Tänään on 28.03.2024, 10:26.

Eurovision 2016

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
bethog
Jäsen
Viestit: 396
Liittynyt: 07.02.2014, 15:50

Tuotto: +138.05 yks.

Palautus%: 122.58%

Panosten ka: 0.71 yks.

Vetoja: 863

Pisteitä: 1054

Re: Eurovision 2016

Viesti Kirjoittaja bethog »

Semeistä olen tosiaan pitkälti samaa mieltä tämän hetkisistä asetelmista Oskarin ennakoiden kanssa. Harjoitukset sitten pistänevät pakan sekasin. Esim. Hollantiin löytyy mullakin luottoa. Belgiaan myös ja jos tuollaista Lorimerin vihjaaman tasoista vielä löytyy jostain ennen harkkoja, niin munkin mielestä kannattaa napata. Malta voisi olla mahdollinen floppi, mutta esiintymispaikka semin vikana ja ennalta hehkutettu lavastus avittavat kovasti. Ainakin se paikka. Eniten taidan olla eri mieltä Itävallan mahdollisuuksista.

Vedonlyöntivihje: - viihde - Pääseekö finaaliin? - peliaika päättynyt

kohde
Pääseekö finaaliin?
veto
Itävalta pääsee
kerroin
3.150 (Veikkaushuone)
panos
1 yks.

Osuma! +2.15 yks.


Voittajapuolella mulla on nyt isoin vihree Bulgaria (ennen Ukrainaa). Vaikea tuon on tällä hetkellä uskoa aivan voittoon asti yltävän, mutta tasaisen kisan sattuessa voi kaksikin esitystä finaalissa saada. Todennäköisesti kauppaa tehdään harjoitusten alla alemmalla tasolla kuin tuolla 40 nurkilla. Juuri nyt ei tarjolla, mutta suosittelen ottamaan 40 tai yli vaikka vähän enemmänkin ennen harjoituksia. Bulgarian kappaleella potentiaalia saada ääniä hyvin laajalti ja en yllättyisi, jos biisi olis spotifyiden sun muiden kuunnelluimpia viisuja finaalin alla. Poli on hurmaava esiintyjä ja tolla hymyllä tulee helposti muutaman kymmentä pistettä ekstraa :) Sopii hyvin lauantai-iltaan. Tää seuraava vihje nyt tuntuu hieman hölmöltä pistää tällä kertoimella kun pörssissä pyörinyt melkein koko ajan selvästi korkeemmalla. Ekassa viestissäni ohimennen mainitsemani Ranskan kanssa kuitenkin kävi jo niin, että odotin oikeaa hetkeä vihjailla ja ne hetket meni turhan nopeasti ohi, joten nyt en jää odottelemaan. Bulgariaa ja Ranskaa yhdistää se, että käsittääkseni kumpikaan maa ei ole yleensä lavastuksessa erityisesti onnistunut. Nyt molemmilla kuitenkin sellaset biisit, että luulis niiden jotain sopivaa saavan aikaseks:

Vedonlyöntivihje: - viihde - Voittaja, E/W, 1/4, 1-4 - peliaika päättynyt

kohde
Voittaja, E/W, 1/4, 1-4
veto
Bulgaria
kerroin
29.000 (Bet365)
panos
0.6 yks.

panos 0.3+0.3, top4 osuuden kerroin 8

Push: +1.80 yks.


vihje: 2. semin voittaja Bulgaria kerroin 10 unipaf

Ukrainaan luotan edelleen. Siinä kun esimerkiksi tuon Bulgarian biisistä luultavasti pidetään melko laajasti, niin Ukraina taas jakanee mielipiteet selvästi jyrkemmin. En tiedä kuinka suuri osa äänestäjistä äänestää useampaa kuin yhtä kappaletta, mutta yleisimmin tietenkin äänestetään yhtä. Jamalan laulu noussee monelle siitä pitävälle saman tien koko kisan suosikiksi. Se ei ole "ihan ok" niin monelle kuin moni muu biisi. Jos tuo saa myöhäsen esiintymispaikan finaalissa, niin monenmoisen hömpän ja huvittelun jälkeen ruutuihin pamahtaa vakuuttavasti laulava esiintyjä lyriikoilla:

"When strangers are coming,
they come to your house.
They kill you all
and say,
we’re not guilty,
not guilty."

Shown suhteen on perusteita odottaa paljon ja ne jotka biisi, Jamala, 3D, tarina, ja/tai tunnelma parin ekan minuutin aikana vie mukanaan kokevat kenties illan voimakkaimman kokemuksen viimeisen vajaan minuutin aikana. Mukavasti päässee harjotuksiin asti veteleen kunnon kertseillä kun ei siinä määrin ennakkoäänestyksissä kumminkaan pärjää, että niiden perusteilla romahtais (kuten Ranska). Niin kuin ekassa viestissä mainitsin, niin tämmöseksi kappaleeksi kelvollisesti niissäkin. Juryjen äänissä uskoisin kamppailevan mm. Serbian ja Italian kanssa kärkisijoista.

Vihjeet yhteensä: panokset 1.60, palautukset 5.55, tulos +3.95 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


OskarBetting
Avatar
Jäsen
Viestit: 511
Liittynyt: 04.11.2012, 16:33

Tuotto: +201.52 yks.

Palautus%: 106.40%

Panosten ka: 9.52 yks.

Vetoja: 331

Pisteitä: 759

Re: Eurovision 2016

Viesti Kirjoittaja OskarBetting »

Ranska olisi mulle paras lay tähän asti, mutta ei viitsi kun pieni rolli eikä viitsisi kaikkea tuohon tuupata. Oma raja tuohon siinä ~14. Mun mielestä tuossa biisissä ei ole mitään juryille jos vertaa juuri Ukrainaan, Latviaan, Italiaan, Serbiaan, Tshekkiin, ehkä Armeniaankin.

Amirin laulu ei ole vakuuttanut, mutta eiköhän tuo saada kuntoon ennen finaalia, jos taustalaulajat laulavat you-u-u-u-kohdan. Tosiaan Ranskan biisin USP on Amir itse, luonnollinen, positiivinen kaveri. Helposti pidettävä persoona. Tuo ei ole niin ristiriitainen kuin vaikka Ruotsi. Fransissa on helppo nähdä kaksi puolta, positiivinen elämästä nauttiva nuori tai tarinan teiniangstia kertova spoiled brat :lol:
Tuo varmaan jakaa mielipiteet varsinkin idässä, jonne Frans-hype tuskin yltää kovin laajamittaisesti.

Ranskan lavastuksesta sen verran, että YouTube-klipistä löytyvät balleriinatanssijat tai mitä ovatkaan eivät ole mukana. Muuta en tiedä.
Joku ehkä tietää, kun tuskin pelkkä hype/yleisön reaktiot fanibileissä laskivat kertoimen muutamassa päivässä ~5 tuntumaan.

Muuten jonkinlaista olen kuullut, että Islannilta tulisi oikeasti huikea lavastus Tukholmaan. Tällä hetkellä 130 kerroin ja olenkin ottanut kunnon position sitä. Greta ei ole karismaattisimmasta päästä, mutta ei ollut Loreenkaan kun tanssi varjoissa itsensä ylivoimaiseen voittoon.

Malta isoin yliarvostus markkinoilla. Biisi ei taida toimi livenä. 3 kertaa nyt pettynyt esitykseen putkeen. Diivamainen imago. Mulla oli tämä vihreällä pari viikkoa sitten, ei ole enää. Bulgarian biisi on tosiaan täynnä koukkuja. Bulgariankielinen laini sopii hyvin kertsiin ja versejen välissä ja biisin alussa olevat ääniefektit jäävät päähän soimaan. Top 10 ei ole kaukana, ehkä ylemmäskin.

Joo ja hyvä pointti Jamalaan. App-vote ei ole Mellojen tapaan käytössä, joten kun suosikkia (tyyliin max 4 suosikkia monet äänestävät) niin Jamalan biisi varmaan monella 1. ja monella taas 26. Mikä tietää ääniä. Toisin kun joku Unkari jos menee finaaliin. Ihan kiva, sanovat monet, harva äänestää elleivät muuta lavastuskonseptia päälaelleen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


OskarBetting
Avatar
Jäsen
Viestit: 511
Liittynyt: 04.11.2012, 16:33

Tuotto: +201.52 yks.

Palautus%: 106.40%

Panosten ka: 9.52 yks.

Vetoja: 331

Pisteitä: 759

Re: Eurovision 2016

Viesti Kirjoittaja OskarBetting »



Paree olla sitten kova staging Maltalla jos Top 10 haluavat. Naisella ei riitä ääni tähän biisiin. Kauhea ero studioversioon. 4. live nyt peräkkäin ja kaikki alakanttiin. Eiköhän puheet voitosta voida unohtaa. Tähän joku Pastora Soler laulamaan niin ei olisi mitään ongelmaa.

Loppuun tämän vuoden huumoribiisi:



Tulee mieleen joku Gunther tuosta laulusta :lol: Paitsi että Guntherilla on hienommat viikset 8--)
Kukaan ei kertonut Serhatille, että nyt eletään 2010-lukua.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Lorimer
Avatar
Jäsen
Viestit: 2105
Liittynyt: 24.01.2004, 19:33
Pisteitä: 657
Paikkakunta: Tietäjä 2017

Re: Eurovision 2016

Viesti Kirjoittaja Lorimer »

Tämän vuoden voittaja lienee tässä :
Ei ehkä paras biisi , eikä paras esittäjä, mutta kokonaisuus on tässä riittävä ilman mitään isompia puutteita.



Voisin lyödä pääni pantiksi että kertoimet ovat kisojen lähestyessä reippaasti nykytasoa alempana.

Bethogin Itävalta finaaliin yli 3 , kiitti!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

22.04.2016 08:06 <ron> viikko sitten Ranskan kertoimen edessä oli ykkönen, tuskin

22.04.2016 08:06 <ron> enää tosta nykytasosta kerroin paljon putoaa

22.04.2016 13:04 <Lorimer> No joo, pieni yöllinen innostuminen , Ranska hieman päälle 4

22.04.2016 13:05 <Lorimer> .....alkaa olla pelattavuuden rajoilla.....


OskarBetting
Avatar
Jäsen
Viestit: 511
Liittynyt: 04.11.2012, 16:33

Tuotto: +201.52 yks.

Palautus%: 106.40%

Panosten ka: 9.52 yks.

Vetoja: 331

Pisteitä: 759

Re: Eurovision 2016

Viesti Kirjoittaja OskarBetting »

Lorimer kirjoitti:Tämän vuoden voittaja lienee tässä :
Ei ehkä paras biisi , eikä paras esittäjä, mutta kokonaisuus on tässä riittävä ilman mitään isompia puutteita.



Voisin lyödä pääni pantiksi että kertoimet ovat kisojen lähestyessä reippaasti nykytasoa alempana.

Bethogin Itävalta finaaliin yli 3 , kiitti!
Itävalta mulla oli aika rajoilla tuo 3,15 mitä vihjattu. Tuo ei ole tyypiltään viisu, mitä perinteisesti juryt (pl. Ranskan) arvostaisivat. Itä-Eurooppa tuskin äänestää juuri yhtään. Tuossa on hienot taustat ja esittäjä on tosi karismaattinen mutta siihen se jääkin. Joo, sai isot aplodit mutta Amsterdamissa oli mesta täynnä ranskalaisia.

Ranska on mulla ns. 'false favorite'. Mitä tässä biisissä on oikeasti Itä-Euroopalle tai juryille? Amir on aika keskitasoa laulajana tämän vuoden viisuissa, ja ottaen huomioon Ranskan track recordin stagingin suhteen, on oma kerroinrajani ~13-14.

YouTuben livepätkistä jostain Ranskan TV:stä on hirveä ero studioversioon (vrt. you-u-u-kohta), niin en osta Lorimerin (ja ties kuinka monen muun) puhetta parhaasta kokonaispaketista. Tässä on edellä selvästi Venäjä, Latvia ja Ruotsi. Ehkä Ukrainakin, jos 3D on hienosti tehty. Biisistä puuttuu isolla lavalla energiaa. Enkä tiedä onko Amir kovin hyvä myymään tuota biisiä, kun kävelee vaan rennosti ympäri lavaa. Toki se miten kamerat asetettu ja kamerakulmat ja valaistus ylipäätään on tosi tärkeää tässä. Liian paljon liikkuvia osia mulle, että voisin ennen harjoituksia pitää Top 3 maana.

Ai niin, sulkivat Romanian kilpailusta. Velat maksamatta. :lol: Vaikuttaa vetoihin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

22.04.2016 14:20 <JussiQ> Onneks oli Romania semi 2, niin ei tarvi tehdä muutoksia.

22.04.2016 14:20 <JussiQ> Tohon semijakoon siis, nyt 18-18.

22.04.2016 14:35 <OskarBetting> Joo, totta. Tietty esim. Tanskan, Makedonian tod% kasvaa

22.04.2016 14:35 <OskarBetting> kun olivat siinä kintaalla.

22.04.2016 15:10 <JussiQ> Juu, arviot toki muuttuu, mutta mietin, että jos ois ollut

22.04.2016 15:10 <JussiQ> 17-19, niin olisiko yksi siirretty toiseen, tuskin, mutta

22.04.2016 15:10 <JussiQ> vähän olis epäreilua ollut 19 vrt. 17.

22.04.2016 15:14 <OskarBetting> Niin joo sitä tarkoitit aivan, tuskin kun tuo 1. semi on

22.04.2016 15:15 <OskarBetting> muutenkin vähän kovempi. En tiedä sitten muuttuuko esim.

22.04.2016 15:15 <OskarBetting> mainoskatkot jne.


OskarBetting
Avatar
Jäsen
Viestit: 511
Liittynyt: 04.11.2012, 16:33

Tuotto: +201.52 yks.

Palautus%: 106.40%

Panosten ka: 9.52 yks.

Vetoja: 331

Pisteitä: 759

Re: Eurovision 2016

Viesti Kirjoittaja OskarBetting »

Tägään näitä myös tännekin. Vihjeiksi näitä ei voi lukea, kun oma viisukokemus rajoittunutta, mutta joku voi peesata jos haluaa. Ja tietty vertailla omiin arvioihin.

Vedonlyöntivihje: - Eurovision 2016 TESTIPROJEKTI 1-10 UNITS - Eurovision 2016 Winner - peliaika päättynyt

kohde
Eurovision 2016 Winner
veto
Islanti
kerroin
100.000 (Betfair)
panos
1 yks.
raja
40

Islannille saanut koko ajan 100-130 kertoimia Fairilta. Kun en jaksa komissiota vähentää, niin laitoin kertoimen alakanttiin.

Huti: -1.00 yks.



Vedonlyöntivihje: - Eurovision 2016 TESTIPROJEKTI 1-10 UNITS - Eurovision 2016 Winner - peliaika päättynyt

kohde
Eurovision 2016 Winner
veto
Latvia
kerroin
27.000 (Betfair)
panos
1 yks.
raja
15

Latvia saanut koko ajan 27-29 kertoimia Fairilta. Kun en jaksa komissiota vähentää, niin laitoin kertoimen alakanttiin.

Huti: -1.00 yks.



Vedonlyöntivihje: - Eurovision 2016 TESTIPROJEKTI 1-10 UNITS - Eurovision 2016 Top 10 YES - peliaika päättynyt

kohde
Eurovision 2016 Top 10 YES
veto
Islanti
kerroin
6.000 (Betfair)
panos
4 yks.
raja
3.3

Islannille saanut 6-6.2 kertoimia Fairilta. Kun en jaksa komissiota vähentää, niin laitoin kertoimen alakanttiin.

Huti: -4.00 yks.



Vedonlyöntivihje: - Eurovision 2016 TESTIPROJEKTI 1-10 UNITS - Eurovision 2016 SF TO QUALIFY: NO - peliaika päättynyt

kohde
Eurovision 2016 SF TO QUALIFY: NO
veto
Bosnia & Hertsegovina
kerroin
2.200 (Unibet)
panos
3 yks.
raja
1.75

Betfairilla voi myydä jatkoonpääsyä 2 pintaan mikä myös hyvä.

Osuma! +3.60 yks.



Vedonlyöntivihje: - Eurovision 2016 TESTIPROJEKTI 1-10 UNITS - Eurovision 2016 SF TO QUALIFY: NO - peliaika päättynyt

kohde
Eurovision 2016 SF TO QUALIFY: NO
veto
Hungary
kerroin
2.950 (Unibet)
panos
3 yks.
raja
2.45

Huti: -3.00 yks.



Vedonlyöntivihje: - Eurovision 2016 TESTIPROJEKTI 1-10 UNITS - Eurovision 2016 SF TO QUALIFY: NO - peliaika päättynyt

kohde
Eurovision 2016 SF TO QUALIFY: NO
veto
Lithuania
kerroin
3.500 (Unibet)
panos
2.5 yks.
raja
2.6

Huti: -2.50 yks.



Vedonlyöntivihje: - Eurovision 2016 TESTIPROJEKTI 1-10 UNITS - Eurovision 2016 SF TO QUALIFY: YES - peliaika päättynyt

kohde
Eurovision 2016 SF TO QUALIFY: YES
veto
Macedonia
kerroin
2.300 (Unibet)
panos
3.5 yks.
raja
1.8

Eiköhän Kaliopin loistava laulu vie tämän 80/90-luvun balladin jatkoon juryjen avulla.

Huti: -3.50 yks.



Vedonlyöntivihje: - Eurovision 2016 TESTIPROJEKTI 1-10 UNITS - Eurovision 2016 SF TO QUALIFY: NO - peliaika päättynyt

kohde
Eurovision 2016 SF TO QUALIFY: NO
veto
Slovenia
kerroin
1.330 (Unibet)
panos
8 yks.
raja
1.2

Nyt kun Romania tippui pois jää Slovenia Australian ja Bulgarian väliin esiintymisjärjestyksessä. Hiljainen hetki Slovenian Swift-kopion jatkoonpääsylle.

Osuma! +2.64 yks.



Vedonlyöntivihje: - Eurovision 2016 TESTIPROJEKTI 1-10 UNITS - Eurovision 2016 SF TO QUALIFY: NO - peliaika päättynyt

kohde
Eurovision 2016 SF TO QUALIFY: NO
veto
Azerbaijan
kerroin
4.000 (Unibet)
panos
2 yks.
raja
3

Ennen kun Samra parantaa livelauluaan on tämä diasporasta huolimatta kaikkea muuta kuin 'varma' jatkoonmenijä.

Huti: -2.00 yks.



Vedonlyöntivihje: - Eurovision 2016 TESTIPROJEKTI 1-10 UNITS - Eurovision 2016 SF TO QUALIFY: YES - peliaika päättynyt

kohde
Eurovision 2016 SF TO QUALIFY: YES
veto
Latvia
kerroin
1.200 (Unibet)
panos
10 yks.
raja
1.1

Osuma! +2.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 38.00, palautukset 29.24, tulos -8.76 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

23.04.2016 02:17 <OskarBetting> Olisi nämä blogiinkin voinut laittaa, mutta täällä varmaan

23.04.2016 02:17 <OskarBetting> löytyy paremmin, jos joku haluaa verrata.


OskarBetting
Avatar
Jäsen
Viestit: 511
Liittynyt: 04.11.2012, 16:33

Tuotto: +201.52 yks.

Palautus%: 106.40%

Panosten ka: 9.52 yks.

Vetoja: 331

Pisteitä: 759

Re: Eurovision 2016

Viesti Kirjoittaja OskarBetting »



Pätkä Tshekin biisistä a cappella. Juryt tulee rakastamaan tätä biisiä. Se on sitten lavastuksen varassa, riittääkö puhelinäänestyspisteet hyville sijoille.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

23.04.2016 19:24 <OskarBetting> https://twitter.com/Frostwii Tuolta koko biisi livenä

23.04.2016 19:24 <OskarBetting> Laatuna toki peruna.

23.04.2016 19:25 <OskarBetting> Kerroin laski heti about 40-->32. Kyllä ihmiset on hereillä.


OskarBetting
Avatar
Jäsen
Viestit: 511
Liittynyt: 04.11.2012, 16:33

Tuotto: +201.52 yks.

Palautus%: 106.40%

Panosten ka: 9.52 yks.

Vetoja: 331

Pisteitä: 759

Re: Eurovision 2016

Viesti Kirjoittaja OskarBetting »



Siinä on kisan paras laulaja. Piste. Nyt kun markkina on ehkä jo ylireagoinut Gabrielan liveen, niin jos joku 100 kertoimella kuukausi sitten niin nyt on paras hetki varmaankin myydä mikäli ei usko biisiin/esitykseen ylipäätään. 30 kertoimella voisi nyt ostaa ja 40 kertoimella myydä. Varmaan jollain 36 joku ostaisi. Harmittaa, kun en ottanut Tshekkiä helmikuussa, kun sain ekan kerran tietoa tästä ja menin katsomaan Gabrielan live-vetoja Tubeen, kerroin oli siinä kohtaa ~300.

Nyt kuitenkin Tshekki hengittää jo kertoimissa Ukrainan, Latvian niskaan mikä mielestäni ei ole täysi totuus. Joku 40-50 olisi ehkä oikeampi kerroinhaarukka nyt. Biisi on nykyisellään liian kevyt Gabrielan äänelle. Voisi laulaa viimeisen minuutin paljon korkeammaltakin. No, katsotaan mitä saavat aikaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

25.04.2016 00:12 <stellar wars> Onnea vaan vetoihin. Musiikki on kyllä kaikkein vaikein

25.04.2016 00:12 <stellar wars> osaalue vedonlyönnissä. Kuuntelin läpi kaikki studionauhoi-

25.04.2016 00:13 <stellar wars> tukset ja oma suosikkini on United Kingdom :) .

25.04.2016 01:33 <OskarBetting> UK on ihan kiva, turhaa vihaa sai kotimaassaan valinnasta.

25.04.2016 01:33 <OskarBetting> Toki amatöörimäisyys paistaa kilometrin päähän, mutta

25.04.2016 01:34 <OskarBetting> kyllä tuolla pitäisi 18-22 väliin päästä ja välttää

25.04.2016 01:34 <OskarBetting> viimeiset sijat.

25.04.2016 01:34 <OskarBetting> Ja kiitos! :) Isolla ei ainakaan tänä vuonna viitsi pelata,

25.04.2016 01:35 <OskarBetting> katsotaan josko kunnolla ensi vuonna. Tämä vuosi vielä

25.04.2016 01:35 <OskarBetting> opetellaan kuvioita. Ensi vuonna sitten vaadin jo itseltäni

25.04.2016 01:35 <OskarBetting> tuloksia.


bethog
Jäsen
Viestit: 396
Liittynyt: 07.02.2014, 15:50

Tuotto: +138.05 yks.

Palautus%: 122.58%

Panosten ka: 0.71 yks.

Vetoja: 863

Pisteitä: 1054

Re: Eurovision 2016

Viesti Kirjoittaja bethog »

Vedonlyöntivihje: - viihde - 1. semifinaalin voittaja - peliaika päättynyt

kohde
1. semifinaalin voittaja
veto
Viro
kerroin
101.000 (Bet365)
panos
0.1 yks.

Huti: -0.10 yks.

Vedonlyöntivihje: - viihde - 2. semifinaalin voittaja - peliaika päättynyt

kohde
2. semifinaalin voittaja
veto
Bulgaria
kerroin
7.500 (Bet365)
panos
0.9 yks.

Huti: -0.90 yks.

Bulgarian biisissä Ruotsin ja ehkä Ranskan jälkeen eniten potentiaalia tulla hitiksi ennen viisuja.

Vihjeet yhteensä: panokset 1.00, palautukset 0.00, tulos -1.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


OskarBetting
Avatar
Jäsen
Viestit: 511
Liittynyt: 04.11.2012, 16:33

Tuotto: +201.52 yks.

Palautus%: 106.40%

Panosten ka: 9.52 yks.

Vetoja: 331

Pisteitä: 759

Re: Eurovision 2016

Viesti Kirjoittaja OskarBetting »

Olin jo valmis lyömään Italian ulos voittotaistosta, mutta muutin mieleni kun tänään kuulin, mitä italiaanot aikovat laittaa stagingin suhteen. Eli mitä olen itse ymmärtänyt, esityksen pääväri on vihreä, ja taustakankaalla on jonkinlaisia puun/taimen kuvia. (???) Saattaa hyvin erottua, vaikka onkin italiaksi laulettu jne. Kuitenkin pitäisi olla top 5-juryissä, voi olla että Italia on finaalissa itselläni jopa jury-ykkönen. Puhelinäänissä tuskin menee Top 10, mutta JOS erottuu niin voi tehdä Raphael Gualazzit mitä tulee sijoitukseen. Silloinhan kaveri veti ihan puskista jurykärjet ja overallpisteissä toiseksi.

Mutta ihan pienenä vinkkinä, kaikki mitä kuulen heidän suunnitelmistaan on hyvin positiivista. Samaa ei voi sanoa muutamasta muusta maasta. :lol:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

29.04.2016 17:42 <OskarBetting> Bethog: Oli muuten hyvä haku se Bulgaria jos nyt myy.


OskarBetting
Avatar
Jäsen
Viestit: 511
Liittynyt: 04.11.2012, 16:33

Tuotto: +201.52 yks.

Palautus%: 106.40%

Panosten ka: 9.52 yks.

Vetoja: 331

Pisteitä: 759

Re: Eurovision 2016

Viesti Kirjoittaja OskarBetting »

Ekat harkat:

Hollannilla on ilmeisesti ässä takataskussa. Douwe laulattaa yleisöä. Voi mennä tosi hyvin tai sitten yleisö ei laula mukana ja esitys on lähinnä tragikoominen. Otin voittajaa eilen 65 kertoimella ihan vähäsen. Hit-or-miss

Suomi: Odotetun kamala. Sandhja laulaa ihan hyvin mutta siinä kaikki.

Moldovalla on astronautti tms. mestoilla mukana. Ääniongelmia. Menee samaan kategoriaan Suomen kanssa.

Kreikka: En tiedä miten räppi toimii mutta on kyllä niin ethnoa kun voi olla. +-0.

Armenialla on hologrammeja. Kuulemma meni oikein hyvin eka harkka.

Unkari: Ei mitään sanottavaa. Samaa roskaa kuin Unkarin karsinnoissa stagingin suhteen.

Kroatia: Kisan rumin puku. Byebye ~15 kertoimet. Alkaa olla enää ehkä 55% jatkoonmeno.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

02.05.2016 16:20 <OskarBetting> Kroatia: Uskalla vetää vituiksi.

02.05.2016 16:21 <OskarBetting> Jossain oli, että Hollannin biisissä olisi oikeasti 10

02.05.2016 16:21 <OskarBetting> sekunnin hiljaisuus. Hm.

02.05.2016 16:23 <OskarBetting> Joo Armenia lähti alaspäin.

02.05.2016 16:23 <OskarBetting> ~24 kertoimia nyt. Vartti sitten sai 38.

02.05.2016 16:29 <OskarBetting> 18. Haisee ylireagoinnilta. En näe voittajana. Top 3 ehkä.


bethog
Jäsen
Viestit: 396
Liittynyt: 07.02.2014, 15:50

Tuotto: +138.05 yks.

Palautus%: 122.58%

Panosten ka: 0.71 yks.

Vetoja: 863

Pisteitä: 1054

Re: Eurovision 2016

Viesti Kirjoittaja bethog »

Kohta alkaa toinen harkkapäivä kiinnostavalla Tshekin esityksellä. Mielestäni Betfairilla voittajakertoimissa tällä hetkellä parhaat valinnat ovat Ruotsi (18.5) ja Ukraina (29). Serbia ja Italia maistuu pieninä annoksina mulle myös nykytasolla. Australian mahdollisuuksia en oikein onnistu hahmottamaan. Kympin joukkoon käydään Saksan kohdalla kauppaa jo yli kymmenen kertoimilla ja niissä lienee ilmaa rutkasti.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


OskarBetting
Avatar
Jäsen
Viestit: 511
Liittynyt: 04.11.2012, 16:33

Tuotto: +201.52 yks.

Palautus%: 106.40%

Panosten ka: 9.52 yks.

Vetoja: 331

Pisteitä: 759

Re: Eurovision 2016

Viesti Kirjoittaja OskarBetting »

bethog kirjoitti:Kohta alkaa toinen harkkapäivä kiinnostavalla Tshekin esityksellä. Mielestäni Betfairilla voittajakertoimissa tällä hetkellä parhaat valinnat ovat Ruotsi (18.5) ja Ukraina (29). Serbia ja Italia maistuu pieninä annoksina mulle myös nykytasolla. Australian mahdollisuuksia en oikein onnistu hahmottamaan. Kympin joukkoon käydään Saksan kohdalla kauppaa jo yli kymmenen kertoimilla ja niissä lienee ilmaa rutkasti.
Saksan Jamie-Lee on sanonut, että tuo Korea/Japani-manga, whatever, en tiedä asuste jää. Biisi on imo oikein hyvä, mutta nyt ihmisten huomio on kiinnittynyt siihen, 'mitä helvettiä tuolla on päällä'. Saksan karsinnat karseat muovipuut ovat myös messissä. Mun mielestä haiskahtaa, että Jamie-Lee haluaa markkinoida omaa musiikkiaan ennemmin kuin hakea sitä tuttua ja turvallista 10-15 sijaa tuolla asuvalinnalla. Mutta eiköhän tuota jollain yli kahdeksan kertoimella voi pelata.

Australiasta samaa mieltä. Italiaa mieluummin Top 5 tai Top 10-vetona. Serbia mun mielestä suht oikein markkinoilla. Ruotsi samoin. Ukrainassa valueta joo ehkä hieman, vaikken kyllä tiedä miten tuo biisi menee läpi kuulijoille, kun osa biisin sanoma jää hämärän peittoon kertosäkeessä.

Islantia tuli aiemmin pelattua aika paljon. Toivottavasti Venäjä ei tappanut Gretan USP:tä tuolla projektioseinällään. Tshekki oikein hyvä. Toki vaikea nähdä voittajana tuolla biisillä, mutta staging oikein kiva pinkki/violetti, led-lattiaa käytetty hyvin. Itävallalle huonompi homma tuo Tshekin värivalinta.

Nähtäväksi jää, mitä muuta eri mailla on kikkaboksissa. Tshekki ja Armenia (ja Venäjä) vakuuttavimmat itselle. Hollanti myös oikein mainio. Kroatia ja San Marino surkeimmat.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

03.05.2016 22:00 <bethog> Samat kolme (ja yks) mulle ne vakuuttavimmat.

03.05.2016 22:14 <bethog> hyvä fiilis Islannin suhteen myös


bethog
Jäsen
Viestit: 396
Liittynyt: 07.02.2014, 15:50

Tuotto: +138.05 yks.

Palautus%: 122.58%

Panosten ka: 0.71 yks.

Vetoja: 863

Pisteitä: 1054

Re: Eurovision 2016

Viesti Kirjoittaja bethog »

Juuri sen takia kun ihmiset keskittyneet siihen asuun ovat kertoimet nousseet pilviin. Ite taas huomioin varmaan liiankin vähän noita asuvalintoja, kun en niistä saatika muodista ymmärrä. Ylireagoinnilta tässä tapauksessa tuntuu kumminkin. Pidän Jamie-Leen äänestä ja uskon sen kantavan johonkin. Tästä vois kirjottaa/keskustella enemmänkin vaikka sitten kun ne on ekat treenit pitäny.

Mulla Italia ollu miltei koko ajan selvästi punasella voiton suhteen. Ei se nytkään paljoa enempää kiinnosta kuin punasen poiston verran, mutta tulipa mainittua. Ite ihan pidän siitä. Serbian lavastusta odottelen mielenkiinnolla. Ukrainan kohdalla oon varautunut ottamaan mahdollisesti kunnolla turpiini, mutta niistä syistä mitä parissa aiemmassa viestissä mainitsin odotukset on edelleen korkealla. Ruotsin kohdalla on mulla näkemys muuttunut jatkuvasti kertoimiin nähden puoltavammaks.

Kroatian friikistely sopii mulle hyvin kun raskaat riskit ollu useemmalla markkinalla majakan kohdalla ja niistä saa nyt mukavat suret halutessaan. Nyt syömään, jotta kerkii Islantiin takas.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Lorimer
Avatar
Jäsen
Viestit: 2105
Liittynyt: 24.01.2004, 19:33
Pisteitä: 657
Paikkakunta: Tietäjä 2017

Re: Eurovision 2016

Viesti Kirjoittaja Lorimer »

Lähteekö Oskar paikanpäälle Stokikseen katomaan kisoja ?
Jos viisut ovat jatkossakin aina vain isompi markkina niin voisin jopa sponsoroida tätä palstaa jos joku syväkurkku matkustaisi katsomaan paikanpäälle kisoja ja raportoisi vaikutelmista. Ihan vaan palstan kehitysehdotuksena.
Kiitokset Oskarille vaikuttavasta paneutumisesta asiaan---

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


OskarBetting
Avatar
Jäsen
Viestit: 511
Liittynyt: 04.11.2012, 16:33

Tuotto: +201.52 yks.

Palautus%: 106.40%

Panosten ka: 9.52 yks.

Vetoja: 331

Pisteitä: 759

Re: Eurovision 2016

Viesti Kirjoittaja OskarBetting »

Lorimer kirjoitti:Lähteekö Oskar paikanpäälle Stokikseen katomaan kisoja ?
Jos viisut ovat jatkossakin aina vain isompi markkina niin voisin jopa sponsoroida tätä palstaa jos joku syväkurkku matkustaisi katsomaan paikanpäälle kisoja ja raportoisi vaikutelmista. Ihan vaan palstan kehitysehdotuksena.
Kiitokset Oskarille vaikuttavasta paneutumisesta asiaan---
En ainakaan tänä vuonna vielä ajatellut lähteä. Eli ihan median kautta mennään mitä tulee raportointiin. Jos hakisi press passin tonne, niin voisi olla kiva lähteä. Ei hajuakaan, mitkä kriteerit. Kai sitä joku verkkosivu, blogi tms. pitää minimissään olla. Jokaiselle vinkkinä täällä, että Esctipsin chatti on mitä parhain apuväline. Porukkaa chattaamassa paikan päällä. Vedonlyöntiin suuntautunutta Euroviisukeskustelua.

Azerit vetivät juuri laulun suhteen kuulemma uudet pohjat. Väärään päähään. Ne ei ole selvästikään tajunneet, että jos sanotaan että pitää uskaltaa vituiksi, se ei tarkoita sitä että vedetään sitten myös.

Ensi vuonna tarkoitus tehdä isompi projekti vetojen suhteen kattaen ainakin Mellot ja itse viisut. Tarkoitus olisi päästä opiskelemaan niin tuskin lähden ensi vuonnakaan mestoille kun koulun kanssa menee aikaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

03.05.2016 15:15 <OskarBetting> Nyt Azeritkin veti paremmin.


OskarBetting
Avatar
Jäsen
Viestit: 511
Liittynyt: 04.11.2012, 16:33

Tuotto: +201.52 yks.

Palautus%: 106.40%

Panosten ka: 9.52 yks.

Vetoja: 331

Pisteitä: 759

Re: Eurovision 2016

Viesti Kirjoittaja OskarBetting »

https://pbs.twimg.com/media/ChjVg7mXEAENMLU.jpg:large

Gabrielahan pistää oikein kunnolla naamariin muita. Miten näiden korrelaatio kertoimiin? Esim. Maltan kerroin jopa laskussa, vaikka esitys oli tosi sekava ja päivän isoin pettymys. Jotenkaan en usko, että kovin isoa merkitystä. Esim ainakaan yhtä isoa kuin Melloissa. Mutta kyllä se jostain kertoo, että melkein tuplat muihin. Tosiaan livenä oli kuulemma paljon parempi kuin Youtubesta kuunneltuna. Azerbaijan :lol:

Myös Wiwiblogsilla Gabriela sai noin 25 % ja voitti selkeästi Maltan joka tuli toiseksi. Ja Wiwibloggsia lukee paljon Malta -ja Ira Losco faneja. Ehkä se Tshekki 100 kertoimella ei ollutkaan niin huono veto. Tuntuu, että ainakin kyllästyvät efektisirkuksiin, kun niitä tuntuu olevan puolet esityksistä. Itse en oikein usko tuohon, mutta ei esim. Venäjä tunnu enää niin hienolta kun monella muulla on kaikkea kikkakolmosta. Ei tule kontrastia. Sen vuoksi juuri esim. Ranska ja Ruotsi voivat olla vahvoilla. Ehkä. Täytyy pitää kirjaa pressi pollien korrelaatiosta semituloksiin ja kerroinmuutoksiin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

03.05.2016 22:30 <OskarBetting> https://pbs.twimg.com/media/Chji1yoWEAAH­Hui.jpg:large

03.05.2016 22:30 <OskarBetting> Tämä sopii myös. Islannit myin pois.

03.05.2016 22:30 <OskarBetting> Venäjä todellakin tappaa Islannin USP:n. Hyvä idea, mutta ei

03.05.2016 22:31 <OskarBetting> toimi tänä vuonna. Viime vuonna olisi Top 10. Nyt 16-22.


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22708
Paikkakunta: Tampere

Re: Eurovision 2016

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Mikäli nyt ei aivan yllättäviä esteitä tule, niin teen kyllä Euroviisuihin kyllä kattavat ennakot, kun niiden aika mielestäni siihen on otollisin, kun jotkut ihmetelleet ja kyselleet miksi ei ole kuulunut mitään. Se etten ole vielä juuri mitään Euroviisuista maininnut ei tarkoita sitä, että tekisin ne jotenkin huitaisten. Kuitenkin 20 vuotta olen viisuja seurannut ja olisko vihjeitä sadellut jo reilun 10 vuoden ajan. Euroviisuissa kuten muussakin vedonlyönissä markkinat koventuvat kokoajan ja tämä tarkoittaa, että se millä tyylillä aikanaan pärjäsin ei päde enää.

Nämä luonollisesti on omia mielipiteitä, mutta nykyään esimusavideoiden katselu on melkoisen turhaa, sillä niin moni musavideona toimiva artisti on flopannut ja niin moni live-vaiheessa, joko tullut mustaksi hevoseksi tai vakiinnuttanut paikkaansa. Ennen saatoin kuunnella joidenkin kappaleiden videot esimerkiksi 100-200 kertaa. Nykyään haluan pysyä mahdollisimman objektiiseva, sillä mikäli johonkin tykästyn on siitä vaikea ainakin minun päästä eroon vaikka live-esitys ei menisikään nappiin vaan jotenkin siitä on muodostunut minulle itselleni suosikki, joka vedonlyönnissä on ainoastaan haitaksi.

Onhan toki livejä esiintyjistä saatavilla jo esikarsintojen ja muiden materiaalin muodossa, joita kyllä käytän hyväkseni, mutta haluan nähdä Euroviisupaikalla tapahtuvat harjoitukset ensin, sillä nuo omien maiden paikalliset finaalit ja muut Yuotubesta löytyvät videot voivat olla äänentasoltaan heikkoja tai biisiä on saatettu vielä muokata. Haluan siis, että kaikki on periaatteessa samalla viivalla, kun analyysiä alan tekemään. Näitä muita käytän lähinnä tarkistamiseen, jos esimerkiksi jää ristiriitaisia fiiliksiä jonkun esiintyjän äänestä tai esiintymisestä, niin voin ehkä löytää varmistuksen, että menikö jännityksen piikkiin, vetikö hän harjoitukset vain puolella teholla vai onko oikeesti syytä olettaa jotain lopulliseen settiin vaikuttavaa ongelmaa.

Luonnollisesti tällä tyylillä saattaa jäädä, joku hyvä haku välistä, mutta näen riskien vähentämisen paljon tärkeämpänä, eli oma keskittyminen painottuu hyvin pitkälti meneillään oleviin harjoituksiin tärkeysasteen kasvaessa luonnollisesti mitä lähemmäksi h-hetkeä tullaan. Toki myöskin mitä lähemmäksi tullaan niin pystyn kartoittamaan kymmenien muiden henkilöiden analyysejä harjoituksista ja koska itse en ole musiikkiasiantuntija niin luotan heidän näkemyksiinsä mikäli mielipiteet ovat hyvinkin samansuuntaisia.

Myös live-vedonlyönti on Euroviisuissa tärkeä osa hyviä kohteita etsiessä ja monesti rajatapauksista jatkoonpääsijöistä saa jopa koko Euroviisujen parhaita kohteita. Eli analyysejä ja vihjettä on tulossa, mutta toimintatapani ovat merkittävästi muuttuneet viimeisen 10 vuoden aikana, sillä nykyään on hyödynnettäviksi tullut niin suuri joukko keinoja, jolla riskitasoa pystyy rutkasti pienentää, mutta valuen säilyttämään toivottavasti vielä ainakin lähivuosina.

Onneksi täällä on runsaasti muitakin vihjeitä tarjolla, niin voi helposti skipata minun vihjeiden ylitse jos luottamuspulasta kärsii. Omat tulokset vuosien saatossa ei anna itselleni mitään epäilyksiä, että muokkaantuminen kehityksen mahdollistamien keinojen mukana olisi ollut epäonnistunut valinta, sillä tulokset ovat kertoneet sen kyllä vuosi vuodelta, että en ole vielä jäämässä hoilottelemaan Jasminen kanssa moottoritien ojan puolella:

Niin kusseet on betsit, katki on kassa,
Yrjöt kurkussa tuloksia tsiikaillaan,
Viimeisen äänestäjän kohdalle kun saavutaan,
Sillan alla tahdon olla vaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

04.05.2016 11:34 <Lorimer> Hyvä kommentti!


OskarBetting
Avatar
Jäsen
Viestit: 511
Liittynyt: 04.11.2012, 16:33

Tuotto: +201.52 yks.

Palautus%: 106.40%

Panosten ka: 9.52 yks.

Vetoja: 331

Pisteitä: 759

Re: Eurovision 2016

Viesti Kirjoittaja OskarBetting »

Israel! Wow, upea esitys. Tunne välittyy hienosti. Sitten huonot puolet. Biisillä kestää edelleen 2,5 minuuttia päästä kliimaksiinsa, Hovin pärstä ei varmaan vetoa keskivertokatsojaan. Ja ennen kun kukaan ehtiä kysyä, kyllä hän on homo. Eli nyt nämä 'homot saavat etua homoudestaan'-teoreetikot raha liikkeelle. Kertoimet tuli johonkin 60 yli kahdestasadasta. Jatkoonmenokerroin tippui 1,5 tienoilla jostain 2,4. Huonompi homma Puolalle. Eivät nämä molemmat nyt kai mene. Vai olisko Puola edelleen vahvempi.

Sveitsi ja Irlanti tosi mitäänsanomattomia. Sveitsin naisella siniset hiukset. Ok. No, ehkä he eivät halua finaaliin. Parantanut kyllä lauluaan koko ajan. Serbiasta kuulin ihan hyvää, classy ja muutenkin virkistävä kaiken high-tech-kikkailun jälkeen. Valko-Venäjän Ivanin esitys on kamala sekamelska. Lauloi mielestäni pre-partyissa hieman paremmin.

Latvia oli odotetunlainen. Ei mitään ihmeellistä. Oikein hyvä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


OskarBetting
Avatar
Jäsen
Viestit: 511
Liittynyt: 04.11.2012, 16:33

Tuotto: +201.52 yks.

Palautus%: 106.40%

Panosten ka: 9.52 yks.

Vetoja: 331

Pisteitä: 759

Re: Eurovision 2016

Viesti Kirjoittaja OskarBetting »

Vedonlyöntivihje: - Eurovision 2016 TESTIPROJEKTI 1-10 UNITS - Outright Winner - peliaika päättynyt

kohde
Outright Winner
veto
Netherlands
kerroin
70.000 (Betfair)
panos
1 yks.
raja
25

Vaihtelee 70-90 välissä.

Huti: -1.00 yks.



Hollannin biisiin tulee sing-along kohta, joka saattaa kuulostaa upealta jos yleisö lähtee laulamaan mukaan. Nousee esiin, sillä monella maalla on high-tech lavastus. Laskee aika todennäköisesti ennen semifinaalia. Hollanti on tämän vuoden Hollanti 2014. Tyhjästä voittotaistoon. Juryt tykkää tästä, Douwe on tosi vakuuttava esiintyjä, yhtään huonoa live-vetoa en ole häneltä nähnyt. Oli kolmas ekan päivän mediaäänestyksessä vaikka lauloi tietty tyhjälle areenalle.

Kun nyt miettii niin 'Slow down brother, slow down brother, slow down if u can't go on' oikein hieroo kaikkien muiden esiintyjien naamaan sitä, että ainakin fanit ovat kyllästyneitä high-tech lavastukseen ja homma menee liian hektiseksi. Voi haiskahtaa fanibetsiltä, kun aikaisemmin sanoin että oma suosikkini, mutta imo tässä imo value.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


OskarBetting
Avatar
Jäsen
Viestit: 511
Liittynyt: 04.11.2012, 16:33

Tuotto: +201.52 yks.

Palautus%: 106.40%

Panosten ka: 9.52 yks.

Vetoja: 331

Pisteitä: 759

Re: Eurovision 2016

Viesti Kirjoittaja OskarBetting »

Ukrainan kerroin 30-->9. Georgia ilmeisesti yllättävän hyvä ja yhtäkkiä menossa jatkoon.

Ukrainaa otin eilen suht paljon 30-34 kertoimilla. En kadu todellakaan. Nordicbetiltä otin myös Ukrainaa @23 harkan jälkeen. Nopeasti laski 10 tasolle. Muita hyviä esityksiä ei taida olla tänään tullut. Bulgaria taitaa flopata finaalissa. Visuaalisesti sekasotku.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


MacGyver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1198
Liittynyt: 05.12.2003, 03:14

Tuotto: -273.30 yks.

Palautus%: 91.30%

Panosten ka: 18.58 yks.

Vetoja: 169

Pisteitä: 765
Paikkakunta: Oulu

Re: Eurovision 2016

Viesti Kirjoittaja MacGyver »

Kaikista paskoista biiseistä vähiten paska?

Saksa 81 Betfair.. Raja 10. Etsivä löytää isompaakin.


Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

06.05.2016 00:30 <bethog> Ei tarvitse kaukaa etsiä. Pörssin puolla kauppaa 250-300 :)


OskarBetting
Avatar
Jäsen
Viestit: 511
Liittynyt: 04.11.2012, 16:33

Tuotto: +201.52 yks.

Palautus%: 106.40%

Panosten ka: 9.52 yks.

Vetoja: 331

Pisteitä: 759

Re: Eurovision 2016

Viesti Kirjoittaja OskarBetting »

MacGyver kirjoitti:Kaikista paskoista biiseistä vähiten paska?

Saksa 81 Betfair.. Raja 10. Etsivä löytää isompaakin.
Tuo on studioversio. Siihen asti Saksa olikin 10-15 tietämillä. Sitten kaikki meni päin persettä. Tiedät varmaan mitä tarkoitan, mutta voin selventää.

https://www.youtube.com/watch?v=Qp5hRoU9HgQ Tässä tuo karsea Saksan finaali. Ja kyllä, tyttö pukeutuu noin myös viisuissa. Nuo puut ovat myös messissä. Samoin sininen värimaailma jos olen oikein ymmärtänyt.

Ei millään pahalla, mutta tuo raja 10 on mielestäni aika vitsi suoraan sanottuna. Saksan diasporan ja kaverimaat huomioon vielä ottaen etc. Ja tosiaan tälle on saanut yli 200 viimeisen kuukauden ja saanee koko ajan viisujen ajan. Tällä hetkellä voi ostaa 250 kertoimella. Olen mielelläni väärässä, hyvä biisihän tämä on. Eikä tämä biisikilpailu ole vaan koko presentaatio ja jos joku se Saksalla mättää. Tuolla on järkyttävä määrä helpommin äänestettäviä ja tykättäviä naisia, esim. Tshekin Gabriela, Bulgarian Poli, Serbian Sanja, Ukrainan Jamala, Armenian Iveta etc. Imo Jamie-Lee markkinoi omaa musiikkiaan tällä ennemmin kuin hakee perusvarmaa sijoitusta sinne 10-15 väliin. Varsinkaan, kun biisin paskuus on lähinnä henkilökohtainen preferenssi eikä ole oikea arvio biisistä. Henkilökohtaisesti näen pienen valuen Saksan Top 10 betseissä, joka tällä hetkellä pyörii siellä kympin tuntumassa, mutta oikea haarukka lienee noin 18-22 jos tuo Saksan finaalin lavastus säilyy noin huonona.

Avaa ihmeessä tuota rajakerrointasi, kun itse en näe esityksessä mitään mikä tekisi siitä edes 1% todennäköisen tapahtuman kun en näe valueta edes 250 kertoimessa. Mikä on Jamie-Leen USP? Ei sitä ole, tuolla asuvalinnalta tuollaista melankolista biisiä ei voi myydä katsojille uskottavasti.

Ja kyllä tuolla Viisuissa on ihan hyviäkin biisejä, ei se taso sentään niin huono ole. Esim. Ruotsin, Bulgarian, Kyproksen tai monen muun maan biisin voisit laittaa radioon soimaan etkä varmaan huomaisi että tässä paska biisi, onkohan kenties Viisuista etc. Esim. Ruotsi soi joka maan radiossa jopa Libanonissa, viimeksi tänään kävelin S-Markettiin sisään ja If I were sorryhan se siellä soi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


bethog
Jäsen
Viestit: 396
Liittynyt: 07.02.2014, 15:50

Tuotto: +138.05 yks.

Palautus%: 122.58%

Panosten ka: 0.71 yks.

Vetoja: 863

Pisteitä: 1054

Re: Eurovision 2016

Viesti Kirjoittaja bethog »

Unipaffilta azerit ei jatkoon 3.75 kelpaa helposti. Muualta voi saada vastaavaa vielä hetken myös.

Edit. muuttu -> 3.25. Jos joku saa Veikkaushuoneelle vielä näihin sisään, niin sieltä 3.5.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


bethog
Jäsen
Viestit: 396
Liittynyt: 07.02.2014, 15:50

Tuotto: +138.05 yks.

Palautus%: 122.58%

Panosten ka: 0.71 yks.

Vetoja: 863

Pisteitä: 1054

Re: Eurovision 2016

Viesti Kirjoittaja bethog »

Bulgaria ei sijoitu kymmenen parhaan joukkoon uni/paf/888 kertoimella 1.7 kelpo veto. Potentiaalia oli kovasti, mutta tähän mennessä nähdyn perusteella meni pahasti pieleen. Ukrainalle voitosta tuolla edelleen 7 tarjolla. Myös britit paras ison viisikon maa kertoimella 34 peleihin (edit. tää vika ainakin 888sport).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin