Tänään on 17.04.2024, 00:19.

Valioliiga 19-21.8

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3193
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Valioliiga 19-21.8

Viesti Kirjoittaja Neo »

Valioliigakausi 2017/2018 on nyt saatu käyntiin ja varsin runsasmaalisesti. Avauskierroksella verkko heilui 3.10 kertaa per ottelu. Parin monsterituloksen vastapainona mukana oli myös muutama hyvin vähämaalinen peli. Burnley aiheutti kierroksen ehdottomasti suurimman shokin ja kasasi Chelsea-leiriin yhä suurempia ongelmia. Hallitseva mestari joutuu pahimpaan mahdolliseen "vieras"otteluun nyt ilman Cahillia ja Fabregasia (pk) sekä kolmea loukkaantuneena keskikenttäpelajaa Hazard, Pedro, Bakayoko. Kannattaa kuitenkin muistaa, että Spurs muutti täksi kaudeksi Wembleylle, missä joukkueen saldo ei ole mikään erityisen kova. Kärsiikö Tottenhamin perinteisesti kova kotietu tästä miten paljon - se jää nähtäväksi. Tällä hetkellä Spurs 1X2 2.10-2.15 tasoisiin kertoimiin voi tehdä ainakin pienen sijoituksen, mutta kyllä markkina on näitä poissaoloja aika hyvin huomioinut.

- - -

Toiselta kierrokselta nousee selkeästi kyllä esiin Crystal Palacen yllätys Anfieldilla. Kotijoukkue Liverpool ei ollut missään nimessä vakuuttava sarja-avauksessaan. Se päästi kolme maalia rankingin pohjilla olevaa Watfordia vastaan ja menetti kaiken lisäksi voiton yliaikamaalilla. Missä ovat Kloppin hankinnat puolustukseen? Tämä kysymys nousi taas kerran esiin. Positiivisena asiana oli kesähankinta Salahin onnistuminen, jolla on saldona mukavat viisi maalia seitsemään otteluun Pool-paidassa. Kotijoukkue saa kuitenkin tähän peliin aika paljon miinusta kahdelta rintamalta. Ensinnäkin avauksesta on yhä sivussa tähtipelaaja Coutinho, joka on "loukkaantuneena" ja/tai matkalla Barcelonaan. Tämän lisäksi poissa ovat myös RB Clyne ja AM Lallana. Näiden lisäksi negaa aiheuttaa Mestarien liigan karsinnat. Palace-ottelu on nimittäin klassinen sandwich kahden huipputärkeän pelin välissä. Liverpool kohtaa Hoffenheimin 15.8. ja 23.8. - nämä ottelut ovat varmasti kauden tärkeimpien joukossa. Voi ihan perustellusti olettaa, että pelaajat kuten Salah eivät vedä 90 minuuttia Palacea vastaan.

Vierailija Palacen startti meni täysin penkin alle, kun nousija Huddersfield yllätti joukkueen housut kintuissa. Kotkat kärsivät olon 0-3 selkäsaunan kotonaan, mutta tulos ei ole sinänsä shokki Palacen viime vuosien trendissä. Kotkat ovat saalistaneet jo pitkän aikaa pisteitä vieraissa paremmin (tai vähintään yhtä hyvin) kuin kotonaan. Vaikka välissä on vaihtunut valmentajia, niin tämä trendi sai ainakin lentävän lähdön myös uuteen kauteen. Joukkueella on vielä opettelemista uuden managerin kanssa, ja vastaavia tuloksia voidaan hyvin nähdän jatkossakin. Palace sai myös jobinpostia, kun tärkeä wingeri Zaha kärsi hieman kovuutta avauskierroksella. Ilmeisesti kolhuja saanut polvi oli tuettu vain varotoimenpiteenä. Zaha on joka tapauksessa tehnyt vain yhden maalin Palacen 15 edellisessä ottelussa, joten joukkue ei tosiaan hänen varassaan ole.

Palacen tasoitusveto maistuu tässä kohtaa, vaikka joukkueen avauspeli sujuikin mollivoittoisesti. Esim. +1.25 hcp saan 55% pintaan olevia lukemia, ja kertoimia on tarjolla 2.10 ja ylikin. Vaikka Zaha oliskin poissa, niin tässä ei ole huomioitu vielä edes Liverpoolin mahdollista rotaatiota. Joten nuo riskit menevät varmasti aika 50-50. Muutkin tasoitukset ovat yhtä lailla pelattavia esim +1.5 tai riskialttiimpi +0.5 sekä 1X2:t. Näiden lisäksi saan itse aika reippaan valuen U3.0, jopa karvan yli 60 pinnaa. Kertoimia on tarjolla 1.95 maastoon. Tästä mä olen hieman epävarma, sillä molempien totals-ranking hakee vielä vähän itseään. Katsotaan tuleeko tuolle tulitukea muilta.

Edit: aivopieru, toki Hoffenheim

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 13. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Neo, 15.08.2017, 15:20. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Suomen paras opas kryptovaluutoista bitcoinkeskus.com | På Svenska bitcoincenter.se | På Norsk bitcoinsentralen.no | In English aboutbitcoin.io |

Minikommentit


betsimies
Tuplanikkitrollaaja
Viestit: 117
Liittynyt: 26.01.2015, 15:30
Pisteitä: 217

Re: Valioliiga 19-21.8

Viesti Kirjoittaja betsimies »

Neo kirjoitti: Toiselta kierrokselta nousee selkeästi kyllä esiin Crystal Palacen yllätys Anfieldilla. Kotijoukkue Liverpool ei ollut missään nimessä vakuuttava sarja-avauksessaan. Se päästi kolme maalia rankingin pohjilla olevaa Watfordia vastaan ja menetti kaiken lisäksi voiton yliaikamaalilla. Missä ovat Kloppin hankinnat puolustukseen? Tämä kysymys nousi taas kerran esiin. Positiivisena asiana oli kesähankinta Salahin onnistuminen, jolla on saldona mukavat viisi maalia seitsemään otteluun Pool-paidassa. Kotijoukkue saa kuitenkin tähän peliin aika paljon miinusta kahdelta rintamalta. Ensinnäkin avauksesta on yhä sivussa tähtipelaaja Coutinho, joka on "loukkaantuneena" ja/tai matkalla Barcelonaan. Tämän lisäksi poissa ovat myös RB Clyne ja AM Lallana. Näiden lisäksi negaa aiheuttaa Mestarien liigan karsinnat. Palace-ottelu on nimittäin klassinen sandwich kahden huipputärkeän pelin välissä. Liverpool kohtaa Mönchengladbachin 15.8. ja 23.8. - nämä ottelut ovat varmasti kauden tärkeimpien joukossa. Voi ihan perustellusti olettaa, että pelaajat kuten Salah eivät vedä 90 minuuttia Palacea vastaan.
Liverpool kohtaa kylläkin Hoffenheimin. Lisäksi Palace pelissä voi jo olla puolustuksessa Van Dijk mukana. Ja muuten koko Palace voi olla alkukauden floppi ja Frank de Boer varmaankin ensimmäinen valmentaja joka saa potkut, kuten äkkiä Interistakin niillä näytöillään. Altavastaajia kannattaa harkita pelattavan varoen, markkina kun reagoi heti "kun Burnley voitti niin miksei muutkin".

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Taika
Jäsen
Viestit: 7087
Liittynyt: 11.04.2003, 12:29

Tuotto: +120.70 yks.

Palautus%: 102.35%

Panosten ka: 0.44 yks.

Vetoja: 11586

Pisteitä: 10872
Paikkakunta: Tampere

Re: Valioliiga 19-21.8

Viesti Kirjoittaja Taika »

mutumiehen pick of the week...

Vedonlyöntivihje: - burnley-wba - peliaika päättynyt

kohde
burnley-wba
veto
wba+0.25
kerroin
1.810 (pinnacle)
panos
0.55 yks.
raja
1.695
todennäköisyysarvio
arvio 59%

Osuma! +0.45 yks.



wba:n viime kauden lopun löysäily antoi aihetta epäillä, että noinkohan tähänkään kauteen oikein sytytään, mutta oikein tavoilleen ja tyylilleen uskollisesti joukkue hoiteli avauksessa b´mouthin. rodrigues loisti ja nyt jengiin tuli barry = pöhinä = motivaatio/into näyttäis just tällä hetkellä hyvältä.

burnleyn kotivahvuutta ei tällä hetkellä ainakaan aliarvoida ja myös "upea" vierasvoittoa avauksessa chelseasta vääristää varmasti kertoimia = wba hyvin luultavasti rakenteellisesti tässä aliarvostettu.

ei näiden kahden keskinäiset viime aikoina mitään erityisen vähämaalisia ole olleet (2-2; 4-0; 2-2 ja 4-0) joten pienellä myös overia.

Vedonlyöntivihje: - burnley-wba - peliaika päättynyt

kohde
burnley-wba
veto
o2
kerroin
1.900 (pinnacle)
panos
0.35 yks.
raja
1.852
todennäköisyysarvio
arvio 54%

Huti: -0.35 yks.




Leicester - Brighton matsissa kytätään taas kulmakertoimia. Kaikki ainekset sille, että Leicester aliarvoi Brightonin ja joutuu ennalta odottamattoman koville tiivin sumpun kanssa, painaa päälle, ei saa maalia, mutta kulmia noin sata. sekä Leicesterin händärit että overit kiinnostavat tähän kovasti. päivitetään vihje tägiin jos ja kun (kunnon) kertoimia aukeilee.

Vihjeet yhteensä: panokset 0.90, palautukset 1.00, tulos +0.10 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Koheltaja123
Jäsen
Viestit: 216
Liittynyt: 16.04.2015, 10:20

Tuotto: -63.40 yks.

Palautus%: 95.62%

Panosten ka: 3.68 yks.

Vetoja: 394

Pisteitä: 52
Viesti:

Re: Valioliiga 19-21.8

Viesti Kirjoittaja Koheltaja123 »

Liverpool - Crystal P+2 X (Unibet 4.10)

Huddersfield pieksi Crystal Palacen sarja-avauksessa 3-0, lisäksi Zaha (ja Sako) on sivussa. Palace on siis pulassa Anfieldilla, vaikka on voittanut kolme, neljästä viimeisestä kohtaamisista joukkueiden välillä.

Liverpool aloitti kauden 3-3 tasapelillä Watfordia vastaan. Kotisaldo Poolilla on vakuuttava, 25 voittoa viimeisistä 27 ottelusta. Viimeisissä kolmessa Valioliiga ottelussa Liverpool on tehnyt vähäintään kolme maalia. Lallana on sivussa, ja Coutinhon tilanne saattaa aiheuttaa murheita Klopp:lle.

Liverpool voittamaan kahdella maalilla!

Bournemouth - Watford 1 (Unibet 2.00)

Bournemouth hävisi West Bromwichille 1. kierroksella ja yrittävät lauantaina avata voittotilin. Viime kaudella Bournemouth sai pisteistä 67% kotona, joten Watfordille lienee vaikea ottelu tulossa. Jermain Defoe ei pelannut täyttä ottelua WBA:ta vastaan, mutta nyt todennäköisesti on avauksessa. Wilson ja Stanislas ovat sivussa, Francis:n tilanne on vielä epävarma.

Watford taisteli hienon tasapelin Liverpoolia vastaan sarja-avauksessa. Pisteen hintana oli Janmaatin, Kaboulin ja Pereyran lievät(?) loukkaantumiset. Ennestään sairaslistalla ovat Zarate, Kabasele, Djedje, Cathcart ja Hoban. Uusi tulokas, Andre Gray, päässee avaukseen tässä matsissa.

Huolimatta siitä, että Watford ei ole hävinnyt Bournemouthille 9 otteluun 10:stä, uskon että Bournemouth vie 3 pistettä.

Seuraa vinkki livenä: Täältä!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Seuraa omat betsit, vakiot. Tee ryhmiä ja kilpaile kavereiden kanssa, liity SportWatchLive livevakiokisaan Tästä.
Vakioveikkaus
Autentikoidu FB tai Twitter tunnuksilla. Ei pakollista rekisteröitymistä.
https://www.sportwatchlive.com

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3193
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: Valioliiga 19-21.8

Viesti Kirjoittaja Neo »

Koheltaja123 kirjoitti:Bournemouth - Watford 1 (Unibet 2.00)
Mulla on Bournemouth myös alustavasti noin 55%, mutta hieman hutera ranking niin jää pienemmäksi vedoksi. Mutta samalla puolella kuitenkin!

Mainitaan tämän lisäksi toinen idea: Swansea-Man Utd U2.5 jolle kaikkine vähennyksineen jopa 65%. Tuo voi olla vähän liikaa, mutta rokotin Swanseaa niin maan perkeleesti, kuten mielestäni kuuluu. Tämän lisäksi Swansea on jo lähtökohtaisesti under-porukka. Tarjolla on 2.00 kertoimia. Ilmaa on niin paljon, että vetoihin voi ottaa jopa osuvamman U2.75 ja/tai Swansean team total underin.

Vedon ideana on siis hyvin pitkälle sama räppi kuin avauskierroksella. Swansealta puuttui ykköstykki Llorente sekä keskikentän playmaker Sigurdsson. Llorente on yhä romuna, kun taas Sigurdsson on ollut sivussa siirtohuhujen vuoksi. Aiemmin tällä viikolla tuo saaga saatiin päätökseen, kun Islannin mj-mies siirtyi Evertonin riveihin. Goodison Parkilla saatiin siis vähän tuhlattua Lukakusta saatua pätäkkää rajusti hinnoiteltuun 'Siggyyn'. Swansea hävisi avauskierroksella laukaukset Sotonia vastaan 21-2, joka kertoo aika paljon pelin kuvasta. Nuori Tammy Abraham yritti kärjessä sen mitä pystyi, mutta vähissä oli tilanteet. Unitedin puolustus on tälläkin kaudella rautaa, eikä se antanut paljon xG:tä myöskään vastustajalleen avauskierroksella. Moun tyyliin sopii hallitut 0-1/0-2 vierasvoitot, joissa ei turhia revitellä vaan otetaan pisteet himaan. Swansean maalioa on ottelussa järkyttävän matala, joten veto on mutulla kuin MU:n team totals.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Suomen paras opas kryptovaluutoista bitcoinkeskus.com | På Svenska bitcoincenter.se | På Norsk bitcoinsentralen.no | In English aboutbitcoin.io |

Minikommentit

18.08.2017 07:02 <Koheltaja123> Täytynee pistää Swansea - ManU U2.5, hyvät perustelut!


C.W.
Jäsen
Viestit: 136
Liittynyt: 29.08.2007, 19:32
Pisteitä: 15

Re: Valioliiga 19-21.8

Viesti Kirjoittaja C.W. »

Vakiolapulle saattaa tällä kertaa saada valueta kivasti.

Kaikissa voittoluokissa lisärahaa jaossa ja pari maistuvaa kokeilua minivakion puolella.

Liverpoolin eurokiireet saattaa aiheuttaa "yllätystappion", eikä Arsenal ole niin hyvä Stoken vieraana mitä pelaajat tulevat arvioimaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

18.08.2017 15:44 <Neo> ongelma vaan on peli% joissa ei hirveitä vääristymiä ole


PostimiesPate
Jäsen
Viestit: 134
Liittynyt: 01.08.2010, 13:51
Pisteitä: 62

Re: Valioliiga 19-21.8

Viesti Kirjoittaja PostimiesPate »

Tosiaan Valioliigakausi saatiin käyntiin maalirikkaissa merkeissä :)

Mitään suurempia päätelmiä ei kannata lähteä tekemään ensimmäisen kierroksen tulosten perusteella,
vaan täytyy katsoa ja odottaa datan osalta useampia kierroksia.

Joitakin poimintoja kuitenkin tein ja vastapalloon normaaliin tapaan.

Hullut Walesiläiset pelaa punaisia paholaisia vastaan ja tässä lähden hakemaan over 2,5.
Kerroin 1,99 Pinnyllä riittää minulle peliin. Lukaku, Rashford, Mata, Mikhitaryan, Matic -akseli toimi
hyvin, varsin ekan maalin jälkeen. Swans puolustus pelataan nakkarille varsinkin.

Bourne-Watford peliin masiina antaa u2,5 oa 1,06 kertoimella 2,02, joka riittää peliin. Toki datan vähyydestä johtuen pelit alemmilla prosenteiilla. Tiukkaa vääntöä.

Leicester-Brighton peliin u2,5 kertoimella 1,98 (oa 1,07). Vardy teki pari byyriä, mutta tykärit teki lopussa tarvittavat maalit.
Brighton yrittänee painaa peliin 0-0, jotta liigapiste lähtee matkaan.

Burnley - WBA peliin myös vastapalloon eli kertoimien mukaan over 2,5. Kumpaakaan avausta en nähnyt, mutta kone antaa punaisekka overia, joten täytyy siihen laittaa.

Newcastle oli Spursia vastaan ihan perus ok,, siihen asti, kunnes Shelvey otti ihan typerän punaisen astumalla tuomarin edessä Allin tallin päälle tuomarin edessä. Oikea tuomia, joka muutti lisää pelin painopistettä.

WestHam avaus on muuttunut jonkin verran ja ainakaan ensimmäisessä pelissä sävel ei ollut sitä mitä haluttiin.

Poolin avausta en nähnyt, mutta olihan Hoffella säppärissä paikkansa tehdä maaleja lisää ja Milnerin keskitys meni pullalla muuttaen
suuntaa hienosti maaliin :D Kertoimien valossa CP:tä peliin, noilla kertoimilla Pooliin ei kannata koskea.

Jatketaan harjoituksia tällä kierroksella.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Wigdeath
Jäsen
Viestit: 624
Liittynyt: 01.01.2016, 19:36

Tuotto: +9.55 yks.

Palautus%: 100.26%

Panosten ka: 2.39 yks.

Vetoja: 1561

Pisteitä: 210

Re: Valioliiga 19-21.8

Viesti Kirjoittaja Wigdeath »

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga - Swansea - Manchester United - peliaika päättynyt

kohde
Swansea - Manchester United
veto
Swansea alle 0,5 maalia
kerroin
1.900 (Pinnacle)
panos
2.8 yks.
raja
1.79
todennäköisyysarvio
arvio 56%

Osuma! +2.52 yks.

0-4



Vedonlyöntivihje: - Valioliiga - Liverpool - Crystal Palace - peliaika päättynyt

kohde
Liverpool - Crystal Palace
veto
Tasapeli (X)
kerroin
5.070 (Pinnacle)
panos
0.5 yks.
raja
4.76
todennäköisyysarvio
arvio 21%

Huti: -0.50 yks.

1-0



Vedonlyöntivihje: - Valioliiga - Liverpool - Crystal Palace - peliaika päättynyt

kohde
Liverpool - Crystal Palace
veto
Crystal Palace -0,5
kerroin
8.310 (Pinnacle)
panos
0.3 yks.
raja
7.69
todennäköisyysarvio
arvio 13%

Huti: -0.30 yks.

1-0



Vedonlyöntivihje: - Valioliiga - Liverpool - Crystal Palace - peliaika päättynyt

kohde
Liverpool - Crystal Palace
veto
Crystal Palace +1,5
kerroin
1.790 (Pinnacle)
panos
2.4 yks.
raja
1.69
todennäköisyysarvio
arvio 59%

Osuma! +1.90 yks.

1-0



Vedonlyöntivihje: - Valioliiga - Southampton - West Ham - peliaika päättynyt

kohde
Southampton - West Ham
veto
Tasapeli (X)
kerroin
3.960 (Pinnacle)
panos
2.1 yks.
raja
3.7
todennäköisyysarvio
arvio 27%

Huti: -2.10 yks.

3-2



Vedonlyöntivihje: - Valioliiga - Southampton - West Ham - peliaika päättynyt

kohde
Southampton - West Ham
veto
West Ham -0,5
kerroin
5.350 (Unibet)
panos
0.9 yks.
raja
5
todennäköisyysarvio
arvio 20%

Huti: -0.90 yks.

3-2


Vihjeet yhteensä: panokset 9.00, palautukset 9.62, tulos +0.62 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Raimond
Avatar
Jäsen
Viestit: 1926
Liittynyt: 28.10.2010, 09:30

Tuotto: -154.90 yks.

Palautus%: 98.19%

Panosten ka: 3.79 yks.

Vetoja: 2261

Pisteitä: 1546

Re: Valioliiga 19-21.8

Viesti Kirjoittaja Raimond »

Vedonlyöntivihje: - Premier 17-18 - Swansea - Man Utd - peliaika päättynyt

kohde
Swansea - Man Utd
veto
Man Utd -1.5
kerroin
2.250 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
2.16

Osuma! +2.50 yks.


Vedonlyöntivihje: - Premier 17-18 - Bournemouth - Watford - peliaika päättynyt

kohde
Bournemouth - Watford
veto
Watford +0.5
kerroin
1.960 (Sbobet)
panos
5 yks.
raja
1.85

Osuma! +4.80 yks.


Vedonlyöntivihje: - Premier 17-18 - Burnley - WBA - peliaika päättynyt

kohde
Burnley - WBA
veto
Burnley -0.5
kerroin
2.560 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
2.44

Huti: -2.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Premier 17-18 - Leicester - Brighton - peliaika päättynyt

kohde
Leicester - Brighton
veto
Leicester -1
kerroin
2.580 (Sbobet)
panos
3 yks.
raja
2.39

Osuma! +4.74 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 12.00, palautukset 22.04, tulos +10.04 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Panostus x/10

Minikommentit


eht
Jäsen
Viestit: 733
Liittynyt: 29.11.2015, 21:02

Tuotto: -17.69 yks.

Palautus%: 99.80%

Panosten ka: 5.10 yks.

Vetoja: 1720

Pisteitä: 96

Re: Valioliiga 19-21.8

Viesti Kirjoittaja eht »

Vedonlyöntivihje: - Swansea-Manchester Utd - peliaika päättynyt

kohde
Swansea-Manchester Utd
veto
u2,5
kerroin
2.010 (Sbobet)
panos
6 yks.
raja
1.83

Huti: -6.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Pääpainona Englannin Championship, panostus 1-10

Minikommentit


Honde8
Jäsen
Viestit: 2371
Liittynyt: 12.08.2015, 11:24

Tuotto: +212.49 yks.

Palautus%: 100.44%

Panosten ka: 5.43 yks.

Vetoja: 8884

Pisteitä: 2265

Re: Valioliiga 19-21.8

Viesti Kirjoittaja Honde8 »

Vedonlyöntivihje: - Bournemouth - Watford - peliaika päättynyt

kohde
Bournemouth - Watford
veto
Over 2.5
kerroin
1.892 (Pinnacle)
panos
1.75 yks.
raja
1.8

Huti: -1.75 yks.

0-2


Vedonlyöntivihje: - Burnley - WBA - peliaika päättynyt

kohde
Burnley - WBA
veto
WBA +0.25
kerroin
1.793 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.69

Osuma! +1.59 yks.

0-1


Vedonlyöntivihje: - Southampton - West Ham - peliaika päättynyt

kohde
Southampton - West Ham
veto
Under 2.75
kerroin
1.826 (Pinnacle)
panos
1.25 yks.
raja
1.77

Huti: -1.25 yks.

3-2


Vedonlyöntivihje: - Stoke - Arsenal - peliaika päättynyt

kohde
Stoke - Arsenal
veto
Stoke +0.5
kerroin
2.020 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.88

Osuma! +2.04 yks.

1-0

Vedonlyöntivihje: - Stoke - Arsenal - peliaika päättynyt

kohde
Stoke - Arsenal
veto
Over 2.75
kerroin
2.030 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
1.96

Huti: -1.00 yks.

1-0


Vihjeet yhteensä: panokset 8.00, palautukset 7.63, tulos -0.37 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-10 yksikköä kiekossa ja 1-5 jalkapallossa.

Minikommentit


Taika
Jäsen
Viestit: 7087
Liittynyt: 11.04.2003, 12:29

Tuotto: +120.70 yks.

Palautus%: 102.35%

Panosten ka: 0.44 yks.

Vetoja: 11586

Pisteitä: 10872
Paikkakunta: Tampere

Re: Valioliiga 19-21.8

Viesti Kirjoittaja Taika »

Leicester - Brighton matsissa kytätään taas kulmakertoimia. Kaikki ainekset sille, että Leicester aliarvoi Brightonin ja joutuu ennalta odottamattoman koville tiivin sumpun kanssa, painaa päälle, ei saa maalia, mutta kulmia noin sata. sekä Leicesterin händärit että overit kiinnostavat tähän kovasti. päivitetään vihje tägiin jos ja kun (kunnon) kertoimia aukeilee.

Vedonlyöntivihje: - leicester-btighton, kulmat - peliaika päättynyt

kohde
leicester-btighton, kulmat
veto
o10,5
kerroin
1.950 (bet365)
panos
0.4 yks.

Huti: -0.40 yks.


54%

Vedonlyöntivihje: - leicester-brighton, kulmat - peliaika päättynyt

kohde
leicester-brighton, kulmat
veto
leicester-2
kerroin
1.940 (sbo)
panos
0.33 yks.

Osuma! +0.31 yks.


53%

Vihjeet yhteensä: panokset 0.73, palautukset 0.64, tulos -0.09 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

19.08.2017 12:43 <JaAh> Pinnaclella o10.5 kerroin 2.03

19.08.2017 14:19 <Taika> noi heiluu aika helpolla, kannattaa aina tsekata molemmat

19.08.2017 17:03 <Taika> no siinä meni psyyki kohdilleen --> 1 min ja lesteri 1-0 jo

19.08.2017 17:04 <Taika> htoon.

19.08.2017 17:49 <Neo> corner-betseissä on kyl hirveästi satunnaisuutta juuri näin

19.08.2017 17:50 <Neo> 0-1 tilanteessa olis over jo tauolla varmaan kaapissa

19.08.2017 17:50 <Neo> pitkässä sarjassa noi tietty sit tasaantuu

20.08.2017 09:52 <Taika> juu, ja kyllä näistä missä on reaalinen peruste odotella

20.08.2017 09:52 <Taika> erityisen suotuisia pelinkulkuja jäävät pitkässä juoksussa v

20.08.2017 09:53 <Taika> oitelooe, koska osa osuu vaikka menis kaikki psyykit ihan pe

20.08.2017 09:53 <Taika> rsiillekin.


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3193
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: Valioliiga 19-21.8

Viesti Kirjoittaja Neo »

Mainitaan tähän vielä jos joku pohtii tätä avauskohdetta; Swansean team totalille väkeviä vertailuarviota Twitterin puolella:
Joni Collan kirjoitti:Team totaleissa erittäin edullinen veto Swansea ei maalia (under 0.5). Tällekin 1.70 passeli raja. #Valioliiga
Sir Alex Heikkinen kirjoitti:Tähän saa kelpo taustatukea myös viime kaudelta. Manu sarjan eliittiä alaspäin, Swa sarjan pohjasakkaa ylöspäin. Erot sen kun kasvaneet, 61%
Oma kerroinraja on tuossa kaksikon välissä eli noin 1.68. Jos ManU:n murskavoitto tuntuu hieman ahdistavalta ajatukselta, niin toi team total kattaa myös 0-3, 0-4 ja vastaavat tulokset.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Suomen paras opas kryptovaluutoista bitcoinkeskus.com | På Svenska bitcoincenter.se | På Norsk bitcoinsentralen.no | In English aboutbitcoin.io |

Minikommentit


eht
Jäsen
Viestit: 733
Liittynyt: 29.11.2015, 21:02

Tuotto: -17.69 yks.

Palautus%: 99.80%

Panosten ka: 5.10 yks.

Vetoja: 1720

Pisteitä: 96

Re: Valioliiga 19-21.8

Viesti Kirjoittaja eht »

Vedonlyöntivihje: - Huddersfield-Newcastle - peliaika päättynyt

kohde
Huddersfield-Newcastle
veto
1 +0
kerroin
2.080 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.89

Osuma! +6.48 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Pääpainona Englannin Championship, panostus 1-10

Minikommentit

20.08.2017 09:55 <Taika> omg, millä ite on tullut huddsia pelattua!

20.08.2017 10:01 <Raimond> Itse pelasin eilen Ncastlea, nyt samalla arviolla Hudds ;)

20.08.2017 10:04 <Taika> :D

20.08.2017 10:09 <Taika> vähän samtsasin ite, mutta tänne ei kehtaa laittaa, näyttäis

20.08.2017 10:09 <Taika> liian hullulta ;)

20.08.2017 10:21 <E.Clipperton> mehevä svingi. castlen +0 avas ~2.3 ja sieltä taskussa

20.08.2017 10:21 <E.Clipperton> piti oikein tarkastaa oliko ehtlla oikea line :D

20.08.2017 10:27 <Taika> kyllähän tuosta varoitueltiin, mutta joskun on vaan niin

20.08.2017 10:28 <Taika> sokea omille ajatuksilleen/arvioilleen

20.08.2017 10:28 <Taika> pässi mikä pässi, antaa sarvien kasvaa vaan :)

20.08.2017 20:39 <E.Clipperton> sielä lepää kuin Taijottuna:D


Raimond
Avatar
Jäsen
Viestit: 1926
Liittynyt: 28.10.2010, 09:30

Tuotto: -154.90 yks.

Palautus%: 98.19%

Panosten ka: 3.79 yks.

Vetoja: 2261

Pisteitä: 1546

Re: Valioliiga 19-21.8

Viesti Kirjoittaja Raimond »

Vedonlyöntivihje: - Premier 17-18 - Tottenham - Chelsea - peliaika päättynyt

kohde
Tottenham - Chelsea
veto
Tottenham -0.25
kerroin
1.910 (Pinnacle)
panos
4.5 yks.
raja
1.8

Huti: -4.50 yks.


Vedonlyöntivihje: - Premier 17-18 - Huddersfld - Newcastle - peliaika päättynyt

kohde
Huddersfld - Newcastle
veto
Huddersfld -0.25
kerroin
2.490 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
2.3

Osuma! +5.96 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 8.50, palautukset 9.96, tulos +1.46 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus x/10

Minikommentit


Honde8
Jäsen
Viestit: 2371
Liittynyt: 12.08.2015, 11:24

Tuotto: +212.49 yks.

Palautus%: 100.44%

Panosten ka: 5.43 yks.

Vetoja: 8884

Pisteitä: 2265

Re: Valioliiga 19-21.8

Viesti Kirjoittaja Honde8 »

Vedonlyöntivihje: - Huddersfield - Newcastle - peliaika päättynyt

kohde
Huddersfield - Newcastle
veto
Newcastle +0
kerroin
1.961 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.78

Huti: -3.00 yks.

1-0

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-10 yksikköä kiekossa ja 1-5 jalkapallossa.

Minikommentit


Taika
Jäsen
Viestit: 7087
Liittynyt: 11.04.2003, 12:29

Tuotto: +120.70 yks.

Palautus%: 102.35%

Panosten ka: 0.44 yks.

Vetoja: 11586

Pisteitä: 10872
Paikkakunta: Tampere

Re: Valioliiga 19-21.8

Viesti Kirjoittaja Taika »

Vedonlyöntivihje: - hudds-newcastle - peliaika päättynyt

kohde
hudds-newcastle
veto
u2.25
kerroin
1.930 (sbo)
panos
0.33 yks.
raja
1.887
todennäköisyysarvio
arvio 53%

Osuma! +0.31 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

20.08.2017 14:42 <PostimiesPate> molempiin matseihin o2,5 masiinan mukaan :) Petsit liveen.


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin