Tänään on 19.04.2024, 08:35.

Mestis 4.11.

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
Kultaranne
Jäsen
Viestit: 37
Liittynyt: 15.07.2003, 12:33
Pisteitä: 0

Mestis 4.11.

Viesti Kirjoittaja Kultaranne »

KalPa - Sport

Ottelusta on on tulossa kahden liigaan pyrkivän joukkueen tiukka välienselvittely, vaikkakin joukkueiden tiet ovat edellisen kohtaamisen jälkeen (Vaasassa 2-3) kulkeneet varsin erilaisissa merkeissä. Sport on varmaan ärsytetty huippuunsa ja tulee kovalla ryminällä Niiralan monttuun.

Kalpan kova alkukausi alkoi jo puuduttaa pelaajia. Pisteitä tuli heikoillakin esityksillä ja tappio Jukureita vastaan suorastaan roikkui ilmassa. Lauantaiseen peliin Joensuuta vastaan oli valmennusjohto saanut aikaan herätyksen. Viikon takainen tappio Mikkelissä on varmasti muistissa ja tänään ei ainakaan ole liian kylläinen olo.

Poissaolijoita ovat Kalpalta pitkään sivussa ollut Pekka Parviainen sekä Matti Kuusisto, jonka paluuta on jo povailtu jonkin aikaa. Sportilta puuttuu ainakin Markus Jämsä.

Otteluun odotetaan kauden yleisöennätystä, joten tunnelmaa ja sitä kautta myös toivottavasti intensiteettiä riittää. Ottelu on varmaan tasaisempi kuin ennakkoon povataan. Sportille saattaa päivän mittaan löytyä kokeilemisen arvoisia kertoimia (yli 5,5).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Peoplez
Jäsen
Viestit: 234
Liittynyt: 05.01.2004, 22:20
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Peoplez »

Jukurit - TuTo prosentteja en ole laskenut mutta Veikkauksen 6.45 TuTolle on pakko olla liikaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 15:18
Pisteitä: 69

Viesti Kirjoittaja harakka »

Hermes Haukat 59 17 24
Jokipojat Salamat 31 16 53
Jukurit TuTo 68 16 16
KalPa Sport 61 17 22
K-Vantaa FPS 62 16 22
Sport Haukat 61 16 23


Haukkojen kokoonpanosta on tihkunut jotain uutta, ekana nämä HPK-avut:

-Janne Lahti: Oli eilen HPK:n mukana, ei siis pelaa
-Jarno Virkki: Loukkaantui Hokki-ottelussa. Jatkoaika.comin mukaan pelaaminen on epävarmaa. Mun tietojen mukaan kävi röntgenissä maanantaina, eikä ole pelikunnossa.
-Joni Lappalainen: Jatkoaika.com epäili pelaamista, mun tietojen mukaan pelaa.


Tärkeä Juha Jusslin on taas pelikunnossa, ykköskenttä näyttää aika hyvältä: Vilen-Jusslin-Mustonen. Kunhan Jusslin saa pelejä alle, niin kova kolmikko, joskin sellainen jo nyt.

Haukat sai Bluesista vähintäänkin kelvollisen vahvistuksen, kun hyökkääjä Iippo Suutarinen liittyi joukkueeseen mahdollisesti jopa koko loppukaudeksi. Pelituntuma ei vielä ole kuitenkaan aivan paras, mies istutettaneen aluksi kolmoskentän laituriksi.

Noh, hyökkäyspäähän joukkueella olikin muutaman pykälän puolustusta parempi. Toki loistavaa mestistasoa oleva maalivahti Sami Heinonen paikkaa paljon.
-------------

K-Vantaa saa loukkaantuneista ihan hyvätasoisen h Lindholmin sekä h Juutilaisen. Lainalle saatiin jo aiemminkin Mestiksessä taitonsa osoittanut puolustaja Matias Schantz. Schantz pelaa jo tänään. p Rönnberg lähtee takaisin Ilvekseen.
-------------

TuTolla edelleen nippu loukkaantumisia, Tuomas Jalava ei kokoonpanossa tänään. Lähtevät kolmella ketjulla ja 2 ylimääräisellä hyökkääjällä peliin.
-------------

Ei maistu kuitenkaan TuTon pelaaminen tänne, itseasiassa ainut pelikohde mikä tosiaankin maistuu on Salamat. Sekin kohtuudella, kun vieraissa pelaavat vähän miten milloinkin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin