Tänään on 28.03.2024, 12:31.

SM-Liiga 20.-21.11

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 20:54
Pisteitä: 0
Viesti:

SM-Liiga 20.-21.11

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

Blues-Jokerit 2
-hmm...eiköhän kertoimet ole suurinpiirtein lukemissa 31-22-47, joten peliä löytyy, mm. 2.30 nordicilta :wink: Blues, joukkue joka on piristynyt ja on parantanut valtavasti peliään monien mielestä on kohdannut viimeaikaisissa voittoisissa peleissään joukkueita joiden epäonnisista ja/tai surkeista otteista Blues on kiittänyt ja saanut "piis of keik" -pisteet, pöh. Edes edellinen megavoitto Ilveksestä ei tätä mun mielipidettä muuttanut, päinvastoin vahvisti lisää. Ilves oli kokonaisuutena umpisurkea kaikessa tekemisessään (okei, se yks yv-maali oli ok). Vaikea keksiä ennen peliä miten h-ssä Jokerit tätä vois ryssiä. Jos ne vaan pelaa tasollaan kuten tähänkin asti, eivätkä kohtaa hurjaa epäonnea niin... :D

Muut pelit myöhemmin.

Edit: ja tässä ne muut pelit tulee...

Pelicans-Ilves 1X
-njaah, molemmilla ongelmia ihan tarpeeksi, mutta että Pelicaaneille vain vähän päälle 20% tuntuu ja ihan laskienkin laskettuna on vähän turhan vähäsen :roll:

Jyp-Lukko 1X
- Lukko lennossa kiitos maalivahdin, no mikäs siinä, tulihan siinä toki vastaan muutama surkeassa jamassakin ollutta tiimiä...En nyt kuitenkaan menis laittamaan Lukkoa niukaksi suosikiksi vieraissa. Jyp se niukka suosikki tässä on ja lälläri-risti mukaan peleihin :lol:

Tappara-HPK 2
-hmm, Tapparalla mättää nyt joku, kokeillaan jos mättis vielä tässä pelissä, vastustajalla nyt kuitenkin pelit menneet paremmin...Muutamalla toimistolla Tappara niukka suosikki, sinne siis peliä sisään kun imHo HPK saisi olla niukka suosikki :wink: No joo, pienet on marginaalit :lol:

Ei nyt kyllä mitään superkohteita ollut, enemmänkin "pakkopelejä" pieniin marginaaleihin tarttuen :?

Edit2: ja taas mennään, ja edelleen nippa-nappa-krhmm-ylikertoimilla :roll: Hifk-Jokerit, muutamallakin toimistolla näyttää ifk olevan niukka suosikki, meitsi taas on sitä mieltä (ihan kalkulaattorilla laskienkin) että Jokerit tässä kaikesta huolimatta kuuluisi olla se niukka suosikki :wink: Joten Jokereiden suuntaan X2-pelillä. Toivottavasti jokerit tänään muistaa että peli kestää sen 60 minuuttia eikä viiskahdeksaa :twisted: :twisted: :twisted: Ton kun ne eilen olisivat "muistaneet" niin ois munkin peleillä ollut parempi päivä....

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Sputnik, 21.11.2004, 13:50. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


esgo
Jäsen
Viestit: 62
Liittynyt: 02.04.2004, 15:07
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja esgo »

Kun Spudde nyt avasi tämän ketjun, niin heitän itsekin pari ajatusta kehiin. Kaikki ovat siis alustavia peliajatuksia ilman prosentteja, kokoonpanoista ei vielä ole tietenkään tietoa.



Blues-Jokerit
Viime aikoina kovasti piristynyt Blues kohtaa kotonaan tasaisen varmasti rullaavan Jokerit. Jokereilla mahdollisuus suurentaa sarjajohtoaan 4 pisteeseen, Bluesilla mahdollisuus nostaa osakkeitaan pudotuspelipaikkaa ajatellen.

Jokerit voitti torstaina JYPin 4-2. Joukkue siirtyi jo 3-0 johtoon, minkä jälkeen JYP otti pelin hallinnan. Jokereiden rutiini ja maalivahtipeli kuitenkin riitti voittoon pirteästä JYPistä. Blues puolestaan rökitti Ilveksen 7-3 ja joukkueen ulkomaalaiset nakuttivat pisteitä oikein urakalla, Kolanos ja Kohn etunenässä kuten odotettua.

Voin keksiä montakin tapaa, miten Jokerit voi tämän pelin ryssiä. Kuitenkin peli ratkeaa kolmeen asiaan:

1. Jokereilla on neljä koko kauden hyvin ja tasaisesti toiminutta ketjua, Bluesilla vain kaksi + yksi paljon potentiaalia omaava ketju.
2. Jokereiden materiaali on yksinkertaisesti astetta laadukkaampaa.
3. Jokereiden maalilla ei ole Juha Pitkämäki :P

Pelivalinta näin ollen 2



Tappara-HPK
Eipä Tampereella paljoa juhlita lätkän suhteen. Tappara voitti Pelicansin torstaina jatkoajalla 2-1. Eihän siinä mitään, mutta kun Pelicans oli niin varamiehinen, että jokunen Mestis-seurakin olisi sen käynyt rökittämässä, ja lisäksi Pelicans-maalilla loisti Markus Helanen, niin kyllä on aihetta huoleen Tapparalla. Eihän Helasessa mitään vikaa mielestäni ole, päinvastoin, mutta jos mies on pelannut noin vähän ja heti joutuu kauheaan pommitukseen, kyllä siitä maaleja pitäisi syntyä.

Siis Tapparan itseluottamus maalinteossa on nollassa. HPK:lla peli pyörii ja maaleja syntyy (viime peli mainion Rolosonin takia ainoa, jossa HPK on jäänyt maaleitta). Lisäksi kerholla löytyy Wiikman ja Noronen pysäyttämään Tapparan tällä hetkellä luokattoman hyökkäyksen. Pelivalinta ehdottomasti 2



Pelicans-Ilves
Saa nähdä minkälaisen kokoonpanon Pelicans saa tähän peliin, viime pelissä oli jo juniorit kehissä. Pelicansin ongelma on tappavan tehoton viimeistely, puolustus on sen sijaan pitänyt yllättävänkin hyvin.

Ilves on liigan tämän hetken kriisijoukkue. Valmentajanvaihdon jälkeinen peli päättyy 3-7 tappioon kotona, eipä ole hurraamista. Joukkeen aseina on kauden mittaan ala-arvoisesti esiintynyt puolustus ja Juha Pitkämäki, joka pelaa tällä hetkellä ehkä liigan huonointa maalivahtipeliä. Minkäs teet kun puolustus pettää ja itseluottamus on nollilla kun aina ropisee omassa päässä. Saa nähdä kenet Curre heittää luukulle.

Ainoa positiivinen asia on Ilveksen ykkösketju (tarkoitan Hyvönen-Stefan-Kariya). Myös Pesonen-Helminen-Peltomaa on potentiaalinen ketju, ja Vidgren nelosessa on pelaillut aika hyvin. Joukkueen ongelma onkin siis ehdottomasti puolustuspeli.

Toisin kuin Tapparalla, Ilveksellä on taitoa tehdä maaleja Pelicans puolustusmuurin taakse. En millään jaksa uskoa, että edes Ilves onnistuu päästämään kovin montaa maalia omiin Pelicanseja vastaan, varsinkin jos näiltä puuttuu vielä miehiä. Veikkaus on säilyttänyt arvostuksensa Ilvekseen (lue, paskimmat kertoimet), joten parhaana pelivaihtoehtona pidän tasuria X

Huomionarvoista on se, että Pelicanseilla saattaa pelata jo tässä pelissä uusi vahvistus Zdenek Blatny, jonka odotetaan tuovan juuri tehokkuutta viimeistelyyn.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jaude
Jäsen
Viestit: 667
Liittynyt: 23.01.2004, 17:21

Tuotto: +4.21 yks.

Palautus%: 103.60%

Panosten ka: 1.31 yks.

Vetoja: 89

Pisteitä: 57

Viesti Kirjoittaja Jaude »

Tappara Ville Niemisen loukkaantumisen jälkeen. Ei juuri mitään.
Neljä viimeistä ottelua maalisuhteella 5-20, missä mukana on kuitenkin jatkoaikavoitto Pelicansseista.
En juuri voisi olla enempää samaa mieltä esgon kanssa tämän ottelun pelivalinnasta, kun Nordic tarjoilee Hpkn rutiinivoitosta 2,5. Itselleni viikonlopun maistuvin kohde ilman muuta. Uskon, että Jalonen laittaa Norosen maalille, jos vain äijän nivuset ovat parantuneet Kärppä-ottelun venymisistä. Mies taisi jossain itsekin tuskailla pelitauon jälkeisen ottelun rasituksia. No, siitä on jo aikaa...

Hpk ei ollut raporttien mukaan huono Raumalla vaikka nollille Rolosonin ansiosta jäikin. Roloson on nyt ilmeisesti saavuttanut normaalitasonsa, joka on huikea. En usko, että Jyp saa montaakaan maalia miehen taakse lauantaina vaikka Jyppylässä pelataankin. Toisella maalilla seisoo, huutaa ja torjuu todennäköisesti Wallinheimo, joka on kahdesti peräkkäin nollannut Lukon. Tämä peli vaikuttaa selvältä Underilta. Bookkerit ovat valitettavasti huomanneet saman. Kaikki eivät tosin ole kertoimiaan julkaisseet, ja saattavatpa nykyisetkin riittää itselleni pelipäätökseen asti.
Samoin Lukon voitto on kertoimilla luokkaa 2.4 itselleni rajatapaus.

Jokereiden hyvistä voittomahdollisuuksista samaa mieltä ylle kirjoittaneiden kanssa. Nordicin 2.3 riittää peliin. Kerroin on sen verran linjasta poikkeava, että laskuvaara on olemassa. Arvaan, että jotkut paukuttavat sitä hieman enemmän kuin minä muutamine euroineni.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Katsokaa tätä meteliä"

Minikommentit


harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 15:18
Pisteitä: 69

Viesti Kirjoittaja harakka »

Blues Jokerit 34 23 43
JYP Lukko 35 23 42
Pelicans Ilves 28 21 51
Tappara HPK 37 22 41
Ässät SaiPa 52 21 27
HIFK Jokerit 36 23 41

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Myyrä
Jäsen
Viestit: 86
Liittynyt: 23.04.2003, 10:52
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Myyrä »

Blues - Jokerit
33,8 23,4 42,7

Jyp - Lukko
35,6 22,2 42,2

Pelicans - Ilves
20,6 21,1 58,3

Tappara - HPK
33,3 23,4 43,2

Ässät - Saipa
47,0 23,2 29,9

Pelit:
Tappara - HPK 2 2,50 Nordic
Pelicans - Ilves 2 1,80 Nordic

Tappara - HPK: Mullekin kelpaa mainiosti HPK:n 2,50. Vaikea uskoa, että Tappara kääntäisi kelkkansa nyt HPK:ta vastaan.

Pelicans - Ilves: Curren avaus meni heikosti, mutta Ilveksen peli ei oikein voi kuin parantua. Surkea Tapparakin voitti torstaina laukaukset 51-15, joten Pelicaanien nykyvire ei moneen pisteeseen rittä. Uuden tsekkivahvistuksen motivaatio on pelkkä :?: ja rohkenen epäillä, ettei se kovin kummoinen ole.

Löytyy muuten prosentin verran varmaa rahaa:
Ässät - Saipa:
U5,5 1,90 Unibet
O5,5 2,15 Nordic

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

sen minkä taidossa häviän, häviän myös tuurissa...

Minikommentit


esgo
Jäsen
Viestit: 62
Liittynyt: 02.04.2004, 15:07
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja esgo »

Pelicans-Ilves
Maaleilla Helanen ja Pitkämäki. Pelicanseilta puuttuu yhä Heiskanen, Jämsen, Hirvonen, mv Suomalainen ja Tuomas Santavuori. Sen sijaan Toni Koivunen on mukana ja samoin uusi mies Blatny. Prossat 26-23-51, Pelicans vieläkin niin varamiehinen.

Tappara-HPK
Maalissa Noronen, Laakkosta ja Hassista ei näy kokoonpanossa. Prosentit 36-22-42.

Blues-Jokerit
Poissaolijoina ei uusia naamoja, Bluesilla siis Ylönen, Hurme, Kalto ja M Elomo, Jokereilla Valtonen, Koivisto ja Kalteva. Mielenkiintoista on, että Jokereiden kokoonpanosta löytyy Arto Kuki.
Sain aika isot prosentit Jokereille, pidän niistä kuitenkin kiinni, Bluesilla tulee olemaan tiukkaa Jokreiden puolustuksen kanssa.
Prosentit 31-23-46



JYP-Lukko
JYP on nollannut Lukon molemmissa kauden aikaisemmissa kohtaamisissa, jos en nyt ihan väärin muista, niin olen molemmilla kerroilla pelannut Lukon puolesta.

Lukko on parantanut peliään viime aikoina; turha jäähyily on vähentynyt, Roloson on iskussa ja omiin ei vain uppoa kiekkoja. Pelin jäädyttäminen toimii joukkueella hyvin.

JYP:kään ei ole pelannut huonosti, torstaina Jokereita vastaan joukkue olikin jopa nousta tasoihin kolmannessa erässä. Torstain esityksestä sarjajohtajaa vastaan annan lisää prossia JYPille.

Poissaolijat eivät ole niin kauhean merkittäviä iskuja joukkueille, JYPiltä puuttuu Valteri Tenkanen ja Lukolta Vehanen ja Samu Isosalo.

Lukko on mielestäni tässä ennakkosuosikki hyvien peliesitysten ja laajemman materiaalin avulla. Omat prossat 37-21-42. Päädyn näistä prosenteista kuitenkin mutu-tuntumalla pelaamaan 1:stä.



Ässät-SaiPa
Ässät yrittää katkaista tappioputkensa vähän heikompaa joukkuetta vastaan, tappiot tulivat TPS:lle, Lukkolle ja Kärpille. SaiPa sen sijaan kävi hakemassa kesviikko pisteen HIFKiltä, ja Kärpät sekä TPS kaatuivat jatkoajoilla.

Tästä ottelusta Ässiltä puuttuu Levokari, Classen ja Kuparinen. SaiPalta puuttuvat ainakin Kolehmainen, Kauppinen ja Pekkala. Maaleilla Myllys vs. Langkow.

Ässät on vienyt molemmat joukkueiden väliset ottelut tällä kaudella, viimeksi 4-3, sitä ennen 3-2. Uskon että Ässät on motivoitunut voittamaan tänään ja että Myllys ei pelaa toista unelmapeliä putkeen, 1. Prosentit 48-22-30.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4110

Viesti Kirjoittaja Mungo »

20.11.2004 Blues Jokerit 35 24 41
o/u 4.5 58 42
o/u 5.0 50 50
o/u 5.5 42 58

Luotan Bluesin sisäisten ongelmien olevan takanapäin. Jokereilla ajatukset hieman huomisessa tv-pelissä. Jokereiden Jantusen pelikunto arvoitus. Bluesille tämä on ISO peli, Jokereille vasta huominen. Oksa aloittaa Bluesin maalilla ja hänen pitäisi olla iskussa.

20.11.2004 JYP Lukko 33 25 42
o/u 4.5 49 51
o/u 5.0 39 61
o/u 5.5 33 67

Jypin sairastupa tyhjentynyt, mutta Lukolla on Roloson.

20.11.2004 Pelicans Ilves 30 23 47
o/u 4.5 60 40
o/u 5.0 52 48
o/u 5.5 43 57

En näe mitään syytä nostaa Ilvestä tuon lähemmäksi 50 prosenttia. Nolla voittoa 10 viime pelistä ja yksi voitto 15 viime pelistä varsinaisella peliajalla ei vakuuta. Kaaneilla uusi NHL-apu, keskenkuntoinen Blatny.

20.11.2004 Tappara HPK 34 23 43
o/u 4.5 59 41
o/u 5.0 51 49
o/u 5.5 42 58

Noronen pelaa kuin kiusaksi HPK:n maalilla ja näyttää entistä seuraansa vastaan närhen munat. Niemisen puuttuminen Tapparalta on iso asia.


20.11.2004 Ässät SaiPa 49 22 29
o/u 4.5 66 34
o/u 5.0 59 41
o/u 5.5 49 51

Ässien sairastupa alkaa tyhjentyä ja poissa on yhtäkkiä ilmeisesti enää Classen. Saipalla on kuitenkin maalintekijöitä tällä kaudella ja kuntopuntarissa Saipa on kaukana Ässien edellä. Pienet mahkut ylläriin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blackrock
Jäsen
Viestit: 332
Liittynyt: 29.05.2004, 11:54
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Pyhäjoki

Viesti Kirjoittaja Blackrock »

SM-liiga lauantai 20.11:

Blues - Jokerit: 35-22-43
JYP - Lukko: 37-23-40
Pelicans - Ilves: 24-21-55
Tappara - HPK: 40-22-38
Ässät - SaiPa: 48-22-30

Pelit:
Ässät - SaiPa: 2 (3,33) Centrebet 3,45

Edit: korjattu rajakerroin

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Blackrock, 20.11.2004, 17:22. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Pelisijoittajat
Jäsen
Viestit: 85
Liittynyt: 22.10.2004, 16:25
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Pelisijoittajat »

Blues - Jokerit

Lauantaina LänsiAuto -areenalla kohtaavat kaksi hyvässä vireessä olevaa joukkuetta, kun Blues saa vieraakseen kaukaa Helsingistä Jokerit. Tämä kohtaaminen on joukkueitten kolmas tällä kaudella. Kaksi edellistä Jokerit ovat voittaneet; Helsingissä 3-0 ja Espoossa 4-1. Näissä otteluissa Glen Metropolit on tehnyt tehot 1+5.

Blues on parantanut otteitaan huimasti valmentajan vaihdoksen jälkeen. Hannu Virta sai tehdä tilaa Pekka Rautakorvelle, joka on saanut Bluesin hyvään vireeseen. Blues on voittanut neljä viimeisistä viidestä ottelusta. Maaotteluntauon jälkeen espoolaiset ovat pelanneet kaksi ottelua; Torstaina Blues vieraili Tampereella Ilveksen vieraana, jonka peräsimessä Curt Lindstöm oli ensimmäistä kertaa. Blues haki pisteet näytöstyyliin Ilvekseltä, jonka pelit ovat menneet surkeasti viime aikoina. Blues voitti Ilveksen luvuin 7-3. Voiton arkkitehteinä toimivat ulkomaalaisvahvistusket Ladislav Kohn ja Krystofer Kolanos. Kolanos on pelannut Bluesin paidassa seitsemän peliä, mutta tehopisteitä on kertynyt jo kaksitoista. Maaleja mies on tehnyt viisi ja maaliin johtaneita syöttöjä seitsemän. Ilves-pelissäkin Kolanos teki tehot 2+1. Ensimmäisen pelin maaottelutauon jälkeen Blues pelasi tiistaina, kun TPS oli matkustanut Espooseen Bluesin vieraaksi. Kotijoukkue ei ollut omalla tasollaan, vaan TPS hoiti pisteet Turkuun maalein 3-2. Kokonaisuudessaan Bluesin alkukausi on ollut pettymys. Rautakorven tulon jälkeen joukkueen ilme on kuitenkin muuttunut ja nousu kohti play off -kahinoita on alkanut.

Voitosta voittoon kulkeva Jokerit on kärsinyt tällä kaudella ainoastaan neljä tappioa. Narripaidat ovatkin tällä hetkellä sarjataulukon kärjessä. Pisteen perässä on Kärpät, joka tosin on pelannut kaksi ottelua stadilaisia enemmän. Jokerit on pelannut yhden ottelun tauon jälkeen. Torstaina joukkue vieraili Hippoksella JYP:n vieraana. Jokerit otti rutiinivoiton maalein 4-2. Hyväksi hankinnaksi osoittautunut Brian Campbell teki ottelussa kaksi maalia ja siivitti Jokerit voittoon. Maalivahti Tim Thomas on ollut koko alkukauden hurjassa iskussa. Torstainakin Thomas torjui 41 kertaa ja koko kauden torjuntaprosentti on 94,7 %. Narripaitojen peli kulkee tällä hetkellä varsin hienosti.

Bluesilta poissa ottelusta ovat pitkäaikaispotilaat Juha Ylönen ja Markku Hurme, selkävaivoista kärsivä Kari Kalto sekä sentteri Miika Elomo. Jokereilta poissa ovat edelleen Tomek Valtonen, Mikko Kalteva, Arto Kuki ja Arto Koivisto.

Muut otteluennakot ja pelivalinnat

Pelisijoittajat / Tuomo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blackrock
Jäsen
Viestit: 332
Liittynyt: 29.05.2004, 11:54
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Pyhäjoki

Viesti Kirjoittaja Blackrock »

SM-liiga sunnuntai 21.11:

HIFK - Jokerit: 38-23-39

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


esgo
Jäsen
Viestit: 62
Liittynyt: 02.04.2004, 15:07
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja esgo »

HIFK-Jokerit
Se on sitten viides Helsingin herruus jaossa, vieläpä tv-pelissä. Kuten tunnettua, kaikki nuo aikaisemmat mittelöt on vienyt nimiinsä Jokerit, viime kerralla jopa suurinumeroisesti (6-1). Maalisuhde joukkueiden välillä on 15-7 tällä kaudella.

Jokereilla oli peli eilen Espoossa, joten ainakaan matkarasitusta ei joukkueella ole. Kuitenkin lepoaikaa Jokereilla on reilusti alle vuorokausi, mikä ei voine olla näkymättä viimeistään ottelun loppupuolella. Blues-pelissä Jokerit oli ensin tappiolla, siirtyi sitten johtoon, ja lopuksi ryssi pelin loppuhetkillä. Kolmannessa erässä joukkueella oli tilaisuuksia ratkaista ottelu, mutta ehkäpä Dahlamin ulosajo näkyi joukkueen viimeistelytehokkuudessa.

HIFK puolestaan pelasi viimeksi perjantaina kotonaan voittaen sarjakakkosen Kärpät. Aravirta mainosti voittoa ensimmäisenä HIFKin todella kovana voittona tällä kaudella (varsinaisella peliajalla), mutta ei HIFK ainakaan minua todella vakuuttanut tuolla pelillään. Lundellin hyvä maalivahtityöskentely pääsi yllättämään allekirjoittaneen. Yksi huomioon otettava asia tuosta ottelusta on Kärppien loukkaantumishuolet, kapteeni Palsolakin loukkaantui HIFK-pelin 1. erässä. Viime pelissä hyvin pelannut Aravirraltakin kehuja saanut Lennart Petrell aloittaa sm-liiga.fi:n mukaan joukkueen ykkösketjussa rinaallaan Harkins ja Kuhta :o

Jokereilla on muistikuvieni mukaan ollut tapana pelata huonosti tv-otteluissa viime vuosina. Poikkeuksen tuohon toi viime Hockey Night peli, jossa Jokerit pyöritti peliä miten tahtoi. Saa nähdä pystyykö joukkue jatkamaan uudella linjallaan.

Jokerit vie tässä pelissä nimiinsä hyökkäyspelin, maalivahtipelin ja joukkuekokonaisuutena myös puolustuspelin. Lisäksi Jortsu ei anna joukkueelle lupaa toista huonoa peliä putkeen. Jokereilta löytyy myös tämän hetken liigan laajin materiaali, kun nelosestakin löytyy pikkuhiljaa loukkaantumisesta toipuvaa Arto Kukia. Jokerti vie jälleen kerran stadin herruuden, 1.

Prossat 36-24-40, pidän tasapeli vaaraa kuitenkin tavallista isompana, onhan Jokerit tavallista rasittuneempi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Pelisijoittajat
Jäsen
Viestit: 85
Liittynyt: 22.10.2004, 16:25
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Pelisijoittajat »

HIFK - Jokerit

HIFK ja Jokerit taistelevat Stadin herruudesta jo neljännen kerran kuukauden sisään. Kaiken kaikkiaan tämä on joukkueitten viides kohtaaminen tällä kaudella. Jokerit on hallitsenut edellisiä pelejä. Jokerit on vienyt kaikki paikallisottelut nimiinsä, joten tänääm HIFK:lla on kalavelkoja maksettavanaan. Tasainen ottelu on luvassa, mutta suosikinaseman saa kuitenkin Jokerit.

IFK:n edellinen peli Kärppiä vastaan oli erittäin kuuma ja fyysinen ottelu. Tämän kauden paikallisottelut eivät ole yltäneet samalle tasolle. Kärpät-ottelussa IFK taisteli itselleen kolme sarjapistettä. Kärpät meni johtoon Viktor Ujcikin maalilla ensimmäisen erän puolessavälissä. HIFK ei kuitenkaan masentunut, vaan tuli toisen erän viimeisillä sekunneilla tasoihin ylivoimalla, kun Kimmo Kuhta ja Pasi Saarinen järjestivät Toni Söderholmille paikan ja tämä ei epäonnistunut. Kolmannen erän alussa HIFK meni jo johtoon Kimmo Kuhdan maalilla ja tämä jäikin ottelun voittomaaliksi. HIFK siis voitti Kärpät 2-1. IFK on ottanut kahdesta edellisestä pelistä 2-1-voiton, sillä ensimmäisessä ottelussaan tauon jälkeen petopaidat olivat SaiPaa parempi kotiluolassaan jatkoajan jälkeen. Tänään Timo Pärssisen ollessa loukkaantuneena, ykkösketjuun pääsee mielenkiintoinen nimi, kun Aravirta sanoi, että viime otteluissaan pirteästi esiintynyt Lennart Petrell pääsee kokeilemaan Kimmo Kuhdan ja Brett Harkinsin kanssa.

Jokerit koki yllättävän tappion eilen, kun narripaidat pelasivat Bluesia vastaan Espoossa. Blues meni ensimmäisen erän lopussa Donald MacLeanin illan ensimmäisellä 1-0. Maali oli ylivoimamaali. Pelin puolessavälissä, alkukauden pimennossa ollut Marko Jantunen teki tärkeän tasoitusmaalin. Tästä vain kolme minuuttia myöhemmin Martti Järventie siirsi helsinkiläiset jo 2-1-johtoon. Johto säilyi pitkään, mutta reilu minuutti ennen varsinaisen peliajan umpeutumista MacLean rokotti Jokereita illan toisella maalillaan. Jatkoajalla ei ratkaisu saatu, joten jouduttiin rangaistuslaukauskilpailuun, jonka ratkaisi kukapas muukaan kuin Donald MacLean. Mies johdatti Bluesin voittoon illan kolmannella maalillaan ja teki siis hattutempun. Ensimmäisessä ottelussaan maaottelutauon jälkeen Jokerit otti Jyväskylässä rutiinivoiton JYP:stä. Jokerien yksi kulmakivi voitoille on ollut uskomaton maalivahtipeli. Tim Thomas on pitänyt joukkuetta pystyssä ajoittain. Joukkueen valmistautumisaika jää erittäin lyhyeksi Blues-ottelun jälkeen. Aikaa on vain noin 18 tuntia, mutta tämä ei kuitenkaan kovakuntoisia Jokeri-pelaajia kauheasti haittaa.

HIFK:ltä ovat poissa edelleen siis Timo Pärssisen lisäksi myös Toni Häppölä. Maalilla jatkaa viime otteluissa hyvin torjunut Jan Lundell. Jokereilta sairastuvalla ovat Tomek Valtonen, Arto Koivisto ja Mikko Kalteva.

Kauden aiemmat kohtaamiset:
16.9. HIFK-Jokerit 1-2 (1-1,0-0,0-1)
22.10. Jokerit-HIFK 4-3 (2-0,1-1,1-2)
28.10. HIFK-Jokerit 2-3 (0-1,2-0,0-1,0-1)
5.11. Jokerit-HIFK 6-1 (3-0,1-1,2-0)

Pelisijoittajat / Tuomo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4110

Viesti Kirjoittaja Mungo »

21.11.2004 HIFK Jokerit 40 25 35
o/u 4.5 47 53
o/u 5.0 37 63
o/u 5.5 31 69

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Eetvartti
Jäsen
Viestit: 589
Liittynyt: 03.06.2003, 10:52
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Eetvartti »

1.erän vetoja

Mielestäni HIFK on parempi 1.erän joukkue kuin Jokerit ja ihan huomattavasti.

Hifk-Jokerit 1.erä 1 43,5% Nordicbet 3,05

1x2 43-23-34
Total O4.5 50.8% - U4.5 49.2%

Edit: oli tullut vähän prosentit väärin... :oops:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Seuranta Päivitetty: 23.01.2007

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin