Tänään on 29.03.2024, 00:46.

Championsleague 19-20.10

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Portillo
Jäsen
Viestit: 565
Liittynyt: 23.07.2003, 19:21

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: 100.00%

Panosten ka: 10.00 yks.

Vetoja: 1

Pisteitä: 82
Paikkakunta: Helsingin mlk

Championsleague 19-20.10

Viesti Kirjoittaja Portillo »

Mitäs mieltä Yk.comin UCL-tietäjät ovat Leverkusen - Romasta? Bookkerilinja tällähetkellä Leverkusenille karvan päälle 40%, kun mun tekee mieli antaa sakemanneille liki 50% voitonmahdollisuudet.

Leverkusen konttasi jälleen Bundesliigassa UCL-matsin alla, keskittyminen oli jo tässä ottelussa, josta pitäisi perjaatteessa voitto ottaa. Leverkusenin heikkous on puolustuspeli, mutta mun mielestä Roman hyökkäyskalusto ei ole maailman huippuluokkaa, ja varsinkin Championsliigassa joukkue on yleensä pelannut puolustusvoittoista peliä. Romassahan on/oli(?) kriisi, kun valmentajat ovat vaihtuneet muutaman kuukauden sisään tiheämmin, kuin keskivertojoukkuella muutamassa kaudessa :shock: Nyt puikoissa on Chievossa mainetta niittänyt del Neri, joka varmasti haluaa ensimmäiseksi laittaa puolustuspelin pakettiin. UCL:ssä voittotili on edelleen avaamatta ja jos joukkue mielii vielä pudotuspeleihin/UEFA Cupiin, pitäisi tästä pelistä pisteitä saada.

Mun papereissa joukkueet ovat suht tasavahvoja ja Leverkusenin kuuluisi olla mun mielestä vähintään 45% suosikki. Leverkusen ei ole mun mielestä missään pelillisessä kriisissä, vaan joukkue on yksinkertaisesti pelannut Bundesliigassa puolivaloilla ja keskittynyt enemmän Championsliigaan. Romaa en seuraa niin tiivisti kuin Leverkusenia, mutta sellainen käsitys mulla on siis, että joukkueella on vielä ongelmia, niin kokoonpanon kuin pelinkin kanssa.

Arsenalia vastaan suosittelen pelaamaan tasoituksella, bookkerit tarjoilevat Panathinaikokselle vain alta 20% saumoja, kun mun mielestä oikeampi luku olisi 24%. Arsulle kelpaisi varmasti minimissään tasurikin Kreikasta, jatkopaikkaan sille riittää että rosenborgit ja panathinaikokset kaatuu kotikentällä.

Shakhtar - Celtic, bookkerilinja 44 28 28. Minä tarjoan tässäkin sellaista 50% kotijoukkueelle. Celtic on ehkä hieman yliarvostettu ja Shakhtar ehdottomasti aliarvostettu. Ukrainan liigassa Shakhtarista on kasvanut jo Kiovan Dynamon todellinen haastaja, tai asian voisi ilmaista jo niin päin, että Dynamo haastaa Shakhtarin :P Shakhtar on taitava joukkue, jossa pelaa monia nuoria tulevaisuuden nimiä, kuten Srna, Hübschmann ja Agahowa. Kotietu tässä pelissä on normaalia kovempi, ja kun mun silmissä joukkueet ovat suurinpiirtein tasaväkisiä, tuollaisiin 45% lukemiin minun on vaikea taipua. Shakhtarissa on pohjalla vahva talous ja joukkueesta yritetään tosissaan rakentaa huippuseuraa(voi olla liian raju sana :D) Euroopan kentille, tästä osoituksena mm. uuden, modernin, stadionin rakentaminen. Jos tällä kaudella Shakhtar voittaa jonkun pelin Championsliigassa, niin tässä se tulee tapahtumaan. Shakhtar ja Celtic ratkaisevat keskenään lohkon kolmannen sijan, joka oikeuttaa UEFA Cupiin. Celtic hakee ratkaisua varmasti kotikentältään, jossa se on tunnetusti hyvä. Ukrainasta tasapeli olisi mukava tuliainen, joten kotijoukkue on pelissä se, joka saa määrätä pelin kulun. Haistelen, että tässä saattasi tulla jopa kahden maalin voitto ukrainalaisille...

Sitten Valencia - Inter, jonka bookkerilinja menee täysin yli meikäläisen ymmärryksen. Valenciako kotonaan Italian kolmanneksi kovinta joukkuetta vastaan vain 45% suosikki UCL:n alkulohkossa? Mun on äärimmäisen vaikeaa päästä alle 50% lukemiin. Valencia on yksi mun suurimmista ennakkosuosikeista Championsliigan voittajaksi. Joukkuetta on rakennettu monta vuotta pitkäjänteisesti ja avainpelaajat(pl hyökkääjät) ovat pelanneet useita vuosia yhdessä. Täksi kaudeksi joukkuetta vahvistetiin vielä kolmella Italian maajoukkuepelaajalla, Stefano Fiore ja Bernado Corradi siirtyivät Laziosta ja Marco di Vaio Juventuksesta. Mun papereissa joukkueen materiaali on vähintään samaa luokkaa Barcelonan ja Real Madridin kanssa. Ehkäpä La Ligan asiantuntijat kommentoivat tätä sitten...

Interistä lähti yksi maailman parhaista toppareista, Fabio Cannavaro, eikä samantason pelimiestä joukkueen puolustuksesta enää löydy. Hyökkäys on hyvä, brassi Adriano on kenties yksi vahvimmista suosikeista FIFA:n Maailman Pelaajaksi. Interin materiaali jää mun mielestä Valenciasta selkeästi, sanoisin että joukkue on suunnilleen Deportivon tasoinen.

Luulisin, että Valencia - Deportivo La Ligassa olisi suunnilleen tuo 45% kotisuosikki. Ok, Inter on hieman kovempi porukka, joten laitan Valencialle 43%. Kotietu on Championsliigassa varmasti La Ligaa kovempi, joten nostan Valencian 47% suosikiksi. Tilanne lohkossahan on se, että Inter on voittanut molemmat ottelunsa ja pisteitä koossa on kuusi. Valencialla on kolme pistettä, joten tätä kotipeliä ei saisi missään tapauksessa hävitä. Tämä takaa sen, että fanaattisen kotiyleisön edessä Mestallalla Valencia on takuulla huippusyttynyt. Tällä pelillä ei Interin kannalta ole niin merkittävää vaikutusta, saahan Inter mahdollisen revanssin heti seuraavalla kierroksella kotonaan. Tämä seikka nostaa mulla Valenciaa entisestään ja nyt pääsenkin jo päälle 50% lukemiin. Olisiko bookkerilinja sama, jos samoista lähtökohdista(lohkon tilanne) lähdettäisiin otteluun Barcelona - Inter? Vastaan, ettei varmasti olisi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


btah
Jäsen
Viestit: 234
Liittynyt: 20.06.2004, 15:41
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja btah »

Leverkusen - Roma
Romalla hieman huolia kokoonpanossa. Mexes pelikiellossa ja Dellas kärsii
reisivammasta, mutta pystyy pelaamaan(?), myös Chivulla pieniä huolia, tilalle tulossa Panucci ja Cufre. Myöskin Pelizzoli puuttuu maalilta ja tilalla on Zotti. Keskikentältä puuttuu Dacourt, joka loukkaantui Livornoa vastaan.

Leverkusen on ollut myös erittäin vahva kotonaan, joka nostaa epäilemättä heidän voitonmahdollisuuksiaan.

Oletetut avauskokoonpanot:
Bayer 04: Butt - Juan, Nowotny, Roque Junior - Schneider, Ramelow, Ponte, Placente - Jones, Berbatov, Krzynowek

AS Roma: Zotti - Panucci, Ferrari, Dellas(??), Cufre - Mancini, Perrotta, De Rossi - Totti, Cassano - Montella

Juventus - Bayern Munich
München on aina vaarallinen euro-kentillä, mutta tässäkin ottelussa lienee kotietu merkittävä.

Del Pieron kunnosta ei varmuutta, voi ainakin aloittaa ottelun penkillä. Kärjessä silloin Zalayeta & Ibrahimovic, koska Trézéguet on loukkaantuneena. Myöskin Camoranesi palaa kokoonpanoon.

München saattaa pelata vain yhdellä kärjellä, koska hyökkäyksessä on huolia, Makaaylle ei meinaa löytyä kaveria hyökkäykseen. Pitkäaikaispotilaiden Alexander Zicklerin ja Roque Santa Cruzin lisäksi myös Pizarro on nyt loukkaantunut. Pizarrolla selkävaivoja, mutta ilmeisesti lähtee mukaan reissuun. Todennäköisesti kuitenkin Hashemian pelaa kärjessä Makaayn rinnalla. Ze Roberto takaisin kokoonpanossa.

Oletetut avauskokoonpanot:
Juventus: Buffon - Zebina, Thuram, Cannavoaro, Zambrotta - Camoranesi, Emerson, Blasi, Nedved - Zalayeta, Ibrahimovic

Bayern Munich: Kahn - Görlitz, Lucio, Linke, Salihamidzic - Frings, Jeremies, Ballack, Ze Roberto - Hashemian, Makaay


Leverkusenille antaisin 42% ja Juventukselle 49%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Smith
Jäsen
Viestit: 333
Liittynyt: 08.07.2003, 12:18
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Raisio

Viesti Kirjoittaja Smith »

Pari kiinnostavaa peliä:

Liverpool-Depo 44% 29% 27% - peli 2 Betsson 4,60. LAY Liverpool.

Bookkerit ovat ottaneet n. 48% kannan Liverpoolin puolesta, mikä on aika paljon eli liikaa. Hädin tuskin pääsen 44%:iin siitä syystä, että Depon puolustus vahvistuu, kun Mauro Silva hyppää kehiin keskikentän pallonriistäjäksi. Hän on siinä hommassa Primeran TOP 3:ssa ja joukkuepelaaja jättikokoisella J.llä.

Fenerbahce-Lyon 40% 29% 31% - peli 1 Unibet 2,55.

Loppuunmyyty stadion Istanbulissa ja melkoinen kotietu tekevät F:stä 40%:n suosikin ja Unin 2,55 maistuu. Fenerbahce pääsee liki parhaalla kokoonpanolla, kun Lyonilta on pari miestä sivussa - ei vaikutusta prosentteihin.

Shakhtar Donetsk-Celtic 49% 28% 23% - peli 1 Betfair 2,18.

Kuten jo edellä todettiin, niin Shakhtarin pitäisi olla lähellä 50%, eikä alle 45%:n kuten bookkereiden keskiarvot osoittavat. Prosentit seuraavat tässä mitä ilmeisimmin pelikäyttäytymistä ja sehän sopii meille aivan mainiosti. Edit: Shakhtarin nuorista nimistä kiinnostavin on kuitenkin 19 v. romanialaiskärki Marica. Nigerialainen Aghahowa taitaa olla loukkaantunut, eikä ole muutenkaan avauksen mies - mahtava pelaaja kylläkin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Hyvää tavaraa taas smith, jatkan vähän 8)

Liverpoolista sen verran, että tuota 2-4 voittoa ei kannata vielä erityisemmin pitää huikeana tasonnousun merkkinä - kuten toki smith ei ole tehnytkään kun Deporia suosittelee. Smith pitää "oman liigansa" joukkueiden puolta heh :wink: Mutta olen samaa mieltä kanssasi, kyllä toi maistuu. Pool oli avausjaksolla aikasta paska ja pääsivät peliin mukaan hirveällä tuurimaalilla, kun Barosin veto kimposi omasta pakista upoten nätisti yläputken alta sisään. Fulham on lisäksi huono, mun mielestä Liverpoolin pitikin toi ottelu ennakkoon voittaa eikä siitä sen enempää.

Liverpool on ollut tänä vuonna muutenkin huikean paska kärkijoukkueita vastaan, pelit ManU:a ja Chelseaa vastaan olivat aivan hirveää sontaa vaikka ne vain maalilla hävittiinkin. UCL-kotipeli rampaa Monacoa on harvoja siedettäviä esityksiä tällä kaudella. Uusia loukkaantuneita ei ole tullut, ja pidempään poissaolleet Gerrard & Nunez & Smicer puuttuvat. Gerrardin poissaolo syö edelleen peliä kokonaisuutena aika paljon. Se on toki sanottava plussaksi, että Benitez ex-Valencian luotsina tietää kuinka Depor pelaa, ja pystynee pahimmat sudenkuopat välttämään. Kyllä tässä selkeästi ideaa ja kerrointa on vieraita koittaa, tasoituksella ainakin.

Donetsk kelpaa myös tänne suunnalle.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Anaz
Jäsen
Viestit: 179
Liittynyt: 28.01.2003, 19:56
Pisteitä: 0
Paikkakunta: lappeen Ranta

Viesti Kirjoittaja Anaz »

Sparta-ManU over 2,5 kertoimet noin 2,1

-Manulta sivussa Ferdinand, Keane ja Fortune. Puolustuksen korvaajat Silvestre ja Heinze. Spartan maaliodotusarvon pitäisi nousta tuon puolustuksen muutoksen takia, vaikka toki joukkue suht surkea on ollutkin. ManU taas yleensä pelaa aika hyökkäysvoittoista peliä ja kohtuullisilla tehoilla, joten overia pelivalinnaksi.

lisäksi pienellä Spartaa kerroin 5,4-komissio Parbetillä, juuri noitten poissaolojen takia.

Leverkusen-Roma 1 kerroin 2,35-komissio Parbet

-Niinkuin ylhäällä todettiin Romalla paljon miehiä sivussa ja lisäksi pakkovoiton paineet. Leverkusen on tosi kotivahva joukkue ja uskoisin Roman kaatuvan suht helposti.

Real Madrid-Dynamo Kiev LAY 1,45 Parbet

-Realin esitykset tällä kaudella olleet sitä mitä pelkältä ostomies ryhmältä voi odottaa. Välillä menee suht hyvin, välillä ei mitenkään. Voisi kuvitella että tähdet alkavat "väsyä" kun voittoja ei ala tulla. Dynamo taas omaa vahvan ryhmän jolta menestystä voi jopa odottaa ja sen Espanjan vierailut on menneet yleensä aika vahvasti, joten myydään Realia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Fold
Jäsen
Viestit: 4
Liittynyt: 12.10.2004, 13:05
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Fold »

Liverpool-Deportivo

Liverpoolin viikonlopun viimeiset 45 min oli niin vakuuttavaa peliä, että uskon liverpoolin varmaan voitoon tänään.


Manu ei taas vakuuttanut viikonloppuna joten tasapelillä voisi hakea kerrointa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Portillo
Jäsen
Viestit: 565
Liittynyt: 23.07.2003, 19:21

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: 100.00%

Panosten ka: 10.00 yks.

Vetoja: 1

Pisteitä: 82
Paikkakunta: Helsingin mlk

Viesti Kirjoittaja Portillo »

Rohkaistakseni yk.comin nollakerholaisia päätän uskaltautua laittamaan koko kierroksen %-arviot kaikkien kommentoitavaksi. Näkemyseroja varmasti löytyy, eikä mun tietämys joukkueista ole varmasti taulun huippuluokkaa, paitsi ehkä saksalaisista joukkueista, joita seuraan lähes päivittäin ja lasken %-arvioita pääsarjanani 1. Bundesliiga.

Tiistain lopulliset arviot. Laitan huomisen prossat, kunhan otteluennakoita alkaa ilmestymään enemmän. Totalseissa rajana kaikissa on 2,5 maalia.

Koodi: Valitse kaikki

Monaco - Olympiacos       57 26 17 o/u 51 49
Liverpool - Deportivo     44 29 27 o/u 43 57
Real Madrid - Dynamo Kyiv 70 19 11 o/u 60 40
Leverkusen - Roma         44 28 28 o/u 52 48
Juventus - Bayern         52 27 21 o/u 50 50
Ajax - M. Tel-Aviv        62 24 14 o/u 44 56
Sparta - Man. United      23 32 45 o/u 46 54
Fenerbahce - Lyon         40 30 30 o/u 45 55
Leverkusenin arviossa tuli alustavista alas, koska tutkin Romaa tarkemmin ja huomasin aliarvioineen sen pelivoimaa(en ole siis mikään Serie A expertti, en seuraa sarjaa varmaan keskiverto yk-laista enempää :roll:). Vaikka sillä on alkukaudesta ongelmia ollut, niin ne ovat helpottamaan päin ja uusi valmentaja on varmasti piristänyt, kuten Bundesliigassa Schalkella, ja siinä tapauksessa hyviä tuloksia on lupa odottaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


btah
Jäsen
Viestit: 234
Liittynyt: 20.06.2004, 15:41
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja btah »

Outoja tietoja liikkellä Bayern Münchenin Hashemianin pelaamisesta Suomen medioissa. Uskon kuitenkin joukkueen kotisivuja ja luotan, että Hashemian on kehissä.

http://www.fcbayern.t-com.de
Vahid Hashemian is back in contention and may start alongside Roy Makaay in a side likely to show changes compared to Saturday's starting line-up.
http://www.iltalehti.fi
Bayern-valmentaja Felix Magath saa sentään hollantilaisen Roy Makaayn jalkeille. Muuten punapaitojen hyökkäyskalusto näyttääkin varsin harvalta, sillä Vahid Hashemian ja Roque Santa Cruz ovat varmuudella sivussa. Lisäksi perulainen Claudio Pizarro kärsii selkäkivuista.
http://www.mtv3.fi
Bayernin hyökkäyspäässä on ongelmia vielä enemmän. Pitkäaikaispotilaiden Alexander Zicklerin ja Roque Santa Cruzin ohella myös Claudio Pizarro ja Vahid Hashemian ovat nyt kipeinä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Portillo
Jäsen
Viestit: 565
Liittynyt: 23.07.2003, 19:21

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: 100.00%

Panosten ka: 10.00 yks.

Vetoja: 1

Pisteitä: 82
Paikkakunta: Helsingin mlk

Viesti Kirjoittaja Portillo »

Mun papereissa Hashemianin pelaamisella ei ole tässä pelissä mitään merkitystä. Hän ei ole tehnyt tällä kaudella vielä maaliakaan ja kun vastassa on yksi maailman parhaista puolustuksista, ei ole kauheasti väliä, pelaako kärjessä Makaay yksin, vai Makaay-Hashemian. Mun mielestä israelilaiskärjen hankinta oli melkoisen turha, sillä Santa Cruz ei ole esimerkiksi saanut todellista näytönpaikkaa monessa pelissä peräkkäin ja kaveri on vielä nuori. Pizarro olisi luonnollinen valinta Makaayn pariksi kärkeen, mutta hän on kärsinyt tällä kaudella paljon loukkaantumisista. En usko, että vaikka Hashemian olisi pelikunnossa(eikä varmasti ole täydessä sellaisessa), hän pelaisi enemmän kuin puoli tuntia Makaayn rinnalla.

Bayernillä on muitakin ongelmia, keskikentältä hyllytettiin Hargreawes Schalke-ottelun jälkeen ja pelintekijä Deislerille iski taas pieni masennus ja mies lensi Torinosta takaisin saksaan psykiatrille.

Oma veikkaus Bayernin kokoonpanosta(suluissa kickerin tarjoama):
Kahn
Sagnol(Görlitz)-Kovac(Linke)-Lucio-Salihamidzic(Rau)
Frings-Jeremies-Demichelis(-)-Ballack-Ze Roberto
Makaay-(Hashemian)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

<50% offtopic>
Kerros P tuon Hargreawesin funktio kun paremmin tiedät, mie en nimittäin käsitä miksi se Bayernissa on niin kauan jo pyörinyt :shock: En mie sano että se nyt mikään TÄYSI turhuus on ja mieshän tuli muistaakseni jostain Kanadasta junnuna, mutta kun se on jotenkin niin hyödyttömän oloinen pelaaja. Minusta ei palvele hyökkäyssuuntaan juurikaan ja puolustavaan rooliin luulisi löytyvän paljon vahvempia ja pätevämpiä ukkoja = vähän ns. yleispelaaja? Bayern on kuitenkin tasoltaan jotain Manchester Unitedin luokkaa = joka tapauksessa Euroopan suurseura, ja Hargreawes on jotenkin sellainen kaveri jonka näkisin esim Southamptonin tai Evertonin keskikentällä.

Eikö siellä muka parempia ole, oli siis tämän vuodatuksen pointti :P
</50% offtopic>

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Anaz
Jäsen
Viestit: 179
Liittynyt: 28.01.2003, 19:56
Pisteitä: 0
Paikkakunta: lappeen Ranta

Viesti Kirjoittaja Anaz »

Vielä yksi peli tälle päivälle Juventus-Bayer Munchen under 2,5 kerroin 1,76-komissio Betfair

-Peli on molemmille tärkeä sekä ensimmäinen kohtaaminen näiden kahden joukkueen välillä. Bayerin hyökkäyspään ongelmista tuossa mainittiinkin jo ja Juventuksen puolustuksen hyvyydestä myös. Varmasti varovainen peli tulossa eikä kumpikaan halua riskeerata, tämä yhdistettynä edellä mainittuihin asioihin pakottaa laittamaan underia lapulle. Oma arvio ~60%.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Portillo
Jäsen
Viestit: 565
Liittynyt: 23.07.2003, 19:21

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: 100.00%

Panosten ka: 10.00 yks.

Vetoja: 1

Pisteitä: 82
Paikkakunta: Helsingin mlk

Viesti Kirjoittaja Portillo »

Livematseja en Bundesliigasta näe, joten varmasti joku toinen osaisi vastata paremminkin.

Hargreawes pelaa keskikentän pohjalla siis, mutta kaverilla pysyy myös pallo hallussa, päinvastoin kuin brittijengien sukittajilla, jotka luutivat keskikentän pohjalla. Yleispelaaja siis suurinpiirtein...

Bayernin "ongelma" voisi olla nimenomaan tuo keskikentän puolustaminen, sillä Jeremiesin ura on ollut laskussa jo jonkin aikaa. Samalle paikalle olisi sitten Hargreawesin ohella tarjolla myös argentiinalainen Demichelis, joka pelasikin tätä roolia viimekaudella. Hän pystyy pelaamaan myös topparina. Omista junnuista läpi löi viime kaudella muuan Schweinsteiger, niin tämä keskikentän paikka meni jälleen yhdelle hyökkäävälle pelaajalle. Dortmundista tuli kesällä vielä Saksan maajoukkuemies Frings, yllättäen hyökkäävä keskikenttä, joten tungosta Bayernin keskikentälle todellakin on. Vielä kun Deislerkin saatiin henkiseen kuntoon viime keväänä, ei Bayernin keskikentälle ole kyllä tarjolla neljän miehen, jopa viidenkään joukkoon yhtään pätevämpää puolustavaa miestä.

Alkukaudella keskikentän pohjalla pelasi Frings, mutta hänen taitonsa menevät puolustavammassa roolissa hukkaan. Jeremies oli loukkaantuneena, joten Hargreawes on pelannut siinä nyt vähän aikaa, koska valmentaja Magath ei ollut tyytyväinen hyökkäävien keskikenttämiehiensä puolustuspeliin. Juventus-ottelussa paikan ottaa Jeremies, ja on kiva nähdä, miten tämä viime kaudella topparinakin tuurannut vanha luuta pysyy tempossa mukana.

Lyhyt vastaus siis: Bayernillä on kolme "DMC" paikalle sopivaa pelaajaa, Demichelis, Hargreawes ja Jeremies, joista on aika pitkälti makuasia, kenet heittää kentälle. Siinä mielessä kallistun Neon haukkumalinjalle, että mielummin peluuttaisin siinä toista miestä, mun suosikki olisi Demichelis. Hän on ilmeisesti pudonnut kuitenkin kesällä tulleen valmentaja Magathin papereista. Huhujahan Liverpoolin Hamannin hankinnasta on ollut jo vissiin viime kauden puolella, vähään aikaan niistä ei ole mitään kuulunut. Siinä olisi varmasti puuttuva palanen Bayernin joukkueeseen, rahoituskin varmasti onnistuisi, jos joku keskikenttämiehistä myytäisiin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Hehe, laitoin tuon Didi Hamannin koukkuun jota pidin salaa selkäni takana ja katselin tuliko sinullekin sama mies mieleen :D

Kyllähän tuo "DMC" tontti on aivan äärettömän tärkeä joka joukkueessa, mutta jotenkin vielä korostuu noissa huippuryhmissä. Ei ole millään tasolla pieninkään sattuma, että Arsenalissa pelaa yksi Euroopan parhaista (pitkälti myös oma mielipide, mutta näin herraa on tituleerattu mielestäni aika monessa paikkaa) rikkovista keskikenttämiehistä eli Paddy Vieira. Kyllä jokaisessa menestyvässä joukkueessa on pakko olla tuohon rooliin joku hyvä ns. "tasapainottava" (termiä "keskikentän ankkuri" kai käytetty myös) pelaaja, korjatkaa jos olen väärässä mutta esim. Real Madridin pelikin sekosi kummasti kun Makelele siirtyi Chelseaan ja kas kummaa kuinka Chelsean puolustuksesta tuli huippupitävä. Ei ole myöskään sattumaa että ManU:ssa on tämä osasto selvästi heikoimmalla Valioliigan kärkiseuroista & sijoituskin sen mukainen, Keane hyytyy vaan vuosi vuodelta.

Tuli vähän johdatusta ohi asian mutta liittyihän tämä nyt kuitenkin puoliksi Champions Liigaa => jos Bayernissä on toi tontti tällä hetkellä hakusessa/ykkösmies siihen ei ole kunnossa, ei peli voi kokonaisuutena toimia hyvin.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


TJ
Jäsen
Viestit: 218
Liittynyt: 30.11.2003, 01:18
Pisteitä: 14

Viesti Kirjoittaja TJ »

Hyvin pitkälti samoilla linjoilla edellisten kanssa. Itse poimin kaksi maukasta Pinnaclelta:


Fenerbahce - Lyon (PK) 1/2,0/56% (40-29-31)

Sparta(+0,5) - ManU 1/2,2/53%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pera
Jäsen
Viestit: 464
Liittynyt: 09.05.2004, 19:59
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja pera »

Leverkusen-Roma 45 29 26

mielestäni Rooman peli ei ole vielä läheskään tasapainossa
Samuelin,Emersonin korjaajat on aika vähissä ei alkukauden
huonoja esityksiä vielä korvata koti tasapelillä Interiä ja vierasvoitilla
omasta mielestäni putoaja ehdokaasta (Livorno) toki peli
paranemaan päin. kovana kotijoukkueena pidän Leverkusenia
aika kohtalaisena suosikkina

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Portillo
Jäsen
Viestit: 565
Liittynyt: 23.07.2003, 19:21

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: 100.00%

Panosten ka: 10.00 yks.

Vetoja: 1

Pisteitä: 82
Paikkakunta: Helsingin mlk

Viesti Kirjoittaja Portillo »

Neo kirjoitti:Tuli vähän johdatusta ohi asian mutta liittyihän tämä nyt kuitenkin puoliksi Champions Liigaa => jos Bayernissä on toi tontti tällä hetkellä hakusessa/ykkösmies siihen ei ole kunnossa, ei peli voi kokonaisuutena toimia hyvin.
Vastaan vielä tähän loppuun lyhyesti: Bayernin peli ei todellakaan ole toiminut siihen tyyliin, mitä takavuosina on totuttu näkemään. Suurin syy tähän voikin olla juuri tämä keskikentän tärkein tontti, jotan ei Jeremiesin huippuvuosien jälkeen ole pystytty kunnolla paikkaamaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mikezu
Jäsen
Viestit: 253
Liittynyt: 05.02.2004, 17:01
Pisteitä: 22

Viesti Kirjoittaja Mikezu »

Prahaa tasoituksella ajattelin yrittää itsekin. Manu ei luultavasti lähde kovin suurella raivolla hyökkäämään, varsinkin kun Keane ja Ferninand ovat pelistä pois ja kun viikonloppuna on peli muuan Arsenalia vastaan. Vaikka Praha ei häävisti olekaan pelannut, niin luulisi ainakin tasuriin olevan kohtalaiset saumat kotiyleisön edessä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tomde
Jäsen
Viestit: 6
Liittynyt: 26.01.2004, 13:14
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja tomde »

Vaikka tässä ketjussa on hehkutettu Roman poissaoloja en kuitenkaan sijoittelisi hyvin ailahtelevasti pelaavaan Leverkuseniin kovinkaan paljon ropoja, sillä kyllä Roman hyökkäyskalusto on tänäkin vuonna aivan Euroopan kärkitasoa. Totti, Cassano, Montella tulevat tänään pistämään Leverkusenin puolustuksen aivan varmasti koville!
Leverkusenin koutsi sanoo matsiennakoissa, että joukkue lähtee otteluun 3-4-3 taktiikalla eli reilusti hyökkäämään mikä varmasti sopii mainiosti Romalle.
Leverkusenin tärkeimmillä pelaajilla kuten Nowotnylla,Ramelowilla ja Berbatovilla on ollut pikkuvammoja, mutta pelaavat tänään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Anaz
Jäsen
Viestit: 179
Liittynyt: 28.01.2003, 19:56
Pisteitä: 0
Paikkakunta: lappeen Ranta

Viesti Kirjoittaja Anaz »

Pelejä tälle päivälle:

Milan-Barcelona under 2,5 kerroin 1,8 betfair

-Barcalta loukkaantuneena Gabri Garcia, Thiago Motta, Edmilson, Sylivinho, Albert Jorquera, Ludovic Giuly and Gerard Lopez. Tärkeä peli molemmille, voittaja on melkeimpä varma jatkoon menijä. Milan omaa vahvan puolustuksen, Barcelona pelannut vahvasti tämän kauden. Peli kuitenkin taas kahden huipun kohtaaminen ja näissä otteluissa pelataan yleensäkin varovasti riskejä välttäen. Veikataan underia.

Panathinaikos-Arsenal over 2,5 kerroin 2,14 betfair

-Wenger ei aio lepuuttaa miehistöään, vaan kaikki pelimiehet ovat mukana Bergkampia lukuun ottamatta. Ljungberg palaa kokoonpanoon loukkaantumisen jälkeen. Kreikkalaiset joukkueet ovat tunnetusti suht huonoja puolustamaan ja kun vastassa on Arsenal täydessä iskussaan on vähän outoa että overin mahdollisuus ei ole vähintään 50% bookkereiden mukaan. Itse annan varovasti 52%

Valencia-Inter over 2,5 kerroin 2,16 betfair

-Valencia hävisi vkloppuna Sevillalle kotona 1-2 ja valmentajan kommentit pelistä olivat kanssa vähemmän mairittelevat. Inter taas on pelannut ainakin maalirikasta jalkapalloa, tehnyt 14 maalia kuudessa serie A ottelussa. Toisaalta taas puolustus on vuotanut urakalla sillä näissä kuudessa pelissä päästettyjä maaleja on 11. Valencia ei voi kuin parantaa vklopun pelistä, annetaan overille ~50%.

Samaan peliin Interiä kerroin 4,1 parbet

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


laudrup
Jäsen
Viestit: 1534
Liittynyt: 06.09.2004, 23:30
Pisteitä: 54

Viesti Kirjoittaja laudrup »

Sen verran korjausta edelliseen kun Anaz kirjoitti että Arsulla on "kaikki pelimiehet mukana Bergkampia lukuunottamatta" niin pitää todeta että herra nimeltä Vieira puuttuu myös...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Anaz
Jäsen
Viestit: 179
Liittynyt: 28.01.2003, 19:56
Pisteitä: 0
Paikkakunta: lappeen Ranta

Viesti Kirjoittaja Anaz »

laudrup kirjoitti:Sen verran korjausta edelliseen kun Anaz kirjoitti että Arsulla on "kaikki pelimiehet mukana Bergkampia lukuunottamatta" niin pitää todeta että herra nimeltä Vieira puuttuu myös...
totta, silti vahva miehistö menossa kreikkaan

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Vieira on toki paha puute, mutta hän oli poissa alkukaudestakin eikä vaikuttanut peliin millään tavoin :shock: Kyllähän Arsenal enemmän maaleja päästi, mutta kun hyökkäyspeli toimii niin järkyttävän hyvin on juurikin sama saako vastustaja 1 vai 2 maalia kun Arsenal tekee varmuuden vuoksi aina vähintään 3 :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


#7
Jäsen
Viestit: 49
Liittynyt: 26.01.2004, 15:41
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja #7 »

Arsenalin kohdalla lienee syytä varoa tai ainakin huomioida seikka, että sunnuntaina Valioliigassa tulossa vieraspeli Manchester Unitedia vastaan. Viime vuosien kiistakumppanuuden ja varsinkin viime syksyn vastaavan ottelun vuoksi kyseessä ei ole todellakaan mikä tahansa ottelu, vaan ehdottomasti viikon päätapahtuma.

Tämä näkyi eilen Man.U:n otteissa selkeästi. Muutamia pelaajia lepuutettiin ja kentällä olleidenkaan keskittyminen ei ollut pelkästään Prahan illassa, vaan sunnuntaissa ja Old Traffordilla. ManU saikin olla eilen tyytyväinen yhteen pisteeseen, sen verran hallitseva Sparta matsissa oli. Uskoisin Arsenalinkin olevan tänään kaukana parhaastaan. Mihin se riittää Ateenassa, onkin toinen asia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mikezu
Jäsen
Viestit: 253
Liittynyt: 05.02.2004, 17:01
Pisteitä: 22

Viesti Kirjoittaja Mikezu »

Chelsea-TSSKA Moskova pelissä lähtisin taas yrittämään Moskovaa tasoituksella:

-Chelsealta pois 3/6 cl-maalia tehnyt Drogba
-Chelsean maalinteko ollut viime Valioliigan peleissä kankeaa
-Itänaapurit hyvin vielä cl-peleissä mukana, eikä takaiskumaaleja ole vielä tullut
-tasapeli ei olisi katastrofi kummallekaan, ja jos voitto tulee Chelsealle, tulee se yhdellä maalilla

Joten mm. näistä syistä johtuen

Ladbrokesin Moskova +1.0&+1.5 kertoimella 1.94 kelpaa mulle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


kymmenen
Jäsen
Viestit: 261
Liittynyt: 30.09.2003, 12:46
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja kymmenen »

Panathinaikos-Arsenal ottelusta samoilla linjoilla #7 kanssa. Wengerin puheissa CL on prioriteetti numero yksi, mutta lohko on erittäin helppo ja jatkosta putoaminen äärimmäisen epätodennäköistä. Melkein mahdotonta kuvitella, että mikään noista lohkon joukkueista pystyisi Arsenalia Highburyllä horjuttamaan. Vieraissa tasuritkin ovat hyviä tuloksia ja Kreikastahan on perinteisesti ollut vaikeaa hakea täysiä pisteitä. Lisäksi Arsun viimevuosien historia eurokentiltä, valioliigan dominoinnista huolimatta, on masentavaa luettavaa. Jalkapallohuumassä eläville kreikkalaisille tämä puolestaan lienee se syksyn kohokohta eurokentillä. Kreikan sarjassa Panathinaikos on aloittanut totutun hyvin.

Pitää nyt vielä katsoa Arsun lopullinen kokoonpano, mutta parinkin avainmiehen lepuuttaminen antaa koko joukkueelle singaalin, ettei tämä nyt ole se syksyn tärkein ottelu. Se odottaa viikonloppuna Manchesterissä. Jotakuinkin samoilla perusteilla tuli eilen myytyä pörsseissä ManUa ihan kiitettävästi ja mikäli vaan Arsun kokoonpanosta löytyy pienikin lepuuttamisen maku niin sama on edessä tänään: jos sitä saa vielä silloinkin alta 1,80 myytyä, kuten nyt saa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin