Tänään on 19.04.2024, 02:00.

Ohoi pokerin ammattilaiset!

Keskustelua pokeripeleistä.
Viestiketju Lukittu
Eltzu
Jäsen
Viestit: 435
Liittynyt: 24.04.2003, 22:26
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Ohoi pokerin ammattilaiset!

Viesti Kirjoittaja Eltzu »

------------------ clip ------------------

Shuffle up and deal - on aikaa Parbet Pokerille!
Alkaen tänään, Parbet tarjoaa asiakkaillemme uuden tuotteen - Parbet Poker. Parbet Poker toimii Prima Poker verkostossa, joka on yksi maailman laajimmista internet pokeri verkostoista. Tämä takaa teille vastustajia, turnauksia ja rahaa voitettavaksi. Ainakin viisi ilmaisturnausta joka päivä Parbet Pokerin kautta, ja mahdollisuus osallistua viikoittaisiin turnauksiin missä takuupotit ovat jopa $100.000.

Prima Poker lähettää myös pelaajia kaikkiin isompiin kansanvälisiin pokeriturnauksiin, kuin World Series of Poker ja World Poker Tour missä voit voittaa useampia miljoonia US dollareita.

Tervetuliaisbonus 45%
Ollessasi jo Parbetin asiakas, olemme iloisia kutsua sinut Parbet Pokerille. Saadakseen sinut tuntumaan tosi tervetulleeksi, annamme 45% bonusta ensimmäisestä pokeritalletuksestasi.

Bonus-ehdot:
Tervetuliaisbonus, on enintään $45 Bonus maksetaan kun pelaaja on pelannut 150 kättä, joissa on alkupanos (rake) on vähintään $0,25. Nämä 150 kättä on pelattava 30 päivän sisällä. Vain yksi 45% bonus per pelaaja.

--------------------------- clap -----------------

Olen jo jonkin aikaa miettinyt että pitäisikö minunkin alkaa opettelemaan pokeria pelaamaan ja nysvätä kassaa aloittelijoiden (löytyykö sellaista huonetta?) joukossa missä pelataan aika pienellä katto panoksella eli toivoa että voisi huonolla osaamisella edes jäädä omilleen tuon bonuksen turvin?

Mutta onko tuo liittymistarjous OIKEASTI kovinkaan hyvä? Kuulostaa aika hurjalta bonukselta tuo 45%. Vai onko oikeasti vastapelurit kivikovia ammattilaisia eli jos sinne menee loggaamaan Parbetin kautta itsensä mukaan niin rahat taatusti häviää jos ei peliä kunnolla osaa pelata?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


sharkie
Jäsen
Viestit: 365
Liittynyt: 02.09.2003, 18:28
Pisteitä: 12

Viesti Kirjoittaja sharkie »

Toi 45% tarjous on ihan kohtuullinen mutta kun saat maximissaan 45 dollarii ne se on aika nihkeesti.Monet isommat huoneet tarjoo 20% ja max 100 dollarii.
Jos et peliä tunne niin en suosittele rahojasi sinne suoraan laittamaan. Lue joku kirja hyvä kirja,treenaa leikkirahalla taikka pelaile freerolleja jossa vaaraa oman rahan häviämisestä ei ole. Kun tunnet olevasi valmis rahapöytiin niin aloita peli pienemmistä koska peli oikeella rahalla vs leikkirahaan on kuitenkin niin paljon erilaisempaa. Ja sitten kun taidot/kassa karttuu niin aina vaan isompaan pöytään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


FUFISH
Jäsen
Viestit: 161
Liittynyt: 26.07.2004, 11:31
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja FUFISH »

mulle kyllä tarjoo vaan 35% up to $35 :o

Mimmonen firma toi parbet muuten on, luotettava? Miten rahansiirrot yms shitti?
Pokerisetti näytti kyl hyvältä värimaailman ja muun puolesta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Eltzu
Jäsen
Viestit: 435
Liittynyt: 24.04.2003, 22:26
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Eltzu »

Fufish:

Olisko eri kielellä toinen tarjous? Joskus kun huvikseni katselin miltä sivut näyttää eri kielillä, niin siellä oli samaan aikaan toisenlaisia kampanja tarjouksia eri mailla. Olis kummallista kyllä jos tarjous on kuitenkin eri eli henkilökohtainen? Tämä tarjous tuli minulle sähköpostiin.

En ole kuullut mitään pahaa Parbetista rahaliikenteen osalta ja ainakin minulla kumpaankin suuntaan on rahaliikenne toiminut. Muutenkin on alkanut tuntumaan että Parbet pääsee jo kilpailemaan Betssonin kanssa hiljakseen asiakkaistaan, joten alkaa saamaan itseänsä oikeasti tunnettujen vetopörssien listoille mielestäni. Parbetin kyllä periaatteessa pelasti joku sijoittaja(?), joka jakaa systemaattisesti kertoimia eri vetoihin ja kykenee kilpailemaan kertoimillaan Betssonin ja Betfairin kanssa välillä jos panokset ovat korkeintaan muutamien satasien luokkaa. Muuten paikka olisi kyllä aika kuollut kerroin tarjonnan osalta ja vähäisempi tarjonta ylipäätänsä peleissä. Uudistuksia ja houkutuksia asiakkaille kyllä tehdään säännöllisesti, joten vaikuttaa vahvasti siltä että yrittävät murtaa palveluaan suosion paremmalle puolelle. Tili minulla on ollut siellä varmaan kohta vuoden. Lyhyesti: En näe mitään uhkaa etteikö sinne rahaa uskaltaisi tallettaa.

Taidan kyllä jättää suosiolla Pokerin väliin, sillä taitaisi tulla liian kalliit oppirahat. Kiitos vinkistä Sharkie. :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


cpsof95
Jäsen
Viestit: 432
Liittynyt: 10.11.2003, 17:27
Pisteitä: 4
Paikkakunta: Lahti

Viesti Kirjoittaja cpsof95 »

Eltzu kirjoitti:Parbetin kyllä periaatteessa pelasti joku sijoittaja(?), joka jakaa systemaattisesti kertoimia eri vetoihin ja kykenee kilpailemaan kertoimillaan Betssonin ja Betfairin kanssa välillä jos panokset ovat korkeintaan muutamien satasien luokkaa.
Olenkin usein katsellut, että Parbetillä on tarjolla kertoimille juuri jotain isoja tasasummia eli 500, 1000, 2000 euroa jne. Ja yleensä samat summat löytyy sekä Back- että Lay-puolelta. Olen vaan miettinyt, etteivät vaan Parbetillä itse pistäisi niitä panoksia sinne, että näyttäisi tarjonta edes siedettävältä. Noin vuosi sitten nimittäin oli kyllä ihan kuollut koko paikka, nyt on edes vähän jotain elämää, ja joskus löytää jopa jotain pelattavaa.

P.S. Anteeksi off-topic.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


FUFISH
Jäsen
Viestit: 161
Liittynyt: 26.07.2004, 11:31
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja FUFISH »

Nyt parin päivän kokemuksella sanoisin, että loistava bookkeri.
-Rahansiirrot toimii tosi nopeast(talletus 30min ulosmaksu pari tuntia)
-Hyvä ja nopea support
-Hyviä kertoimia ja yleensä riittävästi lyötävissä, toisin kuin betssonilla
-Bonustakin tuli se 38€ kumminkin
-Ja pokerissa menny paremmin kuin pitkään aikaa, mm 3. 25k turnauksessa ja pienempia menestyksiä ja toki käteispeleistä nousua :)

Tähän mennessä ei mitään valitettavaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Eltzu
Jäsen
Viestit: 435
Liittynyt: 24.04.2003, 22:26
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Eltzu »

FUFISH:

Hienoa että sinulla menee hyvin ja olet ollut Parbettiin ihan tyytyväinen. Mielestäni LIVE support (reaaliaikainen chatti ylläpidon kanssa) on kyllä hyvä juttu Parbetilla, sillä ongelmatilanteet saa selvitettyä nopeammin kun asiasta voi jakaa tietoa molemmin puolin eikä jäädä odottelemaan koskakohan toinen taas kerkeää antamaan asiasta lisätietoa.

Kävikö siinä bonuksessa niin että osa on saanut 45% tarjouksen ja osa 35%, jolloin tasapuolisuuden nimissä ovat sitten päättäneet antaa 38% kaikille? Siis joku näppäily virhe tarjousta lähettäessä? Etusivulla on jo jonkin aikaa lukenut tuo 35%, mutta minä sain sähköpostin jossa oli 45%. Ainakin mainio mainoskikka jos ei muuta. :)


cpsof95:

Vedonvälittäjät&Rahaliikenne osiossa oli pohdintoja Parbetista muutama otsikko jo ennestään mikäköhän voisi olla totuus tuossa asiassa. Ilman tätä "rahakihoa" ei minulla olisi nykyään siellä tiliä, koska kesällä oli todella kuollutta ja nostinkin rahat pois. "Ryminällä" tarjonnan lisääntyessä syksyllä siellä olikin taas eloa, joten tartuin talletus tarjoukseen (50e+25e). En siis ollenkaan valita kun minun pelityylilleni kertoimia tarjotaan ihan mukavasti nykyään. Veikkaan kuitenkin jotain ulkopuolista sijoittajaa, joka saa pelata 0% (tai hyvin pienellä) komissiolla, jotta paikka ei vaikuttaisi kuolleelta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Viestiketju Lukittu