Tänään on 28.03.2024, 16:03.

Championship 13.-15-10.

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Taika
Jäsen
Viestit: 7068
Liittynyt: 11.04.2003, 12:29

Tuotto: +120.28 yks.

Palautus%: 102.34%

Panosten ka: 0.44 yks.

Vetoja: 11569

Pisteitä: 10763
Paikkakunta: Tampere

Championship 13.-15-10.

Viesti Kirjoittaja Taika »

Vedonlyöntivihje: - leeds-reading - peliaika päättynyt

kohde
leeds-reading
veto
reading+0.75
kerroin
1.780 (pinnacle)
panos
0.33 yks.
raja
1.724
todennäköisyysarvio
arvio 58%

Osuma! +0.26 yks.


Vedonlyöntivihje: - leeds-reading - peliaika päättynyt

kohde
leeds-reading
veto
u2.5
kerroin
1.930 (pinnacle)
panos
0.33 yks.
raja
1.905
todennäköisyysarvio
arvio 52.5%

Osuma! +0.31 yks.


Vedonlyöntivihje: - bolton-sheffw, eka jakso - peliaika päättynyt

kohde
bolton-sheffw, eka jakso
veto
u1
kerroin
1.830 (sbo)
panos
0.4 yks.
raja
1.754
todennäköisyysarvio
arvio 57%

Push: +0.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - brentford-millwall - peliaika päättynyt

kohde
brentford-millwall
veto
brentford-0.5
kerroin
2.030 (pinnacle)
panos
0.33 yks.
raja
1.961
todennäköisyysarvio
arvio 51%

Osuma! +0.34 yks.


Vedonlyöntivihje: - brentford-millwall - peliaika päättynyt

kohde
brentford-millwall
veto
o2.75
kerroin
2.020 (pinnacle)
panos
0.33 yks.
raja
1.961
todennäköisyysarvio
arvio 51%

Huti: -0.33 yks.


Vedonlyöntivihje: - brentford-millwall - peliaika päättynyt

kohde
brentford-millwall
veto
brentford o1.5
kerroin
1.940 (pinnacle)
panos
0.4 yks.
raja
1.852
todennäköisyysarvio
arvio 54%

Huti: -0.40 yks.


Vedonlyöntivihje: - fulham-preston - peliaika päättynyt

kohde
fulham-preston
veto
u3
kerroin
1.760 (sbo)
panos
0.5 yks.
raja
1.681
todennäköisyysarvio
arvio 59.5%

Huti: -0.50 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 2.62, palautukset 2.30, tulos -0.32 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: Championship 13.-15-10.

Viesti Kirjoittaja Neo »

Championshipissä on ollut pari heikkoa kierrosta, mutta tällä rundilla ei pääse vielä hakemaan voittoputkea. Kyseessä taitaa olla koko kauden heikon kiekka odotusarvojen osalta, joten laitetaan näin ollen vähän hyödyllistä tarinaa sarjan tämän hetken tilanteesta, joka poikii ehkä jotain ranking-vertailuja myös muiden kesken.

Nousijasuosikit: Cardiff, Fulham, Wolves, Middlesbro
Cardiff on noussut tähän nippuun hieman taustalta, mutta kolme muuta joukkuetta olivat jo ennakkoon sarjan eliittiä. Cardiff on pelannut vakuuttavan kauden heti sen alkumetreistä saakka voittaen ansaitusti ensimmäiset 5 matsia ja kärsi tappion vasta kierroksella 7 Prestonille. Tuo oli Cardiffilta kauden huonoin matsi, josta puhkesi mini-kriisi. Toinen tappio kuitenkin ohitettiin 90' maalilla Sheff Wedsiä vastaan, ja tämän jälkeen Cardiff on ollut taas pääosin oma itsensä. Hieman yllättäen joukkueen ykköstykki Kenneth Zohore on tehnyt vasta 2 maalia ja pelasi 8 ottelua putkeen tekemättä maaliakaan. Cardiffin hieno nousu onkin enemmän team effort. Vaikka Cardiff jää paperilla hieman kilpailijoistaan jälkeen, se voi hyvinkin jatkaa samaa tahtia kauden loppuun, jos loukkaantumisilta vältytään.

Fulhamin kone on yskinyt kauden alkumetreillä ja joukkueen riesana ovat olleet myös useat loukkaantumiset. Omalla tasolla pelatessan Cottagers on ehdottomasti sarjan eliittiä. Joukkueen vastaiskut ovat todella laadukkaita, ja coast-to-coast tyyppisissä matseissa Fulham on ylivertainen. Wolves on taas paperilla ehkäpä sarjan kovin nippu. Ison rahan ulkomaalaishankinnat ovat osoittaneet tasonsa, ja susihukat ovat pelanneet myös alkukauden ilman Helder Costaa. Nyt Wolves-tähti on palannut kehiin, mikä boostaa joukkuetta entisestään.

Jos katsotaan Transfermarktin market valueta, niin Middlesbro on omassa kastissaan. Tähän vaikuttaa osaltaan joukkueen tekemät ison rahan kesähankinnat, sekä Valioliigasta hyvin säilynyt runko puolustuksen ja keskikentän osalta. Boro on ollut kuitenkin selkeä pettymys toistaiseksi. Joukkue on kyllä väläytellyt, mutta taso ei vain näytä pysyvän kierroksesta toiseen samana. Boro ei ole voittanut viiteen otteluun kuin kerran, eikä olisi edes ansainnut yhtään useampaa täyttä pistepottia.

Vahvat playoffs-kandidaatit: Villa, Leeds, Sheffield United, Norwich
Aston Villa lähti kauteen suurimpana ennakkosuosikkina ja Chelsea-legenda John Terryn johdolla. Kausi on ollut kuitenkin tuskia täynnä, eikä Steve Brucen ryhmä ole näyttänyt missään vaiheessa sarjan eliittijoukkueelta. Nyt Villalla on takanaan pienoinen voittoputki, mutta esitykset eivät ole näissäkään otteluissa olleet erityisen vakuuttavia Burton-voiton lisäksi. Villa alkukausi oli vaikea myös kahden avainpelaajan poissaoloista johtuen; ykköskärki Jonathan Kodija sekä Aussien maajoukkuemies Mile Jedinak ovat missanneet alkukauden. Villan voittoputki osuu täysin yksiin Kodijan paluun kanssa, ja Jedinak on myös pian pelikuntoinen. Villalla on leveyttä sekä kokemusta nousta takaisin Valioliigaan, ja suunta onkin tällä hetkellä oikea.

Leeds on ollut alkukaudella yksi omista suosikkijoukkueistani. LUFC menetti elokuun lopussa viime kauden Championshipin maalikuninkaan Chris Woodin Valioliigaan, mutta tämä ei ole menoa hidastanut. Etenkin joukkueen puolustus on ollut timanttia. Kaksi edellistä kierrosta on mennyt kuitenkin pahasti vihkoon, sillä Leeds on ottanut huolella turpaan Cardiffilta ja Sheffield Wedsiltä. Leeds ei ole materiaaliltaan eliittijoukkueiden tasoa, mutta sen esitykset ovat olleet mainioita (pl. 2 viimeisintä matsia). Sheffield United voitti viime kaudella League 1:n näytöstyyliin ja joukkue on ollut selvästi vahvin nousijoista. Unitedin peliä on mukava katsella, ja se pystyy dominoimaan matseja lähes jokaista Championship-joukkuetta vastaan. Blades voi hyvinkin päätyä playoffs-paikoille kauden päätteeksi. Tämä olisi mahtava suoritus, sillä transfermarktista katsottuna joukkueen markkina-arvo on tällä hetkellä sarjan toiseksi matalin!

Listan neljäntenä on Norwich, joka on käynyt läpi isoa pelillistä muutosta. Kanarialintujen alkukausi oli täynnä tolkutonta sekoilua, mikä johti useisiin runsasmaalisiin tappioihin. Tahti muuttui 1kk sitten kuin taikaiskusta, jonka jälkeen Norwich on pelannut Championshipissä 6 matsia saldolla 4-2-0 päästäen yhden maalin. Pitkään overeita tahkonnut joukkue on muuttunut erittäin tiiviiksi under-koneeksi, jolla on hyvät saumat playoffs-viivan päälle.

Ylempää keskikastia: Bristol C, Sheff Weds, Preston
Bristol City on ollut yksi Championshipin ilopillereitä tällä kaudella. Cityn harjoituskausi lupasi jo hyvää, ja joukkue on on tällä hetkellä mahtavassa vireessä. Kauden avausottelusta lähtien saldo 8-5-1 cup-ottelut mukaan luettuna, eikä ainuttakaan tappiota 2. kierroksen jälkeen. City on tehnyt Hullin (22) jälkeen eniten liigamaaleja (20), ja Bobby Reid, Frank Diedhiou sekä Jamie Paterson ovat muodostaneet todella vaarallisen trion. BC on kivunnut jopa lähelle suoraa nousupaikkaa, mutta joukkueen materiaali ei taida riittää pitkän kauden aikana aivan top6-sijoille saakka.

Sheffield Weds on ollut kaksi vuotta putkeen playoffs-paikoilla, eikä joukkueen taso näytä romahtavan tälläkään kaudella. Owls on tasaisen varma suorittaja, mutta kolmas peräkkäinen playoffs-paikka kyllä yllättäisi. Preston on ollut alkukauden under-kone, jonka maalikeskiarvo on edelleen ainoana joukkueena alle kaksi maalia. PNE:n puolustus on paperilla ylivoimaisesti sarjan paras, vaikka se onkin päästänyt neljä maalia neljään edelliseen otteluun. Koko kauden saldo on vain 6 päästettyä 11 ottelussa, mikä on todella kova suoritus.

Keskikastissa: Derby, Brentford, Hull
Derby, Brentford ja Hull olivat kaikki rankattuina edelliseen luokkaan kauden alkaessa. Nyt joukkueet miehittävät sijat 15, 17 ja 19. Kausi on siis sujunut alakanttiin, eikä joukkueilla oikein näytä olevan aseita ylemmäs tässä jäätävän kovatasoisessa sarjassa. Derbyn ongelmana on jatkuva hyökkäyspään alisuorittaminen, sillä Rams ei saa paperilla hyökkäävästä kokoonpanostaan tehoja irti. Brentford on puolestaan "Champparin VPS", jonka pallonhallintaan perustuva pelityyli ei tuota juuri nyt riittävästi laatupaikkoja. Bees on tuskaillut koko alkukauden vastustajien puolustuslinjojen murtamisessa. Asiaa ei ole auttanut lukuisat loukkaantumiset sekä pelaajamyynnit. Brentfordille näyttäisi olevan luvassa ns. välikausi.

Hullin sesonki vaikuttaisi myös menevän välikausi-tittelillä. Tiikerit menetti kesällä lähes kaikki Valioliigan runkopelaajansa, joten Leonid Slutskylla on ollut valtava työ rakentaa toimiva kokonaisuus lukemattomien siirtojen jälkeen. Tämän lisäksi Hullin riesana ovat jatkuvat loukkaantumiset. Parhaimmillaan Hull on sarjan eliittiä, ja pelaajat kuten Grosicki tai Hernandez ovat todella laadukkaita tähän sarjaan. Kokonaisuus ei ole kuitenkaan tasapainoinen, ja Hullin peleissä nähdään todennäköisesti paljon maaleja koko kauden ajan.

Keskikastin tuntumassa: Millwall, Reading, Sunderland
Millwall on selkeästi toiseksi vahvin nousijajoukkue, mutta lontoolaisryhmä on kuitenkin huomattavasti Boltonia laadukkaampi. Millwall näytti alkukaudella vähän liian "divarijoukkueelta", eikä sen materiaali ole myöskään erityisen tasokas. Millwall on kuitenkin esiintynyt kokonaisuutena tasoonsa nähden erinomaisesti, ja olisi voinut hyvin myös voittaa useamman ottelun. Valitettavasti joukkueen viimeistelystä puuttuu laatua.

Reading on viime kauden playoffs-finalisti, mutta selkeästi alemman keskikastin joukkue juuri nyt. Royals kaipaa kipeästi tähtipelaaja Yann Kermogantia takaisin loukkaantuneiden kirjoista, sillä pelinrakentelu tuottaa valtavaa tuskaa. Jos Reading onnistuu jonkun maalipaikan luomaan, niin viimeistelystä on turha puhua. Sunderland vaikuttaa toistaiseki heikoimmalta putoajista. Black Cats aloitti kauden yllättävän hyvin, mutta kurssi on mennyt tasaisesti koko ajan alas päin. Sunderland on ollut tuloksiaan parempi, mutta hävinnyt monta ottelua henkilökohtaisiin virheisiin ja huonoon viimeistelyyn. Joukkue ei tule olemaan lähelläkään nousua tällä kaudella, vaan edessä on Hullin tapaan välikausi keskikastissa.

Alempi keskikasti: Ipswich, Nottingham, QPR
Ipswich oli alkukauden komeetta, sillä Mick McCarthyn joukkue voitti neljä ensimmäistä otteluaan. Peliesitykset tulosten takana kertoivat jo tässä vaiheessa, että Ipswich ei todellakaan ole mikään Cardiff vol 2. Kyseessä on keskinkertainen joukkue, joka näyttää usein olevan kuin 4-2-4 muodostelmassa ilman playmakeria. Ipswich on tehnyt sarjassa eniten maaleja, mutta silti on koko ajan fiilis, että parempaan olisi ainekset. Jos kärkimiehiä vain olisi ruokkimassa joku laadukas keskikenttäpelaaja.

Nottingham on ollut alkukauden tasapaksu joukkue, josta ei ole ihmeempää sanottavaa. Forest on ollut viimeiset kaksi kautta sijojen 16-20 välissä, ja sama tahti jatkuu taas. QPR on ollut ainakin itselleni positiivinen yllätys. Ärrät tuomittiin aika yksimielisesti putoamiskamppailuun, mutta joukkueen esitykset ovat olleet edellä mainitun Millwallin tapaan varsin miehekkäitä. QPR tulee varmasti pysymään sijojen 15-22 maastossa koko kauden ajan, ja sarjapaikan säilyttäminen lienee ensisijainen tavoite.

Putoamisvaarassa: Birmingham, Barnsley, Burton, Bolton
Putoamisvaarassa on nippu B-joukkueita, eikä nimilista varsinaisesti yllätä. Birmingham on tähän asti suurin pettymys, sillä joukkue poltti Harry Redknappin johdolla valtavan määrän rahaa pelaajasiirtoihin. Lopputuloksena oli kuitenkin Redknappin potkut, ja nyt pelastajaksi on palannut 'Arryn edeltäjä, Steve Cotterill. Tässä välissä Lee Carsley veti joukkuetta parin kierroksen ajan, ja sai sentään raavittua pitkästä aikaa voiton. Birminghamilla on kyllä materiaalia ohittaa joukkueet kuten QPR tai Nottingham, mutta paljon pitää vielä tapahtua.

Barnsley oli monien suosikki putoamisviivalle kaudena alusta lähtien. Joukkueen ongelmana on järkyttävä vaihtuvuus, sillä Tykes menetti kesän aikana lähes kaikki viime kauden runkopelaajansa. Tilalle on haalittu miehiä sieltä täältä, ja kaiken lisäksi lupaavat kesähankinnat Lloyd Isgrove ja Zeki Fryers loukkaantuivat juuri ennen kauden alkua. Barnsley tulee rimpuilemaan putoamisviivan tuntumassa varmasti koko kauden, jos mitään ihmeitä ei tapahdu.

Burton tuomittiin aika yksimielisesti sarjajumboksi ennen kauden alkua. Nigel Cloughin joukkue on myös kärsinyt vakavia menetyksiä, joista ehdottomasti pahin tapahtui jo kauden kynnyksellä. Burtonin ennätysostos Liam Boyce nimittäin loukkaantui kenraaliharjoituksessa. Albion menetti myös Australian maajoukkuemiehen Jackson Irvinen Hullin riveihin elokuussa. Burton otti kaksi rumaa turpasaunaa ennen taukoa ja hävisi Villalle sekä Wolvesille kotonaan 0-4. Se on myös aiemmin hävinnyt Leedsille 0-5 ja Hullille 1-4. Burtonin pelit ovat isona altavastaajana hieman on/off; jos se onnistuu pitämään matsin nolla-nollassa ensimmäiset puoli tuntia, niin hyvä. Mutta jos omissa soi nopeasti, niin peli repeää. Burton on ehdottomasti yksi suurimpia suosikkeja putoamaan. Se tulee ottamaan todella ison prosentin pisteistään kotikentällä.

Boltonin alkukausi on ollut täysi katastrofi, eikä sarjanpaikan säilyttäminen näytä kovin todennäköiseltä juuri nyt. Bolton oli jo kauteen lähdettäessä yksi heikoimmista joukkueista, eikä tähtipelaaja Filipe Morais jaksa kannatella koko muuta ryhmää yksin. Ongelmia on joka puolella kenttää: hyökkääjät eivät saa paikoista maaliin ja puolustus onnistuu aina munaamaan pari kertaa, mikä tuhoaa nollapelit. Bolton on ollut monessa matsissa ihan hyvin mukana tappiolukemista huolimatta. Mutta tämä on todella tyypillistä putoajajoukkueille, eikä sinänsä mikään bonus. Harvemmin tällä tasolla nähdään joukkueita, jotka lanattaisiin maan rakoon jokaisessa pelissä. Vaikea nähdä, mikä Boltonin voisi pelastaa putoamiselta. Managerinvaihdos voi tuoda hetkellisen boostin, mutta ei tämä materiaali vain ylemmäs oikein riitä.

-----

Tässä vaiheessa selkeästi paras pelivalinta on tuo Taikan mainitsema Fulham-Preston U3.0, jolle tarjoan itse ainakin 64% tasoisia lukemia. Preston on sarjan vähämaalisin joukkue, kuten edelläkin tuli mainittua. Se on etenkin vieraskentällä todella veemäinen vastustaja, eikä tiukasti puolustava profiili oikein sovi Fulhamin vahvuuksiin. Fulham on ollut koko kauden vaikeuksissa kotiotteluissaan, kun sen aseet sopivat paljon paremmin avoimempaan peliin, jossa vastustaja hyökkää Fulhamin päättyyn. Mökkiläiset ovat voittaneet kotonaan vasta yhden ottelun, joka oli sekaisin olevasta Hullista 2-1. Tuo on myös ainoa kerta kun Fulham on tehnyt kotonaan >1 maalin. Preston on käynyt hakemassa jo 0-0 tasuri Boron ja Leedsin kotiluolasta, ja päästänyt Boro+Leeds+Cardiff+Derby -matseissa (eli kärkipään kohtaamisissa) tasan yhden maalin. Kolme maalia on todella kova raja Championshipiin, joten 1.70+ tasoisilla kertoimilla maistuu tosi hyvin. Vetoihin kelpaa toki hyvin myös U2.75 tai U2.5 jos haluaa riskiä enemmän.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 18. Antamasi peukut: 0.

Suomen paras opas kryptovaluutoista bitcoinkeskus.com | På Svenska bitcoincenter.se | På Norsk bitcoinsentralen.no | In English aboutbitcoin.io |

Minikommentit

13.10.2017 14:27 <MacGyver> Hyvää settiä!


Taika
Jäsen
Viestit: 7068
Liittynyt: 11.04.2003, 12:29

Tuotto: +120.28 yks.

Palautus%: 102.34%

Panosten ka: 0.44 yks.

Vetoja: 11569

Pisteitä: 10763
Paikkakunta: Tampere

Re: Championship 13.-15-10.

Viesti Kirjoittaja Taika »

Vedonlyöntivihje: - derby-nottingham - peliaika päättynyt

kohde
derby-nottingham
veto
nottingham+0.5
kerroin
2.170 (pinnacle)
panos
0.33 yks.
raja
2.083
todennäköisyysarvio
arvio 48%

Huti: -0.33 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


eht
Jäsen
Viestit: 733
Liittynyt: 29.11.2015, 21:02

Tuotto: -17.69 yks.

Palautus%: 99.80%

Panosten ka: 5.10 yks.

Vetoja: 1720

Pisteitä: 96

Re: Championship 13.-15-10.

Viesti Kirjoittaja eht »

Neon kirjoituksien kanssa on aina todella helppo olla samaa mieltä. Pienet taruilut tähän myös omasta näkemyksestä alkukauden voimasuhteisiin.

Mulla rankingi muuttuu kauden mittaan jonkin verran, mutta tällä hetkellä voimasuhteet hahmottaisin jotenkin näin:

Sijat 1-3 Wolves, Cardiff, Middlesbrough
Sijat 4-11 Sheffield Wed, Aston Villa, Bristol City, Fulham, Brentford, Preston, Norwich, Leeds
Sijat 12-16 Sheffield Utd, Hull, Derby, Sunderland, QPR
Sijat 17-19 Millwall, Reading, Nottingham
Sijat 20-22 Barnsley, Ipswich, Birmingham
Sijat 23-24 Burton, Bolton

Joukkueet playoff-paikoilla ja vähän niiden ulkopuolella tosi tasaisia omissa papereissa ja siksi sijojen 4-11 väliin on vaikea vetää mitään viivaa.

Muutama jengi on sellanen kysymysmerkki, että saattaa kauden mittaan liikkua rankingissa hyvinkin paljon suuntaan tai toiseen. Näitä esimerkiksi Leeds, joka saattaa rankingissa nousta top-6 jengiksi. Paikoitellen todella hyvää jalkapalloa, mutta silloin kun ei pääse pelaamaan omaa peliä esim fyysisiä ja nopeatemposia jengejä vastaan niin peli ei toimi. Brentford saattaa laskea, riippuen jatkuuko murtautumisvaikeudet ja lähteekö vedot turhan huonoista paikoista. Sheffield Utd ja Millwall edelleen arvotuksia mulle, markkina näyttää arvostavan niitä enemmän kuin minä, vaikka sympatiapisteitä varsinkin Unitedille tekisi mieli jakaa. Lisäksi olen yllättynyt Readingin yllättävän tasapainoisista otteista, ennen kautta näin sen selkeästi 5 huonoimman jengin joukossa.

Alkukauden pettymyksiä olleet Sheffield Wed ja Fulham jotka näin suurimmiksi suosikeiksi nousemaan suoraan. Molemmilla silti vielä hyvät mahikset pleijareihin. Lisäksi oletin Nottinghamin pelin parantuvan, mutta se ei edelleenkään toimi.

Suurimmat positiiviset yllätykset olleet Bristol Cityn, Prestonin ja QPR:n kovat otteet, joita ollut mukava seurata. En olisi itse liian yllättynyt vaikka Bristol tai Preston jopa paikan pleijareista kauden lopuksi nappaisi.

Sitten vielä loppuun vedot. Kaikki kivat vedot on tietysti tässä kohtaa jo syöty ja saan tägäillä vaan näitä barnsleytä ja undereita.

Vedonlyöntivihje: - Birmingham-Cardiff - peliaika päättynyt

kohde
Birmingham-Cardiff
veto
2 -0,25
kerroin
1.990 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.87

Huti: -4.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Barnsley-Middlesbrough - peliaika päättynyt

kohde
Barnsley-Middlesbrough
veto
1 +0,5
kerroin
2.000 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.82

Osuma! +6.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Brentford-Millwall - peliaika päättynyt

kohde
Brentford-Millwall
veto
u2,75
kerroin
1.930 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.76

Osuma! +5.58 yks.


Vedonlyöntivihje: - Fulham-Preston - peliaika päättynyt

kohde
Fulham-Preston
veto
2 +0,75
kerroin
1.680 (Sbobet)
panos
3 yks.
raja
1.62

Osuma! +2.04 yks.

Vedonlyöntivihje: - Fulham-Preston - peliaika päättynyt

kohde
Fulham-Preston
veto
u2,75
kerroin
1.960 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.8

Huti: -5.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Sheffield Utd-Ipswich - peliaika päättynyt

kohde
Sheffield Utd-Ipswich
veto
u2,5
kerroin
2.080 (Sbobet)
panos
7 yks.
raja
1.83

Osuma! +7.56 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 31.00, palautukset 43.18, tulos +12.18 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Pääpainona Englannin Championship, panostus 1-10

Minikommentit


Raimond
Avatar
Jäsen
Viestit: 1926
Liittynyt: 28.10.2010, 09:30

Tuotto: -154.90 yks.

Palautus%: 98.19%

Panosten ka: 3.79 yks.

Vetoja: 2261

Pisteitä: 1546

Re: Championship 13.-15-10.

Viesti Kirjoittaja Raimond »

Vedonlyöntivihje: - Championship 17-18 - Bristol C - Burton - peliaika päättynyt

kohde
Bristol C - Burton
veto
Bristol C -1.5
kerroin
2.300 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
2.21

Huti: -2.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus x/10

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: Championship 13.-15-10.

Viesti Kirjoittaja Neo »

Tämän illan peleihin omat lopulliset arviot:

BristolC-Burton: -1.25 52%, O2.75 54%
Merkittävimmät poissaolijat Burtonilta RB Brayford ja RW Scannell. Markkina on tässä hyvin kohdallaan.

Birmingham-Cardiff: +0.25 44%, O2.25 43%.
Tämä on todella haastava matsi, sillä Birminghamin ruoriin palannut Cotteril on vaihtanut puolet avauksesta sitten viime kierroksen. Uusi manageri tuo jotain boostia, mutta onko toi liike nyt hyvä huono. Vaikeita arvioitavia tällaiset. Jota ei ole vielä avauksessa, mutta on pääsyt jo penkille. Pre-math value on Cardiffin ja underin puolella, ja eht näkyi olevan samalla linjalla. Tällaisiin kohteisiin ei oikein tee mieli sijoittaa pre-match vetoja vaan katsella vähän livessä miltä matsi näyttää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Suomen paras opas kryptovaluutoista bitcoinkeskus.com | På Svenska bitcoincenter.se | På Norsk bitcoinsentralen.no | In English aboutbitcoin.io |

Minikommentit


Raimond
Avatar
Jäsen
Viestit: 1926
Liittynyt: 28.10.2010, 09:30

Tuotto: -154.90 yks.

Palautus%: 98.19%

Panosten ka: 3.79 yks.

Vetoja: 2261

Pisteitä: 1546

Re: Championship 13.-15-10.

Viesti Kirjoittaja Raimond »

Vedonlyöntivihje: - Championship 17-18 - Barnsley - Middlesboro - peliaika päättynyt

kohde
Barnsley - Middlesboro
veto
Barnsley +0.5
kerroin
1.970 (Sbobet)
panos
3 yks.
raja
1.89

Osuma! +2.91 yks.


Vedonlyöntivihje: - Championship 17-18 - Bolton - Sheff Wed - peliaika päättynyt

kohde
Bolton - Sheff Wed
veto
Sheff Wed -0.5
kerroin
1.960 (Sbobet)
panos
4 yks.
raja
1.85

Huti: -4.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 7.00, palautukset 5.91, tulos -1.09 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus x/10

Minikommentit


eht
Jäsen
Viestit: 733
Liittynyt: 29.11.2015, 21:02

Tuotto: -17.69 yks.

Palautus%: 99.80%

Panosten ka: 5.10 yks.

Vetoja: 1720

Pisteitä: 96

Re: Championship 13.-15-10.

Viesti Kirjoittaja eht »

Vedonlyöntivihje: - Wolves-Aston Villa - peliaika päättynyt

kohde
Wolves-Aston Villa
veto
o2,25
kerroin
2.160 (Sbobet)
panos
4 yks.
raja
2

Puoliksi huti: -2.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Derby-Nottingham - peliaika päättynyt

kohde
Derby-Nottingham
veto
2 +0,75
kerroin
1.850 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.71

Huti: -6.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Leeds-Reading - peliaika päättynyt

kohde
Leeds-Reading
veto
2 +0,75
kerroin
1.880 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.77

Osuma! +3.52 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 14.00, palautukset 9.52, tulos -4.48 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Pääpainona Englannin Championship, panostus 1-10

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin