Tänään on 28.03.2024, 19:14.

Valjuliiga

Vedonlyöntiblogit. Pelivalintoja ja tarinaa rahapelien maailmasta ja vähän muualtakin.
Vastaa Viestiin
lunatus
Jäsen
Viestit: 1149
Liittynyt: 24.05.2013, 09:57

Tuotto: +71.10 yks.

Palautus%: 105.73%

Panosten ka: 0.95 yks.

Vetoja: 1313

Pisteitä: 2539

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja lunatus »

Tällaiset Leicesterit ja niihin reagointi ovat mielestäni vedonlyönnin suola. En lyö vetoa valioliigasta mutta suunnilleen samat jutut pätee kyllä muihinkin liigoihin ja esim. NHL:ään. Mikään tilastollinen tai muukaan tarkastelu ei päde järkevästi kaikkiin joukkueisiin. Kaikki vedonlyöjät yrittävät etsiä niitä tekijöitä, jotka parhaiten selittävät tiimin hyvyyttä tai huonoutta. Minulla on mennyt jokainen NHL kausi vähintään kohtuullisen hyvin mutta joka ikinen kausi löytyy useita joukkueita, joille kauden mittaan häviää ja häviää vetoja. Vaikka nyt Edmontonin puolesta vedot viime kaudella tai Montrealia vastaan, tai vedot Coloradoa vastaan pari vuotta sitten.

Siinä sivusta seuraajat sitten ihmettelee, että miksi ihmeessä voitollinen vedonlyöjä häviää jollekin tiimille rahaa koko kauden ajan. Siinähän se hauskuus piilee, että joka kausi löytyy joukkeita jotka satunnaisvaihtelun ja tuurien takia pärjäävät eri tavalla kuin itse ennustaa (nämä ovat juuri niitä kohteita, joilla paras tili tehdään silloin kun tuurit tasoittuu) ja joka kausi löytyy niitä joukkeita, joiden menestys ei ehkä olekaan tuurista kiinni vaan omat mallit/järkeilyt eivät osaakaan ottaa kaikkea niihin liittyvää järkevästi huomioon.

Mielestäni suurin osa vedonlyöjistä katsoo näitä asioita hieman liian lyhyellä aikavälillä. Pistääkö joku jo Leicesterin takia omia oletuksiaan ja mallejaan uusiksi? Itse olen mielestäni yrittänyt tiedostaa, että tulee varmasti joku kausi NHL:ssä, jossa sattuu jostain syystä olemaan liian paljon malleihin sopimattomia coloradoja, montrealeja jne. että koko kausi on pahasti tappiollinen. Edes tämä ei kuitenkaan tarkoita, että pitkään hiotut mallit kannattaa heittää roskikseen. Jos omissa systeemeissä on periaatteet oikeasti kunnossa ja ajattelee että tietyt tekijät vaikuttavat hyvin menestykseen vaikka nyt jalkapallossa tai jääkiekossa, niin todennäköisesti tulevina kausina kuitenkin tulee riittävästi joukkueita, joita pystyy ennustamaan hyvin ja vedonlyönti kannattaa taas.

Tämä mahtavan syvällinen pohdinta ottaa tietysti huomioon vain itse arvioiden tekemisen. Markkinoiden muuttuminen on sitten vielä kokonaan eri asia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

18.01.2016 21:34 <Mannyy> valioliigamarkkina on vaan niin paljon edellä nhl:ää

18.01.2016 21:34 <SirAlex> Hieno viesti lunalta, oon kovasti samaa mieltä!

18.01.2016 21:34 <Mannyy> sattuman laskemisessa että valueta saa kaivaa syvemmältä

18.01.2016 21:34 <Mannyy> vrt nhl

18.01.2016 21:59 <lunatus> joo noin se varmasti on


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Zizou kirjoitti:Joo, jos rosteria katsoo pelaaja pelaajalta, niin...
Intissä aikanaan väitettiin, että joukkue on yhtä huono ku sen heikoin lenkki? Mutta joo, ehdottomasti Leicester on esiintynyt kuluneella kaudella reilusti paremmin mitä pelaajalistalta voi lukea. Tiukkoja voittoja pitkin kautta, itseluottamus tapissa ja pelaaminen varmasti kaikille tällä hetkellä suunnattoman nautinnollista. Omasta puolesta kuitenki toivon hartaasti lennon päättyvän asap. :)

Huth koetteli vastaavalla kiinnipitämisellä/huitomisella tuomaria pariinkin kertaan, mutta harvoinhan joo noista.

Joo, ei taida tällä sesongilla montaa vihreetä seurantaa olla. Sehän toisaalta kyllä lohduttaa huomata, ettei arviot välttämättä ookkaan ollu niin järjettömiä, vaan myös muilla päteväks todistetuilla on ollu vaikeaa. Onnea sinne tulevaan, mää lähen suihkun kautta valmistautumaan illan BPL-nyhjäykseen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

FA Cuppia pelataan tänään kahdeksan ottelun verran, joista kahdessa nähdään Valioliigan värejä. Villa Parkilla Aston Villa kohtaa neljännen sarjatason Wycombe Wanderersin, kun taas West Bromwich matkustaa sata mailia etelään Bristol Cityn vieraaksi. Molemmissa kohteissa päästään lyömään tuulipuvut päälle ja pelaamaan suosikkia.

Aston Villa on sysimustan alkukauden jälkeen päässyt jälleen pisteiden makuun, kun alla on jo kolme tappiotonta ottelua. Pelillisesti Aston Villa on ollut alkukauteen nähden aktiivisempi ja lyhyen otannan perusteella agressiivisempi hyökkäyspeli tuntuu toimivan paremmin. Voittoa birminghamilaiset ovat päässeet juhlimaan kuluvan kauden 26 ottelussa ainoastaan kolmesti, joten voittamisen nälkää varmasti riittää. Toki Villalla pääfocus on liigan säilymistaistelussa, mutta niin toisaalta myös Wycombella sarjataulukon toisessa päässä. Villa-koutsi Remi Garde hehkutti tänään pressissä FA Cupin tärkeyttä ja lisäsi, että kelpovireessä olevan Aston Villan on pidettävä kiinni hyvästä momentumistaan. Ensimmäinen osa-ottelu näytti joukkueiden välillä olevan tasoeron, joka on eittämättä valtava.

Villa todennäköisesti lepuuttaa muutamia avainpelaajiaan, mutta eipä avauksen ja penkkimiesten tasoero Villassa tällä hetkellä kovin suuri ole. Remi Garde on myös sanonut, että loukkaantumisista toipuneet Jack Grealish ja Carlos Sanchez ovat toipuneet ja starttaa tänään Wycombea vastaan.

Villan kertoimet on ollu rajussa nousussa eilisestä lähtien ja on vaikea sanoa loppuillan liikehdinnästä. 1.56:sta aina yli kakkoseen asti nousseet kertsit AVL -1:stä maistuu kyllä mallikkaasti.

Vedonlyöntivihje: - Aston Villa - Wycombe - peliaika päättynyt

kohde
Aston Villa - Wycombe
veto
AVL -1
kerroin
2.010 (Pinnacle)
panos
4 yks.

jätetään rajun nousun takia pari pelimerkkiä illalle, josko se tosta vielä hyppis.

Osuma! +4.04 yks.



Toisessa matsissa Bristol City kohtaa West Bromwichin, joka lähtee otteluun varmasti vahvalla kokoonpanolla. Liigassa Weballa sujuu kelvollisesti, joten joukkueen ei tarvi suuremmin stressata putoamisesta. Bristolilla tilanne on huolestuttavampi ja joukkue on tällä hetkellä putoajan paikalla. Bristollin ykkösmaalivahti Frank Fielding on kylkiongelmien vuoksi sivussa ja kun lainavahti Richard O'Donnellkin on edustuskelvoton, niin tolppien välissä nähdään 19-vuotias debytantti Max O'Leary. Myös Weballa on omat huolensa loukkaantumisten kanssa, kun sivussa on keskikentän keskustasta James Morrison ja Darren Fletcher.

Vieraskentällä ottelukuva palvelee West Bromwichiä, joka todennäköisesti pääsee tässä avausosasta poiketen mukavuusalueelleen kontraamaan. Tässäkin markkina on valunut Bristolin suuntaan, mutta ite kyllä nään fiksumpana pelivalintana vieraat.

Vedonlyöntivihje: - Bristol City - West Bromwich - peliaika päättynyt

kohde
Bristol City - West Bromwich
veto
Weba
kerroin
2.350 (Pinnacle)
panos
6 yks.

Osuma! +8.10 yks.



Kolmas pick suuntautuu Portsmouthiin, joka kohtaa siipirikkoisen Ipswichin. Muutaman avainpelaajan loukkaantumisten lisäksi huhu kertoo, että Ipswich tulee otteluun vahvasti junnupainotteisella(Digby,Robinson,Hammond,McDonnell,Emmannuel jne..) jengillä ja monelle perusjyrälle olisi luvassa lepoa. Junnut on jääny Ipswichissä täysin huomiotta ja monelle on luvassa kauden ensimmäiset peliminuutit. Avainmiehiä lepuutetaan siis siitä syystä, että Ipswich pelaa muutaman päivän päästä nousukarsintojen kannalta legendaarisen kuuden pisteen ottelun Birminghamia vastaan. Myös valmentaja on kommentoinut, että ottelu Birminghamia vastaan on viikon priority one.

Portsmouth pääsee otteluun hyvin levänneenä, sillä viimeisin ottelu on juuri Ipswichiä vastaan pelattu matsi puolentoista viikon takaa. Paria sarjaporrasta alempana pelaavalla Portsmouthilla tie nousukarsintoihin näyttää jo liki varmalta, joten lepuutuksille tuskin on tarvetta.

Tässä markkina on ollu hereillä ja Portsmouthia on syöty pahasti. Jos ja kun huhut junnujoukkueesta pitää paikkaa, on Portsmouth kahden edellämainitun ohella hieno pelikohde.

Vedonlyöntivihje: - Portsmouth - Ipswich - peliaika päättynyt

kohde
Portsmouth - Ipswich
veto
Portsmouth
kerroin
2.140 (Pinnacle)
panos
6 yks.

Osuma! +6.84 yks.



Aston Villa vahvalla kokoonpanolla jatkopaikan metsästykseen, kerroinnousut rauhottunu, vaikea kuvitella että säilyis noissa luvuissa sulkeutumiseen asti.

Vedonlyöntivihje: - Aston Villa - Wycombe - peliaika päättynyt

kohde
Aston Villa - Wycombe
veto
AVL -1
kerroin
2.040 (Pinnacle)
panos
4 yks.

Osuma! +4.16 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 20.00, palautukset 43.14, tulos +23.14 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 14. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

19.01.2016 20:50 <SirAlex> Ipswichillä nuorista Digby, Kenlock ja Emmanuel avauksessa,

19.01.2016 20:51 <SirAlex> Weba ykkösillä

19.01.2016 21:23 <SirAlex> villaan sujahti pari uuta liikaa, olkaa muut tarkempia.

20.01.2016 10:27 <SirAlex> Debytantin torjunta% jäi lopulta maltilliseen nollaan.

20.01.2016 10:31 <bettorpanda> Helpolla takas vihreelle :) kyl se siitä.

20.01.2016 10:44 <SirAlex> Pelottavan kivan näkönen vklp Valiolta tulossa, tuskin tää

20.01.2016 10:44 <SirAlex> ilo kauaa kestää.


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

FA Cup jatkuu tänään kahden ottelun verran.

Ensimmäisessä ottelussa Leicester isännöi Tottenhamia, jolla on paljon hampaankolossa joukkueen viime kohtaamisista. Kuluvaa vuotta on eletty 20 päivää, mutta siitä huolimatta joukkueet kohtaavat vuoden 2016 aikana jo peräti kolmannen kerran. Lähihistorian tapahtumien lisäksi joukkueet kohtasivat samaisessa turnauksessa tasan vuosi sitten, jolloin Leicester raapi jatkopaikan kahdella loppuhetken maalilla. Tämän vuoden otteluissa Tottenham on hallinnut pelejä tilastollisesti, Leicesterin tavoilleen uskollisena hoitaessa tulospuolen. Ottelukuva on ollut molemmissa matseissa hyvin samankaltainen, Tottenhamin pitäessä palloa ja Leicesterin kytätessä vastaiskuja. Ensimmäisessä kohtaamisessa Tottenham hallitsi palloa 73%, voittaen mm. maalipaikat 24-10. Kolmea päivää myöhemmin pelattu liigaottelu oli ensimmäiseen verraten lähes identtinen. Molemmilla joukkueilla on ollut vaikeuksia päästä huippupaikoille ja erikoistilanteet ovatkin näytelleet otteluissa suurta osaa.

Ensimmäisessä kohtaamisessa joukkueet olivat vahvasti B-miehistöllä liikkeellä ja onkin hieman hankalaa uumoilla illan line-uppeja vielä tässä vaiheessa tarkemmin. Normaalisti Pochettino on kuitenkin varsin maltillinen rotaation kanssa ja viimeaikaiset tapahtumat huomioiden uskoisin Tottenhamin tulevan otteluun vahvalla kokoonpanolla. Leicesterillä joukkueen tähtikaksikko Vardy-Mahrez on näyttänyt viime aikoina väsyneeltä, joten todennäköisesti kaksikko seuraa ottelua vaihtopenkin puolelta. Mutulla siis etu Spursille.

Tottenham sai kenraalissa itseluottamuksen kannalta tärkeän maali-iloittelun, kun joukkue murskasi Sunderlandin 4-1. Leicesterillä oli vaikeampaa, kun joukkue jäi tasapeliin sarjajumbo Aston Villan kanssa.

Kuten moni varmasti tietää, en Leicesteriä arvosta ihan markkinan tavoin. Tottenham puolestaan on ollut läpi kauden tasaisen vahva ja on hyvästä tuloksesta huolimatta kärsinyt jopa pienestä epäonnesta.

Jos sarjataulukko unohdetaan hetkeksi, niin ottelussa kohtaa alemman keskikastin Leicester, sekä UCL-paikoista kiivaasti taisteleva Tottenham. Kuten edellä mainitsin, uskon Tottenhamin tulevan otteluun vahvalla kokoonpanolla, kun taas Lesteriltä odotan muutamia avainpelaajien lepuutuksia. Tasoeron ja kokoonpanoedun lisäksi myös formi puhuu Tottenhamin menestyksen puolesta, kun taas henkinen yliote on eittämättä Ketuilla. Leicester on vaativan kotiyleisön alla pelannut hieman liian pallollista peliä, joka vähän sotii vastahyökkäys -filosofian kanssa. Myös tuloksellisesti Leicester on harvinainen poikkeus, kun joukkue on kerännyt ottelua kohden enemmän pisteitä vieraissa, kuin kotonaan. Pienimmätkin hiekanjyvät käännettyä sain Tottenhamin lopulta 43.5% suosikkiasemaan, joka riittää nipinnapin maxbettiin. Totalsien puolella undereiden vois kuvitella nousevan, kun vastassa on 2. ja 4. eniten maaleja tehneet joukkueet, mutta kyllä tässä lähtökohta tästäkin huolimatta on under.

Vedonlyöntivihje: - Leicester - Tottenham - peliaika päättynyt

kohde
Leicester - Tottenham
veto
Tottenham
kerroin
2.500 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Osuma! +15.00 yks.



Toisessa matsissa Liverpool kohtaa kotonaan 4.divarin Exeterin. Avausosa pelattiin Exeterin perunapellolla, joka oli ottanut pakkasista pahasti itseensä. Liverpool oli liikkeellä junnujoukkueella ja esitys oli sen mukainen. Sarjassa Poolilla on tuloksellisesti heikompi jakso meneillään ja vyöllä on kolmen ottelun voitoton putki. Kärkijoukkueiden repiessa samaan aikaan voittoja, alkaa ero UCL-paikkaankin olemaan jo joukkueen ulottumattomissa. Ohjelma on kuitenkin ollut kova ja pelillisesti joukkue on esiintynyt edukseen. Viimeisimmässä ottelussa Manua vastaan Pool oli ottelussa selvästi niskan päällä, mutta kun lukuisista paikoista ei itse saatu sisään, rokotti Manu ottelun loppuhetkillä toisessa päässä.

Poolilla on pienoista otteluruuhkaa, kun alla on sunnuntaina pelattu legendaarinen Pool-Manu, liiga jatkuu lauantaina ja tämän lisäksi joukkue on mukana Capital Cupissa, jonka toinen osaottelu pelataan kuuden päivän päästä tiistaina. FA Cup on cupeista huomattavasti arvostetumpi, mutta ilmeisesti Klopp näkee asiat eri tavalla. Saksalainen on nimittäin eilisessä pressissä kertonut, että Pool tulee myös tähän matsiin avausottelun kaltaisella juniorijoukkueella. Avausottelussa Exeter oli joukkueista selvästi parempi, mutta töpeksi ottelun passivoiduttuaan liikaa. Kotietu oli avausosassa tietysti valtava, mutta luulis matka Anfieldille olevan Exeterin kaltaisille 4.divarin jyrille taas sen verran ainutlaatunen keikka, että itteä laitetaan likoon like never before.

Kloppin pressin jälkeen kerroinliike on ollu hämmästyttävää, kun Liverpool on kerännyt hirveesti peliä. En ihan hirveesti oo Jurgenin pressejä Saksanmaalla seurannu, mutta eiköhän mies totta puhu. Jos ja kun näin on, niin Exeter +1.75 & 1,94 on ottelun avauspotkun lähtiessä enää märkä uni.

Vedonlyöntivihje: - Liverpool - Exeter - peliaika päättynyt

kohde
Liverpool - Exeter
veto
Exeter +1.75
kerroin
1.940 (Pinnacle)
panos
8 yks.

Huti: -8.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 18.00, palautukset 25.00, tulos +7.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 17. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

20.01.2016 11:50 <SirAlex> Sen verran tässä on vielä liikkuvia paloja, että nössömpi

20.01.2016 11:50 <SirAlex> jättää pelit illemmalle. Itellä kuitenki alkuillasta menoa,

20.01.2016 11:51 <SirAlex> eikä ois myöhemmin enää kerennyt sepostuksia kirjaamaan.

20.01.2016 13:19 <bettorpanda> Mikäs siinä kun pääse lempi premiertiimiä vetää maksimilla;)

20.01.2016 14:37 <SirAlex> uhkarohkeeta toimintaa!

20.01.2016 20:52 <SirAlex> LEI-TOT ounastelut kaappiin. Toki Kanea ois mielellä katellu

20.01.2016 20:54 <SirAlex> totalseissa underit ei enää kiinnosta, kun molem topparipari

20.01.2016 20:54 <SirAlex> uusiks

20.01.2016 20:55 <SirAlex> ekalla vilkasulla katoin että Verto oli kentällä, ehkä siis

20.01.2016 20:56 <SirAlex> Spursilta vähän vahvempaa odotin. Tasoero kuitenki selkee sp

20.01.2016 20:56 <SirAlex> ursille


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

GW23 vaikuttaa mielenkiintoselta.

Leicester - Stoke

Aloitetaan perinteisellä Against Leicester -betsillä. Leicester pelasi keskiviikkona FA Cuppia ja oli ottelussa täydellinen vastaantulija. Ensimmäisellä puoliskolla joukkueella oli vaikeuksia päästä Spursin kenttäpuoliskolle, mutta tiiviin puolustuksen siivittämänä useammalta huippupaikalta vältyttiin myös omassa päässä. Toiselle puoliskolle joukkue tuli tappioaseman johdosta aktiivisemmin ja sai ajoittan luotua uhkaa Spurs -boksin tuntumaan. Kokonaisvaltaisesti vahvemmalla kokoonpanolla otteluun lähtenyt Tottenham näytti kuitenkin hoitavan ottelun pintakaasulla ja jatkopaikka oli täten täysin ansaitu. Leicesterin puolesta on todettava, että joukkue oli liikkeellä maltillisella kokoonpanolla, kun joukkueen tärkeimpiin pelaajiin lukeutuvat Vardy, Mahrez, Kanté, Okazaki, Albrighton ja Morgan aloittivat kaikki penkiltä.

Ei anneta B-miehistön kuitenkaan liikaa hämätä, sillä fakta on, että Leicesterin peliesitys on huonontunut viikko viikolta. Viime kauden keväällä ja kuluvan sesongin syksyllä pelaaminen oli varmasti myös nykyistä helpompaa, kun kukaan ei odottanut joukkueelta mitään. Tällä hetkellä media lyö mestaruuspaineita niskaan kovalla sykkeellä ja koutsi Ranieri komppaa mukana.

Stoke pelaa Leicesterin tavoin historiansa parasta kautta. Joukkue on parhaimmillaan sijoittunut Valioliigassa yhdeksänneksi, kun tällä hetkellä joukkue majailee seitsemäntenä ja vain neljän pisteen päässä europaikoista. Potters on muutaman vuoden takaa tullut tutuksi kivenkovana kotijoukkueena, mutta tätä nykyä joukkue on vähintään yhtä vaarallinen myös vieraissa.

Loukkaantumistilanne on Stoken osalta vielä hieman auki, kun Shaqirin(75%), Arnautovicin(75%) Cameronin(25%), Irelandin(50%) ja Bardsleyn(50%) pelaaminen on vielä epävarmaa. Leicesterillä tilanne on parempi ja joukkue pääsee peliin parhaalla mahdollisella avauskokoonpanolla. Pottersin kannalta listan tärkeimpiä olisivat tuhukolmikkoon lukeutuva Xherdan Shaqiri & Marko Arnautovic, sekä alakerrassa kuluvalla kaudella hienoja otteita esittänyt Geoff Cameron.

FA Cup postauksessa toin esiin, että Leicester on kaapinu vieraista enemmän pisteitä kuin kotoaan ja syykin siihen on ilmeinen. Tässäkin pelikuva suosii vierailija Stokea, joka lahjoittaa pelivälineen suosiolla isännille ja "tyytyy" itse teräviin vastaiskuihin. Arvostan Stoken Leicesteriä vahvemmaksi kokonaisuudeksi, jota Stoken pari ikävää loukkaantumista kyllä tasoittaa. Kotiedustakaan tässä ei ihan normaalia etua voi tarjota, joten Stoke maistuu tosi hyvin. Suurinta intoa hillitsee kuitenkin Stoken toinen osa Capital Cupin semifinaaleita, jossa joukkue nähdään jo tulevana tiistaina. Pokaalia Stoke-on-Tentin kaupungissa on päästy viime vuosina nostamaan niin harvoin, että tärkeä matsi Liverpoolia vastaan sytyttänee kärkiseura Leicesteriä enemmän.

Vedonlyöntivihje: - Leicester - Stoke - peliaika päättynyt

kohde
Leicester - Stoke
veto
Stoke +0.5
kerroin
1.910 (Pinnacle)
panos
7 yks.

Normaaleissa olosuhteissa vois lyödä täysiä Lesteriä vastaan. Cupin, Arnan ja Shaqirin takia pari napsua takasin.

Huti: -7.00 yks.



Vedonlyöntivihje: - Leicester - Stoke - peliaika päättynyt

kohde
Leicester - Stoke
veto
u2.25
kerroin
1.990 (Pinnacle)
panos
4 yks.

Huti: -4.00 yks.



Watford - Newcastle

Vähän kiirettä pukkaa, joten ei kerkeä suuremmin selitellä loppuja. Watfordilla alla kaksi kauden huonointa esitystä ja hienon alkukauden jälkeen notkahdusta on vähän jo odoteltukin. Jouluruuhkan jäljiltä jalka on varmasti vielä painava ja yleisesti silloin heikommilla kokonaisuuksilla alkaa valuminen. Newcastlella tilanne on päinvastainen ja alla on kolme kauden parasta ottelua. Tykkään Newcastlesta yleisesti markkinaa enemmän ja nään joukkueessa paljon enemmän potentiaalia, mitä alkukautena ollaan nähty. Watford pelaa passiivista, puolustusvoittoista peliä, joiden kohdalla kotiedulla ei usein ole normaalin kaltaista vaikutusta. Tästä osoituksena Watford on Leicesterin tavoin kerännyt alkukauden otteluista eniten pisteitä vieraissa.

Vedonlyöntivihje: - Watford - Newcastle - peliaika päättynyt

kohde
Watford - Newcastle
veto
Newcastle +0.25
kerroin
2.220 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Huti: -10.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Watford - Newcastle - peliaika päättynyt

kohde
Watford - Newcastle
veto
o2.5
kerroin
2.110 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Osuma! +3.33 yks.



Arsenal - Chelsea

Chelsealta todennäköisesti sivussa Diego Costa(25%), sekä jo viikkoja sivussa ollut Eden Hazard(50%). Arsenalilla tilanne on paranemaan päin, kun sekä Özilin, että Sanchezin on uutisoitu starttaavan Chelseaa vastaan. Pelillisesti Arsenal on ollut liigan paras joukkue läpi kauden, kun Chelsea on SirAlexin seurannan tavoin kompastellut vähän väliä. Chelsean heikot peliesitykset ovat ajaneet seuran tähtipelaajat varpailleen ja brittimedioissa on väläytelty usean avainpelaajan lähtöhaluja.

Harvoin Arsenalin puolesta pääsee Emiratesilla lyömään, mutta nyt maistuu edeltäjien tavoin tosi hyvin. Chelsean puolustus on vuotanut viime peleissä solkenaan ja tässä on Arsenalilla ainekset takoa taululle rumatkin lukemat. Unibetin kaltaset mikkihiiribuukkerit tarjoo Ars-1.5:stä liki nelosella alkavaa, jotka limittien puoltaessa kannattaa vikisemättä nostaa reppuun.

Vedonlyöntivihje: - Arsenal - Chelsea - peliaika päättynyt

kohde
Arsenal - Chelsea
veto
Arsenal
kerroin
2.080 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Huti: -10.00 yks.



Pienempiä tägeihin:

Vedonlyöntivihje: - Manu - Soton - peliaika päättynyt

kohde
Manu - Soton
veto
o2.25
kerroin
2.100 (Pinnacle)
panos
6 yks.

Kyllähän näissä Manun matseissa totalsit on turhan alhaalla nykyään, kun joukkue ei enää edes puolusta erityisen hyvin.

Huti: -6.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Crystal Palace - Tottenham - peliaika päättynyt

kohde
Crystal Palace - Tottenham
veto
u2.25
kerroin
1.970 (Pinnacle)
panos
5 yks.

Crystal Palacen hyökkäyspeli on jäähtynyt täysin, eikä maaleja(eikäpaikkoja) olla nähty viiteen viime otteluun. Osaa joukkue kuitenkin puolustaa.

Huti: -5.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Crystal Palace - Tottenham - peliaika päättynyt

kohde
Crystal Palace - Tottenham
veto
Tottenham-0.25
kerroin
1.930 (Pinnacle)
panos
7 yks.

Arsujen ohella liigan parhaiten puolustava Spurs on selkeesti paremmassa vedossa, nuoren joukkueen itseluottamus on tapissa ja tulosta syntyy.

Osuma! +6.51 yks.


Vedonlyöntivihje: - West Brom - Aston Villa - peliaika päättynyt

kohde
West Brom - Aston Villa
veto
West Bromwich
kerroin
2.170 (Pinnacle)
panos
6 yks.

Piristyneen Aston Villan agressiivisempi pelityyli sataa kopisten tässä Weban laariin.

Huti: -6.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - West Brom - Aston Villa - peliaika päättynyt

kohde
West Brom - Aston Villa
veto
o2
kerroin
1.940 (Pinnacle)
panos
4 yks.

Kyllähän tää vähämaaliselta vaikuttaa vaikka kuin pureskelee, mut joku roti kuitenki. AV kaipaa täysiä pisteitä tämmösistä, ja vähän jo riskillä pitää.

Huti: -4.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Sunderland - Bournemouth - peliaika päättynyt

kohde
Sunderland - Bournemouth
veto
o2.25
kerroin
1.920 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 65.00, palautukset 19.84, tulos -45.16 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 20. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

22.01.2016 17:02 <ahomake> On kyllä hienoa settiä ihan sama osuu tai ei. Kiitos!

22.01.2016 18:11 <UgadanJouluspesiaali> Moi Alex! Missä on raportoitu Sanchezin starttaavan?

22.01.2016 19:29 <SirAlex> Kyllä ne hienompia ois osumien kanssa! Niin joo, piti kyllä

22.01.2016 19:29 <SirAlex> lyyä 75% Sanchen perään, mutta siis kaikki mediat Briteissä!

22.01.2016 19:30 <SirAlex> Mies o reenannu jengin mukana jo viikon päivät ja ois ollu

22.01.2016 19:30 <SirAlex> kondiksessa jo Stokea vastaan, mutta säästeltiin tähän.

22.01.2016 19:58 <UgadanJouluspesiaali> Ok. Ite oon lukenu vaa arvioita, joissa starttais penkiltä.

22.01.2016 20:07 <SirAlex> ei se mahotonta oo, Wengerin tuntien uskon kuiteki avaukseen

22.01.2016 20:10 <SirAlex> Surkeeta uutista tuli kuiteki hetki sitte kyseiseen matsiin

22.01.2016 20:10 <SirAlex> kun Premierin loukkaantuneista kaiken tietävä Ben Dinnery

22.01.2016 20:11 <SirAlex> kertoi Twitterissä Hazardin ja Costan olevan kunnossa.

22.01.2016 20:11 <SirAlex> Päivällä samainen herra arvioi yllämainitut 25% ja 50% ja

22.01.2016 20:11 <SirAlex> piti varsinkin paikkaa avauksessa erittäin epätodennäköisenä

22.01.2016 20:12 <SirAlex> Arsenalin kerroin todennäköisesti siis tulee nousemaan,

22.01.2016 20:14 <SirAlex> Costan ja Hazardin myötä Arsenal enää 49% ja pari uuta. :(

22.01.2016 23:31 <E.Clipperton> on hiton huono matchup Arsenalille toi Chelsea.

22.01.2016 23:34 <E.Clipperton> toki Arsenal fanina oon biased.

22.01.2016 23:36 <E.Clipperton> harhaiseksi en itseäni kutsu - terveisiä vaan kieliketjuun.

23.01.2016 16:10 <SirAlex> kylmää kyytiä tarjonnu line-upitki tällä kaudella.

23.01.2016 16:10 <SirAlex> stoken bojan ja arnatovic sivussa.. isoiso miinus


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Lähetään täyttöhommiin viikonloppuna pahasti pettäneellä Stokella. Stoken viikonloppunen esitys oli selkeesti kauden heikoin, eikä ees Bojanin ja Arnautovicin poissaolo voi tätä kyllin selittää. Tiedä sitten oliko ajatus jo tän iltasessa vai mikä oli. Joka tapauksessa nyt tehokolmikon Bojan-Arna-Shaqiri pitäisi olla avauksessa ja näiden tähtien valossa yli kuuden kertoimet on aikamoisia. Poolilla 1-0 -voitto alla, joten Stoken on tästä voitto raavittava. Poolilla vanhojen loukkien(mm. skrtel, sturridge, coutinho) lisäks Clyne todnäk sivussa ja vastikään hankittu Caulker edustuskelvoton. Huippukuntoon kohonneelle Firminolle on uumoiltu lepoa ja näin ollen päinvastasen formin omaava Benteke astuis sisään. Stokella kippari Shawcross loukkaantu vklpna ja on tästä sivussa, myös hyvää kautta pelannut Geoff Cameron on pois, joten pientä vajausta Stoukin alakerrassa.

Stoke voittaa 21 kertaa sadasta, 6.13 on aivan liikaa. Suoraa voittoa, koska semmosta pitää hakea lopussa kaikin keinoin.

Vedonlyöntivihje: - Liverpool - Stoke - peliaika päättynyt

kohde
Liverpool - Stoke
veto
Stoke
kerroin
6.130 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
4.762
todennäköisyysarvio
arvio 21%

Osuma! +20.52 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 12. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

26.01.2016 21:36 <SirAlex> Shaqiri out, Firmino in. arviossa firmino mukana, Ilman Shaq

26.01.2016 21:37 <SirAlex> Stoke yheksisentoista pinnaa.


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Liigan kuumimman poppoon, aka ManCityn kertsit sen ku nousee. Syynä lienee Pellegrinin kommentit, jossa mies sano rotaatiota olevan luvassa. City on kuitenki 2-1 takaa-ajossa & pelas ekan osan almost ykkösillä, joten en tässä kovin suureen rotaatioon usko. Todennäkösesti tolppien välissä on Caballero ja Sagnaa paikkaa vähintään yhtä hyvä Zabaleta. Keskikentällä penkille tippunu Sterling saanee tässä mahollisuuden, mutta ei sekään imo suurempi downgrade ole Navasiin verraten(ite tykkään sterlistä jopa enemp). Silvan tilanne on vähän auki ja jossain on uumoiltu, että tällä kaudella erilaisista loukkaantumisista kärsinyttä espanjalaista lepuutettais. Evertonilla myös todnäk 2.molari sisällä, mutta muuten ykkösillä. Viikonloppuna loukkaantu Pienaar, Besic ja Mirallas, joista Besic suurin miinus. James McCarthy on toipumaisillaan nivusongelmista ja mahollisesti avaa Besicin loukkaannuttua jo vähän pakonedessä tässä. Toisaalta irlantilainen päästettiin joulukuussa vähän turhan aikasin sairaslomalta ja tuloksena oli 26 minuutin edustus ja nykyinen injury. Tiedä sitte onko Martinez tästä oppinu ja antaa McCarthyn toipua tällä kertaa rauhassa.

City on dominoinu hyökkäystilastoja läpi kauden ja viime otteluissa meininki on vaan parantunut. Alakerrassa on pieniä ongelmia, mutta sielläki Otamendi tuntuu viikko viikolta palaavan lähemmäs omaa tasoa. Evertonilla on vähän heikompi jakso menossa ja viimeseen yheksään liigaotteluun on poimittu vaan yksi voitto. Alkukauden shampanjapotkupallosta on tultu taaksepäin, eikä Deulofeu murra puolustuslinjoja enää jatkuvalla syötöllä.

City täsä vähän tahtoo maistua. Ite en kerkee myöhemmin supisemaan, mutta jos Silva on laatikossa niin puske lappua sisään vauhilla. Jos taas Silva on penkin puolella ni vedot kannattanee jättää mahdollisimman lähelle starttia. Uskon Davidin avauspaikkaan ja tän kanssa City-1 on 53 pinnaa, ilman Silvaa ~viitisenkymmentä.

Vedonlyöntivihje: - ManC - Everton - peliaika päättynyt

kohde
ManC - Everton
veto
ManC -1
kerroin
2.000 (Pinnacle)
panos
7 yks.

Osuma! +7.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

27.01.2016 21:36 <SirAlex> Silva in -> 1min ja valuet syöty. Tiukassa on nykyjätä.

28.01.2016 18:15 <Zizou> samaa olen itse ihmetellyt kuluvan kauden aikana eri sarjois

28.01.2016 18:15 <Zizou> sa. Jos meinaat olla markkinoita edellä jonkin uutisen kanss

28.01.2016 18:16 <Zizou> a pitää olla todella nopea ja sekään ei yleensä riitä :-(

28.01.2016 22:25 <SirAlex> näin se tosiaan meinaa nykysin olla, kilpajuoksua.


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Lähen aamusta keski-eurooppan kiertueelle ja vietän samalla Ylikertoimettoman(.com) viikonlopun. Valjussa on taukoa tiistaille asti, mutta FA Cuppia pelataan. Eipä tuolta tällai earlynä juuri voi sohia, kun niin paljon vielä liikkuvia osia matkassa. Stoke maistuu jos lepuutuksia ~saman verran ku Palacella, mutta rankkareihin venyny liigacup välierä voi vähän sotkea. Liverpool - West Hamissa tietty vähän sama tilanne isäntien osalta ja näide tietojen valossa Hammers maistuis, mutta tiiä sitte. Bournemouth lepuutti viime fa cup kierroksella avainpelaajia isolla kädellä ja sama riski on taas voimassa. Rotaation iskiessä kertsit lähtee nousukiitoon ja siinä tilanteessa kelkkaan kannattaa jo hypätä. On Valioliigan ja 4.divarin välillä vaan niin järkyttävän iso ero, ettei nykyinen 2.40:kään pöllömpi ratkasu olis.

Ettei mee ihan hukkaan tämäki viesti, ni nostetaan pari. Weba - Peterbourghissa isäntäjoukkue on näyttänyt, että Pulisin iskostama pelityyli pitää, oli vastassa City tai Peterbourgh. Suuremmin Weba tuskin lepuuttaa, koska liigassa tilanne on vakaa. En juurikaa raitapaidoista suosikkiasemassa tykkää ja kyllä tässä lähtökohtana on 1-0 nyhjäys. Underia. Weban ykkösten pamahtaessa ruutuun Pietarin kertsit lähtee nousuun ja niistä vois kuvitella löytävän pelattavaa avauspotkun hetkillä.

Toinen valinta suuntautuu huippuvireiseen Manchester Cityyn, joka liigacupin rasituksesta ja KDB:n loukkaantumisesta huolimatta ansaitsee pelin. Aston Villa suurella todennäköisyydellä lepuuttaa tässä A-heppoja, ku tiistaina ja lauantaina on säilymisen kannalta elintärkeät kamppailut West Hamia ja Norwichia vastaan. Cityllä on toki omat rotatioriskisä ja todnäk mm. Silva lepää tässä. Kyä silti motivaatiot, formit, luokka jne. puhuu niin isosti Cityn puolesta, että Skyblues ansaitsee pelin.

Vedonlyöntivihje: - West Bromwich - Peterbourgh - peliaika päättynyt

kohde
West Bromwich - Peterbourgh
veto
u2.5
kerroin
1.940 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.869
todennäköisyysarvio
arvio 53.5%

Huti: -6.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Aston Villa - Manchester City - peliaika päättynyt

kohde
Aston Villa - Manchester City
veto
Manchester City -0.75
kerroin
1.980 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.887
todennäköisyysarvio
arvio 53%

Osuma! +5.88 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 12.00, palautukset 11.88, tulos -0.12 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 13. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Lomat lusittu ja aika palata sorvin ääreen, GW24:

West Bromwich - Swansea

Weba tyytyi FA Cupin neljännellä kierroksella tasapeliin 3.divarijoukkue Peterbourghin kanssa. Peli näytti pitkään kulkevan täysin käsikirjoituksessa, kun Weba johti Pulismaiseen tapaan ottelua 1-0, eikä supervaarallisia maalipaikkoja nähty. Ottelun viimeisellä kympillä ote kuitenkin lipsui ja Peterbourgh päästettiin halvalla maalivahdin ja puolustuksen välisellä sekoilulla tasoihin. Tämän jälkeen pelikuva muuttui ja viimeinen kymppi mentiin vauhdikkaasti. Huomion arvoista on, että Pulis päästi ongelmapelaaja Saido Berahinon vihdoin koirankopista ja mies kiitti heti kahdella maalilla. Kelvollisen kauden pelannutta Rondonia Saido tuskin syrjäyttää ainakaan heti, mutta ihan mielenkiintonen kokeilu vois olla Venezuelalaisen voimahyökkääjän ja pikakiituri Berahinon yhteispeli.

Swansealla on alla kaksi kauden selvästi parhainta esitystä. Koko kauden Swansean tulemista on odotettu ja ehkä se on nyt sitten vihdoin täällä. Molemmissa otteluissa joukkue on ollut yli 60 minuutia maalin johtoasemassa ja on silti onnistunut pitämään vastustajan huippuvaarallisilta maalipaikoilta poissa. Hyökkäyspäässä meininki ei tilastollisesti ole ollut kummoista, mutta aikaisten johtomaalien vuoksi se usein niin meneekin. FA Cupista joukkue tippui jo edellisellä kierroksella, joten ottelurasituksesta myös pieni etu toissapäivänä ykkösmiehistöllä pelannutta Webaa vastaan.

Loukkaantumistilanne on Swansean osalta täydelinen, kun kukaan ei ole sivussa. Weballa on pientä ongelmaa keskikentän keskustan kanssa, kun James Morrison on varmasti sivussa ja Darren Fletcherin pelikunto on arvoitus. Joukkueen ykkösvahti Ben Foster loukkasi viime liigaottelussa jälleen itseään ja pelikunto on vielä auki. Fosterin syyskauden pahan loukkaantumisen jäljiltä Myhill on kantanut suurimman torjuntavastuun läpi kauden, mutta ei walesiläisen otteet tahdo vakuuttaa. Tuorein näytös tuli toissapäivänä cup-ottelussa, jossa mies oli isosti vastuussa Weban jäädessä tasapeliin Peterbourgin kanssa.

Pelikuva on tässä selvä, kun Weba tyytyy ottamaan vastaan. Swansea tykkää pitää palloa, joten kumpikaan ei ottelukuvan suhteen suurempi häviäjä ole. Kirjoitin jo ennen Peterbourghia vastaan pelattua ottelua, ettei Weba ole parhaimmillaan näissä missä se lähtee suosikkina otteluun ja linja pitää. Viime liigaottelussa Aston Villaa vastaan West Bromwich ei saanut ainoatakaan laukausta Aston Villan maalia kohti. Joutsenet peittoaa Weban paperilla ja pääsee tässä paremman formin ja lepoedun siivittämänä taistoon. Kertoimet on ollut pahasti laskussa, mutta kyllä niissä vielä ilmaa on. Maaleja tässä tuskin juuri nähdään, mutta sielläkin markkina on ollut skarppina ja valuet syöty tyysti.

Vedonlyöntivihje: - West Bromwich - Swansea - peliaika päättynyt

kohde
West Bromwich - Swansea
veto
Swansea +0
kerroin
2.120 (Pinnacle)
panos
10 yks.
raja
1.961
todennäköisyysarvio
arvio 51%

Push: +0.00 yks.



Norwich - Spurs höpinät katosvat johonkin, josta ees ctrl + z:ta ei tuonu niitä takasin. Ei jaksa uudestaan näpyttää, mutta siinä Jan Vertonghenin pahaa loukkaantumista koitettiin tarkastella eri näkökulmista. Joka tapauksessa tosi iso kolaus liigan yhdelle parhaiten puolustavista joukkueista. Tippuuko superkauden pelannut Eric Dier viime kauden paikalle alas vai nouseeko paikkaajaks keltanokka Kevin Wimmer, jolla Valjua takana 16min? Niin tai näin, vaikutus on suurempi kuin moni luulee.

Vedonlyöntivihje: - Norwich - Tottenham - peliaika päättynyt

kohde
Norwich - Tottenham
veto
o2.5
kerroin
1.990 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
1.887
todennäköisyysarvio
arvio 53%

Osuma! +6.93 yks.



Leicester - Liverpool

Lesteriä vastaan! :) Liverpool on ollut viime aikoina ihan kelvollisessa iskussa ja lisäajalla raavittu voitto Norwichista, sekä finaalipaikka Capital Cupin rankkarikisan jälkeen on varmasti nostattanut joukkueen peli-ilon tappiin. Näitä otteluitahan edelsi karvas kotitappio Manulle, jossa Liverpool oli tappiosta huolimatta melkeinpä ylivoimanen. Pienoisessa otteluruuhkassa Pool eittämättä on, mutta Klopp on tarjonnut FA Cupissa peliaikaa lähinnä nuorisolle, joten ihan hirveen isoa miinusta tästä ei voi Poolille antaa. Toki viikolla käyty Capital Cup oli fyysisesti raskas, mutta onhan tässä viikko levättykin. Rankkarivoitto varmasti myös helpotti palautumista.

Leicester on jatkanut liitoa ja alla on kuusi tappiotonta liigaottelua. Putken katkasi joulukuun 26.pv juuri Liverpool, joka oli Anfieldillä täysin ylivoimainen. Viime ottelussa Leicester oli puolestaan murskaava, kun hyvävireinen Stoke kaatui peräti 3-0. Pienen varauksen annan kuitenkin tähän voittoon, sillä Stokella tuntui vilisevän mielessä jo edellämainittu Capital Cup -välierä Poolia vastaan ja joukkue oli täysin poissa tolaltaan.

Loukkaantumisten puolella Kettulauma on ollut hämmästyttävän onnekas, eikä tälläkään hetkellä kapealla rosterilla operoivan Leicesterin sairaslistalta löydy kuin rotaatiomiehiä. Ranieri ei suuremmin arvostanut FA Cupin kolmatta kierrosta, kun jatkopaikka lahjoitettiin Tottenhamille. Näin ollen joukkue sai viikonloppuna kaivattua lepoa ja pääsi keskittymään täydellä höyryllä revanssiin Poolia vastaan. Poolilla on omat huolensa, kun Daniel Sturridgen toipuminen pitkittyy ja pitkittyy. Hyökkääjiä on siis edelleen läjäpäin sivussa, eikä penkkikomennusten jälkeen itseluottamuksensa totaalisesti menettäneellä Bentekellä tee mitään. Poolin onneksi Firmino on nostanut synkän syksyn jälkeen roimasti tasoaan ja hyökkäyspeli tuntuu poissaoloista huolimatta toimivan. Hyökkääjien lisäksi sivussa on Coutinho ja Skrtel, joista varsinkin Skrtelille olisi käyttöä. Coutinho toki pelasi jo itsekseen Poolille syyskaudella monet pisteet, mutta toisaalta Brassin ahneus vetopaikkojen suhteen puuroutti monet potentiaaliset hyökkäykset.

Emmää Lesteriä vaan osaa arvostaa markkinan tavoin. Kyllä tässä myös vähintään kolme maalia nähdään kerran kahdesta.

Vedonlyöntivihje: - Leicester - Liverpool - peliaika päättynyt

kohde
Leicester - Liverpool
veto
Liverpool+0
kerroin
2.010 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.923
todennäköisyysarvio
arvio 52%

Huti: -5.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Leicester - Liverpool - peliaika päättynyt

kohde
Leicester - Liverpool
veto
o2.5
kerroin
2.090 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
2.000
todennäköisyysarvio
arvio 50%

Huti: -4.00 yks.



Manu - Stoke

Manun tarpominen sen kun jatkuu, eikä paikkoja valtavasta pallonhallinnasta huolimatta pystytä edelleenkään luomaan. Oma pää on kuitenkin pysynyt tiiviinä ja kun onnetarkin ollut suotuisa, niin myös suuremmilta pistemenetyksiltä ollaan vältytty. Sen enempää Manusta on turha höpöttää, kun tekeminen on jatkunut pitkälti samana jo aivan liian kauan.

Stoke paukuttaa tällä hetkellä kovassa otteluruuhkassa, kun männäviikolla on pelattu liigaa, fa cuppia ja capital cupin välierää. Tulos on ollu heikkoa, kun otteluista jokainen on päättynyt lopulta tappioon. Liigaottelussa Leicesteriä vastaan joukkue oli todella huono, enkä muuta selitystä tähän edelleenkään osaa sanoa, kuin tuon sytyttävän välierän. Välierässä Liverpoolia vastaan tekeminen oli jo huomattavasti parempaa ja vastaavanlaisella esityksellä Manu olisi helisemässä. FA Cupissa Crystal Palace tuli vahvalla kokoonpanolla mixattua Stokea vastaan ja siihen nähden esitys oli vähintään kelvollinen. Tähtikolmikko Shaqiri-Bojan-Arnautovicia ei olla nähty hetkeen yhdessä ja tuloksena on ollut kasa häviöitä. Tähän otteluun Marko Arnautovicin pelikunto on pienoinen kysymysmerkki, mutta todennäköisesti itävaltalainen kuntoutuu ajoissa ja täten trion yhdessäolo olisi mahdollinen.

Pelinkuva on tässäkin selviö, kun Manse ottaa pelivälineen ja Stoke pyrkii iskemään vastaiskuista. Sen verran hirveetä Manun tekeminen on kuitenkin ollut jo toista vuotta putkeen, ettei tappavia vastaiskuja kyttäävä Stoke voi tässä mitenkään olla markkinan arvioita vastaava.

Vedonlyöntivihje: - Manu - Stoke - peliaika päättynyt

kohde
Manu - Stoke
veto
Stoke +0.75
kerroin
2.010 (Pinnacle)
panos
8 yks.
raja
1.869
todennäköisyysarvio
arvio 53.5%

Huti: -8.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Manu - Stoke - peliaika päättynyt

kohde
Manu - Stoke
veto
Stoke
kerroin
5.930 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
5.000
todennäköisyysarvio
arvio 20%

Huti: -2.00 yks.



West Ham - Aston Villa

Aston Villan juna tuntuu väistämättä ajautuvan kohti seinää. Suotuisasta otteluohjelmasta huolimatta voittoja ei olla onnistuttu haalimaan ja hätä alkaa olemaan jo aikamoinen. Alla on toki kolme tappiotonta liigaottelua, mutta kun putkea edelsi tappiot suurimmille kilpakumppanille (Norwich & Sunderland), niin tasapelitkään ei enää tahdo riittää.

West Hamilla sen sijaan pyyhkii hyvin ja uskon joukkueen sinnittelevän Eurooppaliiga taistossa aina sarjan loppuun asti. Suorituksen arvoa nostaa se, että joukkue on läpikauden tarponut suurien loukkaantumisten kanssa ja tälläkin hetkellä sivussa on yläkerrasta Diarra Sakho, Manuel Lanzini & Andy Carroll. Keskikentän raatajista Mark Noble on sairastellut ja Cheikhou Kouyate sai kolhun viime ottelussa, molempien pelikunto on vielä kysymysmerkki. Alakerrasta oikean laidan ykköskaakeista Kalle Jenkinson ja James Tomkins ovat todennäköisesti molemmat sivussa, joten sille osastolle pitää löytää joku, mahdollisesti Joey O'Brien. West Hamin puolesta on kuitenkin todettava, että loukkaantuneita paikannut nuori brittilaituri Michael Antonio on esiintynyt edukseen ja toiselta laidalta Victor Moses on kuntoutunut. Dimitri Payet kuntoutui pari ottelua takaperin, eikä ranskalaisen läsnäoloa sovi vähätellä. West Hamin voittoprosentti on ollut liigassa Payetin ollessa kentällä 50%, kun ilman Payettia ainoastaan 14%.

Kysymysmerkkejä vielä roppakaupalla Noblen, Kouyaten ja Tomkinsin johdolla, mutta kyllä tässä silti kotijoukkue ja overit tahtoo maistua. Aston Villan hyökkäyskalusto on viime otteluissa luonut uhkaa hieman alkukautta enemmän, mutta eipä noilla luvuilla edelleenkään pitkälle pötkitä. Riskitasoa on vaan pakko ruveta nostamaan, kun pelikierrokset viikko viikolta vähenee. West Hamilla laatu on korvannut määrän maalipaikkojen osalta, sillä yli joka kolmas vedoista on lähtenyt boksin sisältä viimeisen viiden ottelun ajalta ja supervaarallisia maalipaikkojakin on nähty Arsenalin, Chelsean ja Leicesterin jälkeen liigan neljänneksi eniten.

Liputetaan tässä maaleja ja isäntiä.

Vedonlyöntivihje: - West Ham - Aston Villa - peliaika päättynyt

kohde
West Ham - Aston Villa
veto
o2.5
kerroin
2.280 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
2.083
todennäköisyysarvio
arvio 48%

Huti: -7.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - West Ham - Aston Villa - peliaika päättynyt

kohde
West Ham - Aston Villa
veto
West Ham -0.5
kerroin
1.960 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.869
todennäköisyysarvio
arvio 53.5%

Osuma! +5.76 yks.



Sunderland - Man City

Man City painelee tällä hetkellä kovassa liidossa, vaikka viime kierroksella tasapeliin West Hamin kanssa jäätiinkin. Liigan ulkopuolella Capital Cupissa kaivettiin finaalipaikka Evertonin kustannuksella ja FA Cupissa reservit kaatoi Aston Villan tyylipuhtaasti 4-0. Sunderlandilla tie FA Cupissa nousi pystyyn viime kierroksella, joten joukkue on saanut rauhassa valmistautua tähän koitokseen. Viime kausina Sunderland on tullut tutuksi kärkijoukkueiden kiusaajana, joka on usein roikkunut otteluissa hyvin aina päätösvihellykseen asti. Myös Cityä vastaan joukkue on viimeisestä kuudesta sarjaottelusta voittanut kaksi ja pelannut kerran tasan. Tällä kaudella joukkue ei kuitenkaan ole näyttänyt vastaavaa venymiskykyä ja pisteet on pääasiassa poimittu niiltä vastustajilta, joilta voittoja sopii odottaakin(tääkin on ollu viime kausina vähän päinvastoin). Tämän hetkisen kärkiviisikon Sunderland on kohdannut kuluvalla kaudella kahdeksan kertaa, maalieron ollessa murskaava 26-6.

Tammikuun siirtoikkunassa Sunderland on ollut hereillä ja hankkinut vahvistuksia keskikentälle ja puolustukseen. Ranskan pääsarjaa pelanneet Lamine Kone ja Wahbi Khazri on meikäläiselle valitettavan tuntemattomia tapauksia, mutta todennäköisesti kaksikkoa ei vielä huomenna nähdäkään. Loukkaantumisten kanssa joukkueella ei ole suurempaa huolta, kun sivussa olevista (Kaboul, Larsson, Matthews) kaikki ovat täysin korvattavissa. Cityllä tilanne on huolestuttavampi, kun cupissa loukkaantueen Kevin De Bruynen lisäksi listalta löytyy Nasri, Kompany, Bony, sekä mahdollisesti Delph ja Mangala. Alexander Kolarov on puolestaan toipunut pohjevammasta ja murtautunee heti takaisin avaukseen. Myös Cityn puolesta on mainittava, että Agueron ja Silvan ehjänä pysyminen tekee jo aika paljon, kun muilta osin jokaiselle pelipaikalle on heittää niin laadukasta kirittäjää.

City on ollut vieraissa tahmea, mutta nyt vastaan asettuu liigan huonoimpia puolustuksia. Tuulikuuma Aguero on löytänyt viime kausilta tutun maalijyvän ja Silvallakin on nyt loukkaantumisten jäljiltä pari peliä kropassa. Cityllä puolustuspelaaminen on ottanu viime viikkoina kehitysaskelia, mutta kyllä siellä edelleen Kompanylle on kova tarve. Maalintekokilpailu tästä voi hyvinkin olla luvassa ja eiköhän se Citylle käänny. Edellinen kohtaaminen Stadium of Lightilla päätty 1-4 ja jotain saman suuntaista sinne piirtynee jälleen.

Vedonlyöntivihje: - Sunderland - Manchester City - peliaika päättynyt

kohde
Sunderland - Manchester City
veto
Manchester City -1.25
kerroin
2.110 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
2.041
todennäköisyysarvio
arvio 49%

Huti: -4.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Sunderland - Manchester City - peliaika päättynyt

kohde
Sunderland - Manchester City
veto
o2.75
kerroin
1.900 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.818
todennäköisyysarvio
arvio 55%

Huti: -6.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 59.00, palautukset 35.69, tulos -23.31 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 19. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

02.02.2016 14:29 <SirAlex> WH-Villa overille miinusta kun Villalta hyökkääjät sivussa.

02.02.2016 14:30 <SirAlex> West Hamista saa edelleen 1,95 joka kyllä kelpaa kivasti

02.02.2016 15:08 <Mr Big Bet> Ayew ja Agbonlahor käytettävissä eli ihan OK IMO

02.02.2016 15:08 <Mr Big Bet> Kozakilla ei tee yhtään mitään, Gestedea voisi käyttääkin

02.02.2016 15:40 <SirAlex> Agbo iso arvotus ku viimeset kunnon minuutit lokakuulta,

02.02.2016 15:40 <SirAlex> Ayew tarvis imo vierelle jonku Kozak/Gestede järkäleen, joka

02.02.2016 15:41 <SirAlex> sais välillä vähän rauhotettuakin peliä. Ayew toki siis AVLn

02.02.2016 15:42 <SirAlex> paras ylhäältä, mutta siellä ei vaan ny o ketää joka osais

02.02.2016 15:43 <SirAlex> pitää palloa hallussa ja vähän rauhottaa. i_m_o

02.02.2016 23:46 <bettorpanda> Lesteri senvaan vie Allua kuin kuoriämpäriä :(

02.02.2016 23:58 <skasi> Ja Swansii vielä pushiin lisäajalla.. :/ Pelionnea sulle!

02.02.2016 23:59 <skasi> Näyttäisit sitä tarvitsevan : ) !!

03.02.2016 00:02 <SirAlex> Tylyä on, Swansi kolisutteli 89' vielä tolppia. kättätaskuun

03.02.2016 00:08 <Henkka> Maikkarin koostespede vielä sanoi et Swansea voitti pelin

03.02.2016 00:09 <Henkka> 0-1. Samaan aikaan päivitys livescoreen ja ykköset tanassa.

03.02.2016 00:11 <Henkka> Toki myös Harri Kane ois saanut olla laittamatta niin olisi

03.02.2016 00:12 <Henkka> tullut vähän lisää turpaan. Taidan alkaa kolikolla näitä

03.02.2016 00:12 <Henkka> nakkelee niin osuu varmasti paremmin :)

03.02.2016 09:14 <SirAlex> Maikkarin koostespede on kyllä meikäläistäki huonompi. Tai

03.02.2016 09:15 <SirAlex> ainakin yhtä huono.

03.02.2016 10:47 <Zizou> itse katson kierrosta canal Futbolin kautta, missä mennään..

03.02.2016 10:47 <Zizou> matsista matsiin sitä mukaan, kun jossain tapahtuu

03.02.2016 10:48 <Zizou> sen mukaan laitoin (ja statsien) omaan varjikseen 1-1 WBA-SW

03.02.2016 11:44 <SirAlex> Joo tasasta puurtamistahan tuo oli

03.02.2016 12:14 <Zizou> Leicesterin kohdalla sun "ehkä kannattaa" kohta jo kääntää..

03.02.2016 12:15 <Zizou> kelkkaa? kaksi suvereenia voittoa peräjälkeen, Stoke ja Pool

03.02.2016 12:15 <Zizou> tosin Stoke just nyt ei ole välttämättä "mikään mittari"

03.02.2016 12:18 <Zizou> Itsellä Leicester oli eilen kierroksen pääveto, pk ja -0,5

03.02.2016 13:16 <Mannyy> onko tältä kaudelta kukaan ns. julkinen plussalla?

03.02.2016 14:10 <SirAlex> On Lesteriä ruuvailtu kauden mittaan. Nyt kaksi hienoa esity

03.02.2016 14:11 <SirAlex> stä peräkkäin, mutta sitä edelsikin sitten kasa heikompaa

03.02.2016 14:15 <SirAlex> Ei oo vihreetä havaittu näiltä joita itse tulee seurattua.

03.02.2016 15:05 <Zizou> Itselläkään lähelläkään vihreää, mutta Leicesreriin en oo..

03.02.2016 15:05 <Zizou> onneksi hävinnyt enää aikoihin vaan päinvastoin jopa

03.02.2016 15:06 <Zizou> oma ikikuoppa edelleen Bournemouth, joka munkilla taas eilen

03.02.2016 15:06 <Zizou> kaivoi voiton, ties kuinka monennen tällä kaudella?

03.02.2016 15:07 <Zizou> Arsenalkin olisi eilen saanut edes yhden tehdä paikoistaan..

03.02.2016 15:07 <Zizou> niin olisi ollut oikein hyvä kierros - liikaa pyydetty :-(

03.02.2016 15:09 <Zizou> Leicesterin aiemmat ennen noita kahta:

03.02.2016 15:11 <Zizou> Oman varjiksen mukaan AVillaa vastaan olisivat ansainneet...

03.02.2016 15:12 <Zizou> voiton. Eikö tää ollut se, missä hukkasvat mm rankkarin?

03.02.2016 15:12 <Zizou> sitä ennen täysin ansaitsematon vierasvoitto Tottesta

03.02.2016 15:13 <Zizou> sitä ennen kotitasuri Bournemouthia vastaan, mikä olisi..

03.02.2016 15:14 <Zizou> pitänyt voittaa helposti - eiku tää oli se, missä Mahrez..

03.02.2016 15:15 <Zizou> missasi rankkarin ja Vardy ei tehnyt paikoistaan?

03.02.2016 15:16 <Zizou> sitä ennen kotitasuri ManCitya vastaan, mikä oli ns oikea FT

03.02.2016 15:17 <Zizou> ei mun papruissa ole merkintää "kasasta huonompaa" :-O

03.02.2016 15:46 <Zizou> Hodari muuten myhäili eilen tyytyväisen näköisenä katsomossa

03.02.2016 15:46 <Zizou> kunhan ei vaan olisi pyörinyt mielessä, että juuri noin...

03.02.2016 15:47 <Zizou> Englanti vetää tulevissa EM-skaboissa?

03.02.2016 15:47 <Zizou> Tiukka koko joukkueen puolustuspelaaminen ja todella nopeat

03.02.2016 15:48 <Zizou> suunnanmuutokset, keulilla mm Vardy? Sopisi Hodarin malliin?


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Tammikuun siirtoikkuna sulkeutui viime yönä ja ilta oli brittifutiksen osalta aikamoisen laimea. Samaa ei voida sanoa Kiinan jalkapallosta, sillä kuuden eniten rahaa tuhlanneen seuran joukosta peräti neljä joukkuetta pelaa Kiinan Superliigaa. Englannissa Loic Remyn varmalta tuntunut siirto Leicesteriin kariutui viime hetkillä, kun Chelsea pyörsi päätöksen päästää ranskalaista menemään. Jättien osalta meininki oli hiljaista, kun taas Newcastle jatkoi siitä mihin kesällä jäi, ollen samalla eniten rahaa käyttänyt joukkue koko maailmassa.

Käydään seuraavassa läpi Harakoiden hankintalistaa, jolta löytyy Henri Saivet(Bordeaux), Jonjo Shelvey(Swansea), Andros Townsend(Tottenham), sekä Seydou Doumbia(Roma). Rahaa paloi ~30 miljoonaa puntaa, mutta onhan tossa kasa mielenkiintosta nimeä!

Ensimmäisenä vuorossa oli Henri Saivet, joka siirtyi Magpies laumaan 4 miljoonan punnan hintalapulla. 25-vuotias Henri Saivet aloitti jalkapallouransa Bordeauxin junnuista, josta mies sai muutamaa vuotta myöhemmin(2007) ammattilaissopimuksen kaikkien aikojen nuorimpana Bordeaux pelaajana. Junioreiden maajoukkueessa Ranskaa ja sittemmin miehissä Senegalia edustanut Saivet aloitti pelaajauransa kymppipaikalta, mutta parina viime vuotena rooli on kuitenkin vaihtunut puolustusvoittoisempaan rooliin keskikentän pohjalla. Uskon McClarenin hakevan Saivetista muutaman vuoden takaista versiota Cheik Tiotesta, joka hurmasi niin ikään juuri keskikentän pohjalla. Ligue 1:ssä Henri Saivet napsi tililleen 68 onnistunutta taklausta, joka on enemmän kuin kenelläkään keskikenttäpelaajalla Valioliigassa. Taklausten lomassa Henriä on nähty myös hyökkäyspäässä, sillä maalipaikoilla mies on häärinyt keskimäärin 58 minuutin välein. Newcastlessa vastaavaa tonttia pelaavalla Jack Colbackilla samainen tilasto näyttää tällä hetkellä 206 minuutia, joten ero on melkoinen. Maalintekotaitoa myös luulisi löytyvän Colbackia enemmän, sillä nuorempana Saivet tunnettiin lempinimellä "The Next Thierry Henry", nykyisen roolituksen johdosta kyseisen lempinimen voinee kuitenkin jo unohtaa. Niin tai näin, Saivetin ensiminuutit Valioliigassa ovat toistaiseksi sujuneet maltillisesti, mutta odotellaan nyt vielä.

Seuraavana listalla on 23-vuotias Jonjo Shelvey, joka debytoi Valioliigassa jo seitsemän vuotta sitten. Tuolloin Shelvey edusti Charltonia, jonka historiankirjasta Jonjon nimi löytyy sekä nuorimman pelaajan, että nuorimman maalintekijän kohdalta. Shelveyllä oli vielä viikko yläastetta käymättä, kun tuolloin managerina Charltonissa toiminut Alan Pardew käskytti pojan kentälle. Tämän jälkeen tie on vienyt Liverpoolin kautta Swanseaan ja nyt 12M punnalla Newcastleen. Shelvey on Saivetin tapaan monipuolinen tulevaisuuden toivo, jota pystyy peluuttamaan keskikentän keskustassa, ylhäällä tai alhaalla. Mies on ollut vahvasti esillä debyytistä alkaen ja on heti näyttänyt maagista syöttötaitoaan niin näppärien lyhytsyöttöjen, kuin pidempien pystysyöttöjen ja puolenvaihtojen muodossa. Saivetin tavoin myös Shelvey omaa hyvän potkutekniikan ja luo täten uhkaa myös kaukolaukauksilla.

Andros Townsend siirtyi Newcastleen 12M punnalla jäätyään Spursissa täysin statistin rooliin. Mies ei ole päässyt kuluvalla kaudella vielä kertaakaan avaukseen ja viimeisimmästä ysikymppisestäkin aikaa on jo lähes kaksi vuotta. Mies on haastatteluissa todennut olevansa fyysisesti paremmassa kunnossa kuin koskaan, mutta kertoi myös pelaamattomuuden mahdollisesti vielä näkyvän. Näytönhaluja uhkuva englantilainen odottaa nousevansa sille tasolle, johon asiantuntijat Townsendia hypetti muutamia vuosia takaperin. Steven McClaren luonnehti Androsia klassiseksi laituriksi, jota voi peluuttaa kummalla laidalla tahansa. Townsend on molempijalkainen, nopea ja erittäin suoraviivainen, joka tykkää jaella crosseja tai paikan tullen haastaa puolustajia. Mies on hakenut pelituntumaa u-21:ten kanssa ja treenannut Castlen kanssa viikon, joten McClaren uumoili Townsendiä heti suoraan avaukseen.

Viimonen hankinta on mielenkiintonen norsunluurannikkolainen juoksukone Seydou Doumbia, joka on kenties parhaiten tullut tutuksi Venäjän Premier Leaguesta, CSKA Moskovasta. Ennen Venäjän valloitusta mies pelasi kuitenkin Sveitsin Superliigaa Young Boysseissa, jossa tuloksena oli kaksinkertainen maalipörssin voitto ja samainen määrä "Player of the Year" -titteleitä. CSKA osti Doumbian tammikuun siirtoikkunassa vuonna 2010, mutta sopimus piti norsunluurannikkolaisen Sveitsissä aina kauden loppuun asti. Venäjälle syksyksi 2011 siirryttyään Doumbia jatkoi siitä mihin Sveitsissä jäi ja voitti heti tulokaskaudellaan liigan maalipörssin ja äänestettiin samalla vuoden pelaajaksi. Samaisella kaudella CSKA oli mukana myös Mestareiden liigassa, jossa Doumbia onnistui maalinteossa viisi kertaa, viidessä pelaamassaan ottelussa. Hyvät otteet saivat jatkoa ja mies uusi maalipörssin voiton paria vuotta myöhemmin kaudella 13/14. Viime kesänä Seydoun perässä oli useita huippuseuroja, mutta lopulta vanha sanonta piti kutinsa ja miehen tie vei Roomaan. Roomassa peli ei lähtenyt rullaamaan toivotulla tavalla ja tuloksena oli 13 otteluun ainoastaan kaksi maalia. Epäonnistumisen jälkeen Doumbia palasi nopeasti takaisin CSKA:n ja maaleja alkoi taas syntyä. Viimeisimmät kuukaudet Venäjän Premierleague on ollut talvitauolla, joten pelituntuma lienee hieman kadoksissa. Doumbia on juoksuvoimainen pelaaja, joka on suht isokokoiseksi pelaajaksi yllättävän taitava pallon kanssa. Venäjän ja Sveitsin liigoja Doumbia on tahkonut yhteensä 172 ottelua ja näissä pisteitä on kertynyt hurjat 116+55. Syöttöpisteiden lukumäärän perusteella myös pelisilmä ja syöttötaito lienevät vaaditulla tasolla.

Highlightsit veijareista:



Ja loppuun vielä neutraalihkon siirtoikkunan tapahtumat legendaarisilla plussilla ja miinuksilla:

AFC Bournemouth +
Arsenal -
Aston Villa --
Chelsea
Crystal Palace
Everton
Leicester
Liverpool -
Man City
Man Utd -
Newcastle +++
Norwich ++
Soton
Stoke +
Sunderland +
Swansea
Tottenham
Watford +
Weba
West Ham

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 20. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

02.02.2016 14:58 <Zizou> Doumbiaa tullut nähtyä Sveitsin liigasta lähtien

02.02.2016 14:58 <Zizou> hyvä maalintekijä, riittävän fyysinen Premieriin, mutta...

02.02.2016 14:59 <Zizou> se peruskysymys - saako oikeanlaisia palloja pelattavaksi?

02.02.2016 15:01 <Zizou> CSKA:ssa niitä jakoi pääsääntöisesti Eremenko,kuka Castelesa

02.02.2016 15:02 <Zizou> toisaalta on riittävän nopea ihan pitkiin pystypalloihinkin

02.02.2016 15:02 <Zizou> mutta parhaimmillaan puolustuksen taakse annettaviin, koska

02.02.2016 15:03 <Zizou> hyvä lähtönopeus ja nopea, tarkka laukaus suoraan liikkeestä

02.02.2016 15:04 <Zizou> mutta tämähän on peruskysymys useankin hyökkäävän pelaajan..

02.02.2016 15:04 <Zizou> kohdalla, joka siirtyy EPL:ään.

02.02.2016 15:05 <Zizou> Tuleeko samanlaista tarjontaa kuin aiemmin, kohtaako pelaaja

02.02.2016 15:05 <Zizou> ja joukkueen pelitapa yhtään?

02.02.2016 15:37 <SirAlex> kai Shelvey/Wijnaldum jaloista ihan laadukasta pitäis lähteä

02.02.2016 15:53 <Zizou> Itse en kumpaakaan oikein näe sellaisiksi "10-paikan"...

02.02.2016 15:53 <Zizou> pelaajiksi, joita tarkoitin mutta Shelveyllä on kyllä hyvät

02.02.2016 15:54 <Zizou> pitkät, tarkat syötöt niihin pitkiin pystypalloihin.

02.02.2016 15:59 <SirAlex> eikö Wijnaldum oo aika liki juuriki semmonen? Shelvi napsun

02.02.2016 16:00 <SirAlex> alempana tarjoo taustatukea.

02.02.2016 16:11 <SirAlex> Toki Wijnaldum on ollu vahvasti myös päättämässä hyökkäyksiä

02.02.2016 16:12 <SirAlex> mutta Doumbian tulon myötä sielä ois ny laatua myös piikissä

02.02.2016 16:13 <SirAlex> Mitrovicille kun on haettava vähän erilaisia palloja

02.02.2016 16:46 <RightinHendrix> Mietin jo että, wtf Shelvey 23v, mutta onhan se. Kohta 10v

02.02.2016 16:46 <RightinHendrix> Valioliigaa takana.

02.02.2016 20:27 <SirAlex> forever young


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Vähän hämmentää tuo Palacen kerroin, mutta ehkä Yohan Cabaye(50%) on sitten sivussa. Match-uppina Bournemouthin pitäisi pallonhallintansa kanssa sopia Palacella mukavasti. Myöskin pidän tota Bournemouthin oikeeta laitaa vähän heikompana puolustussuuntaan ja Crystal Palace on paukuttanut karmeella höyryllä juuri Zahan vasemmalta laidalta. Peräti 44.1% Palacen paikoista on nimittäin tullut vasemmalta laidalta, kun keskustan osalta prosentti on 26.9% ja oikealta 29%. Bournemouth tässä tosiaan kaiken järjen mukaan pallonhallinnan ottaa ja Pardewin Palace pääsee mukavuusalueelleen kontraamaan. Harvoin Palace pääsee kotona bottom10 jengiä vastaan kotona tähän tilanteeseen ja siitä syystä kotisaldo lienee se mikä se nyt on. Jos Cabaye on askissa ni kyllä tähän voi iskeä lompakon nyörien mukaan jo 8unittia. Cabayen arvoa ei voi kuitenkaan vähätellä, joten poissaolon ilmestyessä ruutuun panoskokoa kannattaa surutta himmata. Toisaalta kerroin lähtenee siinä vaiheessa entisestään nousuun ja slippi kannattaa jättää vasta mahollisimman lähellä kymppiä.

Crystal palace voittaa Cabayen kanssa 42.5 kertaa sadasta, ilman Cabayeta 39.5. Kohta nähdään, olkaa hereillä.

e. 2.59 -> 2.66, kyllä sille voi muutaman lyödä.

Vedonlyöntivihje: - Crystal Palace - Bournemouth - peliaika päättynyt

kohde
Crystal Palace - Bournemouth
veto
Crystal Palace -0.5
kerroin
2.660 (Pinnacle)
panos
4 yks.

Huti: -4.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Tiistai on toivoa täynnä, joten ei luovuteta, vaan rastitetaan vieraita kuntokäyrissä vastakkaisilla kaistoilla etenvään herkkupalaan:

Everton - Newcastle

Kuten edeltä voi lukea, Castle on tehnyt kasan päteviä hankintoja. Hankinnoista Doumbia on nykytietojen valossa vielä edustuskelvoton, mutta muu kolmikko hypännee alusta asti avaukseen. Shelvey ja Saivethan on parissa pelissä jo esillä ollutkin ja otteet varmasti paranee peli peliltä. Kokonaisuudessaan Harakat on ottanu edistysaskelia kauden edetessä, mutta kyllä joukkue edelleen suorittaa rutkasti alle (ainakin sirrin) odotusten. Viime otteluissa Castle on ollut myös epäonninen, kun pallo ei ole löytänyt maaliin asti esitysten mukaisesti. Serbihyökkääjä Mitrovic on ollut joulun jälkeen maalipaikoilla Harry Kanen jälkeen liigan useimmiten ja on jatkuvasti luonut uhkaa eritoten boksin sisällä. Maalia mies ei ole kuitenkaan päässyt juhlimaan kyseisenä ajankohtana kuin kerran.

Evertonilla on synkkä vaihe menossa, eikä tilannetta helpota raskas otteluohjelma. Liigacupin välierissä karsiuduttiin ManCityä vastaan ja liigan puolella viimeisin voitto on joulukuulta. Lauantaina Everton pelasi FA Cuppia ja oli hieman yllättäen liikkeellä vahvalla kokoonpanolla. Satsaus kannatti, kun tuloksena oli tyylipuhdas 3-0 voitto, joskin myös vastustaja oli nelosdivarin Carlisle. Illan kamppailu on Evertonille jo neljäs reiluun viikkoon ja kun rotaatiota on käytetty maltilla, ansaitsee viikonloppuna lepovuorossa ollut Newcastle tästä suht reippaankin lepoedun.

Everton ottanee Martinezmaiseen tapaan tässä pallonhallinnan ja Castle pyrkii iskemään vastaan. Toffees hyökkäys on ollut viime otteluissa aikamoisen aseeton, joskin myös otteluohjelma on ollut kova. Swanseaa vastaan joukkue sai aikaisen tappioaseman johdosta pyörittää suht rauhassa peliä Swansean kenttäpäädyssä, mutta ei päässyt vaarallisille maalipaikoille nimeksikään. Evertonin keskusta on vuotanut laitoja enemmän ja hieman normaalistapoikkeavastikin suurin osa paikoista on saanut alkunsa juuri kentän keskikaistalta. Newcastlelle tämän pitäisi sopia, kun joukkue rakentaa hyökkäyksiä enimmäkseen samaiselta kaistaleelta.

Kumpikaan joukkue ei suuremmin peruuttele, joten kyllä tässä maaleja pitäisi olla luvassa. Castle maistuupi, kun taas totalseissa overit on aivan pelattavuuden rajamailla. Näissä maali-ilotteluissa tahtoo aina maistua vähän paremmin joko suorat voitot tai maltillisemmat händärit, joista nyt valitaan jälkimmäinen.

Vedonlyöntivihje: - Everton - Newcastle - peliaika päättynyt

kohde
Everton - Newcastle
veto
Newcastle+0.5
kerroin
2.400 (Pinnacle)
panos
8 yks.
raja
2.174
todennäköisyysarvio
arvio 46%

Huti: -8.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 11. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

04.02.2016 20:36 <SirAlex> On tää mahotonta touhua. Newcastlen nousuvire pelkkä muisto,

04.02.2016 20:36 <SirAlex> kun taas heikkovireinen Everton pelas liki kautensa parhaan

04.02.2016 20:37 <SirAlex> pelin. Vastaavia tason notkahduksia/hyppyjä on nähty tällä

04.02.2016 20:37 <SirAlex> kaudella aivan tajuttomasti. #nocando


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Zizou kirjoitti: 03.02.2016 12:14 <Zizou> Leicesterin kohdalla sun "ehkä kannattaa" kohta jo kääntää..
03.02.2016 12:15 <Zizou> kelkkaa? kaksi suvereenia voittoa peräjälkeen, Stoke ja Pool
03.02.2016 12:15 <Zizou> tosin Stoke just nyt ei ole välttämättä "mikään mittari"
03.02.2016 12:18 <Zizou> Itsellä Leicester oli eilen kierroksen pääveto, pk ja -0,5
03.02.2016 13:16 <Mannyy> onko tältä kaudelta kukaan ns. julkinen plussalla?
03.02.2016 14:10 <SirAlex> On Lesteriä ruuvailtu kauden mittaan. Nyt kaksi hienoa esity
03.02.2016 14:11 <SirAlex> stä peräkkäin, mutta sitä edelsikin sitten kasa heikompaa
03.02.2016 14:15 <SirAlex> Ei oo vihreetä havaittu näiltä joita itse tulee seurattua.
03.02.2016 15:05 <Zizou> Itselläkään lähelläkään vihreää, mutta Leicesreriin en oo..
03.02.2016 15:05 <Zizou> onneksi hävinnyt enää aikoihin vaan päinvastoin jopa
03.02.2016 15:09 <Zizou> Leicesterin aiemmat ennen noita kahta:
03.02.2016 15:11 <Zizou> Oman varjiksen mukaan AVillaa vastaan olisivat ansainneet...
03.02.2016 15:12 <Zizou> voiton. Eikö tää ollut se, missä hukkasvat mm rankkarin?
03.02.2016 15:12 <Zizou> sitä ennen täysin ansaitsematon vierasvoitto Tottesta
03.02.2016 15:13 <Zizou> sitä ennen kotitasuri Bournemouthia vastaan, mikä olisi..
03.02.2016 15:14 <Zizou> pitänyt voittaa helposti - eiku tää oli se, missä Mahrez..
03.02.2016 15:15 <Zizou> missasi rankkarin ja Vardy ei tehnyt paikoistaan?
03.02.2016 15:16 <Zizou> sitä ennen kotitasuri ManCitya vastaan, mikä oli ns oikea FT
03.02.2016 15:17 <Zizou> ei mun papruissa ole merkintää "kasasta huonompaa" :-O
03.02.2016 15:46 <Zizou> Hodari muuten myhäili eilen tyytyväisen näköisenä katsomossa
03.02.2016 15:46 <Zizou> kunhan ei vaan olisi pyörinyt mielessä, että juuri noin...
03.02.2016 15:47 <Zizou> Englanti vetää tulevissa EM-skaboissa?
03.02.2016 15:47 <Zizou> Tiukka koko joukkueen puolustuspelaaminen ja todella nopeat
03.02.2016 15:48 <Zizou> suunnanmuutokset, keulilla mm Vardy? Sopisi Hodarin malliin?
Ei jaksa raapustaa noihin minikommentteihin :D

Aston Villaa vastaan voi varjikseen merkata voiton, mutta emmä kättä virheen merkiksi nostais "X" -merkinnästäkään. Sitä ennen toi Teikäläisenki mainitsema ansaitsematon 3p Spursilta. Bournemouthia vastaan Lesterillä kävi myös aika tuurit, kun tuomarivirheen(Francisin täydellinen liuku palloon) johdosta joukkue sai rankkarin, josta tuli myös toi punakortti. Tähän asti peli aivan tasasta, mutta tietty ylivoimalla käänty(imo tasuri kuitenki aika oikeudenmukanen). ManCityä vastaan Citylle vedot 21-11, boksin sisältä 14-6, kulmat 13-1 etc.(aika Lesteri myönteinen saa olla jos tää oli oikeustasuri, vaikkakin hypervaarallisten paikkojen suhteen kirjanpito näyttää tasapääjuoksua). Näitä edels sitte toi viimesin tappio Poolia vastaan, jossa joukkue oli täydellinen vastaantulija. Tätä edeltäneestä tuli voitto Evertonista, jossa taas tasuri tai jopa tappio olisi ollut pelikuvaa paremmin vastaava. Tässä Everton vei vetopaikat niin boksin sisältä kuin ulkoakin, kulmia vihellettiin Evertonin hyväksi 10-2 ja supervaaralliset maalipaikatkin muovaantui Evertonin hyväksi 3-2(toki Leicesterin pelityyli on semmonen, että kulmatilasto ja pilipalivedot on selitettävissä, mutta kun dunkkuun otetaan pahasti boksin sisältäkin). Yhteenveto kuudesta viime ottelusta: Tasaset esitykset kahta putoamistaistelussa olevaa joukkuetta vastaan, tuuritasuri Citystä, todella onnekas voitto Spursista, ansaittu tappio Poolille ja taas onnekas voitto Evertonista. Nyt oli vastassa hyväkuntonen Pool ja vielä 23.1 semikovassakin vireessä ollut Stoke. Lesteri lähti molempiin otteluihin suosikkiasemassa ja Stokea vs vielä aika reilussakin(+50). Leicester alkukaudesta lähtien omissa ja monien muiden papereissa runnannu yli peliesitysten, takana on kapearosteriselle jengille fyysinen joulu, höystettynä FA Cupilla, joten kyllä tässä IMO Leicesterin puolesta lähteneet vedot ois ollu aikamoisen perustelemattomia, vaikka lunastamaan pääsikin.

Joo Hodari oli kyllä mielissään katsomossa :D Sturri kun vielä kuntoutuis niin siellä ois pähkäiltevää Rooneyn, Kanen, Vardyn ja Sturridgen kanssa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut SirAlex, 03.02.2016, 22:35. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit

03.02.2016 19:24 <SirAlex> FA Cup tietty isoa rotaatiota, mutta on siellä kk-työmyyriä

03.02.2016 19:24 <SirAlex> kulutettu.


Zizou
Avatar
Jäsen
Viestit: 914
Liittynyt: 18.12.2003, 12:02
Pisteitä: 840
Paikkakunta: Jumpan Kulma

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja Zizou »

Itsellä Everton voitto merkattu niukasti ansaituksi.
Piti vielä tsekata ottelurapsusta, onko sarakkeet menneet excelissä sekaisin, mutta kyllä toi tukee sitä, että ei ole.
http://www.livetulokset.com/ottelu/jBxP ... ommentit;1

Kuten sanoit, ManCity matsissa matsissa huippupaikat meni ~tasan, maaliodotus niukasti Citylle.
Varjikseen olisi voinut merkata ~yhtähyvin 0,75-1,25 2p laskusäännöllä, mutta päädyin 1-1, koska se "näytti" tv-kuvan perusteella tulokselta, johon "molemmat oli tyytyväisiä". Itse pelissähän oikeastaan molemmat lähti tappamaan/poistamaan toisen vahvuuksia ennemmin kuin hakemaan voittoa?

Mutta nämä toki aina myös näkemyskysymyksiä, kuka arvottaa mitäkin.
Itse en tilastoja kauheasti vilkaise niissä peleissä, jotka itse katson. Valioliigassa se tarkoittaa 5-6 peliä / kierros.
Ne, mistä näen ainoastaan koosteen (loput), katson tilastot tarkemmin, jotta saan kuvan, oliko kooste tehty sinnepäin?
Ja kuten sanoit, Leicesterin pelityyli on sellainen, että sen toimivuus ei välttämättä näy tilastoista oikealla tavalla.

Leicester on ylisuorittanut odotuksiin ja materiaalin nähden, totta.
Se ylisuorittaminen on jatkunut nyt ~vuoden, alkaen viime kevätkaudesta.
Jossain vaiheessa se ei ole enää "ylisuorittamista", vaan pikemminkin suoritusta kuvaavaa.
Joukkueurheilussa henki on aika usein tärkeämpi kuin materia ja Leicesterissä on tällä hetkellä aika flow tila päällä - sen näkee kaikesta.
Eilenkin kun katsoi, miten joukkue reagoi kaikkeen kentällä tapahtuvaan nopeasti, terävästi ja intensitiivisesti - kyllä se ainakin meikäläisen silmään näytti aika tasokkaalta pelaamiselta, missä kaikki tiesi aikalailla tarkalleen, mitä tehdä missäkin tilanteessa.
Kun oli pienikin sauma, että saadaan / saatiin pallonriisto, suunnanmuutos tapahtui hetkessä monen pelaajan voimin.
Jos ei tai pallo menetettiin, kaikki palasi nopeasti takaisin puolustusasemiin tekemään duunia uutta tilaisuutta varten.

Oma arvio oli eilen 40-29-31.
Tuon arvion mukaan pidän Liverpoolia edelleen niukasti parempana joukkueena, huolimatta sarjataulukosta ja varjiksestani missä Leicester on kolme voittoa parempi joukkue perustuen kauden peliesityksiin.
Mutta koko ajan kelkka kääntyy vaan enemmän pois kauden alkurankista, tässä vaiheessa kautta ollaan ~50/50 tilanteessa.
Yhtähyvät terävän kärjen takaiset joukkueet (vika CL paikka + EL paikoista tappelevat, sijat 4-9) ovat kaudesta 2010 alkaen pelanneet jakaumalla 45,8-29,1-25,1 maalein 1,5-1,1 josta poisson sanoo 44-29,6-26,4.
Tuo haku jo itsessään mairittelee isohkosti Poolia, koska joukkue noilla sijoilla on ansainnut kaudesta 2010 alkaen 2p laskusäännöllä 1,16p/ottelu.
Leicester on eilisen jälkeen lukemissa 1,50p/ottelu vauhdissa, Liverpool 1,04p vauhdissa.

Eli vielä 5% tulin jakaumasta Liverpooliin päin, vaikka:
Leicester on oikeastikin ansainnut koko kauden aikana enempi pisteitä, kuin Liverpool. Ei pelkästään sarjataulukossa.
Leicesterin klappi tällä hetkellä -4p (2 voittoa), Liverpoolin +0,25 (puolikas tasapeli).
Leicesterin rosteri täysin terve, Poolin ei.
Poolilla PALJON pahempi otteluruuhka alla Liiga ja FA cuppeineen, niistä vielä uusintapelit jatkoaikoineen.

Tuon enempää ei enää taipunut Liverpoolin suuntaan.
Jotta olisin saanut siitä niukan vierassuosikin, olisi Poolin tasoa pitänyt nostaa sijoille 3-7 ja vastaavasti pudottaa Leicester parempaan keskikastiin, sinne sijojen 9-10 huitteille.
Ei onnistu mun parametreillä, siinä olisi saanut jo räikeästi olla välittämättä mistään, mitä on alkukauden aikana (ja itse asiassa pidemmän jakson) tapahtunut.
Nyt kuitenkin pelattuna kaudesta jo melkein 2/3 ja Leicester toistaiseksi hävinnyt kahdesti.
En siis pysty pitämään arviota mitenkään "perusteettomana".
Jotta olisin saanut siitä vierassuosikin, se olisi vaatinut jo perusteiden hakemista pidempään. Jos siis arvion pohjana pidetään jotain numeraalista dataa.

Leicester muuten maistui eilen illalla ManCityäkin vastaan, kun suorasta voitosta sai 7,33.
ManCity pelasi eilen TODELLA huonosti ja saavat olla enempi kuin kiitollisia 3 pisteestä Sunderlandin vieraana.
Sunderland olisi kepeesti ansainnut tasapelin tuosta matsista, mutta Hart oli mies paikallaan.
Edellisellä kierroksella saivat ansaitun tasurin Whamin vieraina, sitä ennen täysin ansaitun voiton CP:stä (mikä on tällä hetkellä kuntopuntarin pohjalla), sitä ennen olisivat ansainneet niukan voiton Evertonista, mutta eivät saaneet maalia tehdyksi (ei niillä kyllä montaa paikkaakaan ollut) joukkuetta vastaan, jonka puolustuspelaaminen tällä kaudella on ollut "mitä on". Sitä edelsi ansittu voitto Watfordista ja sitten olikin se Leicester-ManCity matsi, mistä olikin jo puhetta.
Cityllä edelleen tärkeitä pelaajia lasaretissa / toipumassa, eilen putosi todennäköisesti puhpah pelistä pois Navas, jonka duunia puolustussuuntaan kaivattaisiin tuossa matsissa kovasti? Jos ja kun topparikaksikko on edelleen Otamendi-Demichelis (Mangala tällä hetkellä 50%) niin siinä tarvitaan useampi ukko keskikentän pohjalle suojaamaan Leicesterin suunnanmuutoksia? Toki ManCity yksi varmimmista pallon kanssa, ei kauheasti tule pallonmenetyksiä vaara-alueilla.

Tulipa kirjoitettua romaani, nyt painan submit :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

http://www.jumpankulma.net avattu - tervetuloa tutustumaan
twitter Jumpankulma

Minikommentit

06.02.2016 16:58 <Zizou> Osuipahan kohdilleen toi psyykkaus, vaikka itse sanonkin :-)

06.02.2016 16:58 <Zizou> Cityn linja ihan kusessa Leicesterin vastaiskujen kanssa

07.02.2016 13:58 <SirAlex> Oli kyllä hieno peli Leicessteriltä, ehkä jopa kauden paras


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Jaksoin loppuun asti! :)

Ei lähdetä pidempään taistoon nyt, kun peli menossa ja on ilmeisen selvää, että tarkastellaan ottelun kulkua hieman eri kulmista. Tämä selittänee isot näkemyserot mm. Leicesterin arvioimisen kanssa. Toki meitä näköjään kiusaa myös tilastopalvelut, kun Livetulosten raportin mukaan Leicester oli pahanteossa useimmiten, kun taas oma tilastohässäkkä tarjosi Evertonia(ei saa linkattua, kun maksullinen, mutta ei oo ominpäin modattu :D) Otetaan revanssi sitten kun Sukkela saa joskus YK-miitin järkättyä.

Kuva

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

04.02.2016 00:00 <Zizou> juu ei ja kuten sanoin, näkemyserojahan nämä on

04.02.2016 00:01 <Zizou> itse en käytä mitään palvelua rapsuissa, kun katson itse

04.02.2016 00:01 <Zizou> tarkistin tuolla vaan sen, ettei ole mennyt excelissä...

04.02.2016 00:02 <Zizou> numerot väärään pystysarakkeeseen = on oikea kierros

04.02.2016 00:03 <Zizou> livetulosten rapsut on aina silloin tällöin hassuja...

04.02.2016 00:03 <Zizou> kun lukee jälkeenpäin matsista, minkä on itse nähnyt


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Ei jaksa nyt suuremmin turinoida, kun tulos on mtä on. Käytetään tämäkin aika arvioiden virittelyyn, Teitä varten!

Pikku höpinät kuitenkin Tottenham vs Watford matsista, kun (ainakin) sillä rintamalla veto aiheuttanee pään sisäisiä kysymysmerkkejä.

Kelkka nimittäin kääntyy Spursin overeitten kanssa samantien, kun linja lojuu yllättävän korkeella Watfordia vastaan. Norwich ei onnistunut hyödyntämään tärkeän Vertonghenin poissaoloa ollenkaan, vaan Spurs hallitsi ottelua täydellisen suvereenisti. Sama riski on olemassa myös Watfordia vastaan, kun alkukaudesta hurjassa vireessä ollut joukkueen tehoduo Deeney-Ighalo on onnistuttu viime kierroksilla pimentämään kokolailla täysin. Toisaalta Chelsea antoi eilisessä liigamatsissa kaksikolle yllättävän paljon tilaa, mutta uskon Spursin ja Pochettinon olevan sen suhteen terävämpi.

Watford on alkukaudesta lähtien puolustanut loistavasti ja ajoittaisista notkahduksista huolimatta homma toimii edelleen loistavasti. Näin ollen Hornets lähtee tässäkin vahvasti puolustuksen kautta liikkeelle, joten ei Verton poissaolosta voi tässä kohtaa hirveämmin rokottaa. Vertongheniä tuuranneen debytantti Wimmerin esiintymisestä ei suurempia johtopäätöksiä voi vetää, mutta vähäisissä tilanteissa itävaltalainen esiintyi vahvasti. Ilmatilassa pääpallot voitettiin 100%:sesti, 48:sta syötöstä 43 napsu omille(kova yheksänkymmenen onnistumisprosentti), kun myös ajoitukset oli pallonriistojen ja laukausten blokkausten kanssa kunnossa. Kuitenkin mittari oli tässä vaiheessa vielä varsin vaatimaton, joten on liian aikaista lähteä arvioimaan nuorukaisen tason riittävyyttä tarkemmin.

Lähtökohtana on oltava Spursin nolla, eikä Watfordikaan usein maaleja juuri päästä. Joukkueet kohtasivat joulukuussa viimeksi, jolloin ottelussa nähtiin kolme maalia. Overin täyttymisestä huolimatta laukauksia maalia kohti nähtiin ainoastaan neljä, joten kyllä siinäkin kaiken järjen mukaan underiin olisi pitänyt jäädä(Sirrillä toki underit vetämässä jo silloin).

Vedonlyöntivihje: - Tottenham - Watford - peliaika päättynyt

kohde
Tottenham - Watford
veto
u2.5
kerroin
1.990 (Pinnacle)
panos
9 yks.
raja
1.869
todennäköisyysarvio
arvio 53.5%

Osuma! +8.91 yks.



Loppuja myöhemmin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

04.02.2016 20:29 <SirAlex> Lisätään vielä, että liigan kuumimman keskikenttä Dele Allin

04.02.2016 20:30 <SirAlex> osallistuminen on epävarmaa ja mikäli mies on sivussa niin

04.02.2016 20:31 <SirAlex> helpolla 10unittista, joskin sillo kertsitki jo alhaalla


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Koko viikonlopun pelit samaan syssyyn ja vieläpä ilman sanallista. :roll: Jos näistä(kin) jäädään tappiolle, lupaan olla loppukauden hiljaa.

Vedonlyöntivihje: - Manchester City - Leicester - peliaika päättynyt

kohde
Manchester City - Leicester
veto
u2.75
kerroin
2.060 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
2.000
todennäköisyysarvio
arvio 50%

Huti: -3.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Aston Villa - Norwich - peliaika päättynyt

kohde
Aston Villa - Norwich
veto
Aston Villa
kerroin
2.360 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
2.174
todennäköisyysarvio
arvio 46%

Osuma! +9.52 yks.


Vedonlyöntivihje: - Aston Villa - Norwich - peliaika päättynyt

kohde
Aston Villa - Norwich
veto
o2.25
kerroin
2.060 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
1.942
todennäköisyysarvio
arvio 51.5%

Puoliksi huti: -3.50 yks.


Vedonlyöntivihje: - Liverpool - Sunderland - peliaika päättynyt

kohde
Liverpool - Sunderland
veto
Sunderland +1.25
kerroin
1.940 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.887
todennäköisyysarvio
arvio 53%

Osuma! +3.76 yks.


Vedonlyöntivihje: - Newcastle - West Bromwich - peliaika päättynyt

kohde
Newcastle - West Bromwich
veto
Weba
kerroin
3.780 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
3.448
todennäköisyysarvio
arvio 29%

Huti: -2.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Newcastle - West Bromwich - peliaika päättynyt

kohde
Newcastle - West Bromwich
veto
o2.25
kerroin
2.020 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.961
todennäköisyysarvio
arvio 51%

Huti: -3.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Stoke - Everton - peliaika päättynyt

kohde
Stoke - Everton
veto
o2.5
kerroin
2.080 (Pinnacle)
panos
10 yks.
raja
1.869
todennäköisyysarvio
arvio 53.5%

Howard(25%), Stones out, Besic out, Stoken topparit(Shawcross, Cameron, Wollscheid, Wilson) out, Lukaku 75% in, Arna-Bojan-Shaqiri todnäk in. Järjetön kertsi.

Osuma! +10.80 yks.


Vedonlyöntivihje: - Swansea - Crystal Palace - peliaika päättynyt

kohde
Swansea - Crystal Palace
veto
Swansea -0.5
kerroin
2.240 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
2.174
todennäköisyysarvio
arvio 46%

Huti: -3.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Bournemouth - Arsenal - peliaika päättynyt

kohde
Bournemouth - Arsenal
veto
Arsenal -0.5
kerroin
2.120 (Pinnacle)
panos
8 yks.
raja
1.980
todennäköisyysarvio
arvio 50.5%

Osuma! +8.96 yks.


Vedonlyöntivihje: - Bournemouth - Arsenal - peliaika päättynyt

kohde
Bournemouth - Arsenal
veto
o2.5
kerroin
2.080 (Pinnacle)
panos
10 yks.
raja
1.923
todennäköisyysarvio
arvio 52%

Huti: -10.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Chelsea - Manchester United - peliaika päättynyt

kohde
Chelsea - Manchester United
veto
Manu+0.25
kerroin
2.170 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
2.062
todennäköisyysarvio
arvio 48.5%

Puoliksi osuma! +3.51 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 63.00, palautukset 75.05, tulos +12.05 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 14. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

05.02.2016 14:34 <Henkka> Oikein. Tarkemmat tutkimukset, analyysit ja lässytykset

05.02.2016 14:34 <Henkka> sikseen, kolikko käteen ja voittavia tipsejä tauluun ;) Ty.

06.02.2016 16:48 <bettorpanda> Lesteri vie kaiken :D pytty nousee kovin helpolla.

06.02.2016 16:55 <SirAlex> täydellisen suvereeni esitys


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Kloppin sanomisiin Sturrin, Origin ja Coutinhon pelaamisen puolesta reagoitu ymmärrettävästi aivan liikaa, varsinkin kun Bilic on höpöttänyt samaan aikaan rotation puolesta. West Hamilla todnäk kierrätys Bilicin vihjailuja maltiillsempaa, kun taas Klopp antanee muutamien avainukkojen ohella peliaikaa myös aiemmilla FA Cup -kierroksilla vastuuta kantaneille junnuille. Edellämainitun kolmikon(Sturridge, Origi & Coutinho) en usko starttaavan, kun alla on yli kuukausien pelaamattomuus.

Vedonlyöntivihje: - West Ham - Liverpool - peliaika päättynyt

kohde
West Ham - Liverpool
veto
West Ham
kerroin
2.590 (Pinnacle)
panos
6 yks.

Huti: -6.00 yks.



Mikäli line-upit on sitä mitä uskon, niin luvassa on taas aikamoinen kilpajuoksu tän hetkisten kertoimien puolesta. Lyödään vihje julki taktisesti 5min ennen kokoonpanoja, pikkupikku riskinkin uhalla. Hyvä peli tää on, vaikka molemmat ois tasavahvoillakin liikenteessä. Pelionnea.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

09.02.2016 20:45 <SirAlex> SirAlex 1 - Pinnacle 0

09.02.2016 20:49 <SirAlex> Veikkaus 2.45 joka on isolla todennäkösyydellä parasta mitä

09.02.2016 20:49 <SirAlex> enää on tarjolla.

09.02.2016 20:50 <SirAlex> seki siis kyllä kelpaa edelleen hyvin.

09.02.2016 20:58 <Mr Big Bet> Oma näkemys WH -0.5 minimissään 45%

09.02.2016 20:59 <Neo> Sirri kyykyttää, kova kerroin taskussa :sirripeukku:

09.02.2016 21:17 <SirAlex> Pitää sitä harvoista onnistumisista iloita! Joo yllättävän

09.02.2016 21:19 <SirAlex> korkeeta edelleen tarjolla, kun Pinnylläki liki 2.40.

09.02.2016 21:21 <Mannyy> hyvin haistelit bilicin ansan :)

09.02.2016 21:21 <SirAlex> imo toi over2.5 & 2.11 on myös ihan pätevä näillä miehillä.

09.02.2016 21:22 <SirAlex> vahvat yläpäät, isokysymysmerkkialapäät

09.02.2016 21:22 <caf> ty, vaik tippukin 2min ennen postausta oddsportalin mukaan.

09.02.2016 21:26 <SirAlex> En tiä johtuuko blogin viestien määrästä vai mistä, mutta

09.02.2016 21:27 <SirAlex> nykysin lähettämisen jälkeen joutuu venailee jopa minuutia

09.02.2016 21:27 <SirAlex> että viesti on lähteny. tässä tapauksessa toki syynä lienee

09.02.2016 21:27 <SirAlex> toi tägin alle merkattu lisäsepostus, joka otti n. 150sek!

09.02.2016 21:28 <SirAlex> tägi kuitenki korjattu ajantasalle, ty tarkistuksesta.

09.02.2016 23:49 <SirAlex> Sklanskyjä suruun. Aika tasasta oli, WH lievästi parempi.

09.02.2016 23:49 <SirAlex> Pari sisähkötolppaa Hammersille, joskin Poolille myös yks.


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Lapio noudettu autotallista, joten jatketaan FA Cupin parissa.

Peterborough - West Bromwich

Puolisentoista viikkoa sitten päädyttiin 2-2 numeroihin. Albions pelas kurinalaista, Pulismaista peliä aina 80 minuutille asti(1-0), kunnes alakerrassa tapahtunut lapsus nosti Peterboroughin tasoihin. Tän jälkeen mentiinkin sitten aikamoisen päättömästi ja maaleja vikalla kympillä oltais voitu nähdä nykyistäkin enemmän. Weba todennäköisesti passivoituu entisestään ja antaa Peterbourghin temmeltää pallon kanssa haluamansa mukaan. Isäntien temmellys sataa armotta Weban laariin, enkä tässä ihan normaalia divarijoukkue vs liigajoukkue -kotietua saa mitenkään aikaan. Totalsien puolella tässä ois ollu loistopaikka naputella underia, kun viime matsissa maaleilla herkuteltiin "aivan liikaa" ja Weba vetäytyy tässä todennäköisesti omalle mukavuusalueelleen. Molempien joukkueiden puolustuksessa on kuitenki aukkoja, kun isänniltä on pelikieltojen vuoksi sivussa molemmat regupakit Michael Smith ja Ricardo Almeida Santos, sekä mahdollisesti Ricardon ykköstuuraaja/puolustava keskikenttä Jack Baldwin. Weballa on myös huolia, kun puolustajista Jonny Evans on varmasti sivussa ja Jonas Olssonin, Garreth McAuleyn ja Craig Dawsonin pelikunnot on ~50 pinnan kysymysmerkkejä. Pidetään peukkuja kyssäreiden puolesta ja toivotaan, että edes yksi olisi illalla käytettävissä. Jos ja kun näin on, saa Weba jalkeille täysin riittävän line-upin(~ Foster, Gamboa, Chester, JokuKolmikosta, Pocognoli, Sandro, Gardner, Fletcher, McClean/Sessegnon, Anichebe, Berahino) 3.divarin Peterboroughia vastaan. Kotona oltiin 1.5 x suosikkeja, joten kai tässäkin Weba voiton yli kerran kahdesta raapii. Varsinkin, kun nyt myös pelikuvan pitäis hemmotella Webaa puolentoista viikon takaista paremmin.

Kertsien liikettä vaikea uumoilla, mutta ehkä riskimmän miehen kannattaa odottaa lineupit, sillä voihan tuo niukoille minuuteille jäänyt uusiutunu Weba-alakerta vähän jotain pelotella. Aihetta tähän ei kuitenkaan ole, joten meejatiiä.

Vedonlyöntivihje: - Peterborough - West Bromwich - peliaika päättynyt

kohde
Peterborough - West Bromwich
veto
2
kerroin
2.040 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.961
todennäköisyysarvio
arvio 51%

Huti: -5.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

10.02.2016 20:56 <SirAlex> Kolmikosta toipu pariki, kyllä tän hyvä pitäs olla ~52%

10.02.2016 23:06 <SirAlex> 63min meni ku näki Rondonin ekan kerran tv-kuvassa, siihen

10.02.2016 23:07 <SirAlex> lienee samalla hyvä lopettaa katselu.


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

ManCity-Tottenham

Spurs matkaa huomenna Etihadille mittaamaan viime aikoina yskähdelleen ManCityn kunnon. Vaikka Taivaansinisten ruuti onkin viime viikkoina ollut kosteaa, on joukkue silti survonut palloa maaliin Leicesterin ohella liigan useimmiten. Spurs löytyy samaiselta listalta kolmantena, tehtyään keskimäärin 1.8 maalia ottelua kohden. Myös huomisesta kamppailusta on lupa odottaa viihdyttävää, kun molempien joukkueiden puolustuslinjat antaa ykköslukon verran tasoitusta. Kompanyn on tosin uutisoitu olevan kunnossa, mutten jaksa uskoa belgin avauspaikkaan, kun viimeisimmästä startista on aikaa jo yli kolme kuukautta. Reilun kolmen kuukauden aikana Vinnie kerkesi jo kertaalleen "kuntoutua", kun mies palasi vihreiöille Sunderlandia vastaan 6.joulukuuta pelatussa kotiottelussa. Tällöin lääkäreiden arviointikyky petti kuitenkin pahasti, sillä kippari kannettiin takaisin pukuhuoneeseen jo kahdeksan minuutia sisääntulon jälkeen. Tällä kertaa Pellegrini on varmasti paluun kanssa erityisen maltillinen, kun joukkueen eurotaivalkin jatkuu jo parin viikon kuluttua.

Viime vuosina Cityn ja Spursin kohtaamiset ovat olleet erittäin viihdyttäviä. Kaudesta 11/12 lähtien joukkueet ovat kohdanneet yhdeksän kertaa ja näissä otteluissa maaleja on nähty peräti 41(ka. 4.55 maalia). Kyseisen ajankohdan aikana alle kolmen maalin ollaan jääty vain kerran(14/15 GW35) ja silloinkin tilastojen valossa maaleja olisi kuulunut syntyä totuttuun tahtiin(36 laukausta, 24 boksin sisältä, joista hypervaarallisia 5). Spursin viimeisin voitto Etihadilta on vuodelta 2010.

Cityllä on Kompanyn lisäksi pieniä huolia myös hyökkäyksessä, kun sivussa on Kevin De Bruyne, sekä Jesus Navas. KDB:n poissaolo tekee eittämättä hallaa moa:lle, mutta puolustusorientoituneen Jesus Navasin ei niinkään. Tottenhamin tilanne on Jan Vertonghenin loukkaantumista lukuunottamatta puolestaan ideaali.

Spurs on ollut läpi kauden vakuuttava ja pelannut viime otteluissa liigan parasta potkupalloa. Otteluohjelma on kuitenkin ollut huomattavan suotuisa, eikä elintärkeän Jan Vertonghenin poissaoloa olla vielä päästy testaamaan. Markkinoilla Spursin liitoon on reagoitu turhankin innokkaasti ja nykyisillä tarjouksilla katseet alkavat siirtymään jo kotijoukkueeseen. Totalssien puolella overit on noussu käsikädessä Cityn kanssa ja myös sillä puolella kansa ampuu pahasti yli.

Pelinkuva on mielenkiintonen, kun molemmat joukkueet rakastavat palloa. Kumpikin joukkue löytyy pallonhallinta -tilastojen terävimmästä kärjestä ja Spurs on jatkanu samaa dominoivaa taktiikkaa myös vieraissa. Kotiedun turvin City kuitenkin raapinee hallinnan itselleen ja tämä tuottanee päänvaivaa Pochettinolle. Argentiinalainen on tällä kaudella jo pariin kertaan muokkaillu formaattiaan vastustajan mukaan uusiksi ja molemmilla kerroilla muutos on tuottanut hedelmää. Onkin mielenkiintoista nähdä mitä Pochettinolla on mielessä tällä kertaa, kun tahtipuikko väistämättä riistetään.

Tuulari päälle ja kioskille.

Vedonlyöntivihje: - ManC - Tottenham - peliaika päättynyt

kohde
ManC - Tottenham
veto
o2.75
kerroin
2.000 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
1.887
todennäköisyysarvio
arvio 53%

Puoliksi osuma! +3.50 yks.


Vedonlyöntivihje: - ManC - Tottenham - peliaika päättynyt

kohde
ManC - Tottenham
veto
City -0.5
kerroin
2.100 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
2.000
todennäköisyysarvio
arvio 50%

Huti: -5.00 yks.



e. clubiin viskottiin aiemmin viikosta Arsuja, mutta kertsit on säilyny:
13.2.2016 17:00
Arsenal - Leicester • Arsenal -0.75 • kerroin 1.97 (Pinnacle) • panos 10 yks. • raja 1.818 • arvio 55%

Vihjeet yhteensä: panokset 12.00, palautukset 10.50, tulos -1.50 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

14.02.2016 14:19 <bettorpanda> Lesterihän vie toki kovin helpolla. Mutta mancesta Ty. ;)

14.02.2016 14:48 <SirAlex> nihkee ku Lestellä o miesylivoima aina tuomarin puolesta

14.02.2016 14:50 <SirAlex> Jälleen väärä tuomio ja pilkku. Noh, markkina voitettiin.

14.02.2016 17:06 <SirAlex> City tippunu pitkin päivää ,mutta ny hypänny. Näiköhä Silva

14.02.2016 17:06 <SirAlex> sittenki out.

14.02.2016 17:17 <Mannyy> hyvältä näyttää kp

14.02.2016 17:19 <Pekka4082> Hölkkä-Yaya näköjään nostettu ylemmäs, jotain opittu.

14.02.2016 17:20 <SirAlex> Joo, vaikkaki underille vähä takapakkia toi Kompany.

14.02.2016 17:21 <SirAlex> Vähän jo pakonki edessä ku Navas, Nasri ja KDB sivussa.

14.02.2016 17:22 <Pekka4082> Ei tarvii neljää tehdä voittoon, kaksikin riittänee.

14.02.2016 17:23 <SirAlex> Tässä tapauksessa mielellään kolme! :)

14.02.2016 17:26 <Pekka4082> Vetosi kannalta mutta aika paljon muuttui kai underimmaksi.

14.02.2016 17:27 <Pekka4082> Vieläkö riittää? En oo kyllä peesaamassa...

14.02.2016 17:29 <SirAlex> joo onhan tuo Kompanyn paluu ja Touren nosto ylemmäs ikäviä

14.02.2016 17:29 <SirAlex> iskuja, mutta kyllä mä edelleen mielummin overia ostaisin.

14.02.2016 17:30 <SirAlex> Ounastein 4-2-2-2 formaattia, jossa Iheanacho ois ollu Agun

14.02.2016 17:31 <SirAlex> kanssa kärjessä. Silva-Sterl alempana ja Yaya-Ferna pohjalla

14.02.2016 17:32 <SirAlex> Mielummin oisin myös Kolarovia kattellu vasemmalla laidalla.


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Silva starts ja Kompanyki suoraan avaukseen. Kerroin sen ku nousee. Kohta laskee. Ehkä.

Vedonlyöntivihje: - Manc-Spurs - peliaika päättynyt

kohde
Manc-Spurs
veto
Manc
kerroin
2.190 (Pinnacle)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

14.02.2016 22:23 <Henkka> Tykkäsit ottaa tulevia mestareita vastaan peppusaunan.

14.02.2016 22:24 <Henkka> Torillako Panda tavataan Spöös -pirskeissä? ;-)

14.02.2016 23:20 <bettorpanda> Jos/kun Spurs VIHDOIN ottaa omansa, todellakin tavataan.

20.02.2016 09:43 <SirAlex> Ottelutapahtumien valossa kova petsi! Kontilleen vaan silti.


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Watford - Leeds

Watfordilla mielenkiintonen tilanne, kun Leeds kaikella todennäköisyydellä vetäytyy syvälle omalle puoliskolle ja keskittyy vastaiskuihin. Watford perustaa pelin vastaavaan taktiikkaan, eikä joukkueella ole kuluvalla kaudella juurikaan kokemusta otteluista, jossa sen on pitänyt olla vastuussa pelin hallitsemisesta. Molemmilla joukkueilla liigatilanne on semmonen, että otteluun tullaan varmasti parhailla mahdollisilla. Leedsiltä sivussa on ykköstykki Chris Wood, kun taas isänniltä puolustaja Miguel Britosin, sekä hanakasti ampuvan keskikenttä Jose Juradon pelaaminen on epävarmaa.

Vähämaalisuutta luvassa. Myös Leeds maistuu tasotuksilla.

Vedonlyöntivihje: - Watford - Leeds - peliaika päättynyt

kohde
Watford - Leeds
veto
u2.5
kerroin
1.890 (Pinnacle)
panos
7 yks.

Osuma! +6.23 yks.


Vedonlyöntivihje: - Watford - Leeds - peliaika päättynyt

kohde
Watford - Leeds
veto
Leeds+0.75
kerroin
2.220 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Puoliksi huti: -1.50 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 10.00, palautukset 14.73, tulos +4.73 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Tottenham - Crystal Palace

Spursilla kova otteluruuhka. Pari päivää sitte oltiin Italiassa ja ens viikola Euroliiga jatkuu kotinurmella. Liigan puolella joukkue taistelee mestaruudesta ja terävimmät kudit ladataan varmasti sinne. Pochettino on presseissä puhunu, että suurseuralla pitää olla rahkeita panostaa kaikkiin turnauksiin, mutta eiköhän FA Cup näistä se vähäpitosin ole ja rotatiota nähdä varmasti. Keskikentän avainhahmot Alli ja Eriksen pelas Violaa vastaan täydet minuutit, joten nyt luvassa lienee lepoa. Kaksikon mahdollista poissaoloa ei voi vähätellä.

Palacella on hieman heikompi jakso meneillään, kun loistavan syyskauden jälkeen alla on yhdeksän voitotonta liigakamppailua. Syksy oli kuitenkin niin hieno, ettei putoamisesta tarvitse sen suuremmin stressata. Tähän kamppailuun Palace on saanut valmistautua reilun viikon ja joukkue tulee varmasti otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

Spursilta sivussa on alakerran johtohahmot Hugo Lloris & Jan Vertonghen, sekä jämäminuuteja haalinut Tom Carroll. Palacella on kysymysmerkkejä, kun Bolasien, Gaylen, Ledleyn ja Sakon pelikunto on arvoitus. Bolasien on tosin raportoitu olevan terve, mutta pitkä pelaamattomuus tarkoittanee loppupään minuuteja. Jason Puncheon ja Papo Souare on puolestaan varmuudella sivussa.

Spurs ottaa Lontoon derbyssä pallonhallinnan ja Crystal Palace pyrkii iskemään vastaan. Asetelma sopii molemmille, eikä tästä päästä rokottamaan kumpaankaan suuntaan. Palacella on laskettava lepo- ja motivaatioetu, kun taas formi ja materiaali menee auttamatta isännille. Isännät toki antaa materiaalin puolesta rotaatiolla tasoitusta, eikä loppujen lopuksi tasoeroa enää juurikaan ole. Arsenalista poiketen Tottenham väistelee tasuria tässä todnäk jopa tappiotakin enemmän, sillä ylimääräistä peliä ei varmasti haluta jo valmiiksi kiireisille arkipäiville.

Edellämainitun valossa Palacen puolesta lyödyt suorat voitot on parhaita. Mikäli Allia ja Erikseniä todellakin lepuutetaan, voi Spursin pelinrakentelusta tulla aikamoisen haastavaa, joten siinä vaiheessa myös underit kiinnostaa kovin.

Vedonlyöntivihje: - Tottenham - Crystal Palace - peliaika päättynyt

kohde
Tottenham - Crystal Palace
veto
Crystal Palace
kerroin
6.640 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
5.556
todennäköisyysarvio
arvio 18%

Osuma! +16.92 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 17. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

21.02.2016 15:12 <GWS> mielenkiintoista nähdä kumpaan spurs panostaa enemmän,

21.02.2016 15:12 <GWS> FA-cupiin vai torstailiigaan. FAC:ssa olisi kuitenkin sauma

21.02.2016 15:13 <GWS> pokaaliin neljä matsia voittamalla kun EL vaatisi yli

21.02.2016 15:13 <GWS> tuplamäärän. FA-cupin edellinen voittokin on ajalta Gazza &

21.02.2016 15:14 <GWS> Lineker, joten sekin varmaan maistuisi vaikka liigassa toki

21.02.2016 15:14 <GWS> pääfokus

21.02.2016 16:03 <SirAlex> Alli starttaa, Erikse ei. Lamela ei toipunu ja Chadli & Alde

21.02.2016 16:04 <SirAlex> levossa. Allista huolimatta ihan ok.

21.02.2016 16:06 <SirAlex> Palacella ykköset, Bolasie penkin puolella.

21.02.2016 19:39 <mpek80> kiitos tästä. Hyvä haku

21.02.2016 20:08 <Neo> SirriAlex liekeissä!

21.02.2016 20:14 <SirAlex> Cupista lussaa ni voi taas sarjan puolella montuttaa -b


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Vedonlyöntivihje: - Blackburn - West Ham - peliaika päättynyt

kohde
Blackburn - West Ham
veto
West Ham -0.25
kerroin
2.020 (Pinnacle)
panos
5 yks.

Osuma! +5.10 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 10. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

21.02.2016 15:19 <SirAlex> 15:15 -> 2.17, perehana.


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

City aikamoisen eksoottisella kokoonpanolla.

City XI: Caballero, Zabaleta, Adarabioyo, Demichelis, Kolarov, Fernando, A.Garcia, M.Garcia, Celina, Iheanacho, Faupala #chelseavcity #mcfc

Vedonlyöntivihje: - Chelsea - Manc - peliaika päättynyt

kohde
Chelsea - Manc
veto
1
kerroin
1.630 (Pinnacle)
panos
5 yks.

Osuma! +3.15 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

21.02.2016 17:36 <Mannyy> kantsii tarkastaa noi kertoimet jos tägittelee :)

21.02.2016 17:40 <SirAlex> Jaah, suoraan Pinnyltä juos tänne. Aika turhaa näköjään

21.02.2016 17:41 <SirAlex> tänne on yrittää kp-julkasujen jälkee rynnätä ku kertsit

21.02.2016 17:42 <SirAlex> syödään minuutissa. Varsinki ku viestin lähettäminenki josta

21.02.2016 17:42 <SirAlex> syystä kestää nykään 15-30s.

21.02.2016 18:01 <Mannyy> mulla sama kun postaan jenkkilään. johtuisko noisti sposti

21.02.2016 18:01 <Mannyy> ilmoituksista

21.02.2016 18:02 <Mannyy> mitkä lähtee ties kuinka monelle joka viestistä :D

21.02.2016 18:12 <JussiQ> Kyl se viesti heti rekisteröityy, jostain syystä vaan lataa.

21.02.2016 18:12 <JussiQ> huomasin, kun avasin jo uuden selaimen ikkunan, niin siellä

21.02.2016 18:12 <JussiQ> oli jo julki, vaikka lataa toisessa. Kyselen onko

21.02.2016 18:13 <JussiQ> ylläpidolla, jotain tietoa tosta ongelmasta.

21.02.2016 22:55 <S.Sukkela> Itellä tehnyt tuota jo useamman kauden ajan, mutta kyllä se

21.02.2016 22:56 <S.Sukkela> heti rekisteröityy, sillä jos psinat heti perään uudestaan

21.02.2016 22:56 <S.Sukkela> lähetystä niin ilmoittaa että on jo siellä.

22.02.2016 09:07 <SirAlex> Ok. Joka tapauksesa tägiä lähin kirjaamaa hulppeella 1.76x.


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin