Tänään on 20.04.2024, 05:58.

Englanti Carling Cup 9-10.11

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3193
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Englanti Carling Cup 9-10.11

Viesti Kirjoittaja Neo »

Taulun virallinen Espanja-guru Smith naureskeli viimeeksi että jokainen Cup-peli meni väärin, mutta niin meni miullakin :D Niiltä pohjin lähdetään liikkeelle... mutta ideat tuntuvat nyt vähän paremmilta kuin viimeeksi.

En mie uskalla suositella että vetäkää kaikki nämä ja normipanoksella, mutta jos on samaa mieltä voi kommentoida niin ehkä ne parhaat ideat pomppaavat sieltä esiin.

T: Neo

Carling Cup 9.11

ARSENAL - EVERTON
Arsenal nimeää taas täysin reservimiehistön, joka on pitkälti sama joka kaatoi Man Cityn edellisellä kierroksella 1-2 vieraissa. Avausmiehistö Cityä vastaan:

Van Persie - Lupoli
Smith – Flamini – Fabregas - Pennant
Larsson – Senderos – Cygan – Hoyte
Almunia

Edu tullee nyt kentälle loukkaantumisensa jälkeen ja samoin Pennant, mutta ei toi miehistö ole missään nimessä kuin liigan keskitasoa jos sitäkään. Joka paikalla on käytännössä kakkosmies.

Everton edellissä Cup-pelissä Prestonia vastaan:

Ferguson - Osman
McFadden – Kilbane – Carsley - Watson
Pistone – Weir – Yobo - Hibbert
Wright

Nyt tärkeä Carsley on pelikiellossa (viimeinen peli) ja Richard Wright voi olla loukkaantuneena, samoin Osman on epävarma. Weir:n tilalle tullee Naysmith ja ilmeisesti Tim Cahill tulee kentälle Carsleyn tilalle. Tärkein poissaolijahan tuolta on luonnollisesti Carsleyn lisäksi Gravesen, mutta muilta osin joukkue on aika pitkälti ykkösmiehistö.

Arvio: Mun mielestä Arsenal ei voi millään alkaa 6:lla tässä pelissä, ja yli 50% on myös vähän siinä ja siinä, kun ottaa huomioon joukkueen motivaation. Ehkä 51-53% kotivoitolle, tosi vaikea arvioida. Mutta bookkereiden linja on kyllä vedetty tosi härskiksi: 45-27-28 on tip-exin keskiarvo joten Arsenalille tässä melkein joutuu rahat pistämään. Evertoniin en voi millään koskea alle 4 kertoimilla, koska Carsley + Gravesen –puute on niin järkyttävä tason pudotus niille – olkoonkin että Toffeesin puolela on motivaatio. Voi kuitenkin hyvin olla, että reservimiehet haluavat nyt näyttää kun ykkösmiehistö turaa.


WATFORD – SOUTHAMPTON
Southampton haluaa tässä jatkoon ja Widgley nimeää taas parhaan miehistönsä, kuten myös viime kierroksella Kokoonpano-ongelmat eivät ole vielä erityisemmin helpottaneet, ja Antti Niemen yllättävä poissaolo WBA-pelistä (kiitosta vaan) on nyt paha probleema. Niemen pelikunto on kysymysmerkki vielä tässä vaiheessa ja hänen poissaolonsa on toki iso miinus. Todennäköisesti kokoonpano on sama joka sähläsi 2-2 tasurin WBA:n kanssa, joskin ranskalainen Yoann Folly voi vihdoin palata avaukseen. Sotonilla on kyllä tuollaista peruspelaaja ihan riittävästi, joten 4-5 ukkoa voidaan kierrättää ilman tuskia. Harmi vain että juuri ne tärkeimmät pelaajat a’la Beattie, (Niemi), Dodd, Oakley ovat ulkona.
Soton edellisessä Cup-pelissä Colchesteria vastaan:

Best - Ormerod
McCann – Svensson – Prutton - Nilsson
Van Damme – Jakobsson – Lundekvam - Kenton
Niemi

Watfordilla on paha ongelma kun kova kärkimies Helguson poissa ja todennököisesti myös toinen ykköstykki Webber lepää. Southampton on kyllä selvä suosikki tästä jatkoon, todella roima tasoero ja Saints on pelannut jo viikkoja paremmin mitä tulokset näyttävät. Moraali kestää vielä ja siitä osoituksena on nousut sekä Arsenalia että WBA:ta vastaan lopussa tasoihin, WBA-pelissä oli huima paikka tehdä vielä 3-2 viime sekunneilla. Southamptonille Carling Cup voi pelastaa koko kauden.

Arvio: Kyllä Southampton on tässä Helguson & Webber –parin poissaolojen myös oltava kepeästi yli 40 pinnan suosikki, ei Watford kuitenkaan ole kuin alempaa keskitaso divarissa ilman noita herroja. Tarjolla on 2,50 tasoisia kertoimia ja minulle kelpaa.

BURNLEY – TOTTENHAM
“ Jol-ly good new ” – Spurs, uusi manageri nimitettiin ja se on hollantilainen Martin Jol. En osaa miehestä sen kummemmin mitään sanoa, mutta nyt sitten Burnleytä vastaan nähdään mikä on uuden managerin vaikutus. Todella oiva paikka kääntää kurssi. Kokoonpanoista ei ole oikeastaan mitään tietoa, koska Jol uutena managerina voi tehdä mitä vain ja vaihtaa vähän eri miehet kentälle. En usko kuitenkaan Spursin tässä heittävän kokkia ja taloussiivoojaa kentälle, koska Carling Cup on juuri Tottenhamin kaltaisille seuroille paras tie eurooppaan ja nyt on loistopaikka saada itseluottamus takaisin liigaa varten. Uusi manageri, uusi into, kaikki haluavat näyttää nyt että ovat avauspaikan arvoiset jne jne. Michael Carrick pääsee vihdoin kentälle kun miestä on pidetty Santinin toimesta penkillä.

Tottenham edellisessä cup-pelissä Boltonia vastaan:

Kanoute - Defoe
Ziegler – Mendes – Davis - Davies
Bunjecevic – Pamarot –King - Naybet
Keller

= kyseessä oli Keller, Bunjecevic, Kanoute lukuun ottamatta paras käytettävissä oleva miehitys.

Tämän lisäksi Burnleyllä on koko divarin pienin rinki ja järkyttävät kokoonpano-ongelmat, manageri Cotterill ei tiedä itsekään kenet saa raahattua kentälle. Ipswich kävi korkkaamassa helpohkot pisteet Turf Moorilta lauantaina ja nyt Burnleylle tulee vielä 3x kovempi vastus tilalle: miehet väsyneinä, loukkaantuneina jne. Spurs menee tästä heittäen jatkoon, näin itse uskon. Sain Villan ~55% tasoiseksi suosikiksi Burnleytä vastaan ja Spurs on kyllä vähintään saman arvoinen vaikke heikompi sakki onkin, kyllä Burnleyn poissaolot painavat nyt paljon ja en usko että joukkue haluaa yhtään lisärasitusta. Tarjolla 1.95 Tottenhamille, poimitaan pois.

CARDIFF – PORTSMOUTH
Tässä on mun mielestä loistava mahdollisuus pelata Premier-tiimi ulos Carling Cupista. Nimittäin yksi MEGAISO asia kolkuttaa lauantaina: Southampton-Pompey –matsi. Tuosta pelistä puhutaan koko viikko ja sitä on ajateltu jo viime viikonloppuna, tuo on SE PELI ko. joukkueille. Huima lataus ja taatusti näkyy Pompeyn pelaajien mielessä tässä matsissa. Portsmouthilla on lisäksi iso liuta miehiä poissa (kuten viime lauantainakin), joten yhtään hyvätasoisia vaihtomiehiä ei ole vara pistää kentälle.

Portsmouth edellisessä Cup-pelissä Leedsiä vastaan:

Kamara - Fuller
Mezague – Hughes – Cisse - Berkovic
Taylor – De Zeeuw – Primus - Griffin
Ashdown

Pitkälti sama miehistö jatkanee nyt, mutta tuostakin porukasta Primus, Kamara & Berkovic ovat loukkaantuneena. Vaihtopenkillä viimeeksi olleet Berger & Faye ovat myös poissa, kuten O’Neill, jonka piti nyt juuri korvata puuttuneita miehiä keskikentällä. Todella heikentynyt ryhmä siis kaiken lisäksi.

Cardiffilla ei pitäisi ihmeempiä ongelmia olla ja kokonaisuutena joukkue on ihan hyvässä iskussa, ja itse näkisin tämän aivan tasabookkina koska toi Soton-pelin oikeasti JÄRKYTTÄVÄ henkinen vaikutus kääntää melkeinpä Cardiffin todennäköisemmäksi voittajaksi. 3.15 tarjolla ja KELPAA!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


jpharju
Jäsen
Viestit: 46
Liittynyt: 14.10.2004, 03:24
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja jpharju »

Burnley -Tottenham


lähde: the times

Cotterill faces late roll call after injuries mount up
By Peter Lansley



IF TOTTENHAM Hotspur supporters think that their club is troubled, they should look in at Turf Moor at 5pm today. There they would see Steve Cotterill leading Burnley, their opponents tonight, out for an emergency training session. Once the Championship club’s manager has counted that he has enough players to send out a team, he can start preparations for the League Cup fourth-round tie.
Excluding Mark Yates, his first-team coach, who is likely to be named as a substitute, Cotterill has 15 first-team players he can call fit, after signing Gary Cahill, an England Under-20 defender, on loan from Aston Villa last night.

“If people think Spurs are in a crisis, with Robinson, King, Naybet, Redknapp, Carrick, Mendes, Davies, Keane, Defoe and Kanouté, then I wouldn’t mind suffering that kind of crisis,” Cotterill, whose opposite number will be Martin Jol after the Dutchman was confirmed as Jacques Santini’s successor, said. “They’ve got some very good players and what’s gone on at White Hart Lane over the past few days won’t be a great help to us.

“We don’t know what sort of reaction they’ll have to losing on Saturday and the manager leaving, nor to the impact a new man will have with a big game against Arsenal coming up. To be honest, though, we haven’t spent a lot of time talking about Spurs because we’ve had to attend to our own situation and trying to get a team out.”

Danny Coyne, Frank Sinclair, Richard Chaplow, Ian Moore, John McGreal, Jean-Louis Valois and Graham Branch are struggling with injuries, while James O’Connor, on loan from West Bromwich Albion, is cup-tied. Michael Duff can return from suspension, but Cotterill, whose team have won only two of their past eight matches, is not predicting a repeat of the 3-1 third-round victory over Aston Villa.

“We’re very proud of where we’ve got so far this season,” Cotterill, who succeeded Stan Ternent in the close season, said. “If we end up giving a good account of ourselves tonight, then who knows what could happen, but we’ve already surpassed all expectations in this competition, in budget terms.

“We probably have overachieved this season with certain results away to Wigan, Ipswich, Reading, Leicester, Leeds and beating Wolves and Villa in this competition. That raises expectations but we can’t handle the amount of players we’ve lost through injury.”

Cotterill believes this is a competition that a lower-tier side can hope to win as Premiership survival becomes all- consuming but would not anticipate his own team reaching the Millennium Stadium.

“We’re calling the lads in for training at 5pm because that’s the latest we can leave it to see who’s fit to play,” he said. “We couldn’t put enough players out (yesterday) morning to practise anything so we’ll try and put some preparation in order just before we have the pre-match meal.”

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tallipoika
Jäsen
Viestit: 2431
Liittynyt: 02.03.2003, 12:00
Pisteitä: 1876
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja tallipoika »

Ruud set for Carling Cup clash


Ruud van Nistelrooy could make a surprise appearance for Manchester United in the Carling Cup on Wednesday.

United boss Alex Ferguson is set to scrap his Carling Cup policy of fielding a side made up of youngsters for the home clash with Crystal Palace.

And with van Nistelrooy free to play again after sitting out a three-match ban, United's leading scorer is in line for a starting place in the fourth-round tie.

Ferguson said: "Those players who didn't play on Sunday will be in the cup side."

That could also include Wayne Rooney and Ryan Giggs who both came on as second-half substitutes in the 0-0 draw against Manchester City.

Others likely to feature are Wes Brown, Phil Neville and goalkeeper Tim

Howard, who were on the bench on Sunday.

First teamers John O'Shea, Jose Kleberson, David Bellion, Eric Djemba-Djemba and Darren Fletcher, who all played in the win over Crewe Alexandra in the last round, are also set to start.

But striker Alan Smith is unavailable. He will sit out a one-match ban after being sent off for two bookable offences on Sunday.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Bawdy
Jäsen
Viestit: 1567
Liittynyt: 17.02.2004, 15:17
Pisteitä: 940
Paikkakunta: Lpr

Viesti Kirjoittaja Bawdy »

Hienoja ennakoita, Neolta loistavat paketit, lisää noita.

Cardiff, kyllä minustakin nousee ottelussa todennäköisemmäksi voittajaksi. Varsinkin kuin ottelussa on vastakkain molempien sarjojen kotiriippuvaisimmasta päästä olevat ryhmät. Walesissa on aina todella vaikea vierailla.
Portsmouthin vierassaldo on Premierissä todella heikko.
0 - 2 - 3 .. 4-9 - 2p
Cardifkaan ei ole pystynyt vieraissa voittamaan kuin kerran Championshipissä, joten hyvin samantyyliset ryhmät vastakkain.
Cardiffilla 7 ottelun tappioton putki päällä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


jpharju
Jäsen
Viestit: 46
Liittynyt: 14.10.2004, 03:24
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja jpharju »

Mielenkiintoinen teksti kaiken kaikkiaan.... Cardiffista viikon "pankki" :?: Kertoimet kaikkialla tippuvat!!!

Cardiff match preview

Story by Keith Allman 9 November 2004


We're on our way to Cardiff, and we've sold Chris Tardif, la la la la


A somewhat "interesting" trip awaits us this evening, as we visit the land of sheep and Robbie Savage to take on Cardiff City. There are a number of factors which make this a risky game for us; the fact we've got a few injuries, the fact we have a huge game against Southampton on Saturday, the fact we were so utterly piss-poor at the weekend, and not to mention the fact that the home side have a recent reputation for cup upsets.

If you were to look at league positions alone, then you would be forgiven for thinking it's going to be a walk in the park. Cardiff are sitting 18th in "The Championship", hardly a troubling position. Yet, they're eight games unbeaten - a run including a fantastic 4-1 home victory over a strong West Ham United side. Meanwhile, the young players such as Paul Parry and Joe Ledley are impressing, despite being thrown in at the deep end.

Our biggest worry, however, is the players that we have missing for one reason or another. Stone, Berger, Berkovic, Primus, Kamara, O'Neil, Quashie and Faye, plus the long term absentees Pericard and Todorov, will all be ruled out by injury. Unsworth, meanwhile, would miss the Southampton game if he were to be booked, so probably won't be risked. One would imagine that key players such as Yakubu, De Zeeuw and Stefanovic wouldn't be thrown in if it can be avoided, just in case they were to pick up knocks before the huge clash at the weekend.

So who does that leave us with, exactly? There's been talk of young lads such as Buxton and Pulis getting their chance to prove their worth. Griffin, Cisse, Mezague, Taylor, Hughes and Ashdown will all probably get into the starting XI. There's an outside chance that Gary O'Neil might get into the squad, which would add further interest to the tie - the England U21 captain was only recalled from a loan spell at Cardiff on Sunday, although apparently is suffering from a tight hamstring.

If we really think we can do well in this tournament this year, this is the sort of game we have to deal with professionally. So far, we've done the job well - competent victories over Tranmere and Leeds without injury. Cardiff, however, represent an altogether different proposition. With such a weakened side out and an aggressive home crowd baying for another cup upset, there's a chance of a banana skin. As far as I'm concerned, there's two key factors to this game:

1) No injuries
2) No extra time

Both of these would be incredibly bad news before the weekend's derby. Let's get in there, get the job done, and get the hell out again. If we win, it'll be narrow and a right battle - but I'm not overly confident.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Henkka
Jäsen
Viestit: 11059
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +507.09 yks.

Palautus%: 120.53%

Panosten ka: 1.46 yks.

Vetoja: 1695

Pisteitä: 3686
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Henkka »

Tykäreitä lappuun...

Arsenal-Everton 1(-0.25) 2.10 Pointbet (52%/1.92)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Diamond
Jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 24.10.2004, 21:39
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Kuopio

Re: Englanti Carling Cup 9-10.11

Viesti Kirjoittaja Diamond »

Neo kirjoitti:
ARSENAL - EVERTON

Nyt tärkeä Carsley on pelikiellossa (viimeinen peli) ja Richard Wright voi olla loukkaantuneena, samoin Osman on epävarma. Weir:n tilalle tullee Naysmith ja ilmeisesti Tim Cahill tulee kentälle Carsleyn tilalle. Tärkein poissaolijahan tuolta on luonnollisesti Carsleyn lisäksi Gravesen, mutta muilta osin joukkue on aika pitkälti ykkösmiehistö.
Kiitos vihjeistäsi Neo, ihan asiallisilta näytti. Täytyy tunnustaa että pelasin itsekin osittain samoja, normipanoksilla tottakai.

Kattelin tuossa äskettäin tekstarilta (kello nyt n.22:15) että Gravesen on tehny maalin Evertonille 8. min... Ihan mielenkiinnosta kysyn että miltä saitilta otat kokoonpanotiedot?

Hyvää syksyn jatkoa ja pelionnea kaikille :)

-D-

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Henkka
Jäsen
Viestit: 11059
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +507.09 yks.

Palautus%: 120.53%

Panosten ka: 1.46 yks.

Vetoja: 1695

Pisteitä: 3686
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Henkka »

"Kiitos vihjeistäsi Neo, ihan asiallisilta näytti. Täytyy tunnustaa että pelasin itsekin osittain samoja, normipanoksilla tottakai.

Kattelin tuossa äskettäin tekstarilta (kello nyt n.22:15) että Gravesen on tehny maalin Evertonille 8. min... Ihan mielenkiinnosta kysyn että miltä saitilta otat kokoonpanotiedot?

Hyvää syksyn jatkoa ja pelionnea kaikille"

... ja Heidari Helguussonikin mutkistelee verkkoa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3193
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Watford:

#1 "Watford manager Ray Lewington has admitted he expects to be without striker Danny Webber for a lengthy spell after he dislocated his shoulder. "
#2 "Watford will be without suspended striker Heidar Helguson"

Noin luki jokaisessa lähteessä mikä tuli vastaan (mm Sky Sports) - miten helvetissä pelikiellossa ollut ukko tekee maalin? Beats me :shock: Webber oli poissa kuten pitikin, mutta silti joukkue latoi 5 maalia vieläpä ihan hyvin puolustavaa Sotonia vastaan. Hassu juttu.

Evertonista:
Gravesenin oletin lepäävän mutulla koska lepäsi viimeeksikin + sen ei mainittu missään erityisesti pelaavan. Gravesen on niin tärkeä pelaaja Evertonille että olisin hyvin uskonut hänen olevan taaskin sivussa. Onneksi ei tällä kertaa ratkaissut peliä.

2 osui 2 väärin, joten ei nyt sentään kaikki menneet vituiksi vaan +-0.

Se tästä jälkipelistä.

Huomiselle koitan Fulhamia sekä Newcastlea.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Bawdy
Jäsen
Viestit: 1567
Liittynyt: 17.02.2004, 15:17
Pisteitä: 940
Paikkakunta: Lpr

Viesti Kirjoittaja Bawdy »

Jep, tarkempia kokoonpanotietoja Newcastle - Chelsea -otteluun?
Kieron Dyer palaa tärkeäksi osaksi Newcastlen keskikenttää. Kärkiparina jatkaa Shearer, Bellamy. Chelsealta Drogba sivussa, ja kuin Mutukin sai lähteä, niin maalintekovastuu jää entistä enemmän Islannin pojan vastuulle, joka ei kuitenkaan osaa muuta kuin päättää tilanteita, ei rakentaa kaverille paikkoja. Chelsealla jonkin verran puolikuntoisia pelaajia. Mielenkiinnolla odotan millaisen kokoonpanon Mourinho lyö kentälle. Newcastle panostaa täysillä Cupiin.

Ottelun arvioisin hyvin tasaiseksi. 35 - 29 - 36.

Päivän otteluihin arvioita?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Beezeri
Jäsen
Viestit: 355
Liittynyt: 15.04.2003, 18:32
Pisteitä: 1
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Beezeri »

Souness saattaa aloittaa Bramble-Johnsen toppariparilla, joka ei kyllä vakuuta, mutta ei toisaalta voi pelata paljoa huonomminkaan kuin O'Brien-Elliot edellisessä matsissa. Jos Bramble(=kävelevä katastrofi) ei ole saanut itseluottamusta kuntoonn siitä kun olen nähnyt hänen viimeksi pelaavan, ei ole hyvää luvassa.
Kuitenkin 3,20 on hieman liian hyvä kerroin Harakoille St.James' Parkilla...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


jpharju
Jäsen
Viestit: 46
Liittynyt: 14.10.2004, 03:24
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja jpharju »

Tuossa noita uutisia läpiseulottuani, olin lukevinani että Dyer aloittaisi penkiltä..? Ja eräässä foorumissa oli "tieto" et Cech ei pelaa Chelsean maalilla..? Mut tästäkin pelistä oon kirjoitellut enemmän esbc:n foorumiin...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Peoplez
Jäsen
Viestit: 234
Liittynyt: 05.01.2004, 22:20
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Peoplez »

Mistä ihmeestä sait Harakoille 3.20 :idea:
Tuo on aivan huikea kerroin! Pörsseistäkö?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


laudrup
Jäsen
Viestit: 1540
Liittynyt: 06.09.2004, 23:30
Pisteitä: 54

Viesti Kirjoittaja laudrup »

Eräät hyvinkin "arvostetut" tahot saavat Harakoille vain 28 % tässä......

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin