Tänään on 29.03.2024, 09:12.

Englannin liigacup 30.11.-1.12.

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Pelisijoittajat
Jäsen
Viestit: 85
Liittynyt: 22.10.2004, 16:25
Pisteitä: 0

Englannin liigacup 30.11.-1.12.

Viesti Kirjoittaja Pelisijoittajat »

Fulham - Chelsea

Liigavupin välierä ottelussa kohtaavat Fulham ja Chelsea. Vaikkaki cupin ottelut ovat yleensä yllätyksellisiä, tässä ottelussa yllätystä tuskin nähdään, niin erilaisista lähtökohdista joukkueet otteluun lähtevät.

Chelsea-luotsi Jose Mourinho jatkaa tässä todennäköisesti joukkueensa kierrättämistä. Mourinhon mukaan joukkueen kaikki pelaajat ymmärtävät, että pelaajien kierrättäminen on välttämätöntä, joten joukkueen yhteishenki ei tästä kärsi. Siinä suhteessa Chelsea on loistavassa tilanteessa, kun joukkueesta ei löydy yhtään "diivailijaa", joka ei sulattaisi vaihtopenkkikomennusta ja heikentäisi näin joukkuehenkeä.

Tähän otteluun Mourinho valinnee avaukseen Joe Colen, Scott Parkerin, Wayne Bridgen, Mateja Kezmanin ja loukkaantumisensa jälkeen paluun tekevän Didier Drogban. Maalissa joukkueella aloittanee Carlo Cudicini, joka korvaa Petr Cechin.

Vaikka siis Chelsean avauskokoonpanosta vaihtuu useampi pelaaja, ei taso juurikaan laske, ja nyt kentälle pääsevät pelaajat varmasti uhkuvat näyttöhaluja, jotta peliaikaa tulisi myös tulevissa otteluissa.

Fulham-luotsi Chris Coleman ei ole yhtä hyvässä tilanteessa. Hänen joukkueensa tulee tähän otteluun Blackburnia vastaan koettu 0-2 -kotitappio niskassaan. Ensi lauantaina Fulhamilla on tiedossa erittäin tärkeä Valioliigaottelu, kun joukkue matkustaa Norwichin vieraaksi. Fulhamin motivaatio tässä onkin siis pienoinen kysymysmerkki. Joukkueen päätavoite lienee Valioliigassa, jossa joukkue on luisunut putoamiskamppailuun.

Fulhamilta puuttuu ottelusta pelikiellossa oleva puolustaja Zat Knight. Knightin paikalla pelaa todennäköisesti Ian Pearce. Viime ottelussa loukkaantuneen Mark Crossleyn korvaa hänen tilalleen viimeksikin vaihdettu Edwin van der Sar. varamaalivahdiksi nousee näin nuori Ross Flitney.

Joukkueet kohtasivat Valioliigassa 13.11. Fulhamin isännöidessä ottelua. Chelsea vei tuolloin kaikki kolme pistettä mukanaan tylyin lukemin 1-4. Valmentaja Colemanin mukaan luvassa on nyt samanlainen nöyryytys, ellei joukkue paranna peliään verrattuna viime lauantain Blackburn-otteluun.

Chelsea lähtee tähän otteluun näistä asetelmista selkeänä suosikkina. Fulhamille tätä ottelua tärkeämpää on saada hyvä tulos lauantain ottelusta, joten se saattaa olla jo hieman joukkueen mielessä. Myös Chelsealle tämä Liigacup on vain välipala, mutta joukkueesta löytyy joka otteluun peli-intoa pursuavia pelaajia, joten motivaatio ei ole ongelma. Chelsean selkeä materiaalietu painaa puntaria vierailijoiden suuntaan niin selkeästi, että vierasvoitoista löytyy jopa pelattavia kertoimia.

Joukkueiden kokoonpanot:

Fulham: Van der Sar, Volz, Rehman, Bocanegra, Radzinski, Diop, Malbranque, Pembridge, Cole, Legwinski, McBride, Hammond, Pearce, Rosenior, Flitney.

Chelsea: Cech, Cudicini, Babayaro, Ferreira, Bridge, Gallas, Tiago, Carvalho, Terry, Lampard, Smertin, Cole, Parker, Duff, Kezman, Gudjohnsen, Robben, Drogba, Gudjohnsen, Geremi, Makelele.


Arviomme tähän otteluun: 13 - 24 - 63

Pelisuositus: Chelsea 1.65 StarPrice

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Tottenhamia otin itse, 2.25 ainakin eilen irtosi. Spurs sai nyt se kaivatun voiton pitkän tappioputken jälkeen ja ansaitusti. Ne on pelannu jo viikkoja paremmin mitä tulokset näkyy, ja kaikin puolin Jol'n tuoma kurssinmuutos pelissä näkyy ja mielestäni myös toimii. Tämä on tärkeä kisa Tottenhamille, kun keskitason tiimeille ei juuri käytännössä muuta tietä Eurokentille ole (ne voi kaataa reservipitoiset huippuseurat Carling Cupissa mutta Fa Cup on 100% miehet kaikilla). Mitään ihmeempiä poissaoloja ei Lontoolaisilla pitäisi olla ja ykkösmiehistö kehissä, Liverpool lepuuttaa niin montaa ukkoa kun voivat. Kärkipää on vähän kysymysmerkki mutta joka tapauksessa: Liverpoolin miehistö on paperilla Spursia heikompi ja lisäksi motivaatio on kotijoukkueella, Poolille ihan sama miten tässä käy.

Oma arvio on kotivoitolle 49-50 paunaa, kyllä kaikki 2.00 tai yli minulle kelpaavat.

ManU-Arsenal -pelistä on niin ristiriitaisia tietoja että sitä tutkin vielä.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Markku Mela
Jäsen
Viestit: 56
Liittynyt: 08.02.2004, 13:06
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Markku Mela »

Avauskokoonpanot hyvin mielenkiintoisia!

SPURS:Robinson-Pamarot,King,Gardner,Atouba-Ricketts,Carrick,Ziegler,Brown-Kanoute,Keane.
POOL:Dudek-Raven(*),Henchoz,Whitbread(*),Warnock-Nunez,Diao,Biscan,Potter(*)-Mellor,Sinama.
(tähdellä merkityt osastolta nevereverheardbefore!!!)

Kyllä tässä joutuu sijoittamaan Tottenhamin puolesta jonkun killingin.
Joukkueen keskikenttä ei tosin ole aivan optimaalisessa formussaan (poissa Mendes&Davies),mutta silti joukkueen kuvittelisi ainakin olevan hyvinkin motivoitunut illan kamppailuun...samaa ei välttämättä voi sanoa vastustajasta.

EDIT:ja jos ihan tarkkoja ollaan niin Mendeskin lämmittää vaihtopenkkiä-eli ei ihan täysin poissaoleva:)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Peoplez
Jäsen
Viestit: 234
Liittynyt: 05.01.2004, 22:20
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Peoplez »

Itsekin pelasin Spursia. Kyllä Liverpoolin kenttä näyttää niin paskalta.

Lisäksi lay Manu. En millään saa Manulle lähellekään 50% tähän. 45 ehkä. Molemmilla reservimiehistö joten vaikea arvioida. Kotietu toki Manulla mutta en saa millään lähellekään 50%. Eli myin siis kertoimella 2.03(komissio vähennetty).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


#7
Jäsen
Viestit: 49
Liittynyt: 26.01.2004, 15:41
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja #7 »

No joo. Onhan molemmilla kakkosmiehistö, mutta kyllä tuo ManU:n vastaava on mun mielestä vahvempi, ainakin huomattavasti kokeneempi. ManU:lla kehissä 8 maajoukkuepelaajaa, joukossa maailmanmestari ja 50 maaottelua Englannin paidassa pelannut Phil Neville. Arsenalilla ei yhtään. Kenttäpelaajista vanhin on 20-vuotias Pennant.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin