parempaa KHL-asiantuntijaa kuin minä. Esimerkiksi Afinogenov, aleksej, Jantsa, Jone ym. Itse yritän opetella venäläispohjaista liigaa edelleen, mutta pääpaino on playoffeissa NHL:n tapaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4110

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Jokerit kohtaa vieraissa Vityazin klo 16:00 Suomen aikaa alkavassa ottelussa. Hyvin lievää ylikerrointa Koneen mukaan Jokerien 1X2-voitosta (1.80 Veikkaus, raja 1.778) ja u5.0 underista (1.787 Pinnacle, raja 1.748). Jos Jokereilla olisi 1-mv Karlsson maalilla ja 1-pakki Larsen puolustuksessa, Jokerit olisi hyvä kohde. Nyt se jää vähän marginaaliseksi kahden joukkueen kolmesta avainpelaajasta puuttuessa. Se kolmas on Peter Regin. Nämä siis Koneen näkemyksiä. Helenius Jokerien maalilla voi tietää nollapeliä tai neljää maalia Vityazille ja kun Larsen puuttuu, avaukset omasta päästä ja keskialueen ylittämiset vaikeutuvat. Larsen on tehnyt 29 pistettä 36 ottelussa, mutta hänen suuruutensa ei näy yksin pisteissä. Monissa Jokerien maalissa Larsen on se, joka alusti tilanteen vaikka ei pisteille päässytkään. Larsenin puuttuminen vähentää ottelun maaliodotusta hyökkäyspäässä, mutta Heleniuksen pelaaminen ja Larsenin puuttuminen lisää sitä omassa päässä.

Vityaz on umpisurkea joten kyllä Jokerit on vieraissakin tällä kokoonpanolla noin 56 prosentin suosikki, mutta enempään ei Kone taivu. Varsinkin kun seuraava ottelu on tärkeämpi vieraspeli Moskovan Dynamoa vastaan, joka hyvällä peliesityksellä kuittasi kaksi pistettä toissapäivänä Helsingistä. Kaikki pisteet toki lasketaan, joten Vityazin kaatuminen tuskin jää asenteesta kiinni.

Tägiin asti eivät Jokerien voitto ja under yllä koska oa jää niin pieneksi. Eiköhän seuraava ottelu Moskovan Dynamo vs Jokerit 12.1. 2016 tule tägeihinkin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4110

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Ensimmäisessä Kone on sen verran eri mieltä kertoimista, että seurantaan ja toisessakin on pientä ilmaa:

Avtomobilist vs CSKA 18.5-21.0-60.5

Tasoero valtava vieraiden hyväksi, mutta myös välipelin mahdollisuus CSKA:n voitettua juuri SKA:n ja Lokomotivin. Jos CSKA tästä pisteet tosissaan haluaa, se saa ne. Runkosarja on päättymässä pian sillä CSKA:lla on tämän pelin jälkeen vain 12 ottelua jäljellä ja vaikka Lännen konferenssin piikkipaikka haluttaa Lokomotivia vastaan, 5.90 on vaan liikaa kotijoukkueelle. Koneen arvio noin 18.50 Avtolle ja käytän sitä lähes tasalukuna.

Vedonlyöntivihje: - Avtomobilist vs CSKA - peliaika päättynyt

kohde
Avtomobilist vs CSKA
veto
Avto -0.5
kerroin
5.900 (Veikkaus)
panos
2 yks.
raja
5.405
todennäköisyysarvio
arvio 18.5%

Huti: -2.00 yks.



SKA vs Medvescak 68.0-17.3-14.7

SKA pelasi hyvin vieraissa edellispelin CSKA:ta vastaan 20 min ja johti 2-0. Sen jälkeen SKA jäi täysin jyrän alle. Totaalisesti. SKA on kuitenkin edelleen TOP-5 ja varauksin TOP-3 joukkue Lännessä kun taas Medvescak Zagreb on BOT-5 ja peliesitykseltään Jokereita vastaan BOT-3 joukkue. Harvoin on nähnyt niin halutonta kotijoukkuetta kuin näin jokunen päivä sitten Zagrebissa. Näitä on sinänsä turha arvella että onko palkat maksettu, mutta Jokerit suorastaan yritti lahjoittaa pisteet tai ainakin pisteen Zagrebille. Ei kelvannut. SKA on perusvoimaltaan niin paljon edellä, että prosentit on järkyttävät vaikka hitusen SKA putosikin Koneen rankingissa. Tämä pudotus enemmän kuin nollaantui tähän otteluun koska Zagreb putosi vielä enemmän. SKA on ollut edelleen pettymys, mutta kykenee ottamaan sinänsä usein vaikean pakkovoiton.

Vedonlyöntivihje: - SKA vs Medvescak - peliaika päättynyt

kohde
SKA vs Medvescak
veto
SKA -0.5
kerroin
1.515 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.471
todennäköisyysarvio
arvio 68%

Osuma! +1.55 yks.


Vedonlyöntivihje: - SKA vs Medvescak - peliaika päättynyt

kohde
SKA vs Medvescak
veto
SKA -1.5
kerroin
1.925 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.874
todennäköisyysarvio
arvio 53.35%

Osuma! +1.85 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 7.00, palautukset 8.40, tulos +1.40 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4110

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Eilisistä vedoista sen verran, että kokoonpanojen perusteella olisi saanut vedellä isolla Avtomobilistia kun CSKA lepuutti osaa avainpelaajistaan. Tosin silloinkin vain noin +2 yksikköä olisi jäänyt käteen koska Veikkauksen 5.90 kotijoukkueelle -0.5 oli niin kova tarjous ja 1-1 60 min päättyneen pelin voitot olisi tulleet Pinnaclen +0.5 päätöskertoimella 2.67.

SKA:n osalta vedot olisivat jääneet vetämättä sillä maalilla on kolmosvahti ja osa tähdistä poppareilla. Ymmärrän Shubovin (valmentaja) ratkaisun, mutta tuskin olisin uskaltanut koskea. Ottelu oli tasoissa vielä noin 57 min 3-3. SKA voitti suht sekavan pelin lopulta 5-3.

***

Tänään KHL:n ainoassa pelissä kohtaavat kotijoukkue Moskovan Dynamo ja Jokerit. Jokereilta puuttuu avainpelaajista Larsen ja se on paljon. Joukkueet kohtasivat vastikään Helsingissä ja Dynamo hallitsi ottelua oikeastaan alusta loppuun, mutta sai 1-2 tappiolla ollessaan tasoituksen puhtaasti onnella ottelun viimeisellä minuutilla ja siitä rankkareilla sitten voiton 3-2. Aiemmin tuli jo todettua Dynamo Moskovan ja Jokerien olevan samaa tasoa. Dynamo on saanut ihan uuden ilmeen vaihdettuaan valmentajaa ja joukkue pelaa voittavaa jääkiekkoa. Dynamon puolustus on ehkä KHL:n paras tai ainakin yksi parhaista ja se on sitä sekä puolustus- että hyökkäyssuuntaan. Robinson, Nikulin, Hietanen ja Vishnevsky olivat vakuuttavia Helsingissä.

Jokerien peli ei kulje vaikka voittoja tuleekin. Nyt on vastassa vireeltään parempi ja muuten samaa tasoa oleva joukkue kotiedulla höystettynä.

Moskovan Dynamo vs Jokerit 46-25-29 tasalukuina ennen kokoonpanoja

Vedonlyöntivihje: - Dynamo vs Jokerit - peliaika päättynyt

kohde
Dynamo vs Jokerit
veto
Dynamo +0
kerroin
1.699 (Pinnacle)
panos
8 yks.
raja
1.634
todennäköisyysarvio
arvio 61.2%

Osuma! +5.59 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4110

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Jokerit Admiral 53.3 22.6 24.1

Kyttäsin lähes loppuun asti jos kertoimet päivän aikana muuttuisivat, mutta eipä ne muutu ja aiemmat ylikertoimet Adrimalille on syöty. Pieni ylikerroin on mm. Veikkauksen Admiral 4.25 (4.15). Uskon että pian alkavaan kohtuullisen pitkälle vieraskiertueelle löytyy paremmin pelattavaa myös ottelupäivänä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4110

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Nyt ei vähään aikaan vetoja lainkaan. Kuumetta 39-40 astetta ja epäily keuhkokuumesta ja varma A-influenssa. Kovat on dropit ja jos ei auta 2 vrk sisällä, sairaalaan jonne on jo lähete.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

25.01.2016 18:17 <tallipoika> koitahan saada itsesi kuntoon, se on tärkeintä elämässä.

25.01.2016 18:24 <Henkka> Paranemisia. Itekin olin just viikon sängyn pohjalla melko

25.01.2016 18:25 <Henkka> kanttuvei. Tänään sentään pääsi jo hiihtämään. Voimattomana.

25.01.2016 19:30 <Taika> Tsemppiä.

26.01.2016 01:05 <pikkupikkuliikeri> Tsempit täältäkin Mungo!

26.01.2016 11:02 <lunatus> täällä neljä A influenssalaista samaan aikaan joista yks

26.01.2016 11:02 <lunatus> vauva. ei oo juhlaa

26.01.2016 11:02 <lunatus> ens vuonna rokote

15.02.2016 18:36 <Mungo> Tsemppiä muille sairastaneille. Vieläkään kunnossa...


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4110

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Aktivoidun kun playoffit alkavat KHL:ssä ja Champseissa (ja kohta Liigassa ja NHL:ssä). Näissä vihjeitä kauden loppuun.

Salavatia taitaa olla 2 yksikköä varastossa Gagarinin voittajaksi, mutta tällä kertaa veto menee CSKA:lle. Tämän kauden CSKA on pelillisesti lähes ylivoimainen. Siihen on monta syytä alkaen vääristä valmentajista ja muiden joukkueiden heikentymisestä. CSKA hävisi Lännen finaaleissa viime kaudella 3-0 johdosta 3-4 SKA:lle. Vaikka CSKA ei edes ole koskaan pelannut KHL:n finaaleissa (siis lännen paras vs idän paras), eipä sille löydy tällä kaudella pysäyttäjää millään. Ennen kauden alkua mm. SKA, Salavat tai Magni olivat haastajia tai jopa samalla viivalla, mutta runkosarjassa nämä joukkueet ovat eri syistä epäonnistuneet pelillisesti. Menen niin pitkälle, että väitän Kvartalnovin olevan KHL:n paras valmentaja jolla on nyt käsissään KHL:n paras materiaali joka osaa pelata Kvartalnovin haluamaa, hyvin pohjois-amerikkalaista jääkiekkoa. Kvartalnov on entinen NHL-pelaaja, joka pelasi myös Jokereissa NHL:stä lähdettyään. Viime kauden epäonnistuminen tuskin haittaa ja vaikka haittaisikin, en vaan löydä kaikki joukkueet nähtyäni yhtäkään haastajaa, joka olisi kokonaisuutena edes lähellä CSKA:ta. Näin se vaan on. En tiedä onko haitaksi, mutta ensi kaudella CSKA on mahdollisesti hyvin erinäköinen joukkue kun mm. Radulovin huhutaan tehneen NHL-sopimuksen. Voi vaikuttaa tai ei ja kumpaan suuntaan - itse en tähän laita painoarvoa.

CSKA:n voima on siinä, että joukkue on riittävän nopea, taitava ja voimakas pelaamaan vastustajalta tarvittaessa ns. luistimet alta. Hyökkäyspäässä Kvartalnovin CSKA pelasi jo viime kaudella siten, että kiekko toimitettiin huomattavasti keskimääräistä KHL-joukkuetta useamman maalille jonne murtautuu vaikkapa Radulov tai Platt. Toisin sanoen, vaikka CSKA taitaa kulmapelin, joukkue pelaa ensisijaisesti aina kohti maalia ja syöttö voi tulla varsin yllättäen "läpi" vastustajan mailojen. Kyse on melkoisesta osaamisesta koska ajoituksen on hallittava. Puolustuspäässä CSKA:lla on kuitenkin ehkä paras kokonaisuus KHL:ssä olkoonkin, että niminä voidaan saada 1-2 joukkuetta edelle. Koko kauden aikana CSKA hävisi 60 min vain kolme kertaa tärkeimmille kilpailijoilleen ja vuoden 2016 aikana näitä tappioita tuli vain yksi - sopivasti Salavatille 1-0 ottelussa, jossa CSKA lepuutti jo puolta joukkuettaan.

18.2.2016 23:59
KHL mestari 2016 • CSKA • kerroin 2.75 (Veikkaus) • panos 7 yks. • raja 2.440 • arvio 40.98%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4110

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Jokerit vs SKA Jokerit SKA 40.4 23.4 36.2, u/o 5.0 rajat 2.06 1.95

Yllä oleva on oma näkemys, Koneen arvio on 36.2 23.4. 40.4. Muutin Koneen prosentteja. Miksi? Vähän perustelua: koska SKA on tilanteessa jossa se voi yrittää hankkia playoffien 1. kierroksen vastustajaksi Jokerit. Tappio tässä ja kun tänään oletettavasti Novgorod lyö kevyestikin Severstalin, viimeiselle kierroksella lähdettäessä SKA olisi tulossa Jokereita vastaan. SKA:lle tappio viimeisellä kierroksella ja pari toteutuu. Jokerien loukkaantumistilanne on sen verran lohduton, että tänäänkin junnuja mukana. On oletettavaa, että 1-2 pelaajaa toipuu sunnuntaina alkaviin playoffeihin, mutta eihän heidän iskukykynsä tule riittämään hieman vielä toipilaana. SKA on kauden ehdoton alisuorittaja, mutta vaihdettuaan valmentajaa SKA on kuitenkin parantanut peliään. Ja pitää aina huomata se, mistä Jari Kurri puhui julkisesti viime lokakuussa: KHL:n puolueelllinen tuomarointi ei ole muuttunut Jokereita kohtaan vaikka sen piti muuttua. Nyt jos asetelma playoffeissa olisi Venäjä vs Suomi ja Venäjän jääkiekkoliiton vahvan miehen SKA vastaan sisarpuoli Jokerit, ainakaan Venäjällä kukaan ei usko Jokerien jatkavan. SKA:lle Jokerit olisi sen takia ehkä helpoin tie jatkoon, mutta tämän kauden SKA ei kyllä saa mitään helposti vaikka saisi nauttia pientä tuomarietuakin. Olen kuitenkin varma, että jos SKA saisi valita, se ottaisi Jokerit eikä Lokomotivia.

Markkina on valitettavasti kulkenut Pinnaclella samaan suuntaan eli Jokereista tuli suosikki. Veikkaus avasi kohteen suht myöhään eilen ja heilläkin Jokerit suosikkina.

Champsien kahden ottelun kertoimet liikkuvat edelleen joten näihin vedot suht lähellä otteluita kun kansa on kertoimia pyöritellyt. Näillä näkymin vetoja tulee varmasti.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

16.02.2016 18:35 <Henkka> Torpedo myös haluaa Jokerit. Näköjään ottamassa Severiltä

16.02.2016 18:35 <Henkka> ytahallista turpasaunaa.

16.02.2016 21:16 <Mungo> Voi olla myös heikko keskittyminen, mutta ois Severi

16.02.2016 21:17 <Mungo> pitänyt osata poimia tuosta. Oli kyllä tarkastelussa,

16.02.2016 21:17 <Mungo> mutta Pin kerrroin 5.xx ei ihan riittänyt kun odotin 6.xx.

16.02.2016 21:18 <Mungo> Hallilla soi SKA:n maalilaulu, hyvin outoa...


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4110

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Tein kuusi luokkaa 1-6 Koneen arvioilla Champsien playoffeihin. Tänään tulessa olevat kuuluvat luokkiin (matalampi parempi) PSG 3, Chelsea 3.75, Benfica 6 ja Zenit 5.5/5.75. Tässä vaiheessa nuo ovat suht karkeita arvioita, mutta perustuvat kuitenkin noin 10 erilaiseen tekijään, joita on sitten painotettu. Jokaisen joukkueen arviossa ns. terve miehistö eli loukkaantuneet on siivottu ulos.

PSG vs Chelsea 56.99 25.15 17.86

Vedonlyöntivihje: - PSG vs Chelsea - peliaika päättynyt

kohde
PSG vs Chelsea
veto
Chelsea +0.75
kerroin
2.130 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
2.041
todennäköisyysarvio
arvio 49%

Puoliksi huti: -2.00 yks.



Benfica vs Zenit 44.31 29.22 26.46

Vedonlyöntivihje: - Benfica vs Zenit - peliaika päättynyt

kohde
Benfica vs Zenit
veto
Zenit +0.5
kerroin
1.884 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.796
todennäköisyysarvio
arvio 55.69%

Huti: -5.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 9.00, palautukset 2.00, tulos -7.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4110

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Eilen sain ansioni mukaan vaikka Zenit vasta 2. puoliajan lisäajalla hävisikin. PSG-ottelun arvio oli kohtuullinen ellei jopa ok.

Jatkossa jätän pois vihjeistä ottelut, joissa kerroinsyistä olen pelannut itse eri tavalla eli vastustajaa ja nyt joutuisin pelaamaan toista joukkuetta.

Gent vs Volkkarit jää yllä olevasta syystä väliin eli pelit menisi nyt Gentille tasoituksella.

AS Roma kohtaa kotonaan Real Madridin. Koneen ranking ASR 4.50/4.75 ja Real 1.5 (pienempi parempi). Luokkiahan oli 1-6. Realin kertoimet ovat nousseet ja se sopii sillä nyt hinta on aiempaa parempi ja olen sitä hitusen lisää ostanut. Koneen arvio tasalukuina on Roma vs Real Madrid 20-24-56. Isosti taas vierasprosentteja joka on riski, sillä kotijoukkueen keskimääräinen toteuma 1X2 on CL:ssa 50-52 prosenttia laskentatavasta ja painotuksista riippuen. Silti kun on kyseessä heti kuumimman kärjen takana oleva joukkue joka kohtaa hyvän, mutta näissä TOP-3 joukkueiden peleissä kevyen Roman, lukemat ovat ikävät - teoriassa:

Vedonlyöntivihje: - AS Roma vs Real Madrid - peliaika päättynyt

kohde
AS Roma vs Real Madrid
veto
Real -0.5
kerroin
1.909 (Pinnacle)
panos
8 yks.
raja
1.786
todennäköisyysarvio
arvio 56%

Osuma! +7.27 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4110

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

KHL:n playoffien päivän ottelut alkavat klo 16:00 ja joskus 15:00 jälkeen kun kokoonpanot ovat pöydällä tulee nykykertoimin 1-2 vetoa. Muutamalla joukkueella on avainpelaajia palaamassa joko tänään tai tiistaina, joten katsotaan.

Sitä ennen voisi poimia CSKA:n mestaruusvedon jatkoksi yhden sen kovimmista haastajista. Moskovan Dinamon. Joukkue ei ole yhtä hyvä kuin viime kaudella, mutta loppukautta kohti peli parani niin paljon, että hyvällä rosterilla (jollainen Dinamolla pienin varausin kuitenkin on) ja hyvällä pelaamisella voi päästä pitkälle. Koska Dinamo on Lännessä, sen pitää raivata CSKA (ja kaikki ennen sitä) päästäkseen finaaliin. Ei todennäköistä, mutta Lännessä ehkä toinen joukkue jolle se on mahdollista. Kun Moskovan Dinamosta saa kertoimen 22, riskiäkin voi "hieman" sisältyä. Koneen arvio Moskovan Dinamon Gagarin Cupin voitolle on noin 5.50 prosenttia.

Vedonlyöntivihje: - Gagarin Cup - peliaika päättynyt

kohde
Gagarin Cup
veto
Moskovan Dinamo
kerroin
22.000 (Veikkaus)
panos
1 yks.
raja
18.116
todennäköisyysarvio
arvio 5.52%

Huti: -1.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4110

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Pidän Torpedoa materiaaliltaan lähes samaa tasoa olevana kuin Jokereita. Torpedon ja Jokerien vahvuudet materiaalin suhteen ovat kuitenkin erilaiset. Jatkoajassa vertasin viikolla Torpedoa köyhän miehen CSKA:ksi, koska Torpedo pyrkii pelaamaan hyvin samalla tavalla kuin CSKA. Tämä tarkoittaa sitä, että Torpedo ei vetäydy Jokereita vastaan vaan antaa paineen 2-3 pelaajalla sekä mm. sitä, että Torpedo tulee ryminällä Jokerien maalille tai käyttää kiekkoa pakin/laidan kautta ja laittaa kaksi-kolmekin omaa maskiin/lapioimaan kiekkoa sisään. Jokereille riittää kuitenkin se, että viisikkopelaaminen on hyvä+ tasolla. Maalivahtipelaamisen Jokerit vie noin ennakkoon kirkkaasti, samoin pelitavan ja sen noudattamisen. Torpedo on hyvä joukkue, mutta kun kaikki tekijät lasketaan ja Jokerit saa Wirtasen ja Talajan takaisin, kyllä tässä G1 on eroa toista luokkaa Jokerien eduksi:

Jokerit Torpedo 54.4 23.3 22.3, u/o 4.5 190 2.11

Vedonlyöntivihje: - Jokerit vs Torpedo - peliaika päättynyt

kohde
Jokerit vs Torpedo
veto
Jokerit -1
kerroin
2.390 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
2.184
todennäköisyysarvio
arvio 45.78%

Huti: -3.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Jokerit vs Torpedo - peliaika päättynyt

kohde
Jokerit vs Torpedo
veto
Jokerit ml
kerroin
1.530 (Veikkaus)
panos
4 yks.
raja
1.461
todennäköisyysarvio
arvio 68.44%

Huti: -4.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 7.00, palautukset 0.00, tulos -7.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4110

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

CSKA Bratislava 70.5 18.4 11.2, u/o 4.5 1.89 2.12

Pinnaclelta ja/tai Veikkaukselta saa pienen ylikertoimen ja muualta voi saada enemmänkin. Esim:

Pinnacle CSKA -0.5 1.427 (raja 1.419)
Pinnacle CSKA -1.0 1.561 (raja 1.54)
Pinnacle CSKA -2.0 2.27 (raja 2.21)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4110

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Jokerien pelaaminen Torpedoa vastaan petti täysin viisikkopuolustamisen ja myös maalivahdin osalta. Tuloksena ansaittu tappio. Torpedo pelasi juuri kuten kaikki odottivat, ainoastaan 1. erän paineistaminen kun Jokerien pakeilla oli kiekko, oli hieman vähäisempää. Torpedo olisi ollut jopa helppo voittaa vielä 3. erän 3-3 tilanteesta, mutta ratkaisuerässäkin tuli niin monta virhettä, että paha sanoa mistä ne johtuvat. Jokereilla pakkovoiton paikka ja ovat aina vaikeita. Toisaalta Torpedo ei mitään ihmeitä esittänyt ja jos Jokerit pelitapaansa noudattavat, se on hieman yli 50 prosentin suosikki. Silti pieni päivitys arvioon ja Jokerien osalta aiempi arvio -2 prosenttia Jokereilta, jolla ei peliä saa kun Jokerien kertoimet ovat pudonneet:

Jokerit Torpedo 52.4 23.3 24.3

CSKA löi suhteellisen helposti kotonaan Bratislavan 2-0 ja tähän otteluun myös pieni vajaan parin prosentin muutos edellisestä arviostani. Tällä hetkellä en pääse Pinnaclelle (kikkailin beta viewn oletukseksi), joten seurantaan se toinen toimisto eli Veikkaus arviolla

CSKA Bratislava 72.3 17.6 10.1

Vedonlyöntivihje: - CSKA vs Bratislava - peliaika päättynyt

kohde
CSKA vs Bratislava
veto
CSKA -2.5
kerroin
2.750 (Veikkaus)
panos
5 yks.
raja
2.523
todennäköisyysarvio
arvio 39.63%

Huti: -5.00 yks.



Illan Champseihin tulee molempiin otteluihin vedot, mutta odottelen paistin kypsymistä ja otan sen uunista lähempänä avausta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4110

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Champs seuraavasti kun kotijoukkueet ja toinen under ovat ylikertoimia. Juven ja Bayernin underit on syöty. Lohkovaiheessa Barcelona veti vieraissa muistaakseni kaikki pelinsä u2.5 maalin ja kuten jo parin viime vuoden aikana, Barca oli valmis tinkimään pallonhallinnastaan jos siihen oli tarvetta. Arsenalin puolustus voi olla ongelma underin ja Arsenalin suhteen, mutta näillä mennään:

Vedonlyöntivihje: - Arsenal vs Barcelona - peliaika päättynyt

kohde
Arsenal vs Barcelona
veto
Arsenal +0.5
kerroin
2.040 (Pinnacle)
panos
8 yks.
raja
1.884
todennäköisyysarvio
arvio 53.09%

Huti: -8.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Arsenal vs Barcelona - peliaika päättynyt

kohde
Arsenal vs Barcelona
veto
undere 3.0
kerroin
1.862 (Pinnacle)
panos
10 yks.
raja
1.712
todennäköisyysarvio
arvio 58.41%

Osuma! +8.62 yks.


Vedonlyöntivihje: - Juventus vs Byern Munchen - peliaika päättynyt

kohde
Juventus vs Byern Munchen
veto
Juventus +0.25
kerroin
2.030 (Pinnacle)
panos
11 yks.
raja
1.812
todennäköisyysarvio
arvio 55.18%

Puoliksi osuma! +5.67 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 29.00, palautukset 35.29, tulos +6.29 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4110

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Kyllä pelasi Arsenal surkeasti 1. puoliajan viime hetket. Valitettavasti taitaa olla niin, että samanlaista vyörytystä nähdään toisellakin puoliajalla ja 0-1, 0-2 on taulussa kun ottelu on ohi. Tuolla esityksellä en enää luota Arsenaliin lainkaan vaikka Barcan paikat ovat olleet juuri tuossa lopussa. Miten voi vetää kotona noin lepsusti missään vaiheessa?

Puoliajalla 0-0. Alla puoliajan LIVE, joka toki jatkuu ottelun alettuakin

Vedonlyöntivihje: - Arsenal vs Barcelona - peliaika päättynyt

kohde
Arsenal vs Barcelona
veto
Barcelona -0.5
kerroin
2.300 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
2.110
todennäköisyysarvio
arvio 47.39%

Osuma! +9.10 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4110

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Illan kahteen otteluun en oikein saa Koneen arvioilla riittävää etua. Puoliajalla mahdollinen LIVE.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4110

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

G3 vuorossa sarjassa Nizhni Novgorod Torpedo vs Jokerit ja nyt pelataan Nizhni Novgorodissa. Voitot ovat tasan 1-1. Kahden pelin jälkeen Torpedo on pelannut huonosti 0.5 erää ja Jokerit 5.5 erää. Oikeudenmukainen tulossa tässä valossa olisikin voitot Torpedolle 2-0. Torpedo möhli itse, se on totta, mutta ehkä osansa tapahtuneeseen on tuomareillakin. Lopputulos on kuitenkin se, että Suomen aikaa klo 18:00 jatketaan ja Torpedo pelaa ottelun ilman päävalmentaja Skrudaa, joka sai yhden ottelun toimitsijakiellon.

Jokerien pelaaminen 5vs5 ei ole edes muistuttanut normaalia viisikkopelaamista siltä osin mihin Jokerit kykenee. Torpedo on trapannut Jokerit aika aseettomaksi kun Jokerit odotti nähtyä kovempaa paineistusta ja on erikseen treenannut tähän sarjaan pelaamista Torpedon paineen alta. Paineistusta on nähty vähemmän, mutta oli Jokerit treenannut mitä tahansa, mitenkään ei voi selittää sitä, että Jokerit menettää kiekkoja Torpedon takakarvauksella, viisikon hajoamista tai heikkoja hakuja päätykiekoista. Ne olisivat täysin poimittavissa koska Torpedon maalivahti katkoo niitä säästeliäästi. Mutta ei, Jokerit ole tässäkään onnistunut. Liioittelematta Torpedo on vienyt 5vs5 pelaamista hyökkäyssuuntaan saaden hyvin kolmelta kaistalta rakennettuja oppikirjavastahyökkäyksiä aikaan ja samoin Torpedo on tukkinut viisikkopuolustamisessa Jokerien hyökkäykset erittäin tehokkaasti. Se on ollut sellaista räpistelyä kohti Torpedon maalia kun Jokerit ei ole päässyt kiekollisena ja 5vs5 pelaamisessa edes tasavoimaisena (esim 3vs3) kiekon kanssa Torpedon puolustusalueelle.

Kun tähän lisätään se, että yksi KHL:n parhaista maalivahdeista Karlsson on hänkin epäonnistunut ja GAA on noin 4.00 kahden ottelun jälkeen, Jokerien pelaamisessa on jotain todella pahasti vialla. En osta selityksiä jännittämisestä tai mistään sellaisesta sillä G1 ja G2 ovat olleet Jokereilta heikkoja niillä osa-alueilla (maalivahtipeli ja viisikkopelaaminen), jotka ovat olleet Jokerien vahvuuksia 2014 alkaneella KHL-taipaleella.

Vielä kerran: jotain on pielessä. En tiedä mitä, mutta mun silmin edes jokaista pelaajaa ei pelaaminenkaan kiinnosta.

Torpedo saattaa saada kohtuullisen kotiedun tuomareilta samaan tapaan kuin KHL:ssä yleensä kotietu on. Niin se on Liigassakin ja monissa muissakin sarjoissa.

Nämä tekijät yhteensä eli Torpedon parempi viisikkopelaaminen G1 ja G2, kotietu kaikein maustein eikä sanottavaa maalivahtietua Jokereilla ovat Torpedo NN Jokerit 43.4 23.7 33.0. Jokerien esitykset ei yksinkertaisesti enempää ansaitse ja Torpedon osalta joukkue pelaa hyvin ja juuri siten, miten Jokerit kaadetaan.

Tarkoitus oli laittaa arvio ja vedot vasta kun kokoonpanot ovat selvillä. Mutta joudun hoitamaan erään homman ja voi mennä hieman yli TOR-JOK ottelun alkamisajan. Oletan siksi, että kokoonpanoissa ei juuri muutoksia G1 ja G2 verrattuna.


Vedonlyöntivihje: - Torpedo vs Jokerit - peliaika päättynyt

kohde
Torpedo vs Jokerit
veto
Torpedo +0
kerroin
1.884 (Pinnacle)
panos
7.5 yks.
raja
1.760
todennäköisyysarvio
arvio 56.81%

Osuma! +6.63 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4110

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Myöhästyin Torpedo vs Jokerit ottelusta hyvistä perhesyistä kun piti tulla kotiin 14:00, mutta vasta 16:00 jälkeen oltiin. Ennakkoarvio tasan tai niukasti Torpedolle eli prosentteja lisää Jokereille hyvästä 40 min hallinnasta viime pelissä + Jormakan paluusta + uskon Jokerien olevan nyt tappioasemassa parhaimmillaan G3. Jokerien ongelma on siinä, että Torpedo puolustaa paremmin kuin Jokerit hyökkää ja maalitilanteissa pitäisi olla vähän nopeampi, tarkempi ja juonikkaampi...

Ihan en kokonaan nähnyt I erää, mutta tilastojen mukaan jäähyrikas + kotijoukkueen suht tärkeä Asthon Carter ulos aivan I erän lopulla ja Jokereille 3 min ylivoima II erän alkupuolelle (kun Joensuu pääsee kaukaloon).

Katselen II erän kokonaan ja mahdolliset vedot Pinnacle/Veikkaus II erätauolla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4110

Re: Klinikka Y15

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Kaksi erää takana ja kolmeulosajoa ja ainakin kaksi loukkaantumista (eivät tässä ottelussa enää pelaa). Jokerit johtaa 2-1. Ehkä ottelun old school luonteesta johtuen Pinnacle ei anna erätaukokertoimia II erän jälkeen tähän otteluun ja Veikkauskin 1X2+ml-maalimäärän sijasta vain 1X2 arvion. Joten noihin ei saa mitään. Livearvio Torpedo vs Jokerit 1-2 40 min 22-28-50. Jokereilla iso lähes 5 min alivoima 3. erän alkuun.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin