Tänään on 28.03.2024, 16:32.

Mestis 28/10

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
Taika
Jäsen
Viestit: 7068
Liittynyt: 11.04.2003, 12:29

Tuotto: +120.28 yks.

Palautus%: 102.34%

Panosten ka: 0.44 yks.

Vetoja: 11569

Pisteitä: 10763
Paikkakunta: Tampere

Mestis 28/10

Viesti Kirjoittaja Taika »

poimitaan pois nordicbetiltä
KooKoo - Jokipojat 1,30/5,50/5,90
Joukkueilla ei nykykokoonpanoilla (Jokipojilla vahvistamassa Vuorio, Valli, Jokiraita ja Pulliainen) (paljon luokkaantumisista kärsivällä KooKoolla Suomalainen) ole ollenkaan noin paljon tasoeroa. Lisäksi Jokipojat pelanneet viime pelit paljon tuloksiaan paremmin mm. halliten selvästi laukauksia niin Haukkoja, Hokkia kuin K-Vantaatakin vastaan. Eka voitto suorastaan roikkuu ilmassa...ehkä tässä tilanteessa jopa helpompi ottaa vieraista. KooKoo varsin sopiva vastus.
prosenteilla 59/19/22 jonkinmoinen mälli tuohon...
kerroin pudonnee...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


R
Jäsen
Viestit: 359
Liittynyt: 09.05.2003, 13:13
Pisteitä: 58
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja R »

Muutamat ennakko poiminnat Nordicilta:

KooKoo - Jokipojat 5,90 (20%)
Alustavat prosentit 63-17-20
Jokipoikien kerroin näyttääkin laskeneen eilisestä 5,90 --> 4,70, joku muukin pelannu isolla :)

Salamat - K-Vantaa 2,00 (53%)
Alustavat prosentit 53-18-29
Olli Jokisen piti pelata Salamoissa, mutta Jokisen uusi seura Södertelje ei anna Jokiselle pelilupaa Salamoissa. Kuitenkin Salamat silti selvä suosikki ja kelpo yk omissa papereissani.
Edit: Näköjään Nordicci on laskenut Salamoitakin, ilmeisesti pelattu aika kivasti eilisen ilmotuksen takia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

-Mahdollisuudet ovat pienet, mutta ne ovat olemassa!-

Minikommentit


Mikezu
Jäsen
Viestit: 253
Liittynyt: 05.02.2004, 17:01
Pisteitä: 22

Viesti Kirjoittaja Mikezu »

Nordicbet tarjoaa Hermeksen voitosta kerrointa 2.60, kun muilla kotivoiton kertoimet pyörii 2.20-2.30 paikkeilla. :!:

Hermes näyttäisi olevan kova kotijoukkue (5-0-2), ainoat tappiot puhtaan pelin Kalpalle ja kauden avauksessa Hokille. Myös Vesa Hermeksen maalilla on pelannut tilastojen valossa mallikkaasti, samalla kun Sportin maalinteko on ollut viime peleissä suht laimeaa.

Joten, vaikka kysessä onkin kuuma "paikalliskamppailu" ja vaikka Sport onkin vissiin antanut itsestään heräämisen merkkejä, ainakin minä pistän rahani likoon Hermeksen puolesta tuolla kertoimella.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Aki Lahti
Avatar
Jäsen
Viestit: 2584
Liittynyt: 16.01.2003, 18:53
Pisteitä: 1783
Paikkakunta: Iitti

Viesti Kirjoittaja Aki Lahti »

Jukurit - KalPa 40% 21% 39% [2,51-4,73-2,56]
Hermes - Sport 39% 22% 39% [2,54-4,55-2,58]

Nordicbet

Jukurit 2,75
1,34% kassasta

Jukurit - KalPa tasapeli 5,00
0,35% kassasta

Hermes 2,60
0,56% kassasta

Hermes - Sport tasapeli 5,00
0,62% kassasta

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Singlejä Unibetille.Panostus 18.2.2021 lähtien oma panostustapa.Pelataan ainostaan *** kohteita.Arviot perustuvat ainoastaan avauskokoonpanoihin.

Minikommentit


jpharju
Jäsen
Viestit: 46
Liittynyt: 14.10.2004, 03:24
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja jpharju »

Ohessa uutisia joukkueiden kotisivuilta:


Salamat - K-Vantaa

Joonas Rönnberg lainaan Vantaalle
28.10.2004

Ilveksen puolustaja Joonas Rönnberg, 21, siirtyy Kiekko-Vantaa riveihin lainasopimuksella. Loukkaantumisesta ja vähäisestä peliajasta kärsinyt Rönnberg pelaa jo torstaina Salamia vastaan. Vantaalaislähtöinen Rönnberg tulee paikkaamaan polvivammasta kärsivää Teemu Kolehmaista ja kiekon jalkaansa saanutta Mikko Juutilaista. "Joonas on meille tähän tilanteeseen erinomainen apu. Toivotaan, että samalla saadaan kaveri takaisin liigakuntoon", toteaa valmentaja Jarmo Kauppi.
Lainasopimus kestää 6.11. asti, ellei Ilveksessä tapahdu sitä ennen merkittäviä muutoksia tai loukkaantumisia.

Loukkaantuneet
26.10.2004

Miika Lindholm, reisi, toipumisarvio 1 vko
Teemu Kolehmainen, polvi, toipumisarvio 6 vko
Muu joukkue on kärsinyt flunssa ja kuumetaudista

Osaako joku kertoa, onko ko. kaverit millaisessa roolissa joukkueessa? Ja miten on tuon kuumetaudin tilanne?


Jukurit - Kalpa

Mäenpää JYPistä Jukureihin (26.10.2004)
Jukurit on vuokrannut JYP-puolustaja Mikko Mäenpään riveihinsä seuraavaan neljään otteluun. Mäenpää liittyy joukkueen harjoitusrinkiin jo tänään.
-Haemme vahvistusta joukkueeseen tämänhetkisessä sairaustilanteessa. Joukkueessa on tällä hetkellä 10 flunssapotilasta ja koko tähänastisen kauden tärkein otteluviikko. Kohtaamme torstaina Kalpan kotona ja lauantaina pelaamme Sportia vastaan Vaasassa. Mikko Mäenpää on minulle tuttu jo nuorten maajoukkueen toiminnasta ja hän on täyttää sopivasti toiveemme. Lisäksi Mäenpää haluaa itse lisää pelituntumaa ja Jukureissa hän tulee saamaan kaipaamaansa peliaikaa, päävalmentaja Risto Dufva kuvaa tulokasta.

Mäenpää on pelannut kuluneella kaudella 9 liigaottelua ja saanut niissä yhden syöttöpisteen. Nuorena jopa jäähykuninkuuksiakin voittanut pelimies on rauhoittunut ja tämän kauden rangaistussaldo on vain 4 minuuttia. Mikko Mäenpää on lähtöisin Tapparasta ja hän on pelannut kaudesta 2002 alkaen JYP:ssa. Hän oli JYP:n A-junioreissa ja pyrkii nyt vakiinnuttamaan paikkansa JYP:n liigaryhmässä.

Jukureilla ja JYP:lla on jo vuosien ajan ollut hyvä yhteistyö ja tämänkaltaiset siirrot ovat tämän toiminnan käytännön taso. Jukureilla on tällä hetkellä pelimiehiä sairastuvalla, joten senkin vuoksi tarvitsemme lisää pelaajia, Dufva miettii.

Ensimmäinen NHL-peluri Kalevankankaalla (27.10.2004)
Jukurit kohtaa kauden häviöittä pelanneen KalPan suuressa savolaisderbyssä torstaina.
KalPa:n kansainvälisesti nimekkäin pelaaja on eittämättä hyökkääjä Adam Hall, joka on aito NHL-pelimies. Hän on osoittanut taitoaan jo kuopilaisryhmässäkin - 6 peliä ja kuusi pistettä.
-Tämä on ensimmäinen kerta, kun Kalevankankaalla Jukurieden pelissä nähdään "änäri". Jo yksistään se on katsomisen arvoista, mutta kyllä me olemme päättäneet antaa täyden vastuksen Mestiksen hallitsevalle mestarille, Risto Dufva tuumi iltaharjoitusten jälkeen.
Jukurijoukossa on useita flunssatoipilaita ja heidän kuntonsa selviää tosiasiallisesti vasta sitten, kun kiekko putoaa keskiympyrään.
-KalPan pistepörssin kärki on vahva: Tomi Mustonen on koko Mestiksen pistetykki 21 "pojollaan". Marko Ahosilta 15 pisteellään on toisena ja Kasper Kenig pitää kolmatta tilaa 13 pisteellä. Vakuuttavaa jälkeä, Dufva toteaa.
-Nyt mikkeliläisyleisöllä on aidosti kiintoisa ilta - hyvä peli ja voittamaton kuopiolainen tähtisikermä, joten kaikki hallille, Dufva hykerteli torstain asetelmaa.

Hmm.. Jukureissa pientä flunssan poikasta, ei varmaan voi olla vaikuttamatta peliin...
Kalpan sivuilta uutinen:

Vastassa viimeinen vielä valloittamaton vuori
Jos ei lähes koko Suomi, niin ainakin lähes koko urheilua seuraava Savo odottaa tällä viikolla viikonpäivistä suurimmalla mielenkiinnolla torstaita. Silloin etelä-savolaisen urheilun tämän hetkinen lippulaiva Jukurit saa vieraakseen pohjois-savolaisen joukkueurheilun lippulaivan kuopiolaisen KalPan.


Mikkelin Kalevankankaan jäähalli oli KalPalle vielä viime kauteen asti koko Mestiksen vaikein paikka pelata. Ensimmäinen piste Mikkelistä lipesi Kuopioon viime kaudella vasta kaikkiaan kahdeksannella yrityksellä. Padot murtaneen viime sekuntien tasoitusmaalin sekä ensimmäisen pisteen jälkeen virtaussuunta Kalevankankaalla onkin näyttävästi vaihtunut, seuraavista neljästä Mikkelin maaperällä käydystä kohtaamisesta pohjois-savolaiset ovat vieneet nimiinsä kolme.

Näistä ylitse muiden nousee kahden maalin takaa-ajoasemasta jatkoaikavoittoon ja mestaruuteen päättynyt kevään viides finaali. Kuopiolaisten kultaisia muistoja ennen heille niin tylystä hallista kuorrutti vielä elokuussa haettu harjoitusvoitto.
Kalevankangas on kuitenkin Mestis-halleista ainoa jossa KalPa ei ole kyennyt voittamaan vielä koskaan runkosarjassa.

Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Kuopiossa KalPa jatkoi siitä mihin syyskuunkin keskinäisessä harjoitusottelussa jäi ja piti pisteet Niiralassa puhtaasti maalein 3-0.
Sarjan toisella kierroksella rakkaimmalle vastustajalleen kärsimänsä tappion jälkeen Jukurit onkin ollut vakuuttavassa vireessä, seuraavista yhdeksästä ottelusta tiliä rasittaa vain yksi tappio ja tällä hetkellä joukkueella on peräkkäisiä voittoja vyöllään jo viisi.
KalPalla peräkkäisten voittojen putki on puolestaan hurja, jo peräti kolmetoista, eli joukkue ei ole kokenut tämän kauden sarjassa vielä ainoatakaan pistemenetystä.

Mikkeliläiset ovat pelanneet tähän mennessä viisi kotiottelua, saavuttaen yhdeksän pistettä ja antaen vastustajan tehdä otteluissa kaksi kertaa edes kaksi maalia. Torstai-illan vierailija on pelannut vierasotteluita kaudella myös viisi, keräten täydet kymmenen pistettä ja päästäen niin ikään vain kaksi kertaa vastustajan edes kahteen maaliin.

Luvassa liikettä ja tunnetta
Viime keväänä toisensa kolmen kauden mittaisen yhteisen Mestis-taipaleen aikana jo toistamiseen pudotuspeleissä kohdanneiden joukkueiden ottaessa yhteen ei tapahtumasta latausta eikä jännitettä puutu. Molempien joukkueiden kotikaupungeissa voitto juuri toisesta savolaisesta lämmittää mieltä tavallista kauemmin.

Ottelun ratkaisut löytyvätkin koko joukkueen hyvästä kolmen erän liikkeestä, jäähyjen välttämisestä sekä maskipelaamisesta.
Sekä Jukureiden maalivahti Mikko Strömberg että KalPan virkaveljet Ari Luostarinen ja Pasi Kuivalainen ovat niin kovassa syysvireessä että ilman laadukasta maskia sekä jatkuvaa liikettä vastustajan maalin edessä ovat osumat hyvin tiukassa. Maali-iloittelua ei torstain kohtaamisesta ole siis odotettavissa.

Ylivoimapeli korostuu tällä kertaa siitä syystä että kahden omaa pelitapaansa täysin noudattavan kurinalaisen joukkueen kohdatessa erikoistilannemaaleja ei montaa kertaa ottelun aikana päässe yrittämään.

Molemmat joukkueet ovat saaneet yhden vahvistuksen kokoonpanoonsa sitten sarjan toisen kierroksen, KalPan ykkösketjun keskelle on ilmestynyt NHL-vahvistus Adam Hall sekä Jukureiden puolustuksessa on määrä debytoida juuri torstaina JYP-laina Mikko Mäenpään.

Etelä-Savo - Pohjois-Savo maakuntaotteluun tulee oman värinsä ja tunnelma-lisän tuomaan jälleen myös sekä linja-autolla kuopiosta että ympäri maata saapuvat KalPan kannattajat.

K. Kenig palaa, Kuusisto ei

KalPa saa torstain otteluun takaisin kolme edellistä ottelua nilkkavamman takia huilaamaan joutuneen, pistepörssissä edelleen sijalta kolme löytyvän kakkosketjun kiitäjän Kasper Kenigin. Hänen paluun myötä joukkueen kokoonpano palaa miehen loukkaantumista edeltävään muotoon.
Puolustaja Matti Kuusisto on toipumassa hyvää vauhtia muutaman viikon takaisesta ylävartalovammastaan, mutta palaaminen viime kauden kotikaukaloon tulee vastaan vielä liian aikaisin.

Jukureiden kokoonpano varmistuu vasta ottelupäivänä joukkueessa kiertäneen flunssan takia. Yksi muutos joukkueen kokoonpanoon sitten edellisen Järvenpään ottelun kuitenkin varmuudella tulee, puolustusta saapuu vahvistamaan peliaikaa Jyväskylästä hakemaan saapuva Mäenpää.

Jukurit toimii hyvänä mittarina

- Jukurit-peli on meille hyvä haaste, hyvä mittari, toteaa KalPan valmentajista Hannu Kapanen. - Peli tulee olemaan enemmänkin kuin kiivas. Hermokontrolli korostuu.

- Pelitavoissa on eroa. Mestiksessä on enemmän aikaa, liigassa täytyy osata lukea peliä aina yksi siirto jo etukäteen. Karvausta ja sitä myötä painetta on liigassa myös enemmän, Lahdesta ja liigasta Kuopioon ja Mestikseen palannut Jermu Pisto kertoo eroista kahden ylimmän sarjatason välillä.
KalPassa hän kertoo harjoiteltavan sekä määrällisesti enemmän että laadullisesti paremmin kuin edellisessä seurassaan liigajoukkue Pelicansissa.

- Pientä hakemista on ollut. Vaikka melkein kaikki ovat puolituttuja, olen pelannut aiemmin samassa joukkueessa kuitenkin vain muutaman pelaajan kanssa, arvioi Pisto alkukauttaan.
Kauden toisessa savolaisten välisessä yhteenotossa "Jeke" uskoo vastustajan lähtevän peliin hyvin tutulla tavalla. - Jukurit lähtee varmasti tiukan puolustuspelin kautta yrittämään murentaa meidän liikettä ja vauhtia.

Joukkueiden Mestis-historian aiemmat kohtaamiset Mikkelissä:

29.09.01 4-3
30.12.01 3-2
20.03.02 5-1 (1. välierä)
25.03.02 4-1 (3. välierä)
17.12.02 4-2
19.02.03 4-2
25.09.03 3-2
03.01.04 1-1
30.03.04 2-1 (1. finaali)
03.04.04 1-4 (3. finaali)
07.04.04 2-3 ja. (5. finaali)


Jukurit - KalPa, torstaina 28.10. Mikkelissä kello 18.30. Oikea Asema -96,7 MHz- välittää ottelun suorana lähetyksenä alkaen kello 18.25. Paikan päällä selostamassa Mikko Juntunen.

(26.10.2004) Jarkko Huttunen


Haukat -Hokki

Hokin sivuilta:

Palomäki Kärppiin, Hovi Tapparaan - 26.10.2004

Kajaanin Hokki lähtee torstain ja perjantain vierasotteluihin hieman muuttuneella miehistöllä. Maalia vahtii Pekka Tuokkola Sasu Hovin palattua Tapparaan Tampereelle.
Puolustaja Mikko Palomäki puolestaan siirtyi Oulun Kärppiin paikkaamaan loukkaantumisten verottamaa puolustusta.
Juha Falin nousee pelaavaan kokoonpanoon kuudenneksi puolustajaksi ja seitsemäntenä puolustajana mukana matkustaa Veli-Antti Leinonen.
"Etelän reissua ei ole tässä viime aikoina ilman pisteitä käyty - eikä käydä nytkään", sanoo Hokin manageri Olli-Pekka Hakkarainen. Sanoille löytyy vahvistusta kuluneen kauden vieraspelien saldosta: viimeksi Hokki on hakenut voitot Joensuusta, Forssasta ja Turusta. Koko kauden seitsemästä vieraspelistä Hokki on voittanut viisi.
Torstai-illan vastus Haukat on sarjataulukon hyvin tasaisessa keskikastissa kahdeksantena ja piste-ero toisena olevaan Hokkiin on 13 ottelun jälkeen 8 pistettä. Järvenpäästä Hokki menee perjantai-illaksi Vantaalle, missä Kiekko-Vantaa on voittanut kotiyleisönsä edessä viimeksi lokakuun 9. päivä Forssan Palloseuran luvuin 5-3. Vantaalaiset ovat sarjataulukon kuudensia 13 pisteellä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


deviation
Jäsen
Viestit: 5
Liittynyt: 04.06.2004, 18:20
Pisteitä: 0

KooKoo-Jokipojat

Viesti Kirjoittaja deviation »

Bet365 tarjoaa otteluun KooKoo-Jokipojat merkille 2 (+0.5) kerrointa 3.15. Tämä on jo yleisen linjankin perusteella pelattavissa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Bird
Jäsen
Viestit: 55
Liittynyt: 28.02.2004, 01:03
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Bird »

Jostain syystä en nyt niin hirveästi hurraisi Jokipoikain voittomahdollisuuksille Kouvolassa, vaikka joukkueen kannattaja olenkin. KooKoo on kuitenkin perustasoltaan selvästi laadukkaampi porukka, ja lisäksi hieman pelkään, että entä jos lainamiehistä saatu potku tuli kulutettua jo viime viikolla. Puolustusta on laitettu osin pakon edessäkin aika lailla uusiksi, paha sitten sanoa, että onko hyvä vai huono juttu. Muuta erikoista sinäänsä ei nyt kuitenkaan pitäisi olla. Centrebetin 1,48 KooKoolle kiinnostaisi melkeinpä eniten tuossa ottelussa, joskin taidanpa jättää senkin pelaamatta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 15:18
Pisteitä: 69

Viesti Kirjoittaja harakka »

Haukat Hokki 42 19 39
Hermes Sport 39 21 40
Jukurit KalPa 35 21 44
KooKoo Jokipojat 69 16 15
Salamat K-Vantaa 48 18 34

Haukat-Hokki

Molemmat sakit hyvässä nosteessa. Haukat on lainapelaajiensa (mm. Heinonen, Lahti, Lappalainen, Virkki, Hana) sekä omien mm. VILEN ja Mustonen avulla ollut kauden yksi kauden yllättäjistä.

Hokilla kymmenkunta tappiotonta matsia takanaan. Nyt kuitenkin kokoonpano elää hiukan tavallista enemmän. Ykköspakki Eerikki Koivu lähti jo aiemmin JYPiin, Mikko Palomäki palasi lainakomennukselta Kärppiin ja loistavasti pelannut Sasu Hovi Tapparaan. Selvästi heikommin Mestiksessä pelannut Pekka Tuokkola palasi vaihdossa Hokki-maaliin. Tuokkolalla on potentiaalia, mutta esitykset ovat Hoviin nähden olleet varsin heikkoja.


Hermes-Sport

Kierroksen ehkäpä mielenkiintoisin peli, Jukurit-KalPa -ottelun ohessa. Hermes on ollut hyvässä vireessä alkusyksyn tappioiden jälkeen. Kokkolaisten kokoonpanohan muuttui paljon ja vei aikansa, kunnes yhteiset sävelet alkoivat löytyä. Nyt meno on sitten ollutkin hyvää.

Sportista ei voi samaa sanoa kuin toisinpäin. Harjoituspelit ja alkukausi menivät hienosti, mutta sitten alkoi tökkiä ja kunnolla niin tekikin. Kokeneen sportilaisen Patrik Westerbackin paluu siivitti joukkueen pakkovoittoon FPS:stä, mutta vielä ei voi vannoa joukkueen omalla tasollaan pelaavan.

Tunnelma hallissa on varmasti hurja, vaasalaiskannattajiakin on paikalle tulossa. Paikallispeli joka äärimmäisen tärkeä molemmille. Kotietu tavallista hiukan pienempi. Kummallakaan ei isompia kokoonpano-ongelmia.


KooKoo-Jokipojat

Kumpikin joukkue on ollut alamaissa, KooKoolla 6 peliä ilman voittoa. Vastukset tosin pääosin kovia (KalPa, Jukurit, Hermes(v), Hokki(v), Salamat(v). Loukkaantumisetkin esim sentteriosastolla ovat haitanneet.

Jokipoikien koko kausi on ollut todella kehno, pelillisesti on välillä näkynyt pilkahduksia, mutta viimeistään kolmannessa erässä joukkue on taipunut kerta toisensa jälkeen.

KooKoo saa takaisin tärkeimmän pelaajansa, kun Tatu Kattelus kokeilee selkänsä kuntoa. Viime kauden ykkönen koko sarjassa mv Jaakko Suomalainen sekä SaiPan Mikko Silvennoinen jatkavat ainakin tämän viikon otteluissa lainalla. Sentteri-Makkonen sai odotetusti jatkopahvin kevääseen saakka.

Jokipoikien lainapelaajat jatkavat.

KooKoon suht tärkeää Niko Kantelista lukuunottamatta uusia kokoonpanomuutoksia ei ole.


Salamat-KVantaa

Jokinen pelaa, Jokinen ei pelaa. Lopputuloksena (markkinamies-Mennanderin "suureksi yllätykseksi") Klotenin ja Södertäljen sopimuksesta löytyi pelaamisen estävä pykälä. Noh, hyvä mainoskikka taas...

Salamat on ollut kauden positiivisimpi yllättäjiä, kotiotteluissa on ollut edelleen kova ja kun vieraissakin on kulkenut ihan kelvollisesti, niin sijoituksena on yllättävä 4. Ihan loppukauteen saakka ei välttämättä joukkueen isku kuitenkaan riitä.

K-Vantaa on kompastellut viime peleissään, mutta osasyynä on joukkuetta koetellut rankka flunssa-aalto. Nyt flunssa alkaa olla voitettu kanta.

Uusia isompia kokoonpano-ongelmia ei ole kummallakaan.

Salamat kotiriippuvainen sakki, kuten myös K-Vantaakin. Paikallisottelu laskee kotietua vain hieman. Mun mielestä K-Vantaa edelleen hiukan parempi sakki näistä, mutta Salamat on toisaalta vahva kotijoukkue.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


R
Jäsen
Viestit: 359
Liittynyt: 09.05.2003, 13:13
Pisteitä: 58
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja R »

harakka kirjoitti:Molemmat sakit hyvässä nosteessa. Haukat on lainapelaajiensa (mm. Heinonen, Lahti, Lappalainen, Virkki, Hana) sekä omien mm. VILEN ja Mustonen avulla ollut kauden yksi kauden yllättäjistä.
Niinhän se taisi olla viime kaudellakin että Haukat pelasi hyvin alkukaudesta. Sitten Jouluksi tuli pieni notkahdus ja keväällä ei aivan riittänyt pleijareihin, jos oikein muistan. Toki ei sovi kiistää etteikö Haukat olisi pelannut yli odotusten.

Tollaset olis tarjolla:
Haukat - Hokki 43-19-38
Hermes - Sport 43-20-37
Jukurit - KalPa 38-20-42
KooKoo - Jokipojat 66-16-18
Salamat - K-Vantaa 54-18-28

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

-Mahdollisuudet ovat pienet, mutta ne ovat olemassa!-

Minikommentit


handi
Jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 24.01.2004, 09:37
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja handi »

Salamat-KVantaa

Jokinen pelaa, Jokinen ei pelaa. Lopputuloksena (markkinamies-Mennanderin "suureksi yllätykseksi") Klotenin ja Södertäljen sopimuksesta löytyi pelaamisen estävä pykälä. Noh, hyvä mainoskikka taas...

Salamat on ollut kauden positiivisimpi yllättäjiä, kotiotteluissa on ollut edelleen kova ja kun vieraissakin on kulkenut ihan kelvollisesti, niin sijoituksena on yllättävä 4. Ihan loppukauteen saakka ei välttämättä joukkueen isku kuitenkaan riitä.

K-Vantaa on kompastellut viime peleissään, mutta osasyynä on joukkuetta koetellut rankka flunssa-aalto. Nyt flunssa alkaa olla voitettu kanta.

Uusia isompia kokoonpano-ongelmia ei ole kummallakaan.

Salamat kotiriippuvainen sakki, kuten myös K-Vantaakin. Paikallisottelu laskee kotietua vain hieman. Mun mielestä K-Vantaa edelleen hiukan parempi sakki näistä, mutta Salamat on toisaalta vahva kotijoukkue.
Turo Järvinen HIFK:sta pelaa tänään Salamoissa.
Lähde: http://www.hifk.fi/news/files/5329.html

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jarcon
Jäsen
Viestit: 538
Liittynyt: 24.01.2004, 14:38
Pisteitä: 30
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja Jarcon »

Pelit Mestis 28.10

Jukurit - KalPa 35-22-43

- Joko tulee KalPa:lle tilastotappio? Se on varmaan päivän puheenaihe tämän päivän mestiskierroksella. Peli tulee olemaan tasainen ja vähämaalinen, joten tasapelin todennäköisyys nousee hieman.

X 5,00 22% Nordicbet 12e


Hermes - Sport 40-20-40

-Sijoitin Sportin ennen kautta top 3:een, mutta on täytynyt vähän ottaa jo alkukautta huomioon. Hermes pelasi hyvän puolustuspelin KalPaa vastaan torstaina, vaikkakin viimeisessä erässä jäi jyrän alle. Kimmo Vesa pelasi KalPaa vastaan erinomaisen pelin ja uskon että pelaa myös tänään.

Hermes 2,60 40% Nordicbet 11e


Pelionnea!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin