Tänään on 19.04.2024, 11:57.

Vesipallo - Miehet

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Viestiketju Lukittu
GooRio
Avatar
Jäsen
Viestit: 1298
Liittynyt: 27.06.2003, 23:11
Pisteitä: 239

Vesipallo - Miehet

Viesti Kirjoittaja GooRio »

Huomisiin peleihin koitetaaan seuraavia:

Serbia-Montenegro –2.5 2.05 Nordic

Serbia-Montenegro turnauksen huippumaa yhdessä Unkarin kanssa. Avauskierroksella pelasi pirun hyvin juuri Unkaria vastaan häviten 6-4. Venäjä rankingissa keskikastissa ja avauskierroksella oli suurissa vaikeuksissa heikkoa Kazakstania vastaan. Sai avausmaalinsa vasta juuri ennen puoliaikaa ja otteluraportin mukaan lopputulos 5-2 mairittelee venäläisiä kovasti.

USA-Kazakstan Under 12.5 Centre 1.85

Kazakstanin ainoa tapa jolla he voivat pärjätä tässä turnauksessa on tiukka puolustus. Tähän kuin lisää suurin piirtein yhtä vahvan vastustajan kuin Venäjä oli (päättyi 5-2), niin kyllä tämä underilta haisee vahvasti. Ja kun Kazakstanilla itsellään ei tulivoimaa riitä monenkaan maaliin, niin selvä pelin paikka tämäkin, vaikka kazakstanin puolustus hieman repeäisikin.

Espanja 2.25 Centre

Vaikka Kreikalla on kotiyleisönsä tuki en pidä sitä tässä suosikkina. Espanja ainakin mielestäni tähän suosikki vanhojen tilastojen perusteella ja avauskierroksella pelanut otteluraportin mukaan todella hyvin Italiaa vastaan ja ja sen olisi kuulemma pitänyt voittaa peli suurella marginaalilla, mutta meni ihan lopussa antamaan pari helppoa maalia ja voitoksi jäi vain 5-4. Kreikkahan kaatui Saksalle avausottelussa myös 5-4 ja kyllä mä ainakin pidän Espanjaa saksalaisia laadukkaampana joukkueena.

Unkari –2.5 2.00 Centre

Turnauksen suosikki Unkari kohtaa ylempään keskikastiin kuuluvan Kroatian. Unkari aloitti turnauksen vahvasti kuten jo ylempänä jo mainitsin. Kroatia ei ole ollut mukana juurikaan turnauksissa viime aikoina ja olympia-paikan se hankki voittamalla karsinta-turnauksen, josta puuttui kovia maita. Avausottelussa Kroatia hävisi sitä heikommalle USA:lle. Unkari tässä ottelussa selvä suosikki ja uskoisin kunnon marginaalin olevan tässä selviö.

Jätin prosenttiarviot kohteista pois, koska ne nyt ainakaan noissa tasoitusvedoissa kovinkaan tarkkoja ole, mutta jokaisen pelin olisin saanut alimillakin arvioilla pelattavaksi ja itse pelasin nuo kaikki ihan kunnon panoksilla pois.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muistetaan kuitenkin, että kyllä Jakke on tuonut vuosien varrella hiukan massiakin ja iloa elämään

Minikommentit


Willy
Jäsen
Viestit: 603
Liittynyt: 08.05.2003, 16:35

Tuotto: +3.16 yks.

Palautus%: 103.33%

Panosten ka: 2.26 yks.

Vetoja: 42

Pisteitä: 57

Viesti Kirjoittaja Willy »

Espanja Bowmanssilla 2.8 jos jollain siellä tili.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Viestiketju Lukittu