Tänään on 28.03.2024, 19:19.

Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Vedonlyöntiblogit. Pelivalintoja ja tarinaa rahapelien maailmasta ja vähän muualtakin.
Vastaa Viestiin
Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

HIFK


Viime kausi oli sanalla sanoen menestys. Harvoin sitä kehuja saa sijoituttua sijalle 7, mutta mielestäni joukkue sen ansaitsee. HJK-fanit ja monet muutkin tykkäsivät viime kaudella paljon jossitella "jos meidän pelaajat eivät olisi loukkaantuneet" "jos Astana peli...", jokainen jos päätyi aina mestaruuteen. HIFK:n kohdallakin voitaisiin siis jossitella, jos joukkue olisi edes puolet kotipeleistään onnistunut vielä kääntämään voitoksi olisi joukkue ollut sarjan 4:s. HIFK olikin äärettömän vahva nimenomaan kotikentällä. Joukkue hävisi kotikentällään yhdessä HJK:n kanssa vähiten pelejä. Molemmilla 2 kappaletta. Toisaalta peräti 9 peliä kotona päättyi tasapeliin, joten tässä on selkeä parantamisen kohde. HIFK:n suurin ongelma olikin valtava epätasaisuus suorituksissa. Välillä joukkue pelasi sillä tasolla, että realistisestikkin, jos nyt ei mestaruudesta, niin ainakin europaikoista voitaisiin puhua. Välillä taas nähtiin todella surkeita suorituksia ja uskomatonta hölmöilyä, jolloin oli tyytyminen vain tasapeliin.

Tulevalle kaudelle HIFK parantaa otteitaan varmasti. Joukkue pysyi pääasiassa hyvin kasassa. HIFK hankki myös nuoren Pirttijoen, joka tulee varmasti monella olemaan suurennuslasien alla tulevalla kaudella. Miehen otteet Ykkösessä näyttivät hyvältä, mutta mikä on taso Veikkausliigassa? Toivottavasti mies saa kunnon näytön paikan ja ennen kaikkea pystyy täyttämään odotukset ja murtautumaan avauskokoonpanoon. Pirttijoen sopimus kattaa HIFK:ssa pelottavasti kaksi vuotta. Pelottavan suuret mahdollisuudet ovat siis olemassa, että mies tällä kaudella hiljalleen saa enemmän ja enemmän peliaikaa, ensi kausi täysin nappiin ja ilmaiseksi ulkomaille. Siksi näissä itse toivoisikin aina pidempiä sopimuksia tai optioita. Toinen vaihtoehto olisi tietysti pelaajilta Pohjanpalon kaltaista arvostusta seuraa kohtaan. (Pohjanpalo teki pitkän jatkosopimuksen HJK:n kanssa, jotta seuraa saa ansaitsemansa siirtokorvauksen)

Tarvitseeko HIFK sitten vielä pelaajia? Ei välttämättä, mutta nkyisellä materiaalilla pyöriteltynä ja parasta rakennelmaa hakeneena ehdottomasti vasen laituri olisi tarpeessa. Paikalle toki on pelaajia, jotka tarvittaessa voisivat siellä pelata, mutta ehkä tämä ei ole paras mahdollinen vaihtoehto. Mikäli tähän jokin täsmähankinta saadaan voidaan puhua kokoonpanon näyttävän jo mainiolta.

Harjoituskausi ei HIFK:n osalta ollut kovinkaan vakuuttava. 7 - 4 - 4 saldo, joista yksi voitto kuului kategoriaan varmat (CUP vs NuPS). Viimeisin harjoitusottelu liigajoukkue RoPSia vastaan päättyi 3-2 voittoon. Alkuun HIFK näytti todella vakuuttavalta ja meno lupaili hyvää alkavalle kaudelle, mutta tässäkin pelissä kävi hyvin ilmi se ajoittainen epävarmuus ja tasaisuuden puute ja RoPS sai tehtyä ottelusta vielä tiukan pelin. Toisaalta on aina hyvä muistaa, että harjoitusottelut ovat vain harjoitusotteluita. Useinkaan näillä ei juuri kauden alkaessa ole ollut merkitystä.

Miten joukkue sitten ryhmittäytyy kentälle? Itse pohjautan puhtaasti ryhmityksen tilastoihin, jolloin 4 - 2 - 3 - 1 ryhmitelmä olisi paras mahdollinen, ainakin mikäli Mäkelä on avauksessa. Mäkelä pelaa parhaiten yksin kärjessä ja tarvitsee alemmaksi pelaajia, jotka osaavat jakaa ja keskittää palloja hänelle maalipaikkoihin.


Mäkelä
Kpozo - Sihvola - Korhonen
Bäckman - Gela
Anyamele - Kuusijärvi - Aho - Vesala



HJK

Viime kaudella pidin Klubin mestaruutta jälleen varmana, mutta kuinka kävikään? Toki joukkue näytti olevan vakuuttavasti matkalla mestaruuteen, kunnes tapahtuivat nämä kaikki "entäjos"-ilmiöt. Joukkue on jälleen tehnyt mielenkiintoisia ja kovia hankintoja, mutta tällä hetkellä olo mestaruuden suhteen ei itselläni ole läheskään yhtä varma. Maalivahti-osasto HJK:lla on luvattoman heikko. Potentiaalia on, mutta kuinka pitkälle tuolla pärjätään? Entä miten käy, jos joukkueen fysiikkaharjoitukset on tehty viime kauden malliin ja pelaajia alkaa jälleen tippumaan hiljalleen? Mitä, jos Taiwo loukkaantuu tai vaihtaa seuraa? Tällä hetkellä Taiwo on ainut pelaaja, joka kelpaa vasemman laitapuolustajan paikalle. Ville Jalasto toki kykenee paikalla pelaamaan, mutta kyllä ensisijaisesti miehen paikka on toisella laidalla. Melko paljon siis kysymysmerkkejä jo kun puhutaan vain omasta päädystä.

Harjoituskaudella HJK ei ole kokenut tappioita suomalaista seuraa vastaan. Mälmössä rumasti turpaan. 9 voittoa ja 5 tasapeliä on toistaiseksi saldona. Toki täytyy heti todeta, että HJK on käyttänyt melko paljon vaihtoja noissa otteluissa ja antanut peliaikaa kaikille ja kokeillut eri kokonaisuuksien toimivuutta mikä varmasti kantaa hedelmää sitten alkavalla kaudella.

Klubi teki jälleen useita hankintoja, joista mielenkiinto kohdistuu varmasti erityisesti Alfredo Morelosiin. Morelosilla toki on vielä testijakso alla, mutta ellei nyt mitään aivan järkyttävää tapahdu on Morelosilla käytännössä katsoen sopimus taskussaan. Morelosilta syntyi 6:ssa pelaamassaan ottelussa 3 maalia (pelatut minuutit: 3 x 90, 83, 45, 24), mutta maalien lisäksi mies onnistui hankkimaan useita rangaistuspotkuja Klubille. Toki mies itse vetäessään ei näistä onnistunut palloa pussiin laittamaan, joten mikäli HJK:n rankkariampujia mietitään en korkealle Morelosia nostaisi. Morelosin ohella kärkeen olisi tarjolla paluun tehnyt Forssell ja hiukan mystinen Gadze, joka on toistaiseksi pelannut vain 15 minuttia, jonka jälkeen tuli loukkaannuttua vaihtoon. Tuon 15 minuutin analyysin perusteella mies kuitenkin näytti olevan ehdottomasti vahvistus. Gadze saattaa kuitenkin pelata suurimman osan otteluistaan AML paikalla.

Viime vuonna edukseen esiintynyt Atom jatkoi vakuuttavia otteitaan myös harjoitusotteluissa. Vaikka miestä ei muistetakkaan viime kaudelta niinkään maalien merkeissä, vaan erityisesti niiden paikkojen luojana ja tarjoilijana, syntyi harjoitusotteluissa 4 maalia. Kuitenkin mikäli harjoituskaudelta pitäisi nostaa yksi ylitse muiden olisi se kokenut Taiwo. Aivan uskomattoman komeita pommeja harjoituskaudella ja näiden tuloksena myös syntyi 3 maalia. Mikäli mies olisi hiukan nuorempi olisi ottajia varmasti jo jonoksi asti. Iän puolesta kuitenkin saattaa jopa käydä niin, että mies ihastuttaa meitä koko kauden ajan.

HJK:n materiaali on jälleen sen verran kovaa tasoa, että yhtä yksittäistä parasta ryhmitystä on vaikea hakea. Puolustuksessa myös saatetaan Jalastoa jonkin verran peluuttaa keskellä, jolloin Sorsa on oikea laitapuolustaja. Mahdollisesti myös hyökkäyksen laadusta johtuen voisi olla aiheellista kokeilla rohkeasti 3 puolustajan linjaa ja kahdella kärjellä, muutoin varmaan samankaltaisella ryhmitellä kuin alhaalla oleva.

Morelos
Gadze - Atom - Oduamadi
Medo - Annan
Taiwo - Rexhepi - Tatomirovic - Jalasto




IFK Mariehamn

Miltä näyttää IFK Mariehamn Lyyskin ja Forsellin jälkeen? Muutoin joukkue pysyi pääasiassa hyvin koossa, joten saarilla nähdään varmasti jälleen tasaisen varmaa suorittamista, mutta europaikka tältä kaudelta jää todennäköisesti haaveeksi.

Joukkueen harjoituskausi ei sujunut kovin vakuuttavasti, vaikka joukkoon toki mahtuu hyviäkin otteluita ja otteita. Kuitenkin on huomioitava se, että Orgill loukkaantui harjoituskaudella ja tämä varmasti vaikutti koko joukkueen otteisiin. Orgillin loukkaannuttua IFKM teki ainoastaan 2 ottelussa maaleja ja jäi peräti 5 pelaamassaan ottelussa ilman maaleja. Orgill kuitenkin kuntoutui ja iski heti paluu ottelussaan maalin tullessaan vaihdosta kentälle, joten Maarianhaminan kannalta olisikin tärkeää, että mies on kunnossa myös kauden alettua.

Joukkueen pääsponsori Taffel on vaikeuksissa ja tämä voi näkyä myös IFK Mariehamnin tulevaisuudessa. Tämä kausi mennään vielä, mutta jatkossa pelaajabudjettia tullaan varmasti pienentämään reilusti, ellei yhtä rahakasta sopimusta saada tilalle.

IFK Mariehamn teki myös kovan hankinnan kun paluumuuttaja Petrovic palaa useiden vuosien jälkeen takaisin IFK:n riveihin. Mies onkin varmasti joukkueen johtohahmoja alkavalla kaudella. IFK Mariehamnin ryhmitys kannattaisi muodostaa jotenkin näin:


Kangaskolkka - Orgill
Assis - Petrovic - Mantilla - Ekhalie
Granlund - Lyyski - Kojola - Da Cruz


Ilves

Ilveksen kohdalla näkymät ovat jälleen hyvin selkeät: taistelua putoamista vastaan. Toisaalta Tamperelaista jalkapalloilu historiaa tarkasteltaessa täytyy todeta, että jotain sielläkin on opittu kun ei heti lähdetä tavoittelemaan menestystä, vaan luodaan tarkasti harkiten pohjaa menestykselle.

Viime kaudella Keke teki hyvää jälkeä, kunnes mies jättäytyi pois SJK-ottelusta ja sai potkut. Pitkään aikaan ei tapauksesta olla mitään kuultu, joten totuus tarinan taustoista on vielä arvoitus. Tääle kaudelle tilalle hankittiin Wiss, joka on ainakin onnistunut hankkimaan muutaman lupaavan pelaajan porukkaan mukaan. Se, että kuoriutuuko näistä avauksen miehiä ja onko heistä tuomaan joukkueelle pisteitä sen verran, että säilyminen tapahtuu myös tällä kaudella jää nähtäväksi. Harjoituskauden perusteella Soisalo ja Hilska voisivat olla myös avauksessa, mutta ainakin Hilskan kohdalla tällä hetkellä Lahtinen on vertailussa edellä ja joukkue tuskin lähtee kahdella kärjellä kamppailuihin. Soisalon kuitenkin pitäisi mahtua avaukseen.

Mika Hilander on varmasti jälleen yksi joukkueen tärkeimpiä pelaajia. Viime kaudella Hilander torjui useita pisteitä joukkueelle ja meno on varmasti samanlaista myös tällä kaudella. Hilanderin työtä voi kuitenkin viime kauteen nähden helpottaa Milosavljevic, joka omasta mielestäni ei ole saanut ansaitsemaansa arvostusta. Esimerkkinä vertailuun voidaan ottaa ulkomaille myyty Gogoua ja paljon hehkutettu Obilor. Näistä vertailussa Gogoua on ollut molempia pelaajia jonkun verran vahvempi, mutta ei kuitenkaan merkitsevän paljon. Puolestaan Obiloriin vertaillessa esimerkiksi Milosavljevic on ollut huomattavasti vahvempi pääpelissä. Kamppailu tilanteissa puolestaan Obilor on ollut vahvempi, mutta ei merkittävästi. Kauden jälkeen voikin puhe myös Milosavljeviin ympärillä olla huomattavasti laajempaa, kun mies kuitenkin saa oletettavasti reilusti peliaikaa ja on avainasemassa Ilveksen puolustuslinjassa.

Avauksen lähtisin muodostamaan käytettävissä olevasta pelaajamateriaalista näin, toisaalta on hyvin oletettavaa, että Tendengiä pelutetaan keski-kentällä, koska laidoille on useampiakin vaihtoehtoja.


Lahtinen
Tendeng - Ala-Myllymäki - Soisalo
Korte - Matrone
Aspegren - Aho - Milosavljevic - Hynynen



FC Inter

Jobilla viedään viimeistä kautta. Materiaali näyttää taas ihan kiitettävältä ja joukkuetta voidaan taas nostaa taistoon europaikoista. Erityisesti harjoituskauden perusteella nuori Källman on vahvasti tunkeutumassa avaukseen.

Puolustus tulee varmasti olemaan jälleen kerran avainasemassa puhuttaessa FC Interistä. Maalivahtikaksikko on kunnossa ja mikäli vain Lehtovaara on ja pysyy kunnossa tullaan molempia peluuttamaan melko tasaisesti. Maalivahdin edessä topparipari Obilor - Sow on kenties Veikkausliigan kovin ainakin näin ennakkoon paperilla. Laitapuolustajina kokenut mj-tason pelaaja Tamboura ja Veikkausliigassa yli 200 ottelua tahkonut Joni Aho.

Ylöspäin mentäessä tullaan näkemään FC Interin suurimmat ongelmat jälleen kerran, jos niitä nyt jossain pitäisi veikata näkyvän. Viime kaudella Mika Ojalan lähdön jälkeen joukkueen hyökkäyspeli oli ajoittain suurissa vaikeuksissa. Eikä nykyisestäkään miehistöstä mielestäni kukaan pysty täysin paikkaamaan Ojalan jättämää aukkoa. Vaihtoehtoja kuitenkin on tarjolla hyvin, joten viime kauden sijoitus voi hyvinkin olla todennäköinen.

Alussa jo mainittiinkin hiukan Benjamin Källmanista, joka hankittiin EIF:stä. Harjoituskaudella maaleja syntyi liukuhihnalta ja avauskokoonpanossa pitäisi sitä myöten olla paikka ainakin alkuun. Kuitenkin entä jos Källman ei onnistukkaan. Duah tuhlaili viime kaudella aivan liiaksi paikkoja ja mies onkin ehdottomasti parempi pitää laitapelaajana kuin kärjessä. Njokun esityksistä voidaan olla useampaakin mieltä. Ajoittain hyvä, ajoittain ei onnistunut missään, riittäkö se? Toki Gnabouyouta on peluutettu myös paljon kärjessä, mutta mies on tilastojenkin valossa enemmän paikkojen luoja, joten häntä en itse työntäisi kärkeen vaan joko laidalle tai 10-paikalle.


Källman
Lehtonen - Mannström - Gnabouyou
Nikolau - Nyman
Tamboura - Obilor - Sow - Aho


KuPS

Vuodesta toiseen rahaa palaa pelaajiin, mutta missä on tulokset? Onko Nigerialaiset vahvistuksia vai nähdäänkö uusia Aduja? Vaikka kausi 2015 oli Kuopiolaisittain äärimmäisen haastava nähtiin siellä myös paljon positiivistakin nuorien pelaajien esiinmarssit antoivat viitteitä paremmasta tulevaisuudesta.

Nigerialaisten lisäksi kysymyksiä voitaisiin esittää Pennasen kestävyydestä. Viime kausi alkoi loistavasti ja KuPSin peliesitykset olivat myös hyviä. Pennanen loukkaantui ja koko paletti aivan sekaisin. Tähän kun muistellaan vielä kautta 2014, jolloin Pennanen pelasi vielä vähemmän kuin aikaisemmalla kaudella on suuret riskin olemassa. Korvaajaa ei taida nykyrosterista löytyä.

Huolta joukkueen iskukykyä miettiessä aiheuttaa myös Nigerialaisten myöhäinen saapuminen joukkueeseen. Tuskin ainakaan ensimmäisissä peleissä miehet ovat kovinkaan perillä joukkueen pelitavasta, koska harjoitusotteluita ei juurikaan kertynyt.

Vaikka en yleensä painoarvoa harjoitusotteluille annakkaan, koska usein enemmän tai vähemmän ovat kokeiluja ja tuntuman hakemista. Toki onhan se voittaminen aina kivempaa kuin häviäminen, joita KuPS koki harjoituskaudella todella paljon. Liiga cupissa joukkue saavutti omasta mielestäni huomattavasti helpommasta lohkosta vain 1 voiton, 1 tasapelin ja 3 tappiota.

Tuloksista huolimatta uskoisin joukkueen kuitenkin päihittävän tulevalla kaudella sarjataulukossa PS Kemin ja VPS:n, jotka omissa papereissani ovat tiukimmin taistellusa putoamisesta. Seuraavaksi lähimmäksi putoajista on asetettava Ilves, jonka jälkeen tulee KuPS. Paljon on avoinna Pennasen kestävyydestä ja Nigerialaisten tasosta, flopit ja loukkaantumiset saattavat tiputtaa joukkueen jopa taisteluun putoamisesta.

Salami
Hakola - Pennanen - Ääritalo
Onobi - Poutiainen
Rannankari - Diallo - Egwuekwe - Aliyu

FC Lahti

Liiga cup mestari, ansaitusti? Ehkä, en tiedä. Pilkkujen perusteella ei ollut epäselvyyttä kumpi ansaitsi voiton, FC Lahti voitti maalivahtipelissä kuin myös viimeistelyssä. Monien vedonlyönti toimistojen suosikki kun puhutaan sijasta 3.

Viime kauden joukkueesta lähti todella paljon kokemusta pois, mutta kuten tiedetään ainahan tämä ei edes ole huono asia. Liiga cup mestaruudesta huolimatta voi moni hieraista silmiään kun näkevät lahden harjoitusotteluiden tulokset. Ainoastaan 2 voittoa (+ Liigacup pilkut), 10 tasapeliä (- Liigacup pilkut) ja 3 tappiota.

Jo viime kaudella totesin FC Lahden olevan aivan yliarvostettu joukkue ennakkosijoituksissa ja vähän samankaltaista haistelua on jälleen havaittavissa. Etenkin Ykkösen maalitykki Multasen riittävyys Veikkausliigaan on melkoinen arvoitus. Brassihankinta Euller todennäköisesti saatetaankin nähdä kärjessä Multasen sijaan mikäli mies kuntoutuu täysin pelikuntoiseksi. Nuori Rafael tuskin tulee 90 minuttia pelaamaan, joten kärki mietityttää.

FC Lahden ehdottomasti kantaviin voimiin voitaisiin laskea keskikentän kaksikko Tammilehto - Paananen. Paanasen pelatessa muualla oli miehen paikka vähän siellä sun täällä, mutta FC Lahdessa homma toimi nykyisellä pelipaikalla ja kun vierelle saatiin Maarianhaminasta kokenut ja Veikkausliigassa tasonsa näyttänyt Tammilehto on toppareilla edessään kova kaksikko.

Miksi joukkue ei itseäni täysin vakuuta on juurikin suurimpien ja kantavien tähtien puute. Edellisessä kappaleessa kehutusta kaksikosta tuskin on myös tekemään niitä tarvittavia voittomaaleja ja ennakkoon FC Lahden peleissä 0-0 voi olla jälleen tuttu näkymä.



Multanen
Shala - Tuominen - Bonilha
Tammilehto - Paananen
Hauhia - Tanska - Kärkkäinen - Tatar



PK-35

Kestääkö pää? Jo harjoituskauden aikana Shefki pääsi otsikoihin. Eikä taatusti ollut viimeinen kerta. Monesta lähteestä nähtynä Vantaalaisten sarjapaikkaa pidetään varmana myös ensi kaudelle, enkä itsekkään kyllä olisi joukkuetta ensimmäisten joukossa listaamassa putoamistaistoon. Jättänee taakseen PS Kemin, VPS:n ja Ilveksen ja taistelee ehkä kiivaimmin KuPSin kanssa.

PK-35 on tunnettu talousvaikeuksistaan, joihin varmasti ollaan saamassa muutoksia uusien omistajakuvioiden myötä. En ole joukkueen taloustilanteeseen ja tilinpäätöksiin kovinkaan tarkasti tutustunut, joten en tässä niitä lähde sen enempää spekuloimaan. Kuitenkin on mietittävä, kuinka monta tappiollista tilikautta nykyiset omistajat haluavat?

Joukkueella on äärettömän kapea rinki, joten loukkaantumisia se ei kestä tai on lisähankintoja tehtävä ja ne maksavat. Shefkin edellinen kausi päävalmentajana Veikkausliigassa ei sujunut kovinkaan luontevasti ja katastorfin vaarat ovat jälleen kerran olemassa.

Harjoituskauden aikana tuli jonkun verran seurattua PK-35:n otteita, koska joukkue ja osa sen pelaajista olivat enemmän tai vähemmän vieraita ja etenkin mikä on heidän tasonsa kun vastaan asettuu Ykköstä kovempia joukkueita. Usein joukkue haki välillä turhankin epätoivoisia ratkaisuja. Palloa pyrittiin pitämään vastustajan hyökkäyspuoliskolla ja kun pallonriisto tapahtui oli ryhmitelmä usein sekaisin. Toisinaan alakerta oli turhan yksin puolustustilanteissa.

Avauksessa oletettavasti Ristolan paikalla tullaan näkemään Garcia kunhan mies kuntoutuu. Muutoinkin joukkueella on tällä hetkellä pieni loukkaantumiskriisi jo päällä, joten pikaisia paranemisia tarvittaisiin tai voi alkukausi ajaa joukkueen pahoihin vaikeuksiin.

Kuqi
Ristola - Counago - Vilaboa
Portela - Xhaferi
Äijälä - Rasimus - Raimi - Manev



PS Kemi

Joukkueen kokoonpanosta ei kovin paljon löydy Veikkausliiga kokemusta. Taitaa jopa olla niin, että 38-vuotiaalta Tuomo Könöseltä löytyy kokemusta enemmän kuin muulta joukkueelta yhteensä ja Könönen ei taida avaukseen mahtua.

Maalivahtiongelma on varmasti monille vain Veikkausliigaa seuranneille tuntematon. Kauteen ykkösenä lähtevä Pennanen pelasi viime kaudella alkuun PS Kemin maalilla, kunnes menetti paikkansa täksi kaudeksi Vantaalle siirtyneelle Kollarille.

Kokoonpano paperilla tuskin on liigatasoa ja jopa Ykkösestä saattaisin joitakin joukkueita nostaa edelle, mutta positiiviseksi asiaksi voidaan kuitenkin lukea se, että nippu pysyi hyvin kasassa ja on lähes sama kuin viime kaudella, joten pelaajat tuntevat jo pelitapaa.

Onko joukkueesta kuitenkaan säilyttämään sarjapaikkaansa vai käykö sama kuin Kotkalle viime kaudella ja matka jatkuu suoraan alas. Paljon lepää varmasti Billy Ionsin harteilla, joka viime kaudella valittii Ykkösen parhaaksi. Veikkausliiga on kuitenkin hiukan eri asia.

PS Kemin pelaajatkin pääsivät jo otsikoihin. RoPSin kenties tärkeimmän pelaajan Okkosen loukkaannuttua herrat Billy Ions ja Ryan Gilligan naureskelivat tapahtuneelle avoimesti ja kertoivat sen olleen aivan oikein. Vaikka olin PS Kemin nousun myötä ajatellut antaa sympatiani joukkueelle ja kenties jopa toivoa heidän säilymistään siirtyi joukkue välittömästi vihatuimman joukkueen listalle. Yksinkertaisesti tuommoista ei vain voi sulattaa ja en vain voi ymmärtää miten joku tai tässä tapauksessa jotkut pelaajat todella voivat toivoa jollekkin loukkaantumista. Oli kyseessä kuinka tahansa derbyvastustajan pelaaja tai ei. Faneilta vielä ymmärtäisin ja itsellänikin toki joskus pieni hymy tulee kun joku vastustajan avainpelaaja onkin poissa, mutta en sitä silti lähtisi julkisesti naureskelemaan ja kertomaan kuinka se oli kyseiselle pelaajalle oikein.

Heikko pelaajamateriaali ja etenkin ensimmäiset 5 ottelua ovat äärettömän vaikeita vastustajia, kun usein nousija tarvitsisi nimenomaan hyvän alun ja tätä kautta kasvanutta itseluottamusta voivat ajaa joukkueen suoraan putoamiseen.

Jovovic
Ions - Kaby - Veteli
Gilligan - Kvist
Bitsindou - Muller - Savic - Turpeenniemi



RoPS

Aiemmin kerettiinkin jo käsitellä RoPSin kannalta ikävää uutista. Oletettavasti Okkosen koko kausi on jo paketissa ennenkuin se kerkesi kunnolla alkaakkaan. Kapteeni ja pelillisesti merkittävä tekijä, kuka korvaa?

Useiden mielestä lähellä taistelua mitalista ja ei omissa papereissakaan alustavasti välttämättä kovin kauas olisi jäänyt, mutta nyt viimeistään loukkaantumisen myötä voi joukkueen sijoitus jäädä kauaksi näistä paikoista. Usein puhutaan mikä on yhden pelaajan vaikutus ja onko edes sellaista. Tässä tapauksessa ja etenkin Veikkausliigassa, jossa joukkueet yleensä operoivat kapealla materiaalilla ovat vaikutuksen merkittävät.

Rovaniemi sai kokea myös muita epämiellyttäviä uutisia, kun Pöllöliitto keksi säätää, että enää ei saa juhlia maalia joukkueen kanssa aidan vieressä. Tämä on siis ollut pitkä perinne Rovaniemellä, joten sakkoja voi olla luvassa. Esimerkiksi Niva kommentoi asiaa seuraavasti: "– Jos voitamme vaikka 4-0, ja kannattajat käyvät joka maalin jälkeen aidan takana, niin kyllä tulee voitolle hintaa." Puolestaan päävalmentaja Malinen kommentoi asiaa: "- Jos sääntöä ei noudateta, liitto määrää varmasti turvavyöt kuppipenkkeihin. Sitten ennen peliä kuulutetaan: fasten your seatbelts! Onhan tämä naurettavaa!"

Okkosen tilalle tällä varoitusajalla nousee varmasti Saine. Toinen vaihtoehto olisi pudottaa Mäkitalo alemmaksi ja laittaa Mäkitalon paikalle Osei, kuitenkin itse muodostaisin ennemmin näin:

Kokko
Oluremi - Mäkitalo - Saksela
Taylor - Saine
Pirinen - Hämäläinen - Jammeh - Saxman



SJK

Hallitseva mestari. Liigacupissa finaaliin, mutta koko Liigacupin ja harjoituskauden vaivasi tuttu ongelma: maalinteko. Toisaalta kun maalilla on sarjan paras maalivahti ja joukkueen puolustuspelaaminen on ollut muutoinkin kahdella edellisellä kaudella vakuuttavaa riittää joukkueelle usein se yksikin tehty maali.

On kuitenkin syytä muistaa, että lähes koko puolustuslinja meni alkavaksi kaudeksi uusiksi. Tästä huolimatta kuitenkin päävalmentaja Valakari totesi Pelvaksen lähdön huomattavasti haitallisemmaksi. Ehkä tuossa jotain perää voikin olla, koska ei omissa soinut myös harjoituskaudellakaan kovin usein. Silti itse usein arvostan enemmän puolustajia kuin hyökkääjiä, jopa minä saisin pallon maaliin, jos vain joku pelaisi tarpeeksi hyvän paikan.

Kaiken kaikkiaan on pakko ihailla SJK:n toimintaa. Suomifutis kaipaa yhtä ammattimaisesti hoidettuja seuroja enemmänkin! Ensinnäkin joukkue teki tuloksellisesti voiton, vaikka esimerkiksi Gogouan myyntirahat tulivat vasta tämän jälkeen, erinäisten lähteiden mukaan arviolta 500 000. Toisekseen SJK tekee sitä mitä olen itse usein ihmetellyt, miksi Suomalaiset joukkueet eivät useimminkin tee. Uskaltavat ottaa riskejä ja tehdä pidempiä sopimuksia kuin kauden kestäviä. Joukkue on jälleen kiinnittänyt nuoria lupaavia pelaajia seuraan, kuten toppari kane, jonka sopimuksessa on 2 vuoden optio. Riskin sopimus on mallia 2+1. Valakari sitoutui joukkueeseen 4 vuodeksi ja Aksalunkin sopimus kattaa kauden 2017 loppuun asti, vaikka ottajia varmasti olisi ollut. Muovia tai ei, jotain Seinäjoella tehdään oikein. Valitettavan usein suomifutiksessa nähdään vuoden mittaisia sopimuksia ja sitten pelaaja lähtee unelmakauden jälkeen ilmaiseksi maailmalle, näillä tuskin Suomifutista saadaan nousuun.

Moni ihmetteli Eremenkon hankintaa. Kuitenkin harjoituskauden perusteella mies on täsmähankinta ja jo edellisessä kappaleessa kehuttu organisaation toiminta on saanut Eremenkon harjoittelemaan ja ennen kaikkea pelaamaan sillä asenteella mitä pelaaminen vaatii. Toista oli viime kaudella Jarossa. Kokonaisuutenakin pidän joukkuetta jopa aavistuksen viime kautta vahvempana.

Avauskokoonpanoa ja muodostelmaa ei tarvinut paljoakaan SJK:n kohdalla arvuutella.

Riski
Kink - Eremenko - Tuco
Hetemaj - Hradecky
Tahvanainen - Kane - Meite - Hurme



VPS

Viime kaudella näytti hyvin pitkään, että Ykkönen kutsuu. Peli oli sekaisin, erinäiset eri mielisyydet ja loukkaantumiskierteet ajoivat joukkueen erottamaan päävalmentaja Huttusen. Mikäli viime kauden alussa tehtyjen arvioiden perusteella pitäisi yksi valita missä epäonnistuttiin eniten olisi se VPS. Omissa papereissani joukkue oli matkalla uudestaan Euroopan kentille, mutta taistelikin putoamista vastaan.

Loppukausi Vuorisen alaisuudessa oli melkoista selviytymispalloa ja roiskimista ilman minkäänlaista pelillistä järkeä. Olikin täysin Clennonin ja Mäkelän ansiota, että joukkue sai jatkaa ainakin kauden vielä Veikkausliigassa.

Nyt kuitenkin harjoituskauden perusteella Vuorinen on lähtenyt hakemaan peliä lyhyiden syöttöjen kautta, pallon roiskinnan sijaan. Tämä on kuitenkin näkynyt esimerkiksi huonona Clennonin kohdalla, joka viime kaudella teki vakuuttavasti maaleja, mutta nyt harjoituskaudella ei kulkenutkaan.

Puolustuslinjasta ei kokemusta puutu ja se voikin olla tällä kaudella se pelastava tekijä. Yhteensä yli 500 ottelua Veikkausliigaa takana. Maalille jäänee pieni arvoitus Venäläisen Kobotsevin tasosta.

Kun viime kaudella veikkailtiin taistelevan eurosijoista ja joukkue olikin taistelussa putoamista vastaan ja tällä kaudella arvellaan juurikin joukkueen taistelevan putoamista vastaan tietysti joukkue yllättää ja onkin taistelussa europaikoista. No tuskin kuitenkaan, vaikka urheilussa kaikki onkin mahdollista.

Clennon
Tamminen - Lähde - Soiri
Voutilainen - Boxall
Engström - Lahti - Koskimaa - Lampi

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Päivän avausmatsiin tullut jo alustavat kokoonpanot Veikkaukselle. Hyvin pitkälti samankaltaista mitä odottelin ainakin Klubin osalta. IFK Maarianhaminan kohdalla toki puolustuslinja taitaa olla hiukan erilailla kuin Veikkaus kertoo. Siinä laitapuolustajiksi merkattu Kojola ja Lyyski, jotka todennäköisimmin löytyvät keskeltä. Wirtanen todennäköisesti sitten laitapuolustajaksi, mutta onko Sparrdal Mantilla muka sitten toinen, kun vaihdosta löytyisi tälle paikalle myös Granlund. Raja-arvioiden kannalta tällä ei ole omalla panostuksella ole merkitystä side-vetoon, mutta totalseissa nähdään jo heittoa. Laitetaan kuitenkin nyt ennakkoon totals vedossa sen mukaan, että siellä onkin Granlund kentällä.

Harvoin näin alkukaudesta tulee yhtä varmaa over arviota, kun tiedetään mikä on alkukauden pelin taso jne. Viime kaudella toki Soneralla vaikutti paljon myös uusi matto, joka teki alkukaudesta vähämaalisen. Joukkueiden kohtaamiset ovat ulkomuistista olleet usein hyvinkin runsas maalisia ja kun pieni pelko on Klubin maalivahtiosastoa kohtaan voi jopa Maarianhamina onnistua tänään ainakin kertaalleen. Toinen harvinainen asia on tietysti se, että ylipäänsä saadaan Klubille vetoa, usein kerroin on niin alhaalla, ettei saa peliä kumpaankaan suuntaan.

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - HJK - IFK Mariehamn - peliaika päättynyt

kohde
HJK - IFK Mariehamn
veto
1
kerroin
1.526 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.403

Osuma! +1.58 yks.

2-0



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - HJK - IFK Mariehamn - peliaika päättynyt

kohde
HJK - IFK Mariehamn
veto
O 2,25
kerroin
1.925 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.617

Puoliksi huti: -2.00 yks.

2-0



Mikäli yhtään ollaan hajuilla myöhemmästä pelistä ei siihen tulla minkäänlaista panosta saamaan. Pieniä kysymyksiä on ilmassa PK-35:n kokoonpanosta, joten jos sieltä nähdään paljonkin poissaoloja voi vieraiden kerroin olla hyvinkin houkutteleva.

Vihjeet yhteensä: panokset 7.00, palautukset 6.58, tulos -0.42 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Kovin tulikin erinäköistä kokoonpanoa mitä olin itse hahmotellut. Muuntautuikin hyvin erilaiseksi arviot sitten mitä oltiin alustavilla kokoonpanoilla pohdiskeltu ja laskeskeltu. Tähänkin kamppailuun hiukan yllättäen kääntyy overin puolelle, tosin huomattavasti niukemmin kuin Klubin pelissä, joka harmittavasti jäi kun jäikin vain kahteen maaliin, paikkoja olisi ollut useampaankin ja oli siellä yksi ylärimakin.

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - PK-35 - RoPS - peliaika päättynyt

kohde
PK-35 - RoPS
veto
1
kerroin
2.640 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
2.267

Huti: -3.00 yks.

3-4



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - PK-35 - RoPS - peliaika päättynyt

kohde
PK-35 - RoPS
veto
O 2
kerroin
1.793 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.724

Osuma! +1.59 yks.

3-4


Vihjeet yhteensä: panokset 5.00, palautukset 3.59, tulos -1.41 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Klubilla jatketaan. Harvemmin sitä on tullut Klubia pelattua historian aikana, mutta tänäänkin nähdäkseni on reilustikkin ilmaa kertoimissa. Kauden avausottelu näytti HJK:n osalta vakuuttavalta ehkä lievien alku vaikeuksien jälkeen ja lukemat olisivat voineet olla toisena päivänä jopa 5-0 tai vastaavat. Samalla kokoonpanolla mennään jälleen ja oletettavasti peli on parantunut IFK Marienhamn kamppailun ensimmäisestä puoliskosta kun taas vierasjoukkue pelaa kauden ensimmäisen ottelunsa.

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - HJK - VPS - peliaika päättynyt

kohde
HJK - VPS
veto
1 (-1,5)
kerroin
2.210 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.817

Osuma! +4.84 yks.

3-1



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - HJK - VPS - peliaika päättynyt

kohde
HJK - VPS
veto
O 2,5
kerroin
1.980 (Veikkaus)
panos
3 yks.
raja
1.824

Osuma! +2.94 yks.

3-1


Vihjeet yhteensä: panokset 7.00, palautukset 14.78, tulos +7.78 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

PS Kemi - SJK peli jää itseltäni kokonaan tänään arvioitta, koska Kemin joukkue on vielä liian arvaamaton. Tähän kuitenkin on arbia tarjolla kun Pinnaclella SJK:n kerroin peräti 2,05 ja Veikkaus tarjoilee Kemin voitolle 5,10 ja tasapelille 3,65 kerrointa.

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - FC Inter - FC Lahti - peliaika päättynyt

kohde
FC Inter - FC Lahti
veto
U 2
kerroin
2.060 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.754

Push: +0.00 yks.

1-1



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - IFK Mariehamn - RoPS - peliaika päättynyt

kohde
IFK Mariehamn - RoPS
veto
2
kerroin
3.160 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
2.678

Huti: -3.00 yks.

1-0



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - KuPS - Ilves - peliaika päättynyt

kohde
KuPS - Ilves
veto
U 2
kerroin
2.090 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.756

Osuma! +4.36 yks.

0-1



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - PK-35 - HIFK - peliaika päättynyt

kohde
PK-35 - HIFK
veto
2
kerroin
3.250 (Veikkaus)
panos
2 yks.
raja
2.978

Osuma! +4.50 yks.

0-2


Vihjeet yhteensä: panokset 13.00, palautukset 18.86, tulos +5.86 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Tänään taas mennään. Klubin kanssa keikutaan aivan rajoilla pelattavuuden suhteen, mutta nykyisillä kertoimilla jätetään vielä väliin. Sen sijaan jälleen uskalletaan painaa Klubin ottelussa overia. HJK:n peli näyttää todella valmiilta jo tässä vaiheessa kautta ja 2 ottelussa tehdyt 5 maalia ovat pelitilanteisiin ja paikkoihin nähden aivan liian vähän. SJK riittää niukasti, mutta siinäkin kamppailussa oma linja on 2,5 maalin tuntumassa. HIFK ja under maistuvat myöskin. FC Interin peli ei ainakaan ensimmäisessä ottelussa vielä vakuuttanut.

KuPS - PK-35 peli tahtoo tuottaa liikaa harmaita hiuksia. PK:n peli on ajoittain näyttänyt hyvältä, mutta omissa on soinut aivan liikaa. Yrittää lukemia ja kokoonpanoja lukea miten päin tahansa on fiilis enemmänkin kuin kolikkoa heittäisi. Tämän vuoksi ehkä PK-35 maistuisi noinkin kovalla kertoimella, mutta samalla epäilyttää tuo puolustuksen kestävyys. Tosin KuPS ei vakuuttanut yhtään median varmaa putoajaa Ilvestä vastaan ja ottelussa KuPSilla ei ollut käytännössä ainuttakaan maalinteko tilanetta. Jätetään kuitenkin pois, kunnes saadaan molemmista joukkueista vielä parempi kuva. Toisaalta omissa arvioissa KuPS on tällä kaudella häntäpään joukkueita ja ekan pelin tyylinäyte näytti vahvasti siltä, joten varsinkin näin alkukaudesta voisi olla hyvä sauma painaa KuPSia vastaan ja oletettavasti mikä tahansa muu seura olisikin saanut KuPSia vastaan semmoisen 5 yksikön panostuksen.

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - RoPS - HJK - peliaika päättynyt

kohde
RoPS - HJK
veto
O 2,25
kerroin
1.990 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.663

Osuma! +3.96 yks.

2-2



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - SJK - IFK Mariehamn - peliaika päättynyt

kohde
SJK - IFK Mariehamn
veto
1
kerroin
1.724 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.607

Huti: -2.00 yks.

0-1



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - SJK - IFK Mariehamn - peliaika päättynyt

kohde
SJK - IFK Mariehamn
veto
O 2
kerroin
1.840 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.558

Huti: -4.00 yks.

0-1



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - HIFK - FC Inter - peliaika päättynyt

kohde
HIFK - FC Inter
veto
1
kerroin
2.500 (Veikkaus)
panos
3 yks.
raja
2.156

Huti: -3.00 yks.

1-2



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - HIFK - FC Inter - peliaika päättynyt

kohde
HIFK - FC Inter
veto
U 2,25
kerroin
1.925 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.761

Huti: -3.00 yks.

1-2


Vihjeet yhteensä: panokset 16.00, palautukset 7.96, tulos -8.04 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

PK-35 kauden kaikki 3 matsia katseltu ajatuksen kanssa läpi ja täytyy todeta joukkueen parantaneen askel askeleelta otteitaan. Puolustus on sanalla sanoen vielä melko heikkoa, mutta positiivisia merkkejä on ollut ilmassa ja yhteispeli tuosta varmasti paranee. VPS on saanut jostain syystä ihme hypetystä Klubi pelin jäljiltä, joka päättyi 3-1 tappioon. Kuinka 3-1 tappio voisi olla hyvä? Verraten esimerkiksi RoPSia, joka pisti Klubin ahtaalle ja oikeastaan 2-2 tulos antaa Klubista liian hyvän kuvan. VPS ei puolestaan saanut juurikaan paikkoja ja ainut maalikin syntyi Klubin mokasta. Mikäli VPS lähtee tässäkin ottelussa samanlaisella pelityylillä näkisin sen PK-35:n eduksi, joka on onnistunut hyvin rakentamaan paikkoja nimenomaan vastaiskuista, joita siis saattaa olla luvassa. Clennon avauksessa ja hänen sopivuuttaan joukkueen pelityyliin voidaan kyseenalaistaa. Harjoituskaudella ei toiminut. Omissa papereissani VPS on yhä häntäpään porukoita, kun taas PK-35 sijoittunee keskikastiin, joten kotijoukkue on reilusti yli 50% suosikki kotonaan.

Mikäli puolustusta ei saada tässä pelissäkään kuntoon on over veto "varma", vaikea nähdä, että PK-35 jäisi kovinkaan monessa matsissa ainakaan kotikentällään ilman maaleja, vaikka todellista tasoa ei ollakkaan vielä päästy mittaamaan. Kasetin hajoaminen HIFK pelissä saattoi jopa olla jatkon kannalta hyvä asia ja samankaltaista tuskin ihan heti on näköpiirissä ja tämä oletettavasti vei Vantaalaisilta pisteen tai jopa 3, niin vahvasti joukkue kuitenkin painoi päälle, että maali olisi vain ollut ajan kysymys.

Kemin peli skipataan vielä, muutama lisää alle ja helpompi arvioida joukkueen iskukykyä, vai onko sitä?

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - PK-35 - VPS - peliaika päättynyt

kohde
PK-35 - VPS
veto
1
kerroin
2.420 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.764

Huti: -5.00 yks.

0-2



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - PK-35 - VPS - peliaika päättynyt

kohde
PK-35 - VPS
veto
O 2,25
kerroin
1.884 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.503

Puoliksi huti: -2.50 yks.

0-2


Vihjeet yhteensä: panokset 10.00, palautukset 2.50, tulos -7.50 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - HJK - SJK - peliaika päättynyt

kohde
HJK - SJK
veto
O 2,25
kerroin
2.070 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.583

Osuma! +5.35 yks.

2-1



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - FC Inter - KuPS - peliaika päättynyt

kohde
FC Inter - KuPS
veto
2
kerroin
5.810 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
4.961

Huti: -2.00 yks.

3-1



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - FC Inter - KuPS - peliaika päättynyt

kohde
FC Inter - KuPS
veto
O 2,25
kerroin
1.909 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.695

Osuma! +2.73 yks.

3-1



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - FC Lahti - HIFK - peliaika päättynyt

kohde
FC Lahti - HIFK
veto
2
kerroin
4.400 (Veikkaus)
panos
4 yks.
raja
3.045

Huti: -4.00 yks.

2-2



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - FC Lahti - HIFK - peliaika päättynyt

kohde
FC Lahti - HIFK
veto
U 2
kerroin
2.100 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.774

Huti: -4.00 yks.

2-2


Vihjeet yhteensä: panokset 18.00, palautukset 16.08, tulos -1.92 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Viime kierroksella vain suhina kuului kun takki kääntyi ja veto lähtikin KuPSin puolesta. 80 minuutin kohdalla vielä näytti lupaavalta ja myhäily ja euron kuvat vilkkuivat silmissä kunnes nähtiin niin uskomaton sulaminen, että huhuhhuh. Tänään kuitenkin jatketaan KuPS kelkassa, pakko sen avausvoiton on joskus tulla ja edellinen peli antoi hyviä viitteitä siitä, että jos tänään jo? Lahti ei ole vielä vakuuttanut ja en oikein voi ymmärtää kuinka he voisivat olla tuon kaltainen suosikki vieraissa. Sides vedoissa näyttäisi muutoin olevan linja samankaltainen kun itselläni omissa arvioissa. Totalseissa puolestaan erotaan jonkin verran linjasta.

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - KuPS - FC Lahti - peliaika päättynyt

kohde
KuPS - FC Lahti
veto
1 (+0,25)
kerroin
1.961 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.567

Osuma! +4.81 yks.

2-0



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - KuPS - FC Lahti - peliaika päättynyt

kohde
KuPS - FC Lahti
veto
U 2,25
kerroin
1.826 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.686

Puoliksi osuma! +1.24 yks.

2-0



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - VPS - FC Inter - peliaika päättynyt

kohde
VPS - FC Inter
veto
U 2,25
kerroin
1.833 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.592

Osuma! +3.33 yks.

0-0



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - RoPS - PK-35 - peliaika päättynyt

kohde
RoPS - PK-35
veto
O 2,5
kerroin
1.930 (Veikkaus)
panos
5 yks.
raja
1.544

Huti: -5.00 yks.

0-0



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - IFK Mariehamn - HJK - peliaika päättynyt

kohde
IFK Mariehamn - HJK
veto
O 2,25
kerroin
1.952 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.682

Huti: -4.00 yks.

0-0


Vihjeet yhteensä: panokset 21.00, palautukset 21.38, tulos +0.38 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Kierroksen suosikki idea löytyy Helsingistä. HIFK on ollut vaisu, mutta viitteitä Sihvolan ja Mäkelän yhteispelistä oli jo Kemiä vastaan ja nähdäkseni Kemin puolustus on toiminut huomattavasti paremmin kuin KuPSin vastaava, joka on ajoittain ollut todella sekavaa. HIFK:n uusi hankinta ja Korhonen tuovat myös lisää maalinteko voimaa, joten josko sielläkin maalihanat saataisiin kotijoukkueen toimesta avattua kunnolla?

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - FC Inter - RoPS - peliaika päättynyt

kohde
FC Inter - RoPS
veto
O 2,25
kerroin
1.990 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.704

Osuma! +3.96 yks.

1-2



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - HIFK - KuPS - peliaika päättynyt

kohde
HIFK - KuPS
veto
1
kerroin
2.130 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.686

Osuma! +5.65 yks.

3-2



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - HIFK - KuPS - peliaika päättynyt

kohde
HIFK - KuPS
veto
O 2,25
kerroin
1.990 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.593

Osuma! +4.95 yks.

3-2



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - FC Lahti - VPS - peliaika päättynyt

kohde
FC Lahti - VPS
veto
2 (+0,5)
kerroin
1.925 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.601

Huti: -4.00 yks.

4-0



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - FC Lahti - VPS - peliaika päättynyt

kohde
FC Lahti - VPS
veto
U 2
kerroin
1.943 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.787

Huti: -3.00 yks.

4-0


Vihjeet yhteensä: panokset 21.00, palautukset 28.56, tulos +7.56 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Eilinen HIFK aiheutti pieniä jännityksiä, vaikka ensimmäisellä puoliajalla homma näyttikin selvältä. Tänään jatketaan. Ilves on aloittanut kautensa vahvasti ja saldona on 2 ottelua ja 2 voittoa, kuitenkin molempien vastustajien peli on ollut enemmän tai vähemmän sekaisin, joten vieraiden suuntaan käännytään tänään. Vähämaalista kamppailua odotettavissa, josta syystä +0 vedolla matkaan. Seinäjoen kauden piti alkaa jo edellisessä kamppailussa, mutta josko tänään? Vaikeaa on ollut. Hiukan yllättäen PK-35 lyö Kollarin maaliin, joka on ollut heikko verrattuna pari peliä tuuranneeseen Volotiseen. Oliko oikea ratkaisu? Kemin peliin ei vieläkään vetoja oteta. Klubi ei vieläkään juurikaan rotaatiota näytä harrastavan, joten vahva vierasvoitto haisisi tänne asti. Toisaalta PS Kemi on aloittanut vahvasti odotuksiin nähden, joten onko jopa pisteryöstö mahdollinen?

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - Ilves - IFK Mariehamn - peliaika päättynyt

kohde
Ilves - IFK Mariehamn
veto
2 (+0)
kerroin
1.990 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.651

Osuma! +3.96 yks.

0-1



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - Ilves - IFK Mariehamn - peliaika päättynyt

kohde
Ilves - IFK Mariehamn
veto
U 2
kerroin
2.030 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.835

Osuma! +3.09 yks.

0-1



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - PK-35 - SJK - peliaika päättynyt

kohde
PK-35 - SJK
veto
2
kerroin
2.210 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.917

Huti: -4.00 yks.

0-0



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - PK-35 - SJK - peliaika päättynyt

kohde
PK-35 - SJK
veto
O 2,25
kerroin
1.925 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.803

Huti: -3.00 yks.

0-0


Vihjeet yhteensä: panokset 14.00, palautukset 14.05, tulos +0.05 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Ennen kauden alkua povailin IFK:ta taistoon jopa mitalisijoista ja VPS löytyi puolestaan häntäpäästä. Nihkeän kauden alun jälkeen edellinen kamppailu HIFK:lta näytti jo vahvalta ja etenkin kaksikko Mäkelä - Sihvola vakuutti ja on ansaitusti uudelleen yhdessä kentällä. Tähän kun lisätään kokoajan parantanut Mansiamina ja toisella laidalla Korhonen vakuuttaa hyökkäyspeli sen verran, jotta vieraiden kelkassa ollaan vahvasti. Edellisen kamppailun surkea toinen puoliaika on varmasti HIFK leirissä käsitelty ja puolustusta parannetaan. Ilves käyttää rotaatiota tänään, toki HJK on myös rotaatiolla liikenteessä. Alustavissa arvioissa olisi niukasti Ilvekselle peliä saanut, jos Ilves olisi samoilla aloittanut kuin aikaisemmin. Nyt kuitenkin kääntyi jonkin verran Klubin kelkkaan. Sen verran laadukkaampi on HJK:n rotaatio kuin Ilveksen. Tämän myötä myös kääntyi jonkin verran overin puoleen. Mielenkiintoista nähdä Miklu ensimmäistä kertaa avauksesta. Peliaika jäänyt vähille, mutta niitä minuutteja mitä päässyt pelaamaan ollut todella vakuuttava. Muissa kohteissa ollaan täysin linjoissa.

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - VPS - HIFK - peliaika päättynyt

kohde
VPS - HIFK
veto
2
kerroin
2.990 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
2.341

Huti: -4.00 yks.

3-1



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - HJK - Ilves - peliaika päättynyt

kohde
HJK - Ilves
veto
1 (-1)
kerroin
1.735 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.415

Osuma! +2.94 yks.

5-1



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - HJK - Ilves - peliaika päättynyt

kohde
HJK - Ilves
veto
O 2,5
kerroin
1.990 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.546

Osuma! +4.95 yks.

5-1


Vihjeet yhteensä: panokset 13.00, palautukset 16.89, tulos +3.89 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Lahti on mielestäni yksi yliarvostetuimpia joukkueita jälleen kerran tällä kaudella. Peli ei ole vakuuttanut, vaikka edellisellä kierroksella kaatuikin VPS 4-0 Lahdessa. RoPS on pelannut puolestaan itselleni ainakin yllätyksellisen hyvin ja etenkin kotikentällä on kulkenut hyvin, vaikka se ei niin tuloksellisesti ole näkynytkään. Totalsit näyttäisivät olevan linjassa. Toisessa pelissä SJK pääsee vihdoin kotikentälleen. Jännä nähdä onko kyseessä ollut vain selityksiä vai lähteekö peli oikeasti rullaamaan nyt omalla kentällä? SJK:n kanssa ollaan hakattu päätä seinään, mutta toisaalta tulee mieleen kausi 2014, jolloin SJK aloitti yhtä heikosti ja sitten nappailtiinkin Kerhoa kiinni isoilla kertoimilla. Kotivoittoihin päädytään tänään molemmissa. Lisäksi Seinäjoella käännytään myös overin kelkkaan. Tätä tukee myös mutu siitä, että SJK:n pelilliset vaikeudet aukeavat tänään ja nähdään viime kauden kaltainen KuPS peli (5-0), jonka jälkeen SJK lähtee tosissaan taistoon mestaruudesta.

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - RoPS - FC Lahti - peliaika päättynyt

kohde
RoPS - FC Lahti
veto
1
kerroin
2.110 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.784

Huti: -4.00 yks.

0-0



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - SJK - FC Inter - peliaika päättynyt

kohde
SJK - FC Inter
veto
1
kerroin
2.260 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.737

Osuma! +6.30 yks.

1-0



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - SJK - FC Inter - peliaika päättynyt

kohde
SJK - FC Inter
veto
O 2
kerroin
1.925 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.603

Huti: -4.00 yks.

1-0


Vihjeet yhteensä: panokset 13.00, palautukset 11.30, tulos -1.70 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Edellisellä kierroksella melkoinen pettymys RoPSin kanssa, ei vaan voi pelata tasan tommoista ottelua.. Tänään kuitenkin uudella höyryllä ja kohti tavoitteita, alku lupaillut hyvää vaikka tulos voisi parempikin olla onnen sattuessa kohdille. Klubi on näyttänyt vaarallisuutensa. Tänään taas tekonurmella, jossa Klubin peli on kulkenut ja edellisen kierroksen Ilves-ottelun toinen puoliaika vakuutti. Tänään vieläpä ykköskokoonpano liikenteessä, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Toki Rexhepi nyt pelikiellossa, mutta itse löytäisin varmasti penkiltä muutoinkin korvaajan, joten onko kyseessä edes menetys? Annanin paluuta saadaan vielä odotella. PK-35 on onnistunut pitämään oman alueen hyvin kasassa, mutta tänään vastustaja on selkeästi kovin mahdollinen. Klubilla seksivaihde silmään ja overit paukkuu. Kollar on ollut epävarma kaukolaukauksissa ja Klubilta vetovoimaa löytyy. Kuopiossa käännytään kotikelkkaan. KuPS alkaa heräämään ja Vaasa ei vain vakuuta. Totalseissa samaa mieltä. Ilves lähtee parannetulla kokoonpanolla verrattuna HJK otteluun, vaikka Ayarna onkin sivussa. Kuitenkin Kemin matseja vielä kartetaan jonkun aikaa. Mutu käskisi pelaamaan Ilvestä, joukkueella on kulkenut ja 5-1 edellisessä ottelussa ei kerro sitä, että Ilves vei ensimmäistä puoliaikaa ja rumat lukemat tulivat oikeastaan vain ja ainoastaan kun Ilves lopetti 2-1 tilanteen jälkeen pelaamisen. Tämä toki kelpasi itselleni, koska Klubi -1.

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - PK-35 - HJK - peliaika päättynyt

kohde
PK-35 - HJK
veto
2
kerroin
1.943 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.684

Osuma! +3.77 yks.

1-2



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - PK-35 - HJK - peliaika päättynyt

kohde
PK-35 - HJK
veto
O 2,5
kerroin
2.100 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.544

Osuma! +5.50 yks.

1-2



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - KuPS - VPS - peliaika päättynyt

kohde
KuPS - VPS
veto
1
kerroin
2.180 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.85

Osuma! +4.72 yks.

1-0


Vihjeet yhteensä: panokset 13.00, palautukset 26.99, tulos +13.99 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Jälleen ollaan kovin erisuunnassa markkinoiden kanssa ainakin IFK:n kohdalla. RoPS on viime kierroksilla kärsinyt maalinteko-ongelmista, joten tämäkös sopii ajoittain sekoilleelle IFK puolustukselle. IFK:lta maalintekovoimaa löytyy. Vahvasti käännytään kotivoiton puoleen. Lisäksi molemmat ovat olleet melkoisen overvoittoisia tällä kaudella, vaikkakin RoPSilla se ei vielä tuloksissa ole juurikaan näkynyt.
Lahtea yliarvostetaan ja sekös sopii. SJK oli melko vakuuttava edellisessä matsissa, joten pelilliset lukot näyttäisivät auenneen. Lahden alkukauden vakuuttavin pelaaja hyökkäyspäässä on pelikiellossa samoin kuin Tanska, joka on kuitenkin merkittävä liideri Lahden puolustuksessa.


Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - HIFK - RoPS - peliaika päättynyt

kohde
HIFK - RoPS
veto
1
kerroin
2.900 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
2.314

Huti: -4.00 yks.

1-1



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - HIFK - RoPS - peliaika päättynyt

kohde
HIFK - RoPS
veto
O 2,25
kerroin
1.990 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.482

Puoliksi huti: -2.50 yks.

1-1



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - FC Inter - IFK Mariehamn - peliaika päättynyt

kohde
FC Inter - IFK Mariehamn
veto
2
kerroin
3.550 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
3.365

Osuma! +2.55 yks.

0-2



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - FC Inter - IFK Mariehamn - peliaika päättynyt

kohde
FC Inter - IFK Mariehamn
veto
O 2
kerroin
1.877 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.563

Push: +0.00 yks.

0-2



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - FC Lahti - SJK - peliaika päättynyt

kohde
FC Lahti - SJK
veto
2
kerroin
2.860 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
2.373

Huti: -4.00 yks.

3-0


Vihjeet yhteensä: panokset 18.00, palautukset 10.05, tulos -7.95 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - Ilves - PK-35 - peliaika päättynyt

kohde
Ilves - PK-35
veto
1
kerroin
2.550 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
2.451

Osuma! +1.55 yks.

2-0



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - Ilves - PK-35 - peliaika päättynyt

kohde
Ilves - PK-35
veto
U 2
kerroin
2.140 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.767

Push: +0.00 yks.

2-0



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - RoPS - KuPS - peliaika päättynyt

kohde
RoPS - KuPS
veto
2
kerroin
4.440 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
3.861

Osuma! +6.88 yks.

0-1



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - RoPS - KuPS - peliaika päättynyt

kohde
RoPS - KuPS
veto
O 2,25
kerroin
1.869 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.566

Huti: -4.00 yks.

0-1


Vihjeet yhteensä: panokset 11.00, palautukset 15.43, tulos +4.43 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

SJK:n nousua ollaan odoteltu jo pidempään. Edellinen kotipeli FC Interiä vastaan oli melko vakuuttava ja sen jälkeen täydellinen pupellus Lahdessa. Myös iltapäivän vastustaja HIFK on kuulunut itselläni suosikkivalintoihin tällä kaudella. Esitykset ovat olleet kovin vaihtelevia. Edellisellä kierroksella hyvä ottelu RoPSia vastaan, mutta tuloksena vain 1 piste, vaikka 3 oli täysin otettavissa. Tänään Pekka Sihvola sivussa. SJK puolestaan lähtee jo totutulla kokoonpanolla, poikkeuksena Meite siirtyy avaukseen Kanen paikalle. Mikäli SJK jatkaa samanlaista peliä kuin FC Interiä vastaan tämän pitäisi olla pelkkä suupala suurin numeroin. Overiin käännytään myöskin, Veikkaus tarjoilee samaa kerrointa O 2,5 pelivaihtoehdolle.

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - SJK - HIFK - peliaika päättynyt

kohde
SJK - HIFK
veto
1
kerroin
1.813 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.679

Osuma! +2.44 yks.

2-1



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - SJK - HIFK - peliaika päättynyt

kohde
SJK - HIFK
veto
O 2,25
kerroin
2.100 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.906

Osuma! +3.30 yks.

2-1


Vihjeet yhteensä: panokset 6.00, palautukset 11.74, tulos +5.74 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Kausi palauttanut toistaiseksi reilut 20 yksikköä, joten ihan mukavasti lähtenyt liikkeelle. Eilen oli pitkästä aikaa tuuritkin puolella, kun SJK voitti lopun maalilla, vaikka esitys ei millään muotoa vakuuttanut. Tänään taas yksi kamppailu, jossa niin ikään lähdetään kotijoukkueen kelkkaan. Harmittavasti Veikkaus kerkesi tiputtamaan 2,40 kertoimen 2,20, joka sekin on liikaa. Pari kertaa olen maininnut Lahden yliarvostuksesta, mutta silloin Lahti on pelannut aivan täydellisen matsin ja murskannut vastustajansa täysin. Joten tällä kertaa jätän sen mainitsematta, mutta silti IFK Mariehamn vakuuttaa kotikentällään huomattavasti kertoimia enemmän. Over 2 olisi niukasti riittänyt peleihin, kunnes huomasin tuon tarjouksen IFK Mariehamn O 1,25, joka houkutteli kertoimensa puolesta huomattavasti enemmän ja on äärimäisen todennäköistä, että mikäli tuo ei osu, ei olisi osunut O 2 myöskään.

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - IFK Mariehamn - FC Lahti - peliaika päättynyt

kohde
IFK Mariehamn - FC Lahti
veto
1
kerroin
2.220 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.798

Osuma! +6.10 yks.

3-0



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - IFK Mariehamn - FC Lahti - peliaika päättynyt

kohde
IFK Mariehamn - FC Lahti
veto
IFK Mariehamn O 1,25
kerroin
2.180 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.778

Osuma! +4.72 yks.

3-0


Vihjeet yhteensä: panokset 9.00, palautukset 19.82, tulos +10.82 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

FC Inter ei ole vakuuttanut, toisin kuin Klubi kotikentällään, joka on ollut melkoisen murskaava. Usein joudun toteamaan, että Klubin kertoimet ovat liian matalalla, mutta tällä hetkellä tuntuu jatkuvasti saavan peliä HJK:lle. Kuin myös tänään. Maaliodotukset korkealla, joten tasoitustenkin linjat painuvat melkoisen matalalle. Kausi alkanut toistaiseksi mukavasti kun voittoa on kertynyt 31,55 yksikköä. Tavoitteeseen ollaan siis hyvää suuntaa matkalla.

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - HJK - FC Inter - peliaika päättynyt

kohde
HJK - FC Inter
veto
1 (-1)
kerroin
1.900 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.516

Osuma! +4.50 yks.

3-1



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - HJK - FC Inter - peliaika päättynyt

kohde
HJK - FC Inter
veto
HJK O 1,75
kerroin
2.000 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.598

Osuma! +5.00 yks.

3-1


Vihjeet yhteensä: panokset 10.00, palautukset 19.50, tulos +9.50 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Tänään jälleen mennään! Lahti - Klubi sidet näyttäisivät olevan linjassa omieni kanssa, mutta underia löydetään tuohon matsiin. IFK Mariehamn on ollut melkoinen under joukkue tällä kaudella, mutta tänään vastassa taas on niin maalirikas joukkue, jotta overiin käännytään. Maarianhamina on ollut kovassa vireessä, mutta silti omat arviot kääntyvät kotijoukkueelle.

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - FC Lahti - HJK - peliaika päättynyt

kohde
FC Lahti - HJK
veto
U 2,25
kerroin
1.900 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.62

Huti: -4.00 yks.

1-2



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - HIFK - IFK Mariehamn - peliaika päättynyt

kohde
HIFK - IFK Mariehamn
veto
1
kerroin
2.720 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
2.414

Huti: -2.00 yks.

0-1



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - HIFK - IFK Mariehamn - peliaika päättynyt

kohde
HIFK - IFK Mariehamn
veto
O 2,25
kerroin
2.070 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.534

Huti: -5.00 yks.

0-1


Vihjeet yhteensä: panokset 11.00, palautukset 0.00, tulos -11.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Eilen oltiin käytännössä ensimmäistä kertaa tämän kauden aikana täysin kuutamolla arvioiden suhteen. Näitä toki on aina odotettavissa pitkässä juoksussa, joten tänään korjataan taas saldoa kohti oikeaa. Kokonaisuutena kausi alkanut mukavasti kun palautus on yli 112%. FC Inter - Ilves kamppailussa sidet kohdillaan, niukkaa overia painetaan. Kuopiossa puolestaan kotijoukkue on saanut peliään toimimaan. Samaan aikaan omiin vetosuosikkeihin kuulunut SJK ei ja tänään käännytään vahvasti kotijengin puoleen.

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - FC Inter - Ilves - peliaika päättynyt

kohde
FC Inter - Ilves
veto
O 2,25
kerroin
2.010 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.901

Huti: -3.00 yks.

1-0



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - KuPS - SJK - peliaika päättynyt

kohde
KuPS - SJK
veto
1
kerroin
3.050 (Veikkaus)
panos
3 yks.
raja
2.541

Huti: -3.00 yks.

0-0


Vihjeet yhteensä: panokset 6.00, palautukset 0.00, tulos -6.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Alkaa selvästi markkinat kuromaan omaa etua kiinni. Viime aikoina selvästi linjat muuttuneet kohti omiani ja tällekkin kierrokselle ainoastaan Ilves - FC Lahti pelistä löytyi erilaisia näkemyksiä.

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - Ilves - FC Lahti - peliaika päättynyt

kohde
Ilves - FC Lahti
veto
1
kerroin
2.750 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
2.531

Osuma! +3.50 yks.

2-0



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - Ilves - FC Lahti - peliaika päättynyt

kohde
Ilves - FC Lahti
veto
U 2,25
kerroin
1.877 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.692

Puoliksi osuma! +1.32 yks.

2-0


Vihjeet yhteensä: panokset 5.00, palautukset 9.82, tulos +4.82 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Useamman ottelun jälkeen löytyi taas pelattavaa. Toki vain yhdestä kamppailusta.

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - HJK - RoPS - peliaika päättynyt

kohde
HJK - RoPS
veto
1 (-1)
kerroin
2.090 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.615

Huti: -5.00 yks.

1-1



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - HJK - RoPS - peliaika päättynyt

kohde
HJK - RoPS
veto
O 2,25
kerroin
1.840 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.628

Puoliksi huti: -1.50 yks.

1-1


Vihjeet yhteensä: panokset 8.00, palautukset 1.50, tulos -6.50 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Tänään taas mennään! Ylivoimaisesti mielenkiintoisin ei vain pelillisesti myös muutoinkin on SJK - HJK. Ensimmäinen ottelu Seinäjoen uudella stadionilla loppuunmyytynä. HJK on viime aikoina pelannut heikommin, vaikka on kyllä materiaaliltaan melko ylivoimainen. Kuitenkin tänään kotietu voi olla normaalia merkityksellisempi. Lisäksi mikäli Veikkauksen kokoonpanoihin on uskominen on Odun paikalla tänään Sorsa. Ainakaan muita järkeviä muodostelmia en saa millään noilla nimillä. Toki itse suhtaudun tuohon pienellä varauksella ja tämä on myös huomioitu arvioissa. HIFK on pelannut hiukan penkin alle ja tuokin ilmaisu on oikeastaan reilusti kaunisteltua. Tästä huolimatta en vain yksinkertaisesti millään voi saada Lahtea suosikiksi kamppailuun. Itse ainakin uskon, että jossain vaiheessa se IFK:n pelikin vielä alkaa kulkemaan. Totalseissa ollaan kyllä hyvinkin linjassa. Rovaniemellä tuskin mitään maalijuhlia tullaan näkemään. Ilves onkin tottunut tällä kaudella voittamaan 1-0 lukemin Tendengin ansiosta. RoPS toki ennakkosuosikkina kamppailuun, mutta kyllä Ilveksellä nähdäkseni hyvät saumat on pisteitä napata.

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - SJK - HJK - peliaika päättynyt

kohde
SJK - HJK
veto
1
kerroin
2.870 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
2.548

Huti: -2.00 yks.

2-3



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - HIFK - FC Lahti - peliaika päättynyt

kohde
HIFK - FC Lahti
veto
1
kerroin
2.860 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
2.314

Huti: -4.00 yks.

2-2



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - RoPS - Ilves - peliaika päättynyt

kohde
RoPS - Ilves
veto
2 (+0,5)
kerroin
1.819 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.616

Huti: -3.00 yks.

1-0



Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - RoPS - Ilves - peliaika päättynyt

kohde
RoPS - Ilves
veto
U 2
kerroin
2.120 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.903

Osuma! +3.36 yks.

1-0


Vihjeet yhteensä: panokset 12.00, palautukset 6.36, tulos -5.64 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


Finbet
Avatar
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 08.05.2014, 08:39

Tuotto: -230.16 yks.

Palautus%: 96.14%

Panosten ka: 3.97 yks.

Vetoja: 1502

Pisteitä: 238
Viesti:

Re: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä

Viesti Kirjoittaja Finbet »

Tänään vain yksi kohde, mutta se sitäkin maukkaampi. VPS kohtaa uudella stadionillaan ailahtelevan FC Lahden. VPS on alun vaikeuksien jälkeen hilannut itseään kohti kärkeä ja tänään mikäli voitto tulisi olisi joukkue jo 4:s. Etenkin kotona on kulkenut, kun viimeksi kaatui vahvoja otteita esittävä Ilves lukemin 2-0 ja sitä edellisessä kotiottelussa VPS pöllytti HJK:ta peräti 3-0. FC Lahti sen sijaan ei ole ainuttakaan ottelua vieraissa onnistunut voittamaan. Maalierokin vieraskentiltä on ruma 4-12. Samaan aikaan kun VPS on kotikentällään hävinnyt vain kerran ja maalierokin on upea 9-2. Pari kertaa piti hieraista silmiä kun kertoimia katsoin. Kertoimet olisivat jotenkin ymmärrettävämmät mikäli tämä olisi vielä varakentällä pelattu missä nurmen kunto vastaa Lahden perunapeltoa. Nyt kuitenkin VPS pääsee pelaamaan vahvuuksillaan mihin se on pyrkinyt koko kauden ajan.

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2016 - VPS - FC Lahti - peliaika päättynyt

kohde
VPS - FC Lahti
veto
1
kerroin
2.300 (Veikkaus)
panos
5 yks.
raja
1.835

Osuma! +6.50 yks.

1-0

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yksikköä
Liiga panostus 1-10
http://finbet.org - http://www.twitter.com/finbet

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin