Tänään on 20.04.2024, 05:18.

Suomi-sarja 8.1

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
Blackrock
Jäsen
Viestit: 332
Liittynyt: 29.05.2004, 11:54
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Pyhäjoki

Suomi-sarja 8.1

Viesti Kirjoittaja Blackrock »

Pohjoislohkossa uuteen vuoteen lähtään tästä tilanteesta --> sarjataulukko, kun Jeppis ja SHT liittyi alkulohkopelien jälkeen siihen. Neljä parasta pääsee playoffeihin etelälohkon joukkueita vastaan.

Pelivalinta:

Raahe-Kiekko - Ahmat: 2 Centrebet 2,57

RaKin peli tosiaan piristyi loppuvuotta kohti ja odotettuja voittoja alkoi tippua. Lopulta RaKi nousi neljänneksi ja samalla playoff-paikkaan kiinni. Alkukauden yllättäjä joukkueella Ahmoilla taas alkoin loppuvuodesta painamaan jaloissa. Varsinkin vieraspeleissä tuli takkiin.

Ahmat menetti joulutauolla pistepörssin kakkosen Tero Huttulan, joka lähti Saksaan. Siitä iso miinus. Raahelta lähti puolustaja Vesa Ek ja hyökkääjät Joni Suominen ja Niko Toivo lähtevät armeijaan maanantaina. Joukkueeseen tuli Hokista puolustaja Juha Falin. Falin teki viime kaudella suomi-sarjassa tehot 8+14 ja on jo tällä kaudella pelannut RaKissa pari ottelua. RaKin kokoonpanoon palaa myös "kurinpalautuksen" jälkeen Mika Ritoniemi (5+8 ). Loukkaantuneena on todennäköisesti Olli Piippo (7+12) ja Hannu Härönoja (6+2).

Lisäksi muutamia Raahen pelaajia, joiden nimeä en viitsi mainita, oli loppiaisena viihteellä. Toki tässä oli pari päivää aikaa toipua. :wink:.
Lisäksi ainankin puolustaja Markku Tiikkajalla (4+4) on töissä tänään aamuvuoro, joten ei jää kovin paljon aikaan valmistautua peliin.

Eli omasta mielestäni paras pelivalinta on Ahmat, muttei ei laiteta omaisuuksia siihen, koska tauon jälkeen kaikki on taas auki.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin