Tänään on 29.03.2024, 01:24.

Mestareiden Liiga 14-15.9

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
JoneSS
Jäsen
Viestit: 183
Liittynyt: 02.03.2004, 15:38
Pisteitä: 12
Paikkakunta: Kokkola

Mestareiden Liiga 14-15.9

Viesti Kirjoittaja JoneSS »

Arvauksia mestareitten liigan avauskierrokselle:


Arsenal - PSV Eindhoven 70-20-10
Panathinaikos - Rosenborg 55-28-17
Celtic - Barcelona 32-31-37
Shahtar D - AC Milan 23-30-47
Inter - Werder Bremen 57-27-16
Valencia - Anderlecht 66-23-11
Porto - CSKA Moscow 59-26-15
Paris SG - Chelsea 29-31-40
Maccabi Tel Aviv - B Munchen 19-29-52
Deportivo - Olympiakos 63-24-13
Liverpool - Monaco 52-29-19
Leverkusen - Real Madrid 30-31-39
Roma - Dinamo K 60-25-15
Ajax - Juventus 31-33-36
Fenerbahce - Sparta Prague 51-28-21
Lyon - Manchester U 38-32-30

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Smith
Jäsen
Viestit: 333
Liittynyt: 08.07.2003, 12:18
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Raisio

Viesti Kirjoittaja Smith »

Depo-Olympiakos
En osaa laittaa näihin mitään prosentteja, mutta tiedoksi, että Depolta loukkaantui Osasuna-pelissä 3 peluria: puolustavat keskikentät Mauro Silva ja Aldo Duscher ovat varmasti poissa ja Victorkin pelaa sitten puolikuntoisena jos pelaa. Ei peliä.

Celtic-Barca
Barcan Motta loukkaantui (taas) Sevilla-pelin alussa ja on poissa peräti 6 kuukautta. Tuskin kuitenkaan vaikutusta, ja siellä mietitään peluutetaanko Gerardia siinä vai siirretäänkö viime kauden tapaan Marquez ylöspäin. Peli Nordicbet 2 2,30 - perustelu: niin kauan kuin pakkipari Varga/Balde siellä seisoo, niin pelaan Celticiä vastaan CL-liigassa. :) Mitenköhän ne pysäyttää Etoon ja Ronaldinhon?? Ja mahtaa Barcan pelaajista tuntua vaaralliselta tuo kärkipari Hartson/Sutton - kyllä se Larssonin lähtö vaikuttaa noihin hyökkäystehoihin.

Porto-CSKA Moscow
Porton pakka meni täysin uusiksi ja peli ei ole valmista. Hallitsevan mestarin paineet niskassa ja jokainen haluaa voittaa mestarin, niin lähtökohdat ovat vaikeat. CSKAn maalilla seisoo vasta 18-vuotias mokke Akinfeev, jolta puuttuu kokemus tältä tasolta. Silti pientä peliä sisään CSKAn puolesta +1 & +0,5 tasotuksilla, koska Porto on viime kauden menestyksen myötä ns. ylipelattu pörsseissä.

Muut tämän päivän pelit jäävät itseltä väliin, vaikka jonkinnäköinen Shahtarin tasoitus kutittaakin...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


PiruParka
Jäsen
Viestit: 495
Liittynyt: 07.07.2004, 04:34
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja PiruParka »

Aloitetaas oma "ura" täällä nyt sitten vaikka heittämällä omat prossat kehiin:

Panathinaikos - Rosenborg 54-28-18 (Kreikan kausi ei vielä alkanut, siitä pientä etua Borgille)

Arsenal - PSV 66-22-12 (Arsu ei kuulemma ollut kovin vakuuttava Fulhamia vastaan, 0-3 imartelee?)

Shakhtar - Milan 25-30-45 (Shakhtar on isolla rahalla kasattu pelimiehiä vilisevä joukkue, mahdollinen ryhmänsä musta hevonen. Milan on maailman parhaita ellei paras. Shakhtarin koutsi Lucescu tietää Milanin metkut, siitä hieman etua kotijoukkueelle)

Celtic - Barcelona 28-29-43 (Tasoerohan on aika selvä. Barcan otteet La Ligan alkukierroksilla olleet kuulemma hyviä)

Valencia - Anderlecht 68-21-11 (Espanjan huipputiimi kotonaan vastaan Belgian vastaava. Ei kai noita prossia tarvitse tuon enempää perustella? :lol: )

Inter - Werder Bremen 57-26-17 (Inter paperilla hurjan vahva mutta niinhän se on joka vuosi. Bremen aloittanut kautensa hyvin ilman Ailtonia vaikka M' Gladbachia vastaan tulikin takkiin, ehkä juuri tämän pelin takia. Hieman arveluttaa pistää Inter noin suureksi suosikiksi mutta jos pelaa materiaalinsa tasolla niin kohdallaan lienevät)

PSG - Chelsea 30-31-39 (Ennen Ranskan liigan alkua olisin luultavasti saanut PSG:n tässä niukaksi suosikiksi. Peräpää kuitenkin vuotaa tänä nykyä siihen malliin ettei oikein uskoa meinaa. Samaa ei voi sanoa Chelseasta, puolustus pitää ja joku käy sylkemässä sen yhden tarvittavan toiseen päähän. Prossien puolesta pitäisi PSG:tä pelata mutta odottelen josko illemmalla saisi enemmän)

Porto - CSKA 60-25-15 (Tasoeron pitäisi olla selvä mutta kuten Smith sanoi, Porto ei vielä parhaimmillaan. Akinfeev on käsittääkseni huippulupaus mutta näissä peleissä kyllä kaivataan kokemustakin)

Liverpool - Monaco 49-28-23 (Kaksi viime kaudesta aika lailla muuttunutta joukkuetta. Edit: Eihän se Saviola pelaa. Samalla muuttuu prossat)

Deportivo - Olympiakos 56-27-17 (Deportivon edellinen peli katastrofi, omiin kaksi maalia miehen ylivoimalla. Lisäksi harjoituksissa yhteenotto Pandianin ja Luquen välillä. Jokohan Olympiakos vihdoin onnistuu voittamaan CL-pelin vieraissakin? Lienee parasta kokeilla handicapiin)

Leverkusen - Real Madrid 32-30-38 (Leverillä lienee ollut tämä matsi mielessä kun hävisivät Mainzille. Real sentään sai niistettyä pisteet Numancialta. Kahden hyökkäykseltään erittäin vahvan joukkueen kohtaaminen, over 2,5 goals paras petsi? Ehkä myös Leverille handicapiin)

Roma - Kiovan Dynamo 62-24-14 (Dynamo ei ole entisensä, se voitaneen todeta heti alkuun. Tosin samaa voinee sanoa Romasta, monta hyvää pelimiestä lähti eikä tilalle saatu mielestäni aivan samaa tasoa olevia. Tasoero kuitenkin selvä kotijoukkueen hyväksi. Dynamon mahdollisuudet vastahyökkäyksissä)

Ajax - Juventus 30-30-40 (Ajax tyri edellisen pelinsä tasuriin johdettuaan jo 3-0, Juventus ei samaan sortunut. Ibrahimovic maalaa entistä seuraansa vastaan?)

Maccabi Tel-Aviv - Bayern Munchen 20-29-51 (Peli pelataan kai jonain juutalaisten "jouluna" tai vastaavana ja katsomo on puolillaan. Pelin henki lienee selvä: Maccabi puolustaa ja antaa Bemareiden hallita yrittäen aina välillä iskeä. 0-0 tai 1-1 tulosvetoon?)

Fenerbahce - Sparta Praha 56-27-17 (Paperilla tasoero on selvä kotijoukkueen hyväksi, mutta turkkilaiset joukkueet ovat outolintuja. Ei niistä ota pirukaan selvää. Eipä tähän taida peliä löytääkään joten väliäkö tuolla :wink: )

Lyon - Man United 41-30-29 (Nykyisillä aloituskokoonpanoilla Lyon on vain hitusen heikompi kuin Manu, ja kotietu kääntää sen selvähköksi suosikiksi. Tähän tuli pelattua 2,75:llä Lyonia jo sunnuntaina, handicapeista löytynee vielä jotain?)

Kas siinäpä se.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


#7
Jäsen
Viestit: 49
Liittynyt: 26.01.2004, 15:41
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja #7 »

Smith: "niin kauan kuin pakkipari Varga/Balde siellä seisoo, niin pelaan Celticiä vastaan CL-liigassa."

Tuohon matsiin sen kummemmin kantaa ottamatta tuo kommentti hieman hyppäsi silmille. Varga ei ennen Celticiin tuloa ollut erikoisesti mainetta kovemmissa ympyröissä niittänyt, mutta Celticissä slovakki on ollut oikein hyvä (toppareiksi on tarjontaa muutenkin, joten ei siellä paskat pelaa). Sen sijaan Balde on kovan tasonsa osoittanut jo useamman vuoden ajan, onhan miestä houkuteltu pois ylämailta suurellakin rahalla (vaikka Celtic erittäin kilpailukykyinen on ainakin palkka-osastolla). Saanen muistuttaa, että ei tästä ole kuin puoli vuotta aikaa, kun samainen "pakkipari" piti Barcelonan nollilla sekä Camp Noulla että Parkheadilla. Ja Barcelonan nousukunto oli tuolloin juuri kovimmillaan.

Celticin jatkopaikka lohkossa on kiven alla, mutta ennenkuin pelaa Hoopseja vastaan kotimatsissa, kannattaa tsekata joukkueen saldo Eurocupin matseista vaikkapa viimeiseltä kolmelta vuodelta. Paperilla näitä matseja ei nimittäin voiteta, Parheadilla on näissä matseissa niin järkyttävän kova tunnelma, että vastaavan tason miehet on siellä ennenkin jäätyneet.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


btah
Jäsen
Viestit: 234
Liittynyt: 20.06.2004, 15:41
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja btah »

Maccabi Tel Aviv - B Munchen

Ei varmaankaan ole saksalaisille mikään helppo ottelu luvassa. Bayernilta puuttuu Vahid Hashemian ja Roque Santa Cruz, sekä Claudio Pizarron kunto on arvoitus, vaikka onkin mukana. Israelin pojathan lähtevät tähän matsiin luultavasti perinteisesti puolustusvoittoisesti ja Bayern puskee päälle...

Maccabille ja tasurille näyttää saavan ihan kivoja kertoimia...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Smith
Jäsen
Viestit: 333
Liittynyt: 08.07.2003, 12:18
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Raisio

Viesti Kirjoittaja Smith »

#7 kirjoitti:Sen sijaan Balde on kovan tasonsa osoittanut jo useamman vuoden ajan... Saanen muistuttaa, että ei tästä ole kuin puoli vuotta aikaa, kun samainen "pakkipari" piti Barcelonan nollilla sekä Camp Noulla että Parkheadilla. Ja Barcelonan nousukunto oli tuolloin juuri kovimmillaan.
Joopa joo, valtavan hurja taso. Hyvä ettei 7 muljahtanut omiin. :o

Ja, eipä se UEFA-Cup ole hirveästi Barcaa (tai muita suuria a la Roma ym.)ennenkään sytyttänyt - CL-liiga on täysin eri maailma, missä skottikääpiöillä ei ole mitään jakoa. Ei pahalla, mutta täytyy muistaa , ettei ole olemassa käsitettä "Euro-pelit" - UEFAan ja CL-liigaan suhtaudutaan aivan eri tavalla ja Espanjan liiga painaa kirkkaasti ekana mainitun edelle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


#7
Jäsen
Viestit: 49
Liittynyt: 26.01.2004, 15:41
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja #7 »

Kuten jo aiemmassa viestissä totesin, en ottanut kantaa näkemykseesi matsista ja Barcan voitosta, kommentoin lähinnä muutamaa epäkohtaa.

Sattui matsi päättymään niin kuin arvasit, joten pääsit vielä jälkikäteen kommentoimaan. Kuulisin kuitenkin mielelläni, miten määrittelet "kääpiön". Ja vielä skottikääpiön, tuskin kuitenkaan skotlannin mittakaavassa on kääpiöstä kyse. Mutta otetaan vaikka Euroopan mittakaavassa, mikä tekee Celticistä kääpiön? Menestymättömyys kotimaassa / Euroopassa viime vuosina? Vai kenties stadionin koko? Tai ehkä yleisökeskiarvo tai kausikorttilaisten määrä? Kilpailukyky palkanmaksussa? Ehkä joku muu syy...

"mutta täytyy muistaa , ettei ole olemassa käsitettä "Euro-pelit""
Näkemys tuokin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Smith
Jäsen
Viestit: 333
Liittynyt: 08.07.2003, 12:18
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Raisio

Viesti Kirjoittaja Smith »

En osaa arvioida prosentteja, mutta pistetään sanallisesti:

Fenerbahce-Sparta 1 PAF, Veikkaus 1,80
Spartan Poborsky on puolikuntoinen, jos nyt ylipäätään pystyy tulemaan jo avaukseen, ja poissa ovat myös pakki Koubsky ja kärki Rezek. Turkkilaisilla on laittaa kova kolmikko avaukseen: Alex, van Hooijdonk ja Tuncay tulevat tekemään pahaa jälkeä ja Brasilian maajoukkueen kakkospelinrakentaja Alex tulee pyörittämään tsekit aivan solmuun. :wink: PAF:n (ja myös Veikkauksella) 1,80 Fenerbahcelle maistuu mukavasti.

Depo-Olympiakos - +1,0 Olympiakosille 1,86 Betfair, mutta kannattaa katsella tarjouksia.
Kuten PiruParka jo huomauttikin, niin kyllä tätä on pakko laittaa pienellä sisään. Depolta on poissa wanha pappa Mauro Silva (se tärkein pallonriistäjä ja tuuraajana laitalinkki Scaloni), Duscher, Victor, Hector ja Fran. Prosentteja laskisin kuitenkin vain Mauro Silvasta ja Victorista. Olympiakos heittää avaukseen brassikaksikon Rivaldo & Giovanni, joilla riittää "pikkaisen" kokemusta myös Espanjan liigasta (kuten myös pakki Schurrerilta), mutta muuten miehistö on ainaskin itselle aika tuntematon.

Muista peleistä en löytänyt kiinnostavaa pelattavaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Zenmaster
Jäsen
Viestit: 608
Liittynyt: 21.05.2003, 12:55
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja Zenmaster »

Fenerbahce-Sparta 59% 1,833 Paddy (9/10)

Samoilla linjoilla Smithin kanssa. Tässä mielestäni selvästi päivän CL tarjonnan paras ylikerroin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

3.7.2005 (wanhoja)
vihjattu 137 (436)
palautus
108,7 % (102,7%)
palautus tasap.
105,0 % (102,4%)
profit 69,46 (81,3)

Minikommentit


Smith
Jäsen
Viestit: 333
Liittynyt: 08.07.2003, 12:18
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Raisio

Viesti Kirjoittaja Smith »

#7 kirjoitti:Mutta otetaan vaikka Euroopan mittakaavassa, mikä tekee Celticistä kääpiön?
Pelillisessä mielessä Celtic on Euroopan mittakaavassa kääpiö - vai pitäisitkö jotain Sporting Gijonia tai Valladolidia suurjoukkueena, pelillisestihän ne ovat täysin samaa luokkaa (ellei jopa parempia) Celticin kanssa.
Minä tulen hyvin toimeen oman näkemykseni kanssa, ja kysehän on vain mielipiteistä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tuhon zorro
Jäsen
Viestit: 221
Liittynyt: 27.04.2003, 16:33
Pisteitä: 0

juventus

Viesti Kirjoittaja tuhon zorro »

305 Ajax Juventus 2 2.40 51% (PAF)

In Amsterdam, the spotlights will be on Zlatan Ibrahimovic, who returns to the ArenA only a few weeks after leaving for Juventus. The tall striker however, is not expected to start, as Del Piero and Trezeguet are still the main candidates for the front line.
Coach Fabio Capello has some problems with his team's defence, as Jonathan Zebina is suspended, while Montero and Ferrara are both out injured. The latter two will be replaced by Cannavaro and Thuram, and Birindelli may start as right back.
Hosts Ajax will be without Tomas Galasek and John O'Brien. The Czech captain Galasek is still recovering from a knee injury, and O'Brien is sidelined to to a hamstring injury. Ajax' defence has been far from impressive at the domestic level so far, which may mean that Grygera is replaced with Escudé.

Pafilla on pelikelpoinen single-kerroin Juventukselle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Paljon voit yrittää löytää tietoa, mutta aina jotain jää piiloon. 2nd leg 6ft under.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Mitä mieltä Smith olet tuosta Leverkusen-Real pelistä, kun kotijoukkueelle annetaan yli 4 kertoimia (4,10 @ Betfair korkein tip-exin mukaan). Ei kai Real nyt voi noin kova olla, vai onko sinulla joku kova kanta tähän 8)

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


PiruParka
Jäsen
Viestit: 495
Liittynyt: 07.07.2004, 04:34
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja PiruParka »

Leverkusenille päälle neljän kertoimia kotonaan, huhhuh. Shakhtarille sai samantasoisia Milania vastaan joka on mielestäni hieman Realia parempi. Leverkusen myös Shakhtaria parempi joten täytyyhän tuota kokeilla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Smith
Jäsen
Viestit: 333
Liittynyt: 08.07.2003, 12:18
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Raisio

Viesti Kirjoittaja Smith »

Leverkusen-Real Madrid - oma hattuarvio 25% 29% 46%
Madrid on aloittanut pelillisesti sarjan aivan surkeasti, mutta 6 pinnaa on silti plakkarissa. Jotenkin on sellainen tunne, että ne ovat odottaneet tätä matsia kauan ja parantavat/nopeuttavat syöttöpeliään. Keskuspakki Walter Samuel on avauksessa. Tämä Samuel tekee toisinaan myös mitä kummallisempia missejä (ainaskin Roomassa teki), mutta on erittäin nopea ja vaikea ohitettava yksykkösissä. Keskikentän puolustuksen Helguera/Beckham pitää pystyä liikkumaan enemmän molempiin suuntiin, jotta hallinta hyödynnettäisiin maksimaalisesti ja pakka pysyy kunnolla kasassa. He ikäänkuin liimaavat sen kokoonpanon yhteen.

Leverkusenin heikot kohdat ovat keskikentän puolustus (a la Ramelow :o ) ja keskuspuolustus (Roque Junior) ja Camacho tietää tämän ihan varmasti. Toisaalta kärki Franca on päässyt hienoon iskuun ja on takuulla vaarallinen, kun Walter Samueliltakin puuttuu pelituntumaa.

Summa summarum: Leverkusenin puolustus on pelottavan heikko näihin karkeloihin, mutta toisaalta hyökkäys riittää maalintekoon. Real on tähän saakka pelannut tosi huonoa futista ja pelaajat (+ Camacho) kykenevät parantamaan paljonkin, mutta on eri juttu pystyvätkö he siihen juuri tässä.

Realista tuskin löytyy pelattavaa ja Leverkusenin puolustuksen taso pelottaa ainakin minut pois.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Bawdy
Jäsen
Viestit: 1567
Liittynyt: 17.02.2004, 15:17
Pisteitä: 940
Paikkakunta: Lpr

Viesti Kirjoittaja Bawdy »

Smith kirjoitti:Pelillisessä mielessä Celtic on Euroopan mittakaavassa kääpiö - vai pitäisitkö jotain Sporting Gijonia tai Valladolidia suurjoukkueena, pelillisestihän ne ovat täysin samaa luokkaa (ellei jopa parempia) Celticin kanssa.
Tuota en kyllä allekirjoittaisi, Celtic muistaakseni kaksi kautta sitten UEFA Cupin finaalissa, Gijonia tai Valladolidia tuonne on edes turha kuvitella.
Celtic on ollut muutaman viime kauden todella selkeä Skotlannin ykkös seura, ja se todellakin painii aivan erisarjassa kuin edellä mainitut joukkueet.
Kyseessä ei todellakaan ole "kääpiöseura", seuran toiminta todella laajaa, sekä kentällä, että sen ulkopuolella.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Henkka
Jäsen
Viestit: 11059
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +507.09 yks.

Palautus%: 120.53%

Panosten ka: 1.46 yks.

Vetoja: 1695

Pisteitä: 3683
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Henkka »

Bawdy kirjoitti:
Smith kirjoitti:Pelillisessä mielessä Celtic on Euroopan mittakaavassa kääpiö - vai pitäisitkö jotain Sporting Gijonia tai Valladolidia suurjoukkueena, pelillisestihän ne ovat täysin samaa luokkaa (ellei jopa parempia) Celticin kanssa.
Tuota en kyllä allekirjoittaisi, Celtic muistaakseni kaksi kautta sitten UEFA Cupin finaalissa, Gijonia tai Valladolidia tuonne on edes turha kuvitella.
Celtic on ollut muutaman viime kauden todella selkeä Skotlannin ykkös seura, ja se todellakin painii aivan erisarjassa kuin edellä mainitut joukkueet.
Kyseessä ei todellakaan ole "kääpiöseura", seuran toiminta todella laajaa, sekä kentällä, että sen ulkopuolella.
Pannaan lusikka soppaan... Oli siellä UEFA-Cupin finaalissa tässä jokunen vuosi takaperin myös juokkue nimeltä Deportivo Alaves, joka finaalissa otti dunkkuun Liverpoolilta. Samaa tasoa lienee Valladolid jne., joilla hyvällä tuurilla on mahdollisuus edetä UEFA-cupissa hyvinkin pitkälle. CL on täysin eri maailma ja niissä karkeloissa kyseisillä joukkueilla, mukaan luettuna Celtic&Rangers on täysin lilliputin osat.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


kovaleka
Jäsen
Viestit: 1098
Liittynyt: 07.09.2003, 19:12

Tuotto: +216.43 yks.

Palautus%: 115.50%

Panosten ka: 6.50 yks.

Vetoja: 215

Pisteitä: 167
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja kovaleka »

Nyt Deportivosta saa jo 1.65 pörsseissä, ja se on liikaa. Kyse on kuitenkin aivan eri tason joukkueista. Riazzorilla ei hirveästi pelejä hävitä ja Kreikan pojat eivät myöskään vieraissa loista, CL:ssä 21 peliä vierassa, joista 3 tasapeliä ja 18 tappiota! Kotijoukkueen loukkaantumisista huolimatta ISO panos Deportivolle

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Markku Mela
Jäsen
Viestit: 56
Liittynyt: 08.02.2004, 13:06
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Markku Mela »

Taitaa olla kohtuulliset sanktiot tiedossa AS Romalle,JOS tämän aiheutti
Roman kannattaja...

http://www.gazzetta.it/primi_piani/calc ... 2396.shtml

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hän,joka tietää
Jäsen
Viestit: 8
Liittynyt: 17.08.2004, 10:43
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Hän,joka tietää »

Mitenkäs Centrellä suhtaudutaan tuohon Roma-Kiova-peliin, jos se on ollut osana esim. muuten osunutta triplaa?

Panokset palautetaan vai maksetaan osuneiden kohteiden kertoimilla?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Henkka
Jäsen
Viestit: 11059
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +507.09 yks.

Palautus%: 120.53%

Panosten ka: 1.46 yks.

Vetoja: 1695

Pisteitä: 3683
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Henkka »

Yritystä Hän,joka tietää...

Säännöt => 2b. Eri Urheilulajien Säännöt => 2b.17 Soccer / perinteinen jalkapallo.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hän,joka tietää
Jäsen
Viestit: 8
Liittynyt: 17.08.2004, 10:43
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Hän,joka tietää »

"Silloin, kun ottelu alkaa, mutta se keskeytetään ennen normaalin peliajan loppua, ja vaikka ottelun tai tapahtuman virallinen taho julistaa tuloksen, kaikki vedot mitätöidään, paitsi ne, jotka ovat jo mahdollisesti tulleet ratkaistuiksi (esim. ensimmäisen maalipotkun tekijä, ensimmäisen kulman kellonaika, jne.)"

Juujuu on nuo luettu, mutta kun "ratkaisematon" on vedon tila edelleenkin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jarcon
Jäsen
Viestit: 538
Liittynyt: 24.01.2004, 14:38
Pisteitä: 30
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja Jarcon »

Hän,joka tietää kirjoitti: Juujuu on nuo luettu, mutta kun "ratkaisematon" on vedon tila edelleenkin.
Säännöissä voi olla, että jos peli pelataan loppuun tietyn ajan sisällä (esim 3 vrk). EDIT: Ilmeisesti ei kuitenkaan ole, en lukenut viestiä kunnolla :) On toki ennenkin mennyt jonkun aikaa näissä epäselvissä tapauksissa.

Expetin säännöistä sen verran, että siellä luki "Kaikkien jalkapallo-otteluiden täytyy kestää vähintään 80 minuuttia vetojen ollakseen voimassa. Muissa tapauksissa vedot palautetaan kertoimella 1.00"

Itse tein sekstettilapun jännitykseksi (4 kohdetta keskiviikkona ja 2 torstaina) Roman pelin päättyessä vierasvoittoon lappu kusisi. Säännöt ovat täysin selvät, mutta silti vielä ainakin luki lapussa, että Tulos 0-1. Toki lappu oli vielä keskeneräsissä. Kaiken järjen mukaan tuloksen pitäisi olla 1X2 ja kerroin 1,00. Toivottavasti näin myös käy :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hän,joka tietää
Jäsen
Viestit: 8
Liittynyt: 17.08.2004, 10:43
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Hän,joka tietää »

Mitenkähän - kerroin 1.00 vain ko. kohteelta vai nollautuuko koko multibet?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jarcon
Jäsen
Viestit: 538
Liittynyt: 24.01.2004, 14:38
Pisteitä: 30
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja Jarcon »

Hän,joka tietää kirjoitti:Mitenkähän - kerroin 1.00 vain ko. kohteelta vai nollautuuko koko multibet?
Siis ko. kohteelta, mutta tämä oli siis Expektin säännöistä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Jarcon kirjoitti:
Hän,joka tietää kirjoitti:Mitenkähän - kerroin 1.00 vain ko. kohteelta vai nollautuuko koko multibet?
Siis ko. kohteelta, mutta tämä oli siis Expektin säännöistä.
Sama sääntö on käsittääkseni kaikkialla, en ole ainakaan muihin törmännyt ja oudolta joku muu ratkaisu kyllä kuulostaisi :) Hieman sama tilanne, jos olet vetänyt ML (draw no bet) trion ja yksi kohde päättyy tasan = sen kohteen kertoimeksi jää trioon 1.00.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin