Tänään on 28.03.2024, 12:03.

Premier League 5.3 - 6.3

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4768
Liittynyt: 16.03.2004, 18:33
Pisteitä: 2437

Premier League 5.3 - 6.3

Viesti Kirjoittaja Hese »

Tottenham - Arsenal 42 29 29 O/U 53 47
Vaikka Spursilla on alla tappio Hammersille, joukkue on on Premierin pelillisesti kovakuntoisin jengi; lisäksi vain Leicesterillä on kotona yksi piste enemmän kuin Spursilla. Lauantaina kotietua lisää Lanen katsomo, joka tukee joukkuettaan äänekkäämmin kuin koskaan, koska nyt on ISO mahdollisuus jättää Gunners sarjassa taakse ja ottaa samalla mestaruus.
Arsenalilla kaksi tärkeää miestä sivussa, eli Cech ja Koscielny. Ospinalla maalissa vain viisi ottelua tällä kaudella. Arsenal ei ole viihtynyt talven tullen vieraskentillä: Joulukuun 13. joukkue voitti vieraissa Villan, ja sen jälkeen on vain yksi vierasvoitto eli Bournemouth 7.2.
Eli tässä mennään vahvasti Spursin kelkkaan. Arsenal on tuhonnut omaa kauttaan viime viikkoina, ja alla on nyt neljä ilman voittoa, joista yksi tosin Barcalle. Marraskuussa Emiratesilla joukkueet tasasivat pisteet, ja Tottenham oli lähempänä voittoa.
Tham +0/1.73 Pinny kelpaa

Vedonlyöntivihje: - 2016 - Tham-Arsenal - peliaika päättynyt

kohde
Tham-Arsenal
veto
Spurs +0
kerroin
1.730 (Pinny)
panos
1 yks.

Push: +0.00 yks.



Chelsea - Stoke 67 23 10 O/U 54 46
Chelsealla edellinen liigatappio Ketuille 14.12. Sen jälkeen ainoa tappio PSG:lle vieraissa. Molemmilla alla kolme voittoa. Materiaali selkeästi isännille, mutta viikon tuleva PSG-matsi hillitsee pelihaluja, koska Premierissä ei enää panosta.
Chelsea -0.5 1.53 B365

Vedonlyöntivihje: - 2016 - Chelsea-Stoke - peliaika päättynyt

kohde
Chelsea-Stoke
veto
Chelsea -0.5
kerroin
1.530 (B365)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.



Everton - West Ham 55 24 21 O/U 56 44
Everton on varsinkin kotonaan ollut iso pettymys. Hammers on vain pisteen Manchesterin seuroja jäljessä, ja paikka neljän parhaan joukossa hyvinkin mahdollinen.

Manchester City - Aston Villa 82 14 4 O/U 63 37
Villan tilanne on varsin lohduton; vain kolme voittoa maaliskuuhun tultaessa, ja loppukaudesta pitäisi ottaa vähintään neljä-viisi voittoa säilymiseen. Ei onnistu. Epätoivoinen metsästys alkaa Etihadilla, jossa vastassa on haavoitettu City, jolla kuudesta viime pelistä on neljä tappiota. Liigacupin voittoa seurasi sukellus samaiselle Poolille keskiviikkona Anfieldillä. City on jo menettänyt kaksi pistettä Villalle tällä kaudella, joten herätystä ei tarvita. Maaleja luvassa Villan päähän.

Newcastle - Bournemouth 37 30 33 O/U 50 50
Väittäisin että Harakoilla edelleen pieni materiaalietu. Bmouth taistelee ja alla kotivoitto Saintsista.

Southampton - Sunderland 61 25 14 O/U 50 50
Kaksi viimeistä hävinnyt Saints ei pelaa enää europaikoista ja sarjapaikka on varmistettu. Koeman toki loruilee europaikoista, mutta vieraileva BlackCats tarvitsee kipeämmin pisteitä. Silti vieraissa 20 maalia miinuksella oleva heikko vierailija ei houkuta hakemaan yllätystä. Tämä olisi minulla normaalisti over, mutta Sotonin hyökkäyksen poissaolot laskevat maaliodotusarvoa.

Swansea - Norwich 50 29 21 O/U 47 53
Joutsenten manageri Guidolin sairaalassa. Swansea on ollut karmea pettymys, mutta alla on vierasvoitto Gunnersista joukkueella, jossa oli avauksessa yllätyksiä, joten tähän huipputärkeään otteluun löytyy tuoretta voimaa: ainakin Ki Sung-yueng ja Leroy Fer palaavat kokoonpanoon.
Swansea on parempi joukkue, ja voitolla ero Norwiciin ja viivaan kasvaisi 9 pisteeseen. Kotivoitto.
Swansea -0.5 2.04 Sbobet

Vedonlyöntivihje: - 2016 - Swansea-Norwich - peliaika päättynyt

kohde
Swansea-Norwich
veto
Swansea -0.5
kerroin
2.040 (Sbobet)
panos
1 yks.

Osuma! +1.04 yks.



Watford - Leicester 33 30 37 O/U 44 56
Tähän ei ideaa, mutta toivotaan Leicesteriä sormet ristissä…

Vihjeet yhteensä: panokset 3.00, palautukset 3.04, tulos +0.04 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

05.03.2016 03:31 <Mannyy> Sotonin hyökkäyksen poissaolot laskevat maaliodotusarvoa...

05.03.2016 03:31 <Mannyy> laskeeko jos koemanin pakko pistää mane&tadic kentälle?

05.03.2016 12:09 <Hese> Kaiken kaikkiaan Sotonilla ollut ongelmia

05.03.2016 12:09 <Hese> maalinteossa ja nyt vaihtoehdot vähenevät.


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Premier League 5.3 - 6.3

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Lyödään omatki tänne, kun on niin hiljasta nykyjätä. Hesen kanssa vähän eri linjoilla, mutta löyty sieltä jotain yhteistäki! Eilen aamulla clubiin seuraavaa:
SirAlex kirjoitti:Chelsealla elintärkeä PSG-matsi muutaman päivän päästä tästä ja mm. Diego Costan on kerrottu lepäävän. Gus Hiddink ei oo suuremmin rotaatiota käyttäny, joten tässä kohtaa voi odottaa myös muita lepuutuksia. Terry, Zouma, Pedro, Falcao ja Hazard on todennäkösesti Costan ohella sivussa + rotatio. Stoke on kinky vastus ja on voittanu kauden aiemmat kaks kohtaamista. Kaikkienaikojen PL-kautta pelaava Potters haluu varmasti lyödä historiankirjan recordit uusiks nyt, kun TV-diilien myötä jokanen pykälä ylöspäi merkitsee taivaallista rahasummaa.

Stoken suorat ja epäsuorat kelpaa hyvin.

Vedonlyöntivihje: - Chelsea - Stoke - peliaika päättynyt

kohde
Chelsea - Stoke
veto
Stoke +1
kerroin
2.090 (Pinnacle)
panos
10 yks.
raja
1.923
todennäköisyysarvio
arvio 52%


Newcastle isännöi sarjanousija Bournemouthia. Molemmat riutuu putoamistaistelussa, joskin Bournemouthin tilanne on huomattavasti turvallisempi. Relegationraja on useina vuosina häärinyt 36p hujakoilla, joten tähän peilaten Bournemouthin pitäisi kymmenestä viimeisestä pelistä hankkia ~5 pistettä. Newcastlella(24p) tilanne on huolestuttavampi ja Bournemouthia vastaan kotiotteluista pitäisi hakea tylyttä täydet pisteet. Newcastle on kesän ja tammikuun siirtoikkunoissa pistäny rahaa haisemaan Euroopan eniten ja olisi todellinen shokki, mikäli joukkue nyt tippuisi sarjaporrasta alemmas.

Arkikierros teki hallaa Cherriesin rakennusosastolle, kun Harry Arter ja Joshua King loukkaantuivat. Kaksikon lisäksi sivussa jatkaa Callum Wilson, Tyrone Mings ja Junior Stanislas. Newcastlen injurylista on ollut läpi kauden pitkä ku nälkävuosi, mutta joukkueessa on tätä nykyä leveyttä aivan eri määrin, kuin piskuisessa Bournemouthissa.

Bournemouthista markkina on tällä kaudella tykänny viikosta toiseen, joten mahollisesti pelit kannattais tälläki kertaa jättää ihan kalkkiviivoille. SirAlexin papereissa Bournemouth ei kuitenkaan nauti läheskään vastaavaa suosiota, vaan pelit sujahtaa tälläkin kertaa surutta vastapalloon. Newcatlen suoravoitto maistuu annetuista kertoimista parhaiten, joten isketään tylyttä sitä.

Vedonlyöntivihje: - Newcastle - Bournemouth - peliaika päättynyt

kohde
Newcastle - Bournemouth
veto
Newcastle
kerroin
2.720 (Pinnacle)
panos
10 yks.
raja
2.381
todennäköisyysarvio
arvio 42%


Liigan räjähdysherkimmästä derbystä ei tällä kertaa panosta puutu, kun Pohjois-Lontoon jättiläiset pelaavat mestaruudesta. Arsenal otti viime kierroksella tuloksen ohella pahasti damagea myös kokoonpanojen puolella, kun joukkueen tärkeimpiin pelaajiin kuuluvat Petr Cech ja Laurent Koscielny loukkaantuivat. Muutoin sivussa jatkaa Cazorla, Wilshere, Artetea, Rosicky ja OX. Spursilla tilanne on huomattavasti parempi, joskin tärkeä Jan Vertonghen on edelleen sivussa. Hollantilaista paikannut Kevin Wimmer on hoitanut pestinsä uumoiltua paremmin, mutta viime ottelussa nuorukaisen pohkeissa tuntui väsy painavan. Samoja sanoja osakseen saavat myös nuori Eric Dier, sekä kuluvan kauden parhaimpiin toppareihin koko liigassa kuuluva Toby Alderweireld. Hyökkäyspäässä Harry Kane on töpeksinyt paikkoja isolla kädellä nyt parin ottelun verran, eikä itseluottamus varmasti ole tammikuun fääreissä. Dele Alli sensijaan on kärsinyt nilkkavaivoista ja oli lepovuorossa pari päivää takaperin. Spursin peli-ilme oli kuitekin sitä luokkaa, että Alli jouduttiin ottamaan kentälle toivottua aiemmin ja nilkan päällä leijuu edellee pieniä kysymysmerkkejä.

Kotietua näissä ei juuri ole, rasitus on molemmilla joukkueilla valtava. Arsenal paperilla kovempi, mutta Spursilla peli luontuu astetta soljuvammin ja vähän materiaalieroa keventää nuo em. poissaolot. Pienimmätkin kivet kääntäen lähtöasetelmat on hyvinhyvin tasaiset, eikä tästä yli kolmen kerrointa sais löytää kummaltakaan. Sarjatilanne on semmonen, että molemmat ois ihan tyytyväisiä tasapeliin.

Vedonlyöntivihje: - Tottenham - Arsenal - peliaika päättynyt

kohde
Tottenham - Arsenal
veto
Arsenal +0.25
kerroin
1.890 (Pinnacle)
panos
8 yks.
raja
1.786
todennäköisyysarvio
arvio 56%

Vedonlyöntivihje: - Tottenham - Arsenal - peliaika päättynyt

kohde
Tottenham - Arsenal
veto
o2.5
kerroin
1.880 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.835
todennäköisyysarvio
arvio 54.5%


Ei o aikaa tarinoida enempiä, mut eipä o kymppiäkä.

Vedonlyöntivihje: - Swansea - Norwich - peliaika päättynyt

kohde
Swansea - Norwich
veto
Swansea -0.5
kerroin
2.060 (Pinnacle)
panos
9 yks.
raja
1.923
todennäköisyysarvio
arvio 52%

Vedonlyöntivihje: - Swansea - Norwich - peliaika päättynyt

kohde
Swansea - Norwich
veto
o2.5
kerroin
2.190 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
2.128
todennäköisyysarvio
arvio 47%


Vedonlyöntivihje: - Everton - West Ham - peliaika päättynyt

kohde
Everton - West Ham
veto
WH+0.75
kerroin
2.050 (Pinnacle)
panos
8 yks.
raja
1.942
todennäköisyysarvio
arvio 51.5%
Hiddink on kerenny tässä välissä jo vetää takasin Costan lepuutukset ja ilmeisesti muutenki hollandeluotsi peluuttaa vahvaa kokoonpanoa. Aikamoisen yllättävä veto, mutta kärsiköön seuraukset sitte PSG:tä vastaan. Terry ja Pedro ei o starttikunnossa, Hazardinki vois olettaa alottavan penkin puolelta. Kyllähän Tselskillä silti pätevää vaihtoehtoa keskikentälle riittää jos Williania, Fabregasta, Oscaria... kuormitetaan. Puolustuksessa on edellee pahaa vajausta ku ykkös topparipari sivussa. Azpi ja Ivano on urakoinu isolla kädellä ja sinneki kuvittelin alkuviikosta vielä lepoa. Hiddinkin sanojenpyörtämisen takia arviota voi vähän höllätä, jos ja kun noi uumoillut lepuutukset ei käy toteen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

05.03.2016 14:19 <SirAlex> Nihkee lineuppi Tykkimiehiltä, huomattavasti puolustavampi.

05.03.2016 14:25 <luikku> SWA-NOR o2,5Veijolla asiallinen 2,18 kun pinny alas 2,15:een

05.03.2016 16:35 <SirAlex> Costa out, pysy näissä nyt kyydissä.

05.03.2016 16:42 <Mannyy> Matic-mikel kans hyvä stoken kannalta

05.03.2016 16:45 <SirAlex> joo, fabregas ollu jäätävän kova hosen lähön jälkeen

05.03.2016 16:47 <SirAlex> Castleltaki vähä hämmentävä kp, ku Mitro ja Doumbia molemmat

05.03.2016 16:48 <SirAlex> vaihossa.. Ilmaa kertoimissa toki silti riittäviin.

05.03.2016 18:54 <vakioukko> No nyt napsu lopussa oikeeseen suuntaan!


Honde8
Jäsen
Viestit: 2371
Liittynyt: 12.08.2015, 11:24

Tuotto: +212.49 yks.

Palautus%: 100.44%

Panosten ka: 5.43 yks.

Vetoja: 8884

Pisteitä: 2265

Re: Premier League 5.3 - 6.3

Viesti Kirjoittaja Honde8 »

Vedonlyöntivihje: - Tottenham - Arsenal - peliaika päättynyt

kohde
Tottenham - Arsenal
veto
Tottenham -0,25
kerroin
2.050 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.83

Huti: -4.00 yks.

2-2


Vedonlyöntivihje: - Tottenham - Arsenal - peliaika päättynyt

kohde
Tottenham - Arsenal
veto
Under 2,75
kerroin
1.862 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.77

Huti: -2.00 yks.

2-2


Vedonlyöntivihje: - Everton - West Ham - peliaika päättynyt

kohde
Everton - West Ham
veto
West Ham +1
kerroin
1.800 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.72

Osuma! +1.60 yks.

2-3


Vedonlyöntivihje: - Newcastle - Bournemouth - peliaika päättynyt

kohde
Newcastle - Bournemouth
veto
Newcastle +0
kerroin
1.884 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.63

Huti: -5.00 yks.

1-2


Vihjeet yhteensä: panokset 13.00, palautukset 3.60, tulos -9.40 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-10 yksikköä kiekossa ja 1-5 jalkapallossa.

Minikommentit


juspa
Jäsen
Viestit: 3138
Liittynyt: 10.09.2004, 22:27

Tuotto: +12.67 yks.

Palautus%: 100.15%

Panosten ka: 2.80 yks.

Vetoja: 2934

Pisteitä: 980
Paikkakunta: ylöjärvi

Re: Premier League 5.3 - 6.3

Viesti Kirjoittaja juspa »

Vedonlyöntivihje: - ENG PRE 15-16 - Tottenham-Arsenal - peliaika päättynyt

kohde
Tottenham-Arsenal
veto
UNDER 2,5
kerroin
2.120 (sbobet)
panos
3 yks.
raja
2

Huti: -3.00 yks.

2-2




Vedonlyöntivihje: - ENG PRE 15-16 - Swansea-Norwich - peliaika päättynyt

kohde
Swansea-Norwich
veto
Swansea -0,5
kerroin
2.110 (sbobet)
panos
3 yks.
raja
2

Osuma! +3.33 yks.

1-0




Vedonlyöntivihje: - ENG PRE 15-16 - Newcastle-Bournemouth - peliaika päättynyt

kohde
Newcastle-Bournemouth
veto
Newcastle 0
kerroin
1.880 (pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.78

Huti: -3.00 yks.

1-3



Myöhemmin tulee mahdollisesti vielä lisää

Vihjeet yhteensä: panokset 9.00, palautukset 6.33, tulos -2.67 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


juspa
Jäsen
Viestit: 3138
Liittynyt: 10.09.2004, 22:27

Tuotto: +12.67 yks.

Palautus%: 100.15%

Panosten ka: 2.80 yks.

Vetoja: 2934

Pisteitä: 980
Paikkakunta: ylöjärvi

Re: Premier League 5.3 - 6.3

Viesti Kirjoittaja juspa »

Vedonlyöntivihje: - ENG PRE 15-16 - Tottenham-Arsenal - peliaika päättynyt

kohde
Tottenham-Arsenal
veto
Arsenal +0,25
kerroin
1.970 (pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.87

Puoliksi osuma! +1.46 yks.

2-2

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Honde8
Jäsen
Viestit: 2371
Liittynyt: 12.08.2015, 11:24

Tuotto: +212.49 yks.

Palautus%: 100.44%

Panosten ka: 5.43 yks.

Vetoja: 8884

Pisteitä: 2265

Re: Premier League 5.3 - 6.3

Viesti Kirjoittaja Honde8 »

Vedonlyöntivihje: - Southampton - Sunderland - peliaika päättynyt

kohde
Southampton - Sunderland
veto
Southampton -0,75
kerroin
1.847 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.72

Huti: -3.00 yks.

1-1


Vedonlyöntivihje: - Southampton - Sunderland - peliaika päättynyt

kohde
Southampton - Sunderland
veto
Over 2,5
kerroin
2.040 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.94

Huti: -2.00 yks.

1-1


Vedonlyöntivihje: - Swansea - Norwich - peliaika päättynyt

kohde
Swansea - Norwich
veto
Swansea -0,25
kerroin
1.781 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.65

Osuma! +2.34 yks.

1-0


Vihjeet yhteensä: panokset 8.00, palautukset 5.34, tulos -2.66 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-10 yksikköä kiekossa ja 1-5 jalkapallossa.

Minikommentit

05.03.2016 14:18 <Honde8> Southampton ehti laskea kirjoitushetkellä. Pahoittelut.

05.03.2016 14:19 <Honde8> Oikea kerroin pitäisi olla 1.819


juspa
Jäsen
Viestit: 3138
Liittynyt: 10.09.2004, 22:27

Tuotto: +12.67 yks.

Palautus%: 100.15%

Panosten ka: 2.80 yks.

Vetoja: 2934

Pisteitä: 980
Paikkakunta: ylöjärvi

Re: Premier League 5.3 - 6.3

Viesti Kirjoittaja juspa »

Chelsealla tosiaan Keskiviikkona tärkeä PSG peli eikä kokoonpano paras mahdollinen. Ehtikin stoke jo laskea, mutta vielä saa unibetille tai paffille 1,77 ja sai sinne tähän jotain sisäänkin kuin johkin erikoislaijeihin ei oikein saa mitään.


Vedonlyöntivihje: - ENG PRE 15-16 - Chelsea-Stoke - peliaika päättynyt

kohde
Chelsea-Stoke
veto
Stoke+1,25
kerroin
1.770 (unibet/paf)
panos
5 yks.
raja
1.6

Osuma! +3.85 yks.

1-1




Vedonlyöntivihje: - ENG PRE 15-16 - Chelsea-Stoke - peliaika päättynyt

kohde
Chelsea-Stoke
veto
under 2,75
kerroin
1.830 (paf/unibet)
panos
3 yks.
raja
1.72

Osuma! +2.49 yks.

1-1


Vihjeet yhteensä: panokset 8.00, palautukset 14.34, tulos +6.34 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Honde8
Jäsen
Viestit: 2371
Liittynyt: 12.08.2015, 11:24

Tuotto: +212.49 yks.

Palautus%: 100.44%

Panosten ka: 5.43 yks.

Vetoja: 8884

Pisteitä: 2265

Re: Premier League 5.3 - 6.3

Viesti Kirjoittaja Honde8 »

Vedonlyöntivihje: - Manchester City - Aston Villa - peliaika päättynyt

kohde
Manchester City - Aston Villa
veto
Manchester City -1,75
kerroin
1.787 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.62

Osuma! +3.15 yks.

4-0

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-10 yksikköä kiekossa ja 1-5 jalkapallossa.

Minikommentit


juspa
Jäsen
Viestit: 3138
Liittynyt: 10.09.2004, 22:27

Tuotto: +12.67 yks.

Palautus%: 100.15%

Panosten ka: 2.80 yks.

Vetoja: 2934

Pisteitä: 980
Paikkakunta: ylöjärvi

Re: Premier League 5.3 - 6.3

Viesti Kirjoittaja juspa »

Vedonlyöntivihje: - ENG PRE 15-16 - Crystal P-Liverpool - peliaika päättynyt

kohde
Crystal P-Liverpool
veto
Over 2,5
kerroin
2.140 (pinnacle)
panos
2 yks.
raja
2.08

Osuma! +2.28 yks.

1-2

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Honde8
Jäsen
Viestit: 2371
Liittynyt: 12.08.2015, 11:24

Tuotto: +212.49 yks.

Palautus%: 100.44%

Panosten ka: 5.43 yks.

Vetoja: 8884

Pisteitä: 2265

Re: Premier League 5.3 - 6.3

Viesti Kirjoittaja Honde8 »

Vedonlyöntivihje: - Crystal Palace - Liverpool - peliaika päättynyt

kohde
Crystal Palace - Liverpool
veto
Crystal Palace +0,5
kerroin
1.840 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.72

Huti: -3.00 yks.

1-2


Vedonlyöntivihje: - Crystal Palace - Liverpool - peliaika päättynyt

kohde
Crystal Palace - Liverpool
veto
Over 2,25
kerroin
1.854 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
1.78

Osuma! +0.85 yks.

1-2


Vedonlyöntivihje: - West Bromwich - Manchester United - peliaika päättynyt

kohde
West Bromwich - Manchester United
veto
West Bromwich +0,5
kerroin
1.900 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.75

Osuma! +2.70 yks.

1-0


Vedonlyöntivihje: - West Bromwich - Manchester United - peliaika päättynyt

kohde
West Bromwich - Manchester United
veto
Over 2
kerroin
1.757 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

1-0


Vihjeet yhteensä: panokset 8.00, palautukset 7.55, tulos -0.45 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-10 yksikköä kiekossa ja 1-5 jalkapallossa.

Minikommentit


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Premier League 5.3 - 6.3

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Vedonlyöntivihje: - Crystal Palace - Liverpool - peliaika päättynyt

kohde
Crystal Palace - Liverpool
veto
1
kerroin
3.770 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Crystal Palace - Liverpool - peliaika päättynyt

kohde
Crystal Palace - Liverpool
veto
o2.5
kerroin
2.240 (Pinnacle)
panos
5 yks.

Osuma! +6.20 yks.


Vedonlyöntivihje: - Weba - Manu - peliaika päättynyt

kohde
Weba - Manu
veto
Weba +0.5
kerroin
1.960 (Pinnacle)
panos
6 yks.

Osuma! +5.76 yks.


Vedonlyöntivihje: - Weba - Manu - peliaika päättynyt

kohde
Weba - Manu
veto
u2.25
kerroin
1.850 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Osuma! +2.55 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 16.00, palautukset 28.51, tulos +12.51 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ugada Tip Service
Avatar
Jäsen
Viestit: 65
Liittynyt: 02.02.2016, 17:42

Tuotto: +8.55 yks.

Palautus%: 105.98%

Panosten ka: 5.11 yks.

Vetoja: 28

Pisteitä: 347

Re: Premier League 5.3 - 6.3

Viesti Kirjoittaja Ugada Tip Service »

Vedonlyöntivihje: - CPL - Liverpool - peliaika päättynyt

kohde
CPL - Liverpool
veto
o2,5
kerroin
2.260 (Sbobet)
panos
3 yks.
raja
2.198
todennäköisyysarvio
arvio 45.5%

Tämä noussut jo liikaa. Ideana oli vihjata tähän underia, mutta sen verran tullu parin tunnin aikana alas, että overit kääntyny pelattaviks.

Osuma! +3.78 yks.

1-2

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

BLOGIT
FC Lahti: viewtopic.php?f=35&t=48144
Valioliiga: viewtopic.php?f=35&t=47862
Tilaa vihjeet: viewtopic.php?f=31&p=377467#p377467

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin