Tänään on 20.04.2024, 05:15.

Superpesis 25.5.

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Xavi
Jäsen
Viestit: 3359
Liittynyt: 14.01.2003, 19:34

Tuotto: +9.21 yks.

Palautus%: 101.49%

Panosten ka: 2.18 yks.

Vetoja: 285

Pisteitä: 218
Paikkakunta: Telakalla

Superpesis 25.5.

Viesti Kirjoittaja Xavi »

Nordic julkaisi auliisti kertoimensa jo tässä vaiheessa pelattavaksi ja tartuin heti muutamaan tarjoukseen.

Järvenpää - Ulvila X 3.25 ja 2 6.30
Kouvola - Kitee 1 3.35
Kuopio - Oulu 1 4.60
Sotkamo - Seinäjoki X 4.70

Järvenpää on esittänyt erittäin hyviä otteita alkukierroksilla, kun taas Ulvila on rämpinyt jokseenkin syvällä. Asetelmaan on kuitenkin ylireagoitu rankasti, sillä viimeistään tänään Ulvila osoitti, että myös sillä on onnistuessaan potentiaalia. Järvenpäällä on tietojeni mukaan myös jonkinasteisia taloushuolia, jotka siis tuskin ainakaan parantavat joukkueen pelimoraalia.

Kitee on pelannut juuri niin kuin siltä voi odottaa, vaihtelevasti. Kokeneita pelureita on vain muutama ja pelin taso heittelee todella paljon. Myös Kouvola on esittänyt sekä hyviä että huonoja otteita. Tämänpäiväisessä ottelussakin joukkue piti toisella jaksolla Oulua todella kovilla vaikka ensimmäinen jakso meni miten meni. Molemmilla joukkueilla on koko lailla yhtä hyvät mahdollisuudet voittaa tämä ottelu.

Kuopio on alkukauden yllättäjä. Vielä kertaakaan se ei ole jäänyt ottelussa pisteittä. Oulun saapuessa vieraaksi kotijoukkue on jälleen kerran altavastaajan asemassa, mutta se näyttää sopivan melko hyvin kuopiolaisille. En ihmettelisi yhtään, vaikka kaikki pisteet jäisivät kalakukkokaupunkiin.

Sotkamon peli ei ole lainkaan sellaista tasaisen vahvaa jyräämistä kuin siltä on totuttu näkemään. Joukkue joutuu taistelemaan tosissaan jokaisesta pisteestä. Seinäjoella on onnistuessaan ihan hyvät saumat viedä Kainuusta piste mukanaan, mutta sen enempään en oikein jaksa uskoa.


Ainakin Sotkamo - Seinäjoki -ottelusta voi tulla vielä parempia tarjouksia toisilta bookkereilta, mutta katsellaan tarkemmin tässä seuraavien päivien aikana.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Ei taidolla vaan tuurilla... ja todennäköisyyksillä

Minikommentit


vertsi
Jäsen
Viestit: 69
Liittynyt: 27.01.2003, 21:24
Pisteitä: 6

Re: Superpesis 25.5.

Viesti Kirjoittaja vertsi »

Unibetillä näyttäis olevan kovia tarjouksia ja pakkohan nuo oli pelata:

Kossu-Imatra x@4,5 ja 2@19,0
Sotkamo-Seinäjoki x@4,75 ja 2@21

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


lauri
Jäsen
Viestit: 29
Liittynyt: 25.05.2003, 14:37
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja lauri »

Sotkamon paras mies Kuosmanen on tänään pois pelikiellon vuoksi. Sojy marssittaa tänään jotain trainingcamp- miehiä otteluun...Kun katsoo Kokon ja Kohosen onnistumis% ja kärkilyöntimäärää, ei tarvitse ihmetellä, miksi ei peli kulje ja mussutus Viljarannan suuntaa (ainakin Kokolla) alkaa käydä. Kokolla kärkkäreitä 9kpl! 4:stä pelistä ja Onn% n. 38%, Kohosella sentään 16kpl ja 55 %...Kärkimiehen etsiminen on edelleen käynnisstä, sille paikalle ei miestä ole vielä löytynyt...Jos vastassa tänään olisi parempi setti kuin SMJ, niin rahaa lähtisi 2 merkille. Ristille lähtee pieni veto. Katsotaan miten Jymy onnistuu, Kokko tosin löi Järvenpäässä kaksi juoksua ja pokkasi pokaalin, jokohan mies alkaa kohta päästä tasolleen...

Päivän ylikerroin on Kuopio. Kertoimet mm. Centerellä 3,95 kuopiolle ja Oululle 1,9 ovat täysin päälaellaan. Tämän hetkiset sarjasijoitukset/suoritukset ym. (Tervosen poissaolo) eivät millään puolla Oulun ennakkosuosikkiasemaa. Oulu on voittanut kotonaan häntäpään Kuopion ja SMJ:n. Mielestäni Kuopio on niukka ennakkosuosikki, ja todellakin vetomerkki 1 tähän kohteeseen.

Ulvila on kova kotonaan ja joukkueessa todellakin on potentiaalia. Kitee ei oikein koskaan ole viihtynyt Ulvilassa, joten tappio ei ollut yllätys. Ulvilan esityksestä voidaan sanoa, että "kerran kesässä"...Kitee on ruoskinut itseään ottelun jälkeen ja tulee KPL:n vieraaksi vahvalla tunteella, ja veikkaan, että pinnan lähtee "Närsäkkälään ja Juurikan" suuntaan. Järvenpään uskon lyövän Ulvilan, tosin niukasti.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


lauri
Jäsen
Viestit: 29
Liittynyt: 25.05.2003, 14:37
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja lauri »

...Korjaus, Oulu siis voittanut Kouvolan ja SMJ:n kotonaan, molemmat häntäpään sakkia....

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin