Tänään on 20.04.2024, 04:46.

NBA päivitys

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
Berrie
Jäsen
Viestit: 1490
Liittynyt: 14.01.2003, 09:40
Pisteitä: 34

NBA päivitys

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Nakataan taas muutamia hajahuomioita joukkueista. Nämä eivät siis mitään virallisia totuuksia ole, vain meikäläisen näkemyksiä. Muiden ajatukset ovat myös varmasti tervetulleita.

Nousussa:

- Utah Jazz, joukkue on viime päivinä pystynyt voittamaan todella pahoja vastustajia (Spurs, Suns) jopa ilman Andrei Kirilenkoa. Kirilenko pelaa todennäköisesti jo lauantaina, mutta pelaa aluksi noin 10 minuuttia ottelua kohden eli ihmeitä ei vielä voi odottaa.

- New Orleans Hornets, Baron Davis alkaa olemaan normaalissa kunnossaan ja voittoja voi pikkuhiljaa joukkueelta alkaa odottamaan. Mikään huippujoukkue Hornets ei tule olemaan, mutta heittopussiajat alkavat olemaan ohi.

- Milwaukee Bucks, Keith Van Horn on kuntoutunut vammoistaan ja voi olettaa että Bucksit parantavat hieman otteitaan. Michael Redd ei aivan viime vuotiseen draiviin ole pystynyt, mutta on kuitenkin selkeä johtohahmo. Pudotuspeleihin ei Van Hornin paluukaan joukkuetta nosta, mutta joitakin yllätyksiä varmasti nähdään.

Laskussa:

- New Jersey Nets, joukkue oli jo lähdössä nousukiitoon, mutta Richard Jeffersonin loukkaantuminen vie nousulta pohjan. Sen verran tärkeä mies ettei Vince Carterilta ja Jason Kiddiltä voi odottaa sellaista venymistä että aukko saataisi paikattua. Puheet Jason Kiddin lähdöstä tulevat jatkossa kiihtymään.

- Sacramento Kings, joukkue vaihtoi Doug Christien Cuttino Mobleyyn. Hyökkäyskö on paras puolustus? Hmm... No sitä joukkue ilmeisesti jatkossa yrittää. Nyt heittäjiä alkaa olemaan jo turhankin paljon, hyvätkin heittäjät vaativat riittävästi yrityksiä että lämpeävät, varmaan pitäisi toinen pallo antaa peliin että kaikille riittäisi. Ikää Mobleyllä on toki vähemmän kuin Christiellä, mutta diilinä hieman pöljä tai sitten on nurkan takana toinen diili odottamassa (Peja/Webber pois?).

- Philadelphia 76ers, joukkue on edelleenkin liikaa Allen Iversonin varassa. Iverson on sitkeä kaveri eikä hätkähdä pienistä loukkaantumisista. Tällä kaudella väliin on jäänyt muutama peli mm. nilkan takia. Jossain vaiheessa on varmaankin taas hieman pidempi kuntoutusvaihe edessä, tosin voi olla että se tulee sitten kun toiveet playoff-paikasta alkavat hiipumaan. Andre Iguodala on pelannut varsin mukavasti tulokkaaksi ja voi tulevina vuosina nousta ihan tekijämieheksi, muusta joukkueesta ei ole kovin paljoa hyvää kerrottavaa. Marc Jackson ehkä saa puhtaat paperit, Samuel Dalembert on ollut pettymys, samoin Corliss Williamson jolta odotettiin lisääntyvien minuuttien ansiosta parempaa. Pientä lämpenemistä on nähty mutta vielä on parannettavaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Berrie
Jäsen
Viestit: 1490
Liittynyt: 14.01.2003, 09:40
Pisteitä: 34

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Laitetaan uutta päivitystä heti perään.

Netsien puhutaan olevan Hornetsien Jim Jacksonin ja Golden Staten Clifford Robinsonin perässä. Jacksonhan kieltäytyi pelaamasta Hornetseissa, jonne hänet kaupattiin Houstonista. Jos kyseiset miehet siirtyvät Netseihin, on suunta varmasti ylöspäin. Kokemusta molemmilta löytyy ja varmasti vielä pelihalujakin ja Kiddin kaltainen PG saa kyseisetkin miehet näyttämään varsin hyviltä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


magpies
Jäsen
Viestit: 39
Liittynyt: 14.08.2003, 17:18
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Nurmo

Viesti Kirjoittaja magpies »

Mainioita näkemyksiä Berrie!
Utah nauttinut ehkä hieman vastustajien asennevammasta viimeaikoina, senverran heikkoja esityksiä kun Utahilla oli pitkään ilman Kirilenkoa. Hurjat päänahat tosin Utah otti!

Nousussa voisi olla myös Houston. Läpi kauden tasaisen harmaasti tarponut Rockets ottanut pari painavaa vierasvoittoa peräkkäin, alkaa tähdet Ming ja T-Mac olla liekeissä..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Berrie
Jäsen
Viestit: 1490
Liittynyt: 14.01.2003, 09:40
Pisteitä: 34

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Totta mitä kirjoitit Houstonista eli parempaan ovat menossa.

Vielä on nostettava esiin Los Angeles Clippers. Varsin vähän olen porukasta kirjoittanut, ei_niin_objektiivisen näkemyksen pelossa eli jonkinlainen sympatiajoukkue kyseessä, toinen samanlainen joukkue on Philadelphia. :)

No laitetaan kuitenkin jotain. Clippersit ovat monien televisiostakin tuttujen vitsien aihe ollut jo vuosia. Viime vuosina joukkueella on ollut vuosittain erittäin hyvä runko kasassa, mutta lopputulos on aina ollut mitä sattuu. Nimiltä Michael Olowokandi, Quentin Richardson, Lamar Odom, Elton Brand, Corey Maggette ja Andre Miller odotettiin vaikka mitä ja periaatteessa jopa aiheestakin. Nyt on listasta 4 poissa ja meno on yllättäen jopa parantunut, valitettavasti vaihtuvuus aiheutui sopimuksien päättymisten takia eli vaihdossa ei saatu mitään. Olowokandi on flopannut oikeastaan koko uransa, tosin loukkaantumisilta ei ole välttynyt. Jonkin verran varmasti NBA-tähteys nousi hattuunkin. Idässä olisi ehkä parempi tulevaisuus edessä, mutta potentiaalia olisi parempaan lännessäkin.

Q-Rich on saanut uutta nostetta uralleen Sunsissa, tosin siellä on Clippersejä parempi runko kasassa niin pakko on pelien kulkea. Odom nosti tasoaan Miamissa, siirto Lakerseihin Koben varjoon ei välttämättä ollut hyvä asia, ainakaan henk. koht. statseille. Elton Brand on Odomin kanssa tuosta joukosta meikäläisen suosikki, repii levypalloja ja tekee hyvin pisteitäkin. Erittäin tärkeä ja arvokas mies Clipsuille. Samaa voi sanoa Corey Maggettestakin, Utah tarjosi toissa vuonna rahakasta sopimusta mutta Clippers vastasi tarjoukseen ja näin runko muodostetaan kaksikon Brand-Maggette varaan. Milleriin kohdistui melkoiset odotukset hänen tultua Cavalierseista. Pakko on sanoa että ei ole ura jatkunut samaan tahtiin, ei Clipperseissä eikä nykyään Nuggetseissakaan.

Jälkiviisaana on hyvä todeta, että varsin hyvin onnistuivat pitämään parhaan kaksikon tuosta kööristä joukkueessa. Odom on kuitenkin hieman "välimallin" jätkä eli SF ja PF:n välimuoto ja Brand on kuitenkin selvästi edellä PF:n tontilla. Muuten olisi ehdottomasti ollut pidettävä ukko. Viime kesän ruletista on sanottava sen verran, että onneksi Kobe pysyi Lakerseissa. Se olisi ollut Maggetten tuho Clipperseissä ja melkein Brandinkin, pysykööt paikalliskilpailijassa. :)

Uudet miehet eivät ole nimimiehiä (Marko Jaric, Rick Brunson, Bobby Simmons, Chris Kaman & co), mutta ovat lunastaneet hyvin paikkansa. PG Shaun Livingstonista tullaan tulevaisuudessa vielä kuulemaan, jos loukkaantumiset eivät ala enemmälti vaivaamaan.

Tällä kaudella tällä tahdilla on jopa mahdollisuus playoffeihin, valitettavasti vaan takana on sellaisia joukkueita joiden voi olettaa parantavan peliään ja menevän ohi jatkossa. Mutta ainahan sitä toivossa on hyvä elää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin