Tänään on 28.03.2024, 19:49.

Von Bets uusin tulokas vedonlyöntifirmojen joukossa

Keskustelua vedonlyöntiyhtiöt ja rahaliikenne ympärillä.
Vastaa Viestiin
Bawdy
Jäsen
Viestit: 1567
Liittynyt: 17.02.2004, 15:17
Pisteitä: 940
Paikkakunta: Lpr

Re: Von Bets uusin tulokas vedonlyöntifirmojen joukossa

Viesti Kirjoittaja Bawdy »

Rahat loppujen lopuksi tuli itselle tilille, mutta semmoinen fiilis jäi että onko firmalla rahat vähissä, vai käsitelläänkö kotiutuksua ja sähköposteja tolkuttoman hitaasti. Sivut tosiaan shaibaa, ei kierrätyslaskuria, selkeitä bonussääntöjä, live chattia yms tämä säätö. Itsellä menee samaan kategoriaan näiden itä-eurooppalaisten bookkereiden kanssa joihin ei tule enää talletettua vaikka olisi mitä bonusta tarjolla. Näistä kolmesta uudesta ylikertoimen bookkerista Coolbetistä (niin paljon laadukkaampi kokonaisuus), ei voi puhua edes samana päivänä näiden Vikibettien sekä Von Betsien kanssa. Ainakaan oman kokemuksen perusteella.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


petelinen
Jäsen
Viestit: 7
Liittynyt: 02.01.2006, 14:31
Pisteitä: 32

Re: Von Bets uusin tulokas vedonlyöntifirmojen joukossa

Viesti Kirjoittaja petelinen »

Kolmen sähköpostin ja muutaman päivän jälkeen sain vastauksen sähköpostissa, jossa kerrottiin viestieni menneen roskapostiin. Dokumentit hyväksyttiin nopeasti ja sain rahaa kotiutukseen.

MUTTA taas mennään. Huima 65e voitto portugali-Wales pelistä näkyy voitettuna vetohistoriassa, mutta rahat ei tule pelitilille. 27h sitten sain supportista, viestin, että asiaa tutkitaan, mutta yllättäen mitään ei ole taas kuulunut. Muualla vastaavanlaiset virheet on korjattu heti...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JNK86
Jäsen
Viestit: 3389
Liittynyt: 02.02.2010, 16:22

Tuotto: -440.30 yks.

Palautus%: 97.91%

Panosten ka: 4.89 yks.

Vetoja: 4305

Pisteitä: 276

Re: Von Bets uusin tulokas vedonlyöntifirmojen joukossa

Viesti Kirjoittaja JNK86 »

Tätä sivustoa kyllä suosittele kenellekkään. Paskat ehdot mitä niistäki nyt selvää saa kun aspasta pitää alkaa kyselee joka asia erikseen. Naurettava 25e max kierrätys per lapusta niin meneehän tossa hermot ja ikuisuus noita alkaa vääntelee. Yhtään toppikerrointa ei löytnyt sivustolta ja muutenkin lagittava ja sekavan oloinen sivusto. Näin huonoa sivustoa ole aikoihin tullut eteen,ja noita jonkinverran tullut läpi käytyä vuosien saatossa. Suosittelen säästämään rahat tältä paskalta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

high risk, high reward
backhand, forehand ja PAM PAM PAM!

Minikommentit


Bomber
Jäsen
Viestit: 216
Liittynyt: 14.05.2004, 16:10
Pisteitä: 5
Paikkakunta: Naantali

Re: Von Bets uusin tulokas vedonlyöntifirmojen joukossa

Viesti Kirjoittaja Bomber »

JNK86 kirjoitti:Tätä sivustoa kyllä suosittele kenellekkään. Paskat ehdot mitä niistäki nyt selvää saa kun aspasta pitää alkaa kyselee joka asia erikseen. Naurettava 25e max kierrätys per lapusta niin meneehän tossa hermot ja ikuisuus noita alkaa vääntelee. Yhtään toppikerrointa ei löytnyt sivustolta ja muutenkin lagittava ja sekavan oloinen sivusto. Näin huonoa sivustoa ole aikoihin tullut eteen,ja noita jonkinverran tullut läpi käytyä vuosien saatossa. Suosittelen säästämään rahat tältä paskalta.
Meikäläinen ollut asiakkaana muutaman kuukauden ja ihan hyvin on kaikki toiminut. Pari kotiutusta tehtynä ja toppi-kertoimia löytyy ainakin Suomi-futiksesta ja muistakin Scando- sarjoista. Vonbetsin kertoimet näkyvät oddsportal.com -sivustolla kunhan on sinne kirjautunut. Sieltä niitä on helppo tsekata. Just tällä hetkellä on toppeja mm. Suomen ykköseen. Toki nuo aika nopeaan syödään pois mutta sama se on joka paikassa. Viikonloppuna onnistuin poimimaan HIFK:in kertoimella 8.00 :) ja mitä tulee noihin mainitsemiisi puuttuviin sääntöihin - niin kyllä ne sieltä sivun alaosasta löytyy.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


toimitusjohtaja
Jäsen
Viestit: 3766
Liittynyt: 04.04.2003, 16:26

Tuotto: +4774.74 yks.

Palautus%: 105.99%

Panosten ka: 12.16 yks.

Vetoja: 6560

Pisteitä: 3507

Re: Von Bets uusin tulokas vedonlyöntifirmojen joukossa

Viesti Kirjoittaja toimitusjohtaja »

Update.

Maaliskuussa luvattua paitaa ei ole vieläkään näkynyt. Lippalakin sain, mutta sitäkään ei voi pitää kun on sitä mallia että se päässä nelikymppinen rokkijätkä näyttää 15v räppijonnelta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

13.09.2016 23:09 <Henkka> Härskiä menoa kyllä. Olisi kyllä toivonut näkeväni molemmat

13.09.2016 23:09 <Henkka> yllä Juvan rokkauksissa.


Deppe
Jäsen
Viestit: 141
Liittynyt: 02.04.2013, 16:25

Tuotto: +1.16 yks.

Palautus%: 100.60%

Panosten ka: 1.33 yks.

Vetoja: 145

Pisteitä: 325

Re: Von Bets uusin tulokas vedonlyöntifirmojen joukossa

Viesti Kirjoittaja Deppe »

Hieno paikka tämäkin.

Otin talletuksen yhteydessä tuon bonuksen. Kierrätystilannettahan ei näe mistään joten koitin nostoa, tuli joku virhe. Pelailin lisää ja koitin seuraavana päivänä kotiutusta, meni läpi ilman virheitä. Noin kolmen päivän päästä pyydettiin dokumentteja. Lähetin ne ja ilmoitettiin että ok, mutta kierrätystä ei ole vielä kokonaan suoritettu.

Saldo ei kuitenkaan ilmestynyt takaisin pelitilille joten ajattelin josko se nosto on sittenkin lähtenyt. Noin viiden päivän päästä raha oli takaisin pelitilillä ja eikun kierrättelemään.

Nyt iskettiin sitten totaaliset limpit. Korikseen menee sisään noin 3€ ja isoihin futissarjoihin peräti 13-40€.

Enkä ole edes juuri mitään voitolla. Olisi nyt luullut että limitit kestää edes kierrätyksen loppuun.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

1-2000u unipetille

Minikommentit


kiedisa
Jäsen
Viestit: 32
Liittynyt: 26.08.2015, 13:26

Tuotto: +18.47 yks.

Palautus%: 103.45%

Panosten ka: 23.30 yks.

Vetoja: 23

Pisteitä: 23

Re: Von Bets uusin tulokas vedonlyöntifirmojen joukossa

Viesti Kirjoittaja kiedisa »

Tänään lähti tarvittavat dokkarit muutaman sadan ensipalautusta varten.. Ihmetyin ensin tuosta bonuksesta, mutta sitten päätin kokeilla erillaista lähestymistapaa ja noita 25€ vetoja lähti viitisenkymmentä matalalla rimalla. Mm. liveä täällä tuli pelattua paljon, mistä muuten yritän pysyä erossa juuri tuon kierrätysrajan takia. Muuten paikka hyvää keskitasoa ja kotiutusten tullessa tulen paikkaan varmaan palaamaankin..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Brosnanko
Jäsen
Viestit: 2
Liittynyt: 29.09.2016, 17:50
Pisteitä: 0

Re: Von Bets uusin tulokas vedonlyöntifirmojen joukossa

Viesti Kirjoittaja Brosnanko »

Moro, loin tilin vonbetsiin ja YV:hen ja tulin kirjoittamaan omat kokemukseni. Ensinnäkin yleisfiilis on sama kuin muilla tähän ketjuun kirjoittaneilla. Sivusto on semibuginen (esim. tabletilla en päässyt valitsemaan betslip eli en päässyt lyömään koko betsiä kun bannerit olivat päällekkäin, kotiutusvaihtoehdoissa mainitaan Neteller ja Mastercard mutta sitten se ei olekaan mahdollinen).

Kuitenkin talletukset ovat menneet perille (tämä nyt varmaan pitää kaikilla saiteilla paikkansa), aspa vastaa jopa la-iltana ja juuri tuli Trustyn kautta yli 1000e kotiutus kun napsaisin aika kauashakuisen tulosvedon kiinni tilttibetsinä. Anyway, saitti toimii mutta laittaahan se ajattelemaan minkä takia kukaan pelaisi tämmöisellä saitilla kun maailman suurimmilla vedonlyöntisaiteilla hommat vaan toimii kuin rasvattu. Ehkä nämä juuri aloittaneet saitit ajattelevat että pelimarkkina tulee kasvamaan tulevaisuudessakin ja kaikille on kakkua tarjolla? Ehkä se näin onkin.

Oma arvio: Kyllä, toimii. :diamond:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: Von Bets uusin tulokas vedonlyöntifirmojen joukossa

Viesti Kirjoittaja Neo »

Brosnanko kirjoitti:Anyway, saitti toimii mutta laittaahan se ajattelemaan minkä takia kukaan pelaisi tämmöisellä saitilla kun maailman suurimmilla vedonlyöntisaiteilla hommat vaan toimii kuin rasvattu.
Ei asia ole ihan noinkaan; koko alueen pisin ketju taitaa olla valitusta alan suurimman toimijan Pinnaclen sivuista, ja esim. toisen tunnetun firman Unibetin sivut ovat järkyttävät käyttää ainakin omasta mielestä. Plus Unibetistakin on valitusta joka puolella internetin ihmemaassa pitkät pätkät. Jokaisella on omat mieltymyksensä, ja joidenkin bookkereiden sivuja en itse käyttäisi 5 min pidempään koska ulkoasu vaan vituttaa. Toisia on kiva käyttää, ja eroja tulee lisää vielä mobiilin puolella. Ylikertoimessakin on postattu esimerkkejä tapauksista, joissa yhden henkilön ongelmat eivät isossa firmassa niin paljon kiinnosta. Hommat hoidetaan tietyn kaavan mukaan ilman poikkeuksia, tai pelaajia roikotetaan viikkokausia vastaamatta. Jos yksi henkilö menetetään se ei paljon haittaa, kun joka päivä tulee taas iso kasa uusia. Pienten toimijoiden kanssa hommat hoituu monesti ongelmatilanteissa jopa paremmin, koska asiakkaita on vähemmän ja niistä halutaan pitää paremmin kiinni. Lisäksi voi olla mahdollisuus saada esim. jotain korvausta vaivoistaan. Lisäksi vähän riippuen panoksista ja siitä mitä pelaa, voi "neitseellisellä tilillä" saada aina pelata pitkän aikaa ihan kohtalaisia panoksia vrt. vaikkapa 1e Unibetin limiitit. Ensitalletusbonus on varmasti suurin syy aina avata tili uuteen paikkaan, mutta moni pienempi petsari jää varmasti pelaamaan pysyvästi, jos em. asiat miellyttävät.

Tuossa nyt aika monta syytä jo avata tili vaikka Von Betsille tai joillekin muista näistä uusista pienemmistä firmoista, ja monet noista pointeista koskevat tietty muitakin aloja. Iso toimija takaa keskimäärin tasalaatuisemman tuotteen ja tiettyä vakautta ja laatua mitä pienillä ei ole, mutta pienemmältä toimijalta voi saada sitten toisenlaista palvelua koska se kuuluisa "ketteryys" (hirveä sana). Ala varmasti kasvaa tasaisesti koko ajan, ja pelaajien on niin helppo vaihtaa uuteen paikkaan, että kakusta riittää taatusti jaettavaa myös uusille toimijoille.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Suomen paras opas kryptovaluutoista bitcoinkeskus.com | På Svenska bitcoincenter.se | På Norsk bitcoinsentralen.no | In English aboutbitcoin.io |

Minikommentit


Jaybo
Jäsen
Viestit: 65
Liittynyt: 31.05.2014, 17:24
Pisteitä: 99

Re: Von Bets uusin tulokas vedonlyöntifirmojen joukossa

Viesti Kirjoittaja Jaybo »

Täällä ei taida olla mitään siirtohistoriaa tarjolla, josta voisi tarkistaa, että kuinka monta viikkoa sitten kotiutuksen laitoin tulemaan? Vedonlyöntihistoria löytyy, mutta siirtohistoriaako ei?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

exNoFear

Minikommentit


Hui-Jari
Avatar
Jäsen
Viestit: 49
Liittynyt: 16.07.2014, 11:06

Tuotto: +97.82 yks.

Palautus%: 112.70%

Panosten ka: 17.92 yks.

Vetoja: 43

Pisteitä: 38

Re: Von Bets uusin tulokas vedonlyöntifirmojen joukossa

Viesti Kirjoittaja Hui-Jari »

Jaybo kirjoitti:Täällä ei taida olla mitään siirtohistoriaa tarjolla, josta voisi tarkistaa, että kuinka monta viikkoa sitten kotiutuksen laitoin tulemaan? Vedonlyöntihistoria löytyy, mutta siirtohistoriaako ei?
Siirtohistorian puuttuminen on kyllä jotain aivan käsittämätöntä. Kuumotti hieman, kun laitoin liki tonnin kotiutuksen sunnuntaina vireille Skrillin kautta. Onneksi rahat tulivat tänään (tiistaina) perille, mutta teoriassahan bookkeri voisi sanoa, että et sinä mitään kotiutusta ole ikinä tehnytkään. Milläs todistat sen, kun siirtohistoriaan ei pääse käsiksi? :shock:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


SilverFace92
Jäsen
Viestit: 118
Liittynyt: 06.10.2014, 05:54

Tuotto: +57.12 yks.

Palautus%: 116.90%

Panosten ka: 7.68 yks.

Vetoja: 44

Pisteitä: 57

Re: Von Bets uusin tulokas vedonlyöntifirmojen joukossa

Viesti Kirjoittaja SilverFace92 »

Nyt tapahtu sit niin, että en nää enään saldoani tällä sivulla, en myös pysty lyömään vetoa, vaan tulee ilmotus "et voi asettaa vetoa kun pelaat leikisti" Eli en käytännössä pysty tekemään mitään. Jäiköjän rahat nyt tännekin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mandingo
Jäsen
Viestit: 544
Liittynyt: 06.12.2016, 18:22
Pisteitä: 343

Re: Von Bets uusin tulokas vedonlyöntifirmojen joukossa

Viesti Kirjoittaja Mandingo »

Kerronpa minäkin kokemuksestani. Tuli tosiaan talletettua 100e SPORTS koodilla, jolla sain 100e bonuksen.
Aloin lyömään vetoja 50e panoksilla eikä kestänyt aikaakaan, kun sähköpostiin tuli viesti otsikolla

Tarkista kierrätyksen säännöt

Sallittu maksimiveto oli 25% bonuksesta eli siis 25e. Luulin, että 25% prosenttia lasketaan bonuksestani 200e, eli 50e mutta näin ei siis ollutkaan. Hyvä niin sillä kierrätysvaatimus oli näin vain 1000e. No löin sitten 20-25e vetoja ja kierrätys tuli täytettyä laskujeni mukaan neljässä päivässä ja tilille jäi saldoksi hieman alle 300e. Tarkistin vielä asiakaspalvelusta onko kierrätysvaatimus nyt saavutettu ja pääsen pelaamaan isommilla panoksilla ja sain seuraavanlaisen vastauksen.

Kierrätys on suoritettu, pelitilillesi on lisätty myös aamulla 5€:n peliraha.

No kirjauduin tililleni ja ruudulle tuli ilmoitus 50% Reload bonuksesta 100e asti. Ajattelin, että nappaan tuon bonuksen, mutta siirrän ensin voittorahat tililleni. Tämä ei sitten onnistunutkaan, kun kotiutusta yrittäessäni tuli seuraava viesti

The withdrawal has failed.
Your withdrawal has failed because of the following reason(s):
Osa pelaajan varoista on pidätetty.


Ajattelin, että tuo johtuu siitä, etten ole toimittanut tarvittavia dokumentteja ja laitoin ne menemään ensin sähköpostin liitetitedostoina ja vielä kerran sivuston kautta. Sain ilmoituksen

Kiitos. Nämä menivät eteenpäin ja tsekkaus on valmista viimeistään huomenna aamulla, jolloin voit nostaa.

Nosto ei aamulla onnistunut vieläkään, joten pyysin, että poistaisivat tililtäni tuon "5e pelirahan", mikä ilmeisesti esti kotiutuksen. En lähtenyt pelaamaan tuon pelirahan lisäyksen jälkeen ettei kierrätysvaatimuksia olisi lisätty. Sain viestin

Tuo peliraha on poistettu.
Onnittelut voitoista!


Sain laitettua kotiutuksen vireille lauantaina ja tänään tiistaina rahat näkyivät täysimääräisenä tililläni.
Ei ihan sujuvin vedonlyöntikokemus, mutta sain omani pois.
Huomiseen saakka olisi vielä voimassa tuo Reload bonus koodilla 50BONUS.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Freeze
Jäsen
Viestit: 117
Liittynyt: 10.05.2008, 16:09
Pisteitä: 3

Re: Von Bets uusin tulokas vedonlyöntifirmojen joukossa

Viesti Kirjoittaja Freeze »

Pitkään harkitsin kirjoitanko kyseisen lafkan kokemukseni tänne, mutta tämän aamuinen episodi oli viimeinen ratkaiseva kannustus toimimisessa näin. Lisättäköön tähän etten edusta minkään sortin kilpailevaa vedonvälittäjää, vaikka viestimääräni täällä melko nollissa. :roll: Eräältä toiselta forumilta moni saattaakin tunnistaa.

Sitten asiaan. Tapahtumat juontavat juurensa parin viikon päähän. Tarjolla oli markkinatoppia Jokereiden tappiosta(vastustajalla ei liene niin väliä), joten päätin tehdä tuonne tilin ja talletin 300 euroa. Ennen talletusta etsin sivuilta mahdollista ensitallettajan bonusta, mutta en sitä löytänyt. Harmikseni sellainen pisti silmään, kun valitsin talletustapaa. Otin siis 100 % bonarin urheiluvedonlyöntiin.

Talletusbonus oli saatavilla toki sataseen asti, eli kasassa oli 400e. Löin koko summan edellä mainittuun kohteeseen. Mitään soraääniä ei tässä vaiheessa kuulunut, vaikka otteluun oli tunteja aikaa. Yllättäen heti, kun tulos oli ratkennut ja veto osunut, otettiin asiakaspalvelusta yhteyttä. Jäi sellainen maku, että ottelun tulos odotettiin ja katsottiin sattuuko vetoni osumaan. Olin rikkonut bonuksen kierrätyksen sääntöjä (okei, tämä oma moka kun en niitä sivuilta löytänyt!) Sain kuitenkin pitää tällä kertaa voittoni, koska vetoni oli ensimmäinen heillä. Tämän ketjunkin (joo, ei ole varmasti se luotettavin lähde) jostain viestistä ymmärsin, että panostaa voi sen verran kuin haluaa, mutta vain se 25e lasketaan mukaan kierrätykseen.

Sitten ei muuta kuin kierrättämään heidän ohjeidensa mukaan, eli max 25e per kohde 10x talletus minimikertoimella 2,00. Jestas mikä tyämaa siis. Eikä se siihen loppunut, kun aspasta otettiin yhteyttä, että joudun myös kierrättämään nämä Jokerit-pelistä tulleet voittoni bonusrahan osalta, eli kierrätettävää tuli lisää yli 500e.

Kierrätys meni miten meni, mutta kotiutettavaakin jäi. Toimitin vaaditut dokumentit sähköpostilla, sekä lataa dokumentit -kohdasta. Oli kulunut 3-4 päivää, kun kyselin perään. Sanoivat, että kotiutuksesi etenee tänään. Hidasta yksinkertaisen asian eteneminen, kun ei kahden päivän päästäkään ollut rahat pankkitilillä. Aspaan taas viestiä, johon ei vastattu. Rahat kuitenkin ilmestyivät samana päivänä tilille.

Tänään sitten erehdyin tekemään talletuksen. Itse asiassa kaksi. Ensimmäinen onnistui moitteetta, mutta toisen kanssa meni kaikki lopulta pieleen. Järjestelmä ilmoitti, että talletukseni onnistui ja pankkitililtä rahat katosivat. Talletukseni jälkeen sivusto "lagasi" hetken ajan ja kun alkoi myöhemmin toimimaan, näkyi saldoni nollissa. Tämähän ei ole mitenkään ainutlaatuista muihinkaan vedonvälittäjiin verrattuna, ettei saldo heti päivity. Tämä vaan ei päivity ollenkaan. Kun live-chattia ei ole, jouduin taas turvautumaan yhteydenottoon sähköpostitse. Vastausta odotellessa...

Edit: Rahat nyt tililläni. Olivat kuulemma tehneet juuri pientä päivitystä kun tein talletuksen. :roll:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Bawdy
Jäsen
Viestit: 1567
Liittynyt: 17.02.2004, 15:17
Pisteitä: 940
Paikkakunta: Lpr

Re: Von Bets uusin tulokas vedonlyöntifirmojen joukossa

Viesti Kirjoittaja Bawdy »

Mistä tuolta sivuilta löytyy vedonlyönnin säännöt ja ehdot. Huvittaisi tietää mikä käytäntö on tenniksessä toisen pelaajan luovuttaessa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pequ
Jäsen
Viestit: 97
Liittynyt: 02.08.2014, 23:49
Pisteitä: 49

Re: Von Bets uusin tulokas vedonlyöntifirmojen joukossa

Viesti Kirjoittaja pequ »

Bawdy kirjoitti:Mistä tuolta sivuilta löytyy vedonlyönnin säännöt ja ehdot. Huvittaisi tietää mikä käytäntö on tenniksessä toisen pelaajan luovuttaessa.
En itsekään onnistunut niitä löytämään, joten kysyin sähköpostilla. Tällainen vastaus tuli viikko sitten:

TENNIS

Rules

If a player or pairing retires or is disqualified in any match, the player or pairing progressing to the next round (or winning the tournament in the case of a final) will be deemed the winner.

All bets will stand regardless of changes to scheduled venues, including any changes to a different type of surface.

If less than one set has been completed at the time of the retirement or disqualification then all bets relating to that individual match will be void

If the scheduled duration of a match is reduced or increased in the number of games/sets required to win, all bets on games/set markets will be void except for bets on the Games Over/Under market where bets will stand if the predefined over/under line is reached.

Race to 3 games bets will stand as long as three games are finished.

Where markets are offered on games or sets within a match, a retirement or disqualification during a game or set will render bets on that game or set market void.

If a game is interrupted bets will stand even if game is not finished by end of the next full day.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Peluristo
Jäsen
Viestit: 5
Liittynyt: 30.01.2017, 10:05
Pisteitä: 2

Re: Von Bets uusin tulokas vedonlyöntifirmojen joukossa

Viesti Kirjoittaja Peluristo »

Listataan tähän omat risut ja ruusut lafkalle

- - - - - - - -
Lievästi buginen sivusto
Livechat puuttuu
Ei tapahtumahistoriaa (mobiilissa näkyy, mutta kotiutuksetkin vasta hyväksymisen jälkeen, mikä on suorastaan ihmeellistä)
Kotiutusten pitkä kesto 48h:sta alkaen ja mitään ei tunnu tapahtuvan ilman sähköpostitettelua
Ylikertoimen banneri lähtenyt, onkohan yhteistyö loppunut
+ + + + + + +
Rahat tulivat (4-fig)
Vastaavat nopeasti emailiin ja suomeksi



Jotenkin puljusta jää sellainen kutina, että kyseessä tikittävä aikapommi. Toisaalta se tärkein että voitot tulivat perille (ei nykysin enää näissä tulokkaissa mikään itsestäänselvyys bonarihunttereille) :peukku:


Yleisarvosana 5/10 :peukkualas:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ventti
Jäsen
Viestit: 179
Liittynyt: 27.10.2004, 20:11
Pisteitä: 54

Re: Von Bets uusin tulokas vedonlyöntifirmojen joukossa

Viesti Kirjoittaja Ventti »

Olkaahan tarkkoja kierrätysehtojen kanssa. Taannoin reloadin saaneena laitoin tietämättäni tarkemmin bonusehtoja, yli 25e vedon ja alle 2.00 kertoimella. Pistin aspan asian tiimoilta viestiä tarkennuksena ehtoihin. Ko vedot sain anteeksi, mutta niitä ei lasketa kierrätykseen. "Ole siis ystävällinen ja seuraa jatkossa sääntöjä kierrätykseen liittyen. Kaikkien vetojen pitää jatkossa olla max 25€ ja yli 2.00 kertoimella."

Anyway hyvä, että asiat sain näin sovittua eikä käynyt joidenkin välittäjien tapoihin kuulunut tili tyhjäksi ja kiinni -ilmiö, kun on sääntöjä rikottu.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


ktunnus
Jäsen
Viestit: 42
Liittynyt: 23.06.2016, 18:44
Pisteitä: 18

Re: Von Bets uusin tulokas vedonlyöntifirmojen joukossa

Viesti Kirjoittaja ktunnus »

Tuo 25 euron maksimibetsi saanto on ilmeisesti muuttunut ajan mittaan. Viime kesana ilmoitettiin etta voi lyoda niin isolla kuin haluaa mutta vain 25 e lasketaan kierratykseen. Nyt se on ilmeisesti niin etta betsi ei saa olla 25 euroa isompi.

Vahan epaselva sivusto ja bonusehdot myos epaselvia mutta toisaalta aika paljonkin markkinatoppeja loytyy kun pitaa silmat auki :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mamboo
Jäsen
Viestit: 4
Liittynyt: 07.03.2017, 11:41

Tuotto: +8.69 yks.

Palautus%: 186.90%

Panosten ka: 10.00 yks.

Vetoja: 1

Pisteitä: 0

Re: Von Bets uusin tulokas vedonlyöntifirmojen joukossa

Viesti Kirjoittaja mamboo »

Täytyi ihan avata tunnus että voin kertoa muillekki kokemuksistani vonbetsillä

Talletin 100e ja sain 100e bonuksen. Voitin vedoillani ja bonus ehdoissa aspan mukaan että talletus + bonus + voitot tulee kierrättää 10X? (en muista varmaksi enkä jaksa tarkistaa)
Tosiaan mitään seurantaa bonuksen kierrätyksestä ei ole ja max kierrätys per veto on 25e.

Useasti bonuksen kierrätyksen aikana kysyin kierrätystilannetta, Usein se muuttui alaspäin koska MUKA kierrätysehdot eivät täytteneet. (Löin jokaisen vedon tällä bookkerilla yli 2.0 kertoimella, en jaksanut tapella asiasta joten kierrätin).
Lisäksi alun alkaen minun piti kierrättää 1000e, tämän jälkeen tämä summa muuttui 1460e. kun olin tuon 1460e kierrättänyt kysyin varmistusta aspasta että oliko tämä nyt tässä, johon he vastasivat että bonus on kierrätetty ja voit kotiuttaa. Tein kotiutuksen ja sain uuden viestin että minun pitää kierrättää 1660 euroa ja aikaisempi kierrätyssumma oli virhe. En jaksanut taaskaan tapella tästä.

Hoidin kierrätyksen loppuun, Tein kotiutuksen. Kotiutus peruttiin parin päivän päästä, koska minulle oli lisätty ilmaiskierroksia. Pyysin että ottavat ne pois ja näin tapahtui, kotiutus uudestaan sisään ja sama tapahtui jälleen. Tätä jatkui n. 1-2kk ja myös aspasta ei enää vastailtu sähköposteihin. Välillä myös syitä kotiutuksen peruuntumiselle olivat että tarvitsivat uudet kuvat, kotiutus pitää tehdä samalla tavalla kuin talletus. (joka kerta käytin samaa tapaa). Hiljaiselo jälleen jatkui aspasta.
Kaverillani oli täsmälleen samanlainen tilanne myös, bonuksesta ja kierrätys ongelmista lähtien. Hänelle taas kerrottiin että luottokortti kotiutuksia ei voida maksaa suomeen ja tämä on ongelmana.

Lopuksi laitoin viestin että jos suurehko 348 euron kotiutukseni ei ole seuraavana päivänä tililläni otan yhteyttä lisenssinmyöntäjään, poliisiin, sportsbook reviewsiin jne jne jne.

Yllättäin sähköpostiini tulvi viestejä vonbetsiltä. Lähinnä syitä miksi kotiutus ei ole onnistunut. (samoja syitä kuin luettelin yläpuolella).
Lisäksi siellä kerrottiin että minun TÄYTYY tehdä kotiutukseni luottokortilla.

Sain rahani lopulta kolmessa päivässä kun tein kotiutiuksen luottokortilla suomeen. (jonka ei pitänyt olla mahdollista)

Summa summarum
En todellakaan suosittele kenelläkkään, jos eivät maksa uhkaile ja toivo parasta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Pekka4082
Jäsen
Viestit: 169
Liittynyt: 01.01.2005, 22:46
Pisteitä: 15

Re: Von Bets uusin tulokas vedonlyöntifirmojen joukossa

Viesti Kirjoittaja Pekka4082 »

Itsellä ei ole ollut ongelmia, kotiutukset tulleet vuorokaudessa Skrilliin. Kerran ei tullut kun olivat antaneet kymmenen euroa bonusrahaa niin se jumitti mutta kierrätyksen jälkeen taas toimi. Sivuthan ovat toki aika kökköiset. Pelaan kyllä pienillä panoksilla. Tiettyä varovaisuutta kyllä noudatan eli en kauheasti pidä rahaa tuolla. Ja sekin on aika suhteellista mikä on paljon.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Bawdy
Jäsen
Viestit: 1567
Liittynyt: 17.02.2004, 15:17
Pisteitä: 940
Paikkakunta: Lpr

Re: Von Bets uusin tulokas vedonlyöntifirmojen joukossa

Viesti Kirjoittaja Bawdy »

Ollut jo useamman kerran ongelmia viimeaikoina tämän välittäjän kanssa, mutta tullut talletettua, kun noita bonuksia tulee joka kuussa ja rahat tullut loppujen lopuksi tilille.
No tämän kuun kampanjassa ehdot kiristyneet ja minimikerroin kierrätykseen melko ennätyksellinen 2.30. No silti tuli bonus kierrätettyä ja vähän uppia otettua. Kotiutusvaiheessa ei kotiutus onnistukaan, ja kysäisin tästä laadukkaasta sekä nykyaikaisesta sähköpostilla toimivasta asiakaspalvelusta että mikähän tällä kertaa mättää, niin ilmoitetaankin että olen kierrättänyt tuota 200€ + 100€ jossa sähköpostin mukaan kierrätysvaatimus 1000€, niin kierrätys on vaiheessa 1000.67€/4000.00€. Jouduin laittamaan 3 sähköpostiakin erikielillä ennenkuin vastausta sai. Tuskin kukaan edes harkitsee ottamaan bonusta noilla ehdoilla jotka nyt lätkäisty kesken bonuksen ilmoittamatta mitään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

29.04.2017 20:26 <Bawdy> Kuvakaappaus ja maili onneksi tallessa tuosta samana päivänä

29.04.2017 20:26 <Bawdy> lunastetusta kampanjasta.

29.04.2017 20:32 <Bawdy> Odotellaan siis edelleen vastausta.

30.04.2017 11:51 <ktunnus> Itsellakin kesken tuo bonus kierratys 200 + 100. Ainakin

30.04.2017 11:52 <ktunnus> heidan webbisivulla mainitaan edelleen etta kierratys on 10

30.04.2017 11:52 <ktunnus> kertaa bonussumma eli pitaisi olla 1000 eika 4000

30.04.2017 18:29 <Bawdy> Joo kuulemma ollut järjestelmässä ongelmia. Tuota bonustakaa

30.04.2017 18:29 <Bawdy> en saanu samantien vaan joutuin muutaman tunnin ja pari

30.04.2017 18:29 <Bawdy> mailia lähettämään että sai bonuksen. Nyt on kotiutus

30.04.2017 18:30 <Bawdy> laitettu, saa nähä kauan tällä kertaa menee.


ktunnus
Jäsen
Viestit: 42
Liittynyt: 23.06.2016, 18:44
Pisteitä: 18

Re: Von Bets uusin tulokas vedonlyöntifirmojen joukossa

Viesti Kirjoittaja ktunnus »

Vonbetsilla oli valioliiga 0-0 takuu Manchester City vs Manchester United peliin viime viikolla. Peli paattyi 0-0 mutta itse en ainakaan saanut rahoja takaisin.

Saiko kukaan muu?

https://www.vonbets.com/fi/valioliiga-d ... kausbonus/

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


toimitusjohtaja
Jäsen
Viestit: 3766
Liittynyt: 04.04.2003, 16:26

Tuotto: +4774.74 yks.

Palautus%: 105.99%

Panosten ka: 12.16 yks.

Vetoja: 6560

Pisteitä: 3507

Re: Von Bets uusin tulokas vedonlyöntifirmojen joukossa

Viesti Kirjoittaja toimitusjohtaja »

Update.

Paitaa ei ole näkynyt, toista vuotta olen jo odotellut toiveikkaana. Ehkä se vielä sieltä ennen tämän kesän Juva rokkia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


ktunnus
Jäsen
Viestit: 42
Liittynyt: 23.06.2016, 18:44
Pisteitä: 18

Re: Von Bets uusin tulokas vedonlyöntifirmojen joukossa

Viesti Kirjoittaja ktunnus »

Talla hetkella rahoja ei saa ulos ja spostiin ei vastata. Bonus on kierratetty. Paivitan postia kun rahat saa ulos tai tulee jokin vastaus heilta.

EDIT: 1 viikko nyt odoteltu, ei vastausta (kolmeen spostiin), rahat jumissa tililla. Talletus ja betsien teko nayttaa onnistuvan mutta kotiutus ei onnistu.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin