Tänään on 24.04.2024, 19:55.

Alppihiihto 6.-11. 1. 2005

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Zup
Jäsen
Viestit: 392
Liittynyt: 07.02.2003, 14:03
Pisteitä: 2

Alppihiihto 6.-11. 1. 2005

Viesti Kirjoittaja Zup »

Pelit lähtee naisten syöskyssä Berthodille ja Kostnerille. Ensimmäisessä Unibet on saanyt tytöt ihan väärään järjestykseen. Itse panostin Berthodia 55 prosentin edestä. Toisessa kohteeessa ovat hiukan paremmin mukana kun Kostnerin suosikiksi kuitenkin laittaneet - pitäisi olla vaan suurempi. Myös Jacquemod riittää nipin napin peleihin.

Pelit: Emily Brydon - Sylviane Berthod 1,95 (4/10) Unibet
Pelit: Maria Riesch - Isolde Kostner 2 1,80 (2/10) Unibet
Pelit: Ingrid Jacquemod - Janica Kostelic 1 1,85 (1/10) Expekt

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Zup
Jäsen
Viestit: 392
Liittynyt: 07.02.2003, 14:03
Pisteitä: 2

Viesti Kirjoittaja Zup »

Tänään meinasi jäädä pelit väliin kokonaan, mutta sit löyty. Avasin tilin jopa tuon takia.) Noniin Riech siis ollut mukana taas jo jonkin aikaa turneella ja sijoituksetkin kertovat, että vauhti on löytymässä. Eilen 11. mutta oli tosi hyvässä vauhdissa kunnes lopussa alkoi hyytyä. Puolivälissä vielä palkintopalli vauhtia. Liekkö kunto ei ihan vielä sitten kestänyt, vai mikä mutta tässä hedarissa vastaan laitettu Berthod kyllä pitäisi taaksen jäädä tänään jos nuo eiliset oli ihan virheitä eikä siis kunnon puutetta. Rataakin haukuttiin liian mutkikkaaksi ja tämä olikin monelle vasta toinen lasku tällä uusitulla reitillä, rata sopi nyt hyvin teknisille laskijoille ja varsinkin loppu oli sitä. Lopussahan Riesch aikaa kyllä menetti mutta en oikein pysty kuvittelemaan, että se taidoista olisi ollut kiinni kun hän kuitenkin tosi hyvä myös hitaamissa lajeissa. Noo tiliä avatessa kerroin tippui(2,49!!) jo mutta vieläkin tuo maistuu kohtuu hyvältä. Jopa lähelle tasabuukki, mutta otetaan pari prossaa pois kun ei tiedä tuon lopun hitauden syytä.

Pelit: Berthod - Riesch 2 2,29 (4/10) Bet24

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Zup
Jäsen
Viestit: 392
Liittynyt: 07.02.2003, 14:03
Pisteitä: 2

Viesti Kirjoittaja Zup »

Joo nyt tuleekin taas vähän enempi pelejä kerrallaan. Unibet näyttää nyt olevan hukassa näissä isomman kerran, tai sitten itsellä on tullut vedettyä täysin vääriä johtopäätöksiä. Mutta mutta...

Ensin pitää kai mainita, että Pärsönille sattui pieni haveri ja hän kaatui todella pahasti. Tuossa lisää aiheesta Ruotsin kielen taitoisille(pahoittelen ettei muun kielisiä versioita sattunut vielä tähän aikaan löytymään): http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=21246&a=313230 . Tanja-Anja pari olisi minulla ollut muutenkin jo niin tasainen pari kuin olla ja voi joten nyt saa vetää melko isolla Suomalaisia.

Loput kohta koska tää ei pitkään kestä...

Pelit: Anja - Tanja 2 (5/10) Unibet

EDIT: Joo no eipä tuota tuolla enää ookkaan, että ei tainnu kovin moni keritä :(

EDIT2: Joo playitillä 1.8 vielä ja ite pelasin semmosilla prosenteilla, että sillä pieni peli tulisi silläkin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Zup, 07.01.2005, 19:03. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Zup
Jäsen
Viestit: 392
Liittynyt: 07.02.2003, 14:03
Pisteitä: 2

Viesti Kirjoittaja Zup »

Nonii...

Görglinkin matka loppui tänään kesken laskun ja syytä ei minulla ole vielä tiedossa, kun en e-sporttia pääse katselemaan. Mutta oletetaan, että kyseessä ei nyt ollut mikään kaatuminen - ainakaan paha koska siitä ei missään ole vielä uutisoitu. Itse kohteessa vastassa on toinen Ruotsalainen. Tän kauden sijoitukset GS:ssa on Görgl (13, 10, keskeytys ja kolmas) ja Ottosson (6, 20, 8 ja 12). Ja Görglin vauhti on ollut kohdallaan, mutta ulosajoja hän ei paljoa ole pelännyt. Ottosson on ollut tasainen puurtaja jonka sijoitus maailmankapissa on viimevuosina pysynyt tiukasti kynpin huonommalla puolella. Tänä vuonna vauhti on ollut hieman parempaa ja jo muutaman kisan olen odottanut josko sieltä pommi tulisi - ei ole tullut. Pujottelun puolella niitä ulosajojakin on tällä kaudella nähty, mutta suurpujotteluissa vauhti on pidetty tarpeeksi matalana ja ehkä sen vuoksi sitä tosi hyvää sijoitusta ei ole vielä tullut. Täällä varmasti kaikki haluaa ajaa maaliin saakka saaden kokemusta rinteestä, joten josko Görglkin malttaisi sen verta, että suksien päällä pysytään alas saakka, ja jos ei liikaa ole pyydetty ni vielä molemmat laskut. Varmuudella voin sanoa, että Ottosson ei ainakaan suosikki tässä ole kuten Unin laskija on saanut.

Toisessa parissa veikkaan nyt Nefiä vastaan, koska jenkkityttö on saanut sarjan hyviä tuloksia alle ja itseluottamus sitä myöten varmasti kasvanut. Menokin näytti viime kisoissa ihan tosi hyvältä ja nytkin top10 kuulostaa äkkiseltään vähättelevältä. Nef jatkaa edelleen samaa rataa sijoitukset pysyvät TOP20 vaikka miten huonosti toinen lasku aina silloin tällöin menisi. Suurin riski Schleperin ulos ajo. Toivotaan, niitä nyt ei enää ihan heti tule sillä tästä laskijasta saattaa vielä tulla varteenotettava kilpailija ihan kärkeenkin.

En tiedä mitä suorituksia Mazen täytyy tehdä, että häntä ei aliarvioitaisi... liekkö viimekisan suuri virhe vaikuttanut kertoimiin nyt näin paljon en tiedä. Nyt vastassa todellinen GS-spesialisti joten ei voi kun tasabuukiksi laittaa.

Pelit: Ottosson - Görgl 2 1,9 (5/10) Unibet
Pelit: Nef - Schleper 2 1,95 (4/10) Unibet
Pelit: Contreras - Maze 2 2,05 (1/10) Unibet

Edit: Alimpaan peliin Expe antaa 2,25 joten pistetään lisäpanostus siishen.

Pelit: Contreras - Maze 2 2,25 (3/10) Expekt

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Bawdy
Jäsen
Viestit: 1570
Liittynyt: 17.02.2004, 15:17
Pisteitä: 947
Paikkakunta: Lpr

Viesti Kirjoittaja Bawdy »

Mites kävi muilla tänään voittojen maksussa:

Head-to-Head

Pärson - Poutiainen

Itselläni oli ruotsittarelle pelattu Nordicbetillä, molemmilla sama aika kilpailussa. Aluksi Nordicbet maksoi kohteen voittona, sen jälkeen voitot pois ja kohteeseen "keskeneräinen" joka lukee kuitilla edelleen. Miten muut toimistot toimivat tässä?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Zup
Jäsen
Viestit: 392
Liittynyt: 07.02.2003, 14:03
Pisteitä: 2

Viesti Kirjoittaja Zup »

Jahas pujottelu - kukahan ajaa ulos, ei kai vain...

No nämä näyttää silti pelattavilta.

On ollut Karlsenilla vaikea kausi, ei tietoakaan entisestä menosta. Pisteille vain kahdessa kilpailussa tällä kaudella. Jos ei keskeytys ole ollut kohtalona, niin vauhti ei vain ole riittänyt. Viime pujottelu Flachaussa antoi jo toiveita paremmasta, siellä hän oli 9. Mutta mutta mikäs hiton parannus sille ois yhtäkkiä tullu kun tuommosta tervanjuontia ennen sitä. Brolenius taas kurvaillut todella vakuuttavasti kauden alkupuoliskon. Pujotteluissa sijoitukset 15, 10 ja 15. Tuollainen sijoitus saattaisi riittään nytkin vaikka Karlsen jatkaisi pistiputkeaan. Brolenius tässä parissa useamman prosenttiyksikön suosikki.

No Millerhän voittaa kisan jos ei virheisiin sorru, mutta Raineri kurvaillee varman palkintopalli sijoituksen ja voittaa Boden tässä parissa enemmän kun joka toinen kerta.

EDIT: Ainiin sitähän vielä piti sanomani jotta Boden lähtöpaikka ei välttämättä ole suotuisa kun rata saattaa huomenna huonontuo jonkin verran. -4...+10 välille on luvattu huomiseksi.

Pelit: Karlsen - Brolenius 2 1,95 (3/10) Expekt
Pelit: Miller - Schönfelder 2 1,95 (3/10) Playit

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin