Tänään on 18.04.2024, 03:50.

Serie A 9.1

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
pera
Jäsen
Viestit: 464
Liittynyt: 09.05.2004, 19:59
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Serie A 9.1

Viesti Kirjoittaja pera »

tämän hetkiset prossat:

Bologna-Chievo 44 30 26
Fiorentina-Lazio 45 29 26
Inter-Sampdoria 57 26 17
Juventus-Livorno 76 17 07
Lecce-Reggina 50 28 22
Messina-Brescia 48 29 23
Palermo-Milan 23 27 50
Roma-Atalanta 63 24 13
Siena-Parma 37 33 30
Udinese-Cagliari 60 24 16

muutellaan tarvitaessa. :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ivan
Jäsen
Viestit: 99
Liittynyt: 25.05.2004, 21:58
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Ivan »

Tässä lyhyesti pelivalintani sunnuntain Serie A -kierrokselle (Palosen asteikolla esitettynä 8)):

Fiorentina @ 2,15 Expekt **
Sampdoria +0,5 @ 2,45 Expekt **
Brescia +0,25 @ 2,12 Pinnacle **
Siena -0,25 @ 2,1 Pinnacle **
Juventus -1,5 @ 1,752 Pinnacle *
Reggina +0,5 @ 1,97 Pinnacle *
Udinese @ 1,8 Centrebet *

Lisää tarvittaessa huomenna.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Herrasmies ei koskaan lyö naista hattu päässä

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3193
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Mitäs Ivan annat tuolle Fiorentinalle prosentteja? Ja miten näkisit tuon Lazion tilanteen, kun sinäkin sen Roma-Lazio pelin taisit tuijotella 8)

Itse olisin taipuvainen pelaamaan nimittäin päin vastoin, mutta mun tietämys nyt Serie A:sta on mitä sattuu :oops:

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3193
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Perkele Ivan ja pera säätää täällä niin monessa sarjassa - miekin tahon :P :P

Viittaan tuossa BettingAdvice-foorumin nimimerkki joecambon tarinoihin, ne voi käydä jokainen lukemassa täältä: http://forum.bettingadvice.com//viewtopic.php?t=27012


Fiksummat kommentoikaa noita.

Bologna - Chievo: 44-33-24
Tämän näkisin hyvin pitkälle alemman keskikastin ja keskikastin välissä roikkuvien tiimien jäsentenväliseksi, joskin molemmat tällä hetkellä kyllä lähempänä putoamisviivaa kuin turvallista keskikastin satamaa. Chievon vieraspelit sujuivat alkukaudesta loistavasti, mutta nyt on jo 5 vierasmatsia takana ilman voittoa; edellisessä pelissä tosiaan aika kehno kyykkäys Sienalle 1-3 kotona. Kokonaisuutena ei Bolognakaan mitään ihmeempiä ole esittänyt, mutta aavistuksen parempaa mitä Chievo; sanoisin sarjaa sen syvemmin tuntematta, että tässä on "draw written all over it"

Fiorentina - Lazio: 49-31-20
Tässä taivun takaisin Fiorentinan suuntaan kun laitoin aivot käyntiin, ja tuossa joecambon analyysissa lienee sanottu olennainen. Lazio kaatoi suht haluttoman Roman hirveällä viikatteella ja se ehkä meni läpi kuumassa derbyssä, mutta toimiiko enää? Poissaoloista jonkun verran negaa ja käsittelin molemmat keskikastin joukkueina joskin Fiorentina perustasoltaan hieman kovempi - mutta tuota eroa kaventaa nyt valmentajan vaihdos. Fiorentinaa on pidettävä vielä äärimmäisen kotiriippuvaisen sakkina, ja ne eivät tunnu tosiaan vieraissa saavan mitään aikaan. Kotona peli kyllä toimii.

Inter - Sampdoria: 57-29-14
Pientä miinusta Interille tuosta Adrianon lepuuttamisesta, toivottavasti eivät nyt vain tee sitä väärään aikaan. Samp on aika kovassa iskussa juuri nyt ja pystynyt muutenkin jo nappaamaan useita vierasvoittoja tällä kaudella - on toki aivan eri asia tulla Interin luolaan kuin pelata jotekin Regginaa vastaan. Previkka: http://www.goal.com/NewsDetail.aspx?idN ... 9&idSez=16 . Sanoisin että tässä on kyllä mahdollisuuksia päätyä muuhunkin kuin kotivoittoon, ei Samp voi olla täysin aseeton.

Juventus - Livorno: 78-18-6
Tätä matsia ei tarvitse ihmeemmin analysoida.

Lecce - Reggina: 50-29-21
Leccen päähän on alkanut ropisemaan hurjasti palloja viime peleissä; 5+4+3+3 = 15 maalia neljään viime matsiin. Nyt kun vastassa on vielä kovasti "countterilla" iskevä Reggina, niin vaikea uskoa oman pään pysyvän puhtaana. Voisi kuvitella Leccen lähtevän tähän kostomentaliteetilla kahden ruman turpasaunan jälkeen (1-4, 2-5), jolloin Reggina pääsee iskemään vastaan vähintään sen yhden maalin. Reggina on saanut ihan siedettäviä vierastuloksia tällä kaudella, ja Leccen hölmöillessä sille voi olla tänäänkin luvassa muuta pisteitä. Näkisin että joukkueiden pientä tasoeroa kaventaa nykytila.

Messina - Brescia: 45-31-24
Messinan meno on alkanut superhyvän avauksen jälkeen mennä tehokkaasti päin vittua, nehän voitti Milaninkin avauskierroksilla. On alkanut niin sanotusti oma paikka löytyä. Fiksummat analyytikot piti Bresciaa tuota Bolognaa vastaan huonona ideana, koska niiden pelityyli sopii paremmin vastaiskupeliin = vaikea hallita kotona. Nyt luulisi olevan siihen ainakin ihan optimivastus, ja Brescialla löytyy jo 3 vierasvoittoa tältä kaudelta. Messina on syvällä suossa, Brescia tällä hetkellä aavistuksen parempi + matsi näin päin sopii sille paremmin.

Palermo - Milan: 19-31-50
Joecambon analyysissa sanottu kaikki oleellinen; vaikea nähdä että Palermolta löytyisi lihaksia pysäyttää nykykuntoinen Milan, joka jyrää jossain aivan eri laitumilla.

Roma - Atalanta: 71-20-9
Aika selvä matsi tämäkin, kysymys kuuluukin: miten Roma ottaa kitkerän selkäsaunan Laziolle, ja saako Atalanta uutta virettä kauden avausvoitosta? Olen huomioinut hieman Romalle negaa ja Atalantalle vielä plussaa, mutta aika vaikea kuvitella tässä mitään muuta kuin selvää kotivoittoa. Atalantan täytyy suorittaa samanlaista halonhakkuuta kuin Lazio, mutta en usko että se nyt menee enää läpi ilman punaisia kortteja. Previkkaa: http://www.goal.com/NewsDetail.aspx?idN ... 0&idSez=16

Siena - Parma: 44-33-23
Molemmat nappasivat arvokkaita pisteitä viime kierroksella; Siena kaatoi Chievon vieraissa peräti 3-1, joten hyvät otteet toivat vihdoin myös pisteitä. Parma taas oli täysin Juve-jyrän alla mutta sai silti ihmeellisesti tasoituksen aikaan, kun katsoin peliä niin en olisi sanonut esim Juven 0-3 voittoa täysin vääräksi tulokseksi. Molemmat joukkueet vaikuttaisivat ottaneen nyt pienen askeleen kohti parempaa, mutta kummalta se katkeaa tähän peliin? Löyhkää aika helvetin pahasti tasurille myös tämä matsi, mutta Siena on kuitenkin oltava minusta yli 40 paunan suosikki.

Udinese - Cagliari: 66-22-12
Sitten matsi, jossa ei voi kyllä käsittää bookkereiden kerroinasettelua. Ei Cagliarista saa kyllä keskikastia varsinkaan vieraissa millään, joten pakko tämän on olla reilusti 60 paunan kotietu. Udinesen sijoitan top6 kastiin ja Cagliarin tullessa vastaan...tasoeroa on löydyttävä ja REILUSTI. Joecambo pitää myös Udinesesta tässä ja sanoisin että hieman epäonnisen tappion jälkeen kotijoukkueella löytyy vielä vähän extralatausta. Tämän on pakko olla kierroksen ylivoimaisesti paras pelikohde - kunnon kanuuna!

Pelejä huomenna, mutta Udinese sisään jo tykillä. Juve -1.5 olen ottanut jo aiemmin. Ainakin Leccen over, Siena, LAY Inter ja Brescia kiinnostaa alustavasti.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ivan
Jäsen
Viestit: 99
Liittynyt: 25.05.2004, 21:58
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Ivan »

Samat läksyt on luettu ja melkein liikuttavan samoilla linjoilla siis ollaan Neon kanssa. Neo ehti jopa itse vastaamaan omaan kysymykseensä! :D

Näin toki (valitettavasti) Lazion ottavan Rooman hegemonian 10 kohtaamisen tauon jälkeen, mutta juuri niin kuin Neo totesi, kaikki keinot olivat silloin sallittuja. Esimerkiksi muuan Filippinit olisivat tulleet ajetuiksi ulos missä tahansa muussa matsissa. Näkisin Lazion voiton olleen kuitenkin pikemmin Roman pehmeyttä ja yhtään väheksymättä Lazion pirteätä esitystä viimeksi, Firenze on monta luokkaa ikävämpi paikka pelata. Fiorentina oli sitä vastoin viimeksi Atalantaa vastaan todella vaisu (Fio ei päässyt yhteenkään todelliseen maalipaikkaan, tosin Atalantakin ratkaisi melkeinpä ainosta Fiorentinan virheestä). Mutta, kuten Italiassa on tapana, kotona pelataan ihan eri sykkeellä ja nyt kun Fiorentina saa Miccolin suoraan avaukseen, luulisi asenteenkin olevan erilainen. Lazio on (huolimatta Roma-kaadosta) korkeintaan keskikastia ja olettaisin Fiorentinan kertoimien olevan selvästi alle kahden tasoa ilman viime kierroksen tuloksia. Itse asiassa luulen Roma-voiton jopa syöneen Lazion latausta tähän "tavalliseen" matkamatsiin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Herrasmies ei koskaan lyö naista hattu päässä

Minikommentit


Ivan
Jäsen
Viestit: 99
Liittynyt: 25.05.2004, 21:58
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Ivan »

Tuossa edellisessä tuli otetuksi kantaa vain Fiorentina-Lazio -matsiin. Muilta osin peesaan hyvällä omallatunnolla Neon ja joecambon arvioita.

Sanottakoon kuitenkin vielä, että Regginaan ja Bresciaan pätevät samat perusteet, vieraissa se vaan on niin paljon yksinkertaisempaa; vastustaja huolehtii pelin kulusta ja itse voi keskittyä siihen, mitä parhaiten osaa eli sumputtamiseen ja vastaiskuihin. Leccen pelityylin kaikki tuntevat (kaikki tai ei mitään), siitä hattu Zemanille, mutta tehokasta se ei välttämättä aina ole.

Messinasta ei puolestaan ole hallitsemaan otteluja, jolloin muutenkin omassa rankingissani korkeammalle sijoittuva ja yhtenäisempi Brescia on vahvoilla. Brescia lisännee vauhtia Messinan alkaneeseen alamäkeen.

Hyvästä taistelusta huolimatta lopputulos Juvea vastaan TODELLAKIN imartelee Parmaa. Juventus hallitsi ottelua mielin määrin ja Parman tasoitus tuli yksittäisestä Monteron virheestä. Henki joukkueessa on tasurin jälkeen varmasti parempi ja joukkue on jatkossa varmasti vaarallinen, mutta näkisin silti, että tauluaan selvästi parempi Siena olisi etenkin kotonaan Parmaa edellä.

Juvea ei tarvinne minunkaan perustella, joukkue on ihan eri sarjasta Livornoon nähden. Juvelta ei mitään maalijuhlia olla nähty, mutta nyt olisi tilaisuus korjailla sitäkin epäkohtaa. Juve tekee monta ja ihmettelen ääneen, jos Livorno pystyy lainkaan maalintekoon.

Pidän itse Udinesesta valtavasti. Joukkue lähtee voittamaan jokaista ottelua ja sillä on aktiiviseen pelitapaan soveltuva rosteri. Udinese olisi vahvoilla tässä vieraissakin ja pelkästään kotiotteluista elävä Cagliari helisee nyt. 1,80-tasoisia kertoimia ei enää sunnuntaina liene tarjolla, joten nopesti kiinni!

Pelionnea kaikille!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Herrasmies ei koskaan lyö naista hattu päässä

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3193
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Omilla arvioillani:

Serie A vedot 9.1. (Betbrainista katsottuna)

Udinese -0.75 @ 2.02 (Pinnacle)
Fiorentina -0.25 @ 2.01 (Pinnacle)
Sampdoria +1 @ 1.92 (Betdaq)
Siena -0.25 @ 2.08 (Unibet)

Tämän pelasin eilen:
Juventus -1.5 @ 1.80 (Expekt)

Noi siis omille bookkereilleni, jos omistaa PointBet:lle tilin saanee parempia.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ruben
Jäsen
Viestit: 230
Liittynyt: 21.10.2003, 18:09
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Ruben »

Lopulliset lukemat.

Koodi: Valitse kaikki

Bologna - Chievo      43  -  32  -  25  o/u 45 55 
Fiorentina - Lazio    49  -  31  -  20  o/u 45 55 
Inter - Sampdoria     59  -  26  -  15  o/u 52 48 
Juventus - Livorno    82  -  13  -   5  o/u 57 43 
Lecce - Reggina       52  -  29  -  19  o/u 50 50 
Messina - Brescia     48  -  30  -  22  o/u 49 51 
Roma - Atalanta       71  -  20  -   9  o/u 60 40 
Siena - Parma         43  -  30  -  27  o/u 48 52 
Udinese - Cagliari    62  -  25  -  13  o/u 56 44 
Palermo - Milan       22  -  33  -  45  o/u 38 62 

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Henkka
Jäsen
Viestit: 11059
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +507.09 yks.

Palautus%: 120.53%

Panosten ka: 1.46 yks.

Vetoja: 1695

Pisteitä: 3686
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Henkka »

Udinese, Juventus -1.50, Fiorentina -0.25 kelpasi myös mulle, lisäksi...

Palermo-Milan 2 1.85 Nordicbet (56%/1.79)

Neolle sen verran, että kyllä Nordicin 1.80 Udille suorasta voitosta on suhteessa parempi kerroin kuin Pinbetin 2.02 -0.75:lle. Eri asia on jos Nordicin katot hanittavat tai tiliä ei ole siellä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin