Tänään on 28.03.2024, 10:34.

Tippeligaen 11-14.8

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Tippeligaen 11-14.8

Viesti Kirjoittaja Neo »

Tippeligassa pelataan yksi rästipeli huomenna (Viking-RBK), joka oli siirretty Rosenborgin CL-seikkailujen vuoksi. Tippen peli-ideoista on tullut viime kierroksilla turskaa huolella, mutta katsotaan mitä seuraavat ottelut tuovat tulleessaan. Maaleja on alkanut tulla tuttuun tapaan kesän myötä enemmän, mutta osassa ilmaa on edelleen niin paljon että pakko ne on poimia vaikka vihkoon on vähän menneetkin.

Viking-Rosenborg
Viking pelasi viime kierroksella pitkästä aikaa hyvän ottelun, kun se kaatoi Sogndalin 1-2 ja katkaisi samalla vastustajansa 10 ottelun tappiottoman putken. Täydellinen suoritus kyrvähti vasta 90 minsalla kun Sogndal pääsi kaventamaan 1-2:een (joka tuhosi myös kivasti U2.5:n), ja pisti pelin jännäksi loppuhetkillä. Tätä ennen Viking oli purjeessa Odd:n sekä Haugesundin vieraana ja hävisi myös ansaitusti Godsetille 0-1 kotona. Viking on ollut koko ajan yksi sarjan undereimmista joukkueista ja kotipelejä on väännetty 1.63 maalikeskiarvolla; vain 1/8 matsita on O2.5 tulos. Rosenborg kävi puolestaan jyräämässä Lillestromin 3-4 viime rundilla. Tuossa pelissä oli myös U3 peli-ideana, joka kesti vajaan puoli tuntia kun Christian Gytkjaer paukutti hattutempun. RBK alkoi kuitenkin lepsuilemaan sen verran, että hukkasi 0-4 johdosta jopa kolme maalia toisella jaksolla. Ko. pelissä onnistui Rosenborgilta vähän kaikki, ja se oli vasta ensimmäinen yli 3 maalin tulos vieraissa koko kaudella. Rosenborg on ollut usein under-idea reissulla ja niin nytkin, kun vastustaja ei voisi paljon sopivampi olla. Tärppinä siis U2.75 1.95 kertseillä jossa pitäisi olla kesäkorjauksineen kyllä ilmaa.

Stromsgodset-Start
Sen jälkeen hypätään toiseen ääripäähän eli haetaan murskavoittoa, ja jälleen kerran ideana on betsailla Startia vastaan. Viime rundilla joukkue rimpuili ihan asiallisesti isännöiden Odds BK:ta kotona, mutta turpaan tuli silti maalein 1-2. Start ei ole vielä luovuttanut, mutta joukkueen taso ei kerta kaikkiaan riitä tähän sarjaan. Kaiken lisäksi viimeisimmästä liigavoitosta on kulunut jo yli vuosi, ja voi hyvin olla että Start ottaa koko kaudella vain 1 tai 2 voittoa aivan loppukierroksilla jotain motivaation puutteesta kärsivää jengiä vastaan. Godset ei tähän porukkaan kuitenkaan kuulu, ja on kaiken lisäksi jäätävän kova kotijoukkue. SIF:n kotisaldo 2015+2016 summattuna on 18-6-1 maalierolla 59-17 eli maalit keskimäärin 2.36-0.68. Viime kotimatsissa se oli varsin epäonninen ettei jyrännyt Stabaekia maan rakoon, ja oli 2-1 johdossa jo 7 peliminuutin jälkeen. Se hävisi edellisessä vieraspelissä kauden yllättäjä Brannille ansaitusti 1-0, mutta paransi toisella jaksolla otteita jo selvästi, ja nyt olisi aika korjata kurssi taas voittouralle kun mitään suurempia miehistöongelmiakaan ei ole. Surkeudestaan huolimatta Start pystyy myös maalintekoon joten -1.5 1.90 hcp lisäksi myös O3.25 2.00 maistuu oikein hyvin. Tässä kohtaa sisään lähtisi melkein -2 1.90 vielä heittämällä joten ilmaa tuossa handarissa ainakin on.

Aalesund-Molde
Mukaan mahtuu myös yksi handicap-idea, eli poimitaan Aalesund +0.5 kotona nimekästä Moldea vastaan. Ole-Gunnar Solskjaerin MFK otti viime kierroksella ensimmäisen voittonsa vasta seitsemään peliin, kun yksi sarjan heikoimmista joukkueista Bodo/Glimt kaatui kotona 3-2. Tässäkin kohtaa meinasi käydä kylmät, kun Molde menetti otteensa toisella jaksolla pahasti ja olisi voinut sössiä pelin vielä 3-3 tasuriin. Molden kausi on ollut hyvin keskinkertainen ja avauskp on elänyt koko ajan poissaolojen ja pelaajasiirtojen vuoksi - viimeisimpänä wanha kettu Eidur Gudjohnsen jätti myös MFK-paatin. Aiemmin Molde menetti tärkeän Mohamed Elyounoussin, sen lisäksi hyökkäyspäästä lähti myös Fredrik Gulbrandsen ja Mushaga Bakenga. Suomalaisille tuttu Joona Toivio on lisäksi paskana koko loppukauden, ja peliesitykset ovat olleet kaikkea muuta kuin asiallisia, vaikka huonoa tuuriakin on mahtunut mukaan. AaFK on roikkunut putoamisviivalla koko kauden, mutta ottanut nyt kaksi henkisesti tosi tärkeää voittoa putkeen juuri viivan yläpuolella olevista joukkueista. Ensin se kaatoi Lillestromin kotona 2-0, ja viime rundilla hienon taistelun jälkeen Tromson vieraissa 1-2. Mitään ihmeempiä kp-ongelmia ei ole, ja nyt päästään matsiin Moldea vastaan hyvällä itseluottamuksella. +0.5 1.90 hcp tuntuu tolkuttomalta tässä kohtaa, ja joku +0.25 1.80 olisi fiksumman oloinen linjaus.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Suomen paras opas kryptovaluutoista bitcoinkeskus.com | På Svenska bitcoincenter.se | På Norsk bitcoinsentralen.no | In English aboutbitcoin.io |

Minikommentit

11.08.2016 21:54 <onC> Rosenborg laitto tiukoille taas lopussa :)

11.08.2016 22:48 <Neo> PERKELE! Tulihan se under sieltä vaihteeksi ;)

14.08.2016 20:49 <Neo> sellanen suoritus Godsetilta sitten :D ei nyt ihan osu Tippe


Maalaisjärki
Jäsen
Viestit: 232
Liittynyt: 16.07.2012, 19:38

Tuotto: +344.69 yks.

Palautus%: 111.32%

Panosten ka: 17.51 yks.

Vetoja: 174

Pisteitä: 95

Re: Tippeligaen 11-14.8

Viesti Kirjoittaja Maalaisjärki »

Itsellä pelattuna Brann, joka oli alkukaudesta Norjan Leicester, mutta viime aikoina se maalijyväkin on löytynyt. Vålerenga 4-1, Aalesund 6-0 ja jopa Odd 1-3. Puolustus noilla on toiminut koko kauden huippuhyvin, mutta nyt kun ovat alkaneet osumaan puiden väliinkin niin voisi vieraissakin taas onnistua. +0.25 1.95 kelpaisi, jos en olisi ottanut jo.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

- Tuulipuvut tietää -

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: Tippeligaen 11-14.8

Viesti Kirjoittaja Neo »

Maalaisjärki kirjoitti:Itsellä pelattuna Brann, joka oli alkukaudesta Norjan Leicester, mutta viime aikoina se maalijyväkin on löytynyt. Vålerenga 4-1, Aalesund 6-0 ja jopa Odd 1-3. Puolustus noilla on toiminut koko kauden huippuhyvin, mutta nyt kun ovat alkaneet osumaan puiden väliinkin niin voisi vieraissakin taas onnistua. +0.25 1.95 kelpaisi, jos en olisi ottanut jo.
Brann Bergenhän on itse asiassa enemmänkin Norjan Liverpool :D Valtavien resurssien seura joka on johdettu päin vittua ja niittänyt mainetta lähinnä maksamalla ylihintaa keskinkertaisista pelaajista. Mutta tämä kausi toimii huomattavasti paremmin ja avauskp:ssa on myös iso nippu seuran omia pelaajia. Brann +0.25 1.95 on myös pieni value mun lapuissa, en poiminut sitä mukaan kun karsin yleensä vaan isommat oa:t. Tosiaan SKB:n peli kulkee ihan hyvin, tosin tässä kohtaa maistuvuutta syö VIF:n niin hyvä nousu viime aikoina. Vålerengan voisi sanoa olevan "Norjan Inter Turku", mutta nyt takana on 3 voittoa putkeen ja vihdoin itseluottamusta löytyy vaikka aiemmin kesällä seura menetti ykköstykki Deshorn Brownin. Hyökkäyksessä Moa ja Zahid ovat myös alkaneet osua, jotka olivat molemmat yössä pitkän aikaa.

Tasoero mitattiin 1kk sitten Bergenissä jolloin Brann oli 4-1 FT lukemin vahvempi, mutta tuossa kohtaa VIF ui vielä syvällä ja ehkä juuri kuopan pahimmassa paikassa. Sen jälkeen moni asia onkin muuttunut parempaan. Value on X2 osastolla jos jossain, mutta nykytilanteessa jää itseltä väliin vähän rajatapauksena.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Suomen paras opas kryptovaluutoista bitcoinkeskus.com | På Svenska bitcoincenter.se | På Norsk bitcoinsentralen.no | In English aboutbitcoin.io |

Minikommentit


Zizou
Avatar
Jäsen
Viestit: 914
Liittynyt: 18.12.2003, 12:02
Pisteitä: 840
Paikkakunta: Jumpan Kulma

Re: Tippeligaen 11-14.8

Viesti Kirjoittaja Zizou »

Eikö Moa ollut koko alkukauden enempi ja vähempi klesana?
Nyt kun on kuntoutunut niin paikkaa Brownin heittämällä, IMO.
Ja VIF alkaa pikkuhiljaa nousemaan tasolle, mitä siltä yleisesti odotettiin ennen kauden alkua.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

http://www.jumpankulma.net avattu - tervetuloa tutustumaan
twitter Jumpankulma

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: Tippeligaen 11-14.8

Viesti Kirjoittaja Neo »

VG:ssä Rekdal sanoi Moa:n tilanteesta:
– Moa er ikke den gamle gode ennå, men han er på vei. Vi vet jo at han er en målscorer. Han har tre år med veldig lite fotball og mye skader. Jeg er imponert over at han har hatt den tålmodigheten som har fått ham dit han er i dag, sa Vålerenga-trener Kjetil Rekdal til VG.

– Tror du han kommer opp på det nivået han hadde for noen år siden?

– Det er vanskelig å si, men holder han seg skadefri i høst og får lagt et godt grunnlag i vinter har vi en klassespiss som kan kjempe om toppscorertittelen i 2017.
Eli pitkään on kärsinyt vaivoista ja pelejä ei viime vuosina montaa vyöllä ole, mutta matkalla ollaan kohti wanhaa kunnon Moaa. Rekdal arvelee herran olevan kova sana ensi kaudella jos pysyy terveenä.

En usko että vielä on Deshorn Brownin levelillä, mutta varmasti nippu huonompiakin hyökkääjiä on TL-joukkueiden avauksessa mitä nykyinen Moa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Suomen paras opas kryptovaluutoista bitcoinkeskus.com | På Svenska bitcoincenter.se | På Norsk bitcoinsentralen.no | In English aboutbitcoin.io |

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin