Tänään on 18.04.2024, 16:06.

SM-Liiga 25.1

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
Eetvartti
Jäsen
Viestit: 589
Liittynyt: 03.06.2003, 10:52
Pisteitä: 0

SM-Liiga 25.1

Viesti Kirjoittaja Eetvartti »

Pari ottelua nyt huomenna ehkä lisää... :wink:

TPS-Kärpät

Ottelu on tasainen, joka varmasti näkyykin jo bookkereiden kertoimista..
Kärpillä laaja joukkue, jossa hyviä ketjuja lähes kaikki. Viime kerralla Kärpät kuritti TPS kotonaan 6-1 ja sitä ennen tiukan taistelun jälkeen voittivat rankkareissa. Kärpiltä pois ilmeisesti puolustaja Topi Jaakola.
Viimeksi kärpät pelasi Saipaa vastaan huonon ottelun, mutta voitti loppujen lopuksi.

TPS joukkue ei ole niin laaja kuin kärppien eikä sitä ainakaan helpota, että Aalto on poissa. TPS on silti vaarallinen ja kotietu on mielestäni kova tässä ottelussa. TPS heikkous on edelleen maalivahtipeli. Vaikka Lassila päästi vain yhden BLuessia vastaan niin pidän silti Lassilaa erittäin ailahtelevaisena maalivahtina esim. ässät peli.

TPS kotisivujen mukaan poissa olisi myös Ville Vahalahti, Markku Paukkunen,David Schneider, Simon Backman ja Arttu Virtanen.
Mukana kuitenkin Craig Rivet

Mielestäni tässä pelissä suosikkina on Kärpät, mutta vain muutamalla prosentilla eli 42%(alustava). Unibet tarjoaa 2,45

Toinen ottelu on lähinnä Jokerit - BLues
Jokerit suosikkina, mutta Bluessin expektin tarjoama 8 on hivenen liikaa...Paf tarjoaa mm. x 5,25 jolloin x2=3,17. Oma alustava prosenttini olisi x2=33%.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Seuranta Päivitetty: 23.01.2007

Minikommentit


Waverunner
Jäsen
Viestit: 92
Liittynyt: 19.02.2004, 15:30
Pisteitä: 18

Viesti Kirjoittaja Waverunner »

Yep, TPS:lta puuttunee mm. Vahalahti, joka on kova menetys jo aikaisemmin heikentyneeseen hyökkäyskaartiin (Aalto).

Ja nähdyn perusteella nykykunnossaan Rivet on kaikkea muuta kuin vahvistus.

Arvasin, että Kärppien ensi esiintymisestä kovan turnauksen jälkeen tulee vaikea, kun vastassa on vielä ennakkoon selvästi heikompi joukkue Saipa. Nyt Kärpät on treenannut kovaa ja pelituntuma taas melkein normaali. Näkisin Kärpät ottelussa selkeähkönä suosikkina, sillä Oulussakin halutaan voittaa runkosarja ja ottamalla tänään pataan, Jokerit voittanee Bluesin ja karkaa jo kauas. Tänään Kärpille voitto ja tällä viikolla vielä Jokerit vastaan, niin se on taas melkein kärkipaikalla.

Motivaatio on Kärppien puolella. TPS:n joukkueessa ei ole kaikki ihan kohdallaan ja ihmettelen, mikäli Koivu valmentaa enää ensi kaudella. Sakukin on ollut suoraan sanottuna aivan paska!!!

TPS-Kärpät 2 (tämä pohjaksi kaikkiin muihin riveihin)

ps. Saipa on pelannut viime aikoina hyvin, vaikka nokkaan onkin tullut. Tänään Ässät kaatunee kotona.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Eetvartti
Jäsen
Viestit: 589
Liittynyt: 03.06.2003, 10:52
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Eetvartti »

Waverunner kirjoitti:
ps. Saipa on pelannut viime aikoina hyvin, vaikka nokkaan onkin tullut. Tänään Ässät kaatunee kotona.
mä olen kyllä eri mieltä ja tähän ei vaadita edes prosentteja :wink: No ei tasainen kamppailu....otteluveikkaus 2-3 RL

Lukko-JYP

Mä lähden tässä pelissä taas hieman eri linjalle kuin muut. Lukolla on maaliteko hieman pätkinyt, mutta potenttiaali on huomattavasti parempaan. 2 hyvää kenttää, jotka uskoisin saavan maaleja tehtyä tänään varsinkin kun jypillä maalissa Tommi "over 5.5 " Nikkilä.

Jyp lähtee varmasti rikkomaan Shellyn kanssa Lukon saarela/pirnes akselia. Jäähyjä luvassa, joten jos akseli pysyy ehjänä niin ylivoimaa tiedossa Lukolle ja sitä kautta etu lukolle. Toivottavasti Saarelan tykki on viritetty :wink: Hienoa olisi nähdä taistelupari Shelly vs Gill :)
JYP on kuitenkin päässyt maalinmakuun ja nyt se testataan kun vastaan tulee Rolosson. Jypillä on kuitenkin yksi liigan tehokkain ykköskentistä, joten uskoisin sen ainakin muutaman maalin saavan... Rolosson on hieman hitaasti syttyvä maalivahti eli alku määrää tahdin...

Mielestäni tämä ottelu voisi olla maalirikas mutta myös hyvin rikkonainen. Saapa nähdä miten käy. Pelivalintana O5.5 Expekt 2,15.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Seuranta Päivitetty: 23.01.2007

Minikommentit


Ventti
Jäsen
Viestit: 179
Liittynyt: 27.10.2004, 20:11
Pisteitä: 54

Viesti Kirjoittaja Ventti »

Lukko-JYP
JYPiltä poissa Antti Virtanen, paikan ottaa Arsi Piispanen jossa on kyllä hieman samoja piirteitä kun Virtasessa. Lukko voittaa materiaalissa mutta kun katsoo aiempia keskinäisiä pelejä niin täytyy todeta etten koske tähän kohteeseen.

Pelicans-Tappara
Vaikka tappara paskasti onkin pelannut niin nyt on hyvä sauma lähteä kääntämään kurssia. Bleg tulee takaa ja menee kohta ohi (ei tosin nykyisillä esityksillä). Tapparalla Raycroft maalilla, pelicansilta maalilla Karri Rämö. NordicBetin 1.65 Tapparalle ei riitä, pelicansin kertoimetkin liian alhaisia. Ei peliä.

Saipa-Ässät PAF 2.35
Itse en luokittelisi Saipaa paljoa paremmaksi kuin Pelicans. Ässille tärkeitä pisteitä jaossa. Edellisessä pelissä JYP vei elintärkeät pisteet ässiltä 4-2 ja meni sarjataulukossa maalieron turvin ohi. Tästä pelistä on pakko ottaa pisteet. Tappara hengittää jo niskaan eikä Blues ole vielä menettänyt säälipleijaripaikkaa. Ässillä kysymysmerkkinä Scott Langow joka pomputteli hieman JYPiä vastaan, toki pelaamattomuus vaikutti siihen. Tänään ei taida olla varaa pomputtaa.

Jokerit-Blues
Vähämaalinen ottelu luvassa. Bluesilla on hyvänä päivänä mahdollisuus kaataa kenet tahansa. Paperilla materiaali on kova. Itse lähden kokeilemaan tähän PAFille tasuria kertoimella 5.25.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


esgo
Jäsen
Viestit: 62
Liittynyt: 02.04.2004, 15:07
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja esgo »

Jokerit-Blues 69-17-14
Prosenteista pelattavaa löytyisi myös Bluesille, itse pelaan mieluummin kuitenkin Jokereita (suosikkia on aina helppo pelata :o ). Bluesin pelissä ongelmat tuntuvat vain jatkuvan vähän joka osa-alueella, kun taas Jokereiden viisikkopeli + Thomas on uskomattoman tehokasta (5 viime peliä, peräti yksi maali omiin). Jokereiden nimekkään hyökkäyksen ei edes välttämättä tarvitse onnistua kovin kummoisesti toisessa päädyssä, ja voittoja silti rapisee. Ilman Pelicans kämmiä Jokereilla olisi jo 17 voittoa putkeen, ja jos tänään tappio tulee, kyllä se taitaa myöskin kämmi-osastolle mennä -> seuraavat pelit vieraissa TPS:ä, HIFKiä ja Kärppiä vastaan, tässä ottelussa ei varaa pistemenetykseen.

Jokerit saa takaisin kokoonpanoonsa Valtosen, Bluesilta sen sijaan puuttuu Wilson, Ahonen ja Immonen. Maaleilla Thomas vs. Myllyniemi kääntyy ainakin ennakkoon selvästi kotijoukkueen suuntaan. Jokereiden motivaatio saattaa olla pieni kysymysmerkki, mutta Thomaksen motivaatio ei, itse pelaan 1. Mitään maksimi panosta en kuitenkaan heitä -> Bluesilla potentiaalia selvästi parempiin esityksiin (kuten aina...).



Lukko-JYP 59-21-20
Lukko hävisi sunnuntaina HIFKille, mutta kyllä tuossa ottelussa olisi ollut saumat parempaankin. Ensin Torkin avustuksella HIFK siirtyi parin maalin johtoon, loppupelin Lukko yritti sitten hakea väkisin tasoitusta. Rolosonin piikkiin nyt ei ainakaan voi kumpaakaan maalia laittaa, mies jatkanee hyviä otteitaan tänäänkin JYPiä vastaan. HIFKiä vastaan Lukko kyllä pyöritteli peliä, mutta suurin ongelma oli mielestäni laukaukset --> Vaikka HIFKin mv Lundell palkittiinkin yhtenä ottelun parhaista, ei mies kyllä joutunut parhaimpaansa venymään Lukon pommittaessa laukauksiaan jonnekin aivan muualle tai jättäessä ne kokonaan pois. JYPillä taasen on hyökkäys alkanut pelittämään kiitettävästi, mutta Nikkilä maalilla ei herätä suurta luottamusta, ja muutenkin materiaali mielestäni selkeästi kapeampaa, varsinkin jos JYPin muokatun ykkösen peli ei toimi. Panokset kotivoitolle, 1.



Pelicans-Tappara 24-21-55
Pelsuilta poissa Hannus & Welling + pitkäaikaiset, maalille kuitenkin palaa joukkueen tämänhetkinen selkeä ykkösvahti Rämö. Pelicans mielestäni selkeästi kovempi kotonaan kuin vieraissa, vaikka pistesaldo (kotona 14, vieraissa 15) toista väittääkin. Maaliero on joka tapauksessa selkeästi parempi kotipeleissä (kotona -33,vieraissa -59), vieraspeleissä näkyy selkeästi joukkueen ajoittaiset romahtamiset. Tapparan pelissä aistittavissa käännöstä parempaan päin, ja materiaali tämänpäiväistä vastustajaa selkeästi kovempi. Pelattavissa olisi kotivoitto, mutta Tappara tuskin haluaa hävitä toista kertaa peräkkäin sarjajumbolle, kun niitä pisteitäkin tarvittaisiin, ei peliä. Nähtäväksi jää, onnistuuko Raycroft viimekertaista paremmin maalilla.



SaiPa-Ässät 37-23-40
Itseltä löytyy luottoa Ässiin, vaikka viime peli mentiinkin "Me oltiin paskoja koko peli"-linjalla. Materiaali on kuitenkin mielestäni kovempi. Ässien tehokkain on viime peleissä ollut Williams, tänään tehoja tulisi löytyä entistä laajemmalta rintamalta. Langkow palasi jo viime ottelussa mukaan Ässien pelaavaan kokoonpanoon, SaiPan maalilla Myllys. Myllys on jättänyt itsestään erittäin epävarman kuvan, Ässiä vastaan tällä kaudella mies ei ainakaan ole esittänyt kovin erikoisia otteita. Muutenkin SaiPan tavaramerkki näyttäisi olevan kova työ ilman tulosta, joten peleihin pienellä ak:lla 2.



TPS-Kärpät 37-24-39
Mitäpäs sitä kovin paljoa enempää tästä, aika kattavaa analyysia ylempänä :wink: . Yhteenvetona lyhyesti: Tepsun peli vaihteeksi mallikasta viime ottelussa Bluesia vastaan, kuitenkin Aallon puuttuminen iso miinus hyökkäykselle. Kärpillä selkeä materiaalietu, peli pitäisi kuitenkin saada kulkemaan paremmin kuin viime ottelussa, jossa Kärpät siis palasi liigatahtiin turnauksensa jälkeen. Itseäni kiinnostaa erityisesti nähdä, mitä Koivu saa aikaan kun laitureina ovat Nurminen & Alatalo. Tasaista odotettavissa, prossista ei pelattavaa juuri löydy, ei peliä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 20:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

Eipä tässä ihmeempiä. TPS-Kärpät -ottelu onkin jo käsitelty, peliä Kärpille. Saipa-Ässät -otteluun muutamat toimisto tarjoavat suht reiluhkoa suosikkiasemaa Ässille, en vain ymmärrä miten ja miksi. Itse pidän Saipaa tässä niukkana suosikkina. Perustasoltaan suht tasaväkisiä, Saipan pitäisi olla hyvä kotijoukkue, palannut lisäksi paremmin mitä sarjataulukko "vihjaa". Saipaa lapulle...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


erik
Jäsen
Viestit: 2040
Liittynyt: 25.07.2004, 12:46
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja erik »

Tps-Kärpät Under 5,5 Play It@1.65(1.56)

Kymmenestä edellisestä kohtaamisesta kahdeksan ollu Undereita(kaksi 0-0 tulosta mahtuu joukkoon). Kärpät pelaa tavallisesti erittäin yleisöystävällistä kiekkoa joka johtaa siiheen että molemmissa päädyissä nähdään paljon maaleja. Tps sitävastoin pelaa selvästi puolustusvoittoisemmin, eikä tuskin tänäänkään lähde yltiöpäisesti hyökkäämään. Tps:ltä puuttuu tärkeät Aalto ja Vahalahti.
Yleinen linja 1,5-1,55 paikkeilla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin