Tänään on 29.03.2024, 08:21.

Australian avoimet ti 18.1

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
laudrup
Jäsen
Viestit: 1534
Liittynyt: 06.09.2004, 23:30
Pisteitä: 54

Australian avoimet ti 18.1

Viesti Kirjoittaja laudrup »

Avataanpa nyt jo yhdellä pelillä...


C.Rochus - A.Montanes 4,10 Centrebet

Selvästi markkinoiden korkein kerroin (esim Expekt 3,35). C.Rochus- veljeksistä se huonompi- pääsi lucky loserina pääsarjaan hävittyään karsinnan viimeisessä ottelussa Itävallan "tuntemattomalle" Marachille kolmessa erässä. C.Rochus on kilpaillut paljon satellite- ja challenger-tasoilla eikä ATP-tourilta oikeastaan minkäänlaista mainittavaa menestystä (päässyt toki Aus-openissa kolme kertaa toiselle kierrokselle). En mä osaa sulattaa että hänen tulis olla yhtään ketään vastaan näin suuri suosikki Grand Slam turnauksessa! Taso heilahtelee ja helppoja virheitä tulee joka ottelussa runsaasti. Espanjalainen Montanes on 100 % massapeluri eikä kovalla menesty mutta nyt jos koskaan on olemassa hyvät saumat päästä toiselle kierrokselle. Tällä kertoimella pakko pelata (27-28 %).


Harkinnassa myös yllättäjistä Berdych ja Bennetau massakenttäsuosikkeja vastaan sekä suosikeista Lisnard.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Breakball
Jäsen
Viestit: 411
Liittynyt: 27.06.2003, 12:45
Pisteitä: 10

Viesti Kirjoittaja Breakball »

Hintsua kirjoitella (ei aikaa), mutta Lisnard painettu kohtuuttoman alas. Huomionarvoista että C.Rochus ei pystynyt murtamaan kertaakaan Marachia karsintojen viimeisellä kierroksella.

Omat pelit;

Tupla; Mathieu (Carraz)- Melzer ( Sluiter)

Tripla; Canas (Guccione)- Hernych (Mantilla)- Pavel (Mutis)

Mantilla iso kysymysmerkki. Pitkän pelaamattomuuden tulisi näkyä....mies muutenkin jo iltaruskon ratsastajia...Hernych mielestäni paras suosikki tälle päivälle (1,44 Expekt)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Henkka
Jäsen
Viestit: 11059
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +507.09 yks.

Palautus%: 120.53%

Panosten ka: 1.46 yks.

Vetoja: 1695

Pisteitä: 3683
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Henkka »

Naisiin yksi...

Perebiynis-Rousseau 1 1.66 Pointbet (65%/1.54)

Perebiynis-Rousseau 2-0 2.75 Pointbet (44%/2.27)

Ukrainatar leipoo heikompaansa kuin mummo pullia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


BetMaker
Jäsen
Viestit: 726
Liittynyt: 23.08.2003, 15:48
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Petäjävesi

Viesti Kirjoittaja BetMaker »

Ihan kohtuullinen alku turnaukselle, joskin Söderlingin luovutus kismittää. Aika iso nippu pelejä ensi yölle, joten lyhyillä kommenteilla mennään.

Miehet

S.Grosjean 65% 1.55 Centrebet 8/10
Grosjean on aina viihtynyt hyvin täällä, ja tullee taas menemään pitkälle. Llodra ei mikään helppo vastus, mutta kokemus painaa vaakakupin selkeästi Sebastianin suuntaan.

Tripla: Hernych+Canas+Nalbandian ~60% 1.77 Nordicbet 8/10
Vaikea nähdä kenenkään näistä häviävän. Mantilla tulee aivan pusikosta tähän peliin, eikä ole muutenkaan kovien alustoiden "kundi". Ferrer ihan eri luokkaa kuin Nalbandian. Canas kuulemma kovassa iskussa, ja vastus Guccione challenger-tasoa.

P-H.Mathieu 66% 1.53 Will Hill 8/10
Carraz on ollut ihan kuutamolla jo pitkään, kun Mathieu jatkaa nousuaan omalle tasolleen. Carraz on lähinnä syötön varassa, kun Mathieulla aseita on enemmän. Voittaa 2 kertaa kolmesta.

J.Benneteau 32% 3.35 Expekt 4/10
Nyt tai ei koskaan on Benneteaulla mahdollisuus voittaa Nadal, ja edetä 2.kierrokselle. Nadal ei vielä ihan 100% iskussa Davis Cup -huuman+ loukkaantumisten jäljiltä. Benneteau on nostanut tasoaan viimeisten kuukausien aikana niin paljon, että pystyy hardilla haastamaan Nadalin.

T.Berdych 33% 3.25 Admiral 4/10
En vieläkään usko Coriaan. Potentiaali miehestä ei ole mihinkään hävinnyt, mutta tuntuu kuin hän aika ajoin yrittäisi liikaakin. Kovien alustojen heikohko menestys varmaan syö itseluottamusta kovasti. Berdych on ihan hyvä pelaaja, joka omaa kyllä aseet Corian unelman rikkomiseen.

M.V.Gemerden 25% 4.50 Bet365 2/10
En niinkään pelaa Van Gemerdenia, vaan Ferreroa vastaan. Äijä on niin kaukana huippukunnostaan kuin olla voi. Kauden avausottelun tappio Hernychille (7-6, 3-6, 1-6) ei paljoa lupaile. Van Gemerden kuitenkin karsi turnaukseen sisään, joten ainakin alustatuntuman on pakko olla kunnossa.

Naiset

E.Dominikovic 52% 2.10 Admiral 10/10
Ei voi mitään. Vaikka kuinka kääntelisin, en saa Santangeloa suosikiksi. Aussi-Dominikovic ollut huippuiskussa, ja pelaa kotiyleisön tuki takana. Santangelo ei vielä ole mikään huipputykki, vaan aika keskinkertainen. Maksimipanos.

Tupla: N.Vaidisova+S.Peng ¨50% 2.07 WillHill 6/10
Nykykunnot +alusta huomioonottaen mielestäni aika selkeät erot vastustajiin (Vento-Kabchi, Camerin) nähden.

A.Yakimova 32% 3.50 Bet365 5/10
Lisa Raymond todella heikosti valmistautunut, ja kun valko-venäläinen on todellinen tulevaisuuden lupaus, voi tulla jenkille hikinen iltapuhde.

A.Spears 32% 3.35 Centrebet 4/10
Shaughnessy ei minun kirjoissani ole noin paljoa parempi.

M.Marrero 27% 4.05 Pinnacle 3/10
Ei heikkohermoisille. En itsekään oikein 100%:sti luota espanjalaiseen, mutta omat statsit eivät pidä Schiavonea ihan noin kovassa arvossa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 14:56
Pisteitä: 3528
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

Melko alamaissa pelit kulki viime yönä (hyvä Jarkko!!!!) , mutta paremman toivossa seuraavaa:

T.Berdych 3.45 Betfair

Berdych on hyvä peluri kovalla ja Coria massaspesialisti, joka viime vuonna lensi täällä ulos ekalla kiekalla. Corian muutama voitto kovalta viime viikoilta en vakuuta. Tsekin alkuvuosi kangerrellut (2 tappiota), mutta omaa kerrointaan paremmat saumat.

A.Roddick eka erä 6-2 6.5 Centrebet
A.Roddick eka erä 6-3 4.25 Centrebet

Vaikea uskoa Georgian Ladadzen pärjäävän Andylle. Tänään Safin tykitti 6-0 ja Feredere omassaan 6-1 ekat erät. Näillä ei suoraa vaikutusta tähän ole, mutta antaa suuntaa millä tavoin nämä terävimmän huipun ukkelit tulevat näihin ”helppoihin” matseihin. Georgialainen ei ole aivan hukassa kovalla, joten pitänee 2-3 syöttöään.

J.Chela 1.3
R.Nadal 1.33
T.Henman 1.25
J.R.Lisnard 1.35


Yhteensä 2.91 Centrebet

Argentiinalaisella alla hyvä kenraali: Adelaidessa 3 voittoa ja tappio semeissä Dentille, viime viikolla Aucklandissa 3 voittoa ja tappio semeissä Gonzalezille. Nyt vastassa lähes 34-vuotias aussi W.Arthurs, josta aika ajaa ohi. Arthursin kotiedusta huolimatta Chela vie.
Espanjan 18-vuotias Nadal on nousussa. Dohassa pari viikko sitten voitot Youzhnysta ja Verdascosta ja yhden erän nappaaminen Ljubilta ovat osoitus kunnon olevan kohdallaan. Viime vuonna eteni täällä kolmannelle, jossa hävisi Hewittille. Vastustaja ranskalainen Benneteaun saldo 2 tämän vuoden turnauksessa 1-2. Nadalin kovat syötöt purevat…
Henman on hyvä kovan alustan peluri ja viihtyy Australiassa. Voitti Masters Cupissa loppukaudesta Corian 2-0, jolle Henmanin vastustaja Saulnier hävisi 2-1 viime viikolla. Ranskalainen ei ole huono, mutta Henman on liian kova luu.
Ranskalaisella alla hyvä Adelaiden turnaus parin viikon takaa: karsinnoista toiselle voittaen 4 matsia ja tappio tuli Chelalle tiukasti 2-0 (7-5,7-5). Vastus on heppoinen, vaikka Itävallan Marachillakin 2 voittoa kansinnoista. Ranskalainen on liian taitava vastus kovalla.

R.Mello 1.48
A.Pavel 1.12
J.Hernych 1.35


Yhteensä 2.23 Centrebet

Vastakkain kovan alustan peluri brasilialainen Mello ja lähes puhdas massapeluri enpanjalainen A.Martin. Brassi jatkoon.
Pavel voitti Jarkon Sydneyssä ja voitti viime kauden lopulla Mauritiuksen turnauksen kovalla. Mutis luovutti Sydneyssä Jarkkoa vastaan ja jos pelaa, häviää. sillä ei ole kotonaan kovalla.
Hernychin vastus on arvoituksellinen Mantilla, jonka pelaamattomuuden täytyy näkyä. Ja kun Mantilla ei muutoinkaan ole alustan taitureita, voittaa kovassa vedossa oleva Hernych.

B.Reynolds 2.06 Betfair

Jenkki on karsinnoissa ihan hyvä ja muutoinkin on parhaimmillaan juuri kovalla. Vastustaja Espanjan Almagro on massapeluri ja jenkki menee jatkoon alustan tuntemuksellaan.

J.Blake 2.0 Centrebet

Jenkki on turhaan altavastaajana tässä. Saksan 21-vuotias Mayer on paremminkin massapeluri ja tänä vuonna saldo kovalta 1-2 ja tappiot surkeille sveduille (T.Johansson ja T.Enqvist). Blaken kenraali ei sujunut, vaan tappio 2-0 tuli ekalla Aucklandissa. Oli viime vuonna täällä neljännellä häviten tuolloin Safinille. Jenkki vie kokemuksellaan kovasta alustasta.

A.Haynes 1.6
M.Krajicek 1.43
A.Chakvetadge 1.43


Yhteensä 3.27 Centrebet

Jenkkitytöllä alla 6-2 saldo kovalta tänä vuonna: ei mitään merkittäviä voittoja, mutta osoitus alustan sopivuudesta. Japanin Nakamuralla 2-2 kovalta tänä vuonna. Tytöt ovat lähes samoilla sijoilla rankingissa, mutta Haynes alustan taitajana ja kuumaan tottuneena vie voiton.Hollantilainen Krajicek voitti viime vuonna Tukholman turnauksen kovalla ja joulukuussa matolla Bergamon turneen. Taitaa pelin kovalla Vastustaja Ranskan Foretzilla alla 2 tappiomatsia kovalta tänä vuonna ja kolmas tulee tässä.
Venakko hyvä pelurim kovalla: viime vuonna voitto Myskinasta Tashkentissa. Espanjan Parra-Santonja jää jalkoihin.

S.Peng 1.36
L.Raymond 1.33
A.Smashnova-Pistolesi 1.36


Yhteensä 2.45 Centrebet

Shuai Peng on Kiinan nousevia tennistyttötä. Hyvä kovalla ja tänä vuonna 6-1 saldona. Sydneyssä voitot mm.Petrovasta,Myskinasta ja Cladkovasta. Vastustaja Camerin häviää nousukuntoiselle kiinattarelle.
Lisa Raymond on ranking 30:s WTA-tason kokenut kiertäjä ja viime vuonna oli Openissa neljännesfinaaleissa. Vastaan asettuva 13 vuotta nuorempi bulgaari Yakimovalle pääsy pääsarjaan oli jo saavutus ja siihen se täällä jää.
Kokenut on myös Israelin armeijan aliupseesi Smashnova-Pistolesi, joka on todellinen pikkuinen voimanpesä ja kiertänyt WTA-turnauksia pitkään. Ikätoveri Espanjan M..S. Sanchez-Lorenzo ei ole vuosiin esittänyt kovalla mitään ja tippuu nyt viidettä kertaa peräkkäin ekalla.

E.Dominikovic 1.9 Centrebet

Aussilla hyvät mahikset toiselle, koska on hyvä kovalla: 5-2 saldo tältä vuodelta sekä selvinnyt ekalta jatkoon Openissa kahtena vuonna peräkkäin. Rankingissa 30 sijaa ylempänä oleva Italian Santangelo ei ole kovalla mikään huippu ja tässä kotikenttäetu painaa.

Näillä yöksi ja katsellaan aamulla löytyykö mitään huomisen aamupäivän ja päivän muutamaan tv-peliin. Näyttää taasen olevan jonkin verran näkemyseroja varsinkin Betmakerin kanssa, mutta se on vain rikkautta, kun on erilaisia näkemyksiä :wink: :lol:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


laudrup
Jäsen
Viestit: 1534
Liittynyt: 06.09.2004, 23:30
Pisteitä: 54

Viesti Kirjoittaja laudrup »

Berdych maistuu kuten sanottu täälläkin, BetMakerillä jo hyvä perustelu ja lisätään vielä että Coria on yks miestenniksen loukkaantumisherkimpiä pelaajia ja fysiikaltaan hennonpuoleinen joten Australian kuumat olosuhteet SAATTAVAT vaikuttaa miehen suoritukseen enemmän kuin Berdychiin jos matsi esim venyy 4-5 erän pituiseksi.
Itse pelasin myös Expektille joka maksaa voiton yhden pelatun pallon säännön mukaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22709
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Grosjean - Llodra 42% 2.8 (Pinnacle)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 14:56
Pisteitä: 3528
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

Kohtuullisesti menneen yön jäljiltä aamulle ja aamupäivälle muutamia:

Henman 3-1 3.8 Betfair
Massu 3-1 4.3 Betfair

Ennakkosuosikki Henmanin vastustaja Saulnier on kovalla ihan kelpo peluri ja kykenee viemään erän varsinkin kun Henmanilla on ollut tapana ajoittain voittopeleissään menettää 1-2 erää vastustajalleen.
Myös Massu on ennakkosuosikki ja kylkivamman jälkeen lievä arvoitus. Onnekseen vastustaja Dupuis ei ole alustan taitajia, mutta kykenee ottamaan erän.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin