Tänään on 29.03.2024, 16:02.

Raimo Summanen

Yleiseen turisemiseen muustakin kuin pelaamisesta.
winorloose
Jäsen
Viestit: 3347
Liittynyt: 14.01.2003, 23:43

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 281

Viesti Kirjoittaja winorloose »

ElDiablo kirjoitti: Kuinka moni ajattelee legendaarisesta "Neuvostoliiton punakoneesta", että Tihonov olisi pitänyt potkia pellolle, koska pelaajilla ei ole kivaa?
Maailma on ehkä muuttunut hieman "punakoneen" ajoista?

Eikä kyse ole varmaankaan siitä, että maajoukkueessa pitäisi olla kivaa. Sen verran asiallista meininkiä siellä on syytä kuitenkin olla, että esim. NHL-tähdet viitsivät tulla sinne ilmaiseksi pelaamaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

It's not gambling if you always win

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 20:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

ElDiablo kirjoitti:On pakko kysyä, että onko Suomen joukkueen vika jos vastustaja pelaa huonosti? :shock:
Pakko vastata; ei tietenkään ole :D Mutta moni ei ole pitänyt siitä että jonkun umpisurkean pelin jälkeen huudetaan isolla kuinka "suomi on palannaut maailman huipulle ja kuinka kyseessä oli suuri voitto suomen jääkiekossa" :roll: Ainoa suuri asia on ollut se että tässä turnauksessa maalivahti on meitä usein pitänyt pelissä ja kerrankin suomella on mukana myös reilusti onnea, mm ruotsi pelissä pari ekaa maalia...
Itsellä entisenä jääkiekkoilijana mielestäni jonkun verran silmää peliin löytyy ja väittäisin, että esim. Tsekkien voittaminen 4-0 oli myös Suomen hyvyyttä.
Totta, näistä kahdesta joukkueesta suomi pelasi paremmin. Mutta moni oli sitö mieltä että Tsekit eivät tarjonneet kyllä mitään kunnon vastusta. Eilisessä Ruotsi-Tsekki pelissä Tsekit olivat aivan eri joukkue :wink:
Ja ilokseni olen huomannut, että Summasen aikakaudella on jo vähän opittu kääntämään vaikeita pelejä voitoiksi (esim. voitto Saksasta 2-1)!
...no kääntämään ja kääntämään. Maali saatiin aikaiseksi mutta tapahtumista ennen voittomaalia olisi peli pitänyt kyllä jo näyttää erilaiselta. Mikäli tuota vähän onnekastakin maalia ei olisi tullut olisi ko pelistä tullut massiivista kritiikkiä Summasellekkin. Samaten Ruotsi pelin useat johtoaseman menetykset pelin loppua kohden ja lopulta tasapeli eivät aiheuta mitään kovin positiivisia ajatuksia...
Ja niinkuin Summasta parjataankin, niin haluaisin kysyä kumpi painaa enemmän foorumilaisten vaakakupissa se, että voitetaan pelejä vai se, että kaikilla pelaajilla on kivaa?
No, aivansamaa oikeastaan, pääasia että omat vedonlyönnit osuu :lol:
Yksi asia mikä on muuttunut "Summasen aikakaudella" on se, että hän osaa reagoida asioihin kesken pelin toisin kuin vaikka Aravirta.
Tässä kohtaa voisi olla myös erimieltä ja vetää "ruotsi-suomi 4-4" -kortin esiin :wink:
ps. Ennenkuin joku valittaa viestin epäselvyydestä, niin tämähän oli mun eka viestini tälle foorumille 8)
Älä välitä, tää oli mun vajaa kolmassadas viesti ja mä olen edelleen yhtä epäselvä ja sekaisin :lol:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


ElDiablo
Jäsen
Viestit: 20
Liittynyt: 08.09.2004, 02:54
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja ElDiablo »

Tottakai Suomen olisi pitänyt voittaa Ruotsi, mutta tasapelihän riitti! :twisted:
Minäkin voisin vetää esiin katkeran MM-2003 tappion Ruotsille ja todeta, että Aravirta ei osannut reagoida kesken pelin. :cry:

Hieman offtopic :!: Mutta jostain luin, että 2006 talviolympialaiset pelattaisiin vielä NHL-pelaajilla, mutta sitten seuraavissa ei enää käytettäisi "änäri-pelaajia". :wink:
Ja tämähän tietäisi Suomellekkin kultaisia mitaleja jääkiekon saralla 8) , koska kaikkihan tietää, että Suomella on parhaat NHL: än ulkopuoliset pelaajat!
Joku epäuskoinen kohta antaa mulle "soraääniä" viime lauseesta, mutta voin vain kehottaa muistelemaan kuka voitti MM-1995 :twisted:

Lopuksi täytyy sanoa, että ei ne "habitukset" Suomen palaamisesta maailman huipulle aivan turhia ole!...Kaikkihan aina valittavat MM-kisojen olevan pelkät jämäkisat, ja nyt ollaan WC:ssä neljän parhaan joukossa, ja sen on totuus. Se ei alenna Suomen menestystä jos vastustajat ovat pelanneet huonosti, se on heidän ongelmansa..."Suomi ei valinnut vastustajiaan, eikä määrännyt heidän peli-motivaatiotaan". :?
"Jos Suomelta olisi ollut motivaatio hukassa, niin Suomi olisi paska jääkiekossa. Jos Tsekeiltä oli motivaatio hukassa niin Suomi on paska jääkiekossa." Tuo äskeinen tuntuu olevan meidän isänmaallisen kansan asiantunteva mielipide :twisted:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Soccerz
Jäsen
Viestit: 2
Liittynyt: 26.01.2004, 19:55
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Soccerz »

Täähän oli hyvä ElDiablo. Vielä kun vähän virittää niin päästään asiaan:

- Jos Suomelta olisi ollut motivaatio hukassa, niin Suomi olisi paska jääkiekossa.
- Jos Tsekeiltä oli motivaatio hukassa, niin Suomi on paska jääkiekossa.
- Jos Saksa pelaa paskasti kiakkoa, niin Suomi on paska jääkiekossa.
- Jos Ruåttalaiset imuroi, niin Suomi on paska jääkiekossa.
- Jos Suomi tippuu välierissä, niin Suomi on paska jääkiekossa.
- Jos Suomi voittaa, mutta Summanen huutaa, niin Suomi on paska jääkiekossa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


VIPUNEN
Jäsen
Viestit: 38
Liittynyt: 30.05.2004, 12:56
Pisteitä: 0

Summanen

Viesti Kirjoittaja VIPUNEN »

Ei ole ihme jos Selänne/Koivu pelaavat räkäkiekkoa. Summasen pelitaktiikka ei anna hirveitä mahdollisuuksia vapaalle surffaamiselle, vaan peli on nöyrää puolustuspeliä. Alkää unohtako että Maamme on tehnyt paljon maaleja, mutta maalit ovat tulleet liian vähän tasakentällisin! Itseäni on jopa yllättänyt suomen noinkin suuri maalimäärä.

Maamme joukkue ei kestä puolivaloilla pelailevia.Selänteelle/Koivulle ei voi antaa vapaita käsiä, mihin ainakin Selänne on tottunut urallaan. Suomen joukkueessa jokaisen palaajan tulisi noudattaa yhteistä pelitapaa. Ja uskottava siihen, että se tuottaa tulosta.
Muistetaan myös se, että Olipa Maamme valmentaja kuka tahansa. Ei se "kuka tahansa" ole hölmö! Suomen joukkueeseen olen ainakin itse kaivannut jonkinlaista kovuutta/kuria. "on menetetty johtoasemia", ainakin länsinaapuria vastaan.
Summanen sanoi Ruotsi pelin jälkeen haastattelussa, että "yritimme kovasti ettei johtoasemassa aleta nössöilemään. Ja hehkutti suomelle tasapelin olevan kuin voitto! Jotkin pelaajat kuulemma kaipaavat lisäherättelyä pysyäkseen palissä mukana... Ok, ainakin siinä mielessä tasapeli tuntui mukavammalta lopputulokselta, koska Maamme ei hävinnyt.. ja toisekseen tasapelillä suomi sai vastaansa haluamansa Saksan.

Summasen pelityyli on mielestäni purrut loistavasti. Enkä tekisi vielä johtopäätöksiä yhden hikisen Saksa-pelin takia.
PS:Summaselle työrauha/Niinimaalle lomarauha

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Manku
Jäsen
Viestit: 275
Liittynyt: 01.02.2003, 01:02
Pisteitä: 4
Paikkakunta: Suomi

Viesti Kirjoittaja Manku »

Mielenkiintoinen erikoisveto Ladbrokesilla; Valmentaako Raimo Summanen Suomea Karjala Cupissa? :lol: Kyllä-puoleen näyttää Ladbrokes näin alkuun lievästi enemmän luottavan...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Manku, 10.09.2004, 09:59. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


kumiluu
Jäsen
Viestit: 34
Liittynyt: 06.03.2003, 08:52
Pisteitä: 0

Hmm...

Viesti Kirjoittaja kumiluu »

Iltapäivälehdet on kovasti revitelleet tapaus Summasella, mikä nyt ei ole yllätys...pitäähän niidenkin "urheilutoimittajien" leipänsä ja juttunsa jostain repiä :D

Ihmettelen kuitenkin sitä, että juuri kukaan ei ole kyseenalaistanut Niinimaan toimintaa tässä tilanteessa. Henkilökohtaisuuksiin meneminen (kuten lehdissä on väitetty tapahtuneen) ei ole asiallista, mutta jos pelaa huonosti niin toki valmentajalta pitääkin tulla raskasta palautetta. Ei nuo ukot ole enää mitään C-junnuja vaan ammattimiehiä, joilta pitää vaatia tulosta. Ja eihän tuonne ole menty pitämään hauskaa vaan voittamaan pelejä. Jos se vaatii sitä että pelataan tarkasti ilman vapauksia niin sitten niin tehdään.

Joukkuetta pitää kunnioittaa sen verran, että kesken turnauksen ei riveistä karata, vaikka minkälaista p**kaa sataisi niskaan. Toisaalta, Niinimaa ei ole koskaan voittanut mitään suurta, NHL:n rivimies - ei sen kummempaa. Sitten jos kädessä olis pari Stanley-cup sormusta ja muita mainetekoja, olisi ehkä varaa arvostellakin? Luulisi näiden "NHL-tähtien" rapakon takana jo tottuneen siihen, että valmentajalta voi tulla hiukan rankempaakin kohtelua. Tuskinpa siellä läheskään kaikki on Aravirran tyylisiä "kaikilla pitää olla kivaa" koutseja?

Maalivahtipelistä sen verran, että en oikein ymmärrä noita kommetteja Kipperin "tuuritorjunnoista". Vertaa mihin tahansa maalivahtiin tuolla, niin Kipper on ollut älyttömän perusvarma. Samanlaisia kommentteja on tullut pelaajiltakin läpi turnauksen. Miehelle ei ole mennyt yhtään helppoa maalia, kuten aiemmille Suomen veskareille arvoturnauksissa.

Jos Summasen tyyli tuo tulosta niin hyvä niin. Johan tässä on muutama vuosi nähty sitä toista tapaa, missä on kaikilla kivaa ja sitten aina tärkeissä peleissä ollaan ihan kipsissä, valmentajia myöten.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

maalissa tasaista...

Minikommentit


tuhon zorro
Jäsen
Viestit: 221
Liittynyt: 27.04.2003, 16:33
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja tuhon zorro »

Manku kirjoitti:Mielenkiintoinen erikoisveto Ladbrokesilla; Valmentaako Raimo Summanen Suomea Karjala Cupissa? :lol: Kyllä-puoleen näyttää Ladbrokes näin alkuun lievästi enemmän luottavan...
Kummola: Summanen ei ole saamassa potkuja
(03.09.2004, klo: 17.09)

Suomen jääkiekkoliiton puheenjohtaja Kalervo Kummola kiistää jyrkästi, että maajoukkueen päävalmentaja Raimo Summanen olisi saamassa potkut maailmancup-turnauksen jälkeen.
Kalervo Kummola: Summanen ei ole saamassa potkuja.


Suomen Urheilulehti uutisoi perjantaina, että Jääkiekkoliiton johtoihmiset olisivat kyllästyneitä Summasen särmikkääseen ja impulsiiviseen käyttäytymiseen ja harkitsemassa jopa maajoukkueluotsin erottamista.
Syy potkuihin olisi lehden mukaan Summasen oikuttelevassa käyttäytymisessä liiton johtajien, maajoukkueen ja sponsorien keskuudessa, ei pelillisissä asioissa.

- Kiistän tämän (erottamispuheet) täysin. Kaikkea sitä lehdet kirjoittavatkin, jotta saisivat lehdellensä levikkiä, Kummola tuhahtaa.

- Tämä alkaa olla todella sairasta. Kai tätä agentit pyörittää ja halutaan luoda hässäkkää. Lehdet puolestaan haluavat hässäkällä myydä lehteä, Kummola arvelee.

Puheenjohtajan mukaan Summasella on liiton täysin tuki.

- Olemme erittäin tyytyväisiä Summaseen, joka on tuonut maajoukkueeseen uutta ilmettä. Hän paneutuu työhönsä 110-prosenttisesti. Joskus kentän ulkopuolella saattaa tulla ylilyöntejä, mutta se ei liity tähän, Kummola korostaa.

Kummolan mukaan Summasen potkuista ei ole keskusteltu halaistua sanaa.

- Meillä on sopimus kesään 2006 asti ja ensi keväänä meillä on tarkoitus neuvotella jatkosopimuksesta, Kummola valaisee.

YLE-STT

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Paljon voit yrittää löytää tietoa, mutta aina jotain jää piiloon. 2nd leg 6ft under.

Minikommentit


Zenmaster
Jäsen
Viestit: 608
Liittynyt: 21.05.2003, 12:55
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja Zenmaster »

Tämä on justi tätä kohujournalismia. Kyllä tuo Rami jatkaa valmentajana kerroin 1,8 Ladbrokesilla on järkyttävä ylikerroin (90%). Ei siihen tosin 66 euroa enempää saanut panostaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

3.7.2005 (wanhoja)
vihjattu 137 (436)
palautus
108,7 % (102,7%)
palautus tasap.
105,0 % (102,4%)
profit 69,46 (81,3)

Minikommentit


Zenmaster
Jäsen
Viestit: 608
Liittynyt: 21.05.2003, 12:55
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja Zenmaster »

Jep, jep. Laddy päivitti kerrointa => 1,5, mutta sikäli kun ei alle 1,1 mennä tätä voi kyllä huoletta pelata. Nyt antoi laittaa toiset 66 euroa. Pitänee vaan seurata ja jatkaa 'suren' pelaamista :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

3.7.2005 (wanhoja)
vihjattu 137 (436)
palautus
108,7 % (102,7%)
palautus tasap.
105,0 % (102,4%)
profit 69,46 (81,3)

Minikommentit


Willy
Jäsen
Viestit: 603
Liittynyt: 08.05.2003, 16:35

Tuotto: +3.16 yks.

Palautus%: 103.33%

Panosten ka: 2.26 yks.

Vetoja: 42

Pisteitä: 57

Viesti Kirjoittaja Willy »

Zenmaster kirjoitti:Jep, jep. Laddy päivitti kerrointa => 1,5, mutta sikäli kun ei alle 1,1 mennä tätä voi kyllä huoletta pelata. Nyt antoi laittaa toiset 66 euroa. Pitänee vaan seurata ja jatkaa 'suren' pelaamista :wink:
Ei tuo mikään varma juttu ole. Hyvää tuuriahan tämä menestys vain on ollut. Tsekki pelasi huonosti, Ruotsilla kävi huono tuuri Suomea vastaan, Saksa voitettiin pariin kertaan mutta sehän ei olekaan mikään jääkiekkomaa, ja jenkeiltä puuttui Roenick ja pari muuta jamppaa. Joukkueen henki on aivan pilalla kun Summanen on käyttänyt kopissa ääntä, ja kaikesta näkee, että pelaajia ei kurinalainen joukkuepeli juurikaan kiinnosta.

Muutoksia on tultava, jotta homma saadaan toimimaan muutenkin kuin tulosten valossa. Hyvä tuuri ei voi jatkua ikuisesti.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


winorloose
Jäsen
Viestit: 3347
Liittynyt: 14.01.2003, 23:43

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 281

Viesti Kirjoittaja winorloose »

Loppujen lopuksi on melko turhaa tässä vaiheessa arvailla mitä Summanen on sanonut tai jättänyt sanomatta. Summasen lopullinen kohtalo mitataan viimeistään silloin, kun hemmo yrittää kasata joukkuetta seuraaviin suurempiin kisoihin. Mikäli kaikki on kunnossa, joukkueen kasaaminen onnistuu kuten ennenkin. Mikäli joka toisella (vapaalla NHL-pelaajalla) on seuraaavien kisojen alla esteitä, siitä voidaan vetää omat johtopäätökset. Mikäli Summasta nyt sitten ei ole jo erotettu ennen sitä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

It's not gambling if you always win

Minikommentit


zrodi
Jäsen
Viestit: 62
Liittynyt: 12.04.2004, 10:30
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja zrodi »

Willy kirjoitti tiistaina7.9:

Ohhoh, olipas negatiivinen analyysi . Suomelle on neljässä pelissä tehty tasan yksi maali tasakentällisin ja se on kova suoritus. Neljän ottelun jälkeen saldona on 3 voittoa ja 1 tasapeli. Välierissä vältyttiin Kanadan kohtaamiselta. Minusta nämä kisat ovat olleet lähes täydelliset Suomen kannalta. Ja mitä yksittäisiin otteluihin tulee, niin Tsekki- ja Ruotsipelit olivat joukkueelta todella hyviä. Ketä kiinnostaa, miten Saksaa vastaan pelataan? Säästetään paukut sinne missä niitä tarvitaan. Ruotsi on tällä menetelmällä tehnyt kohtalaista tulosta arvokisoissa jo jonkun aikaa.

Willy kirjoitti lauantaina 11.9:

Ei tuo mikään varma juttu ole. Hyvää tuuriahan tämä menestys vain on ollut. Tsekki pelasi huonosti, Ruotsilla kävi huono tuuri Suomea vastaan, Saksa voitettiin pariin kertaan mutta sehän ei olekaan mikään jääkiekkomaa, ja jenkeiltä puuttui Roenick ja pari muuta jamppaa. Joukkueen henki on aivan pilalla kun Summanen on käyttänyt kopissa ääntä, ja kaikesta näkee, että pelaajia ei kurinalainen joukkuepeli juurikaan kiinnosta.

Muutoksia on tultava, jotta homma saadaan toimimaan muutenkin kuin tulosten valossa. Hyvä tuuri ei voi jatkua ikuisesti.

Mikä on muuttunut muutamassa päivässä ? Mitä mieltä oikein olet ?

Minusta Suomi on pelannut hyvät kisat ja voittavalla joukkueilla on aina tahto ja sitä kautta myös tuuri puolellaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Willy
Jäsen
Viestit: 603
Liittynyt: 08.05.2003, 16:35

Tuotto: +3.16 yks.

Palautus%: 103.33%

Panosten ka: 2.26 yks.

Vetoja: 42

Pisteitä: 57

Viesti Kirjoittaja Willy »

Zrodi, tämä jälkimmäinen oli pieni harmiton kuittaus niille, joiden mielestä Suomen menestys on ollut pelkkää tuuria ja vastustajien huonoutta. Minusta tämä joukkue on pelannut aivan loistavat kisat, mutta näkemyserojahan nämä ovat... :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tuhon zorro
Jäsen
Viestit: 221
Liittynyt: 27.04.2003, 16:33
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja tuhon zorro »

Willy kirjoitti:
Zenmaster kirjoitti:Jep, jep. Laddy päivitti kerrointa => 1,5, mutta sikäli kun ei alle 1,1 mennä tätä voi kyllä huoletta pelata. Nyt antoi laittaa toiset 66 euroa. Pitänee vaan seurata ja jatkaa 'suren' pelaamista :wink:
Ei tuo mikään varma juttu ole. Hyvää tuuriahan tämä menestys vain on ollut. Tsekki pelasi huonosti, Ruotsilla kävi huono tuuri Suomea vastaan, Saksa voitettiin pariin kertaan mutta sehän ei olekaan mikään jääkiekkomaa, ja jenkeiltä puuttui Roenick ja pari muuta jamppaa. Joukkueen henki on aivan pilalla kun Summanen on käyttänyt kopissa ääntä, ja kaikesta näkee, että pelaajia ei kurinalainen joukkuepeli juurikaan kiinnosta.

Muutoksia on tultava, jotta homma saadaan toimimaan muutenkin kuin tulosten valossa. Hyvä tuuri ei voi jatkua ikuisesti.
Summanen: Kaikkien aikojen voitto

Päävalmentaja Raimo Summanen oli yhtä
hymyä välieräottelun jälkitunnelmissa.

- Tämä on kaikkien aikojen isoin voitto
suomalaisessa jääkiekkoilussa. Teemana
ottelussa oli, että autetaan kaveria ja
se näkyi myös jäällä, Summanen huomasi.

Puheet eripuraisesta Leijona-ryhmästä
Summanen kuittasi edelleen lyhyesti:
- Jokainen voi miettiä,mikä joukkueessa
on sitoutumisen aste. Pukukoppimaailma
on oma maailmansa, totesi Summanen.

Jääkiekon vahva mies Kalervo Kummola
onnitteli miestä lämpimän karhumaisella
rutistuksella, eivätkä huhutut potkut
vaikuta muutenkaan todennäköisiltä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Paljon voit yrittää löytää tietoa, mutta aina jotain jää piiloon. 2nd leg 6ft under.

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 20:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

Willy kirjoitti:Zrodi, tämä jälkimmäinen oli pieni harmiton kuittaus niille, joiden mielestä Suomen menestys on ollut pelkkää tuuria ja vastustajien huonoutta.
Ei ne menneet matsit yhtään muuksi muutu vaikka nyt tuli voitto USA:sta :wink:
Minusta tämä joukkue on pelannut aivan loistavat kisat, mutta näkemyserojahan nämä ovat... :)
Mun mielestä tämä joukkue on pelannut tuloksellisesti aivan loistavat kisat, pelillisesti ei niinkään. Toisaalta mä olen sitä mieltä yleisemminkin että MM, EM sun muut arvokisat joissa pelataan maajoukkueena lähes lajista riippumatta ovat menneet vuosi vuodelta pelillisesti huonommiksi, esim Euro2004- turnaus oli melko puuduttavaa katsottavaa...

Jos haluaa nähdä ja kokea huippufutista tai -jääkiekkoa niin arvokisoista sellaista on turha odottaa nykyään. Huippukiekkoa nähdään NHL:ssä ja huippufutista eri maiden pääsarjoissa sekä mm Mestareiden liigassa (ei nyt ihan alkukarsinnoista lähtien kuitenkaan :lol: ). Mielenkiintoista nähdä eri turnausten yleinen arvostus tulevaisuudessa kun pelillinen taso alkaa menemään alaspäin siitä mitä odotetaan ja halutaan nähdä. Uskoisin että suurinosa kuitenkin haluaa nähdä hyvää peliä sen lisäksi että oma joukkue pärjää.


Edellisen yön usa-voitossa hehkutetaan kuinka hyvä puolustus suomella oli, hyökkäämisestä ei puhuta juuri mitään. Ja mun mielestä useimpien lajien "juttu" on juuri se että joukkueella on superhyvä hyökkäys ja tehdään maaleja. Urheilun historiaankin jäädään sillä että ollaan tehty maaleja, jokainen muistaa helposti 5 kovaa maalintekijää jääkiekon ja jalkapallon arvokisoista, kuka muistaa ketä oli puolustamassa, rikkomassa ja sumputtamassa :roll:

Jos suomi olisi Usalle hävinnyt olisi joukkueen peli saanut todella kovaa arvostelua koko turnauksen ajalta eikä vain usa-pelistä. Nyt kun tuli voitto ei tällaista kriittistä katsontaa osata eikä edes haluta tehdä. Toisaalta jos suomen peli-idea on tosiaan tehdä "kreikka2004" -tyylistä peliä muita vastaan ja tällä tavalla päästään maailman huipulle kuten Kreikkakin teki jalkapallossa niin kai se hienoa sitten on.


En malta olla lisäksi mainitsematta että onhan tää WHC melkoinen kesäturnaus. Mietitään nyt...esim yleisurheilijoilla on keväällä perusharjoittelu tulevaa kilpakautta varten ja loppu kesästä sitten pidetään arvokisat kun ollaan huippukunnossa. Nyt tässä turnauksessa keväällä on useimmat pelajat olleet huipussaan pleijareissa, kesällä levätty ja vähän perusharjoiteltu sillä idealla että ollaan taas kunnossa kun tosipelit alkaa...mutta almanakasta löytyykin jääkiekkoturnaus aikaan jolloin harvempi nyt parhaimmillaan on :roll:

Mutta koska mä olen vähemmistössä tällaisten ajatusten kanssa tarkoittaa se varmaankin myös sitä että olen väärässä, joten yritän muuttaa ajatusmaailmaani samanlaiseksi kuin muilla jotta minäkin pääsen fiilistelemään ihan täysillä :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


kumiluu
Jäsen
Viestit: 34
Liittynyt: 06.03.2003, 08:52
Pisteitä: 0

Hmm...

Viesti Kirjoittaja kumiluu »

Kun Sputnik tuossa kehui että NHL:ssä nähdään sitä todellista huippukiekkoa, niin eikös juuri siellä ole maalimäärät olleet kovastikin laskussa ja voittavilla joukkueilla on kova puolustus? Ei sielläkään kait nämä kovan hyökkäyspään joukkueet ole juhlineet.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

maalissa tasaista...

Minikommentit


Manku
Jäsen
Viestit: 275
Liittynyt: 01.02.2003, 01:02
Pisteitä: 4
Paikkakunta: Suomi

Viesti Kirjoittaja Manku »

Väitän, että Summasen potkujen mahdollisuudet laskivat viimeöisen pelin seurauksena erittäin paljon. JOS Suomi olisi hävinnyt jenkeille, olisivat Niinimaan tulevat sanomiset huomattavasti suuremmassa arvossa kuin nyt. Mutta koska näin ei kuitenkaan tapahtunut, lienee Niinimaan sanomisten saamat palstatilat huomattavasti vähäisemmät. Nyt media kiinnittää huomionsa saavutetun tuloksen ylistämiseen, eivätkä Summasen toiminnan arvostelemiseen. Saattaakin olla, että lehdistö alkaa nyt ylistämään Summasen "johtamiskykyjä" vaikeassa tilanteessa. :) "Tulos tai ulos" :arrow: tulos saavutettu :arrow: ei potkuja :!:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Elvis
Jäsen
Viestit: 259
Liittynyt: 10.02.2003, 15:15
Pisteitä: 2

Viesti Kirjoittaja Elvis »

Zenmaster kirjoitti:Jep, jep. Laddy päivitti kerrointa => 1,5, mutta sikäli kun ei alle 1,1 mennä tätä voi kyllä huoletta pelata. Nyt antoi laittaa toiset 66 euroa. Pitänee vaan seurata ja jatkaa 'suren' pelaamista :wink:
Tossa vedossahan ei ole kyse siitä saako Summanen potkut vai ei, vaan pelkästään siitä valmentaako se enää Karjala Cupissa. Eiköhän se saa nyt jo tän turnauksen jälkeen useampiakin työtarjouksia enkä ihmettelisi vaikka se päättäisi itse lähteä tuosta hommasta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Berrie
Jäsen
Viestit: 1490
Liittynyt: 14.01.2003, 09:40
Pisteitä: 33

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Sputnik kirjoitti:Jos haluaa nähdä ja kokea huippufutista tai -jääkiekkoa niin arvokisoista sellaista on turha odottaa nykyään. Huippukiekkoa nähdään NHL:ssä

Edellisen yön usa-voitossa hehkutetaan kuinka hyvä puolustus suomella oli, hyökkäämisestä ei puhuta juuri mitään. Ja mun mielestä useimpien lajien "juttu" on juuri se että joukkueella on superhyvä hyökkäys ja tehdään maaleja. Urheilun historiaankin jäädään sillä että ollaan tehty maaleja, jokainen muistaa helposti 5 kovaa maalintekijää jääkiekon ja jalkapallon arvokisoista, kuka muistaa ketä oli puolustamassa, rikkomassa ja sumputtamassa.
Voiko tähän muuta sanoa kuin Calgary Stanley cup finaaleissa 04. Siinä sitä oli hyökkäyksen ilotulitusta ja huippukiekkoa parhaimmillaan. :roll:

Maailman cupissa on nähty noita karkeloita paljon nautittavampaa lätkää, kuten esimerkiksi Svenssoneiden matsi Tsekkiä vastaan. Siitä pelistä pystyi nauttimaan erittäin moniulotteisesti, hyvää peliä ja ennenkaikkea Tsekin voitto... harvalla on varmaan NHL:ssä noin suuria tunteita herättävää joukkuetta kuin Ruotsi.

Mutta samapa tuo kun tiesit itsekin olevasi väärässä...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 20:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

Berrie kirjoitti:
Sputnik kirjoitti:Jos haluaa nähdä ja kokea huippufutista tai -jääkiekkoa niin arvokisoista sellaista on turha odottaa nykyään. Huippukiekkoa nähdään NHL:ssä

Edellisen yön usa-voitossa hehkutetaan kuinka hyvä puolustus suomella oli, hyökkäämisestä ei puhuta juuri mitään. Ja mun mielestä useimpien lajien "juttu" on juuri se että joukkueella on superhyvä hyökkäys ja tehdään maaleja. Urheilun historiaankin jäädään sillä että ollaan tehty maaleja, jokainen muistaa helposti 5 kovaa maalintekijää jääkiekon ja jalkapallon arvokisoista, kuka muistaa ketä oli puolustamassa, rikkomassa ja sumputtamassa.
Voiko tähän muuta sanoa kuin Calgary Stanley cup finaaleissa 04. Siinä sitä oli hyökkäyksen ilotulitusta ja huippukiekkoa parhaimmillaan. :roll:
...heh, puhuin ja tarkoitin NHL:n huippukiekolla kyllä isompaa kokonaisuutta kuin yksi joukkue tai yksittäiset ottelut jotka tavalla taikka toisella tästä "huippukiekosta" poikkeavat :wink:

Mutta samapa tuo kun tiesit itsekin olevasi väärässä...
Voi sen mun viimeisten rivien jutun noinkin kirjaimellisesti tietty ottaa, joku toinen lukisi sen tietynlaisella huumorilla :wink:

No, keväällä sitten nähdään että onko tämä passiivinen "Kreikka2004"- jääkiekkotyyli edelleen Summasen suosima pelityyli :roll: Ja millä tyylillä muut maat pelaa...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


Berrie
Jäsen
Viestit: 1490
Liittynyt: 14.01.2003, 09:40
Pisteitä: 33

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Voihan tuota Calgaryn meininkiä yleistääkin, ei nimittäin taida ensimmäinen lajityyppinsä edustaja olla. Devilsit ovat tainneet tehdä uraauurtavaa työtä tuolla saralla ja vieneet pyttyjäkin huippuluokan näyttävällä hyökkäyspelillään... :roll:

En sitten tiedä vieläkö olet Summasesta tuota mieltä, loppuottelu oli mun silmin nähden hieman avoimempaa peliä ja varsin mukavaa katsottavaa.

Selänne-Koivu akseli taitaa itse tappaa oman hyökkäyspelinsä onnettomilla otteillaan, joten eipä laiteta Ramin piikkiin kaikkea. Kirjoitetaan nyt joka rivi niin ei jää epäselvyyksiä, olihan toki vastassa varsin tehokas jarrukenttä, mutta aloitukset 100-0 Kanadalle ja semmoista surffailua muutenkin että ei kaikki mene kyllä vastustajan hyvyyden piikkiin millään. Ja kun muilla ukoilla hyökkäyspeli on standarditasoa niin turha on puhua jostakin hyökkäyspelin ja aloitteellisuuden tappamisesta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 20:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

Berrie kirjoitti: En sitten tiedä vieläkö olet Summasesta tuota mieltä, loppuottelu oli mun silmin nähden hieman avoimempaa peliä ja varsin mukavaa katsottavaa.
Totta, itsekkin vähän jopa yllätyin suomen pelityylistä, tai siis siitä että se oli jotain muuta mitä on muutamassa edellisessä pelissä nähty. Ja samaa mieltä olen että oli jopa viihdyttävää katseltavaa -keskellä yötäkin :D Oman osansa peliin toi tietty se seikka että peli ei pysynyt nolla-nollassa kovin kauaa :D
clip clip ...ja semmoista surffailua muutenkin että ei kaikki mene kyllä vastustajan hyvyyden piikkiin millään.
Pistetään vähän Kipperin piikkiin kanssa :?

Ja kun muilla ukoilla hyökkäyspeli on standarditasoa niin turha on puhua jostakin hyökkäyspelin ja aloitteellisuuden tappamisesta.
Jokisella ja T Ruudulla oli monasti hyökkäyspeli yli muiden perussuoritusten. Lisää vaan hyökkäävyyttä peliin noilla esityksillä. Mutta silti näistä positiivisista kommenteista huolimatta olisin odottanut jotain enemmän suomelta ja summaselta viimeiselle kymmenelle minuutille...Ei saatu sellaista ylimääräistä vaihdetta päälle :roll: Sellaista härdelliä millä esim ruotsi yleensä meitä rokottaa :wink: En vaan keksi miksi ei tällaista esitystä tehty muita kuin vasta Kanadaa vastaan vikassa pelissä...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin