Tänään on 28.03.2024, 16:29.

sm-liigan avauskierros

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
thorn
Jäsen
Viestit: 1708
Liittynyt: 17.09.2003, 16:43

Tuotto: +54.63 yks.

Palautus%: 110.24%

Panosten ka: 2.79 yks.

Vetoja: 191

Pisteitä: 364
Viesti:

Viesti Kirjoittaja thorn »

Tuli kyllä hyvä vastaus Expektiltä:

Kertoimet on muutettu virheen johdosta, mutta voit käydä laittamassa samat tulokset uusilla kertoimilla.

Siis samat tulokset 5x pienemmillä kertoimilla :shock:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


The M
Jäsen
Viestit: 166
Liittynyt: 25.04.2003, 17:20

Tuotto: -5.00 yks.

Palautus%: 0.00%

Panosten ka: 2.50 yks.

Vetoja: 2

Pisteitä: 61
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja The M »

Centre tarjoaa vetoja joukkueiden pistepörssien voittajista tasoituksella. Aika reipasta tarjontaa. Löytyi ensi vilkaisulla mm. seuraavat:
SaiPa: 4.75 Kerman +17 -> Ei jäänyt viime kaudellakaan Sachlista kuin 9 pistettä, Banham on alkukauden sen verran keskenkuntoinen, että sekään tuskin 17 pisteen kaulaa ottaa.
HIFK: 4.65 Harkins -> Olisi tod. näk. voittanut pörssin viime vuonnakin, jos olisi pelannut kaikk pelit. Tosi Söderholmin 4.75 +23:n tasoituksellakaan ei ole paha.
JYP: 5.50 Uhlbäck +22 -> Onhan se kulmavääntäjä, mutta että jäisi ketjukavereitaan 22 pistettä jälkeen, ei helvetti.

Kävi jo muutamien joukkueiden kohdalla mielessä, että olisivat ensin laskeneet kertoimet suoriin vetoihin, mutta antaneet sitten kaupan päälle vielä tasoitukset.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Waverunner
Jäsen
Viestit: 92
Liittynyt: 19.02.2004, 15:30
Pisteitä: 18

Viesti Kirjoittaja Waverunner »

Avauskierros:

Eniten pisti silmään Bluesin hulppea kerroin Turussa. Blues on muistaakseni pelannut 12 harjoitusottelua, joista voittanut 10. Ei voi olla sattumaa... takana voittoja mm. Sveitsiläisistä kovista joukkueista. TPS taas ei ole vakuuttanut.

Sanoisin, että avauskierroksen paras kerroin on Bluesin!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


cacmac
Jäsen
Viestit: 414
Liittynyt: 17.11.2003, 13:33
Pisteitä: 35
Paikkakunta: Hki

Viesti Kirjoittaja cacmac »

Waverunnerille,
kannattaa tsekata myös Bluesin historia Tepsin vieraana... Taitaa vaan vahvistaa sun pelivalintaa. ;)

Ilves - Tapparassa taitaa olla "vieraille" myös muikeita kertoimia tarjolla. Ilves heikentynyt, loukkaantumisia päällä ja Tapparalla vahvistunut ryhmä. Mun mielestä Tappara lähtee selkeenä suosikkina peliin.

- P

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"voin huoletta savukkeeni sammuttaa, kyllä helvetistä tulta saa..."

Minikommentit


lalli20003
Jäsen
Viestit: 102
Liittynyt: 02.03.2004, 15:02

Tuotto: +4.15 yks.

Palautus%: 131.32%

Panosten ka: 3.31 yks.

Vetoja: 4

Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja lalli20003 »

cacmac älä kato liikaa tilastoihin ;)
Blues on viimeset 5-6vuotta ollu vaikee vastustaja Tepsille.. Melkein aina blues on tps matseihin lähtenyt altavastaajana mut voittanut kumminkin suhteellisen usein.. Viime kausi taisi muistaakseni mennä penkin alle turussa blues kannalta.. Mutta blues on tällä kertaa erittäin kovalla ryhmällä liikeellä jossa ainoastaan maalivahti peli on suuri kysymysmerkki.. Tepsiltä nimimiehiä poissa joten kyllä se Bluesin 3.7 on huima ylikerroin! Itse odottelin kertoimia kolmen pintaan niinkuin veikkauksella!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JAH
Jäsen
Viestit: 1180
Liittynyt: 06.03.2003, 15:02
Pisteitä: 80
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja JAH »

cacmac kirjoitti:
Ilves - Tapparassa taitaa olla "vieraille" myös muikeita kertoimia tarjolla. Ilves heikentynyt, loukkaantumisia päällä ja Tapparalla vahvistunut ryhmä. Mun mielestä Tappara lähtee selkeenä suosikkina peliin.

- P

Mitäköhän loukkaantumisia Ilveksellä on päällä? Lainaus esim. tekstitv:ltä Ilveksestä: "Sykora on kuitenkin mielissään siitä, että avausotteluun ja paikallispeliin Tapparaa vastaan hän saa likipitäen koko kaartin käyttöönsä." Ilves on pärjännyt esim. ilman Heleniusta koko harjoituskauden. Nyt hän saattaa olla mukana 7. pakkina.

Ilves pelasi Malmöä vastaan tasapelin kuten myös Tappara halliten peliä selvästi. Lisäksi esim. Jokereita vastaan pelasivat hyvin tasan 2-2.

Tasainen peli mielestäni.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Hannu Jortikka: "Wake up Atte Pentikäinen this morning!"

Minikommentit


GooRio
Avatar
Jäsen
Viestit: 1298
Liittynyt: 27.06.2003, 23:11
Pisteitä: 239

Viesti Kirjoittaja GooRio »

Ässien paras pistemies viiden ryhmästä:

Greg Classen - Joukkueen ykkössenteri, jolta Bergeronin surffailun jälkeen odotetaan myös kovaa puolustuspäänpelaamista tehopisteiden pienentymisen uhalla. Bergeron teki viime kaudella 38 pistettä, jonka tekemiseen Classenilla on kohtuulliset mahdollisuuset päästä. Sanoisin, että kuitenkin hieman päältä 40 pinnaa on maksimit ensimmäistä kauttaan euroopassa pelaavalle Classenille tällä kaudella. Ja jos peli ei satu jostain syystä lähde kulkemaan, niin porilaiset eivät kauan odota kun "puukkoja" alkaa lentämään katsomosta NHL-Classenin selkään.

Marko Kivenmäki +7 pistettä - Kiekkokiertolainen pelasi viime kaudella elämänsä ensimmäisen kunnon kauden pisteiden valossa kovassa sarjassa. Tuittuileva mielialapelaaja oli yllättävänkin nöyrä viime kaudella. Vaikea kuitenkaan uskoa, että mies laitoisi tällä kaudella yli 40 pistettä (viime kaudella 42 paunaa). Tähän ei muutkaan SM-Liiga seurat uskoneet, sillä mies ei kelvannut muille kovasta palkkapyynnöstä johtuen ja joutui jäämään Poriin. Odottaisin noin 38 pistettä Mavelta ja se olisi jo hyvä saavutus ja siihen 7 tasoituspistettä, niin pyöritään 45 pisteen paikkeilla.

Aki Uusikartano +11 pistettä - Tämän on pakko olla vitsi. Todella unelma kauden saa Aki pelata, jos meinaa tehdä reippaasti yli 35 pistettä, jotta vain +11 pisteen tasoituksella heltiäisi tässä voitto. Pelaa kakkosketjun sentterinä, peliaikaa tulee ihan ok. Kuitenkin ton ketjun puolustusvastuu osuu Uusikartanolle. Ketjukoostumukset nyt ainakaan ennen kautta ole ihan lopullisesti selvillä, mutta Virkkunen on vasemmassa laidassa ja oikealla Wesslin/Kuusela ja parannuttuaan ehkä Korpisalo. Eli Uusikartano saa polkea ensimmäisenä alas :wink:

Jari Korpisalo +17 pistettä: Blues-pelaaja ajeli Koripisaloa SK-tunauksessa selkään: Nenä poskelle, leegot jäähän ja käsi palasiksi. 8 viikkoa pois käden vuoksi kaukalosta, joten pitkään menee ennen kuin Korppi raakkuu taas kaukalossa. Viime kaudella kuitenkin komeat 30 pistettä kasaan nestorille. Loukkaantumisen jäljiltä 20 pinnaa olisi jo hyvä saavutus. Täytyy muistaa myös, että Jarin liike 38-vuotiaana hidastuu entisestään. Tasoituksen jälkeen Korppi saa vajaa 40 pistettä kasaan. Ei riitä millään.

Teemu Virkkunen +17 pistettä: Pelasi hienon kauden odotuksiin nähden viime kaudella ja takoi 27 pinnaa. Harjoituspeleissä ennen viimeistä peliä oli kasassa muistaakseni 4+2, jolla johdettiin joukkueen sisäistä pistepörssiä, joten tehot on tallella. Virkkunen on kuitenkin suhteellisen nuori (-79 syntynyt), joten vakaasti uskon, että mies pystyy tällä kaudella tekemään saman pistemäärän, jollei enemmänkin kuin viime kaudella. Päältä 30 pinnaa tulevalla kaudella Virkkuselta olisi normaali suoritus ainakin mun mielestä. Täytyy muistaa myös, että Virkkunen aloitti viime kaudella tiensä raivaamisen kakkoskenttään aina nelosketjun jämäminuteista asti. Reilu 30 pisttettä ja 17 tasoituspistettä, niin päästään jo noin 50 pojoon. Siihen ei mielestäni muilla kuin Kivenmäellä (+7 pistettä) ole jonkin asteisia mahdollisuuksia.

Virkkunen +17 pistettä 5.25 Centrebet MAISTUU!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muistetaan kuitenkin, että kyllä Jakke on tuonut vuosien varrella hiukan massiakin ja iloa elämään

Minikommentit


cacmac
Jäsen
Viestit: 414
Liittynyt: 17.11.2003, 13:33
Pisteitä: 35
Paikkakunta: Hki

Viesti Kirjoittaja cacmac »

... likipitäen...

Nojoo. PÄÄLLÄ oli varmaan väärä SANAVALINTA. Korjataan tämä koko virhe havainnollistamalla näkökantani.

Kesän harjoittelua Ilveksen riveissä on haitannut radikaalisti:
Raimo Helminen - olkapää
Sami Helenius - operoitu polvi
Jussi Pesonen - polvikierukka
Juha Pitkämäki - lihasrevähdys, nivunen
Teemu Jääskeläinen - operoitu olkapää
Mikko Suvanto - murtunut nenä
Tommi Välimaa- murtunut kylkiluu

Kahta viimeistä lukuunottamatta jäätreeniä on pelaajilla alla kaksi viikkoa. Kaksi viimeistä loukkaantui Tampere-cupissa. Tulevassa Tappara-pelissä käsittääkseni questionable ovat Helenius ja Välimaa nyt ainakin. Näistä suurella todennäköisyydellä keskenkuntoisista (=vähäinen jäälläolo)pelaajista oleellisia ovat Ilvekselle Helminen, Helenius, Pesonen ja Pitkämäki.

JAH, Ilveksen viimeinen harjoituspeli Ässiä vastaan 1-5 pataan. Tätä edelsi ottelu SAIPA - Ilves, joka päättyi 2-2. Erilliset pelit eri joukkueiden kesken tiettyä joukkuetta vastaan (Tappara-Malmö, Ilves-Malmö) eivät voi olla mikään kantava peruste joukkueiden arvioimisessa.

Ilves on yleisesti arvioitu (myös omissa papereissani) alempaan keskikastiin. Tappara puolestaan heti kärjen (Kärpät, TPS, HIFK, Jokerit) taakse. Kotietuahan ei luonnollisesti pelissä ole, kun ottelu käydään Hakametsässä, Tampereella, josta molemmat joukkueet ovat kotoisin.

Tappara on vahvistunut viime kauden jälkeen. Esimerkkeinä vaikkapa Tomas Chlubna sekä Robert Kantor. Lähtijöiden joukossa ei ollut niinkään ratkaisevia pelaajia.

Joten kaiken kaikkiaan näillä perusteilla näkisin Tapparan olevan pelissä selkeä suosikki.

Lisäksi olen pahoillani edellisen viestini todellisen virheellisestä sanavalinnasta. Oma moka.

- P

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"voin huoletta savukkeeni sammuttaa, kyllä helvetistä tulta saa..."

Minikommentit


Jaude
Jäsen
Viestit: 667
Liittynyt: 23.01.2004, 17:21

Tuotto: +4.21 yks.

Palautus%: 103.60%

Panosten ka: 1.31 yks.

Vetoja: 89

Pisteitä: 57

Viesti Kirjoittaja Jaude »

Seurataan aiemmin tässä ketjussa alkanut episodi nyt loppuun asti.
Kyllä ne jalkapallokertoimiksi niitä korkeita tulosvetokertoimia väittää.

Koko totuus se ei liene, koska siellä oli 0-0 kerroin 30.00 jne.
Myöntäisivät edes ja joustaisivat, mutta kun ei :evil:

> Hei taas!
>
> Kahden eri kohteen eli jalkapallo ja jääkiekko kertoimet olivat menneet
> sekaisin eli kun kertoimen piti esim olla 44.00 kertoimeksi oli merkitty
> 7.50 ja toisinpäin. Kyseessä oli selkeä virhe ja pidätämme oikeuden
> peruuttaa virheellisesti hyväksytyt vedot. Hyvää illanjatkoa!
>
> Ystävällisin terveisin,
>
> Hanna / Expekt.com Ltd
> support@expekt.com
Vai, että kahden kohteen kertoimet sekaisin?
Olisiko kahden lajin?
Vai koko firman?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Katsokaa tätä meteliä"

Minikommentit


Terrieri
Jäsen
Viestit: 318
Liittynyt: 02.06.2003, 09:00
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Terrieri »

Pitää kai tähän ketjuun myös arvioita työntää :roll:

HIFK - Jokerit 45-22-33
U4.5 45%
U5.0 54%
U5.5 62%

Ilves - Tappara 38-22-40
U4.5 36%
U5.0 43%
U5.5 53%

JYP - SaiPa 49-20-31
U4.5 38%
U5.0 46%
U5.5 55%

Kärpät - HPK 56-19-25
U4.5 41%
U5.0 50%
U5.5 58%

Lukko - Ässät 51-20-29
U4.5 39%
U5.0 47%
U5.5 56%

TPS - Blues 48-22-30
U4.5 47%
U5.0 57%
U5.5 64%

HIFK-Jokerit pelissä vaakakuppi kallistuu kotijoukkueelle, eikä vähiten Jokerien loukkaantumiste/miesten vajaakuntoisuuden takia. HIFKillä on tässä ottelussa sekin selkeä etu, että se on saanut harjoitella käytännössä samalla joukkueella jo koko edellisen kauden :roll:

TPS-Blues peli on mulla aika alhaisissa maaliodotuksissa. Blues joutuu keskittymään erittäin paljon puolustukseen, koska se ei tykkää pelata lentokentällä. Lisäksi turkulaisilla on loukkaantumishuolia ja noita viime hetken hankintoja, eikä erikoistilanteiden - varsinkaan yv:n - voi odottaa toimivan hyvin.

Ilves - Tappara pelistä sen verran, että mä en oikein voi ton enempää ottaa Ilvekseltä pois, koska olen rankannut nämä molemmat C-luokan joukkueiksi. En tuomitse Ilvestä, ennen kuin näen tuloksia, kaikista negatiivisista asioista huolimatta, mitä korviin on kantautunut...

Lukko - Ässät on perinteinen paikallistaisto, ja se tasoittaa peliä. Materiaaliero, valmennus on niin reilusti Lukon eduksi, mutta Ässien panostus etenkin alkukauteen tasoittaa sekin puntteja. Ässille on kaikki kaikessa, että alkukaudella tulee voittoja. Niinpä se tulee olemaan todennäköisesti monta kertaa hyvä pelikohde alkukaudesta.

Tuo HPK on lähinnä säälittävä. Mä en ole kuullut joukkueesta juurikaan mitään positiivista. Jos kysymyksessä ei olisi ensimmäinen kierros, niin Kärpät todella saisivat enemmän, lähemmäs 60%. En voi millään verrata tätä joukkuetta muutaman vuoden takaiseen Ritarikerhoon.

JYP - SaiPa: SaiPa tuskin lähtee tänä vuonna häviämään vierasotteluita vanhaan malliin. Mun mielestä SaiPalla on mahdollisuudet jopa siihen kymmenenteen paikkaan ja sitä kautta sääliplayoffeihin. JYPin etu on siinä, että joukkueessa ei juurikaan muutoksia ole ollut, mutta tämä on myös negatiivista, sillä materiaali ei riitä. Jokainen joukkue tietää JYPin ykkösketjun, ja moni joukkue onnistui pitämäänkin sen hyvin kurissa loppukaudesta. "kaikki pelaa"-pelityyli vie sekin tehoja JYPiltä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tuomas
Jäsen
Viestit: 140
Liittynyt: 08.08.2003, 23:00
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Tuomas »

HIFK-Jokerit
40 23 37
u/o 5,5 60 40

Ilves-Tappara
37 22 41
u/o 5,5 54 46

JYP-SaiPa
51 19 30
u/o 5,5 52 48

Kärpät-HPK
57 18 25
u/o 5,5 51 49

Lukko-Ässät
59 18 23
u/o 5,5 52 48

TPS-Blues
52 21 27
u/o 5,5 65 35

Hyviä Kohteitä tällä hetkellä.
Lukko-Ässät 1 1,80 Expekt 59%
JYP-SaiPa 2 3,70 Expekt 30%
Kärpät-HPK yli 4,5 1,69 Pinnacle 65%
TPS-Blues alle 5,5 1,69 Pinnacle 65%

Pinnaclen totalseissa löytyy muistakin pientä pelattaavaa mutta kertoimet elävät usein aika paljon joten odotellaan jos vaikka nousisi.

Tuntuu että olen totals arvioissani hiukan liikaa korostanut overia yleiseen linjaan nähden mutta näillä mennään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11549
Liittynyt: 25.02.2003, 18:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6214
Paikkakunta: Eura

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

Tps-Blues 51-21-28 u5.5 62%..........Hifk-jokerit 45-21-34 u5.5 60%..........ilves-tappara 37-20-43 u5.5 55%..........jyp-saipa 53-19-28 u5.5 54%..........kärpät-hpk 56-19-25 u5.5 58%..........lukko-ässät 54-21-25 u5.5 56%.........pahoittelut viestin heikosta ulkoasusta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Huerzo
Jäsen
Viestit: 237
Liittynyt: 25.01.2003, 10:58
Pisteitä: 1
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Huerzo »

(Laskettu ennen loukkaantumisten ja maalivahtivalintojen vaikutuksia)
<16.9.2004>
HIFK - Jokerit ::: 0,49 | 0,2 | 0,31
Ilves - Tappara ::: 0,4 | 0,2 | 0,4
JYP - SaiPa ::: 0,55 | 0,18 | 0,27
Karpat - HPK ::: 0,55 | 0,19 | 0,26
Lukko - Assat ::: 0,64 | 0,18 | 0,19
TPS - Blues ::: 0,51 | 0,2 | 0,29

Joissakin peleissä näyttää olevan suuriakin eroja muiden arvioihin verrattuna...Tosin Tuomas on laskeskellut samanlaisia lukemia kuin minä, joten jos metsässä ollaan, niin siellä ei tarvitse olla yksin. Ja kun mielipide-eroja syntyy, niin silloinhan joku tekee tiliä...

Ainakin HIFK - Jokerit pisti silmään suurista eroavaisuuksista. HIFK on mestarisuosikkini - ennen kaikkea joukkueen pieni vaihtuvuus on kovaa valuuttaa alkukaudesta. Lukkokin näyttää olevan minulla suuri suosikki muiden numeroihin nähden. Tosin en näe muita syitä kuin paikallispelin sille, miksi numeroiden pitäisi olla tasaisemmat...

JYPin (jonka parhaiten tunnen) viimeinen harkkapeli Tapparaa vastaan oli *seestä, joten 55% tuntuu mutulta korkealta. Tosin Martins esiintynee jo tässä ottelussa - ja tuskinpa joukkue on unohtanut viime kauden avausta, jossa turpiin tuli vieraissa 7-3...

Ilves-Tappara on melko pyöreä peli. Tappara oli tosin erittäin vakuuttava harkkapelissä JYPiä vastaan (paitsi Lehto) ja Raipekin valitteli YLE:n radiolähetyksessä, että kovasti on vielä sekaisin ketjut ja pelit. Jos loukkaantuneita on todella kerrotun paljon, niin laskevathan nuo luvut 40%:sta pari pykälää.

TPS-Blues. Bluesilla vihdoin sellainen ryhmä, jolla on aineksia ihan oikeasti menestyä. TPS:n sentterivajaus ja pari keskenkuntoista/loukkaantunutta ulkomaalaista tiputtavat TPS:n lukemia muutaman prossan Bluesin eduksi. H. Virta entistä kotiseuraansa vastaan, joten tsemppiä löytyy varmasti. Kimurantti matsi...

Pelivalinnat jäävät huomiseen, kun ehtii tarkistamaan paremmin loukkaantumiset ym. päivän kuntoon vaikuttavat tekijät. Mutta lupaavalta näyttää jo tässä vaiheessa...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


jjlukko
Jäsen
Viestit: 16
Liittynyt: 16.02.2004, 16:27
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja jjlukko »

Kärpät - HPK 65-15-20
TPS - Blues 50-19-31
JYP - SaiPa 51-19-30
Lukko - Ässät 55-20-25
HIFK - Jokerit 39-21-40
Ilves - Tappara 30-20-50

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Xavi
Jäsen
Viestit: 3359
Liittynyt: 14.01.2003, 19:34

Tuotto: +9.21 yks.

Palautus%: 101.49%

Panosten ka: 2.18 yks.

Vetoja: 285

Pisteitä: 217
Paikkakunta: Telakalla

Viesti Kirjoittaja Xavi »

Centren koko kauden kestäviin Group of five-pistevetoihin:

Blues:
Kari Kalto +20 5.25

Viime kaudella Kalto 22 pistettä 44 ottelussa. Harjoitusotteluissa pelannut Wilsonin ja MacLeanin rinnalla, tuloksena 4+4 (W 6+9 ja M 7+6). Odottaisin sellaista vähintään 30-35 pisteen kautta, jos jatkaa ykköskentässä. Kyllä 20 pistettä on liian suuri tasoitus, kun puhutaan hyvin mahdollisesti ketjukavereista.

HPK:
Jukka Voutilainen +16 4.75

Ei voi kuin ihmetellä. Voutilainen teki viime kaudella 26 pistettä 44 ottelussa. Jos mies pysyy koko kauden terveenä niin 40 pistettä on täysin realistinen tavoite. Näin ollen Laakkonen tai Hassinen tarvitsee lähes 60 pistettä, ei kovin realistista... Keinänen 50 pistettä, tuskin... ja Setzinger pitäisi voittaa vaivaisella pisteellä, ei vaikeuksia...
Omasta mielestäni kyseessä on tämän viisikon ylivoimainen suosikki.

JYP:
Jaakko Uhlbäck +22 5.50

Jälleen kerran ketjukavereihin nähden annetaan liikaa tasoitusta. Immosen ja Virtasen rinnalla pisteitä syntyy väistämättä eivätkä pojat saa millään tarvittavaa kaulaa. Korhonen ja Louhivaara suurempia "uhkia" Uhlbäckin ryhmävoitolle.

Pelicans:
Toni Koivunen 3.45

Eiköhän Koivunen ole kuitenkin Pelsujen ykkössentteri ja myös vahvin ehdokas sisäisen pistepörssin voittajaksi. Ja kun tasoituksia ei tarjoilla kenellekään, niin pelin pitäisi olla selvä... :wink:

TPS:
Mika Alatalo +11 4.75

Alatalo teki viime kaudella 26 pojoa 37 ottelussa. Kokonaisen kauden pitäisi tuottaa suhteellisen helposti jopa 40 pistettä. Siinä on Kaitsulla (ei tasoitusta)ja Itku-Antilla (+7) tekemistä, jos meinaavat Alatalon lyödä.


Mutta näistä siis Voutilainen tuntuu ainakin aivan huippuvedolta. Laakkonen (pahin uhkaaja) pelaa aika todennäköisesti samassa ketjussa Voutilaisen kanssa, jolloin 17 pisteen ero tuntuu todella kovalta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Ei taidolla vaan tuurilla... ja todennäköisyyksillä

Minikommentit


harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 15:18
Pisteitä: 69

Viesti Kirjoittaja harakka »

HIFK - Jokerit 43 21 36
Ilves - Tappara 36 20 44
JYP - SaiPa 52 19 29
Kärpät - HPK 58 19 23
Lukko - Ässät 54 19 27
TPS - Blues 50 21 29

Ennakkoarviot kauteen täältä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


lalli20003
Jäsen
Viestit: 102
Liittynyt: 02.03.2004, 15:02

Tuotto: +4.15 yks.

Palautus%: 131.32%

Panosten ka: 3.31 yks.

Vetoja: 4

Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja lalli20003 »

Bluesia tukee myös hieman se fakta että Tepsi on kompuroinut aika pahasti viimeisen neljän kauden aikana alussa.. Varsinkin ensinmäinen kierros on tuottan tepsille ongelmia.. Tps hävinnyt 4 viimeisintä kauden avausmatsiaan niukasti...Itsellä on huimat summat kiinni bluesissa kun kaikki Cl vedot napsahtivat :) Juuri aloittamani uusi pienehkö kassa jossa testailen triploja ja kvartetteja 10x jos Blues voittaa :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tikerovakmy
Jäsen
Viestit: 39
Liittynyt: 06.08.2003, 17:49
Pisteitä: 0

HIFK-JOKERIT

Viesti Kirjoittaja tikerovakmy »

Mielestäni ainakin Betfairin tarjoama 2.68 on selkeä ylikerroin Jokereiden voitosta. Olin katsomassa Ärrä-Cupin matsin ja siinä Jokerit oli kyllä selkeästi parempi vaikka HIFK voittikin, voitto lähinnä tuomareiden kohtuuttomien tuomioiden ja tuurin ansiota. Ekassa erässä näytti että Jokerit vie mennen tullen, Kun Thomas ajettiin pihalle muuttui pelin luonne täysin. Häkkinen imi kaikki neljä maalia.

Nyt Söderholm ja Pärssinen toisaalta mukana mutta itse asettaisin Jokerit suosikkiasemaan tässä ja pelaan Jokereita.

:? Silti olen pitkän linjan HIFK-fani mutta tunteilulle ei vedonlyönnissä sijaa..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Eetvartti
Jäsen
Viestit: 589
Liittynyt: 03.06.2003, 10:52
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Eetvartti »

On aika avata Sm-liiga 8)

Kärpät-HPK 54,6-19,6-25,8 U5.5 53,3
Lukko-Ässät 53,8-20,1-26,1 U5.5 57,3
Hifk-Jokerit 44,9-21,1-34 U5.5 56
Ilves-Tappara 33,6-20,5-45,9 U5.5 51,7
Jyp-Saipa 46,1-21-32,9 U5.5 55,9
Tps-Blues 45,8-21,4-32,8 U5.5 58,8

Vetoja:
(valitettavasti sain vedot tehtyä niin myöhään, että parhaimmat kertoimet olivat jo poistuneet, mutta hyvin pientä pelattavaa löytyi vielä. Vetoan henk. koht. syihin :wink: )

Lukko-ässät x2 46,2% Unibet 2,2
Hifk-Jokerit 1 44,9% Centrebet 2,3
Ilves-Tappara 2 45,9 Expekt 2,25
Ilves-Tappara O5.5 48,3 Unibet 2,2
Jyp-Saipa x2 53,9 Expekt 2
Jyp-Saipa U5.5 55,9 Paf 1,85
Tps-Blues x2 54,2 Unibet 1,96

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Seuranta Päivitetty: 23.01.2007

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 20:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

Joo ei voi kuin nyökyttää päätään ja olla samaa mieltä useimpien kanssa avauskierroksen peli-ideoista. Eikä mullakaan mitään uutta juttua niihin lisättävänä ole joten tyydyn ne tässä vain kertaamaan...

Ilves-Tappara 2 2.25 Joukkueiden lähtötilanteet kauteen ovat niin päinvastaiset että vain paikallispelin takia Tappara ei ole "suurempi" suosikki, mutta suurempi suosikki kuitenkin mitä kerroin 2.25 tarjoaa :wink:

TPS-Blues 2 3.70 Aikalailla samanlaiset kommentit kuin yllä, TPS:llä kaikki maailman ongelmat päällä ja Bluesilla taas ei.

JYP-Saipa 2 3.70 Melko samantasoiset tiimit tässä, jos ottaa muutamien kausien poikkeavat koti ja vierasvoimat laskuihin mukaan niin varmasti johonkin näihin lukuihin (3.70 :roll: ) pääseekin. Mä lähden vähän maltillisemmin liikkeelle...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


jeesmies
Jäsen
Viestit: 91
Liittynyt: 26.12.2003, 18:21
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja jeesmies »

U 5,5:

HIFK - Jokerit 60%
Ilves - Tappara 53%
JYP - SaiPa 52%
Kärpät - HPK 55%
Lukko - Ässät 52%
TPS - Blues 58%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

pelattuja kohteita: 72
osuneita: 26
kerroin yht. 62,884
palautus% tasapanoksin: 87,34

Minikommentit


Aki Lahti
Avatar
Jäsen
Viestit: 2584
Liittynyt: 16.01.2003, 18:53
Pisteitä: 1783
Paikkakunta: Iitti

Viesti Kirjoittaja Aki Lahti »

Viimekauden jälkeen prosentit

HIFK - Jokerit 50% 21% 29% [2,01-4,71-3,45]

Jokereiden vahvistumisen myötä
ennakkoarvio. Voimasuhteet vielä pahasti vaiheessa.

47% 22% 31% [2,14-4,55-3,20]

Jokerit vahvistunut - maalivahtiosasto.

Jokerit olisivat saaneet muutaman prosentit jos olisi alla enemmän sarjapelejä samalla porukalla. Suuri vaihtuvuus heikentää osakkeita.
Kokemusta SM liiga peleistä Jokereilla enemmän etunenässä (Varis,Latvala). Avainpelaajia Jokereilla enemmän toipilaina tai sivussa. Maalintekovoimaa HIFKissä enemmän ?

Jantunen ?
Quinn Hancock (pelikiellossa)
Petri Varis ?

HIFK poissa puolustuksesta Benysek


Pelit,joita voisi kokeilla

Unibet

HIFK 1X kerroin 1,50 arvio 1,45 [69%]

HIFK 2,30

PAF

Under 5,50 kerroin 1,70 arvio 1,63 [61%]

Aika monella toimistolla raja noin 1,58-1,60 tuntumassa. Ovatko muut reagoineet uuteen sääntömuutokseen maaleja vähentävästi vai nostaako Pafin palautusprosentti kertoimen noin suureksi ?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


janneT
Jäsen
Viestit: 128
Liittynyt: 16.03.2004, 13:48
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja janneT »

Mun arviot avaus kierrokselle ovat:

HIFK - Jokerit 44 22 34
Ilves - Tappara 38 22 40
Jyp - Saipa 48 22 30
Kärpät - HPK 54 21 25
Lukko - Ässät 53 22 25
TPS - Blues 51 21 28

Mulla on tämä viikko kuitenkin mennyt todella tiukasti työn parissa, ja viimeistelyt joukkueiden välisissä rankingeissa on tehty hiukan kiireellä (tai osittain jopa tekemättä). Siksi arvioihin kannattaa suhtautua pienellä varauksella. Samasta syystä puuttuvat myöskin u/o prosentit. Yritän saada nekin mukaan tuleville kierroksille.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tuhon zorro
Jäsen
Viestit: 221
Liittynyt: 27.04.2003, 16:33
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja tuhon zorro »

Aki Lahti kirjoitti:


Jokerit olisivat saaneet muutaman prosentit jos olisi alla enemmän sarjapelejä samalla porukalla. Suuri vaihtuvuus heikentää osakkeita.
Kokemusta SM liiga peleistä Jokereilla enemmän etunenässä (Varis,Latvala). Avainpelaajia Jokereilla enemmän toipilaina tai sivussa. Maalintekovoimaa HIFKissä enemmän ?

Jantunen ?
Quinn Hancock (pelikiellossa)
Petri Varis ?

HIFK poissa puolustuksesta Benysek

?
Pelasin

PAF 2,25 1 HIFK-Jokerit

55% HIFK-voitolle.
Jokereiden loukkaantumiset puoltaa HIFK voittavan.


ja tämä:
10.9.2004 Jokerit-HIFK 2-4 (0-0,2-0,0-4)

HIFK olematon pelaajavaihtuvuus enteilee hyvää jo alkukaudesta.

edit: ei ole todellakaan "laskimessa" vikaa. mun mielestä oikeat prosentit tällä ajoituksella ja mun mielestä muiden prosentit väärät. Olihan mulla eilenkin Juventus 51% ja 2,40 kertoimelle peliä. Muilla se oli 36- max. 40 pros.
peli päättyi ajax-juventus 0-1 ja lunastin tukevasti.

eivät olleet huomioineet kaikkea tietoa, tai tulkinneet mielestäni väärin..
katsotaan nyt, miten jääkiekkopuolella tulee.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut tuhon zorro, 16.09.2004, 17:01. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Paljon voit yrittää löytää tietoa, mutta aina jotain jää piiloon. 2nd leg 6ft under.

Minikommentit


Mamba
Jäsen
Viestit: 595
Liittynyt: 11.03.2003, 17:18

Tuotto: +19.96 yks.

Palautus%: 102.00%

Panosten ka: 5.91 yks.

Vetoja: 169

Pisteitä: 208
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Mamba »

Mun arviot avauskierrokselle

16.9.2004 HIFK - Jokerit 42% 24% 34% U5,5 61%
16.9.2004 Ilves - Tappara 34% 24% 42% U5,5 55%
16.9.2004 JYP - SaiPa 50% 23% 27% U5,5 54%
16.9.2004 Kärpät - HPK 54% 22% 24% U5,5 57%
16.9.2004 Lukko - Ässät 58% 21% 21% U5,5 56%
16.9.2004 TPS - Blues 52% 23% 25% U5,5 62%

Lukkoa pelasin expektille 1,80:lla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin