Tänään on 26.04.2024, 17:34.

WC: USA - Venäjä

Raportoi katsomistasi peleistä sekä pelaa ottelun jälkipelit täällä.
Vastaa Viestiin
LexingtonSteel
Jäsen
Viestit: 56
Liittynyt: 22.06.2004, 02:47
Pisteitä: 0

WC: USA - Venäjä

Viesti Kirjoittaja LexingtonSteel »

Hip Hei. Eli muualla jo kerkesinkin hehkuttaa. Nelonen näyttää varmaan pelistä uusinnan. Suosittelen. Tähän asti matsit on ollut ihme sähellystä. Johtuneeko kapeasta kaukalosta ja sen takia syöttöpelit ja kikkailu vähäistä. Meinasi leuka pudota heti kättelyssä, kun Venäläiset ottivat pelin haltuun heti alusta lähtien. Kiekko vietiin vastustajan alueelle _syöttelemällä_ eikä vain sutaisemalla pitkä ja perää. Röyhkeää hassutusta ja pakkien haastamista. Kyllä oli ilo katsella, kun venäjän hyökkääjät kikkailivat USA:n pakkien kanssa ja usein sillä seurauksella, että pakki ihan kahvilla ja venäläinen lähes yksi maalivahdin kanssa. Usa pysyi psytyssä vain onnella ja loistavilla torjunnoilla. Lukemat olisivat voineet olla varsin rumat jo toisessa erässä. Kuuluin vain klip-klap kun Venäläiset siirtelivät kiekkoa. Lisäksi karvasivat todella agressiivisesti ja röyhkeästi. Ja homma ei ollut vain pikkunättiä kikkailua, vaan hyökkäykset päättyivät laukaisuun, kuten laukaisuluvut kertovatkin.

Esim. Turnaksen tähän mennessä hienoin maali syntyi ottelun kolmannessa erässä kun Alex Kovalev luisteli koko jenkkipuollustuksen läpi, hassutti maalivahdin jäihin ja nosti maalin kattoon.

Jos Venäjä esittää tuollaista peliä myös jatkossa, niin se on kyllä tämän turnauksen voittajasuosikki.

Jenkkejä ja kanadaa pidetään ilmeisesti kahtena kovimpana joukkueena ja selkeästi. En kyllä ymmärrä miksi. Kun NHL:n pistepörssiä katselee, niin kyllä siellä varsin paljon eurooppalaisia on kärkipaikoilla. Lisäksi täytyy tunnustaa, että tuli nuorena seurattua lätkää varsin paljon, viimevuosina vähemmän. Olen ollut todella hämmentynyt, kun nuoruuden sankarit ovatkin yhä kuvioissa mukana. Mitä Hittoa. Pelaako Super Mario todellakin vielä ja jopa Kanadan 1. kentässä. Tai, että Brett Hull pelaa Jenkkien ykkösessä. Himmeetä. Kaverit eivät ole enää todellakaan sitä tasoa, että 1. kenttä olisi niiden pelipaikka. Jos Kanada voittaa, niin vastuunkantajat kyllä löytyvät noista muista kentistä ja näinhän se on ollutkin tähän asti. Oikein naurattaa kun selostajat huolissaan toteavat, että nyt on kanadan 3. kenttä jäällä, ihan kun kyseessä olisi jotenkin huonot jätkät. Luutavasti Kanadan paras viisikko.

Lisäksi Jenkit turhautuivat ottelun lopussa, mikä on mielestäni todella huono merkki heidän kannaltaan. Tkachuk otti todella typerän 5 minuuttisen kolmannessa erässä ajassa 16:19, joka teki jenkkien takaa ajosta täysin toivottoman. peli oli kuitenkin vasta 3-1 ja yleensä nää nhl joukkueet ei anna periksi koskaan, vaan saattaa hoitaa homman kotiin vaikeistakin paikoista, ei ilmeisesti tämä joukkue. Ilmeisesti Slovakia voi olla ihan käypä peli-idea jenkkejä vastaan.

Ottelikommenttia muualta:
"Venäjä hallitsi ottelua alusta loppuun. Laukaukset maalia kohti kirjattiin vieraille maalein 45-21."

http://www.nelonen.fi/worldcup/?f=630&d=38067

http://www.usahockey.com/usa_hockey/int ... rus_game2/


Lapsuuden Sankarille,

Lex

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin