Tänään on 16.04.2024, 13:00.

Summanen/Niinimaa - kumman puolella?

Yleiseen turisemiseen muustakin kuin pelaamisesta.
Vastaa Viestiin

Summasen vai Niinimaan leirissä?

Summanen
53
38%
Niinimaa
58
42%
eos
27
20%
 
Ääniä yhteensä: 138

Berrie
Jäsen
Viestit: 1490
Liittynyt: 14.01.2003, 09:40
Pisteitä: 34

Summanen/Niinimaa - kumman puolella?

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Perusteluja ei välttämättä tarvitse kirjailla, kartoitan vaan yleisesti kumman puolella tässä ollaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 20:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

Kirjoitin jo ennen tätä äänestystä toisaalle oman mielipiteeni asiasta, mutta jatkan vielä vähän...

Jokainen voi itse miettiä jos oma valmentaja, pomo tai vaikkapa armeijassa ylempi henkilö (tai muu vastaava asetelma...) tulisi antamaan samalla tavalla palautetta mitä nyt on julkisuudessa annettu ymmärtää että Summasella on tapana tehdä. Asiallinen kritiikki, palaute ja keskustelu on eriasia kuin esim henkilökohtaisuuksiin meneminen ja nöyryyttämiseen kuuluvat jutut. Mä en ainakaan näe kenessäkään henkilössä mitää kovuutta, "auktoriteettia" tai mitään ihailtavia piirteitä jos luonteeseen kuuluu yleinen raivoaminen ja peruskäytöstapojen puuttuminen. Kovat äijät oli kyse sitten urheiluvalmentajista tai yritysjohtajista hoitaa asiat toisella tapaa. Lisäksi auktoriteetti, luottamus ja kunnioitus pitää tietyllä tasolla myös aina ansaita, siis se "extra" mikä tulee aseman lisäksi.

Sen kuvan minkä mä olen saanut Niinimaasta ja hänestä kerrotuista jutuista niin kaverilla on kyllä pitkä pinna, kestää kritiikkiä sekä on valmis antamaan paljonkin "periksi" esim kun kyseessä on maajoukkeessa pelaaminen. Jokaisella kuitenkin tulee mitta täyteen jossain vaiheessa, jos tässä vaiheessa omaa edes pientä itsensä arvostusta niin tekee saman minkä Niinimaa. Ainakin hänellä on elämänarvot kohdallaan. Ei jääkiekko ja jääkiekossa voittaminen ole asia jota voidaan tehdä ihan hinnalla millä hyvänsä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


tuhon zorro
Jäsen
Viestit: 221
Liittynyt: 27.04.2003, 16:33
Pisteitä: 0

niinimaa

Viesti Kirjoittaja tuhon zorro »

Sputnik kirjoitti:Ainakin hänellä on elämänarvot kohdallaan. Ei jääkiekko ja jääkiekossa voittaminen ole asia jota voidaan tehdä ihan hinnalla millä hyvänsä.
Ehkä siellä pitäisi olla joku maltillisempi henkilö silti luovimassa valmentajana,että saa pidettyä enemmän miehiä reservissä.
Mutta tuo Niinimaahan ei halunnut olla reservissä, vaikka pelannut vain parhaimmillaankin ok-jääkiekkoa?
Joko paljon peliminuutteja tai ei ollenkaan?
Noilla kavereilla ei ainakaan oma talous notkahda pahoin tuommoisista tempauksista. Huonompipalkkaiset, jotka ei kestäisi pomon persoonaa, saisi vetää köyttä kaulaan ulosmarssinsa jälkeen.

edit: aika kummallista, jos 2-1 suomi-usa pelin jälkeen vielä joku on summasta erottamassa. aikamoista pskaa ainakin ne urheilulehden jutut olleet...

edit: viimeisimpien pelaajahaastattelujen perusteella, alkaa vaikuttaa että Niinimaan poistumista on joukkueessa hieman jopa tahallisestikin liioiteltu lehdistölle, jotta Suomen altavastaaja-vaikutelma korostuisi jatkopeleissä mm. usaa vastaan... esim. J.Ruutu "..saadaan lehdille kirjoitettavaa.."
Todellinen syy voi olla vain se, että Niinimaa olisi tiennyt joutuvansa hyvin vähälle/ei ollenkaan peliajalle jatkossa ja keksi parempaa tekemistä miljoonien ollessa pankkitilillään joutoaikansa kuluttamiseen...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Paljon voit yrittää löytää tietoa, mutta aina jotain jää piiloon. 2nd leg 6ft under.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin