Tänään on 16.04.2024, 13:58.

NFL Conference Championships

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
MarkusM
Jäsen
Viestit: 2187
Liittynyt: 23.03.2003, 16:54

Tuotto: -109.66 yks.

Palautus%: 95.74%

Panosten ka: 14.63 yks.

Vetoja: 176

Pisteitä: 76
Paikkakunta: Tampere

NFL Conference Championships

Viesti Kirjoittaja MarkusM »

Kirjoittelen myöhemmin tänään tai tiistaina tarkemmin mietteitä tulevista peleistä mutta pakko pistää yksi pelivalinta heti alkuun ennen kuin linja hyppää.

New England @ Pittsburgh
Olympic: New England -1,5 1,9

Aika huikealta vedolta tuntuu, NE pelannut mielettömän hyvin Coltsia vastaan eikä ole antanut Manningille oikein mitään mahdollisuuksia. Pittsburgh ei edellisen pelin perusteella edes ansaitsisi olla tässä pelissä eikä sillä tule yksikään osaalue olemaan NE:n tasolla.


EDIT: No joo, eipä se pitkään kestänyt. Nyt -3.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1955
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: -49.97 yks.

Palautus%: 99.16%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1766

Pisteitä: 2430
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

Markus sai napattua hienon pelin sisään. Olisi kelvannut myös minulle mainiosti, mutta nykyisellä linjalla jää laittamatta. NE ja varsinkin sen repaleinen puolustus oli kyllä todella vakuuttava Coltsia vastaan. Hyökkäys on Pittsburghia monipuolisempi ja saas myös nähdä kuinka Big Benillä pää kestää tässä tilanteessa. Jets-matsi ei ainakaan hyvää luvannut. Indy ei päässyt juosten mihinkään Patsia vastaan, joten kova paikka tulee Staleylla ja Bussilla olemaan tässä matsissa juostessa.

Matsin ajaksi on näillä näkymin luvassa surkeaa keliä, pakkasta lähemmäs 10 astetta ja lumisateen tn 60%. Näin ollen molemmat tulevat varmastikin pääasiallisesti juoksemaan, joten underia täytyy tähän pelata, kun molemmilla muutenkin on erinomaiset puolustukset. Linja oli eilen vielä 36, mutta nyt tippunut esim. Pinnaclella 35.5:een ja varmaankin tippuu edelleen, ainakin mikäli sääennuste pysyy tuollaisena, joten pelaan tuon sisään jo nyt. Turnovereitten riski toki kasvaa huonossa kelissä, mikä voi tuoda pisteitä lisää. Molemmat ovat huonoon keliin tosin tottuneita, joten tässä riski on ehkä kuitenkin tavallista pienempi.

Myös Philadelphiaan on luvassa samanlaista keliä, joka suosii juoksupeliä. Tämä on mielestäni Atlantalle iso etu, koska joukkue on phillyä parempi juoksupelissä sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan. Atlantan juoksupuolustus on huomattavasti Minnesotan vastaavaa parempi, joten Phillyllä voi olla vaikeuksia edetä maata pitkin. Huonossa säässä heittopelissä on taas omat riskinsä. Philly on tällä hetkellä bookereillä 5 pisteen suosikkina, missä on hiukan liikaa. Ei Eagles ilman TO:ta vieläkään ole minua vakuuttanut, vaikka Minnesotan voittivatkin. Linja on ollut vielä nousussa, mikä johtunee siitä, että monet arvioivat Atlantan kärsivän enemmän huonosta kelistä, koska normaalisti pelaavat sisällä. Näin varmasti olisikin, jos Atlantan peli perustuisi monipuoliseen heittopeliin kuten esim. Indyllä ja St. Louisilla, mutta nykysysteemillä en pidä tuota minään suurena haittana. Näillä näkymin peliä siis lähtee Atlantalle, mutta odotellaan jos linja vielä nousisi.

Lisäksi varmaankin jotain propseja tulee pelattua, kunhan kertoimia näille julkaistaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Morphion
Avatar
Jäsen
Viestit: 266
Liittynyt: 29.11.2004, 15:39

Tuotto: -33.90 yks.

Palautus%: 95.07%

Panosten ka: 1.73 yks.

Vetoja: 398

Pisteitä: 22

Viesti Kirjoittaja Morphion »

Tässä on vähän omia näkemyksiäni tulevista otteluista. Täällä ei vissiin pahemmin jälkipeliä jostain syystä harrastella, mutta raapustin viime viikonlopun otteluista pienet koosteet jos vaikka joku lajia vähemmän seurannut haluaa tuleviin otteluihin lisätä vähän jännitystä pienellä vedolla ja haluaa vähän tietää miten joukkueiden pelit on rullannu. Moderaattorit voi vapaasti editoida tekstiä jos jälkipeli häiritsee tai tekstiä on liikaa.


ATLANTA FALCONS @ PHILADELPHIA EAGLES

Viime viikonloppuna Atlanta Falcons kohtasi St.Louis Ramsit ja lopputulos oli ennakkokaavailujen mukainen. Atlanta Falconsin juoksupeli ja tiukka puolustus olivat liikaa Ramseille. Falconsien pelinrakentaja Michael Vick näytti joukkueelleen esimerkkiä heittämällä 2 touchdownia ja juoksemalla 119 yardia - 17 yrityksellä (St.Louis Ramsin Jackson, Faulk, Looker ja Bulger juoksivat yhteensä 77 yaardia - 18 yritysellä). Warrick Dunn juoksi 142 yaardia - 2 touchdownia (ml. 62 yaardin TD juoksu) ja T.J. Duckett juoksi 66 yaardia - 1 touchdown. Falconsien 397 yaardista 327 edettiin juosten, vain 70 yaardia edettiin heittämällä. St.Louis Ramsin pelinrakentajan Marc Bulgerin (23/35 - 299 yards - 2 TD - 1 int) ilta ei ollut helppo. Falconsien puolustus piti Bulgerin kurissa ja säkitti tämän neljä kertaa ottelun aikana. Kun vastakkain olivat joukkue joka on mm. liigan paras juoksupelissä (2.672 yards - 167 yards/game), kovin säkittäjä (48 ) ja tuli playoff peleihin 11-5 saldolla... ja joukkue joka oli pudotuspeleissä vielä mukana olleista heikoin säkityksissä (34), turnovereissa (-24), juoksupelin puolustamisessa (136,2 yaardia/peli), pisteiden teossa (19,9 pistettä/peli) ja pääsi peleihin 8-8 saldolla, niin taisi olla pelkkä märkä uni edes ajatella että Rams olisi tämän pelin voittanut. Atlanta Falcons voitti ottelun 47-17.

Philadelphia Eagles osoitti ettei Terrell Owensin puuttuminen tai Donovan McNabbin parin viikon pelaamattomuus tee joukkueesta mitään helppoa vastustajaa lyödessään Minnesota Vikingsit numeroin 27-14. Itse sorruin ajattelemaan täsmälleen samoin, mutta Philadelphia Eagles on paljon muutakin kuin vain Owens ja ei McNabb ole viimeiset kolmea viikkoa istunut kotonaan kaivamassa napaansa vaan mies on treenannut ihan tosissaan, kuudetta NFL kauttaan pelaava taitava pelinrakentaja ei selvästikkään ollut kadottanut pelituntumaansa parissa viikossa. Vikings otti komean voiton Green Bay Packersista Wildcard viikonloppuna, mutta oli Philadelphiaa vastaan selkeästi se sama joukkue joka hävisi neljä viimeisestä viidestä regular season pelistään. Vikings oli yksinkertaisesti huono. Vikings teki yhteensä seitsemän rikettä joista seurasi 108 yaardia penaltya. Vikingsit onnistuivat lisäksi tunaroimaan fake field goalin kun yksi hyökkäyksen linjamiehistä ei tajunnut tulla pois kentältä jonne hänen tilalleen Randy Mossin piti mennä, näin ollen Gus Frerottella ei ollut ketään kenelle heittää pallon. Randy Moss (3 rec - 51 yards - 0 TD) oli mielestäni vain varjo siitä mitä häneltä odotettiin eikä Culpperinkään (passing 24/46 - 316 yds - 1 TD - 2 int, rushing 5 - 25 yds - 1 TD) peli oikein tahtonut kulkea kun Eaglesin puolustus rymisteli päälle Jevon Kearsen ja Jeremiah Trotterin johdolla. Culpepper heitti kaksi syötönkatkoa ja hänet säkitettiin kolmesti. Eaglesin pelaajista mielestäni erityisen hyviä otteita esittivät RB Brian Westbrook (5 rec - 47 yds - 1 TD ... rushing 12 att - 70 yds), MLB Jeremiah Trotter (T-A 1-4, 1 sack) ja DE Jevon Kearse (T-A 5-2, 1 syötönkatko).

Atlanta Falcons matkustaa Philadelphiaan tulevana viikonloppuna ja juonikuvio lienee Atlantan osalta selvä, juoksupeliä, juoksupeliä ja vähän lisää juoksupeliä. Atlanta Falconsilta löytyy runsaasti juoksuvoimaa Michael Vickin, Warrick Dunnin ja T.J.Duckettin muodossa. Paljon ennakko spekulaatioita on herättänyt se että pystyykö Eagles pysäyttämään QB Michael Vickin. Philadelphia Eaglesin puolustusta vastaan ei pelinrakentajat ole juurikaan yaardeja onnistuneet juoksemaan, mutta kuten MarkusM minulle aivan oikein totesi niin ei Eagles ole juurikaan sellaisia joukkueita tällä kaudella kohdannut missä olisi aktiivisesti juoksupeliä yrittävää pelinrakentajaa. Culpepper (Minnesota) juoksi Philadelphiaa vastaan regular season ottelussa 41 yaardia - 8 yrityksellä, Garcia (Cleveland) 21-4, Eli Manning (NY Giants) 18-2 ja Kitna (Cincinnati) 11-3, muiden suoritukset jäivät 10 yaardiin tai alle sen. Philadelphia Eaglesin kannalta kriittistä on että Devon "The Freak" Kearse, Jeremiah Trotter ja Co. saavat pistettyä Vickin kuriin, mutta liiallinen Vickin perässä juokseminen saattaa myös kostautua. Missään nimessä en usko että Vick tulee lähellekään samanlaisia lukemia juoksemaan kuin St.Louisia vastaan. Philadelphian secondary on vahva, mutta kuinka paljon siitä on hyötyä Atlantan kaltaista juoksupeliä tahkoavaa joukkuetta vastaan jää nähtäväksi.

Philadelphia Eaglesilta on edelleen Terrell Owens sivussa, mutta Freddie Mitchell otti hyvin hiukan isomman roolin vastaan ottelussa Minnesotaa vastaan, lisäksi L.J.Smith ja Brian Westbrook ovat yksilöitä joita kannattaa seurata jos sattuu ottelua MTV3+ kanavalta katsomaan. Atlantalla on vaarallinen nopea puolustus ja erityisesti Patrick Kerney on aina vaikea pideltävä. Jos Eagles onnistuisi ottelun alkupuoliskolla siirtymään parin touchdownin johtoon olisi Atlantan muutettava peliään juoksupelistä enemmän heittopeliksi, jolloinka Atlantan hiukan heikompi osa-alue joutuisi todelliseen testiin Eaglesin hyvää secondarya vastaan.

ARVIO: Viime viikonloppuna hävinneet joukkueet heittivät enemmän yaardeja kuin voittaneet joukkueet, mutta voittaneet joukkueet olivat vahvempia juoksupelissä ja on hyvin mahdollista että myös tulevana viikonloppuna voittajiksi nousevat ne joukkueet jotka saavat juoksupelin rullaamaan ja vastustajan juoksupelin pysäytettyä, heittopeli esittää sivuosaa. Make no mistake, Philadelphia ei ole turhaa neljättä kertaa peräkkäin Conference Championships ottelussa. GWS:n mainitsemat mahdolliset huonot olosuhteet ovat ilman muuta Atlantan etu, siitä huolimatta että Atlanta pelaa kotiottelunsa sisähallissa. Ottaen huomioon Terrell Owensin puuttumisen, täysin arvaamattoman Atlantan pelinrakentajan Michael Vickin, Atlantan paremman juoksupelin, Atlantan paremman juoksupelin puolustamisen ja huonot olosuhteet taidan tänäkin viikonloppuna asettua Philadelphia Eaglesia vastaan, tällä kertaa toivottavasti vähän paremmalla tuurilla. Atlanta kaataa Eaglesit ja matkustaa Superbowliin.


NEW ENGLAND PATRIOTS @ PITTSBURGH STEELERS

Rehellisyyden nimissä on todettava että Steelers selvisi Conference Championships otteluun hyvällä tuurilla. Pittsburgh Steelers suoritti regular seasonin kunnioitettavalla 15-1 saldolla, mutta viime viikonloppuna Steelers oli lähellä hävitä New York Jetsille omalla kotikentällään. Steelersit pelasti Jetsin potkaisijan Doug Brienin kaksi epäonnistunutta potkumaali yritystä. Kun viimeistä neljännestä oli jäljellä 2:02 Brienin 47 yaardin potkumaali yritys osui maalihaarukan tolppaan. Jetsien onneksi heti seuraavan Steelersien pelinrakentaja Ben Roethlisbergerin heiton onnistui katkaisemaan David Barrett ja pian Doug Brien sai uuden mahdollisuuden... mutta jollain ihmeen kaupalla Doug Brien onnistui potkaisemaan 43 yaardista ohi kun peliä oli jäljellä 4 sekunttia ja pelin ratkaisu siirtyi jatkoajalla. Jatkoajalla Pittsburgh Steelersin Jeff Reed potkaisi 33 yaardin yrityksen haarukkaan ja Steelers voitti ottelun 20-17. Big Ben näytti muutamaan otteeseen sellaisia huonoja otteita joita tältä tulokas pelinrakentajalta ollaan odotettu näkevän nyt kun paineet kasvavat pelien tärkeyden korostuessa. Ben heitti kaksi syötönkatkoa, toisen niistä Jetsin safety Reggie Tongue juoksi touchdowniksi (86 yaardia).

New England Patriots oli vakuuttava ottelussaan Indianapolis Coltsia vastaan. Uskomattoman kauden pelanneen Colts pelinrakentajan Peyton Manningin odotettiin tekevän tuhojaan Patsien loukkaantumisista kärsinyttä puolustusta vastaan, mutta toisin kävi. Pats heitti lyhyitä syöttöjä, juoksi, pelasi aikaa ja piti Manningin penkillä. Peytonin saldo jäi laihaksi 27/42 - 238 yaardia - 0 TD - 1 syötönkatko. Patriotsin running back Corey Dillon juoksi 144 yaardia, pelinrakentaja Tom Brady heitti 144 yaardia - 1 touchdownin ja juoksi 6 yaardia - 1 touchdownin. New England Patriots voitti ottelun 20-3.

Pittsburgh Steelers ja New England Patriots ovat mielestäni kovin samantyylisiä joukkueita. Molemmilla on joukkueilla on erittäin hyvä 3-4 puolustus.
New England Patriotsin puolustuksesta puuttuu edelleen Ty Law, Tyrone Poole ja ilmeisesti myös Richard Seymor pysyy sairaslistalla. Loukkaantumisista huolimatta Patsien puolustus on erittäin toimiva, hyviä suorituksia on viime aikoina väläytellyt esim. Tedy Bruschi. Corey Dillon (1.635 - 12 TD) ja Kevin Faulk (255 - 2) vastaavat Patriotsien juoksuvoimasta.
Pittsburgh Steelersien pelinrakentaja Ben Roethlisberger näytti pientä haparointia ottelussa Jetsiä vastaan. NFL.com sivustolla oli Pat Kirwan vertaillut Big Benin suorituksia regular seasonin ensimmäisellä ja toisella puoliskolla. Ensimmäisellä puoliskolla Ben heitti 11 touchdownia, vain 4 syötönkatkoa ja säkitettiin 8 kertaa. Toisella puoliskolla Ben heitti 7 touchdownia (-4), 7 syötönkatkoa (+3) ja säkitettiin 20 kertaa (+12). En tiedä olisiko tämä merkki siitä että tulokkaan puntti alkaa tutista mitä lähemmäs tärkeitä pelejä mennään vai onko tämä vain sattumaan? Tai ehkä ekalla puoliskolla oli vain helpompia vastustajia kuin toisella, mene ja tiedä. Steelerseiltä löytyy juoksuvoimaa Jerome Bettis (941 yards - 13 TD) - Duce Staley (830 yards - 1 TD) akselilta. Pittsburghin laitahyökkääjistä täytyy mainita erityisesti Plaxico Burress, joka joukkueiden kohdatessa peliviikolla 8 sai tililleen 2 touchdownia.

Joukkueet kohtasivat siis viikolla 8., tuolloin Pittsburgh oli parempi numeroin 34-20. Patseilta puuttui tuossa pelissä Corey Dillon jonka rooli on erittäin tärkeä. Tom Brady heitti kaksi syötönkatkoa ja pudotti pallon Joey Porterin taklatessa häntä. Pats juoksi tuossa pelissä vain 5 yaardia - 6 yrityksellä (Steelers 221 - 49) ja heitti 25/43 - 243 yaardia (Steelers 18-24 - 196). Nyt kun tulevassa ottelussa sekä Dillon että Faulk ovat pelikunnossa uskon että Pats tulee pelaamaan enemmän juoksupeliä. Eniten tuosta ottelusta silmiin pistää se että Brady säkitettiin 4 kertaa kun taas vastaavasti Big Beniä ei onnistuttu säkittämään kertaakaan.

ARVIO: Siitä huolimatta että Steelers voitti joukkueiden kohtaamisen regular season ottelussa ja että sillä on kotietu, uskon että tästä ottelusta voittajana selviää New England Patriots. Corey Dillon on tällä kertaa mukana, Big Ben on hyvä mutta rookie mikä rookie, Patseilla on mahdollisesti koko NFL liigan paras valmentaja Bill Belichick. Vähä pisteinen ottelu.

PELIVALINNAT (unibet)

Pittsburgh Steelers-New England Patriots -3.0 x2,02
jatkoaika mukaanlukien

Philadelphia Eagles-Atlanta Falcons +5.0 x1,95
jatkoaika mukaanlukien

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


MarkusM
Jäsen
Viestit: 2187
Liittynyt: 23.03.2003, 16:54

Tuotto: -109.66 yks.

Palautus%: 95.74%

Panosten ka: 14.63 yks.

Vetoja: 176

Pisteitä: 76
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja MarkusM »

Täällä on pojat jo kirjoitellut niin hyviä analyyseja ja ennakoita että eipä minulla ole noihin paljoakaan lisättävää.

New England @ Pittsburgh
Kuten tuosta NE -1,5 vedosta jo selviää niin olen vahvasti New Englandin puolella tässä pelissä. Ne:n puolustuksella ja valmennuksella on mielestäni suuri yliote Pittsburghin hyökkäykseen nähden ja kun omasta hyökkäyksestä löytyy Brady & Dillon niin hieman hankala on kuvitella Ne:n häviävän tätä peliä. Tosin pelistä on odotettavissa niin vähänpisteinen että NE -3:ta en kovin suurella pelaa noilla nykyisillä kertoimilla mutta pistetään siihen kuitenkin hieman panosta. Unibetilla on vielä tämän peli O/U linjana 36(Esim Pinnaclella vain 34,5) joten tuohon underin vedetään vähän isompi paukku 1,9 kertoimella.

Atlanta @ Phidelphia
Ajattelin ensin pelata tähän overia mutta sääennusteet näyttävät niin huonolta että vaikka linja on tippunut merkittävästi niin total saa jäädä nyt väliin. Atlanta +5,5 kelpaa mutta taidan ottaa tuulipukulinja ja pelata Atlantaa ML vetona 3,18 kertoimilla. Edellisillä kirjoittajilla oli jo hyvät perustelut Atlanta puolesta ja noihin kun lisää vielä hyvät specialit PR/KR Allen Rossumin johdolla niin kyllä Atlanta tämän hoitaa.

Pelit:
1.Unibet: New England @ Pittsburgh Under 36 1,9
2.Pinnacle: Atlanta ML 3,18
3.Pinnacle: New England -3 2,08


Propseja täytyy katsella näihin peleihin lauantaina tai sunnuntaina ja muistakaa tosiaan että kyseiset ottelut tulee ihan Mtv3+ kanavalta vielä alkuperäisellä selostuksella varustettuna joten tästä suuret kiitokset Mtv:n suuntaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JakkeK
Jäsen
Viestit: 439
Liittynyt: 08.08.2004, 16:59
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja JakkeK »

Minulla Atlanta on 5 pistettä huonompi kuin Philadelphia, ja kun siihen kotietu päälle niin päästään n. 8 pisteeseen. Peliä siis Philadelphialle. Säähän en kiinnittäisi mitään huomiota.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


MarkusM
Jäsen
Viestit: 2187
Liittynyt: 23.03.2003, 16:54

Tuotto: -109.66 yks.

Palautus%: 95.74%

Panosten ka: 14.63 yks.

Vetoja: 176

Pisteitä: 76
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja MarkusM »

New England @ Pittsburgh peliin seuraavat propsit Pinnaclelle:
Will the 1st score be a Touchdown? No 2.2
Will the longest TD be over 30½ yards? No 2.0
Will the amount of interceptions be over 1½? No 2.53
Total Passing yards: B. Roethlisberger(PIT) Under 182,5 1.79
Will the Patriots have a rushing TD? Yes 1.943

Noilla puolustuksilla ei usein anneta pitkiä td pelejä ja samaan sarjaan liittyen molemille joukkueille kelpaa hyvin myös FG ekana scorena. Ben ei tätä peliä heittämälllä voita ja luulisi Pittsburghin myös ymmärtävän tuon eikä Brady harrasta syötönkatkoja joten Under 1,5 int kelpaa kertoimesta johtuen. Ne:n rushing td on ihan puhtaasti luottoa Dillonia kohtaan.


Atlanta @ Philadelphia:
Will the 1st score be a Touchdwon? No 2.36
Will the amount of interceptions be over 1½? No 2.43
Total Rushing yards: M. Vick(ATL) Under 71.5 1.769

Tässä pelissä Vick ei heitä ja Atlanta puolustus on liigan keskivertoa interceptioiden nappaamisessa ja toki odotan Vickin juoksevan paljon mutta 72 yaardin rajassa on kyllä vedetty jo reilusti yli.

ja vielä yksi yleinen:
Which game will have more points scored : ATL/PHI,NE/PIT Falcons vs. Eagles game 1.725

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin