Tänään on 18.04.2024, 10:52.

Premiership 20-22.11

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3193
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Premiership 20-22.11

Viesti Kirjoittaja Neo »

Huhuja & muuta pohdittavaa viikonlopuksi.

Arviot tän hetken tiedoilla:

20.11.2004
14.45 Man Utd v Charlton 69 20 11 o/u 2,5 60 40
17.00 Arsenal v West Brom 76 18 6 o/u 2,5 60 40
17.00 Chelsea v Bolton 68 19 13 o/u 2,5 56 44
17.00 Crystal Palace v Newcastle 30 29 41 o/u 2,5 51 49
17.00 Everton v Fulham 45 28 27 o/u 2,5 46 54
17.00 Middlesbrough v Liverpool 38 28 34 o/u 2,5 52 48
17.00 Norwich v Southampton 37 29 34 o/u 2,5 44 56
19.15 Portsmouth v Man City 44 28 28 o/u 2,5 49 51

21.11.2004
18.05 Blackburn v Birmingham 41 29 30 o/u 2,5 45 55

22.11.2004
22.00 Aston Villa v Tottenham 52 28 20 o/u 2,5 54 46

T: Neo

****************'

ARSENAL
Wenger ei ole huolissaan 4:stä päästetystä maalista Tottenhamia vastaan, ja pisti tuloksen ”crazy derby” kategoriaan, mihin se ehkä kuuluukin. Joukkue on nyt imenyt 17 maalia 13 peliin: ”It is strange because last season we had the best defence in the Premiership with the same players.” Jose Mourinhohan naureskeli julkisesti Arsenalin puolustukselle tuon ottelun jälkeen. Voitto oli henkisesti tärkeä Arsenalille muutaman voitottoman pelin jälkeen ja ManU-krapula lienee ohi. Näin itse Spurs-pelin ja täytyy sanoa että Arsenal oli hieman onnekaskin saadessaan 5 maalia, sillä jokaista edelsi hirveä Spursin puolustuksen virhe: aivan amatöörimiäisiä munauksia. Vastaavasti taas ei Tottenhamilla ollut erityisen hyviä paikkoja, mutta hyviä yksilösuorituksia ja löysäilyä Arsenalilta 2 maalin johtoasemassa.

ASTON VILLA
”Angel wants to see cash”. Pientä skismaa Angel vs O’Leary ilmassa, JPA ulisee lisää rahaa joukkueen vahvistamiseen, jonka O’Leary puolestaan kuittaa että voisit poika alkaa pikkuhiljaa koventaa tahtia jos meinaat päästä viime kauden 23 maalin lukemiin EI mitään vaarallista vielä, O’Leary on itsekin pyytänyt lisää siirtorahaa mutta tuskin tulee. Edellisen pelin jälkeen moraalit korkealla, kaikki kehuvat toisiaan hienon vierasvoiton jälkeen = ei ongelmia ja kaikki toimii!

BIRMINGHAM
Muzzy Izzet kärsii nyt 3 ottelun pelikiellon napattuaan Lee Carsleyn yrityksen kädellä kiinni, jonka ansioista Gravesen niittasi pilkulta 0-1 lukemat. Izzet on ollut pettymys koko muun keskikentän lisäksi, mutta ei toi ainakaan B’hamin maalintekoa taas helpota. Pakki Matt Upson on kutsuttu Englannin maajoukkuerinkiin, joka on osoitus ainakin B’hamin peräpään suht hyvästä tasosta – jos kukaan sitä nyt ikinä onkaan kyseenalaistanut. Bruce on luonnollisesti äärimmäisen tuskainen kun maalinteko ei toimi kotona eikä vieraissa, nyt on alkanut pyöriä huhuja Robbie Savagen myymisestä => rahaa ostaa uusi hyökkääjä. Joukkue onkin aloittanut hyökkääjien metsästyksen, ja mm. FC Lahden Njazi Kuqi on Steve Brucen kiikarissa. "A representative of FC Lahti is flying in to come and see us."

BLACKBURN
Joukkue sai ensimmäisen pilkkunsa 52 matsiin kun Paul Dickov niittasi tasoituksen ottelun loppuvaiheilla, joka toi Roversille 3 peräkkäisen tasapelin. Manageri Hughes oli yleisesti ottaen tyytyväinen tuloksiin ja uuden managerin mielestä peliesitykset alkavat pikkuhiljaa parantua: ”I have had a difficult initial period since I came to the club but people who have seen the last three games will have seen a difference in the way we approach games.” Hughes on myös torjunut huhut Barry Fergusonin siirtymisestä takaisin Ibroxille – lausunnon mukaan Ferguson viihtyy seurassa eikä todellakaan siirry minnekään.

BOLTON
Valioliigan ehkä nerokkain manageri, kun puhutaan laadukkaiden pelaajien = menestyksen kasaamisesta vrt budjetti, on varmasti Sam Allardyce. Jos ei ykkönen niin hyvin lähellä kärkeä – ja uusimmat uutiset kertovat että niin on jatkossakin. Allardycen pelillä 5.6M negat käännettiin 2.7M voitoksi mutta raha on silti tiukassa: joukkueella on yli 30M velkaa joten rahalla ei päästä kyllä mällämään. Ryan Giggsiä työnnetään kovasti Reebok Stadiumille mutta Big Sam on leikannut näiltä huhuilta siivet. Aston Villa –pelistä jäi käteen luonnollisesti pettymys ja Okochan puute näkyi: ”The chances we created were a bit scrappy, more from second balls and knock downs” – sanoin Okochan tilalle pelannut Speed. Kokonaisuutena joukkueen tila on kuitenkin oikein hyvä, ja kausi alkanut mainiosti. Diouf jakaa mielipiteet kovaa, hurjaa valitusta ja teatteria koko ajan kentällä mutta samalla kalastaa hyvin vapareita & kortteja.

CHARLTON
Manageri Curbishley oli tyytyväinen ansaittuun 4-0 voittoon Norwichista – paineet putosivat kahden seuraavan ottelun niskasta, jotka ovat ManU:a ja Chelseaa vastaan. Jyräystä todisti ennätysyleisö, joka oli korkeampi kuin 27 vuoteen. Suomalaisille ilouutinen, nimittäin Jonatan Johansson veti parhaan pelinsä 1-2 vuoteen tehden 2 maalia ja syöttäen vielä kolmannen. Curbishley on löytänyt nyt hyvän yhdistelmän 4-5-1 (tai 4-3-3 ehkä enemmän), jossa Lisbie on piikki ja nopeat laiturit Johansson & Thomas tukevat. Tärkeät kaksi voittoa ja itseluottamus on taas palautettu Boro-nöyryytyksen jälkeen. Joukkueen kapteeni Chris Holland missaa alkuviikon maaottelun Kroatiaa vastaan nilkkavaivan vuoksi, joka ei kuitenkaan pitäisi olla sen vakavampaa.

CHELSEA
Näin itse tv-pelin Fulhamia vastaan, ja täytyy sanoa että pelin hahmo oli täysin Arjen Robben: lentävä hollantilainen teki aivan mitä halusi, ja Fulhamin tasoituksen jälkeen niputti 6 Fulhamin ukkoa ja vain väkisin teki maalin. Nousi koko ajan laidoilta ja jakoi huimia paikkoja, jopa Damien Duff näytti ihan apupojalta. Todella vahva esitys ja Robbenin tulo kokoonpanoihin on ehdottomasti se asia, joka alkukaudella puuttui: nyt niin hyviä paikkoja siunaantuu pelaajille koko ajan, että maaleja tulee kuin liukuhihnalta. ”As before, José was happy to heap praise on Arjen Robben, who made it 4 goals in 4 games so far. " 8 voittoa putkeen ja kolmas peli neljän matsin sisään kun joukkue latoi 4 maalia vastustajan reppuun, mitä muuta voi sanoa kuin: peli toimii kuin unelma.

CRYSTAL P
Ian Dowie oli todella katkeraa miestä Liverpool-tappion jälkeen: joukkue pelasi taas loistavan ottelun eikä Pool saanut toisella jaksolla kummoisia tilanteita aikaan – kaiken lisäksi Palace nousi vieraissa 2 kertaa maalin takaa tasoihin jopa ilman Andy Johnsonia. Baros kuitenkin niittasi hattutempun ja viimeisteli aivan viime sekunneilla 3-2 voittomaalin: "I don't want to get embroiled in any debate over whether he goes down too easily, that is for other people to decide. But it was hard to take - a bitter pill to swallow.” – totesi Dowie. Ykköstykki Andy Johnsonille sattui loukkaantuminen pahaan aikaan, sillä mies olisi päässyt mukaan Espanjaa vastaan maaotteluun.

EVERTON
Toffees jatkaa vastustamatonta menoaan liigan kärjessä, ja sai suht ansaitusti taas vieraista jotain kun B’ham kaatui Gravesenin pilkkumaalilla. ”A team of no stars” toimii vielä, mutta Bentin joutuminen sivuun on jo lähellä ja Gravesenin loukkaantuminen olisi hirvittävä isku. Fanit ovat kuitenkin toiveikkaina uusiin hankintoihin, koska rahatilanne alkaa selvitä ja Moyeskin solmi uuden sopimuksen. Kaiken kaikkiaan joukkueella menee hyvin, kuten on mennyt koko alkukausi – saa nähdä kuinka kauan pelaajat jaksavat ylittää itsensä.

FULHAM
Manageri Coleman ylisti (syystäkin) vastustaja Chelseaa 1-4 tappion jälkeen, ja myös hän yhtyi Robben-kuorolauluun: ” We couldn’t get near him. I’ve watched him three times this season and he’s the best player I’ve seen this season; he’s devastating.” Molemmat pelasivat 120” Cup-matsin viikolla mutta Chelsealla oli avauksessa 3 samaa miestä, Fulhamilla kaikki samat, joten tämä näkyi myös kentällä aika selvästi. ”Completely outplayed” on se termi mitä Fulhamista voi sanoa, mutta ei kannata reagoida liikaa tuohon tulokseen: Chelsea vain on niin kova juuri nyt.

LIVERPOOL
Milan Baros tinttasi 3 maalia ja viimeisen aivan ottelun lopussa, kun Pool kaatoi Palacen lauantaina. Nihkeä esitys, eikä punakoneen peli ole vieläkään oikein iskussa = luonnollisesti, kun kaksi parasta pelaajaa poissa ja esim Kewell *piip ***settä* koko ajan: aussipelaajaa on kritisoitu rankasti, mutta luottoa löytyy vielä Benitezin taholta. ”A lot has contributed to my form. As well as carrying an injury, I have been flying back and forth to Australia, but they are all excuses. I have spoken to my boss, and we have had some deep conversations and he has told me what I need. “ Mutta ilouutisia, Gerrard palannee Boro-peliin, joka on iso paukku ja tosi tärkeään matsiin vielä. Baros jäi pois maaottelusta loukkaantumisen vuoksi, joten hänen puolestaan hikoillaan taas ottelupäivään asti.

MAN CITY
”Captain America” Claudio Reyna teki paluun ykkösmiehistöön ja loukkaantui saman tien – ei helpota kyllä yhtään City-leirissä. Tämän lisäksi myös Danny Mills on poissa Pompey-matsista, ruhjottuaan Dickovia pilkun arvoisesti Blackburn-matsissa. Keeganin miehistö on jo valmiiksi heikko ja loukkaantumisten runtelema koko ajan. Keegan tuskailee taas rahojen kanssa, pelaajia pitää hankkia mutta siirtorahaa ei ole ja joukkueen materiaalihan suoraan sanottuna haisee pl. Mills, Anelka & Wright-Phillips. Pompey-peliin tulee ilmeisesti sen verran hyviä uutisia, että Barton & Macken palaavat kokoonpanoon – ainakin yhdeksi peliksi, kunnes tod.näk. taas loukkaantuvat.

MAN UTD
Komea 3-1 kaato Newcastlesta, ja taas mestaruuspuheet voidaan aloittaa. Kaikesta huolimatta vasta 2 tappiota tältä kaudelta – ManU tulee vielä. Fergiellä ei suuria huolia tai uutisia, lähinnä puhetta siitä, milloin pikku näyttelyponi (a.k.a Ronaldo) kaipaa taas lomailua Portugalin lämmössä. Viime vuonnahan Ronaldo sai 3 viikon lepoajan joulun tienoilla ja S.A.F tehnee saman nytkin, ja Ronaldo on poissa myös esim. Charlton matsista säästöksi UCL-peliin. Fletcherin ympärillä pyörii huhuja, jotka vievät häntä West Hamiin.

MIDDLESBROUGH
” It's a fantastic feeling at the moment being a Boro fan” – kylläpä Borolla siis kulkee! Kolme vierasvoittoa putkeen Valioliigassa on temppu, johon eivät edes suurseurat noin vain pysty mutta Boro pystyi. WBA yritti ja tuli kovaa mutta rutiini kesti ja Pohjois-Englannin ryhmä korkkasi manageria vaihtaneelta WBA:lta täyden pistepotin. Lisäksi UEFA Cup sujuu kuin unelma, joten Steve McLaren näyttää löytäneen loistavat vahvistukset täksi kaudeksi. Lauantaina kohdataan Liverpool uudestaan 1,5 viikon sisään, joukkueethan pelasivat Anfieldilla jo Carling Cup – matsin, joka Reds vei 2-0. Hyviä uutisia tulee myös Reizigerin muodossa, joka suunnittelee paluuta lähiviikkoina/viikkona. Ei probleemia Borolla juuri nyt vaan kaikki toimii loistavasti.

NEWCASTLE
10 tappiottoman pelin saldo on kääntynyt neljäksi tappioksi maalierolla 3-11, joten Souey on kusessa. Eikä ole mitään uutta myöskään siinä, että järjen jättiläinen Robert ei taas osaa pitää suutansa kiinni vaan aloittaa ulinan ensimmäisenä: ” I don't really know if the chairman or manager likes me. I would prefer to stay here and play football.” Soness on pitänyt Robertia vähän liikaa penkillä ja taitaapi Ranskan pojalle koittaa lähtö kohta. Souey on hankkimassa toppareita Skotlannin suunnalta, ja todennäköisesti tammikuussa nähdään siirtoja – about frikkin’ time! Peräpää vuotaa aina vaan, hirveää turaamista, eli sama laulu kuin viimeiset...hmmm, 58 viikkoa? Saa nähdä miten UEFA:ssa kulkee kun mennään ensi viikolla Sochauxin vieraaksi.

NORWICH
Voitototn alkukausi alkaa painaa pahasti pään sisällä, ja selkäranka napsahti Charltonia vastaan heti ensimmäiseen maaliin: “Our winless start is now taking a psychological effect on the boys, as soon as that first goal went in that was it, game over. The performance lacked heart, but more importantly lacked quality”. Lauantaina tulossa elintärkeä kotipeli Southamptonia vastaan, joka on pakko voittaa, mutta urakkaa ei helpota yhtään se, että molari Robert Green on epävarma lievän loukkaantumisen jäljiltä. Myös seuran sisällä tapahtui ikäviä, kun ”mr Norwich City”, seuran presidentti Geoffrey Watling kuoli 91-vuotiaana.

PORTSMOUTH
Joukkue koko hirvittävän iskun, nimittäin ykköstykki Yakubu poissa viikkoja. Kun tätä ennen myös ennäytyshankinta Diomansy Kamara loukkaantui viikoiksi, niin laaja hyökkäyspää kuihtuikin sekunnissa kokoon: Yakubu, Kamara, Todorov, Pericard ovat kaikki pois varmasti, Lua-Lua epävarma ja Fuller viikolla vielä Jamaikan maajoukkueen mukana. Näyttää todella pahalta. Kulisseissa on kuohunut myös muilta osin, kun Redknapp oli hiuskarvan varassa erota: Pompeyn ylipappi Milan Mandaric nimitti ”executive director” tittelin alle ex-Panathinaikoksen valmentajan Velimir Zajecin. Redknapp sanoi jo että hän eroaa ennemmin kun alkaa pelleilemään ihmisten kanssa jota ei tunne. Tilanne on aika tulenarka ja ”power struggle” on odotettavissa, vaikka Harry nyt onkin sanotusti ”been airing the laundry”.

SOUTHAMPTON
Joukkue sai manageri Widgleyn avausvoiton kauden tärkeimmässä pelissä, eli verivihollista Pompeytä vastaan. Tällä voi olla mielettömän iso henkinen vaikutus, ja lisää on tulossa: Matt Oakley veti ressupelissä täydet 90” oltuaan yli vuoden poissa, joten loukkaantumisongelmat alkavat myös helpottaa. Lauantaina on edessä toinen elintärkeä peli pahassa nesteessä olevaa Norwichia vastaan, josta hyvällä itseluottamuksella voidaan napata vallan hyvin toinen voitto putkeen. Pelaajat ovat jatkuvasti puolustelleet Widgleytä, ja ottaneet syyn huonosta menestyksestä omaan niskaansa: He has taken a lot of stick and pressure, and this has been unfair. If there is stick to be handed out, the players should take it, because we are not performing as well as we should”, sanoo Lundkevam. Soton on myös otsikoissa ollessaan yksi monesta Premier-tiimistä, jotka haikailevat Romanialaisen Midon perään.

TOTTENHAM
Martin Jol’n alku Spurs-managerina ei ollut erityisen loistava, kun Arsenal niittasi 5 kertaa pallon Spurs-maaliin ja vei 4-5 vierasvoiton sirkus-matissa. Spurs-pakkien hölmöilyt kuitenkin ratkaisivat tuon pelin, ja joukkueella oli hirvittävä yritys koko ajan päällä. Käytännössä pelaajat pelasivat itsensä usein jopa ulos tilanteista koska prässi oli liian kovaa = Jol on saanut hyvän hengen päälle. Santini-pyykkiä pestään myös vielä: "I have no problems with Mr Santini” sanoo urheilujohtaja Arnesen, joskin ketään ei taida kiinnostaa koko Santini enää. Eiköhän Spurs ala parantaa taas hieman kun Defoe & Keane –kaksikosta saadaan enemmän tehoa irti.

WBA
Eipä ollut häävi alku myöskään Bryan Robsonilla, kun pitkäaikainen Boron manageri otti pataansa ex-seuraltaan sarja-avauksessa maalein 1-2. Kuten Spursin niin WBA:nkin tapauksessa on sanottava se, että joukkueella oli helvetisti yritystä ja tappio ei ollut kyllä minusta ansaittu. Vain ärsyttävän huono viimeistely (=vedetää pilkun kohdalta päin mokkea) esti tasoituksen ja/tai jopa WBA:n voiton. Kyllä tuolla peliesityksellä pisteitä saadaan, jos sama meno vaan jatkuu tulevaisuudessakin. Frank Burrows, joka toimi väliakaisesti managerina ennen Robsonin tuloa, lähti kävelemään ennemmin kuin teki töitä Robsonin alaisuudessa. Kokoonpanoissa hyviä uutisia sen verran, että Inamoto veti 90” ressuissa ja alkaa olla kunnossa – Robson puolestaan yrittää saada ManU:n lupaavan jenkki-left-back Spectorin Hawthornsille (tai Hawftfwwftfftwttfons, kuten Innanen lausuu Canalilla).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tomde
Jäsen
Viestit: 6
Liittynyt: 26.01.2004, 13:14
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja tomde »

Baros ei pelaa vaan joutuu sivuun jopa kuukaudeksi. Poolilla tulee pelamaan kärjessä Kewell parinaan jompikumpi nuorista: Florent Sinama Pongolle tai Neil Mellor. Tosi heikolta näyttää kyllä tuo hyökkäysmateriaali tällä hetkellä. Gerrard palaa, mutta tuskin pelaa koko peliä, kun ensi viikolla on huipputärkeä CL-peli.
Borolta taas on sivussa Ugo Ehiogu, Gaizka Mendieta, Stuart Parnaby ja Chris Riggott. Eipä nuo loukkaantumiset ole kuitenkaan menoa haitanneet. Sen verran Boron squadista löytyy nykyään laatua.

Boro maistuu ainakin mulle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pera
Jäsen
Viestit: 464
Liittynyt: 09.05.2004, 19:59
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja pera »

tässä mun prossat:

Arsenal-West Brom 75 17 08
Chelsea-Bolton 67 23 10
Crystal Palace-Newcastle 31 29 40
Everton-Fulham 50 26 24
Man Utd-Charton 65 24 11
Middelsbrougth-Liverpool 43 30 27
Norwich-Southampton 37 29 34
Portsmouth-Man City 46 28 26
Blackburn-Birmingham 40 29 31
Aston Villa-Tottenham 54 26 20

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


LFM
Jäsen
Viestit: 213
Liittynyt: 08.11.2004, 23:11
Pisteitä: 23

Middlesbrough-Liverpool, Baros poissa.

Viesti Kirjoittaja LFM »

Milan Baros loukkaantui keskiviikon maaottelussa Makedoniaa vastaan, alustavasti sivussa kuukauden?
Kun myös Cisse on loukkaantunut ovat pätevät kärkimiehet vähissä, joten Poolin maalit lienevät tiukassa.
Steven Gerrard tuli vaihdosta kentälle Liverpoolin reserveissä kuluneella viikolla, mutta on mahdollista ettei pelaa vielä Boroa vastaan.
Tiistaina Liverpoolilla elintärkeä Mestareiden liigan ottelu Monacoa vastaan vieraissa, tappio tuosta matsista vaikeuttaisi huomattavasti jatkopaikkaa.
Rahat Middlesbroughille, kokeillaan Veikkauksen kahden maalin voittoa kertoimella 5,50.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


zamppa
Jäsen
Viestit: 37
Liittynyt: 05.03.2004, 17:39
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja zamppa »

Manchester U- Charlton 69-20-11


Middlesbrough- Liverpool 38-29-33
Luulin, että kotijoukkuetta pääsis pelaamaan, mutta kertoimet on tällä hetkellä niin kohillaan ettei pelattavaa löydy. Boro on tosi hyvä joukkue, varsinkin avausmiehistö on laadukas, mikäli materiaalissa olisi leveyttä hiukan enemmän voisi joukkue taistella jopa champions league paikasta (mahdotonta se ei tuollakaan joukkueella ole). Ajan takaa sitä ajatusta, että Boro hyytyy otteluruuhkissa, mutta tällä hetkellä ei ole ruuhkaa, mikä tekee kotijoukkueesta mielestäni erittäin iskukykyisen. Tähän lisätään vielä Poolin hyökkääjä huolet niin kylläpä Boron voi huoletta asettaa kohtuulliseen suosikin asemaa. Liverpool tullee joutumaan huomenna todella ahtaalle, MuTulla sanoisin, että Middlesboro vie, mutta pelattavaksi asti en sitä kyllä saa.

Arsenal- West Bromwich 75-17-8

Crystal P- Newcastle 30-28-42
Mikäli Andy Johnson ei pelaa, niin Palaceen en usko.

Everton- Fulham 46-28-26
Evertonilla menee lujaa, ylisuorittamiselle ei loppua näy… vai näkyykö? Tämä jantteri ainakin jatkaa rahojen sijoittamista Toffeesia vastaan. Ottelussa kohtaa kaks saman tasoista joukkuetta. Mikään 50% suosikkihan Evertonin ei pitäisi olla, näin kuitenkin markkinoilla on päässyt käymään, ylireagointia hyvään alkuun on siis havaittavissa. Pikkasen kuitenkin lisäsin prossia kotijoukkuelle johtuen nyky kunnosta, mutta Fulhamia siis pelaan. Fulhamista on tarjolla niin mehukkaita kertoimia, että täähän taitaa olla viikonlopun helmi tässä sarjassa.

Chelsea- Bolton 68-22-10

Norwich- Southampton 36-29-35
Varmasti voitottomuus painaa kotijoukkueen mieltä, paha takaisku, jos Green tulee puuttumaan. Southamptonin poissaolo huolet alkavat helpottamaan, uskonkin että joukkue alkaa hiljalleen kipuamaan sarjataulukossa ylöspäin.


Portsmouth- Manchester City 45-28-27
Neo kuvaili Cityä erittäin hyvin pari viikkoa taakseppäin  mätäpaise. Antaisin muuten kovan kotijoukkueen maineessa olevalle Pompeylle enemmän, mutta hyökkääjä puolelle on ongelmia. Betfairilla Pompeytä saa tällä hetkellä 2.52 kertoimella (sisältää komission), kelpaa mulle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Oliver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1330
Liittynyt: 14.01.2003, 12:22
Pisteitä: 265
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Oliver »

<TABLE><TR><TD COLSPAN="3">Arsenal - West Brom<TR><TD width="150">1X2:<TD ALIGN="right">78,0 - <TD ALIGN="right">14,9 - <TD ALIGN="right">7,1<TR><TD>U/O 2½:<TD ALIGN="right">33,8 - <TD ALIGN="RIGHT"> - <TD ALIGN="right">66,2<TR><TD>West Brom +1:<TD ALIGN="right">51,9 - <TD ALIGN="right">26,1 - <TD ALIGN="right">22,0<TR><TD>West Brom +2:<TD ALIGN="right">30,3 - <TD ALIGN="right">21,6 - <TD ALIGN="right">48,1</TABLE>
<TABLE><TR><TD COLSPAN="3">Chelsea - Bolton<TR><TD width="150">1X2:<TD ALIGN="right">70,3 - <TD ALIGN="right">21,1 - <TD ALIGN="right">8,6<TR><TD>U/O 2½:<TD ALIGN="right">54,4 - <TD ALIGN="RIGHT"> - <TD ALIGN="right">45,6<TR><TD>Bolton +1:<TD ALIGN="right">39,4 - <TD ALIGN="right">31,0 - <TD ALIGN="right">29,7</TABLE>
<TABLE><TR><TD COLSPAN="3">Crystal Palace - Newcastle<TR><TD width="150">1X2:<TD ALIGN="right">29,5 - <TD ALIGN="right">27,7 - <TD ALIGN="right">42,8<TR><TD>U/O 2½:<TD ALIGN="right">41,8 - <TD ALIGN="RIGHT"> - <TD ALIGN="right">58,2</TABLE>
<TABLE><TR><TD COLSPAN="3">Everton - Fulham<TR><TD width="150">1X2:<TD ALIGN="right">46,5 - <TD ALIGN="right">29,0 - <TD ALIGN="right">24,4<TR><TD>U/O 2½:<TD ALIGN="right">51,8 - <TD ALIGN="RIGHT"> - <TD ALIGN="right">48,2<TR><TD>Fulham +1:<TD ALIGN="right">22,5 - <TD ALIGN="right">24,0 - <TD ALIGN="right">53,5</TABLE>
<TABLE><TR><TD COLSPAN="3">Man Utd - Charlton<TR><TD width="150">1X2:<TD ALIGN="right">73,0 - <TD ALIGN="right">19,0 - <TD ALIGN="right">8,0<TR><TD>U/O 2½:<TD ALIGN="right">48,7 - <TD ALIGN="RIGHT"> - <TD ALIGN="right">51,3<TR><TD>Charlton +1:<TD ALIGN="right">43,2 - <TD ALIGN="right">29,8 - <TD ALIGN="right">27,0</TABLE>
<TABLE><TR><TD COLSPAN="3">Middlesbrough - Liverpool<TR><TD width="150">1X2:<TD ALIGN="right">36,1 - <TD ALIGN="right">29,3 - <TD ALIGN="right">34,6<TR><TD>U/O 2½:<TD ALIGN="right">51,7 - <TD ALIGN="RIGHT"> - <TD ALIGN="right">48,3</TABLE>
<TABLE><TR><TD COLSPAN="3">Norwich - Southampton<TR><TD width="150">1X2:<TD ALIGN="right">41,3 - <TD ALIGN="right">30,9 - <TD ALIGN="right">27,7<TR><TD>U/O 2½:<TD ALIGN="right">58,3 - <TD ALIGN="RIGHT"> - <TD ALIGN="right">41,7</TABLE>
<TABLE><TR><TD COLSPAN="3">Portsmouth - Man City<TR><TD width="150">1X2:<TD ALIGN="right">43,7 - <TD ALIGN="right">28,8 - <TD ALIGN="right">27,6<TR><TD>U/O 2½:<TD ALIGN="right">50,0 - <TD ALIGN="RIGHT"> - <TD ALIGN="right">50,0</TABLE>

Tällä kertaa päänsärkyä aiheuttaa kokoonpanotiedot kohteissa Mboro vs. Liverpool ja Pompey vs. Man C. Monta kertaa aikaisemminkin parin pelaajan puuttumiseen on tullut reagoitua väärällä tavalla. Sen vuoksi otin arvioihin mukaan myös markkinan mielipiteen loukkaantumisten vaikutuksista näissä otteluissa.

VEDOT:

Man Utd - Charlton -1/+1 DRAW, Centrebet (3.75), 0.61%
Charlton +1.5, Pinnacle (1.86), 0.74%
West Brom, Expekt (20.00), 0.43%
Arsenal - West Brom -1/+1 DRAW, Expekt (4.00), 0.25%
West Brom +1.75, Expekt (1.97), 0.56%
Chelsea - Bolton DRAW, Unibet (4.60), 0.17%
Bolton, Expekt (11.50), 0.10%
Chelsea - Bolton -1/+1 DRAW, Centrebet (3.65), 1.09%
Crystal Palace, Expekt (3.40), 0.45%
Newcastle -0.25, Pinnacle (2.06), 1.03%
Fulham, Expekt (4.75), 0.51%
Fulham +0.5, Pinnacle (2.04), 1.67%
Everton - Fulham -1/+1 DRAW, Centrebet (4.00), 0.47%
Liverpool, Nordicbet (3.25), 0.88%
Liverpool +0.25, Expekt (1.85), 0.61%
Norwich - Southampton DRAW, Centrebet (3.30), 0.22%
Norwich 0.0, Pinnacle (1.75), 1.16%
Norwich -1, Unibet (5.75), 0.09%
Portsmouth -0.25, Pinnacle (2.12), 1.61%

Tänäänkin aika on sen verran kortilla, että nuo vedot kombinaatiohirviöineen ovat suoraan copy/pasteja omasta kirjanpidosta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Oliver, 20.11.2004, 17:38. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Minikommentit


Blackrock
Jäsen
Viestit: 332
Liittynyt: 29.05.2004, 11:54
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Pyhäjoki

Viesti Kirjoittaja Blackrock »

HUOM! Puhtaat konearviot,

Valioliiga lauantai 20.11:

Man United - Charton: 73-18-9 (2-0)
Arsenal - West Brom: 75-18-7 (2-1)
Chelsea - Bolton: 70-21-9 (1-1)
Crystal P - Newcastle: 27-28-45 (1-2)
Everton - Fulham: 43-29-28 (1-1)
Middlesbrough - Liverpool: 30-29-41 (1-1)
Norwich - Southampton: 38-29-33 (1-1)
Portsmouth - Man City: 40-27-33 (1-1)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Oliver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1330
Liittynyt: 14.01.2003, 12:22
Pisteitä: 265
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Oliver »

<TABLE><TR><TD COLSPAN="3">Blackburn - Birmingham<TR><TD width="150">1X2:<TD ALIGN="right">39,3 - <TD ALIGN="right">31,3 - <TD ALIGN="right">29,5<TR><TD>U/O 2½:<TD ALIGN="right">59,6 - <TD ALIGN="RIGHT"> - <TD ALIGN="right">40,4</TABLE>

Ei löytyny pelattavaa edes totalsseista. Tasapeliltä vaikuttaa, ehkä vois jännitysvetona laittaa 1-1.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blackrock
Jäsen
Viestit: 332
Liittynyt: 29.05.2004, 11:54
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Pyhäjoki

Viesti Kirjoittaja Blackrock »

Valioliiga sunnuntai 21.11:

Blackburn - Birmingham: 43-30-27 (0-1)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3193
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Roversille tarjolla 2,60 -tasoa pörsseissä, joten voipi ottaa pikkupelin siitä, ei mikään vuoden paras kohde mutta kyllä kotijoukkue on tässä saatava 4:lla alkavaksi suosikiksi. Underilta toi löyhkää muttei sieltä löydy kertoimien osalta muuta kuin hupipeliä.

Totalin sivuilta löytyy ennakkoa: http://www.totalctrl.info/fi/updates.ph ... m=&ucat=18&

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blackrock
Jäsen
Viestit: 332
Liittynyt: 29.05.2004, 11:54
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Pyhäjoki

Viesti Kirjoittaja Blackrock »

TotalCTRL kirjoitti:Pelillisesti Blackburn on hieman nostanut tasoaan viime viikkoina, se on saanut raavittua kolme tasuria putkeen (Liverpool 2-2, Man City 1-1, Norwich 1-1) mutta Mark Hughesin voittotili on yhä avaamatta
Pientä pilkun viilaamista :?, mutta eikös Mark Hughesin voittotili tullu avattua heti avausottelussa 18.9 Portsmouthia vastaan 1-0.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3193
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Blackrock: Olet aivan oikeassa, mulla oli joku ihme ajatuskatkos tuossa ja muistelin Hughesin tulleen paljon myöhemmin mukaan.

B'ham teki juuri 1-3, eli se siitä Rovers-vedosta.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


lleytton
Jäsen
Viestit: 13
Liittynyt: 10.09.2004, 14:15
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja lleytton »

Montako kulmaa tulee yleensä jalkapallo ottelussa?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Pelisijoittajat
Jäsen
Viestit: 85
Liittynyt: 22.10.2004, 16:25
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Pelisijoittajat »

Omat tilastot kulmapotkuista rajoittuvat Valioliigaan ja siinäkin pariin viime kauteen, joten noin yleisesti en tarkkaa lukumäärää pysty edes arvioimaan. Valioliigassa tällä kaudella ottelua kohti on kulmapotkuja tullut n. 11,5. Viime kaudella lukema oli 11,0 ja toissa kaudella 11,6. Joten tuossa reilussa yhdessätoista on keskiarvo pyörinyt. Mielenkiintoisia ovat kuitenkin joukkuekohtaiset vaihtelut, jotka johtunevat joukkueiden erilaisista pelityyleistä / siitä millaisesta asetelmasta otteluun lähdetään. Erot kulmapotkujen määrässä ovat selkeät kun vertaillaan tasabuukkia ottelua ja ottelua, jossa kotijoukkue on selkeä suosikki. Ottelun maaliodotusarvo ei niinkään suoranaisesti vaikuta ottelun kulmapotkuodotusarvoon.

Tässä täytyy muistaa kuitenkin, että aineistoni on vielä aivan liian pieni, jotta selviä linjauksia voisi tehdä, mutta jotain osviittaa ne jo antavat. Betfairilta löytyy lähes aina kun kulmapotkut ovat Valioliigaottelussa vetokohteena, jokin pelin arvoinen kohde. Tämä johtunee siitä, että suurin osa pelaa noita kulmapotkuvetoja vain hupipeleinä, ja tästä johtuen niitä pelaamalla saattaa saada pitkässä juoksussa hyvänkin tuoton. Olisi mielenkiintoista kuulla myös muiden tutkimustuloksia / arvioita / mielipiteitä tähän aiheeseen liittyen.

Pelisijoittajat / Jari

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tuhon zorro
Jäsen
Viestit: 221
Liittynyt: 27.04.2003, 16:33
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja tuhon zorro »

Nov 23, 2003 Tottenham - Aston_Villa 2 - 1
May 2, 2004 Aston_Villa - Tottenham 1 - 0
Aug 24, 2002 Tottenham - Aston_Villa 1 - 0
Jan 18, 2003 Aston_Villa - Tottenham 0 - 1

Kyllä tässä voisi laskea Tottenhamille valmentajanvaihdoksen myötä hieman päälle 30 prosenttia tänään vieraanakin.
Kokoonpano ei ainakaan ole huonompi kuin mitä em. lähihistorian keskinäisissä. Tähän mennessä kautta vieraana aiemmin voitettu mm. Newcastle ja Everton.
Aston Villa toki ollut ok kotonaan yleisellä tasolla,
mutta ei riitä tässä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Paljon voit yrittää löytää tietoa, mutta aina jotain jää piiloon. 2nd leg 6ft under.

Minikommentit


Blackrock
Jäsen
Viestit: 332
Liittynyt: 29.05.2004, 11:54
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Pyhäjoki

Viesti Kirjoittaja Blackrock »

Valioliiga maanantai 22.11:

Aston Villa - Tottenham: 50-27-23 (1-0)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3193
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

"Hyvän" tilaston olet Haneri poiminut = huomaa että ottamalla sopivan otannan saa aikaan juuri sellaisen tuloksen kuin haluaa. Tuosta voisi äkkinäinen saada kuvan, että Spurs on oikeasti pärjännyt Villaa vastaan. Kotipeli on täysin eri asia mitä vierasmatsi, joten jospa sitten katsotaan toisenlainen lista?

Tässä esimerkki: 18 viimeisintä Aston Villa - Tottenham -peliä, yksi vierasvoitto. Tai sitten voisi ottaa vaikka jokaisen parillisen keskiviikon jolloin on ollut täysikuu - saisi taas erilaisen listan.

Tuosta nyt voi miettiä miten hyödyllistä noita edellisiä otteluita on verrata.

Sun 02 May Aston Villa 1 - 0 Tottenham H. Premiership
Sat 18 Jan Aston Villa 0 - 1 Tottenham H. Premiership
Sat 29 Dec Aston Villa 1 - 1 Tottenham H. Premiership
Sat 11 Nov Aston Villa 2 - 0 Tottenham H. Premiership
Wed 29 Dec Aston Villa 1 - 1 Tottenham H. Premiership
Sat 07 Nov Aston Villa 3 - 2 Tottenham H. Premiership
Fri 26 Dec Aston Villa 4 - 1 Tottenham H. Premiership
Sat 19 Apr Aston Villa 1 - 1 Tottenham H. Premiership
Sun 21 Jan Aston Villa 2 - 1 Tottenham H. Premiership
Wed 25 Jan Aston Villa 1 - 0 Tottenham H. Premiership
Sat 28 Aug Aston Villa 1 - 0 Tottenham H. Premiership
Wed 10 Mar Aston Villa 0 - 0 Tottenham H. Premiership
Sun 05 Jan Aston Villa 0 - 0 Tottenham H. F.A. Cup
Sat 07 Sep Aston Villa 0 - 0 Tottenham H. First Division
Sat 16 Mar Aston Villa 3 - 2 Tottenham H. First Division
Sat 09 Sep Aston Villa 2 - 0 Tottenham H. First Division
Sat 29 Oct Aston Villa 2 - 1 Tottenham H. First Division
Wed 28 Oct Aston Villa 2 - 1 Tottenham H. League Cup

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


#7
Jäsen
Viestit: 49
Liittynyt: 26.01.2004, 15:41
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja #7 »

Tosiaan edellisten otteluiden vertailu on ihan mielenkiintoista, mutta melko turhaa. Parin edellisen kauden otteluiden tulokset ovat vielä relevanteja, mutta niissä otanta on niin pieni, että sattuman merkitys on todella suuri. Jos taas mennään vanhan ykkösidvarin aikoihin, niin niillä matseilla ei tämän illan otteluun olekaan enää mitään merkitystä.

Sinällään noissa viime vuosien (2-3 kautta) matsien vertailussa on se pointti, että jotkut joukkueet oikeasti sopivat toisille paremmin kuin toiset. Illalla sitten nähdään, miten Villa sopii Spursille. Mielestäni yleinen linja on hieman Villa-myönteinen, sillä joukkueilla en näe suurtakaan luokkaeroa. Eikä Santinin Tottenhamilla ole mitään tekemistä tämän päivän Tottenhamin kanssa. Ainakaan pelillisesti.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mesta
Jäsen
Viestit: 70
Liittynyt: 10.07.2004, 12:26
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Matkalla;..

Viesti Kirjoittaja Mesta »

Neo kirjoitti:"Hyvän" tilaston olet Haneri poiminut..
Toveri Hanerihan on historiatietojen #1 Vilpitön ihailuni hänelle, heh - vaan linkityksestä hän pihalla kuin AS Roman kannattajat ex- ja seuraavassa CL kotipelissä..

Tilastoja voi lukea niin n x eri tavalla (vale, emävale, tilasto) ja Toveri Haneri tilan säästämiseksi(?) julkisti vaan kahden männä kauden lopputulemat, joista ainakin minä menin enänpi :?: :ksi.. tai :shock: kuin kakkosen pelaajaksi. Mielestäni otos ei kertonut Spursin hyvyydestä, pikemmin tasapelivaarasta.

Jälkimmäisen kirjoittajan kanssa olen samaa mieltä. Noita historiatietoja kun katsoo niin lähes poikkeuksetta joka sarjassa joukkueita / joukkuepareja jotka näennäisesti samaa pskaa "keskisarjaa", mutta tilastoja tutkimalla voitot vääristyneet likaa jommalle kummalle.

Mun kerroinrajat (tilastoista) tälle AV-Spurs pelille: 2,00 - 3,55 - 4,75.

Exceli taas kertoo, että molemmat joukkueet ovat olleet alisuorittajia vieraissa männä kausilla. Enemmän kun 2 x lantit = hävitty kun em. joukkueita vieraissa oon pelannut :cry: :cry: MUTTA, tällä kaudella otan ekan riskin ja mätän kolikon Spursille mistä parraimman kertoimen saa 8) 8)

Jos se koutsin vaihto puris vaikka ny ??

Jk. Kiitz Neo hlvtin asiapitoisista Brittifutis jutskista ja verbaliikasta

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Oliver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1330
Liittynyt: 14.01.2003, 12:22
Pisteitä: 265
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Oliver »

<TABLE><TR><TD COLSPAN="3">Aston Villa - Tottenham<TR><TD width="150">1X2:<TD ALIGN="right">47,8 - <TD ALIGN="right">29,4 - <TD ALIGN="right">22,8<TR><TD>U/O 2½:<TD ALIGN="right">54,2 - <TD ALIGN="RIGHT"> - <TD ALIGN="right">45,8<TR><TD>Tottenham +1:<TD ALIGN="right">23,0 - <TD ALIGN="right">24,9 - <TD ALIGN="right">52,2</TABLE>

Villalta sivussa ainakin Vassell, Hendrie ja Laursen, todennäköisesti Barry ja mahdollisesti McCann. Kaikki tärkeitä pelaajia, joiden vaikutuksesta prosentteihin ei tosin meikeläisellä ole niin tarkkaa tietoa. Joten vähensin Villalta prosentteja silleen sopivasti.

Mutta eipä löytynyt pelattavaa edes totalssista.

Kulmien jakauma menneinä vuosina on ollut noin 6,23-4,74. En nyt jaksa muistaa, että mitä liigoja tuohon kuuluu, mutta talvella pelattavia eurooppalaisia sarjoja noin 4900:n ottelun verran.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Markku Mela
Jäsen
Viestit: 56
Liittynyt: 08.02.2004, 13:06
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Markku Mela »

Ei ainakaan Spursin vierasvoiton todennäköisyyttä nosta se fakta,että Robbie Keane aloittaa penkillä tänään ja näin kärjessä sooloilee J.Defoe ja vähästä peliajasta viime aikoina nauttinut F.Kanoute.
Noin 90% Spursin peleistä tällä kaudella nähneenä on helposti voinut havaita,että joukkueen hyökkäyspeli on aivan järkyttävän huonoa.
Edellisessäkin riehakkaassa Arsenal-kamppailussa tuli 4:stä maalista puolet erikoistilanteista,kun puolustaja oli puskemassa pallon verkkoon-yhden teki tutulla soolojuoksulla Defoe ja kerran onnistui Kanoute räpiköimään pallon sisään.
Toka jaksolla Tottenham teki 3 maalia,vaikka joukkueella oli tasan 3 paikkaa tehdä maali!Hyvä prosentti...
Tähän vielä kun yhdistetään amatöörimäinen puolustus,joka on täysin hajonnut käsiin Santinin (ja puolustustaktiikan) lähdettyä joukkueesta- ei tämäniltaisestakaan pelistä voi hyvää tulosta odottaa.

Aston Villalle 3-1 ja saletti Over!!!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin