Tänään on 29.03.2024, 00:21.

Ylikerroin.com mainostaminen.

Foorumin risut & ruusut sekä muun palautteen ja korjausehdotukset voi osoittaa tänne.
Vastaa Viestiin
Eltzu
Jäsen
Viestit: 435
Liittynyt: 24.04.2003, 22:26
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Ylikerroin.com mainostaminen.

Viesti Kirjoittaja Eltzu »

Olen huomannut töissä että muutamat bussikuskit päivätauolla (n. 2h nykyään) ovat selanneet teksti-tv:n urheilu&vedonlyönti osiota. Tuntuu siltä että kun ei ole oikein ollu tauolla mitään järkevää tekemistä, niin he ovat miettineet vetojen tekemistä, koska tavanomainen ripaskan jauhaminen työkavereiden kanssa maistuu jo välillä puulta. Meidän puolella kuskien taukotilassa on jopa pitkäveto&lotto kuponkeja telineessä
ja joku on muistanut tuoda joskus myös veikkauksen listan.

Nyt kun Helsingin kaksi suurinta bussifirmaa yhdistyy vuoden vaihteessa, niin kuskeja on varmaankin yli 1000, jolloin yleistä ilmoitustauluakin luetaan paljon isommalla volyymilla.

Mites ylläpito suhtautuu siihen jos joku päivä kiikutan sinne pienen mainoksen tästä paikasta? Voi olla että nollakerholaisten määrä lisääntyy, mutta saattaa myös muutama aktiivinen keskustelija löytää tämän hienon paikan. Keski-ikä taitaa olla päälle 30v, joten varmaankin suuta saadaan paremmin auki vetoja vertaillessa kuin koululaisten osalta?

Ajattelin tehdä ilmoituksen ilmoitustaululle, mutta tuli mieleen että parempi ensin kysyä lupa siihen. Jos tähän suostutaan niin ylläpito voi minulle laittaa lyhyen mainoksen privana tai yleisesti tähän viestin perään jolloin muutkin voivat osallistua talkoisiin. Silloin mainos on sitten sellainen kuin ylläpito haluaa eikä tule mitään mutinoita sen sisällöstä jälkikäteen.

Mites se Radio Cityn mainos meni aikoinaan?
"Jos naapurit alkaisivat kulkemaan töihin vuorotellen toistensa autoilla,
niin liikenneruuhkat vähentyisivät, saataisiin tuhansia uusia parkkipaikkoja ja ilma olisi puhtaampaa. Käynnistä kimppakyyti."

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jaude
Jäsen
Viestit: 667
Liittynyt: 23.01.2004, 17:21

Tuotto: +4.21 yks.

Palautus%: 103.60%

Panosten ka: 1.31 yks.

Vetoja: 89

Pisteitä: 57

Viesti Kirjoittaja Jaude »

Niin, asiahan ei minulle varsinaisesti kuulu, mutta ajattelisin näin:

Jos tänne haluttaisiin mahdollisimman paljon porukkaa niin se ei muodostuisi miksikään ongelmaksi, johon tarvittaisiin talkoolaisia. Toisin sanoen: mainostaminen, tai paremminkin sanan levittäminen ei ole näin netin aikakaudella mikään ongelma. Ei siihen tarvita ilmoituksia työpaikkojen kahvihuoneiden seinillä.

Ei minulla ole mitään bussikuskeja vastaan, tai mitään muutakaan ammattiryhmää vaan mielestäni tänne ei yleensäkään tarvita massoittain uusia käyttäjiä. Ainakaan sellaisia, jotka tulevat tänne mainoksen perässä.

:!: Tämän paikan löytää varmasti, jos on kiinnostunut tästä harrastuksesta :!:

On tietysti kilttiä auttaa sellaisia ihmisiä, jotka tuskailevat kvintettiensä parissa R-kioskeilla, mutta sitä ei varmaankaan kannata tehdä sadoille tai tuhansille ihmisille mainittuun tyyliin, koska palstan taso tulisi tällöin auttamatta laskemaan. Tiedän kyllä, että tänne ei heti mainoksen nähtyään ryntäisi satoja bussikuskeja, mutta noin yleensä mainostamisen seurauksena näin varmaankin kävisi. Kohdennettu mainonta onkin sitten eri asia.

Sinänsä itseäni huvitti suuresti ajatus siitä, että täällä alkaisi yleisen turinan puolella keskustelu Helsingin bussiliikenteen ongelmista, linja-autojen tekniikasta tai mistä nyt tuon työpaikan kahvihuoneissa puhutaankin... :D


mutta näin...

-J-

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Katsokaa tätä meteliä"

Minikommentit


Jarcon
Jäsen
Viestit: 538
Liittynyt: 24.01.2004, 14:38
Pisteitä: 30
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja Jarcon »

Juu täysin samaa mieltä Jauden kanssa, varsinkin siitä että kyllä tämän palstan löytää jos on vedonlyönnistä kovasti kiinnostunut.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin