Tänään on 28.03.2024, 19:35.

Ashley Harkleroad artikkeli

Foorumin risut & ruusut sekä muun palautteen ja korjausehdotukset voi osoittaa tänne.
hk_
Avatar
Jäsen
Viestit: 1161
Liittynyt: 07.02.2013, 13:13

Tuotto: -170.10 yks.

Palautus%: 98.07%

Panosten ka: 2.01 yks.

Vetoja: 4384

Pisteitä: 6783
Viesti:

Re: Ashley Harkleroad artikkeli

Viesti Kirjoittaja hk_ »

Itseäni kiinnostaisi kovasti lukea miten ammattilaiset ja amatöörit tekevät analyysinsä ja miten päätyvät arvioihinsa. Aiheesta pystyy varmasti kirjoittamaan kattaviakin juttuja paljastamatta liikaa ammattisalaisuuksia. Aloitteleville vedonlyöjille olisi varmasti paljon hyötyä jostain step-by-step ohjeista tähän tyyliin:

http://www.smartfantasybaseball.com/cre ... -rankings/

Linkin takaa aukeava juttu ei sinänsä suoraan liity vedonlyöntiin, mutta siinä käytettävä ohjeistustyyli on mielestäni erinomainen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Vedonlyönti sovelluksia ja työkaluja, datahakujen automatisointi ja paljon muuta hyödyllistä.
www.eastsidesportsanalysis.com | www.twitter.com/hkairavuo

Minikommentit

31.01.2015 20:44 <pikkupikkuliikeri> ei kukaan kehtaa kertoa arvailuahan se kaikilla on

31.01.2015 21:32 <S.Sukkela> Olen etusivun blogissani avannut jonkun verran millä tapaa

31.01.2015 21:33 <S.Sukkela> teen arvioitani ja totaleissa puhunut usein keskeisistä

31.01.2015 21:33 <S.Sukkela> tekijöistä, mutta rajaveto mitä kertoo ja millä sen saa

31.01.2015 21:34 <S.Sukkela> järkevästi avattua ettei ole ihan turhaa, mutta ei paljasta

31.01.2015 21:34 <S.Sukkela> liikaa on melkoisen hankalaa.


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22708
Paikkakunta: Tampere

Re: Ashley Harkleroad artikkeli

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Tein tuossa uuden viihdejutun monen varmasti tietämästä #HudaShow:sta.

http://www.ylikerroin.com/uutiset/urhei ... 4-faneille

Varmasti monelle tuttuja pätkiä, mutta aatteli että sopisi hyvin tuohon muotoon, kun onhan nuo viihdyttäviä pätkiä ja tästä varmaan tuskin kukaan sanoo kuten tissijutusta että alinta mahdollista klikkihuorausta?

Julkaisin tuon äsken ja pistin Faceen samoin kuten Tissit, Masan, Kännykkätissi, tatuointi, Barkov jne.

Täällä tuntuu moni tietävän mitä yleisesti Ylikertoimen Facebook-ryhmässä halutaan, niin heittäkää arvaus kommenttiketjuun montako readia tämä kerää sunnuntaihin 23:59 mennessä?

Vertailuna laitan vielä nämä täällä pohjamutiin upetettujen juttujen määrät sekä muutaman muun.

Playboy: 5110
Masa: 4272
Nokiatisu: 5715
Tatuoinnit: 1292 (50€ palkinto jaossa)
Barkovin 1+2 yö: 185
Veikkaushuoneen esittely: 924 (Twitterissä useampaa kertaan linkattu)
Pulkkisen NHL-uran avausmaali: 1338
Teräväinen NHL-uran avausmaali: 2309
Tenkrat ja J-Mad haastattelu: 2354
SirAlex esittely: 1205
Skrill esittely: 800
Jori Lehterän kypärätemppu: 1662
Infopaketti Sukkelan NBA-vihjeisiin: 6696

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Turbojugend
Jäsen
Viestit: 1816
Liittynyt: 12.05.2010, 09:56

Tuotto: +19.93 yks.

Palautus%: 101.80%

Panosten ka: 2.55 yks.

Vetoja: 433

Pisteitä: 1269

Re: Ashley Harkleroad artikkeli

Viesti Kirjoittaja Turbojugend »

Yhden tekijän toimesta arvostelijat haukutaan ja lytätään sekä kirjoitetaan täysin vedonlyönnistä poikeavia juttuja? Tekijä haluaa 7-päivää lehden toimittajaksi? Ei kovinkaan viisasta pitkässä juoksussa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

31.01.2015 22:33 <S.Sukkela> Mitäs tossa edellisessä jutussa nyt oli pahaa? Jääkiekko

31.01.2015 22:34 <S.Sukkela> juttu jollaisia on monesti ollut aikaisemminkin.


Belmero
Jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 31.01.2015, 21:47
Pisteitä: 2

Re: Ashley Harkleroad artikkeli

Viesti Kirjoittaja Belmero »

hk_ kirjoitti:Itseäni kiinnostaisi kovasti lukea miten ammattilaiset ja amatöörit tekevät analyysinsä ja miten päätyvät arvioihinsa. Aiheesta pystyy varmasti kirjoittamaan kattaviakin juttuja paljastamatta liikaa ammattisalaisuuksia.
Sama. Enkä usko, että nuo kiinnostaa vain aloittelijoita.

Tämmöisenä vanhan liiton petsarina kiinnostaa suuresti, millaisia analyysimenetelmiä voisi tähän hommaan käyttää ja miten niitä käytännössä tehdään. Aina voisi tarkastella omia tapojaan ja kokeilla, tuoko joku muu tapa parempaa tulosta. Ymmärrän, ettei kukaan halua paljastaa tarkasti omaa "kultapossumenetelmäänsä", mutta varmasti yleisellä tasolla näistä voisi varmasti kirjoittaa paljonkin.

Toinen juttu, mikä itseäni ainakin kiinnostaisi, on esim. Excelin käytön hyödyntäminen. Liittyy vahvasti tuohon analyysimenetelmiin, mutta varmasti tähän voisi liittää jotain muutakin. Foorumillahan on jo Excel -säätöketju, jossa on paljon irrallista asiaa. Mutta jonkinlaisista step-by-step vinkeistä eri juttujen tekemiseen voisi olla hyötyä.

Olen tätä foorumia seurannut jo vuosikausia. Vanhalla nikillä tuli joskus kirjoiteltuakin jotain satunnaista, mutta siitä on niin kauan ettei aktivointi onnistunut. Netissä on nykyään ihan riittävästi näitä valavuoria yms. ja olen tykännyt siitä, että tällä foorumilla on otettu petsaaminen ns. "vakavasti". Varmasti suurin osa foorumisteista ymmärtää, ettei tämä saitti pyöri ilman ulkopuolista rahoitusta. Jos ylläpidon mielestä rahoituksen saamiseen auttaa muutama viihdeartikkeli, niin olkoon sitten niin. Jokainen voi aina tehdä oman valintansa klikkaamalla juttuja tai olemalla klikkaamatta. Pääfocus on käsittääkseni edelleen kuitenkin vedonlyönnin ja urheilun parissa eikä tissijutuissa.

Edit. En taida pystyä vastaamaan noilla onelinereilla, kun viestit menee hyväksynnän kautta. Mutta joo, foorumille rekisteröidyin ekan kerran ~10 vuotta sitten, kirjoitin ehkä jonkun pari viestiä ja siitä nikistä en ole edes ihan varma :? Sen aikainen sähköpostiosoitekaan ei ole enää käytössä, joten vanhan nikin aktivointi ei taitaisi edes onnistua? Pääosa omista petseistä meni tuolloin ravipeleihin, joten tälle foorumille ei ollut paljon annettavaa. Ilman uutta rekisteröintiä olen sitten seurannut vuosien mittaan tätä foorumia jonkin verran ja viimeiset vuodet taas aktiivisemmin, koska urheiluvedonlyönti on ollut pari vuotta se pääasiallinen suuntautuminen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

31.01.2015 22:54 <Henkka> Viitsitkö paljastaa ton vanhan nikkisi?

31.01.2015 23:25 <pikkupikkuliikeri> unohtumut salasana


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22708
Paikkakunta: Tampere

Re: Ashley Harkleroad artikkeli

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Nyt on tullut muutamalta kokeneemmalta vedonlyöjältä privassa palautetta, että ymmärtää nyt paremmin ajatukseni, kun selitin niitä siellä. En tiedä onko täällä muillakin, niin etten ole tarpeeksi selvästi osannut esittää asiaan, ja argumenttejä, joten teen vielä tiivistelmän.

• Äänestyksessä ja koko asiassa on ollut kyse vain minusta, sillä minä olen tehnyt jokaisen pahennusta ja vihaa aiheuttaneen viihdeuutisen. Meitä on kolme omistajaa firmassa ja JussiQ normaalin tapaan jatkaa Liiga-vihjeiden tekoa. Lisäksi myös vedonlyöntijuttuja tulee mikäli keksimme jonkun idean, mutta kutein sanoin niin nuo ovat JussiQ:n tai Mikon tekemiä sillä, heillä on paljon asiallisempi ja virallisempi tyyli kirjoittaa kuin minulla. Tällä hetkellä ideat vedonlyöntijuttuihin on vähissä ja siksi niitä ei ole hetkeen ilmestynyt. Olemme useaan otteeseen kysyneett mm. täältäkin ideoita, mutta ei ole täälläkään kukaan keksinyt, mitään toteuttamiskelpoista.

Itse panostan tällä hetkellä 100-lasissa NBA-vihjeisiin, joka onkin tuottanut tänä vuonna hyvin tulosta. Katselen käytännössä jokaisen ottelun, niin aika on todellakin tiukassa ja olen tehnyt useita yli 20 tunnin työpäiviä, sillä en halua jättää osaa otteluista arvioimatta. Jotka seuraavat Facebook-ryhmää niin ovat varmasti huomanneet, että päivitystahti on hidastunut NBA-panostuksen takia, sekä sen, että minulla on mennyt myös aikaa neuvotellessa affijutuista lähes päivittäin. Pudotuspelien alkaessa aikaa jää paremmin ja rupeen kirjoittamaan kunnon vedonlyöntiaiheisia artikkeleja kuten minun vanhassa blogissani on ollut.

Viihdeuutisten tarkoitus oli olla pelkkä lisä tähän kaikkeen, jotta saisimme etusivuillemme Facebookistä kävijöitä, jota kautta vahvistaisimme asemaamme affimanagerien silmissä, sekä saisimme affitiliemme alle lisää väkeä. Mitään ei siis poistuisi viihdeuutisten johdosta vaan itse jatkan samaa kuin nyt, kuten myös JussiQ sekä Mikko. Viihdeuutisten teko on todella nopeaa sen jälkeen kun on saanut idean, ja tekisin näitä NBA-arvioiden tauoille kun kuitenkin niin helppoa ja rentoa ja NBA-arvioiden teko vaatii joka tapauksessa taukoja, sillä esim. 12 tuntia putkeen ei olisi hyvä asia arvioille. Mitään laadukkaita vedonlyöntijuttuja en kerkiäisi tekemään, sillä esim. mun henk. koht pidemmät blogitekstit on ottanut aikaa sen 4-6 tuntia ja tuo aika tarkoittaisi sitä, että NBA-arvioita jäisi väliin useita.

Viihdeuutisten tekemisen syy on houkutella niillä väkeä sivuille ja saada uusia asiakkaita. Ne ovat ajankäyttö per kävijämäärä aivan omassa luokassaan ja keräävät hyvin paljon kiinnostusta. Jutun tekeminen kestää esim. 30min ja sille tulee lukuja 5000 on hurja luku ja myös affimanagerit ovat juuri sivujen kävijämääristä hyvin kiinnostuneita, esim. Bet365 halusi hyvinkin tarkat tiedot. Bookkereille juuri tuollaiset Facebookin kautta tulleet urheilufanit ovat loistavia asiakkaita, sillä he ovat lähes poikkeuksetta tappiollisia harrastajia. Mitä enemmän Bookkereiden affimanagerit meistä kiinnostuvat sen parempia bonuksia saamme asiakkaille tarjottavaksi ja lisäksi palkintoja kuten urheilumatkoja Britteihin katsomaan Valioliigaa tai Jenkkeihin katsomaan NBA/NHL tai NFL. Itse hyödymme tästä vastaavasti sillä on paljon helpompi houkutella asiakkaita esim. 150% bonarilla jos se kaikilla muilla on 100%. Mikäli emme saa osaksemme kiinnostusta joudumme tyytymän samoihin standardidiileihin, jota ovat petsaaja pekan kotisivuilla ja meille tulee hyvin vaikeeta kilpailla näiden julkkisten kanssa asiakkaista, sillä tarvimme jonkun edun, sillä peruspetsarille menee rekkaus Jaajon kautta koska tuttu nimi kuin meidän, kun emme ole peruspetsarin tietoisuudessa. Asia muuttuisi mikäli meillä olisi tarjta Jaajoa kovempi avausbonus, sillä ne ovat monelle harrastelijalle todella suuressa roolissa.

• Asia mikä minua eniten kummastuttin minen suhtautumisessa, että kuinka vastenmielisenä joku koki mm. tuon jutun jossa tissit näkyi. Kuitenkin tuollaiset jutut ovat pelkkä lisä joka ei ole mistään tai keltään pois eikä ketään ole pakotettu lukemaan näitä. Lisäksi oletimme, että suhtautuminen olisi lähinnä positiivinen, jos saamme niiden kautta hyviä kisapalkintoja tai parempia talletusbonuksia, sekä paremmat välit yhtiöihin, jolloin voimme paremmin ongelmatilanteissa jeesata asiakkaitamme.

Mikä sitten niin kauheeta tuollaisissa kohtuu hyvällä mauolla otetuissa alastonkuvissa on? Mitään pornoo emme olisi laittanut tai mikäli kyseessä ei olisi melko kova entinen ammattilaisurheilija. Onko se vaan se tuollaisten juttujen maine, kun niitä tekee nykyään lähes kaikki Iltapuluista lähtien vai loukkaako täällä väkeä kuvat naisen arvon alentamisen vuoksi. Kuitenkin hän oli varmasti saanut hyvin rahaa kuvauksista ja vapaaehtoisesti ollut mukana.

Vai onko ongelma se, että pyrimme tekemään bisnestä sivustolla joka oli yli 10 vuotta vain harrastus? Kuitenkin tuloja käytettäisiin sivuston kehitykseen, joten minusta tuo olisi win-win tilanne, jos saisimme homman toimimaan.

• Niille jotka ovat päättäneet ketjuissa haukkua minua ja sanoa kuinka en kestä kritiikkiä, niin tässä ei ole siitä kyse, vaan siitä että en ymmärrä mistä valtava viihdeuutisten vastustus johtuu, kun se ei ole mistään muusta pois. Siksi olisinkin kiitollinen jos ne jotka loukkaantuivat viihdeuutisista asiaa minulle hieman avaisivat(?), kun myöskin minun yhtiökumppanit sekä usea muukin firman kanssa tekemisissä oleva on yllättänyt noin voimakkaasta reaktiosta.

Ystävällisin terveisin,

Marko Virtanen

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


leksa
Jäsen
Viestit: 119
Liittynyt: 29.11.2005, 22:08
Pisteitä: 34

Re: Ashley Harkleroad artikkeli

Viesti Kirjoittaja leksa »

Saahan klikkauksia kerääviä viihteellisiä juttuja tehtyä vedonlyönnistäkin. Esim. tänä viikonloppuna kerää eri bookkereilta oudoimpia Super Bowlin prop-vetoja.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

01.02.2015 02:33 <S.Sukkela> Totta, mutta ongelma on siinä, että ei saa faceen linkittää.


maiconi
Jäsen
Viestit: 751
Liittynyt: 12.11.2013, 12:45

Tuotto: -170.18 yks.

Palautus%: 88.81%

Panosten ka: 1.21 yks.

Vetoja: 1253

Pisteitä: 58

Re: Ashley Harkleroad artikkeli

Viesti Kirjoittaja maiconi »

Ite en ihan ymmärrä sitä että osa porukkaa on ihan tosissaan suuttunut tuosta jutusta mutta ainakin allekirjoittaneella hämmästys oli melkoinen kun ensi kerran tuon jutun luin. Reaktiota voi verrata siihen jos YLE:n etusivulla olisi otsikko: "Missikaunotar bongattiin bikineissä rannalla Katso kuvat!" Luulen että vastustus kumpuaa siitä että tuollaiset jutut eivät vain istu laatusivuston etusivulle.

Mutta oikeastaan on hyvä että ylläpito hankkii rahaa vähän kyseenalaisemmillakin keinoilla, foorumin hyväksihän se menee ja foorumin takiahan täällä ollaan. Karu fakta on vain se ettei perusbetsareita kiinnosta lukea kuinka kehityt voittavaksi pelaajaksi ja saatat saavuttaa jopa 103 % palautuksen kovalla työllä, kun ihmisillä on harhakuvitelma että vedonlyönnillä voi rikastua hetkessä ja helposti vetämällä jonkun twitter-hemmon "varman" rekan isolla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

01.02.2015 19:43 <S.Sukkela> Varmasti hämmästys oli kova monelle yk:n vakikäyttäjälle

01.02.2015 19:44 <S.Sukkela> varsinkaan mikäli ei seuraa Face-ryhmää kun siellä ollut ote

01.02.2015 19:44 <S.Sukkela> ewnnompi aikaisemminkin. Fakta juuri on, ettei tuollaiset

01.02.2015 19:45 <S.Sukkela> 103% jutut kiinnosta tuota massaa, eikä sitä joita bookkerit

01.02.2015 19:46 <S.Sukkela> asiakkaikseen haluaisivat, jota Faceryhmässä varmasti on.

01.02.2015 19:46 <S.Sukkela> Kuitenkin paljonpienempi paha kai tissit on kuin tuollainen

01.02.2015 19:47 <S.Sukkela> esim. Jaajomainen pidetään hauskoja ja ak rekkoja inee BOOM!


Herrajanis
Avatar
Jäsen
Viestit: 227
Liittynyt: 12.07.2013, 17:14

Tuotto: +92.66 yks.

Palautus%: 107.88%

Panosten ka: 4.20 yks.

Vetoja: 280

Pisteitä: 662

Re: Ashley Harkleroad artikkeli

Viesti Kirjoittaja Herrajanis »

Olin kova poika pelaamaan Habbo Hotel Kultakalaa tuossa 2000 -luvun alussa. Siellä oli kaikki kaverit, ja tuolloin kyseinen hotelli piti yllä nykyisen Facebookin ja Whatsappin roolia; Jos halusit chattailla kaverisi kanssa ja touhuta jotain hulvatonta siinä samalla pientä hahmoasi liikutellen, käytännössä ainoa paikka tähän oli Kultakala.

Olin aika kova jätkä siellä, mimmejä riitti, Oulustakin pokasin kaksi parasta kaverusta, joista sen huonomman siis kylmästi dumppasin tämän paremman esitettyä kiinnostuksensa (sori Tea ja Anni.) Muistan kun aloin itkemään nimimerkkini ollessa jänis8 (nimi muutettu) ja Tea luuli minun olevan 8 -vuotias, vaikka olin oikeasti yhdeksän. Väki todellakin tiesi minut siellä koska omistin muutaman kirjoituskoneen ja levysoittimia. Olin huipulla :jorma:

Eräänä päivänä sisäänkirjautuessani järkytys oli melkoinen. Kultakala oli päivittynyt, muistaakseni jokin setti nimeltä Habbo Club oli astunut kehiin joka tarkoitti käytännössä sitä että koko hotelli meni uusiksi. Maksamalla teksiviestillä euron sai hahmolleen uudet hiukset ja kledjut. Jänis8 ei ollutkaan enää suosiossa. Clubilla tytöt tanssi näiden uudet vaatteet omaavien pikseliheppujen ympärillä. Tein huoneen jossa pyysin ystäviäni protestoimaan Habbo Clubia vastaan, muistan edelleen elävästi, että oikeasti noin 80% käyttäjistä vastusti uudistusta aluksi aivan helvetisti. Se ei vaan tuntunut lainkaan luonnolliselta, olimmehan jo vuosia pelanneet vanhaa kunnon Habbo Hotellia tyytyväisinä.

Valitettavasti en kovin tarkasti muista tästä seuranneita viikkoja, mutta viimeistään noin kuukaudessa oli sisäistänyt uudistuksen eikä edes pystynyt kuvittelemaan paluuta "vanhaan." Jänis8 palasi huipulle, ja mikä tärkeintä, tyytyväisempänä kuin ennen, vaikka aluksi tämä tuntui täysin mahdottomalta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 11. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Bouga
Jäsen
Viestit: 676
Liittynyt: 13.03.2010, 14:09

Tuotto: +72.40 yks.

Palautus%: 103.46%

Panosten ka: 2.87 yks.

Vetoja: 730

Pisteitä: 1346

Re: Ashley Harkleroad artikkeli

Viesti Kirjoittaja Bouga »

En lukenut koko ketjua, mutta silti pari sivukommenttia. Selvää tietenkin on, että Ylikertoimen strategia on muutettu bisnekseksi ja rahantekemiseksi. On myös täysin totta, ettei sivujen kehittäminen ole ilmaista ja siihen vaaditaan rahaa. Nyt sitä rahaa saadaan affiliatetuloilla. Affiliatetulot nousevat kun sivuston kävijämäärät nousevat ja se saa lisää affiliateiden kautta rekisteröityneitä. Mainostajan näkökulmasta useimmilla buukkereilla erityisesti tappiolliset viihdepelaajat ovat eniten tuottavia psl. muutamat vedonlyöntibuukkerit. Näille saadaan eniten pelaajia tissi ym. viihdemainoksilla.

Hyvä, tottakai tämäkin on jo selvästi iso strategisen linjanvedon muutos, asialinjalta on siirrytty puhtaasti bisnekseen. Tässähän ei suoranaisesti ole mitään väärää. Oletetaan kuitenkin että sivuston alkuperäinen tarkoitus oli vedonlyöntiinformaation jakaminen, voitollisen vedonlyöjien kohtauspaikka ja paikka suomalaisessa vedonlyöntiyhteisössä jossa voi kehittää itseään voitolliseksi vedonlyöjäksi niin teknisiltä taidoiltaan kuin peesailuiltaan. Tämä osuus nykyisellään Vikin vihjeitä lukuunottamatta on 100%sti tämän keskustelufoorumin aikaansaannos. Ja lähes 100% tästä materiaalista on tuotettu ja tuotetaan foorumin käyttäjien toimesta ilmaiseksi, ja he eivät saa siitä mitään tietenkään mitään korvausta, kuten ei kuulukkaan saada.

Nyt sivusta seuranneena Ylikertoimen "kehitystyötä" on hehkutettu jo pitkän aikaa eri paikoissa. Mikä sivustossa on todellisuudessa kehittynyt niin, että se hyödyttää voitollista vedonlyöjää, harrastelijaa tai ammattilaista? Mitä näillä panostuksilla on saatu aikaiseksi niiden näkökulmasta, jotka etsivät sivustolta jotain sisältöä oman vedonlyöntinsä kehittämiseen? Skrill ym. vedonlyöntibuukkeriarvostelut eivät ainakaan ole sellaista sisältöä. Ylikerroin.com on melkoisen laadukas foorumi, mutta sen todellinen laatu perustuu pienen joukon vihjeisiin ja ilmaiseen foorumin sisällöntuottoon. Kiitos näille vihjaajille ja laadukkaille ammattilaisille, joita en nyt jaksa nimeltä tässä eritellä, mutta jokainen foorumia seuraava tietää, että niitä on täällä useita. Näitä myös löytyy vähän jokaisesta lajista, niin jalkapallosta kuin erityisesti jääkiekosta ja varsinkin NHL:n puolelta. Ylikeroimen omasta "kehitystyöstä", jota jokapuolella hehkutetaan, minä en ainakaan ole nähnyt mitään konkreettista hyötyä toistaiseksi kenellekkään. Hyöty mikä tästä tulee on pohjautunut, mutta pohjautuu myös edelleen 100%sti foorumin puolelle. Ja itse foorumin kehitykseen ei nähtävästi ole edelleenkään laitettu viimeaikoina ei minuuttia eikä yhtään euroa tai senttiä. Mitä tämä erinomainen kehitystyö sitten on ollut muuta kuin viihdeuutisia, tissimainoksia, affiliatetulojenkasvua, käviämäärien lisäyksiä, seuraajien lisäämistä jne.? En tuomitse tätä bisnestä, mutta mitään konkreettista ei sivuston puolelle vedonlyöjän näkökulmasta ole juurikaan tullut.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 23. Antamasi peukut: 0.

Kaikissa pelikohteissa panokset 1-5 yksikköä. Twitter-tili.

Minikommentit

02.02.2015 01:31 <Henkka> Asiaa. Bouga sikariin.

02.02.2015 16:38 <S.Sukkela> Henkka oli tullu sulta yöllä privaa, mutta ilmottaa että

02.02.2015 16:39 <S.Sukkela> olisi poistettu. Oliko vahinko poisto vai menikö asia jo ohi

02.02.2015 16:39 <S.Sukkela> Pistä vaan tulee, jos oli jotain jotain järkevää juttua?


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22708
Paikkakunta: Tampere

Re: Ashley Harkleroad artikkeli

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Bouga kirjoitti:En lukenut koko ketjua, mutta silti pari sivukommenttia. Selvää tietenkin on, että Ylikertoimen strategia on muutettu bisnekseksi ja rahantekemiseksi. On myös täysin totta, ettei sivujen kehittäminen ole ilmaista ja siihen vaaditaan rahaa. Nyt sitä rahaa saadaan affiliatetuloilla. Affiliatetulot nousevat kun sivuston kävijämäärät nousevat ja se saa lisää affiliateiden kautta rekisteröityneitä. Mainostajan näkökulmasta useimmilla buukkereilla erityisesti tappiolliset viihdepelaajat ovat eniten tuottavia psl. muutamat vedonlyöntibuukkerit. Näille saadaan eniten pelaajia tissi ym. viihdemainoksilla.

Hyvä, tottakai tämäkin on jo selvästi iso strategisen linjanvedon muutos, asialinjalta on siirrytty puhtaasti bisnekseen. Tässähän ei suoranaisesti ole mitään väärää. Oletetaan kuitenkin että sivuston alkuperäinen tarkoitus oli vedonlyöntiinformaation jakaminen, voitollisen vedonlyöjien kohtauspaikka ja paikka suomalaisessa vedonlyöntiyhteisössä jossa voi kehittää itseään voitolliseksi vedonlyöjäksi niin teknisiltä taidoiltaan kuin peesailuiltaan. Tämä osuus nykyisellään Vikin vihjeitä lukuunottamatta on 100%sti tämän keskustelufoorumin aikaansaannos. Ja lähes 100% tästä materiaalista on tuotettu ja tuotetaan foorumin käyttäjien toimesta ilmaiseksi, ja he eivät saa siitä mitään tietenkään mitään korvausta, kuten ei kuulukkaan saada.

Nyt sivusta seuranneena Ylikertoimen "kehitystyötä" on hehkutettu jo pitkän aikaa eri paikoissa. Mikä sivustossa on todellisuudessa kehittynyt niin, että se hyödyttää voitollista vedonlyöjää, harrastelijaa tai ammattilaista? Mitä näillä panostuksilla on saatu aikaiseksi niiden näkökulmasta, jotka etsivät sivustolta jotain sisältöä oman vedonlyöntinsä kehittämiseen? Skrill ym. vedonlyöntibuukkeriarvostelut eivät ainakaan ole sellaista sisältöä. Ylikerroin.com on melkoisen laadukas foorumi, mutta sen todellinen laatu perustuu pienen joukon vihjeisiin ja ilmaiseen foorumin sisällöntuottoon. Kiitos näille vihjaajille ja laadukkaille ammattilaisille, joita en nyt jaksa nimeltä tässä eritellä, mutta jokainen foorumia seuraava tietää, että niitä on täällä useita. Näitä myös löytyy vähän jokaisesta lajista, niin jalkapallosta kuin erityisesti jääkiekosta ja varsinkin NHL:n puolelta. Ylikeroimen omasta "kehitystyöstä", jota jokapuolella hehkutetaan, minä en ainakaan ole nähnyt mitään konkreettista hyötyä toistaiseksi kenellekkään. Hyöty mikä tästä tulee on pohjautunut, mutta pohjautuu myös edelleen 100%sti foorumin puolelle. Ja itse foorumin kehitykseen ei nähtävästi ole edelleenkään laitettu viimeaikoina ei minuuttia eikä yhtään euroa tai senttiä. Mitä tämä erinomainen kehitystyö sitten on ollut muuta kuin viihdeuutisia, tissimainoksia, affiliatetulojenkasvua, käviämäärien lisäyksiä, seuraajien lisäämistä jne.? En tuomitse tätä bisnestä, mutta mitään konkreettista ei sivuston puolelle vedonlyöjän näkökulmasta ole juurikaan tullut.
Oliver kirjoitti:"Minulle saa kyllä sanoa rehdin mielipiteensä...

...koska muut ovat aina väärässä :)

Toimari on saattanut joissain kohdin hieman oikoa mutkia, toki ymmärrettävistä syistä. Kaikkea ei aina ole järkevää selittää juurta jaksain eikä kaikkia suunnitelmia voi paljastaa suurelle yleisölle.

Mutta avataan tässä nyt vähän. Eli foorumin kustomoidut lisäosat ovat vielä DEMOasteella: pelkistetyt ominaisuudet, toimivat miten toimivat, näyttävät miltä näyttävät. Lisäksi ne ovat vain pieni osa siitä, mitä foorumille ja saitille on suunnitteilla ja rakenteilla. Siksi on kyseenalaista arvioida tässä vaiheessa näille palikoille jotain rahallista arvoa.

Mitä tulee ohjelmointiin, niin en ota kunniaa itselleni muista kuin etusivujen laskimista."

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


lunatus
Jäsen
Viestit: 1149
Liittynyt: 24.05.2013, 09:57

Tuotto: +71.10 yks.

Palautus%: 105.73%

Panosten ka: 0.95 yks.

Vetoja: 1313

Pisteitä: 2539

Re: Ashley Harkleroad artikkeli

Viesti Kirjoittaja lunatus »

voin avata koko menetelmäni artikkelissa kuvin ja esimerkkikoodein hyöstettynä mutta en varmaan niin että suoraan kuka vaan vois koodit ajaa. 1212 nhl sides vihjettä n. palautuksella 107%, viimeset 127 vetoa 115%. JA VIIMESET 7 VETOA 7-0 eli jos ois twitter tili niin hehkutettavaa riittäis. Katsottu viimeisen 3 kauden aikana alle 4 ottelua eikä ainuttakaan kokonaan. vaatimus: rahaa ja pääsy possuklubiin vaikka pitäs kyllä olla jo pääsy muutenki!

ei tästä mallinnuksesta itelle mitään konkreettista hyötyä oo joten sama pistää jakoon. ei siitä kukaan hyödy kuitenkaan mitään koska vaatii niin paljon alustustyötä

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


seti
Jäsen
Viestit: 684
Liittynyt: 15.01.2003, 03:48

Tuotto: +53.10 yks.

Palautus%: 102.59%

Panosten ka: 5.98 yks.

Vetoja: 343

Pisteitä: 581

Re: Ashley Harkleroad artikkeli

Viesti Kirjoittaja seti »

hk_ kirjoitti:Itseäni kiinnostaisi kovasti lukea miten ammattilaiset ja amatöörit tekevät analyysinsä ja miten päätyvät arvioihinsa.
Epäilemättä. Tuo on sellainen asia jota kukaan itseään hyvänä arvioijana pitävä ei tule paljastamaan. Ikinä. Miksi pitäisi? Onkikaa vaan :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

10.02.2015 03:54 <seti> Jorma syndroma? Vittu tästä tule mitään. Ja eikun känni

10.02.2015 03:54 <seti> päälle!

10.02.2015 03:55 <seti> Been there. Done that...

10.02.2015 04:37 <pikkupikkuliikeri> seti eli sinne ja takaisin


skasi
Jäsen
Viestit: 642
Liittynyt: 28.11.2011, 12:01

Tuotto: +57.05 yks.

Palautus%: 110.73%

Panosten ka: 3.47 yks.

Vetoja: 153

Pisteitä: 1509

Re: Ashley Harkleroad artikkeli

Viesti Kirjoittaja skasi »

S.Sukkela kirjoitti:
Bouga kirjoitti:En lukenut koko ketjua, mutta silti pari sivukommenttia. Selvää tietenkin on, että Ylikertoimen strategia on muutettu bisnekseksi ja rahantekemiseksi. On myös täysin totta, ettei sivujen kehittäminen ole ilmaista ja siihen vaaditaan rahaa. Nyt sitä rahaa saadaan affiliatetuloilla. Affiliatetulot nousevat kun sivuston kävijämäärät nousevat ja se saa lisää affiliateiden kautta rekisteröityneitä. Mainostajan näkökulmasta useimmilla buukkereilla erityisesti tappiolliset viihdepelaajat ovat eniten tuottavia psl. muutamat vedonlyöntibuukkerit. Näille saadaan eniten pelaajia tissi ym. viihdemainoksilla.

Hyvä, tottakai tämäkin on jo selvästi iso strategisen linjanvedon muutos, asialinjalta on siirrytty puhtaasti bisnekseen. Tässähän ei suoranaisesti ole mitään väärää. Oletetaan kuitenkin että sivuston alkuperäinen tarkoitus oli vedonlyöntiinformaation jakaminen, voitollisen vedonlyöjien kohtauspaikka ja paikka suomalaisessa vedonlyöntiyhteisössä jossa voi kehittää itseään voitolliseksi vedonlyöjäksi niin teknisiltä taidoiltaan kuin peesailuiltaan. Tämä osuus nykyisellään Vikin vihjeitä lukuunottamatta on 100%sti tämän keskustelufoorumin aikaansaannos. Ja lähes 100% tästä materiaalista on tuotettu ja tuotetaan foorumin käyttäjien toimesta ilmaiseksi, ja he eivät saa siitä mitään tietenkään mitään korvausta, kuten ei kuulukkaan saada.

Nyt sivusta seuranneena Ylikertoimen "kehitystyötä" on hehkutettu jo pitkän aikaa eri paikoissa. Mikä sivustossa on todellisuudessa kehittynyt niin, että se hyödyttää voitollista vedonlyöjää, harrastelijaa tai ammattilaista? Mitä näillä panostuksilla on saatu aikaiseksi niiden näkökulmasta, jotka etsivät sivustolta jotain sisältöä oman vedonlyöntinsä kehittämiseen? Skrill ym. vedonlyöntibuukkeriarvostelut eivät ainakaan ole sellaista sisältöä. Ylikerroin.com on melkoisen laadukas foorumi, mutta sen todellinen laatu perustuu pienen joukon vihjeisiin ja ilmaiseen foorumin sisällöntuottoon. Kiitos näille vihjaajille ja laadukkaille ammattilaisille, joita en nyt jaksa nimeltä tässä eritellä, mutta jokainen foorumia seuraava tietää, että niitä on täällä useita. Näitä myös löytyy vähän jokaisesta lajista, niin jalkapallosta kuin erityisesti jääkiekosta ja varsinkin NHL:n puolelta. Ylikeroimen omasta "kehitystyöstä", jota jokapuolella hehkutetaan, minä en ainakaan ole nähnyt mitään konkreettista hyötyä toistaiseksi kenellekkään. Hyöty mikä tästä tulee on pohjautunut, mutta pohjautuu myös edelleen 100%sti foorumin puolelle. Ja itse foorumin kehitykseen ei nähtävästi ole edelleenkään laitettu viimeaikoina ei minuuttia eikä yhtään euroa tai senttiä. Mitä tämä erinomainen kehitystyö sitten on ollut muuta kuin viihdeuutisia, tissimainoksia, affiliatetulojenkasvua, käviämäärien lisäyksiä, seuraajien lisäämistä jne.? En tuomitse tätä bisnestä, mutta mitään konkreettista ei sivuston puolelle vedonlyöjän näkökulmasta ole juurikaan tullut.
Oliver kirjoitti:"Minulle saa kyllä sanoa rehdin mielipiteensä...

...koska muut ovat aina väärässä :)

Toimari on saattanut joissain kohdin hieman oikoa mutkia, toki ymmärrettävistä syistä. Kaikkea ei aina ole järkevää selittää juurta jaksain eikä kaikkia suunnitelmia voi paljastaa suurelle yleisölle.

Mutta avataan tässä nyt vähän. Eli foorumin kustomoidut lisäosat ovat vielä DEMOasteella: pelkistetyt ominaisuudet, toimivat miten toimivat, näyttävät miltä näyttävät. Lisäksi ne ovat vain pieni osa siitä, mitä foorumille ja saitille on suunnitteilla ja rakenteilla. Siksi on kyseenalaista arvioida tässä vaiheessa näille palikoille jotain rahallista arvoa.

Mitä tulee ohjelmointiin, niin en ota kunniaa itselleni muista kuin etusivujen laskimista."
Tää ketju sisältää ihan kivaa keskustelua palstasta, ja erityisesti tässä lainaamani Bougan viesti on mielestäni todella hyvä!
Noin hienoon viestiin odottaisi ehkä hieman kunniottavampaan sävyyn kirjotettua vastausta? Anyway, nyt reilut 10 kuukautta myöhemmin kyselisin varovaisesti, että onko tuolta demoasteelta päästy eteenpäin? Vai onko minulta jäänyt uudistukset vain huomaamatta? Ymmärrän toki, että SSukkela:n aika menee NBA:n parissa, ja JussiQ:n aika Liigan parissa.
Mutta kieltämättä olisi mielenkiintoista kuulla, mihin suuntaan foorumia ollaan kehittämässä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


moderator
Avatar
Moderaattori
Viestit: 1762
Liittynyt: 19.02.2004, 11:15
Pisteitä: 1024
Paikkakunta: homeless
Viesti:

Re: Ashley Harkleroad artikkeli

Viesti Kirjoittaja moderator »

Tässä on odoteltu, että molemmat YK:n käyttämät softat (etusivu & foorumi) päivittyisivät seuraavan sukupolven versioihinsa ennenkuin mitään uutta aletaan julkaisemaan. Tämä siksi, että kumpikin softa muuttuu niin merkittävästi aikaisemmasta versiosta. Lisäksi molemmat softat alkavat käyttää samaa frameworkkiä, jolloin saadaan paremmat työkalut integroida etusivu ja foorumi toisiinsa.

Kunhan softista ja 3rd-party-modeista julkaistaan tarpeeksi vakaat versiot, niin asiat alkavat etenemään. Tähän voi joitakin kuukausia vielä mennä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 11. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

08.12.2015 16:51 <skasi> Olihan se mielenkiintoista =) Kiitokset nopeasta vastauksest

08.12.2015 17:49 <mikko> Tälle pitää antaa peukku ;)


skasi
Jäsen
Viestit: 642
Liittynyt: 28.11.2011, 12:01

Tuotto: +57.05 yks.

Palautus%: 110.73%

Panosten ka: 3.47 yks.

Vetoja: 153

Pisteitä: 1509

Re: Ashley Harkleroad artikkeli

Viesti Kirjoittaja skasi »

moderator kirjoitti:Tässä on odoteltu, että molemmat YK:n käyttämät softat (etusivu & foorumi) päivittyisivät seuraavan sukupolven versioihinsa ennenkuin mitään uutta aletaan julkaisemaan. Tämä siksi, että kumpikin softa muuttuu niin merkittävästi aikaisemmasta versiosta. Lisäksi molemmat softat alkavat käyttää samaa frameworkkiä, jolloin saadaan paremmat työkalut integroida etusivu ja foorumi toisiinsa.

Kunhan softista ja 3rd-party-modeista julkaistaan tarpeeksi vakaat versiot, niin asiat alkavat etenemään. Tähän voi joitakin kuukausia vielä mennä.
Tästä on nyt vuosi vierähtänyt, ja ainakin minä kuulisin mieluusti edes pientä päivitystä. Ei tarvitse juurta jaksaen selittää, eikä kaikkia suunnitelmia paljastaa, mutta pieni katsaus verhon taakse kiinnostaisi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


moderator
Avatar
Moderaattori
Viestit: 1762
Liittynyt: 19.02.2004, 11:15
Pisteitä: 1024
Paikkakunta: homeless
Viesti:

Re: Ashley Harkleroad artikkeli

Viesti Kirjoittaja moderator »

skasi kirjoitti:
moderator kirjoitti:Tässä on odoteltu, että molemmat YK:n käyttämät softat (etusivu & foorumi) päivittyisivät seuraavan sukupolven versioihinsa ennenkuin mitään uutta aletaan julkaisemaan. Tämä siksi, että kumpikin softa muuttuu niin merkittävästi aikaisemmasta versiosta. Lisäksi molemmat softat alkavat käyttää samaa frameworkkiä, jolloin saadaan paremmat työkalut integroida etusivu ja foorumi toisiinsa.

Kunhan softista ja 3rd-party-modeista julkaistaan tarpeeksi vakaat versiot, niin asiat alkavat etenemään. Tähän voi joitakin kuukausia vielä mennä.
Tästä on nyt vuosi vierähtänyt, ja ainakin minä kuulisin mieluusti edes pientä päivitystä. Ei tarvitse juurta jaksaen selittää, eikä kaikkia suunnitelmia paljastaa, mutta pieni katsaus verhon taakse kiinnostaisi.
Ilman Olkiluoto kolmosta palvelimille ei riitä sähkö, eikä koodariarmeija suostu tulemaan työpaikalle muulla kuin Länsimetrolla.

Ai ei mene läpi?

Kaikenlaisia odottamattomia vaikeuksia on tosiaan ollut. Deadlinet ovat paukkuneet jo niin monta kertaa, että nyt ei kyllä enää lupailla yhtään mitään. Sivustoa pyörittää kuusi avainsoftaa plus järjetön määrä muita palikoita ja näiden toimiminen yhdessä on osoittautunut paljon haasteellisemmaksi kuin luultiin. Fokus on tällä hetkellä nykyisen sivuston päivityksessä uudelle alustalle ja vasta sen jälkeen palataan mielenkiintoisempien projektien pariin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


skasi
Jäsen
Viestit: 642
Liittynyt: 28.11.2011, 12:01

Tuotto: +57.05 yks.

Palautus%: 110.73%

Panosten ka: 3.47 yks.

Vetoja: 153

Pisteitä: 1509

Re: Ashley Harkleroad artikkeli

Viesti Kirjoittaja skasi »

Menköön vaikka tänne Ashleyn ketjuun tämä viesti..

Ylikertoimen etusivu on kokenut muutoksia. Facebookissa asian tiimoilta on järjestetty kilpailu, mutta foorumille ei ole ilmoitettu mitään. Korjataan tilanne:
Ylikerroin.com FB kirjoitti:Ylikertoimen kotisivut ovat saaneet ”kasvojen kohotuksen”, joten tämän kunniaksi arvomme Edmonton Oilers -lippiksen Jesse Puljujärven nimmarilla. Nämä hommat eivät aina välttämättä suju kuin öljyttynä, joten nyt haluaisimmekin hieman palautetta koskien uudistusta, sillä lukijoita palvelemaan tämä kehitys on tehty. Joten kilpailuun osallistuaksesi tykkää tästä päivityksestä ja arvostele viestiin kouluarvosanalla (4-10) päivityksen saaneet kotisivumme.

Mikäli haluat esittää kommentteja, mielipiteitä, rakentavaa kritiikkiä, ideoita mitä uutta/lisää kaivattaisiin tai muita parannusehdotuksia, niin otamme kaiken ilomielin vastaan. Arvonta suoritetaan täysin sattumanvaraisesti, joten arpalippujen määrään ei arvosana tai mielipiteet vaikuta. Tervetuloa kaikille tsekkaamaan uudet kotisivumme: http://www.ylikerroin.com.

Voittajan arvonta suoritetaan sunnuntaina. Yksi vastaus per henkilö. Voittajalla on viikko aikaa antaa osoitetietonsa sen jälkeen, kun häneen on Facebookissa otettu yhteyttä. Facebook ei ole osallisena kilpailun järjestämisessä.
Ylikertoimen Facebook-sivulla on 44 806 tykkääjää. Foorumilla käyttäjätunnuksia on 16 817.

Ylläoleva kilpailu on kerännyt 15 tunnissa 327 peukkua ja 257 kommenttia.
Foorumin suosituin viesti, Mannyn: "Peukuta täysillä jos vihjeistä on edes jonkinlaista hyötyä sinulle." on kerännyt 196 peukkua, joista moni on varmastikin tuplapeukkuja : )

Eli yhteenvetona: Hyvää työtä YK:n some-osasto! :peukku:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
moderator kirjoitti:Tässä on odoteltu, että molemmat YK:n käyttämät softat (etusivu & foorumi) päivittyisivät seuraavan sukupolven versioihinsa ennenkuin mitään uutta aletaan julkaisemaan. Tämä siksi, että kumpikin softa muuttuu niin merkittävästi aikaisemmasta versiosta. Lisäksi molemmat softat alkavat käyttää samaa frameworkkiä, jolloin saadaan paremmat työkalut integroida etusivu ja foorumi toisiinsa.

Kunhan softista ja 3rd-party-modeista julkaistaan tarpeeksi vakaat versiot, niin asiat alkavat etenemään. Tähän voi joitakin kuukausia vielä mennä.
Ylläolevasta lainauksesta vielä kysymys, päivittyikö tuo etusivu nyt seuraavan sukupolven versioon? Tässähän rupeaa pian jo jännittämään, milloin ja miten foorumi integroidaan etusivun kanssa yhteen =)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


moderator
Avatar
Moderaattori
Viestit: 1762
Liittynyt: 19.02.2004, 11:15
Pisteitä: 1024
Paikkakunta: homeless
Viesti:

Re: Ashley Harkleroad artikkeli

Viesti Kirjoittaja moderator »

skasi kirjoitti:Ylläolevasta lainauksesta vielä kysymys, päivittyikö tuo etusivu nyt seuraavan sukupolven versioon?
Ei vielä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


skasi
Jäsen
Viestit: 642
Liittynyt: 28.11.2011, 12:01

Tuotto: +57.05 yks.

Palautus%: 110.73%

Panosten ka: 3.47 yks.

Vetoja: 153

Pisteitä: 1509

Re: Ashley Harkleroad artikkeli

Viesti Kirjoittaja skasi »

moderator kirjoitti:
skasi kirjoitti:
moderator kirjoitti:Tässä on odoteltu, että molemmat YK:n käyttämät softat (etusivu & foorumi) päivittyisivät seuraavan sukupolven versioihinsa ennenkuin mitään uutta aletaan julkaisemaan. Tämä siksi, että kumpikin softa muuttuu niin merkittävästi aikaisemmasta versiosta. Lisäksi molemmat softat alkavat käyttää samaa frameworkkiä, jolloin saadaan paremmat työkalut integroida etusivu ja foorumi toisiinsa.

Kunhan softista ja 3rd-party-modeista julkaistaan tarpeeksi vakaat versiot, niin asiat alkavat etenemään. Tähän voi joitakin kuukausia vielä mennä.
Tästä on nyt vuosi vierähtänyt, ja ainakin minä kuulisin mieluusti edes pientä päivitystä. Ei tarvitse juurta jaksaen selittää, eikä kaikkia suunnitelmia paljastaa, mutta pieni katsaus verhon taakse kiinnostaisi.
Ilman Olkiluoto kolmosta palvelimille ei riitä sähkö, eikä koodariarmeija suostu tulemaan työpaikalle muulla kuin Länsimetrolla.

Ai ei mene läpi?

Kaikenlaisia odottamattomia vaikeuksia on tosiaan ollut. Deadlinet ovat paukkuneet jo niin monta kertaa, että nyt ei kyllä enää lupailla yhtään mitään. Sivustoa pyörittää kuusi avainsoftaa plus järjetön määrä muita palikoita ja näiden toimiminen yhdessä on osoittautunut paljon haasteellisemmaksi kuin luultiin. Fokus on tällä hetkellä nykyisen sivuston päivityksessä uudelle alustalle ja vasta sen jälkeen palataan mielenkiintoisempien projektien pariin.
Tästä on nyt vuosi vierähtänyt, ja ainakin minä kuulisin mieluusti edes pientä päivitystä. Ei tarvitse juurta jaksaen selittää, eikä kaikkia suunnitelmia paljastaa, mutta pieni katsaus verhon taakse kiinnostaisi. :mrgreen:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

10.12.2017 15:34 <mikko> Huhuja kuullut että pian voi pamahtaa. Onpa tää keskustelu

10.12.2017 15:34 <mikko> harvinaisen väsyneet otsikon alla :D


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin