Tänään on 28.03.2024, 12:48.

Serie A 5-6.1

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
pera
Jäsen
Viestit: 464
Liittynyt: 09.05.2004, 19:59
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Serie A 5-6.1

Viesti Kirjoittaja pera »

tämän hetkiset prossat:

Milan-Lazio 68 21 11
Roma-Bologna 60 25 15
Parma-Inter 26 30 44
Sampdoria-Fiorentina 52 30 18
Chievo-Messina 50 29 21
Brescia-Udinese 30 32 38
Reggina-Siena 50 29 21
Palermo-Juventus 25 29 46
Atalanta-Livorno 37 31 32
Cagliari-Lecce 56 26 18

seuraillaan jos tarvetta muutoksiin

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ivan
Jäsen
Viestit: 99
Liittynyt: 25.05.2004, 21:58
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Ivan »

Omat arviot pohdintoineen:

Sampdoria-Fiorentina 46/29/25

Sampdoria lienee edelleen ihmeissään siitä, miten se pystyi voittamaan Juven vieraissa. Nyt sen olisi määrä jälleen hallita ottelua, mikä ei ole tuntunut sopivan sille lainkaan. Fiorentina Bojinoveineen ei ole mielestäni ihan niin huono kuin sen taulusta voisi päätellä ja vierailla on hyvä
mahdollisuusvenyä tässä ainakin tasapeliin. Vielä, kun Maresca saataisiin pelikuntoon, niin Violalla alkaisi olemaan aivan hyvä nippu koossa. Kakkosta tasoituksella.

Palermo-Juventus 26/29/45

Ei tule olemaan helppoa Juvella tässäkään. Sisiliasta ei ole ollut paljon vieraille viemisiksi ja varmaa on, ettei Palermo taivu tässäkään aivan äkkiä. Palermo pääsee pelaamaan täysin paineettomassa tilassa, minkä vuoksi se jatkanee siitä, mihin aikaisemmissa kotiotteluissaan on jäänyt. Viimeksi Interia vastaan se joutui päästämään kaksi maalia taakseen, mutta sitä ennen sen maaliin oli joutunut vasta kolme palloa silloin, kun peli oli käyty Palermossa. Juventus on ollut jo pitkään jotenkin haluton ja samanlaisella asenteella ei saada nyt mitään.

Parma-Inter 31/30/39

Tasaista. Parma joutui taipumaan lopulta selvästi Bolognalle, mutta kotonaan joukkue on aivan eri. Inter ei ole hyvistä tuloksistaan huolimatta vakuuttanut minua, joten tässä voisi olla paikka kauden ensimmäiseen tappioon kotoisessa liigassa. Atalanta-ottelua en ole nähnyt, mutta käsittääkseni Inter vei sitä miten halusi (laukaukset 27-3 kertovat omaa kieltään). Kotivoitolle tarjolla kuitenkin aivan ihmeellisisä kertoimia ja ainakin minä tartun niihin; tasoituksella ja ilman.

Roma-Bologna 63/22/15

Bolognalla oli tiukka kamppailu torstaina, mikä ei voi olla yhä tuntumatta. Roman olisi pitänyt pystyä voittamaan Lecce, joka jäi vajaalle, mutta niin vain Zemanin miehet nousivat lopulta tasoihin. Roman viimeisimmät ovat kuitenkin sujuneet hyvin (osoituksena tahdosta nousu Messinaa vastaa voittoon 0-2 -tappioasemasta). Tämä on mielestäni melkoisen selvä kotivoitto.

Atalanta-Livorno 42/29/29

Atalantalla on takanaan etukäteenkin hankalat matsit Juventusta ja Interia vastaan. Molemmista tuli maalin tappio, mutta mikä positiivista, joukkue ei romahtanut kummassakaan. Se on hyvä osoitus siitä, että taistelu jatkuu. Livorno kykenee parhaimmillaan luomaan kiitettävästi tilanteita, mutta valitettavasti sitä tapahtuu vain kotona. Viimeisessä matsissa Regginaa vastaan tehtiin maali käytännössä joka toisesta laukauksesta. Atalanta on ollut myös tehoton, mutta kotona sen on oltava ehdottomasti buukkerilinjaa suurempi suosikki. Kyseessä lienee kierroksen paras tarjous.

Brescia-Udinese 33/31/36

Hankala peli analysoitavaksi. Udinese on - silloin, kun peli kulkee - varmuudella Serie A:n kolmanneksi paras joukkue. Aika hyvin sen peli onkin pysynyt koossa, tosin hyvää taistelua Milanossa seurasi harmillinen kotitappio Regginalle. Brescia ei ole mielestäni ollenkaan niin huono kuin sen taulusta voisi päätellä. Motivaatiota ja taistelutahtoa on, siitä osoituksena arvokas tasapeli Roomasta viikolla. Ei varmasti peliä.

Cagliari-Lecce 58/26/18

Muutenkin heikentynyt (Bojinov, Babu) Lecce joutuu käsittääkseni tähän ilman pelikieltoista(?) Ledesmaa. Cagliari on erityisen hyvä esimerkki siitä, miten paljon kivempi on pelata jalkapalloa kotona. Hyvä nousu viimeksi Sienaa vastaan vieraissa antaa lisäksi entisestään uskoa tekemiseen. Jätetään riippumaan kokoonpanoista, mutta kyllähän tässä kotivoitto selvästi maistuu.

Chievo-Messina 52/26/22

Messina on jaksanut yllättää kotonaan, mutta vieraalla kentällä tilanne on ollut aivan toinen. Muutenkin ote tuntuu lipsahtelevan huolestuttavan paljon useammin kuin alkukaudesta. Chievo on puolestaan hyvä kotijoukkue ja onkin pelannut viime viikkoina muutenkin aivan hyvin. Viimeksi se hävisi Udinessa, mutta pelasi loppulukemista huolimatta hyvän ottelun ja oli puoliaikaan saakka täysillä mukana nahinoissa. Tätä ottelua edelsi voitto Livornosta ja hyvät tasurit sekä Interia että Romaa vastaan. Messina kaatuu tässä. Kyseessä Atalantan ohella kierroksen paras pelikohde!

Reggina-Siena 45/29/26

Tasaista. Regginalla selviä vaikeuksia, kun se joutuu hallitsemaan otteluita. Sienalla terävä hyökkäys, mikä tuottanee jälleen ainakin yhden maalin. Ei missään tapauksessa Regginalle 50 prosnetin lukuja. Parhaat pelit Sienalle tasoituksella.

Milan-Lazio 71/19/10

Selvä ykkönen, Milanilla ei varaa enää pistementyksiin kotona eikä Laziosta ole millään venymään edes tasuriin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Herrasmies ei koskaan lyö naista hattu päässä

Minikommentit


winorloose
Jäsen
Viestit: 3347
Liittynyt: 14.01.2003, 23:43

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 281

Viesti Kirjoittaja winorloose »

Reggina- Siena
La Gazzetta Dello Sportin mukaan Sienalta ovat sivussa tänään; Ardito, Nicola, Cozza , Taddei, Pecchia, Maccarone ja Pasquale.
Kun Reggina pääsee otteluun parhaallaan, niin vahvasti kotivoitolta haiskahtaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

It's not gambling if you always win

Minikommentit


Ivan
Jäsen
Viestit: 99
Liittynyt: 25.05.2004, 21:58
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Ivan »

Kyllähän näillä poissaoloilla arviota joutuu tarkistamaan hieman Reggina-myönteisemmäksi (olinkin ottanut alkuperäisessä arviossani melko varovaisen kannan Regginaan):

Reggina-Siena 48/29/23

Ei tosin oikeuta vieläkään peleihin, Regginasta saatavilla parhaimmillaan 2,02 (Pinnacle).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Herrasmies ei koskaan lyö naista hattu päässä

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin