Tänään on 16.04.2024, 19:22.

Mestis 28/9

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
Taika
Jäsen
Viestit: 7087
Liittynyt: 11.04.2003, 12:29

Tuotto: +120.70 yks.

Palautus%: 102.35%

Panosten ka: 0.44 yks.

Vetoja: 11586

Pisteitä: 10872
Paikkakunta: Tampere

Mestis 28/9

Viesti Kirjoittaja Taika »

Kovalta ja kivalta tuntuu Nordicbetin Haukat - K-Vantaa 2,45/5,00/1,95 asetelma. Haukoilla todennäköisesti edelleen tärkeitä ukkoja sivussa ja KiVa muutenkin about luokkaa parempi joukkue + esitykset myös. Oma varovainen arvio K-Vantaalle tässä 57% (!)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 15:18
Pisteitä: 69

Viesti Kirjoittaja harakka »

KooKoo - Salamat 58 17 25
Jokipojat - Sport 19 16 65
TuTo - Jukurit 38 19 43
Haukat - K-Vantaa 27 17 55

Lyhyet kommentit, jos jotain erikoista:

Haukat aloittanut odotetusti (surkeasti). Ovat kuitenkin olleet parissa viimeisessä pelissä hyvin mukana, mutta menettäneet johtoasemat, viimeks Jan Lundellin maalille luisteluttanut Salamat käänsi Haukkojen 3-0 -johdon ympäri tehden 6 peräkkäistä maalia. Sitä edellisessä ottelussa KooKoo käänsi järvenpääläisten 3-1 johdon kolmannessa erässä voittamalla sen peräti 4-0 ja koko ottelun 5-3. Haukkojen kannalta ei mitään parhaita tapoja hävitä otteluita, varmasti henkisesti rankat tappiot. Lisänä alkukaudella tulleet loukkaantumiset ennestään heikkoon materiaaliin, niin ei voi paljon menestystä ainakaan lähiaikojen jatkoon povata.

K-Vantaa ollut hyvässä iskussa alkukaudesta, 3 ottelusta mukavasti 5 pistettä, viimeksi kaatui kova Sport jatkoajalla. Maalissa Antti Niemi on ollut yhtä vakuuttava omassa sarjassaan, kuin kaima Englannissa. Suhteellisen iso materiaali- ja kokoonpanoetu K-Vantaalle, lisäksi tämähän on paikallisottelu.

TuTo sössi pahemman kerran Forssassa, perjantaina treeneissä olikin nähty pettynyt joukko. Nyt tsemppi on varmasti kohdillaan, eiköhän valmentaja Ismo Lehkonenkin pidä siitä huolen. Loukkaantumiset vaivaavat joukkuetta edelleen.

Jukurit on aloittanut tahmeasti, 3 ensimmäisessä pelissä joukkue on tehnyt vaivaiset 3 maalia. Ensimmäisessä pelissä joukkue joutui tyytymään 2-2 tasapeliin Haukkojen kanssa, KalPaa vastaan jäätiin nollille ja Hokki kukistui jalkapallolukemin 1-0. Jo viime kaudesta niin kovin tuttu maalinteon tuska on tullut taas kuvioihin.

Jokipojat-Sport -ottelussa kohtaavat liigan heikoimpiin ja vahvimpiin kuuluvat, materiaaliero on aivan hurja. Jokipojat on aloittanut kautensa kehnosti, kuten olettaa saattoikin. Ensimmäisessä pelissä KalPaa vastaan saivat tsempattua hyvin koko pelin, mutta sittemmin on ollut vaikeampaa. Maalivahtipelikin on alkanut tökkimään, Tomi Räisänen ei onnistunut Kajaanissa, hyvin Kajaanissa osan pelannut ja KalPa-ottelussa loistanut pienikokoinen Marko Mäkkeli haparoi viimeks KooKoo-ottelussa. Sport laukoo ottelussa luultavasti tamimaisen hanakasti ja tällöin pienikokoisille (oli maalissa sitten luultavasti aloittava Mäkkeli tai Räisänen) maalivahdeille on ongelmia tiedossa. Vaikealta tuntuu kuvitella, että pisteet jäisivät Mehtimäen halliin, vaikka Joensuu onkin vaasalaisille paha paikka ollut monesti aiemminkin perinteikkäiden joukkueiden kohtaamisissa.

KooKoo saa mukaan ikitaistelija Niko Kantelisen ja kun KooKoo-ikoni, joukkueen ehdottomiin avainpelaajiin kuuluva Tatu Katteluskin on pelikunnossa pienestä selkävammastaan huolimatta, niin KooKoo pääsee otteluun parhaimmalla kokoonpanollaan.

Myös Salamilla on kokoonpanotilanne ok. Lisänä tänäänkin perjantain tapaan maalilla pelaa IFK:n Jan Lundell.

Maalivahtipeli ratkaisee paljon, Carl Grahn on aloittanut hiukan hapuillen, mutta eipä noita otteluitakaan vielä montaa ole. Jan Lundellin taso on täysin kysymysmerkki, kun mies on saanut loukkaantumisen jäljiltä vasta vähän pelikokemusta. Perjantaina alkupuoli ottelusta Haukkoja vastaan sujui nihkeissä merkeissä Haukkojen/Mestiksen huippuhyökkääjiin kuuluvan, tutun ratkaisijan Jaska Vilenin iskettyä kolme peräkkäistä maalia. Lopulta 6-3 Salamille, Lundell 22 torjuntaa. Perustasossa eroa KooKoolle pykälä, mutta Lundell voi omalla panoksellaan voittaa tämän pelin, niinkuin viime kaudella monesti kävi. Mestikseen perustasoltaan hyvä maalivahti.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin