Tänään on 16.04.2024, 23:07.

Kakskytätonnia, kyhnyämassia, talon kirstussa..

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
Kurpitsapää_
Jäsen
Viestit: 72
Liittynyt: 11.04.2014, 17:25
Pisteitä: 37

Re: Kakskytätonnia, kyhnyämassia, talon kirstussa..

Viesti Kirjoittaja Kurpitsapää_ »

Radiohiljaisuus päättyy, pientä päivitystä omiin touhuihin.

Niinhän siinä sitten kävi, että itku simmuun tässä lopulta tuli. Peesaaminen on aluksi hauskaa, kun Marathonbetit ja Paddypowerit antaa vielä iskeä järjettömiin boomcamakertoimiin, mutta ennen pitkää hauskanpito loppuu. Viime vuosi tosiaan painettiin muutama tuhat peesivetoa nollatuloksella ja tämä vuosi on lähtenyt ihan järjettömällä persnetolla liikkeelle eli nyt alkaa vaikuttaa jääräpäänkin silmiin siltä, että hommat kannattaa lopettaa ja käyttää kaikki tähän sontaan kulutettu aika johonkin järkevämpään (esimerkiksi omien arvioiden tekemiseen :) ).

Onneksi samanaikaisesti tullut lyötyä vetoa omillakin ideoilla ja viime vuosikin meni niiden ansiosta sitten ihan kohtalaisesti plussan puolelle. Koko vedonlyönnin lopettamiseen minusta ei taida kuitenkaan olla. On tämä sen verran tuottoisaa puuhaa ollut kokonaisuudessaan, että luottoa löytyy tulevankin varalle, etenkin omaan tekemiseen.

Tältä palstalta nyt viime aikoina J-Mathia, Savosta ja Bougaa tullut peesailtua ja kaikkien vihjeet omassa kirjanpidossani komeasti pakkasen puolella. :D Kyseiset vihjaajat varmasti tekevät omilla ideoillaan tulosta ja seuranta tälläkin foorumilla näyttää hyvältä, mutta kaipa tuossa sitten vihjaamisen ja peesaamisen välissä tapahtuu se olennaisin, joka vetää lopulta hommat tässä päässä vituiksi.

Toivottavasti joku vielä tämänkin taiteenlajin onnistuu hallitsemaan kokonaisvaltaisesti. En kuitenkaan omien kokemuksieni pohjalta viitsi (enää) suositella yrittämään. Toki alkuvaiheessa läppäbookkerit kannattaa kyniä samalla, kun grindaa talletusbonarit, mutta siinä vaiheessa kun on Pinnacle ja SBOBET jäljellä, kannattaa ottaa rahat ja juosta.

Veikkaan että tämä päätös tulee tuntumaan hyvältä jo muutamien päivien päästä, kun huomaa ettei tarvitsekaan enää istua päätteen ääressä muiden vihjeitä kyttäämässä. :peukku:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

16.01.2016 05:33 <pikkupikkuliikeri> noh hyvä puoli ettet oo maksanu persnettovihjeistä

16.01.2016 05:34 <pikkupikkuliikeri> mä oon tykänny tehä sitä

16.01.2016 09:36 <tallipoika> itsekin joskus peesailen, mutta tsekkaan ebsin kunto/loukk

16.01.2016 09:37 <tallipoika> jne ensin, sitten veto tai väliin jättäminen

14.02.2016 19:59 <Kurpitsapää_> Jaa, päätin sitten vielä jatkaa. :D Homma lähtikin sujumaan

14.02.2016 19:59 <Kurpitsapää_> mukavasti heti tuon ylläolevan avautumiseni jälkeen.


jone
Jäsen
Viestit: 2539
Liittynyt: 14.01.2003, 16:19

Tuotto: +70.36 yks.

Palautus%: 101.35%

Panosten ka: 4.01 yks.

Vetoja: 1300

Pisteitä: 2223
Paikkakunta: Hollola

Re: Kakskytätonnia, kyhnyämassia, talon kirstussa..

Viesti Kirjoittaja jone »

Itsekin lopetin peesaamisen tuossa viime vuoden lopulla. Alla oli n. kolmen vuoden ja yli 10k peesivedon jälkeen alle 100% palautus. Viime vuosi jäi lopulta vähän plussalle, mutta kaksi edellistä vuotta enemmän tappiollisia. Peesattavina oli paljon kovia nimiä ja välillä vähemmän hyviä tai hyviksi luultuja peesattavia. Usein tuntui osuvan peesauksen aloittaminen tai lopettaminen juuri väärään ajankohtaan, jolloin peesatessa alkoi alamäki ja lopetettaessa taas olisi osunut. Kertoimet usein laskivat, vaikka olisi ollut kohtuu isokin laji. Usein vihjattu jollekin paskabookkerille (=mulla limitit sinne), jolloin ei sen takia voinut peesata. Toisinaan taas ei ollut koneella peesaamassa, jolloin jäi sen takia vetämättä.

Syitä peesaamisen vaikeuteen on monia, mutta näkisin pääsyiksi tuon mainitun bookkerivalikoiman pienentymisen limittien takia, markkinan tiukentumisen ja bookkereiden nopean reagoimisen kertoimien muutoksiin. Omien kokemuksien perusteella siis todella vaikea päästä kelvolliseen tulokseen peesamalla, jos ei ole käytössä monia paskabookkereita.

Ja kyllähän tässä paremmin on aikaa muuhunkin, kun ei mene aika täällä ylikertoimessa muiden vihjeitä selatessa. Paremmin pystyy olemaan pois koneelta, kun on omat vedot saanut laitettua tai tietää, milloin pitää niitä taas alkaa laittamaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Kurpitsapää_
Jäsen
Viestit: 72
Liittynyt: 11.04.2014, 17:25
Pisteitä: 37

Re: Kakskytätonnia, kyhnyämassia, talon kirstussa..

Viesti Kirjoittaja Kurpitsapää_ »

Täällä mennään sitten kuitenkin vieläkin. Tämän vuoden peesitouhut n. 102% noin tuhannen vedon jälkeen. Pinnylle painettu 90% vedoista.

Vaikka peesaamalla pientä voittoa pystyykin kaiketi tekemään niin on tämä vaan rankkaa puuhaa välillä. Toissaviikolla sain kassaa kasvatettua peräti +80u ja nyt sitten päättyneellä viikolla peesit söivät lähes tuon koko 80 yksikköä. Ei ole kiva fiilis, mutta kaipa tuo asiaan kuuluu ja suhtautumisen oltava sen mukaista. Haastavinta tässä ovat juuri nuo swingit, jotka parhaimmillaan saavat touhun tuntumaan lastenleikiltä ja superhelpolta rahalta, mutta pahimmillaan vaikuttavat muuhunkin elämään negatiivisesti. Pitäisi varmaan naputella vaan vedot seurantaan ja katsella tulokset aina kerran parissa kuukaudessa. :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin