Tänään on 28.03.2024, 23:54.

English Carling Cup 25.1

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
manohman
Jäsen
Viestit: 603
Liittynyt: 19.11.2004, 18:34
Pisteitä: 44

English Carling Cup 25.1

Viesti Kirjoittaja manohman »

Onko tietoa kokoonpanoista ?
Hyypiä lienee poissa, mutta Liverpool tuskin lähtee hakemaan tasuria, onhan kyseessä välierä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Player1
Jäsen
Viestit: 105
Liittynyt: 03.04.2004, 20:17
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Player1 »

Benitez oli pitänyt motivaatiopalaverin, kysellyt pojilta, että ootteko päässyt finaaleihin useesti. Pooli lähtee vahvalla ryhmällä mukaan. Mites sanotte, riittääkö luokkaero ja Gerrardin rintapotkut kääntämään homman Liverpoolille? Ulkomaanfoorumeille ovat myös kovasti kehuneet Liverpoolia ja monesta paikasta saa yli 1.9

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Watford - Liverpool
Watfordilla on käytännössä täysi miehistö, Wigan-matsissa lepuutettiin muutamia avainpelaajia (mm. Helguson), jotka palaavat kaikki kokoonpanoon. Liverpoolilta puuttuu varmasti pitkäaikaispotilaat Kewell, Smicer, Cisse, Alonso sekä Kirland ja Saints-pelissä vammoja saanut Hyypiä. Oikean laiturin/pakin tonttia pelaavat Finnan & Josemi ovat epävarmoja. Oletettavasti Benitez heittää kehiin jokseenkin ykkösmiehistön, varsinkin nyt kun Burnley-tappiosta nousi tuollainen kohu ja voittamalla tämä peli päästään suoraan Carling Cup -finaaliin. Pool ei tule voittamaan mitään muuta kilpailua tänä vuonna, joten Carling Cup olisi varmasti iso plussa. "Now we know we are near to a final, this is very important. Very few teams play in finals during a season and this is a very big chance for us. If we win we know we will at least be in the Uefa Cup, that is vital for us." (Benitez)


Chelsea - ManU
S.A.F:n ja Mourinhon välillä käytiin aika kiivasta kommenttien vaihtoa viime kohtaamisen aikana, joten saa nähdä millaiseksi tunnelma käy loppuunmyydyllä Old Traffordilla. Vaikka kyseessä on Carling Cup niin tämä on iso peli, näiden seurojen kohtaamiset eivät ole missään kilpailussa leikkiä. Chelsealla ei ole mitään uusia kokoonpanohuolia, ja todennäköisesti kehissä on taas 2-3 pelaajaa vaille ykkösmiehistö kuten aiemminkin Cupissa on ollut. Chech -> Cudicini vaihto ainakin tulee, Huth voi pelata. ManU on saanut lasaretista ukkoja ja Ferguson heittänee myös 2-3 pelaajaa vaille ykkösmiehistön. Keane ainakin pelaa ekaa kertaa Carling Cupissa koska on lauantain FA Cup -pelistä pelikiellossa. Pitkäaikaispotilaat RVN+Kleberson+Solskjaer on poissa varmasti kuten Fletcher, mutta muuten terve miehistö.

En tiedä oikein vedoista, Liverpoolin 1,90 tuntuu kyllä vähän isolta mutta ei noista erityisemmin maistu mikään.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin