Tänään on 19.04.2024, 20:18.

U-20; mitalipelit

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
Manku
Jäsen
Viestit: 275
Liittynyt: 01.02.2003, 01:02
Pisteitä: 4
Paikkakunta: Suomi

U-20; mitalipelit

Viesti Kirjoittaja Manku »

Ensi yönä Yle näyttää sekä pronssi- että finaaliottelun suorina lähetyksinä, mistä paljon plussaa :)

Itselläni on edelleen erittäin vahva luottamus Kanadaan, vaikka maa ei ole vuosikausiin mestaruutta voittanutkaan. Kanadalla on loistavia yksilöitä, jotka kuitenkin pelaavat joukkueena erinomaisesti. Joukkue on hallinnut otteluitaan pelillisesti lähes mielin määrin, eikä se ole jäänyt fyysisessä pelissäkään altavastaajaksi. Kanadan maalitilanteiden hyväksikäyttö ei Tsekki-pelissä ollut paras mahdollinen, mutta toisaalta joukkue ei ole antanut aiemmille vastustajilleen maalintekotilanteita omassa päädyssäkään.

Venäjä on joukkue, joka pistää varmasti Kanadan puolustuksen - ja ennen kaikkea maalivahdin - kaikkein tukalimpaan tilanteeseen. Joukkueessa on erittäin hyviä yksilöitä (ennen kaikkea Oveckin ja Malkin), mutta uskon silti maan olevan heikompi joukkueena kuin finaalivastustajansa.

Expektin kerroin Kanadalle - 1,55 - on mielestäni pienen sijoituksen arvoinen :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


vertsi
Jäsen
Viestit: 69
Liittynyt: 27.01.2003, 21:24
Pisteitä: 6

Viesti Kirjoittaja vertsi »

Itse ajattelin kanssa pelata Kanadaa, kanukit on ollut todella vahva Suomi ja Tsekki peleissä jotka tulivat televisiosta. Roolitukset toimii ja mitään heikkouksia ei tunnu olevan, tosin Kanadan maalivahti voi olla pieni ? sillä on ollut sen verran toimeton maalillaan.

Harmi vaan kun Venäjän pelejä en ole nähnyt televisiosta niin on vaikea sanoa todellista tasoa, apuna on vain pelkät tilastot. Olettaisin että Kanukit ottaa Oveckinin ainakin erittäin tarkasti.

Onkohan joku NÄHNYT noita Venäjän pelejä yhtään, ois hyvä tietää joukkueen tasosta, varsinkin tuosta välierä pelistä Usaa vastaan oli meinaan aika tylyt lukemat. Jos venäjällä on loistava maalivahti sekä pystyvät vastaamaan Kanadan fyysisyyteen pelistä voi tulla tasainen.

-vertsi-

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin