Tänään on 28.03.2024, 12:04.

Valioliiga 5-6.2

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Valioliiga 5-6.2

Viesti Kirjoittaja Neo »

Bookkereilla on taas kerran Bolton vituillaan, ihan uskomatonta! Ton on pakko olla rahavirta-juttu (=kansa haluaa jostain syystä syytää rahaa niitä vastaan), ei ne voi olla noin tyhmiä jatkuvasti.

Palace - Spurs, vieraat oli yli 40% suosikkeja (jos oikein muistan)
Palace - Bolton: betbrainin ka 37-29-34 !!

Ja Bolton on Spursia parempi, ainakin samaa tasoa. Selevä... Boltonia siis lapuille, perkele taitaa saada jopa +0.25 tasoitusta

Samoin Soton on ihan selkeä peli, pk-muodossa sisään (iso tasuririski, kelpais molemmille). Evertonia vastaan niiden PITÄÄ olla 40%-tason suosikki.
Myös Boro & Castle kotikertoimet pelattavia, mutta pitää lyödä sisään nyt, veikkaisin että laskee.

Muita huomioita: muistakaa murskatappioteoria, heh
Sen mukaan Arsenalin (4 omiin kotona) seuraava vieraspeli on ERITTÄIN vähämaalinen ja hyvin tod.näk. tasuri = saatanan vaikea kokonaisuutena. Villaa voisi siis yrittää tasoituksella kun kertoimia saa, varmaan paras tulos kun ottaa manuaalisen handarin = vetää parhaat 1 & X.

Muuten aika borea toistaiseksi.

Alustavat arviot:
Crystal P Bolton 34 29 37
Liverpool Fulham 60 25 15
Man Utd Birmingham 72 19 9
Middlesbrough Blackburn 55 26 19
Newcastle Charlton 54 25 21
Norwich West Bromwich 43 30 27
Tottenham Portsmouth 54 27 19
Aston Villa Arsenal 25 28 47
Southampton Everton 41 29 30
Chelsea Man City 73 17 10

Alustavasti pelit siis sisään:
- Bolton (tasoituksella)
- Soton (tasoituksella)
- Boro (suora)
- Castle (suora)
- Villa (tasoituksella)

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pera
Jäsen
Viestit: 464
Liittynyt: 09.05.2004, 19:59
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja pera »

tämän hetkiset prossat:

Aston Villa-Arsenal 26 27 47
Crystal Palace-Bolton 34 29 37
Liverpool-Fulham 64 21 15
Man Utd-Birmingham 72 18 10
Middlesbrough-Blackburn 54 25 21
Newcastle-Charlton 57 23 19
Norwich-West Brom 41 28 31
Tottenham-Portsmouth 56 24 20
Chelsea-Man City 75 17 08
Southampton-Everton 40 28 32

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut pera, 04.02.2005, 20:55. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Ivan
Jäsen
Viestit: 99
Liittynyt: 25.05.2004, 21:58
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Ivan »

Täältä tällaista:

Crystal Palace-Bolton 35/30/35
Liverpool-Fulham 62/24/14
Man United-Birmingham 72/16/10
M'borough-Blackburn 48/28/24
Newcastle-Charlton 51/26/23
Norwich-West Brom 38/30/32
Tottenham-Portsmouth 51/27/22
Aston Villa-Arsenal 24/28/48
Southampton-Everton 41/29/30
Chelsea-Man City 79/13/8

Palace pelaa nyt parasta jalkapalloaan tällä kaudella. Lisäksi se pystyi viimeksi WBA:ta vastaan kääntämään jo häviämänsä ottelun tasapeliksi. Tunnelmat joukkueessa ovat varmasti korkealla, joten Bolton ei tule pääsemään tässä helpolla. Bolton on joukkueista se laadukkaampi, mutta jostain syystä se on aina vaikeuksissa ennakkoon heikompia joukkueita vastaan. Ei ilmeisesti merkittäviä poissaoloja, mutta Boltonin Candela saattaa olla jo jopa avauksessa. Itse pidän ottelua tasabuukkina, joten aivan hirveästi eivät nykyiset kertoimet houkuttele.

En tiedä oikein, mitä Liverpoolin pelistä pitäisi ajatella. Esitykset heittelevät juuri nyt laidasta toiseen. Kukaan ei epäile joukkueen perusosaamista, mutta jossain edelleen mättää. Viimeksi Charltonia vastaan oli taas voiton vuoro, mikä tulikin sinänsä hyvällä esityksellä. Epätasaisuuden vuoksi Poolin pelaaminen ei juuri kiinnosta. Itse en pidä Fulhamistakaan, joten nykyisellä kerroinasettelulla tähän ei tarvitse pelata mitään.

Valtavassa vauhdissa oleva United hoidellee Birminghamin. Näin siitäkin huolimatta, että B'ham sai surkean putkensa poikki viimeksi kotiottelussa So'tonia vastaan. Bluesilla on Walter Pandianissa valtava potentiaali, josta on varmasti iloa joukkueelle loppukaudella, kunhan hän vielä sopeutuu paremmin (=tyytyy) Englantiin/ilmastoon/kaupunkiin/organisaatioon/joukkueeseen.

Blackburn pelasi viimeksi hyvän ottelun Chelseaa vastaan. Sillä oli erinomaisia paikkoja tasoitukseen (mm. missattu rankkari) eikä tasapeli olisi pelitapahtumiin nähden ollut hirveä vääryys. Chelsean puolustus oli kuitenkin selvästi liikaa Roversin heppoiselle hyökkäykselle. Mielestäni Paul Dickov ei ole edes hyvää Valioliigatasoa ja silti joukkueen on hyökkäys on varsin riippuvainen hänestä. Boro on puolestaan ollut jopa poikkeuksellisen tylsä viimeisissään. Ei juuri voittoja ja kaiken huippuna Norwichin kaksi maalia lisäajalla, kun Boro johti ottelua sentään 4-1. Blackburn taistelee varmasti hyvin tässäkin ja parhaat pelit kulkevat selvästi Blackburnin tasoitusten kautta.

Charltonin hyvä meno ei ole lakannut missään vaiheessa, vaikka se olikin selvästi alakynnessä vaihteeksi hyvin pelannutta Poolia vastaan. Newcastle on kauden suurin alisuorittaja. Hetken sen peli näytti jo paremmalta, mutta tasonkorotus jäi vain tilapäiseksi. Tähän otteluun se saa takaisin Boumsongin, mikä helpottaa selvästi puolustusta. Nicky Butt pelasi jo viikolla Citya vastaan. Buukkerilinja varsin kohdallaan, ei peliä.

Pidän juuri nyt WBA:ta loukkaantumisista kärsivää Norwichia parempana. Se on pelannut viime matseissaan ihan mukavasti ja olisi ansainnut voiton myös Palacea vastaan viikolla. Joukkue rakentelee paikkoja melko hyvin, mutta terävyys viimeistelyssä on ollut ongelmana. Vastaavasti puolustuksessa tulee välillä melkoisia hasardeja, jollaisesta mm. Palace teki avausmaalin viimeksi. Norwichin ongelmat ovat kuitenkin vielä vierailijoitakin suuremmat. Pientä peliä WBA:lle tasoituksella.

Värän erisuuntaisia uutisia Spusr-Portsmouth -otteluun; Tottenhamilta puuttuvat Kanoute ja Gardner, lisäksi maalivahti Robinsonin pelaaminen on vielä epävarmaa. Vierailijat saavat sen sijaan takaisin kokoonpanoonsa Kamaran ja Griffinin. Spurs on pelillisessä lamassa, kun taas Pompey palasi voittojen tielle viimeksi Boroa vastaan. Yakubun ja Fullerin yhteistyö toimii ja joukkue voi auheuttaa yllätyksen tässäkin. Pelit joka tapauksessa vieraille tasoituksella.

Villa voisi olla kokeilemisen arvoinen ottelussa Arsenalia vastaan. Arsenalilta puuttuu puolustuksesta Sol Campbell, minkä jäljiltä puolustus vaikuttaa korkeintaan keskinkertaiselta. Lisäksi Jens Lehmann saattaa pelata maalissa, mikä ei sekään lupaa hyvää. Villalla on mahdollisuus yllättää Arsenal, joka on varmasti vielä järkyttynyt kotitappiosta Unitedia vastaan. Useampaa rankkaria ei nyt kuitenkaan ole varaa tärvätä.

Southampton saanee Evertonia vastaan Quashien kentälle. Lisäksi Le Saux on palaamassa miehistöön pitkän levon jälkeen. Evertonin Arteta ei pelanne vielä tässä. Southampton on mielestäni kierroksen paras pelivalinta, sillä Evertonin maalinteko on yskähdellyt pahemman kerran Gravesenin poistumisen jälkeen. Rahat So'toniin moneylinessa.

Chelsea voittaa Manchester Cityn päästämättä maaliakaan. Edes liigan parhaan pelaajan Robbenin puuttuminen ei estä sitä. Ainakin Cityn voitto nyky-Chelseaa (erityisesti sen jäätävää puolustusta) vastaan on täysin kestämätön ajatus. Chelsea -1,5 maalin tasoituksella saattaa nousta jopa pelattavien joukkoon.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Herrasmies ei koskaan lyö naista hattu päässä

Minikommentit


tuhon zorro
Jäsen
Viestit: 221
Liittynyt: 27.04.2003, 16:33
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja tuhon zorro »

Arsenal palaa Edu kok.panoon ja Jens Lehmann korvaa Almunian.
Manchester United kurituksen jälkeen Arsenal hakee hyvitystä Villasta, joka ei ole kotonaankaan erityisesti vakuuttanut.

Arsenal puolustus ei ole täysin optimi, mutta maalintekoon voimaa näyttäisi olevan riittämiin.

Se on varmaa, että ainakaan Arsenal ei häviä. Se olisi historiallisestkin aika yllätys. Tasapeli tai vierasvoitto. Kallistun itse vierasvoiton kannalle.

Aston Villa (from): Sorensen, De La Cruz, Mellberg, Ridgewell, Barry, Samuel, Solano, Djemba-Djemba, Davis, Berson, Hitzlsperger, Cole, Moore, Angel, Laursen, Postma.

Arsenal (from): Almunia, Lehmann, Lauren, Eboue, Hoyte, Cole, Clichy, Cygan, Senderos, Vieira, Edu, Flamini, Fabregas, Pires, Reyes, Ljungberg, van Persie, Bergkamp, Henry.

Kyllä hitusen yli 50 pros. saumat pitäisi olla kakkoselle.
Villalla sivussa Lee Hendrie.

edit: 1-3

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut tuhon zorro, 06.02.2005, 11:59. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Paljon voit yrittää löytää tietoa, mutta aina jotain jää piiloon. 2nd leg 6ft under.

Minikommentit


Smith
Jäsen
Viestit: 333
Liittynyt: 08.07.2003, 12:18
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Raisio

Viesti Kirjoittaja Smith »

Yksi peli:

Chelsea-ManC 68 21 11 - peli X2 Lay Chelsea.

Chelskiä pääsee halvalla myymään. Hirveä hypetys on nostanut prosentit pilviin, vaikka peli on laiskanpuoleista puurtamista. Robbenin menettäminen on hirvittävä isku, eikä Blackburn pelissä käytetty paikkaaja J. Cole ollut oikein valioliigatasolla. Tuollasta Colen tasoista ukkoa on penkki pullollaan, muttei siellä mitään Robbeneita sentään istu.

Tuntuu ehkä vähän provosoivalta, mutta tuon pitkän nollaputken vuoksi on tolkku poistunut arvioinneista ja siksi onkin kannattavaa uida nyt vastavirtaan. :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

CRYSTAL PALACE – BOLTON

Crystal P: Palacella on muutamia poissaoloja peräpäässä, sillä Uruguayn poika Sorondo (ykkötoppari viime viikkoina) nappasi WBA-pelissä punaisen = pelikiellossa. Hänen tilalleen ko. pelissä toppariksi tullut Darren Powell on loukkaantuneena= Fitz Hall vedetään tod.näk. keskikentältä puolustukseen. Lisäksi laitapakki Granville on myös sivussa, joten kokematon Gary Borrowdale joutuu taas tuleen. Riihilahti (perkele) oli vaihteeksi viime pelissä kentällä ja survoi käsittämättömästi yliajalla 2-2 tasoituksen WBA:ta vastaan, nyt Aki voi olla jo avauksessa. Kolkka on yhä sivussa, ei muita merkittäviä ongelmia.

Bolton: Sam Allardycen miehistöstä on poissa pidemmän aikaa oikean laidan ykkösnimi Nicky Hunt ja Jay-Jay Okocha on hieman epävarma. Erittäin mielenkiintoinen nimi, puolustaja Vincent Candela (Romasta loppukaudeksi), matkustaa myös Palace-matsiin mutta tuskin on vielä avauksessa. Vuoden 2005 positiivisin yllätys Boltonissa, Radhi Jaidi, on hyvin lähellä paluuta avaukseen (oli Spurs-pelissä jo vaihtopenkillä). Ei muita ongelmia.

Kunto: Palace nappasi huipputärkeän vieraspisteen WBA:sta yliaikamaalilla vaikka pelasi 80” ottelusta alivoimalla. Tasuria edelsi loistava 3-0 voitto Tottenhamista, joten Ian Dowien miehillä on juuri nyt henki päällä. Samaa voisi sanoa Boltonista, joka on voittanut 6 peliä putkeen Cupit mukaan luettuna.

Lopullinen arvio: 34-29-37
En muuta alustavaa arviota, kun kokoonpanotiedot menevät aika tasan ja Palacella on kuitenkin useita vaihtoehtoja tuonne topparin tontille. Mun mielestä Boltonin on PAKKO olla tässä suosikki – varovaisuutta vetoihin kuitenkin siitä, että Trotters pelaa jatkuvasti paremmin Premierin korkeampaa kuin alempaa kastia vastaan. Peliä Boltonille tästä moneyline-muodossa.


LIVERPOOL – FULHAM

Liverpool: Poolin kokoonpano paranee, kun pelikiellosta palaavat sekä Dieter Hamann että Antonio Nunez. Lisäksi Harry Kewell on lähellä kuntoutua avaukseen, ja koko kauden sivussa ollut Smicer on myös pelikuntoinen. Poolilla on toki liuta pitkäaikaispotilaita ja varakärjet Mellor & Sinama Pingo-Pango myös sivussa, mutta kokoonpano on varsin hyvä = ei mitään uusia huolia viime peleihin verrattuna. Hyviin uutisiin kuuluu myös tämä: uusi hankinta Fernando Morientes avasi ’vihdoin’ maalitilinsä loistavalla maalilla Charltonia vastaan.

Fulham: Cottagers on ensimmäistä kertaa tällä kaudella täysin terveenä, ei mitään poissaolohuolia. Luis Boa Morte ja Zesh Rehmann palaavat pelikiellosta; molemmat puuttuivat alkuviikon Villa-pelissä.

Kunto: Liverpool oli todella hyvä Charlton-pelissä, ja olisi ansainnut suuremmankin voiton. Tolpat kolisivat ja joukkue näytti todella vahvalta. Kolmen tappiopelin jälkeen se on kaatanut Watfordin Cupissa 1-0 ja nyt Charltonin 2-1, ja peli on taas kerran menossa parempaan päin. Fulham on myös loistoiskussa, eikä ole Cup-pelit mukaan luettuna hävinnyt 8 otteluun saldolla 4-4-0, tehden otteluissa varsin mukavat 14 maalia. Edellisessä pelissä Villaa vastaan se tasoitti matsin yliajalla, tosin tuuriakin oli mukana vieraiden munattua peräti 2 pilkkua. Myös Fulhamin Andy Cole tunaroi yhden pilkun, joten matsissa hukattiin peräti 3 ’varmaa maalia’!

Lopullinen arvio: 61-25-14
Minimaalinen korjaus Liverpoolille, mutta arvio on ihan 1:1 linjassa bookkereiden kanssa = ei pelejä tähän. Huom: Fulham ei ole koskaan voittanut Liverpoolia Anfieldilla (16-7-0 kautta historian), ja muutenkin Reds on ollut sille todella vaikea vastus – kauden alussa Pool voitti 2-4 Craven Cottagella oltuaan 2-0 tappiolla puoliajalla.


MAN UTD – BIRMINGHAM

Man Utd: Unitedilta puuttuu Mikael Silvestre pelikiellon vuoksi, joka tuli Arsenal-matsissa napatusta punaisesta kortista. Alan Smith ei tee vielä paluuta ja Fletcher on myös sivussa. Tähän päälle pitkäaikaispotilaat RVN & Kleberson & Solskjaer – kokonaisuutena avaus pitäisi siis olla Silvestreä vaille sama kuin Arsenal-pelissä.

Birmingham: Steve Brucella on taas perinteinen eli pitkä liuta ukkoja ulkona: keskikentältä ovat poissa pitkäaikaispotilaat Dunn & Izzet, sekä laitalinkki Lazaridis. Uusi hankinta Salif Diao on myös lasaretin puolella, samoin kärkimies Emile Heskey. Tähän päälle vielä keskikentän ”täytemies” Stephen Clemence on sivussa perhesyiden vuoksi. Blues on ollut aktiivinen siirtomarkkinoilla, ja hankki jo aiemmin tulleen Robbie Blaken lisäksi vauhdikkaan laiturin Jermaine Pennantin Arsenalista sekä suoritti ’kohuhankinnan’ Espanajasta: Walter Pandiani. Hyökkääjän tontilla pelaava Pandiani niittasikin heti Soton-pelissä kauden avausmaalinsa, ja samassa matsissa Blake viimeisteli pilkulta ottelun voittomaalin. Aiempien poissaolojen lisäksi kannattaa huomioida, että Blake & Pennant ovat epävarmoja... kiva lista siis. Tunisian lahja Birminghamille, Mehdi Nafti (ai kuka?) voikin päästä avaukseen.

Kunto: ManU otti huippuarvokkaan ja hienon 2-4 vierasvoiton Arsenalista, ja kuittasi sillä aika näyttävästi Chelsealle kärsityn Carling Cup –tappion. Jos oikein laskin, ManU ei ole hävinnyt 17 peliin Valioliigassa ja Cupit mukaan luettuna 21 viime peliä saldo 15-5-1 – toi kertonee kaiken oleellisen. Ikävä kyllä joukkue munasi jo ensimmäisen 10 kiekan aikana mahdollisuutensa, joten noinkaan hyvä saldo ei auta kun Chelsea ei pelaa yhtään huonommin. Birmingham sai katkaistua 5 ottelun tappioputken Premierissä kaatamalla Southamptonin viikolla 2-1, mutta kokonaisuutena kausi on ollut ja tulee olemaan huomattavasti viime vuotta vaikeampi.

Lopullinen arvio: 72-19-9
Muutamat poissaolot ei arviota muuta, kun eivät ne pelin kulkuun käytännössä vaikuta mitään: ManU kontrolloi koko ajan palloa ja Birmingham saa ehkä 2-3 maalintekopaikkaa koko ottelussa. Jokainen Blues-pelaaja puolustaa ja yrittää vain pitää 0-0 mahdollisimman kauan, eivät vieraat voi mitään muuta tehdä vaikka siellä olisi täysi miehistö. Kannattaa varoa ManU:n pelaamista, sillä Arsenal-voitto on voinut tuoda mahan täyteen ja tässä voidaan hyvinkin jäädä 0-0/1-0 tyyliseen tulokseen. Ei vetoja tähän.


MIDDLESBROUGH – BLACKBURN

Middlesbrough: Borolla on edelleen hirvittävät kokoonpano-ongelmat, eivätkä ne helpota pätkääkään tähän peliin: peräpäästä puuttuu ¾ toppareista, eli Cooper & Ehiogu & Riggott. Tämä johtaa oikean laidan Reizigerin siirtämisen keskuspuolustajaksi Southgaten seuraksi. Keskikentältä ovat edelleen poissa Boateng sekä Mendieta kuten myös Nemeth, joten reservitason Morrison otetaan kehiin. Kärjestä on puuttunut jo jonkin aikaa Viduka, mutta nyt myös Hasselbaink on hyvin epävarma -> kärkeen jää kakkosvaihtoehdot Job + Christie. Kokonaisuutena optimiavauksesta on poissa 6/10 ukkoa mutta syytä huomioida ongelmien jatkuneen jo pitkään.

Blackburn: Joukkue on käytännössä ilman mitään ongelmia ja jatkaa samalla kokoonpanolla kuin Chelseaa vastaan. Uudet hankinnat Mokoena & Nielsen & Savage olivat kaikki avauksessa Chelseaa vastaan ja pelasivat loistavan ottelun.

Kunto: Boro on hyytynyt osin loukkaantumisten myötä todella pahasti: viimeiset 6 liigapeliä saldolla 0-2-4. Viikolla tuli kuonoon huonossa iskussa olevalta Portsmouthilta 1-2 vieraissa, jota edelsi käsittämätön 1-4 johtoaseman turaaminen Norwichia vastaan 4-4 tasuriksi. Blackburn on päässyt Hughesin käsittelyssä hyvään lyöntiin, ja sillä on Cupit mukaan luettuna 12 viime ottelua 5-4-3 saldolla. Liigassa joukkueella on kaksi hieman epäonnista 0-1 –tappiota; viikolla Chelsea korkkasi pisteet ja Dickov munasi ottelussa pilkun. Peliesitykset ovat kuitenkin olleet hyviä jo monta viikkoa.

Lopullinen arvio: 50-26-24
Kova muutos = 5 pros.yks. alkuarvioon, mutta tämä johtuu kahdesta syystä: 1) olin mielestäni alkuarviossa vähän liian boro-myönteinen yleisesti = 2 yksikköä, ja Hasselbainkista lähtee 3 yksikköä lisää. JFH ei olisi muuten niin paha menetys, mutta nyt kun Vidukakin on poissa vaikutus kertautuu. Nyt ollaankin bookkereiden kanssa niin tasoissa, että pelit jää vetämättä. Boro nöyryytti Blackburnia todella pahasti 0-4 alkukaudesta, joka oli Hughesin ensimmäisiä Rovers-pelejä => nyt sama ei varmasti pääse tapahtumaan.


NEWCASTLE – CHARLTON
(muista kirjoittajan harakka-väritteiset lasit)

Newcastle: Kokoonpano-ongelmat helpottavat Sounessin Sirkuksessa: Big Al Shearer on vihdoin päässyt takaisin pelirtymiin, ja tehnyt parissa viime ottelussa myös maalit. Kärjestä lähti siis Craig Bellamy Celticiin ovet paukkuen, mutta molemmat vaihtoehdot Shearerin pariksi, Kluivert & Ameobi, ovat terveinä. Keskikentällä paluun avaukseen tekee tärkeä puolustavan roolin Nicky Butt - puolustuspäähän palaa toppariksi tammikuun megahankinta Jean-Alan Boumsong, sekä pitkään poissa ollut Stephen Carr (oikea laitapakki). Boumsongin lisäksi tammikuussa hankitut Amdy Faye (keskikenttä) sekä Celestine Babyaro ovat molemmat päässeet avaukseen ja jatkavat todennäköisesti tässäkin pelissä kentällä: Souness on ulissut koko kauden Laurent Robertista vasemmalla laidalla (ja Robert vinkunut takaisin), joten Fayesta saatiin uusi pätevämpi puolustava pelaaja tilalle. Käytännössä Newcastlella on siis käytettävissään pitkästä aikaa paras mahdollinen kokoonpano.

Charlton: Addicks ei ole viime aikoina kärsinyt kokoonpano-ongelmista, eikä Alan Curbishleyn suojateilla ole nytkään mitään ongelmia. Ainoastaan pidempään puuttuneet Chris Perry & Kevin Lisbie ovat vailla täyttä pelikuntoa.

Kunto: Magpies on päässyt Cup-otteluiden myötä ’oikealle raiteille’, ja 7 viimeistä ottelua on saldolla 4-2-1, joista ainoa tappio on Arsenalille vieraissa 1-0. Kokonaisuutena ongelmana on kuitenkin liika otteiden ailahtelu, joita kokoonpano-ongelmat & muut sisäiset riidat ovat vielä sotkeneet koko kauden. Liverpool katkaisi Charltonin 4 voiton putken ja jyräsi kyllä Addicksin kumoon aika pahasti – numerot olisivat voineet olla helposti vaikka 1-4. Tätä ennen Charlton kaatoi Cupissa heikot Rochdalen & Yeovilin kotonaan sekä liigassa Evertonin & Birminghamin - kokonaisuutena joukkue on ollut pari kuukautta erittäin hyvässä iskussa: 12 viime ottelua saldolla 8-1-3.

Lopullinen arvio: 54-25-21
Mun arvio tuntuu aina olevan vähän liian Newcastle-myönteinen, joten en reagoi noihin hyviin kokoonpanouutisiin nyt millään lailla => pidetään arvio entisellään. Olen edelleen vähän sitä mieltä, että Newcastle ei häviä vuoden 2005 puolella yhtään kotipeliä... saa nähdä kuinka käy, mutta itse otan Castlea sisään. Over/Under vedoissa kannattaa huomata, että Newcastle tulee vetämään helvetisti enemmän undereita loppukaudesta mitä syksyllä => puolustus tulee tiukentumaan.


NORWICH – WBA

Norwich: Canaries oli muutaman viikon Valioliigan kärjessä loukkaantumislistaa mitattaessa, mutta on nyt menettänyt Borolle tuon tittelin. Rajalliselle materiaalille ukkoja on kuitenkin ihan riittävästi sivussa; pitkäaikaispotilaat Svensson & Helveg & Henderson & Ward ovat yhä ulkona. Arsenal-laina David Bentley on loppukauden sivussa, keskikentältä Ryan Jarvis on myös poissa ja nyt myös vasen laitapakki Adam Drury on epävarma. Ainoa positiivinen asia on Youssef Safrin paluu keskikentälle, ja Charltonin ylijäämäosastolta hankittu Graham Stuart (keskikenttä), joka päässee avaukseen. Viime peleihin nähden ei siis mitään dramaattisia muutoksia, poissaolijat olleet ulkona jo kauemmin.

WBA: Bryan Robsonilla ei ole mitään uusia ongelmia; sama miehistö todennäköisesti jatkaa kuin Palacea vastaan viikolla. Tosin avauksessa ollut Martin Albrechtsen saattaa olla ulkona, jolloin oikean laitapakin tontin ottaa Riccardo Scimeca. WBA on hankkinut muutaman ihan kohtalaisen vahvistuksen: keskikentälle ManU:sta 20-v Kieron Richardson ja Burnleystä 1.5M punnalla Englannin U20-mies Richard Chaplow. Kärkeen kaavittiin Evertonista täytemies Kevin Campbell, joka on onnistunut yllättävän hyvin tehden jo pari häkkiä. Kaikki kolme saattavat olla nyt avauksessa.

Kunto: Norwichilla ei voittoa Cup-pelit mukaan luettuna 9 otteluun saldolla 0-2-7, viikkopelissä tuli tiukka 1-0 vierastappio Evertonille Duncan Fergusonin 78” minuutilla tekemällä maalilla. Vierailja WBA näytti olevan varsin hyvässä nosteessa, mutta se munasi katastrofaalisesti viikkopelin Palacea vastaan: Lontoolaisilta ukko pihalle 13” kohdalle ja Andy Johnson iski 0-1 johdon vielä kaupan päälle. WBA nousi kuitenkin tasoihin ja Earnshaw iski yliajalla 2-1, jonka Palace kuitenkin tasoitti Riihilahden toimesta viime sekunneilla. Todella kallit 2 pojoa haihtui ilmaan – kokonaisuutena WBA on kuitenkin selvästi Norwichia paremmin Premier-tasolla tällä hetkellä: Cupit mukaan lukien 8 viime pelistä 1 tappio saldolla 2-5-1.

Lopullinen arvio: 43-30-27
Alkuarvio ei muutu. Tämä on miljoonan pisteen ottelu ja WBA munasi jo vastaavan Palace + Norwich – putken alkukaudesta sen hävittyä Palacelle vieraissa 3-0 & Norwichia vastaan tuli vain tasuri. Nyt se ei saanut kaadettua Palacea kotona ja Norwichin ottaessa tästä 3 pojoa alkaa WBA olla todella tuskissaan. Tasainen vääntö mihin ei luojan kiitos tarvitse pelata tuolla arviolla mitään, bookkerilinja varsin kohdallaan. Huom: joukkueiden kohtaamiset ovat olleet viime vuosina erittäin vähämaalisia pelejä ja samaa on nytkin odotettavissa.


Lähetetty: Lau Hel 05, 2005 1:25 am Viestin aihe:

TOTTENHAM – PORTSMOUTH

Tottenham: Spursin kokoonpanoista on poissa pitkä liuta avaukseen kelpaavia pelaajia: Nourredine Naybet ja uusi hankinta Michael Dawson puuttuvat peräpäästä, keskikentältä on poissa Reto Ziegler sekä Pedro Mendes. Lisäksi Freddie Kanoute on pelikiellossa ja Bolton-pelissä avauksessa ollut Anthony Gardner on myös sivussa. Kokoonpano on todennäköisesti pitkälti sama kuin ko. viikkopelissäkin, mutta kärkeen palaa avaukseen Defoe ja puolustuspäähän on keksittävä uusi toppari: Gardner & Naybet & Dawson olisivat kaikki vaihtoehtoja Kingin pariksi, todennäköisesti paikan ottaa Pamarot. Kaiken tämän päälle maalivahti Paul Robinsonin pelikunto on hieman epäselvää polvivaivojen vuoksi ja kentille paluun tehnyt Sean Davis loukkaantui uudelleen, joten Martin Jol’n miehistö on nyt ”hieman nesteessä”. Spurs teki viikolla loistohankinnat, kun se kaappasi Nottinghamin kaksi parasta pelaaja = Steven Reid (keskikenttä) ja Michael Dawson, yhteensä muistini mukaan 8M punnalla. Näistä Reid saattaa päästä jopa avaukseen.

Portsmouth: Portsmouthin kreikkalaishankinnoista maalivahti Chalkias ja kk-mies Skopelitis ovat ilmeisesti molemmat avauksessa tässä ottelussa, ja kärkeen palaa Diomansy Kamara pelikiellon jälkeen (korvaa hyytyneen Fullerin). Käytännössä mitään tuoreita murheita ei löydy, ja Steve Stone sekä Andy Griffin saattavat palata avauskokoonpanoon loukkaantumisten jäljiltä.

Kunto: Kuten aiemmissakin ennakoissa on tullut mainittua, Spurs on ’putkijoukkueä peliesitysten osalta: sekä hyvät että huonot jaksot kestävät viikkotolkulla, ja nyt on todellakin huono jakso meneillään: 6 viime pelistä Cupit mukaan lukien saldo 1-2-3, ja ainoa voitto kotona sarjatasoa alempaa Brightonia vastaan 2-1. Viikolla se hävisi Boltonille 3-1 Kanouten repäistyä punainen 1-1 tilanteessa ja alamäki jatkuu. Pompey katkaisi Boron kustannuksella huonon jaksonsa, ja voitto oli ensimmäinen Valioliigassa 6 otteluun.

Lopullinen arvio: 49-27-24
Spursin todella rankasta loukkaantumissumasta tehdään tähänkin ISO korjaus – jo Paul Robinson olisi yksin useita prosentteja – jos vain tieto olisi varma pelaako hän. Peräpäässä on vielä lisäksi aukkoja kun toinen toppari puuttuu + Pedro Mendes on keskikentällä ollut melkeinpä Spursin paras pelaaja tällä kaudella. Tottenhamin on nyt helvetin vaikea kääntää kurssiaan kun miehistö on tuossa tilassa, vaikeaa tulee olemaan. Pelit lähtee ehdottomasti Pompeylle tasoituksella!


ASTON VILLA – ARSENAL

Villa: Aston Villa on saanut lähes koko kauden sivussa olleen Martin Laursenin jo vaihtopenkille, kohta jopa avaukseen? Laitapakki Mark Delaney on korvannut Laursenia koko alkukauden, kun Villan ykköshankinta loukkaantui jo muutaman pelin jälkeen. Nyt sitten Delaney loukkaantui, joten vaihtomiesten määrä pysyy vakiona. Vasemman pakin tontille palaa mielestäni viikko viikolta parantava Jlloyd Samuel. Neil McCann on pitkällä sairaslomalla ja uusi hankinta ManU:sta, Eric Djemba-Djemba, pääsee todennäköisesti avaukseen. Kovapotkuisen Lee Hendrien pelikunto on epävarmaa (Djemba-Djemba korvaa hänet), ja kärjessä Carlton Cole tehnee tilaa nuorelle Luke Moore:lle.

Arsenal: Arsenalilla on ongelmia takalinjoilla, kun ykköstopparit Campbell + Toure puuttuvat molemmat. Sol Campbell loukkaantui ManU-pelissä taklaustilanteessa Louis Saha:aa vastaan ja Kolo Toure on pelikiellossa. Tämä tarkoittaa varsin turausherkän kaksikon Cygan & Hoyte pelaamista toppariparina. Maalivahtipeli menee jännäksi – pääseekö Lehmann nyt tolppien väliin kun Almunian taakse upposi 4 kertaa. Muilta osin lasaretissa vain pitkäaikaispotilaita. Edu saataa palata parin kuukauden tauon jälkeen Arsenalin keskikentälle, mutta brassin sopimustilanteen (epävarma lähteekö vai ei) vuoksi peliaika voi olla kortilla.

Kunto: Villa on ollut pitkään alamaissa ja maalinteko tökkii, Fulhamia vastaan se munasi (Angel) 2 pilkkua 0-1 tilanteessa ja kaiken lisäksi Fulham tasoitti pelin yliajalla. Villan saldo 12 viime ottelusta 2-2-8 Cupit mukaan luettuna. Arsenal kärsi viikolla pahimman mahdollisen nöyryytyksen ManU:a vastaan, ja tuo tuntuu varmasti pelaajien pääkopassa. Kun Henrykään ei nyt loista, on joukkue pienessä lamassa - vuoden 2005 puolella saldo 2-1-2 Premierissä...ei kovin vakuuttavaa.

Lopullinen arvio: 24-30-46
Villa ei osaa tehdä maaleja, Arsenal halvautunut henkisesti ManU-tappiosta = haisee vähämaaliselle ja sekavalle väännölle. Arsenalin onneksi Villankin peli on takalukossa, mutta Birminghamissa Gunners on kyllä tiukoilla 2-4 selkäsaunan jälkeen. ’Murskatappio-teorian’ mukaan kotona selkäänsä saanut joukkue on todella kovissa vaikeuksissa seuraavassa vieraspelissään, ja kärkipään joukkueiden murskaa seuranneet matsit peräti 65% U2.5. Oma arvioni U2.5 liikkuu jossain 56-57 tienoilla, jolla otan kyllä sisään underia. Lisäksi Villaa ehdottomasti peleihin tasoituksella.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Smith:lle kommentti Robbenista: postauksesi oli erinomaisen provosoiva, käy kateeksi ;)

Fakta on nyt kuitenkin se, että Chelsean tasoisessa joukkueessa Robben ei ole paras pelaaja eikä tärkein pelaaja eikä ratkaise mestaruutta. Laskin eilen että ennen peliä, jossa Robben oli ekaa kertaa avauksessa, Chelsean saldo oli 10-2-1 maalierolla 21-2.
--> Joukkue on siis suurissa vaikeuksissa ilman Robbenia, kuten tuosta nähdään.

Tuota lähestulkoon rupusakin 10-2-1 saldon puolustukseksi voi tosin mainita sen, että oikeasti tärkeämpi pelaaja Duff oli puolikuntoinen ja muukin joukkue vasta haki sitä itseään, lisäksi väittäisin että ainakin 10 tolppaa mahtuu noihin 13 matsiin => moni 1-0 voitto olisi helposti voinut olla 4-0 (esim tuohon saldoon mahtuvat 1-0 tappio juuri Citylle sekä 0-0 tasuri Spursin kanssa tulevat heti mieleen).

Robbenin pelaaminen tarjoaa vaihtoehtoja, mutta Robbenin pelaamattomuus ei ole syy miksi Chelsea ei pelejä voittaisi.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blackrock
Jäsen
Viestit: 332
Liittynyt: 29.05.2004, 11:54
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Pyhäjoki

Viesti Kirjoittaja Blackrock »

Valioliiga lauantai 5.2:

Crystal P - Bolton: 33-28-39 (1-1)
Liverpool - Fulham: 65-24-11 (2-1)
Man United - Birmingham: 75-18-7 (2-0)
Middlesbrough - Blackburn: 47-29-24 (1-1)
Newcastle - Charlton: 55-27-18 (2-1)
Norwich - West Brom: 44-30-26 (1-1)
Tottenham - Portsmouth: 51-28-21 (2-2)
Aston Villa - Arsenal: 24-30-46 (1-1)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Oliver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1330
Liittynyt: 14.01.2003, 12:22
Pisteitä: 263
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Oliver »

<TABLE><TR><TD COLSPAN="3">Crystal Palace - Bolton<TR><TD width="150">1X2:<TD ALIGN="right">34,7 - <TD ALIGN="right">30,3 - <TD ALIGN="right">34,9<TR><TD>U/O 2½:<TD ALIGN="right">55,2 - <TD ALIGN="RIGHT"> - <TD ALIGN="right">44,8</TABLE>

VEDOT:

Crystal Palace -1, Unibet (7.450), 0.41%

Ketjuun kirjoitettuihin erinomaisiin ennakoihin ei ole muuta lisättävää kuin että tiistaina pelanneilla joukkueilla on selvä etu yhdestä lepopäivästä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Oliver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1330
Liittynyt: 14.01.2003, 12:22
Pisteitä: 263
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Oliver »

<TABLE><TR><TD COLSPAN="3">Aston Villa - Arsenal<TR><TD width="150">1X2:<TD ALIGN="right">22,9 - <TD ALIGN="right">30,3 - <TD ALIGN="right">46,8<TR><TD>U/O 2½:<TD ALIGN="right">54,4 - <TD ALIGN="RIGHT"> - <TD ALIGN="right">45,6<TR><TD>Aston Villa +1:<TD ALIGN="right">53,2 - <TD ALIGN="right">26,6 - <TD ALIGN="right">20,2</TABLE>
<TABLE><TR><TD COLSPAN="3">Liverpool - Fulham<TR><TD width="150">1X2:<TD ALIGN="right">63,4 - <TD ALIGN="right">23,2 - <TD ALIGN="right">13,4<TR><TD>U/O 2½:<TD ALIGN="right">48,2 - <TD ALIGN="RIGHT"> - <TD ALIGN="right">51,8<TR><TD>Fulham +1:<TD ALIGN="right">35,2 - <TD ALIGN="right">28,2 - <TD ALIGN="right">36,6</TABLE>
<TABLE><TR><TD COLSPAN="3">Man Utd - Birmingham<TR><TD width="150">1X2:<TD ALIGN="right">74,5 - <TD ALIGN="right">17,6 - <TD ALIGN="right">7,8<TR><TD>U/O 2½:<TD ALIGN="right">45,7 - <TD ALIGN="RIGHT"> - <TD ALIGN="right">54,3<TR><TD>Birmingham +1:<TD ALIGN="right">45,8 - <TD ALIGN="right">28,7 - <TD ALIGN="right">25,5<TR><TD>Birmingham +2:<TD ALIGN="right">24,2 - <TD ALIGN="right">21,6 - <TD ALIGN="right">54,2</TABLE>
<TABLE><TR><TD COLSPAN="3">Middlesbrough - Blackburn<TR><TD width="150">1X2:<TD ALIGN="right">46,8 - <TD ALIGN="right">30,0 - <TD ALIGN="right">23,1<TR><TD>U/O 2½:<TD ALIGN="right">56,3 - <TD ALIGN="RIGHT"> - <TD ALIGN="right">43,7<TR><TD>Blackburn +1:<TD ALIGN="right">22,0 - <TD ALIGN="right">24,8 - <TD ALIGN="right">53,2</TABLE>
<TABLE><TR><TD COLSPAN="3">Newcastle - Charlton<TR><TD width="150">1X2:<TD ALIGN="right">53,0 - <TD ALIGN="right">28,4 - <TD ALIGN="right">18,6<TR><TD>U/O 2½:<TD ALIGN="right">55,0 - <TD ALIGN="RIGHT"> - <TD ALIGN="right">45,0<TR><TD>Charlton +1:<TD ALIGN="right">26,4 - <TD ALIGN="right">26,6 - <TD ALIGN="right">47,0</TABLE>
<TABLE><TR><TD COLSPAN="3">Norwich - West Brom<TR><TD width="150">1X2:<TD ALIGN="right">41,3 - <TD ALIGN="right">29,2 - <TD ALIGN="right">29,5<TR><TD>U/O 2½:<TD ALIGN="right">51,7 - <TD ALIGN="RIGHT"> - <TD ALIGN="right">48,3</TABLE>
<TABLE><TR><TD COLSPAN="3">Tottenham - Portsmouth<TR><TD width="150">1X2:<TD ALIGN="right">52,0 - <TD ALIGN="right">28,0 - <TD ALIGN="right">20,0<TR><TD>U/O 2½:<TD ALIGN="right">52,1 - <TD ALIGN="RIGHT"> - <TD ALIGN="right">47,9<TR><TD>Portsmouth +1:<TD ALIGN="right">26,2 - <TD ALIGN="right">25,8 - <TD ALIGN="right">48,0</TABLE>

VEDOT:

Aston Villa - Arsenal +1/-1 DRAW, Centrebet (3.850), 0.34%
Aston Villa +0.75, Expekt (1.760), 1.45%
Fulham, Expekt (8.500), 0.27%
Liverpool - Fulham -1/+1 DRAW, Unibet (3.800), 0.62%
Fulham +1.0, Pinnacle (2.140), 1.21%
Birmingham, Expekt (15.000), 0.16%
Man Utd - Birmingham -1/+1 DRAW, Unibet (3.850), 0.43%
Charlton +0.5, Unibet (2.150), 0.36%
Newcastle - Charlton -1/+1 DRAW, Centrebet (3.800), 0.21%
West Brom, Expekt (3.450), 0.14%
Portsmouth, Expekt (5.200), 0.12%
Portsmouth +0.75, Expekt (1.850), 0.36%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Oliver, 05.02.2005, 15:58. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Huomatkaa, että Boron kertoimet on nousussa => jos ko. kohde yhtään maistuu niin kannattaa odotella viime tippaan ja pelata, saa nyt jo 2.20 pörsseissä.

Ei toi erityisemmin itselle maistu mutta kyllä Boro on tuossa 50 paunan suosikki vaikka poissaoloja onkin kovasti = voi olla että joutuu ottamaan pienellä. Mutustelen itse vielä, mutta tämä nyt tiedoksi, koska kirjoitin tuohon ennakkoon että ei peliä.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


zamppa
Jäsen
Viestit: 37
Liittynyt: 05.03.2004, 17:39
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja zamppa »

Aika myöhään postailen.

Lauantain prossat:

Manchester U- Birmingham 73-19-8
Newcastle- Charlton 55-27-18
Liverpool- Fulham 62-25-13
Tottenham- Portsmouth 54-28-18
Middlesbrough- Blackburn 50-28-22
Norwich-West Bromwich 41-30-29

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


zamppa
Jäsen
Viestit: 37
Liittynyt: 05.03.2004, 17:39
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja zamppa »

Sunnuntain prossat:

Southampton- Everton 43-29-28
Chelsea- Manchester C 75-18-7

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jukka86
Jäsen
Viestit: 4
Liittynyt: 21.07.2004, 17:18
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Jukka86 »

Southampton - Everton

Soton ei kyllä minun mielestä pysty voittamaan tätä peliä kuin hyvällä tuurilla. Sotonin hyökkääjät Crouch, Phillips on valioliigan alempaa tasoa vaikka Phillips on joskus loistanutkin, mutta ei enää. Le Soux saattaa tehdä paluun, mutta ollut niin pitkään sivussa että hänestä taitaa olla enemmän haittaa kuin hyötyö. Quashie:lla tulee varmaan ottamaan oma aikansa ennen kuin sopeutuu uuteen tiimiin. Ja Sotonin pelissä näkyy vieläkin että itseluottamus on aika huono ja eri toten puolustus on epävarma.

Gravesenin pois lähtö ei vaikuta juuri paljoakaan Evertonin peliin(on kuka mieltä tahansa). Evertonilla on paljon itsevarmemmat hyökkääjät, mutta itse olen sitä mieltä että, keskikenttä on Evertonin heikon lenkki tässä pelissä. Puolustus on aika kokenut ja varma, johtuen siitä että Everton on pelannut lähes samalla kokoonpanolla paljon, toisin kuin Soton ja se näkyy epävarmuutena.

Lopputulos: 1-1

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Pakko avata suuni tuosta, nimittäin mielestäni outo näkemys että keskikenttä ei olisi Evertonin vahvuus, kun asia on minusta täysin päin vastoin tässä pelissä :shock:

Perustelut: Gravesenin johdolla Everton sai alkukaudella aikaan helvetin vahvan ja rikkovan keskikentän, joka oli hyvin puhdas 4-5-1 eli todellakin 5 miestä keskellä eikä ManU:n tyylisesti enemmänkin 4-3-3. Gravesenin loisto-otteiden myötä täysin divaritason vanhat ukot kuten Kilbane, Watson ja Carsley ylisuorittivat varsin reilusti. Lisäksi uusi hankinta Cahill on myös luonteeltaan "herra kusipää", eli rikkoo ja sikailee aivan jatkuvasti. Tämän ansiosta Everton on saanut rikottua vastustajan peliä todella hyvin, ja päälle puolustuksen ylisuoritus = omissa ei soi.

Nyt kun tuollaiseen pohjaan yhdistetään Soton, jonka ongelma on NIMENOMAAN keskikenttä. Ja ongelma on se, että se on täynnä puujalkoja, jotka vain ovat pelanneet vielä normaaliakin huonommin. Eli taitoa ei yksinkertaisesti löydy pyörittää edes kotona edes sarjan alemman keskikastin joukkueita vastaan, ja tästä seuraa pari perusongelmaa: pallonhallinta katoaa -> siirtyy vastustajalle -> naapuri saa paikkoja paljon enemmän. Toiseksi, oma peli menee koko ajan roiskimiseksi, jossa pallo singotaan oikein peri-Englantilaiseen tyyliin koko keskikentän yli kärkimiehille.

Redknapp yrittää taatusti korjata tätä asiaa ja onhan Quashie ihan hyvä askel, mutta Evertonia vastaan tulee vaikeaa. Nyt Sotonin on entistä vaikeampi rakentaa peliä kun koko ajan on nappulat nilkoilla, joten matsista tulee varmasti varsin sekavaa ja kovaotteista palloilua.

Soton ei kuitenkaan tarvitse ottelun voittamiseen sen enempää tuuria kuin Evertonkaan, ja lisäksi futiksessa tunnetaan asia nimeltä kotietu, joka tasoittaa kivasti tilannetta. Moneyline-muodossa Saints on edelleen varsin maistuva pelikohde. Gravesenista en nyt enempää jauha, mutta miehen poissaolo tulee aivan varmasti näkymään ja ennen kaikkea hyökkäyspäähän. Lisäksi aina 110% teholla pelaava Gravesen on saanut myös tiimikaverit ylisuorittamaan, ja nyt kun dynamo on poissa niin koko joukke voikin yhtäkkiä valahtaa omalle tasolleen, joka on ainakin 10 sijaa alempana mitä sarjataulukko sanoo. On paremmillakin joukkueilla tiputtu Valioliigasta.

T: Neo

P.S On aika kova lausunto kutsua Beattieta itsevarmaksi tällä kaudella :roll:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ivan
Jäsen
Viestit: 99
Liittynyt: 25.05.2004, 21:58
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Ivan »

Taitaa mennä toistoksi - pahoittelut siitä - mutta kyllähän Gravesenin poistuminen oli juuri niin suuri menetys Evertonille kuin yhden pelaajan vaikutus joukkueelleen voi vain olla. Gravesen oli jollain tavalla osallisena yli puolessa Evertonin maaleista, minkä lisäksi, kuten Neo jo totesi, pelaajan suurimmat ominaisuudet olivat nimenomaan johtamisessa ja muutoinkin henkisellä puolella. Maksimisuoritus ottelu toisensa jälkeen, joka sai myös pelikaverit antamaan parhaansa ja vähän ylikin. On kuitenkin huomattava, että Everton pelaa edelleen ihan hyvin (ainakin materiaaliinsa nähden) ja ennen kaikkea kurinalaisesti; vastustajan maalitilanteet jäävät vähiin, kun peliä rikotaan aggressiivisesti keskikentällä. Väittäisinkin, että liigan ikävin vastustaja tässä mielessä.

Southamptonin peli on ollut todella tylsää katseltavaa. Peli on perustunut ajoittain pelkästään siihen, että palloa heitetään Crouchin päähän, joka pyrkii pudottelemaan niitä muille. Keskikenttä on sivuutettu käytännössä kokonaan. Varmaanhan Redknapp yrittää saada peliin muitakin ulottuvuuksia, mutta helppoa se ei tuolla materiaalilla ole. Jukan kanssa samaa mieltä siitä, että ottelusta tulee tasainen, edullisimmat pelit kuitenkin So'tonin moneylinesta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Herrasmies ei koskaan lyö naista hattu päässä

Minikommentit


Blackrock
Jäsen
Viestit: 332
Liittynyt: 29.05.2004, 11:54
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Pyhäjoki

Viesti Kirjoittaja Blackrock »

Valioliiga sunnuntai 6.2:

Southampton - Everton: 42-27-31 (1-1)
Chelsea - Man City: 75-18-7 (2-0)

- Eipä noihin yllä oleviin kommentteihin ole paljon lisättävää. Varmasti vaikea peli Beattielle entistä seuraa vastaan. Hän onkin luvannut ettei tuuleta maalia, jos siinä onnistuu. Kannattaa myös muistaa, että Chelsean ainoa tappio tällä kaudella on tullut juuri Cityä vastaan --> kosto.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Oliver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1330
Liittynyt: 14.01.2003, 12:22
Pisteitä: 263
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Oliver »

<TABLE><TR><TD COLSPAN="3">Southampton - Everton<TR><TD width="150">1X2:<TD ALIGN="right">42,2 - <TD ALIGN="right">30,3 - <TD ALIGN="right">27,5<TR><TD>U/O 2½:<TD ALIGN="right">55,9 - <TD ALIGN="RIGHT"> - <TD ALIGN="right">44,1</TABLE>

Päätä seinään. Joten otetaanpas vaihteeksi kunnolla kantaa ja lätkäistään Sotonille 42% (markkina 35%).

VEDOT:

Southampton +0.0, Pinnacle (1.935), 1.59%
Southampton -1, Unibet (6.500), 0.19%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Oliver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1330
Liittynyt: 14.01.2003, 12:22
Pisteitä: 263
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Oliver »

<TABLE><TR><TD COLSPAN="3">Chelsea - Man City<TR><TD width="150">1X2:<TD ALIGN="right">74,0 - <TD ALIGN="right">18,0 - <TD ALIGN="right">8,0<TR><TD>U/O 2½:<TD ALIGN="right">44,9 - <TD ALIGN="RIGHT"> - <TD ALIGN="right">55,1<TR><TD>Man City +1:<TD ALIGN="right">45,0 - <TD ALIGN="right">29,0 - <TD ALIGN="right">26,0<TR><TD>Man City +2:<TD ALIGN="right">23,5 - <TD ALIGN="right">21,5 - <TD ALIGN="right">55,0</TABLE>

VEDOT:

Chelsea - Man City DRAW, Pinnacle (5.540), 0.18%
Man City, Unibet (12.750), 0.11%
Chelsea - Man City -1/+1 DRAW, Nordicbet (3.750), 0.74%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Peluri
Jäsen
Viestit: 206
Liittynyt: 04.05.2004, 13:27
Pisteitä: 6

Viesti Kirjoittaja Peluri »

Onko paikalla ketään joka katsoo Chelsea-ottelua? Miltä peli näyttää, Chelsealle saisi jo yli kahden kerrointa livevedoissa, joten on City taitaa pelata ihan hyvin?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Beezeri
Jäsen
Viestit: 355
Liittynyt: 15.04.2003, 18:32
Pisteitä: 1
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Beezeri »

Peluri kirjoitti:Onko paikalla ketään joka katsoo Chelsea-ottelua? Miltä peli näyttää, Chelsealle saisi jo yli kahden kerrointa livevedoissa, joten on City taitaa pelata ihan hyvin?
Ekalla puoliajalla Chelsea hallitsi aika täydellisesti ja vain Jamesin hyvät torjunnat/huono viimeistely pitivät numerot nollissa. Sivusilmällä olen seuraillut tuota toista puoliaikaa, niin näyttäis vähän samalta...eli se on vain ajan kysymys milloin Chelski paukauttaa sen pakollisen yhden maalin kuten aina! Tai parempi ois ku itellä on monarissa niille 1,2 ja 3 :roll:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Beezeri
Jäsen
Viestit: 355
Liittynyt: 15.04.2003, 18:32
Pisteitä: 1
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Beezeri »

Jos nyt yleensä voi epäoikeudenmukaisesti menettää pisteitä, niin tänään Chelsea teki sen ja oikein viimeisen päälle. Jos mahdollista, niin etsikään jostain käsiinne tämän matsin highlightsit ja tuskin jää epäselväksi kuka oli "Man of the match". Kunpa James joskus pelaisi samalaisia matseja myös maajoukkueessa :?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin