Tänään on 29.03.2024, 07:16.

Sm-liiga 23.10

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
Bawdy
Jäsen
Viestit: 1567
Liittynyt: 17.02.2004, 15:17
Pisteitä: 940
Paikkakunta: Lpr

Sm-liiga 23.10

Viesti Kirjoittaja Bawdy »

Nordicbetiltä viikon HELMI!

Pelicans - Ilves 2,55( 4,54 ) - 4,50( 4,54 ) - 2,15( 1,78 )
22% - 22% - 52%

Siis, en itse käsitä ollenkaan kerroin asettelua. Vaikka Pelicansia puoltaakin seuraavat seikat:

- Nurminen pelannut huippu hyvin.
- Ilveksen puolustus pelannut viime ottelut surkeasti.
- Joukkueiden kuntokäyrät hieman eri suuntiin.

Mutta..

- Kuinka pahasti Pelicansin peliä alkaa sotkemaan kuin Nurmisen lähtöhuhut Venäjälle alkavat olla Lahdessa lähes päivittäinen puheenaihe.
- Nurminen pelastanut yksinään Pelicansille viime otteluissa pisteen, putki katkeaa jossakin vaiheessa ja tulee ns. huonopeli.
- Viime kaudella Ilves voitti joka ottelussa Pelicansin.
- Pitkämäki pelaa Pelicansia vastaan, Peltomaa, Pesonen, kaikki pelikunnossa lauantaina.
- Ilveksen pakko jossain vaiheessa parantaa peliä, jos ei nyt niin milloin?

Eli Ilveksen pitäisi voittaa kyseinen ottelu, kun sairastupakin tyhjenemään päin, Pelicansin kiekollinen osaaminen niin vähäistä verrattuna Ilvekseen. Nurminen ei voi turjua monessa pelissä tuolla tavalla n. 50 laukausta/peli.
Suht' vähämaalinen ottelu varmaankin tulossa.

Kerroin tulee VARMASTI putoamaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 20:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

Bawdy kirjoitti: Nurminen ei voi turjua monessa pelissä tuolla tavalla n. 50 laukausta/peli.
Suht' vähämaalinen ottelu varmaankin tulossa.
Niin no, jotta saadaan semmonen 50 laukausta Nurmiselle niin tarvitaan syttyvä kotijoukkue (esim HPK ja HIFK..), Pelicanseille sellaiset noin 10 jäähyä ja vastustajan ylivoimatehokkuuden on syytä olla vähintään keskitasoa parempaa. Lisäksi voi pähkäillä mikä on ollut Pelicansien pelistrategia vierasjoukkueena, tuskin lähdetty katsomaan kumpi tekemään maaleja enemmän :wink: (vaikka siitähän jääkiekossa on kyse tjsp?). Tässä pelissä on ainakin ennakkoon aika moni asia erilailla mitä noissa HIFK&HPK otteluiden yli viiskytä laukausta tapauksissa...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


esgo
Jäsen
Viestit: 62
Liittynyt: 02.04.2004, 15:07
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja esgo »

Pelicans-Ilves
Pelicans pelasi viimeksi tiistaina HPK:ta vastaan (jatkoaikatappio 1-2) ja Ilves pelasi pelit sekä keskiviikkona että torstaina, saldona näistä peleistä sama kuin Pelicanseila, eli piste HPK:lta.

HPK:ta vastaan Ilveksellä oli tilaisuus katkaista tappioputkensa; joukkueella oli rutkasti ylivoimatilanteita ja ensimmäisen erän jälkeen 2-0 johto, mutta ei. Nyt joukkueen tappioputki on jo 6 ottelun pituinen. Maalissa Tuukka Rask pelasi raporttien mukaan hyvin. Jatkoajan mukaan Ilveksen ainoa loukkaantunut on Peltomaa.

Pelicans on yllättänyt ainakin minut pelaamalla tasaisia (tuloksellisesti) pelejä, eikä joukkueesta ainakaan alkukaudesta ole tullut heittopussia. Suurin ansio tästä tietenkin loistavalle Pasi Nurmiselle, ja myös puolustus on toiminut kurinalaisesti. Jopa Veikkaus on näköjään tiputtanut ainakin lauantain ottelusta Pelicans-tripla pakon pois. Pelicans pääsee otteluun ilman loukkaantumisia. Veikkauksen kerroinasettelun (2,95-4,40-1,75) takia kallistun pelaamaan X. Nurminen pitänee vaisun Ilves-hyökkäyksen kurissa, ja Pelicans-hyökkäys taasen on olliut odotetun vaisua. Veikan 4,40 on suht hyvä markkinoilla. Odotan pelistä tasaista ja vähämaalista.



SaiPa-Kärpät
Kärpiltä puuttuu pelistä Oskari Korpikari, ja Viktor Ujcik saattaa myös olla sivussa. Myös Janne Niinimaa jätti joukkueen osa-aika pestinsä jälkeen. Kuitenkin Kärpät on mielestäni selvästi SaiPaa laadukkaampi nippu (vaikka SaiPa hakikin 2 pistettä Raksilasta), ja pelaisin roponi ehdottomasti Kärppien puolesta. Ongelma on kuitenkin Kärppien naurettavan pienet vieraskertoimet, varsinkin veikkauksen 1,45, joten ei peliä.



Ässät-JYP
JYP sai katkaistua tappioputkensa torstaina Lappeenrannassa, ja nyt joukkue yrittää jatkaa samaa rataa Porissa Ässien vieraana. Ässien 8 ottelun voittoputki taas on kääntynyt 2 niukkaan tappioon, Tapparaa vastaan saatiin sentään 1 piste mukaan.

Ässillä on mukana uusi NHL vahvistus, 24-vuotias Jason WIlliams Detroitista. Mies on Ässien kotisivujen mukaan pelannut lähinnä farmissa ja viime kaudella 49 matsia Detroitin kolmos- ja nelosvitjassa, tehopisteitä syntyi 13. Lainauksesta Ässien sivuilta "Jason Williamsin hankinnalla pienennetään riskiä, jos joku pelaaja sattuu loukkaantumaan", voisi päätellä ettei kaverista ainakaan mitään pistenikkaria odoteta.

JYP lienee saanut voitostaan lisää itseluottamusta, viimeinkin taistelu palkittiin. Odotan tästäkin ottelusta tasaista vääntöä, eikä jatkoaika olisi suuri yllätys. Merkiksi siis X, eikä Veikkauksen 4,40 ole huono.



Blues-Jokerit
Jokereilla matsi perjantaina, mutta sitä ennen pitkähkö tauko. Ainakin luulisi, että potkua vielä riittää kolmanteekin erään. Joukkueet kohtasivat aikaisemmin kaudella Hartwall-areenalla, tuolloin numerot olivat 3-0 Jokereille ja voiton takuumiehet olivat huomennakin pelaavat Glen Metropolit ja Tim Thomas. Myös Kantee ja Oksa palasivat eilen HIFK:iä vastaan pelattuun otteluun. HIFK:iä vastaan Jokerit olivat ajoittain pahassa pulassa, lainaus Juha Lindiltä: "Ainoa hyvä asia tässä ottelussa oli että saatiin kolme pistettä. Oltiin suurissa vaikeuksissa ja ei oikein päästy liikkeelle. Kiitos kolmannen erän hyvän alivoima-taistelun pysyttiin pelissä mukana." NHL-vahvistus Campbell oli kommenttien mukaan vähän hukassa, mutta se oli vasta kaverin eka peli, ja saihan hemmo jopa pistehanat auki.

Kaikki tietävät Bluesin ongelmat, lehdistö riepottelee joukkuetta, sen johtoa ja omistajiakin. Olen kuitenkin sitä mieltä, että ennenmin tai myöhemmin Blues nostaa tasoaan ja alkaa pelaamaan materiaalinsa mukaista peliä. Keskiviikkona joukkue hävisi vain maalilla HIFK:lle ja tilaisuuksia olisi ollut parempaankin. Kokoonpanoista sen verran, että Bluesilla Miikka Elomo on palannut harjoitusvahvuuteen ja saattaa pelata lauantaina. Kari Kalto on kärsinyt selkäkrampista ja hänenkin pelaamisensa on vielä avoinna. Bluesin kotisivuilla mainitaan myös, että "pientä flunssaa on liikkeellä", saa nähdä minkälaisen kokoonpanon saavat kentälle. Odotan siis Bluesin nousun alkavan, mutta Jokerit on aina ollut kova vastus espoolaisille, joten kallistun vierasvoittoon. Veikkauksen kerroin 1,90 ei kuitenkaan riitä peliin.



TPS-HIFK
HIFK: llä tässä pelissä rasitteena perjantain ottelu Jokereita vastaan, TPS viime peli taasen oli tiistaina. Molemmat joukkueet ovat huonon alun jälkeen lähteneet liukumaan vastutamattomasti kohti liigan kärkeä, ja odotettavissa lienee kovatasoinen vääntö. TPS jäi viimeksi ilman pisteitä kotonaan Jokereita vastaan syyskuun loppupuolella, sen jälkeen pisteitä on rapissut 9:ssä liigapelissä putkeen.

HIFK:ltä lienevät poissa ovat samat pelaajat kuin Jokereita vastaan, eli Pärssinen, Turo Järvinen ja Toni Häppölä. TPS:iin taasen on tulossa lähiaikoina kovasti uusia pelaajia: Saku Koivu, ja loukkaantuneen Marco Tuokon tilalle tulee NHL:stä Vancouver laitahyökkääjä Tyler Bouck. Lisäksi joukkue hakee korvaajaa Robert Valicevicille. Nämä vahvistukset eivät kuitenkaan ole mukana vielä HIFK pelissä. Joni Lius palaa TPS:in pelaajarinkiin, poissaolijoita ovat Tuokko, Jiri Vykoukal ja Mikko Kankaanperä.

TPS:n poissaolijoistakin huolimatta uskon, että kovakuntoinen TPS ottaa täydet 3 pistettä. Veikkauksen 1,70 on yllättäen markkinoiden huonoin tarjous, mutta itselläni on sen verran luottoa TPS:iin, että pelaan tuon kautta kaksi tuplaa, joissa muina kohteina siis Pelicans-Ilves ja Ässät-JYP tasurit. Siis merkiksi 1.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blackrock
Jäsen
Viestit: 332
Liittynyt: 29.05.2004, 11:54
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Pyhäjoki

Viesti Kirjoittaja Blackrock »

esgo kirjoitti:Ässät-JYP
Lainauksesta Ässien sivuilta "Jason Williamsin hankinnalla pienennetään riskiä, jos joku pelaaja sattuu loukkaantumaan", voisi päätellä ettei kaverista ainakaan mitään pistenikkaria odoteta.
Kaveri pääseekin suoraan ykköskenttään, koska Pasi Tuominen on poissa nivusvaivan vuoksi. Sportti.com

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Peoplez
Jäsen
Viestit: 234
Liittynyt: 05.01.2004, 22:20
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Peoplez »

Tps - Hifk X

Veikkaukselta "maailman paras" kerroin tähän eli 4.60.
Itse saan tasurille 23% joten 4.60 on hyvä kerroin jota voi pelata vieläpä singlenä.

EDIT: joukkueet oli väärinpäin

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blackrock
Jäsen
Viestit: 332
Liittynyt: 29.05.2004, 11:54
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Pyhäjoki

Viesti Kirjoittaja Blackrock »

SM-liiga lauantai 23.10:

Blues - Jokerit: 34-23-43
Pelicans - Ilves: 34-20-46
SaiPa - Kärpät: 23-19-58
TPS - HIFK: 48-22-30
Ässät - JYP: 48-21-31

Pelit:
Pelicans - Ilves: 1 (2,94) Expekt 3,20
SaiPa - Kärpät: 1 (4,35) Centrebet 4,80
TPS - HIFK: 2 (3,33) PAF 3,60
Ässät - JYP: 2 (3,23) Nordicbet 3,30

-Suosikit on järjestäen jyrännyt viime aikoina ja syönyt kassaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 15:18
Pisteitä: 69

Viesti Kirjoittaja harakka »

Blues Jokerit 32 22 46
Pelicans Ilves 33 21 46
SaiPa Kärpät 20 20 60
TPS HIFK 51 21 28
Ässät JYP 50 21 29
HPK Tappara 51 21 28

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Pelisijoittajat
Jäsen
Viestit: 85
Liittynyt: 22.10.2004, 16:25
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Pelisijoittajat »

Pelicans-Ilves

Lauantaina sarjan kohtuullisen hyvin aloittanut Pelicans saa vastaansa kauden hyvin aloittaneen, nyt kuitenkin hieman hiipuneen Tampereen Ilveksen. Joukkueiden valmistautuminen tähän otteluun on sujunut hieman erilaisissa merkeissä; Pelicans on huilannut tiistaista asti, jolloin Nurminen kävi torjumassa lahtelaisille pisteen HPKn vieraana Rinkelinmäellä. Kaksi sarjapistettä jäi kuitenkin haaveeksi, kun Josh Holden veivasi kiekon Jaakko Suomalaisen jalkojen välistä maaliin. Nurmiselle kirjattiin ottelussa peräti 53 torjuntaa, joka kertoo paljon "Numpan" merkityksestä pelikaaniryhmälle. Edellisistä viidestä pelistä Pelicans on saanut 8 pistettä, eli varsin hienosti ovat pelikaanien pelit menneet.

Ilves puolestaan pelasi kaksi kovaa peliä viikolla; Torstaina HPK oli tupsukorvien vieraana Hakametsässä. Ilves oli jo 3-2 johdossa, mutta hämeenlinnalaiset tulivat reilut kuusi minuuttia ennen loppua tasoihin ja rangaistuslaukauskilpailussa jälleen Josh Holden ratkaisi sen, että kaksi pistettä matkasi Hämeenlinnan suuntaan. Keskiviikkona Ilves ja Tappara tappelivat Mansen mestaruudesta, joka kuitenkin kääntyi melko selkeällä erolla Tapparan hyväksi. Loppulukemat olivat 6-1. Ilves on erittäin alavireinen joukkue. Siitä kertoo se, että joukkue on kerännyt edellisistä kuudesta pelistä vain kaksi pistettä. Tupsukorvien edellinen 3 pisteen voitto on lokakuun 9. päivänä, jolloin Ilves voitti JYPin 6-4.

Molemmat joukkueet pääsevät peliin ilman suurempaa loukkaantumissumaa. Kotijoukkueen ainut loukkaantunut on pitkäaikaispotilas Pasi Salonen.

Lähtökohdat otteluun siis ovat varsin mielenkiintoiset. Varsin hienosti taisteleva, itseluottamusta uhkuva Pelicans saa vastaansa erittäin alavireisen tamperelaisryhmän, jolta ainakaan motivaatiota ei luulisi tästä pelistä puuttuvan. Pelicansin yllätysmahdollisuudet ovat olemassa. Tuskin Ilves ainakaan kovin helposti pisteitä mukanaan vie, sillä Pasi Nurminen on löytänyt hienon vireen.

Kauden edelliset kohtaamiset:
30.9.2004 Ilves-Pelicans 3-2 (0-0,3-2,0-0)

Muut otteluennakot ja pelivalinnat

Pelisijoittajat/Tuomo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Pelisijoittajat, 23.10.2004, 16:38. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 20:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

Blues-Jokerit 2
-onhan toi Bluesin tilanne sen verta vielä sekavaa että mistään "harmoniasta" ei voi puhua...Peliesityksetkin vahtelevat muutamasta harvasta hyvästä matsista liian usein surkeaan. Jokereilla eilen peli joo, mutta ei ainakaan saisi juurikaan vaikuttaa kun sitä ennen kuitenkin vähän enemmän taukoa. Eilinen Jokereiden esitys kentällä ei varmasti kellekkään tuonut liian hyvää fiilistä joukkueessa lähteä tänään surffailemaan jäälle, joten se tietty tsemppi ja motivaatiokin on kunnossa. Blues sitävastoin hakee sitä omaa tasoaan vielä :roll: Lähemmäs 50 prosenttia Jokereille joten nippa nappa saa peliä sisään :lol:

Pelicans-Ilves 1X
-noo ei tässä sen kummempia perusteluita ole sanallisesti, perustelut löytyy kertoimista. Ilves ei omasta mielestäni tässä voi olla mikään lähes 50:n prossan suosikki?!. Ei Ilves kyllä niin huonokaan ole mitä viime peleissä on nähty tuloksista, vastustajat ovatt olleet melko tasokkaita. No mutta jos Pelicans tekee sen 2-3 maalia ja Ilves lähes samanmoiset niin se riittää...Pientä etua Pelicans saa otteluohjelmasta Ilvekseen nähden, meinaan levätty on enemmän.

Saipa-Kärpät 2
-joo sellaista 1.60 -luokkaa olevia kertoimia on tarjolla joten marginaalit ovat todella pieniä :oops:

TPS-HIFK 1
-jaah-ah, Hifkille kolmas peli neljään päivään (perjantaina peli myös), kenttä on iso ja vastustaja varsin liikkuvaa&hyökkäävää sorttia...

Kertoimien puolesta ei kyllä kovinkaan hyvä pelipäivä kokonaisuutena :roll:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


Eetvartti
Jäsen
Viestit: 589
Liittynyt: 03.06.2003, 10:52
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Eetvartti »

Vähän myöhässä, mutta kuitenkin eli 1. erän veikkauksia...
Olen tässä kehitellyt systeemiä näille pelimuodoille ja vielä on muutama erillainen tapa lähestyä tätä pelimuotoa, mutta tässä "yhden" tällä hetkellä tuottoisimman variaation tulokset ts. mulla on 4 eri tyyliä tehdä nämä arviot ja katsotaan loppukaudesta miten on milläkin arviolla käynyt...

Ässät - JYP 1 43,2% Nordicbet 2,4

TPS - HIFK x 51,9% Nordicbet 2,25 :?
-TPS - HIFK peliin vaikutti ehkä liikaa liian pieni MOA ekan erän tulokselle...Itse suhtauduin ainakin varovaisesti panostuksen kanssa tähän peliin...syy: yliarviointi...

Blues - Jokerit 1 33,5% Nordicbet 3,35
Pelicans - Ilves 1 33,9% Nordicbet 3,15

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Eetvartti, 23.10.2004, 16:24. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Seuranta Päivitetty: 23.01.2007

Minikommentit


janneT
Jäsen
Viestit: 128
Liittynyt: 16.03.2004, 13:48
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja janneT »

Eetvartti kirjoitti:Vähän myöhässä...
Multa tulee arviot vielä pahemmin myöhässä. Yritetään ens kerralla saada arviot taululle hyvissä ajoin.

Blues - Jokerit 36 23 41
Pelicans - Ilves 31 22 47
Saipa - Kärpät 23 21 56
TPS HIFK 51 21 28
Ässät Jyp 48 22 30

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin